עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני רוצה ללמוד כמה שפות תכנות בשביל הכיף, וחשבתי לבנתיים על HTML שהיא שפה די פשוטה. איזה שפות נוספות אני יכול ללמוד לבד, בעזרת ספרים, שיביאו תועלת? מבחינת תועלת הכוונה, שפה שהמון מתכנתים לה דרושים לעבודות... איזה ספרים ותוכנות גם מומלץ לקנות? תודה

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by ilia121,

יש לי Database מסויים ולפיו אני רוצה ליצור גרפים בעזרת ה-MS Chart Control. אז איך עושים את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  3. אני יודע שאם אני רוצה לשלוף ערך מאלמנט אני פשוט עושה getelementbyid ככה זה גם לclass או name,מה שהבנתי זה שכאשר אני משתמש בזה הוא למעשה עובר בכל הdom מה שאומר שכל אירוע כל פעם שאני רוצה אלמנט אני בעצם עושה חיפוש על כל הdom, שזה בהחלט לא יעיל, אני מחפש דרך והבנתי שקיימת דרך שאני יכול לחפש אלמנטים ברמת האירוע, זאת אומרת מה שאני רוצה לעשות זה למשל יש לי דף עם כמה divs ובכל דיב יש לי 3 inputs ואני לא רוצה שכל לחיצה על כפתור תגרום לחיפוש בכל הדף , אלא אני רוצה שבמידה ולחצתי על כפתור אז הוא יחפש אלמנט אך ורק בתוך הדיב שהוא נמצא, זה אומר שאם בתוך הdiv קיימים למשל 4 inputs ואחד מהם זה לחצן ושלושה טקסטבוקסים אז ואני רוצה את הנתונים מתוכם אז בלחיצת הכפתור הוא יעבור אך ורק בין 4 אלמ…

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by OverclockedMyToaster,

אני לוקח קורס של C באוניברסיטה, ומשתמשים בו בTURBO C. לצערי מסתבר שטורבו C לא עובד באופן נורמלי בVISTA64. תוכלו להמליץ לי על קומפיילר C פשוט וידידותי לנובים, שעובד בויסטה 64? המליצו לי על CODE:BLOCKS אבל הוא נראה לי מסורבל.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Stellar,

אני רוצה ללמוד JAVA - יש לי איזשהי זיקה כי אני יודע HTML וקצת PHP.. אבל אני יודע שזאת שפה מאוד שונה. מישהו יכול להמליץ לי על קורס זול וטוב או דרך אחרת ללמוד את השפה מהבסיס ממש?? קניתי ספר אבל נראה לי שהוא קצת מיושן..

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  6. Started by idoodi,

שלום לכולם, אני צריך לפתור את הבעיה הבאה בפייתון, אשמח אם למישהו יש כיוון: נוסע מגיע לעיר מסויימת ל L יחידות זמן, יש לו N אתרים אותם הוא הוא רוצה לבקר. לכל אתר יש מידת אטרקטיביות W בין 1 ל10. בנוסף כל אתר מצריך P יחידות זמן. שדה התעופה הוא אתר 0 ונמצא ב(0,0) ולכל אתר יש קואורדינטה (x,y). הזמן שלוקח לזוז בין מקום למקום נמדד לפי מרחק אווירי (לדוגמא מ 0,0 ל 0,2 לוקח שעתיים) עליי להחזיר את הפתרון האופטימלי למסלול בצורה כזאת 0,1,3,0 (משדה תעופה לאתר 1 ומשם לאתר 3 ומשם חזרה לשדה תעופה) תודה מראש לגאון שיפתור!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מישהו יכול לעלות \לשלוח לי את הקבצים הבאים : tasm.exe tlink.exe tc.exe תודה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  8. Started by genia,

.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  9. נתחיל בשאלה, MIL(רשימת אתחול) זה הפרמטרים שאנחנו מקבלים בMAIN (אם אנחנו בוחרים לקבל פרמטרים)? ועכשיו לעיקר. "עברתי" על החומר שאני צריך ללמוד, בגדול אין הרבה חדש, בקטן המון חדש. בכל אופן, בשל חוסר זמן נקפוץ מתרגול קצת קצת לפרוייקט תרגול ואשמח אם תציעו לי על איזה פרוייקט קטן של שבוע שבועיים שיכסה כמה שיותר חומר... מה אני שהפרוייקט יכסה: מחלקות, אובייקטים, הקצאה דינאמית העמסות למיניהם אובייקטים מוכלים reference extern ירושה פולימורפיזם template יש עוד כמה אבל הם בין כל הדברים האלה ככה שאין טעם לרשום. תודה!

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by The Prophet,

//+---------------------------------------------------------------- // Start printing the page //+---------------------------------------------------------------- $this->output .= $this->html->PageTop($this->forum); //+---------------------------------------------------------------- // Annoucements? //+---------------------------------------------------------------- if ($ibforums->input['st'] < 1 or !$ibforums->input['st']) { $time_now = time(); $announce = $DB->query("SELECT a.*,m.name,m.title FROM ibf_announcements a, ibf_members m WHERE a.a_mid=m.id AND (a.a_forum='".$this->forum['id']."' OR a.a_forum='0') AND ((a.a_start …

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by b-a,

האם יש קוד שנועל את MSCONFIG ? ז"א שאם ינסו להכנס לשם זה פשוט לא יפתח ? ואותה שאלה לגבי תפריט CTRL ALT DELETE תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. C++ האם נכון לבדוק ככה האם הקובץ נפתח? fstream out("myname", ios::out | ios::binary); if ( !myname ) cout<<"ERROE"; כלומר האם הפונקציה בשורה ראשונה, כאשר היא נכשלת היא מחזירה "שקר"?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by Yanai_Gaf,

שלום לכולם, קיבלתי מטלה ליצור מטריצה D של 50X50 עם המספר 2- באלכסון הראשי, עם המספר 1 מעל ומתחת לכל מספר באלכסון הראשי ובשאר התאים 0. כל זה תוך שימוש רק בפעולות הבאות: eye(50) zeros(50,1) ופעולת חיבור טורים, לדוגמא אם A ו B מטריצות באותם מימדים: [A,B(:,1)] לייצר מטריצה עם 2- באלכסון זה לא בעיה: D=-2*eye(50); אבל לא הצלחתי להבין איך מכניסים לשם את האחדים.. אם לא הבנתם איך זה אמור להיראות, במקרה של מטריצה 4X4: D=[-2,1,0,0;1,-2,1,0;0,1,-2,1;0,0,1,-2] תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שואל בשביל אחותי. היא רוצה ללמוד שפת C ו-VISUAL BASIC דרך ספרי לימוד טובים, יש משהו מומלץ? בשפה העברית. תודה Smiley.

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  15. Started by nir567,

מה מטרת הפקודה enum, איך משתמשים בה..? תודה,ניר.

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by FTP,

אני מתחיל ללמוד אסמבר(מגמת אלקטרוניקה) ואני צריך אתרים וחומר בנושא חיפשתי בסטיקי אבל לא מצאתי משו שיתאים לי...

• 4 תגובות
    • 5.3k צפיות
  17. Started by RonCohen,

איך אני פונה לגורמים חיצוניים מהתוכנה הסבר: עד עכשיו בניתי תוכנות שעושות דברים לפי מידע במחשב עצמו עכשיו אני רוצה לקחת התקנים חיצוניים ולהשתמש בהם לדוגמא: אני רוצה ליצור תוכנה שתתקשר בין שתי מחשבים בעזרת קבל CAT איך אני עושה את זה או דוגמא אחרת אני רוצה לקחת תמונה מתוך מצלמת רשת איך אני פונה בכלל למצלמה? אם זה לא ברור אני ינסח את עמצי מחדש פשוט אני לא יודע איך להסביר

• 1 תגובה
    • 5k צפיות
  18. Started by SuperKiller2,

שלום, לפני כמה ימים נתקלתי באתר הזה: http://www.img4u.com מישהו יודע על איזה מנוע הוא עובד?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  19. שלום לכולם , יש לי שאלה בנוגע לנושא שמפריע לי הרבה זמן , אני בונה פרוייקט עם מספר גדול של קבצי C כאשר יש לי תמיד בעיות בקריאת פונקציות מקובץ אחד לשני / העברת משתנים מקובץ אחד לשני. הייתי רוצה לדעת האם אתם מכירים איזה שהוא מדריך שנותן דרך פעולה נכונה עם עבודה של מספר קבצים , העברת משתנים והשוני בינהם.... לדגומא אני רוצה לקרוא לפונציה מקובץ X.C ממספר קבצים אחרים כל פעם אני מקבל התראות מהקומפיילים ומגדיר את הפונציה במקומות שונים / קבצי Header ואיך שהוא מ"קמבן" פיתרון , האם למישהו יש משהו בסגנון ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by RuinSain,

אהלן, חברים. יש לי אתר וכל כמה זמן אני מנסה להוסיף/לשדרג/לתקן דברים שאני רואה תוך כדי עבודה. נכון, זה אתר קטן וצנוע, אך אשמח לחוות הדעת שלכם לגבי הדברים הבאים: 1. עיצוב. 2. מהירות האתר אצלכם(אנא אמרו לי דרך מה גלשתם). 3. האם ההרשמה לאתר עובדת אצלכם כצפוי? ואם כן, האם נשלח אליכם מייל אישור הסיסמה והאם המייל הזה אכן עבד? 4. לאחרונה החלפתי גם את מערכת התגובות אצלי באתר כך שיהיו עם ajax ולא טופס רגיל. אשמח לדעת האם עובד לכם תקין או לא. 5. זהו בערך. כמה דברים שיכול להיות שתשימו לב אליהם, אך אני מודע להם כבר. כרגע אין עמוד פרופיל עצמו, אני עובד עליו והוא יעלה בימים הקרובים. אני מודע שאולי האתר מעט איטי, בכל זאת שרת שיתופי פשוט …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by WIZARD221,

PHP VS ASP.NET VS JAVA אני אישיתי מאוד טוב בסי שארפ וג'אוה אבל הבנתי שPHP זו הטכנולוגיה האידיאלית לבניית אתר אינטרנט. האם כדאי ללמוד אותה במיוחד לדבוק במה שאני יודע? תודה מראש

22. Started by BIR,

היי שלום לכולם :] אני לומד בבצפר C# אבל בכלל לא מבין את החומר ): אז אם יש למישהו איזה מדריך טוב טוב שיוכל להבהיר לי את הדברים טוב יותר אני אשמח. אנחנו משתמשים בבצפר בתוכנה: Microsoft Visual c# Express בקונסול אפליקיישן. וקיבלתי היום שיעורים ואין לי ממש מושג איך לעשות אז אם מישהו יוכל לפתור לי אותם ולהסביר עם דרך פשוטה איך הוא פתר אני אודה לו מאוד מאוד. הנה השאלות מהמחברת: 1. מה יהיה המשתנה X בסוף קטע התוכנית (חובה להיעזר בטבלת מעקב). Int x,y,z x=4; y=6; z=2 if(x>y) x=x+1; else x=x+y if(x>z)1 x=x+2; else x=x+z; Console.WriteLine(x); 2. כתוב תוכנית הקולטת מספר שלם ומבצעת: א.אם המספר שלילי(כלומר המספר קטן מ-0) התוכנית תהפוך אותו לחיובי. …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by generalA,

מה עושה הפקודה [m=mat[0 כאשר mat מוגדר כמערך עם 5 מקומות. ???? תודה אנשים !

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by wow,

אני אמור לכתוב מתודה שקולטת a1,d ו-n ומדפיסה את כל איברי הסדרה יש לי שגיאה בסוף כשאני מנסה לקרוא למתודה: No overload for method 'series' takes 0 arguments using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace _221A { class Program { static int ReadNumbers() { string stNum = Console.ReadLine(); int Num = int.Parse(stNum); return Num; } static void series (int a1, int d, int n) { for (int count = 0; count < n; count++) { Console.WriteLine(a1); a1 = a1 + d; } } static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Enter a1: ");…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by rubiliani,

שלום. מישהו מכיר תוכנה Open Source ליצירת קובצי הרצה (EXE) בג'אווה?? אני יודע שאפשר להריץ את קובצי ה-JAR, אבל בכל מקרה... (או לפחות מה יותר עדיף..) נ.ב. מישהו מכיר תוכנה ויזרד ליצירת התקנה?? (אם יש משהו מתאים ליצירת התקנה לאפליקציות JAVA) מצטער על ההטרדה. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.