תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
-
נגיד ויש אתר, ולאתר הזה יש מנויים, נגיד משתמשים... לכל משתמש יש האופציה להביא מישהו חדש(חבר) לאתר ולזכות לדוגמה במשהו..., עכשיו נשאלת השאלה, כיצד באמת האתר יכול לדעת אם הוא "חבר אמיתי" כזה שיושב ליד המחשב או שזה אותו משתמש שפשוט "יוצר" לעצמו "חברים" חדשים שמצטרפים דרכו וככה יכול לרמות את המערכת? אן נשאלת השאלה מה האתר יודע עלי בתור משתמש? ובכן כאן נכנס נושא הכתובת, לכל חיבור כידוע יש כתובת, אז האתר יכול לראות כתובת חיצונית...שאותה אפשר לשנות בעזרת שרת פרוקסי, לא משהו מסובך, לדוגמה שימוש בדפדפן TOR, יכול להראות שפעם התחברת מצ"כיה, פעם מגרמניה ופעם מטורקיה, כאשר תחפש את הIP הזה בWHOISIP תמצה בכל הפעלה מחדש של הדפדפן שאתה מחובר לשרת פרוקסי אחר של חברה ש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ללמוד נושאים חדשים בתכנות בתחום ה .NET או Android מישהו יכול להמליץ לי על נושאים שמחפשים עכשיו בשוק? אל תכתבו משהוא כללי כמו C# או ASP.NET כי אלה דברים שאני יודע יש דברים יותר כבדים בתחום, נגיד ב WEB יש את AJAX (שאני מחשיב אותו למשהו יותר כבד) בקיצור יש הצעות לנושאים בתחום?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני בוחן אפשרויות ללמוד תכנות אמרו לי ללמוד C# ב .net שיש בזה שוק, וקל למצוא בזה עבודה. מצד שני, אמרו לי שיש כבר מלא מתכנתי C# אז אולי כדאי לי ללמוד JAVA?? אני צריך עצה מאנשים שמבינים ועובדים בתחום. תודה :)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בקוד הבא אני עושה בפקודה הראשונה ב-MAIN שגיאה שנתפסת ב-Catch, השאלה שלי היא איך אני יכול שהשגיאה תיתפס אבל שאר הפקודות אחריה יתבצעו. בעיקרון מה שאני עושה זה נותן לאובייקט של Time פרמטר לא נכון של דק' (מעל 59) using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace Time { public class IncorrectTimeParameters : ApplicationException { public IncorrectTimeParameters(string message) : base(message) { } } public class Time : IComparable, ICloneable { protected int HH; protected int MM; protected int SS; public Time(int h, int m, int s) { if (h <= 0 || h > 24) { …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי איזה שאלה שקיבלתי במטלב לעשות ואני מתקשה בה. מצ"ב תמונה עם השאלה. אשמח לעזרה, תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עוד שאלה בקשר ל-skip-list . הפעולות על המבנה הזה הם בממוצע logn . עכשיו, אם נחליט שבכל רמה אנחנו מעלים כל איבר שני, יצא שבמקרה הגרוע כל הפעולות יהיו ב-logn. יש לי כאן טעות? אם לא, אז למה לא לדאוג לזה שהכל יתבצע בזמן דטרמינסטי logn ע"י זה שנעלה כל איבר שני ולא ע"י random
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
#include<stdio.h> #include<math.h> long sifra(long num , int digit) { int i=0; long sum=0,temp; while ( num != 0 ) { temp= num%10; num=num/10; if ( temp != digit) { sum=sum + temp*powl(10,i); i++; } } return sum; } void main() { long num; int digit; printf("Please enter a number and a digit\n"); scanf("%d%d",&num,&digit); printf("The number without the digit is: %g",sifra(num,digit); }
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, התחלתי לא מזמן ללמוד C++ מהאתר thenewboston ואשמח לקבל הסבר לגבי משהו עם פוינטרים ורפרנסים שלא בדיוק הבנתי.. באחד המדריכים נכתב הקוד הבא: class Sally{ public: Sally(); void printCrap(); protected: private:};Sally::Sally(){}void Sally::printCrap(){ cout << "Steak" << endl;}int main(){ Sally so; Sally *sallyPointer = &so; so.printCrap(); sallyPointer -> printCrap();} קטע הקוד הזה בעצם מסביר על דרך נוספת לפנות לפונקציות של אוביקט של מחלקה שיצרנו, דרך אחת היא הרגילה, ליצור אוביקט ולפנות ישירות לפונקציה, ודרך שניה היא ליצור פוינטר שיצביע על הכתובת בזכרון של אותו אוביקט, ולקרוא לפונקציה באמצעות הפוינטר והסימן המוזר הזה של החץ..ככה הבנתי את הדברים.…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבתי לשם הדוגמא את הקוד הפשוט הזה. #! /usr/bin/env python import time while True: print 1 time.sleep(2) print 2 time.sleep(2) print 3 time.sleep(2) print 4 time.sleep(2) print 5 time.sleep(2) print 6 time.sleep(2) print 7 time.sleep(2) print 8 time.sleep(2) print 9 time.sleep(2) print 10 time.sleep(2) מה שהוא עושה זה כל 2 שניות הוא מדפיס סיפרה מ1 עד 10, ושהוא מגיע ל10 הוא שוב מתחיל להדפיס מ1... מה שאני מנסה לעשות זה שאני אלחץ על המקש רווח, זה יגרום לו להתחיל שוב מ1.. הפלט עכשיו נראה כך 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 וכו'.. אני רוצה ליצור את המצב הבא 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 2 3 4 5 ***לחיצה על רווח*** 1 2 3 4 5 6 7 8 ***לחיצה על רווח…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות משהו ממש פשוט.. קבלת קלט מinput ובדיקת תנאי בלחיצת כפתור. הגדרתי כפתור שקורא לפונקציה בלחיצת כפתור. משום מה, כאשר אני פותחת את דף הhtml מייד מופיע לי הelse עוד לפני שהכנסתי תוכן לinput אשמח לעזרה, מצורף הקוד.. function check() { if(document.getElementById("inptId").value==9) { console.log(9); } else console.log('www'); }
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מריץ לולאה ב powershell foreach($user in $members) { $c.cells.item($m,$j) = $user $j = $j + 1 } $j = 2 $m = $m +1 } אני רוצה להוסיף בדיקה שאם קוד: $user = "adminstartor" אז שידלג לערך הבא שמגיע עבור $user לא מצליח, אודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבל בצורה הבאה: אם נתון 1.1 אז להמיר ל- 1.10 (מדאבל לסטירינג) אם נתון 12.1 אז להמיר ל- 12.10 (מדאבל לסטירינג) כיצד? ניסיתי: Format(num, "##00.00") הבעייה: הוא ממיר 1.1 ל- 01.10 ולא ל- 1.10
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צריך לכתוב פונצקיה הקולטת מערך של מספרים שלמים ואת גודלו ומשנה את סדר הנתונים במערך כך שקודם יופיעו כל המספרים השליליים ואחריהם כל האי שליליים. void splitArray(int arr[], int size); מישהו שיכול להגיד לי איך עושים את זה? תודה מראש =]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה אתר לבצפר בASP ופתאום שאני נכנס לאתר הוא עושה לי: Error Type: ADODB.Field (0x80020009) Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record. מה הוא רוצה מהחיים שלי??? מקודם זה עבד ופתאום זה לא עובד איך אני מתקן את זה? תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש גם מדריך מקוון וגם אם יש ספר אז למה לא אני מחפש בעיקר טיפים טריקים דברים כאלה (להפעיל את התכנה ולפתוח פרוייקט אני יודע...)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חובב מחשבים כבר כמה שנים , ובעל ידע בסיסי , בלינוקס , וינדווס, אני מעוניין להתחיל להתמקצע בנושא וללכת ללמוד במטרה לעבוד בתחום לאחר מכן (בתקווה). אך למען האמת אין לי שמץ של מושג מה מבוקש בשוק .... אפשרות ראשונה שלי UNIX SYS ADMIN בהרצליה , ושוב אין לי מושג כמה זה מבוקש אז עם יש מישהו שיכול לשפוך קצת אור על הנושא זו תהיה עזרה גדולה תודה לכולכם על העזרה בברכה . RAMU
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי. אני מריץ קוד פשוט ביותר (פחות מ-100 שורות, בלי אלמנטים מיוחדים), בשפה C במערכת UBUNTU 14.04. הקוד בקובץ המצורף. מצורף כאן הלוג של הטרמינל של אובונטו בהפעלת הקוד: $ make clean all run rm -f debug *.o gcc -c main.c -Iinclude/ gcc -c global.c -Iinclude/ gcc -c specific.c -Iinclude/ gcc -o debug main.o global.o specific.o ./debug before init glb ptr = 0x1045010 glb default x = 0 modify in main make: *** [run] Segmentation fault (core dumped) אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה מראש! economyd.zip
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. התחלנו ללמוד בבית ספר את שפת התכנות C#.. תהיתי איך היא והאם יש איזה מגבלות שיש לה לעומת שפות תכנות חזקות אחרות כגון C++...? בנוסף לכך מישהו יודע איך שומרים פרויקט בVISUAL C# של מיקרוסופט כקובץ EXE? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להעביר פרטים מטופס ההרשמה לקובץ האקסס. ועברתי על זה המון פעמים אבל עדין רושם לי את אותה השגיאה הנה הקוד של הטופס: <html> <head> </head> <body bgcolor="#d8d8d8" dir="rtl"> <br> <form method="post" action="insert.asp"> <br> <u><a href="meida.html"> חזרה לדף הקודם </a></u> <br> <table align="center" border="2" bordercolor="blue"> <tr align="center"> <td colspan="2" ><font color="darkgreen" size="4" face="guttman yad"><b><u> פרטי חובה </u></b> </font></td> </tr> <tr align="center…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בנושא שפת התכנות וכאשר ניכנסתי למדריכים של שפות שונות : c,# c++,java אף אחד מהמדריכים שקראתי לא באמת הסביר למה זה עוזר בלימודי המחשב ומה תוצאה הסופית של כל שפה כזאת. הייתי מאוד שמח אם מישהו היה מסביר לי ושיהיה שבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נאלצתי להשתמש במשתנים סטטים בתכנית שעשיתי (התכנית בנויה מכמה תכניות) אני שולח אליה קובץ טקסט כארגומנט והיא מתרגמת אותו (סוג של אסמבלר) עכשיו הכל עובד טוב אם אני שולח אליה ארגומנט אחד אבל שאני שולח לה כמה ארגומנטים הכל שם מסתבך בגלל המשתנים הסטטים שלא מתאפסים והשאלה שלי היא האם קיימת פונקציה או דרך לאפס את כל המשתנים האלה כאשר אני מסיים את הארגומנט הראשון ככה שבארגומנט השני היא תיהיה מאופסת? נ.ב המשתנים נמצאים בפונקציות ולא גלובלים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תיקיה שמכילה בערך 5000 תמונות או יותר אני מחפש סקריפט VBS שפשוט ייצור תיקיה נגיד 01 ויעביר לתוכה 1000 תמונות וכן הלאה יצור תיקיה נוספת בשם 02 ויעביר לשם עוד 1000 תמונות... יש דבר כזה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בקוד המצורף. המבנה של הרשימה המקושרת יוצר בעיות. האפליקציה purify של IBM מודיעה על זליגת זיכרון. מישהו יודע מה אני לא עושה נכון? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת בבית ואני רוצה ליבנות תוכנה שתשלח לדוגמא פקודה למחשב אחר והמחשב הזה יבצע את הפקודה כמו הפעלת קובץ (הקובץ נמצא במחשב שאני שולח לו את הפקודה) שיהיה ב DOS או ב VB יש לי WIN 2000 תודה רבה נ.ב המחשבים בשיתוף מלא אינני רוצה שיהיה צד שרת וצד לקוח אני רוצה רק שיהיה צד שרת, כאילו שאני שולח פקודה למחשב אחר הוא יבצע אותה, יש גם משהוא אם SERVIS ה RPC לפי מה שאני יודעה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-