עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by raiman1,

1)נתון הביטוי (x%2) ==0)) || (x<0) מתי ערכו של הביטוי נכון ומתי הוא לא נכון? 2) נתון הביטוי: ((x==0) && (( x>0) || (x==5 מתי ערכו של הביטוי נכון ומתי הוא לא נכון?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Bear Cub,

שלום. ניסיתי הרבה זמן להוריד מאתר מסוים קובץ SWF אך ללא הצלחה. לאתרים רגילים אני יודע איך להוריד. פשוט לחפש בקוד את נתיב ה SWF אך באתר הזה המצב קצת שונה. בהצלחה: http://ofek.cet.ac.il/OfekComics.aspx

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by orninyo,

הפונקציה הבאה אמורה לזהות את הזחלן של גוגל למה היא לא עובדת? function is_googlebot() { if (eregi("Googlebot",$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])){ $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; $name = gethostbyaddr($ip); $host = gethostbyname($name); if(eregi("Googlebot",$name)){ if ($host == $ip) return true; else return false; } else return false; } else return false; } תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום רב. כרגע פיתחתי לאתר שלי אפליקציה לאנדרואיד ולאייפון. הייתי מעוניין שברגע שגולש יכנס דרך האייפון יהיה לו מסך מעברון עם אופציה "גלוש באתר מתואם" ואופציה שניה "הורד את האפליקציה" אשמח לדעת אם קיים תוסף שעושה זאת. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

כמובן חוץ מלזהות שכפתור נלחץ יש עוד אפשרויות? אני רוצה לזהות גם רק כשהעכבר עובר עליו, זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חבר'ה יש בידיי את הקובץ הזה: @echo off :new_Call ipconfig > testip_old rasdial "Connection" /disconnect ping -n 15 127.0.0.1 >nul rasdial "Connection" "user" "user" ipconfig > testip_new set rez=0 FOR /F "skip=1 tokens=1" %%A IN ('fc /L testip_old testip_new') DO set rez=%%A if %rez%==FC: goto new_Call מה שהוא עושה בעצם, זה מתנתק מהחייגן, מתחבר חזרה, בודק אם הIP הקודם שווה לIP העכשווי. אם שווה עושה את הלולאה עוד הפעם, אם לא היא יוצא מהתוכנית. עכשיו נוצרה פה לולאה אינסופית כשזה עושה שגיאה, לדוגמא 619: זה אף פעם לא עוצר! השאלה שלי: כיצד להוסיף לתכנית למעלה, Counter, אשר יספור את מספר השגיאות, כשיגועו מספר השגיאות ל-2, יפתח קובץ אחר על …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by שחר זאבי,

היי, מישהו יודע איפה אפשר ללמוד יוניטי? או לחילופין איפה אפשר למצוא מישהו שמתעסק בזה?

8. Started by averaraz,

יש לי מערך נגיד: char words[MAX_WORDS][MAX_LINE_LENGTH]; strcpy(words[0],"hello"); strcpy(words[1],"hwzone"); ורציתי לדעת האם מה שקורה בעצם זה הדבר הבא: 1) המחרוזת "hello" מועתקת לתוך השורה הראשונה של המערך? 2)המחזרוזת "hwzone" מועתקת לתוך השורה השנייה של המערך? ובעצם כל פעם שאני רושם: words[i] אז אני בעצם ניגש לשורה הi-ית במערך שלי? כלומר words[i] הוא פויינטר לשורה ה-i-ית במערך הדו-מימדי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי לחצנים שנוצרים דינמית. אני רוצה שהם יגיבו ללחיצה ימנית של העכבר. איך עושים את זה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mostwanted,

נתנו לי משימה לעשות פרוייקט קטן בHTML של שאילתות ועוד כמה שטויות.. רציתי לשאול אם יש לי טבלה ואני רוצה להוסיף לטבלה תמונה אבל אני רוצה שיהיה את כל השורות של הטבלה ומצד שמאל במקביל לשורות התמונה איך אני עושה את זה? כי ניסיתי ואני פשוט לא מצליח התמונה תמיד יוצאת במקום דפוק אני מצרף גם את הקוד.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Izek,

אני מחפש קומפלייר ל CPP .אני מצאתי מהדר של בורלנד גירסה 5.5 אך לא הצלחתי להתקינה על המחשב שלי .אולי מכיוון שהיא מ 2000 ואינה מתאימה לויסטה. לכן אני מבקש קישור להורדת קומפלייר ל-CPP (לא ויזואל) שלפי נסיונכם יעבוד בסביבת ויסטה. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכם חברה, אני חיפשתי המון למצוא מפה של מדינות של כל העולם , העניין הוא שאני רוצה שכאשר אני מעביר את הסמן של העכבר של מדינה מסויימת , יקפוץ חלון כזה שיש בו מידע על אותה מדינה.. איך אפשר לבנות מפה כזאת כלומר (PHP , HTML...) או האם למישהו יש רעיון איפה נמצא דבר כזה אני פשוט לא יודע איפה להתחיל.. אני צריך עזרה שלכם תודה , שבת שלום

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ran1809,

טוב אז ככה אני מעוניין לעשות תרגיל מסויים שבו אני נדרש להתייחס למספר שלם דו ספרתי אבל לכל ספרה שלו בנפרד לדוגמא: 24 אז להגיד למחשב תבדוק אם 2+4 = 6 אז אם 6 מתחלק ב 24 אז הביטוי נכון. עכשיו אין לי בעייה לעשות את כל זה יש לי בעיה אחרת איך לייצג מאות ועשרות כלומר איך להגיד למחשב האם 24 מתחלק ל 2 ו ל 4 אז אני עושה את זה ע"י %10 וככה הוא מתייחס לי לספרת האחדות אבל איך אני יכול להגיד לו שיתייחס לי לספרת העשרות ניסיתי %100 לא הלך!?? שאלתי בקיצור אם יש לי מספר דו ספרתי איך להגיד לקומפיילר שאני רוצה להתייחס רק לספרת העשרות? תודה רן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Sikamikanico,

יש לי דף ASP ובו קישור. אני רוצה שכשהקישור ילחץ אז יתבצע סקריפט ASP מסוים. זה מה שניסיתי: <a href="http://212.179.172.152/store/buy1.asp" title="סל הקניות" onclick=" '<% 'Session("added")="no" '%> "> סל הקניות </a> וזה לא עובד. מישהו יודע איך אפשר לעשות שזה יפעל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by The Ghost,

אני בונה משחק בVB ואני רוצה לשמור מידע מסוים בקובץ טקסט. השאלה האם יש דרך ליצור קובץ חדש וריק בעזרת פקודות או פקדים בVB?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Neus,

נתקעתי בעניין די עקרוני.. שימו לב לקוד הבא(לקוח מויקי-ספר), הלולאה DO-WHILE, עובדת היטב כאשר מדובר במשתנה, תנאי, שהוא int. למשל, התנאי להמשך הלולאה הנוכחית הוא שהמשתנה c, הקלט, יהיה הספרה 1. עכשיו, אם אני מנסה להגדיר משתנה מסוג char לדוגמא (נניח שהתנאי לעצירה יהיה:"Please enter 'q' to quit..) קוראת תופעה די מוזרה: השורה: printf("Please enter 'q' to repeat, any other number to quit.\n"); מודפסת, אך אין אפשרות לבצע את הקלט שאמור להגיע לאחריה. מה שקורה זה שהקוד רץ שוב, ללא אפשרות להזין קלט שיהווה תנאי להרצתו שוב. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? שמתי לב שהבעיה נובעת משימוש במשתנה char, אך אינני מבין מדוע הדבר אמור להפריע.. #include <stdio.h> int main() { int c; do {…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by amitrotem,

שלום, בניתי אתר שמותאם לסלולר, רוחב האתר הוא 320PX. בעמוד ה HTML הוספתי את התגית: <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"> כאשר אני נכנס לאתר עם אייפון (כל גרסה) האתר נראה בצורה טובה מאוד, גם באייפון 5 שהרזולוציה שלו גבוה (שאני אומר מופיע בצורה טובה אני מתכוון שיש זום). לעומת זאת שאני נכנס לאתר עם GALAXY למינהם, האתר מופיע רוחב של 320PX ללא זום. אשמח לחוות דעת, איפה אני טועה תודה

18. Started by orelzion,

משום מה אני לא מצליח להציג את הscrollbars יש לי כמה textview והם לא יכולים להיות מוצגים כולם על המסך, אז הגדרתי scrollbars בהגדרות של הrelativeLayout ונאדה, הם לא מוצגים על המסך ואי אפשר לגלול מטה. אני די חדש באנדרויד אולי תוכלו לומר לי מה לא בסדר? <RelativeLayout xmlns:android="[url]http://schemas.android.com/apk/res/android"[/url] android:layout_width="fill_parent" android:layout_height="fill_parent" android:background="#FFFFFF" android:scrollbars="vertical" android:scrollbarAlwaysDrawVerticalTrack="true" >

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן. אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת 4 מספרים ומחזירה פלט של שני המספרים האמצעיים. ניסיתי משהו די פשוט שנראה לי חביב למרות שהוא לא פועל: לוקח את 4 המספרים ומכניס אותם לרשימה. עובר על כל אחד מאיברי הרשימה ובודק אם הוא גם קטן מהערך המקסימלי וגם גדול מהערך המינימלי... הבעיות שאני נתקל בהן: 1.הקוד רץ. אבל אין אחידות אפילו בשגיאה בפלט: כשאני מכניס את המספרים 1 2 3 ו-4, הפלט הוא [2,3,4] כלומר הרשימה עם שלושה איברים בכלל... אבל כשהקלט הוא למשל 100, 88, 6 ו-5 - הפלט שמתקבל הוא בכלל רשימה עם שני איברים - [100,88]... 2.מהבעיה הזאת עולה אצלי החשד שכנראה יש בעיה עם התנאי. אבל אני לא יודע... בכל מקרה, ניסיתי לפשט את זה יותר ולכתוב תנאי אחד: "אם i קטן מהמקסימום וגם גדול מהמינימום" -…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by jhv,

שלום אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לכתוב אלגוריתם בפסאודו-קוד שמממש סמפור מניה באמצעות סמפורים בינריים בלבד (אין הגבלה על כמות הסמפורים הבינריים)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. עזרה: איך מגרילים מספרים בין 1ל-M כלשהו, כך שכל מס' יופיע *בדיוק* פעם אחת? אני צריך להגריל את כל המספרים מ-1 עד M (נתון שלם כלשהו) ושכל מס' יופיע פעם אחת. איך אני עושה את זה יעיל? כלומר, בצורה כזו כמו שמגרילים כדורים בלוטו, שאם הוצאתי למשל את כדור מס' 5, הוא לא יעלה שוב בהגרלה. תודה רבה מראש!! מילקי. נ.ב. אני מתכנת ב-JAVA אם זה משנה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by xjj,

שלום, למאפיין DISPLAY ניתן להכניס את הערכים: INLINE,BLOCK, INLINE-BLOCK, NONE. מה ההבדל בין INLINE-BLOCK ל INLINE? הרי שניהם מאפשרים לאלמנטים אחרים להיות באותה שורה שלהם. מה השימוש ל-NONE? מה ההבדל בין POSITION ל-FLOAT ומתי להשתמש בכל אחד? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Mr.wiz,

אני רוצה ליצור איזה בסיס נתונים של שחקני cs כאשר לכל שחקן יש מספר משלו ושתיהיה אפשרות להכניס לדוגמא מיספר עים שם של שחקן ושנניח כעבור חודש אני יקיש את המיספר והוא יתן לי את השם של השחקן ושתיהיה גם אופציה להוסיף לאותו מיספר כמה שמות של שחקנים ולעדכן את הנתונים וכאשר אני יעשה חיפוש על המספר המסוים הוא יתן לי את שמות השחקנים שמשתמשים במיספר זה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by orninyo,

שלום עשיתי את כל מה שצריך (אחרי קריאה של המון מדריכים): איפשרתי את php_oci8.dll בphp.ini אפילו כיוונתי את ה TNS_ADMIN לתקיה של הinstant client ועדיין כאשר אני מנסה להשתמש ב oci_connect אני מקבל Call to undefined function oci_connect() מישהו יכול להסביר לי איך מצליחים לעשות את זה? (אני על חלונות7 , אורקל 10g, PHP5+) תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by noaa maman,

שלום לכולם ! כבר כמה ימים השגיאה הזאת חוזרת לי בסביבת עבודה ואני באמת לא יודעת מה לעשות . אני חדשה לחלוטין בתחום התכנות ואני ממש אשמח לקבל לאיך לסדר את התקלה הזאת . ועוד שאלה נוספת , בקומפיילר gdb בשפת c מה האלטרנטיבה לפונקציה flushall? מודה לכולם מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.