עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by orninyo,

שלום, האם קיימים מדריכים לבניית מערכת לניהול תוכן לאתרים? ניסיתי להבין לבד איך כל העניין עובד והסקתי שמדובר במערכת שמדברת עם הDB ולא עם קבצי האתר שבשרת האם זה נכון? איך המערכת מנהלת לינקים באתר? האם ע"י שינוי הסטרינגים של הלינקים אשר שמורים בDB? אם אני בכלל לא בכיוון אז אשמח להכוונה. אני שולט בכל השפות.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני צריך להוסיף למחלקה מסוימת שיטה שמקבלת 2 מחרוזות a1 a2 ומה שהיא צריכה לעשות עם המחרוזות האלה זה פשוט להחליף כל a1 בa2 (אם לא קיים במחרוזת אז בעצם אין שום פעולה) המחלקה הנתונה היא public class HWzone { private String st; ........ public String replaceStr(String a1, String a2) נגיד a1 זה as וa2 זה aaaa והמחרוזת היא asasrr אז המחרוזת תשתנה ל aaaaaaaarr הקטע שגם אסור להשתמש בכל המתודות אלא רק ב charAt(int i) public int indexOf(String str, int index) public int length() public string substring(int i) יש לי בעיה בסיסית שאני לא ממש יודע איך לגשת לזה, איך להשתמש בכלל במתודות החתימה של השיטה היא בהכרח public String replaceStr(String a1, String a2) הצלחתי להגיע לאנשהו בדרכים אח…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי חבר'ה אני די חדש ב C ואני ישמח אם תעזרו לי במשהו כתוב פונקציה הקולטת שני זמנים ומוצאת את ההפרש בינהם עכשיו אני לא כזה מבין בפונקציות ואת ה syntax שאני צריך לעשות #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <math.h> int clock(int hour,int hour1,int min,int min1,int sec,int sec1,int totalseconds,int totalseconds1,int temp) { totalseconds=(hour*60+min)*60+sec; totalseconds1=(hour1*60+min1)*60+sec1; temp=abs(totalseconds1-totalseconds); return temp; } void main() { int hour,hour1,min,min1,sec,sec1,temp; printf("enter hour,min and sec"); scanf("%d %d %d",&hour,&hour1,&min,&min1,&sec,&sec1); clock(hour,hour1,min,min1,sec,s…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yamamoto,

מאיפה אני מוריד SQL ומה הנפח של התוכנה הזו מה הקשר בין אקסס ל SQL ומדריך גם יעזור תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by pringles,

שלום אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת אליה מערך מספרים לפי רצון המשתמש והתוכנית עושה בדיקה על המערך ומסננת את המספרים שמופיעים יותר מפעם אחת ולבסוף מדפיסה את המספרים שלא הופיעו יותר מפעם אחת. לדוגמא: משתמש מכניס: 4 5 6 7 4 5 3 2 21 5 6 7 1 9 פלט: 3 2 21 1 9 אני לא מצליח לכתוב את זה מסתבך עם הלולאות תנו טיפ בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by EagleX2,

היי, לאחרונה התחלתי להתעניין בתכנות, והחלטתי ללמוד בתור התחלה C#, או לפחות לנסות ללמוד .. יש לי כמה שאלות, ואשמח אם תוכלו לעזור לי: 1.האם זאת שפה טובה ללמוד בתור התחלה, האם תהיה לי בעיה להמשיך הלאה? 2.מהי הדרך הכי טובה להתחיל - ספר, אתר כלשהו? עיינתי בדביקים ולא מצאתי כלום, האם יש לכם המלצות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני לומד לבד ואני בניתי מנשק gtk+ עםglade ואני מתכנת בpython אז אני צריך לדעת איך לשלב קוד xml עם py !!!!!!!עזרה!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by lompy,

אני רוצה לבנות עמוד אינטרנט כמו שיש בכל האתרים כדוגמת וואלה שיש בו כתבה ובסוף מי שרוצה יכול להגיב אני בטוח שיש קוד מוכן לזה באינטרנט ב JAVASCRIPT או בכל שפה אחרת אבל אני לא מצליח למצוא אם משהו יכול להפנות אותי לקוד או אתרים טובים ששווה לחפש בהם אני אודה לו מאוד.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by b-a,

האם ניתן לסגור תוכנית שרצה (לא התוכנית עצמה) דרך התוכנה שלי ? ז"א לסגור יישום כמו בתפריט CTRL + ALT+ DEL תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nondos,

שלום, אני מנסה לקרוא מערך של ביטים מקובץ ב Java בעזרת הספריה FileInputStream הבעיה היא שעבור ערכים מסויימים הספריה ממירה אותם מ Hex ל Dec בצורה לא נכונה לדוגמא אם בקובץ יש את הביתים הבאים: 00 00 15 A2 הספריה קוראת אותם לתוך המערך בגודל 4 באופן הבא [ 0, 0, 21, 94- ] ההמרה של 15 היא באמת נכונה ו 0x15=21 אבל למה למה הוא ממיר A2 ל 94-? עוד דוגמא 00 FF 03 00 אני מקבל מערך שמכיל את המספרים הבאים [ 0, 0, 3, 1- ] הצורה שבה אני קורא מהקובץ byte[] signa = new byte[4]; File file = new File(fileName);; FileInputStream fis = new FileInputStream(file); fis.read(signa, 0, 4); למישהו יש מושג למה זה קורה??? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gal_dahan,

צריך מתכנת סוס שמבין ב php ויודע לעבוד מול FACEBOOK SDK ו api

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by guy81,

יש לי עוד שאלה בקשר ל-skip-list . הפעולות על המבנה הזה הם בממוצע logn . עכשיו, אם נחליט שבכל רמה אנחנו מעלים כל איבר שני, יצא שבמקרה הגרוע כל הפעולות יהיו ב-logn. יש לי כאן טעות? אם לא, אז למה לא לדאוג לזה שהכל יתבצע בזמן דטרמינסטי logn ע"י זה שנעלה כל איבר שני ולא ע"י random

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, אני עובד ב #C בVS2003. יש לי FORM ראשי של האפליקציה, אני פותח עוד חלון קטן ששואל "כמה ניסיונות אתה מעוניין לבצע?" ולפי המספר שהמשתמש מכניס אני אמור ליצור מספר של כפתורים על ה- FORM . אני עדיין חדש בקטע של תכנות לווינדוס אבל מהכרותי עם התוכנה זה בטוח לא מסובך.. אז אם למישהו יש את הדרך אני אשמח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yk1,

יש לי אפשרות ללמוד בקיץ Maple או Mathematica. (כמובן בנוסף לג'אווה, c++, c, מטלב...) מה עדיף? מה יותר שימושי בתכנות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by tsvika,

אוקיי יש לי שאלה ששברתי עליה את הראש ולא הצלחתי! ??? צריך לבנות פרוצדורה רקורסיבית שתקבל מספר שלם N, ותדפיס את כל המחלקים שלו. מישהו יכול לעזור? עדיף בפסקל כי אני לא יודע כל כך טוב C... אבל אם אין ברירה אז ב C.. :-\

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by talgold,

מחפש קוד למשחק דמקה שחקן מחשב (AI) בסיס גם טוב .....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dids22,

יש לי בעיה יש לי טבלה שקוראים לה "מושבים" ובה מופיעים על המושבים שקיימים (בנויה מ אולם\שורה כיסא) ויש לי עוד טבלה שקוראים לה "מושבים תפוסים שמופעים בה המושבים התפוסים (בנויה מ אולם\שורה כיסא)) רצתי לעשות שאילתה שתציג לי את כל המושבים הפנויים כלמר כל המושבים שמופיעים בטבלת "מושבים" ולא מופיעים בטבלת "מושבים תפוסים איך אני עושה את זה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by asaf999,

שלום לכולם איך אני יכול לצרף גרפיקה לפסקל? אמרו לי שאפשר לזמן את התוכנית לתוכנה אחרת כמו VB ושם ליצור ממשק... (משהו כזה פחות או יותר), או לעשות גרפיקה בפסקל... אחד מהשניים יעזור לי תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי אני עובד על אפליקצית Silverlight שממנה משתמש מעלה פרטים טקסטואלים שלו לשרת + תמונת Jpeg. כרגע מימשתי את העלאת הנתונים (בלי התמונה עד עכשיו) דרך PHP Web Service שיושב על השרת שלי ומקבל את הנתונים הטקסטואלים ושומר אותם ל-DB. בשביל להעלות את התמונה עלו לי כמה רעיונות אפשריים - 1. לשלוח את התמונה כמערך של byte[] שיתווסף לאוסף הנתונים שה- WebService מקבל. משם התמונה תשמר כקובץ Jpeg על השרת. 2. לשלוח את התמונה בתוך POST לשירות REST פשוט ונפרד על השרת. האופציה הראשונה עדיפה עלי, כי אני לא אצטרך לדאוג לבעיות בשמירה של התמונה ושאר הנתונים בנפרד, לבעיות בתזמון וכו... העניין הוא שעד עכשיו ניסיתי את האופציה הראשונה, נראה ש-Silverlight שולח את הנתונים כראוי. אבל בצד ה- PHP אני לא…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי רשת בבית ואני רוצה ליבנות תוכנה שתשלח לדוגמא פקודה למחשב אחר והמחשב הזה יבצע את הפקודה כמו הפעלת קובץ (הקובץ נמצא במחשב שאני שולח לו את הפקודה) שיהיה ב DOS או ב VB יש לי WIN 2000 תודה רבה נ.ב המחשבים בשיתוף מלא אינני רוצה שיהיה צד שרת וצד לקוח אני רוצה רק שיהיה צד שרת, כאילו שאני שולח פקודה למחשב אחר הוא יבצע אותה, יש גם משהוא אם SERVIS ה RPC לפי מה שאני יודעה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by guypld,

תוכנית קטנה שהכנתי שעושה ברוט פורס לאתר http://canyoucrackit.co.uk הייתה כתבה על זה בYNET , משהו עם המודיעין הבריטי. למי שיש משאבים וזמן יכול לנצל את זה כדי למצוא את הסיסמה, נשארו רק 3 ימים, אז גם צריך המןו מזל. בהצלחה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ranzip2,

שלום, אני צריך להעביר מערך של תאים באקסל לתוך מערך ב VB - ז"א: לדוגמא A1:A10 באקסל, לתוך מה שאני מגדיר כך במודול: Dim MyArra (1 to 10) as integer כך שהערכים יקלטו מהתאים. ואחר כך אני אמור להחזיר את המערך לתוך התאים באקסל. מישהו יודע איך לעשות זאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by frenzy,

אהלן חבר'ה לפני כמה ימים קיבלתי אימייל מעניין מחברת קומפרייס, משווקת בורלנד בישראל, במכתב הם מציינים את התמחור החדש, ובנוסף חשיפה, תמונת המוצר JBuilder עם אמיר פרץ, בבקשה.. ;D

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום קיבלנו שאלה ברקורסיה: נתונה מטריצה בגודל M על N בה שמורים כל המספרים מ-1 עד M*N, כך שכל שורה תהיה ממויינת בסדר עולה משמאל לימין, וכל עמודה תהיה ממויינת בסדר עולה מלמעלה למטה א. כתוב אלגוריתם רקורסיבי המחשב בכמה אפשרויות ניתן למלא מטריצה בגודל M*N באופן שהוסבר ב. כתוב אלגוריתם רקורסיבי המדפיס את כל האפשרויות למילוי מטריצה בגודל M*N באופן שהוסבר אם זה משנה בעקרון את התרגילים אנחנו מגישים בשפת C ניסיתי כל מיני כיוונים ולא הלך כל כך אם מישהו יוכל לכוון אותי אני אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים