תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש מושג למה כשאני עושה: "marquee behavior="alternate התגית פשוט לא זזה למרות שהיא אמורה לזוז מצד לצד? חשבתי בהתחלה אולי כי אין מה שיגביל אותה אבל גם כשקבעתי רוחב מסויים היא פשוט קופאת במקום למרות שאמורה לזוז. אני רואה שזה עובד בכל מיני אתרים אבל על הדפדפן שלי כשאני מעתיק את זה ל-notepad זה פשוט לא עובד...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כבר מזה שעה חופר ברשת ולא מוצא איך להזין נתון שהוא מטיפוס smalldatetime. הינה המבנה של היישות. create table Entity1 EntityId int primary key, BirthDate smalldatetime הינה שורת הזנת נתונים. insert into Entity1 values(1, 10/12/2005) וזה נותן שגיאה. אני עובד בסביבה SQL SERVER 2005 EXPRESS אם משהו יודע איך להזין נכון אנא שתפו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תאריך הצטרפות: 25-10-08 הודעות: 41 ערב טוב חברים יש לי שאלה בשפת C++ שרציתי להתייעץ איתכם ... אחרי שהגדרתי מחלקה ... איך אני עושהאת הקריאה לפונקציה האב , האם דרך פונקצית הבן ורק אחרי זה להגדיר ? נתונה שאלה : ============ . הגדר מחלקה בשם Person שהנה בן של Teacher למחלקה שני מאפיינים : התמחות (מחרוזת), תואר אקדמי (מחרוזת). המקבלת את ערכי הפרמטרים "התמחות" ו-"תואר Constructor הגדר פונקצית חייבת Constructor אקדמי" במהלך ריצה של התוכנית. שים לב, פונקצית התייחסות למאפייני האב. להצגת נתוני אובייקט מסוים. נתוני האובייקט יוצגו Display() הגדר פונקציה בשתי שורות, כל שורה מכילה כותרת המאפיין וערך המאפיין. הפונקציה תכלול קריאה לפונקציה המוגדרת במחלקת האב. התבנית שהתחלתי זה :עלפי דו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כאשר מופיע לי הקוד הבא: #include <stdio.h> #define square(x) x*x void main() { int x; int a = 4; x = square(a+1); printf("%d", x); } הקומפיילר מבצע את זה ככה: x = 4+1*4+1 ואז התשובה תצא 9. לא הבנתי למה זה סדר הפעולות של הקומפיילר? שאלה 2: מה בדיוק מבצע השורה הבאה? #define MAX(A, B) ( (A) > (B) ? (A) : (B) ) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפרק "תבנית הקומפוזיט" הוא השני בסדרה "תבניות". הכתובת: תבנית הקומפוזיט מתארת את המחלקות הנדרשות לבניית עץ אובייקטים. בסרטון דיון בתבנית, דוגמאות קוד ושאלות למחשבה. דוגמאות הקוד ניתנות להורדה. פרטים ראו בתיאור הסרטון ביוטיוב. סרטונים נוספים בערוץ: http://www.youtube.com/user/lidotnet צפיה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום . יש לי רעיון לאפליקציה לטלויזיה ואני רוצה לפתח אותה ולהציע אותה לחברות הטלויזיה הגדולות ... עכשיו אני לא מבין בזה כ"כ הרבה חיפשתי קצת באינטרנט על זה לא מצאתי הרבה .. אני ירשום מה שכן הבנתי תקנו אותי אם אני טועה או אם יש משהו להוסיף תודה מראש. אז ככה הבנתי שרושמים את התכנה בשפת c\c++ האם זה נכון? אני יודע c\c++ הבנתי שזה סביבת תכנות של opentv ושאני צריך להריץ את האפליקציה על ממיר debugger שהוא עולה כמה עשרות אלפים .. השאלה שלי אם יש לזה אמולטור שאפשר להשתמש בו במקום לרכוש את המכשיר רק לצורך בדיקת האפליקציה לפני שאני מציע אותה לחברות הגדולות .. אם אפשר עוד מיידע חיוני שיוכל לעזור לי בנושא אני מאוד מאוד ישמח תודה שגב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי וינדוס 7 והתקנתי Xampp היה לי גרסא ישנה יותר שעבדה לי עם הוורדפרס הורדתי את הגרסא ההכי חדשה כדי שיהיה לי תמיכה ב php7 לאחר שהתקנתי ושיניתי את הפורט ל 81 אני עשיתי ריסט למחשב הפעלתי את האפצי ו mysql אבל כשאני מגיע לתקיה ב HTDOCS הוא רושם לי ERR_CONNECTION_REFUSED מצורף תמונה מה אני יכול לעשות? דרך אגב יש לי eset nod בנוסף הלכתי לקובץ ספציפי של PHP לראות אם הוא קורא אותו והוא מציג לי את התוכן של הקובץ כמו שהוא עם התגים והכל תודה למי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי באופציה של ניהול תוכן באתרי אינטרנט, אני רוצה להוסיף אופציית ניהול תוכן לאתר האינטרנט שלי איזה תוכנות מאפשרות להפוך את האתר שלי לאתר עם ניהול תוכן? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריכה עזרה דחוף! ??? אני אמורה לכתוב תכנית שמתקשרת לאאוטלוק(הצלחתי) ובתוכה לcontacts (אנשי קשר) ועבור כל קטגוריה להדפיס את אנשי הקשר שלה. (כמו שיש אופציה למיון ע"פ קטגוריות) למישהו יש מושג איך אני עושה את ההפרדה בין אנשי בקשר לפי קטגוריה? הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לשלוף הכל בבת אחת.... פליז מי שיודע איך אני ממיינת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד ניתן להקצות בזיכרון אובייקט מסוג TImage בזמן ריצת התוכנית? לדוגמה: לחיצה על כפתור מסויים תגרום להופעה של תמונה על ה FORM הנוכחי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו, אם אני רוצה להתחיל לתכנת בשביל לבנות משחקונים, תוכנות קטנות וסתם בשביל ידע כללי. איזה שפות אני צריך ללמוד? ובאיזה סדר? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד SQL ומה הנפח של התוכנה הזו מה הקשר בין אקסס ל SQL ומדריך גם יעזור תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
התכנית ממש ארוכה לכן לא אביא אותה כאן, אבל זה הסיפור בקצרה: אני צריכה לקבל מהמשתמש או string או אנטר. אם קיבלתי string - אני צריכה לשנות את הערך של משתנה מסויים למה שקיבלתי. אם אנטר - להשאיר ככה. אני משתמשת בcin. איך אני בודקת את הקלט? אגב, אותה שאלה לגבי int במקום string. תודה רבה ממש לכל מי שיעזור להושיע אותי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי שאלה ששברתי עליה את הראש ולא הצלחתי! ??? צריך לבנות פרוצדורה רקורסיבית שתקבל מספר שלם N, ותדפיס את כל המחלקים שלו. מישהו יכול לעזור? עדיף בפסקל כי אני לא יודע כל כך טוב C... אבל אם אין ברירה אז ב C.. :-\
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אתחיל מזה שאין לי מושג בתכנות. הפעם האחרונה שנגעתי בזה הייתה בכיתה ז' כאשר למדתי PASCAL. כעת אני עושה קורס תכנות כחלק מהלימודים. אנחנו לומדים C++. במכללה עובדים עם Visual c++ 6.0. התוכנה כידוע אמורה לעלות כסף. אני מחפש חלופה חינמית נורמלית ל IDE. הורדתי את 2008 express, אבל יש שינויים שם. הורדתי גם את ה IDE של בורלנד (טורבו C++) ואת Dev c++. בשניהם משום מה לא הצלחתי להריץ קטעי קוד בסיסיים ביותר. (ב visual c++ 6 הצלחתי להריץ דברים בסיסיים). יש פתרון? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לכם זמן, אז אנא נסו לעזור לי בשאלות הבאות: *כתבו תוכנית שקוראת מספר ממשי חיובי (המייצג מסה), ולאחריו מופרד ע"י רווח אחד מן התווים הבאים: k, c, o או p, המייצג את יחידת המידה (kilogram, carat, ounce או pound). התכנית מחשבת ומדפיסה את המסה ביחידות של גרמים, כאשר היא מבצעת את ההמרה על-פי הטבלה הבאה: kilogram = 1000 gr carat = 0.2 gr ounce = 28.34 gr pound = 453.44 gr לדוגמה (שימו לב לרווח המפריד): קלט: 20.4 o פלט: 578.136 gr מלבד המקום בו אתם בודקים שהמסה חיובית, יש לכתוב את התכנית ללא שימוש ב- if-else ! הערה: הקפידו לבדוק את הקלט: כזכור, אסור שהמסה תהיה מספר שלילי וכן על יחידת-המידה להיות חוקית. בכל מקרה אחר, הדפיסו הודעת שגיאה וסיימו את התכנית. *כתבו ת…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה חשבתי לי על רעיון לכתיבה של אימיול פרוץ בסגנון זמבור על הסורס קוד של אימיול רגיל יענו לשפר את המיול להפוך אותו למכונה עצבנית... כמובן גם לשיתוף קבצים לשפר איפה שהגדולים לא הצליחו... השפה היא C++ ואני לא מתכנת ואף פעם לא תכנתתי... חייב את עזרתכם זקוק למתנדבים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך להעביר מערך של תאים באקסל לתוך מערך ב VB - ז"א: לדוגמא A1:A10 באקסל, לתוך מה שאני מגדיר כך במודול: Dim MyArra (1 to 10) as integer כך שהערכים יקלטו מהתאים. ואחר כך אני אמור להחזיר את המערך לתוך התאים באקסל. מישהו יודע איך לעשות זאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מידע בעברית על קבצי TDMS. אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דרך לבנות בפסקל בוטים או כל דבר שקשור לאינטרנט ? שמעתי שלשפה אין קשר לאינטרנט בכלל.. ואני די טוב בפסקל ואני לא יודע מה לעשות..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לצורך פרוייקט שאני עושה על חתימה דיגיטלית (ספרתית) עליי לכתוב תוכנה שתדע להצפין מידע. אשמח אם תוכלו להסביר לי את אופן ההצפנה של שיטה מסויימת או להפנות אותי לאתר שמסביר זאת היטב עם דוגמאות ואלגוריתמים. נוסף על כך ההצפנה צריכה להיות בעזרת שיטת המפתח הציבורי. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לעשות לעבודה בבית הספר אתר ואני מנסה לעשות תפריטים ש"נופלים" למטה כמו באתר הזה.. בג'אווה או CSS אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני עושה את זה? תודה רבה לכל העוזרים. אבי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-