עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by EagleX2,

היי, לאחרונה התחלתי להתעניין בתכנות, והחלטתי ללמוד בתור התחלה C#, או לפחות לנסות ללמוד .. יש לי כמה שאלות, ואשמח אם תוכלו לעזור לי: 1.האם זאת שפה טובה ללמוד בתור התחלה, האם תהיה לי בעיה להמשיך הלאה? 2.מהי הדרך הכי טובה להתחיל - ספר, אתר כלשהו? עיינתי בדביקים ולא מצאתי כלום, האם יש לכם המלצות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by gkman,

שלום לכולם התקנתי במחשבי את תוכנת אפאצי כדי שאוכל לתכנת בPHP בקלות אבל התוכנה קולטת כדף ראשי רק דף בשם index.html ואני רוצה שהוא יהיה מסוגל גם לקלוט כעמוד ראשי דף בשם index.php איך אני עושה את זה? תודה רבה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום! אני מחפש סקריפט שמעביר לעמוד אחר באופן אוטומטי לאחר מספק שניות שאני אקבע לעמוד אחר שגם כן אני אקבע... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Or4more,

אהלן, התחלתי לא מזמן ללמוד C++ מהאתר thenewboston ואשמח לקבל הסבר לגבי משהו עם פוינטרים ורפרנסים שלא בדיוק הבנתי.. באחד המדריכים נכתב הקוד הבא: class Sally{ public: Sally(); void printCrap(); protected: private:};Sally::Sally(){}void Sally::printCrap(){ cout << "Steak" << endl;}int main(){ Sally so; Sally *sallyPointer = &so; so.printCrap(); sallyPointer -> printCrap();} קטע הקוד הזה בעצם מסביר על דרך נוספת לפנות לפונקציות של אוביקט של מחלקה שיצרנו, דרך אחת היא הרגילה, ליצור אוביקט ולפנות ישירות לפונקציה, ודרך שניה היא ליצור פוינטר שיצביע על הכתובת בזכרון של אותו אוביקט, ולקרוא לפונקציה באמצעות הפוינטר והסימן המוזר הזה של החץ..ככה הבנתי את הדברים.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by lompy,

אני רוצה לבנות עמוד אינטרנט כמו שיש בכל האתרים כדוגמת וואלה שיש בו כתבה ובסוף מי שרוצה יכול להגיב אני בטוח שיש קוד מוכן לזה באינטרנט ב JAVASCRIPT או בכל שפה אחרת אבל אני לא מצליח למצוא אם משהו יכול להפנות אותי לקוד או אתרים טובים ששווה לחפש בהם אני אודה לו מאוד.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by nondos,

שלום, אני מנסה לקרוא מערך של ביטים מקובץ ב Java בעזרת הספריה FileInputStream הבעיה היא שעבור ערכים מסויימים הספריה ממירה אותם מ Hex ל Dec בצורה לא נכונה לדוגמא אם בקובץ יש את הביתים הבאים: 00 00 15 A2 הספריה קוראת אותם לתוך המערך בגודל 4 באופן הבא [ 0, 0, 21, 94- ] ההמרה של 15 היא באמת נכונה ו 0x15=21 אבל למה למה הוא ממיר A2 ל 94-? עוד דוגמא 00 FF 03 00 אני מקבל מערך שמכיל את המספרים הבאים [ 0, 0, 3, 1- ] הצורה שבה אני קורא מהקובץ byte[] signa = new byte[4]; File file = new File(fileName);; FileInputStream fis = new FileInputStream(file); fis.read(signa, 0, 4); למישהו יש מושג למה זה קורה??? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shaithebest,

שלום רב, יש לי כמה אתרים סטטיים באוויר הבנויים על HTML DSS JS בצורה רגילה כגון: http://homecomp.co.il/facebook_site16/ אני מוסיף כפתורים של צור קשר לתבניות קיימות אני רוצה צור קשר דינמי על PHP שהלקוח ישאיר פרטים זה יגיע אלי למייל השאלה שלי היא, האם זה יעבוד? אף פעם לא ניסיתי עמוד אחד דינמי בתוך אתר שלם סטטי קוד HTML <table width="400" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1"> <tr> <td><strong>Contact Form </strong></td> </tr> </table> <table width="400" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="1"> <tr> <td><form name="form1" method="post" action="send_contact.php"&gt…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by SaarD,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת כאשר נשלח אלי מייל מאנשים מסויימים בעברית אז אאוטלוק מזהה את הקידוד בתור UTF-8 שזה אכן הקידוד שנשלחה ההודעה בו, אך כדי לראות את ההודעה אני חייב לשנות קידוד לעברית ואז להחזירות ל UTF-8 .. אחרי אין ספור פעמים שחיפשתי איך ליצור RULE באאוטלוק שיעשה את זה בשבילי וראיתי שאיני מוצא החלטתי לבנות תוסף שיעשה את זה בשבילי, כאן מתחילה הבעיה, אין לי מושג לגבי מחלקות האאוטלוק והגישה לנתונים, יצרתי בעזרת VS 2008 פרוייקט outlook add-in אני אפילו לא יודע אם אני צריך לעשות את זה ככה או אולי אפשר דרך יצירת פקודות מאקרו באאוטלוק עצמו.. בכל מקרה, מי שיכול לעזור לי להבין איך אני ניגש להודעה שהתקבלה וכו' יעזור לי מאוד, בעקרון גיליתי שיש אירוע new mail ששמו מסביר או…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gkman,

שלום. בזמן האחרון כשאני משתמש ב PHP MY ADMIN בשרת הפיתוח שעל המחשב (APACHE) אני מקבל את השגיאה main.php: Missing parameter: is_superuser איך שאני מועבר מהדף שמבקש סיסמא לא שידרגתי או שיניתי שום גרסה או הגדרה בתוכנה אני חושב שהשגיאה התחילה אחרי ששידרגתי את FIREFOX יכול להיות שזה בגלל זה? ניסיתי בIE וזה עובד כרגיל. מישו יכול לעזור לי?? אין לי מושג מה לעשות... ??? ??? ??? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני עובד ב #C בVS2003. יש לי FORM ראשי של האפליקציה, אני פותח עוד חלון קטן ששואל "כמה ניסיונות אתה מעוניין לבצע?" ולפי המספר שהמשתמש מכניס אני אמור ליצור מספר של כפתורים על ה- FORM . אני עדיין חדש בקטע של תכנות לווינדוס אבל מהכרותי עם התוכנה זה בטוח לא מסובך.. אז אם למישהו יש את הדרך אני אשמח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by b-a,

האם ניתן לסגור תוכנית שרצה (לא התוכנית עצמה) דרך התוכנה שלי ? ז"א לסגור יישום כמו בתפריט CTRL + ALT+ DEL תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ranzip2,

שלום, אני צריך להעביר מערך של תאים באקסל לתוך מערך ב VB - ז"א: לדוגמא A1:A10 באקסל, לתוך מה שאני מגדיר כך במודול: Dim MyArra (1 to 10) as integer כך שהערכים יקלטו מהתאים. ואחר כך אני אמור להחזיר את המערך לתוך התאים באקסל. מישהו יודע איך לעשות זאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. ניתן לעקוף אתרים שמוגנים עם תוכנה למניעת כניסה עם VPN למשל? מצורפת תמונה של האתר שחוסם את הכניסה עם התוסף HOLA או כל VPN אחר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ניר.,

אני מעוניין להוסיף תפריט לפרויקט שלי באקסס כך שבהתחלה הוא יהיה ריק לאחר היצירה שלו אני אוכל להוסיף / להסיר לו לחצנים לפי הצורך.. מישהו יודע איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nirb,

למישהו יש מושג למה כשאני עושה: "marquee behavior="alternate התגית פשוט לא זזה למרות שהיא אמורה לזוז מצד לצד? חשבתי בהתחלה אולי כי אין מה שיגביל אותה אבל גם כשקבעתי רוחב מסויים היא פשוט קופאת במקום למרות שאמורה לזוז. אני רואה שזה עובד בכל מיני אתרים אבל על הדפדפן שלי כשאני מעתיק את זה ל-notepad זה פשוט לא עובד...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום רב. כרגע פיתחתי לאתר שלי אפליקציה לאנדרואיד ולאייפון. הייתי מעוניין שברגע שגולש יכנס דרך האייפון יהיה לו מסך מעברון עם אופציה "גלוש באתר מתואם" ואופציה שניה "הורד את האפליקציה" אשמח לדעת אם קיים תוסף שעושה זאת. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ftom2,

הי, כאשר לוחצים על אלמנט בדף, הוא מסומן ע"י מלבן , האם יש דרך למנוע את ההתנהגות הזו או להסיר את המלבן, או שזה דיפולט של ה - BROWSER?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, כאשר מופיע לי הקוד הבא: #include <stdio.h> #define square(x) x*x void main() { int x; int a = 4; x = square(a+1); printf("%d", x); } הקומפיילר מבצע את זה ככה: x = 4+1*4+1 ואז התשובה תצא 9. לא הבנתי למה זה סדר הפעולות של הקומפיילר? שאלה 2: מה בדיוק מבצע השורה הבאה? #define MAX(A, B) ( (A) > (B) ? (A) : (B) ) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by the_reaper123,

מישהו יודע איך אפשר להעלים את הסמן של העכבר בjava script ?? ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. איך ניתן להשיג כתובת URL בפיירפוקס ובכרום בVB6?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by BigT,

שלום לכולם, יש שאלה בנושא HTML, בטפסים: איך אני עושה "ENABLE" לכפתר לאחר שהוא ב - "DISABLED" נניח: <form name="frm" ... > <input type=button name=btn disabled> <input type=text onClick="document.frm.btn . . . "> </form> איך אפשר ל"לאפשר" את הכפתור?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by tsvika,

אוקיי יש לי שאלה ששברתי עליה את הראש ולא הצלחתי! ??? צריך לבנות פרוצדורה רקורסיבית שתקבל מספר שלם N, ותדפיס את כל המחלקים שלו. מישהו יכול לעזור? עדיף בפסקל כי אני לא יודע כל כך טוב C... אבל אם אין ברירה אז ב C.. :-\

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dids22,

יש לי בעיה יש לי טבלה שקוראים לה "מושבים" ובה מופיעים על המושבים שקיימים (בנויה מ אולם\שורה כיסא) ויש לי עוד טבלה שקוראים לה "מושבים תפוסים שמופעים בה המושבים התפוסים (בנויה מ אולם\שורה כיסא)) רצתי לעשות שאילתה שתציג לי את כל המושבים הפנויים כלמר כל המושבים שמופיעים בטבלת "מושבים" ולא מופיעים בטבלת "מושבים תפוסים איך אני עושה את זה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. קודם כל שלום . יש לי רעיון לאפליקציה לטלויזיה ואני רוצה לפתח אותה ולהציע אותה לחברות הטלויזיה הגדולות ... עכשיו אני לא מבין בזה כ"כ הרבה חיפשתי קצת באינטרנט על זה לא מצאתי הרבה .. אני ירשום מה שכן הבנתי תקנו אותי אם אני טועה או אם יש משהו להוסיף תודה מראש. אז ככה הבנתי שרושמים את התכנה בשפת c\c++ האם זה נכון? אני יודע c\c++ הבנתי שזה סביבת תכנות של opentv ושאני צריך להריץ את האפליקציה על ממיר debugger שהוא עולה כמה עשרות אלפים .. השאלה שלי אם יש לזה אמולטור שאפשר להשתמש בו במקום לרכוש את המכשיר רק לצורך בדיקת האפליקציה לפני שאני מציע אותה לחברות הגדולות .. אם אפשר עוד מיידע חיוני שיוכל לעזור לי בנושא אני מאוד מאוד ישמח תודה שגב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים