עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היי, [קטע הקוד מצורף בקובץ טקסט] התכנית שלי רצה בלי באגים - הכל תקין. הוספתי קטע קוד בתכנית, שאומר כך: אם ישנו Error כלשהו, במקום להדפיס אותו ישירות על המסך, יוצרים סטרינג שיכיל הסבר על הבעיה, ומעבירים את זה למחרוזת של סטרינגים שתכיל את כל ה- Errors שהיו בתכנית. מה שקורה זה שהתכנית רצה, המחרוזת שמכילה את כל ה- Erros ריקה בהתחלה (ערך NULL), כשיש שגיאה - התכנית מוסיפה Error מסוים למחרוזת של כל ה- Errors, אבל כשהקוד ממשיך הלאה המחרוזת של כל ה Errors שוב חוזרת להיות NULL.....! מדוע זה קורה??? תודה רבה מראש, גלעד [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by guy81,

אשמח אם תוכלו לעזטר לי בשאלה 9 בעמוד 5 כאן: (מקווה שמתאים לכאן ולאתר בכלל...) http://www.shlomiru.com/courses8/course22/algorithms.pdf נבצע את אלגוריתם קרוסקל למציאת עץ פורש מינימלי כאשר נמיין את הצלעות כך: קדום נשים את הצלעות השכנות ל-u ואח"כ את שאר הצלעות ונמיין את כל זה בעזרת מיון יציב. נריץ קרוסקל ומה שנקבל זה מה שצריך.. יש פתרון אך אשמח לדעת אם גם שלי נכון(אני טועה בדר"כ בזה..)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני לומד לבד ואני בניתי מנשק gtk+ עםglade ואני מתכנת בpython אז אני צריך לדעת איך לשלב קוד xml עם py !!!!!!!עזרה!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by catsmonster,

זגזגתי בזמן האחרון בין נותני שירות webhosting בחינם, השתמשתי ב- 000webhost וכעת אני משתמש ב- 10xhosting, שניהם בשירות החינמי. עזבתי את 000webhost מפני שהשירות שלהם היה מחפיר, ובסופו של דבר הם מחקו לי את האתר ואמרו לי "מצטערים אם נגרמה לך אי נוחות". 10xhosting כרגע עושה בעיות בחיבור של השרת FTP, ואני רק שבוע אצלם, ככה שאם לא יסתדר בקרוב אני אאלץ לעבור גם מהם. אני אהיה מוכן לשלם על שירות webhosting אם המחיר יהיה טוב, אך אני רוצה לוודא שהשירות אכן טוב, אז אני אשמח לקבל מכם המלצה איזה שירות כזה עושה עבודה טובה ואפשר לסמוך עליו (בחינם אפילו עדיף). הדרישות של האתר שלי לא בשמיים, כרגע הגודל שלו בסך הכל כ- 400 מגה, אך תמיד טוב שיש עוד מקום לגדול (על אף שזה לא מאוד קריטי, גם יחסית…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי רשת בבית ואני רוצה ליבנות תוכנה שתשלח לדוגמא פקודה למחשב אחר והמחשב הזה יבצע את הפקודה כמו הפעלת קובץ (הקובץ נמצא במחשב שאני שולח לו את הפקודה) שיהיה ב DOS או ב VB יש לי WIN 2000 תודה רבה נ.ב המחשבים בשיתוף מלא אינני רוצה שיהיה צד שרת וצד לקוח אני רוצה רק שיהיה צד שרת, כאילו שאני שולח פקודה למחשב אחר הוא יבצע אותה, יש גם משהוא אם SERVIS ה RPC לפי מה שאני יודעה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by talgold,

מחפש קוד למשחק דמקה שחקן מחשב (AI) בסיס גם טוב .....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by nehmia,

איפה אני רושם את זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shaithebest,

שלום רב, יש לי כמה אתרים סטטיים באוויר הבנויים על HTML DSS JS בצורה רגילה כגון: http://homecomp.co.il/facebook_site16/ אני מוסיף כפתורים של צור קשר לתבניות קיימות אני רוצה צור קשר דינמי על PHP שהלקוח ישאיר פרטים זה יגיע אלי למייל השאלה שלי היא, האם זה יעבוד? אף פעם לא ניסיתי עמוד אחד דינמי בתוך אתר שלם סטטי קוד HTML <table width="400" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1"> <tr> <td><strong>Contact Form </strong></td> </tr> </table> <table width="400" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="1"> <tr> <td><form name="form1" method="post" action="send_contact.php"&gt…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי, אני סטודנט באונ' ת"א ונתנו לנו תרגיל (שהוא די פרוייקט) ויש לי דילמה קשה בנוגע לבחירת המימוש בו. אז זה הולך ככה: רוצים שנעשה מעין משחק שבו יש לוח בגודל nxn המורכב ממשבצות. להלן המתודות כפי שהתבקשנו לממש אותן: public class World { /** * Create a new world of size n. If the world has already been created * this function return null. * @param n the size of the world * @return the newly created world, or null in case of an error. */ public static World createWorld(int n) { // TODO Your code goes here } /** * Get the already created world. * @return the world, or null if it hasn't been created yet. */ public static World getWorld() { // TOD…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי , אני מנסה לקלוט מהמשתמש נתונים וליישם אותם בתור שאילתא. אבל הבעייה שהשאילתא לא מתייחס למתשתנים... הנה הקוד : var user_name = txt_user.Text; var name = txt_name.Text; var last = txt_last.Text; var age = int.Parse(txt_age.Text); var sex = Cmb_sex.Text; var stats = cmd_stats.Text; string add = ("insert into Dt_Users values('@user_name','@name','@last',4,'df','dfd');");

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gkman,

שלום לכולם התקנתי במחשבי את תוכנת אפאצי כדי שאוכל לתכנת בPHP בקלות אבל התוכנה קולטת כדף ראשי רק דף בשם index.html ואני רוצה שהוא יהיה מסוגל גם לקלוט כעמוד ראשי דף בשם index.php איך אני עושה את זה? תודה רבה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by redead,

זקוק לאתרים או אפילו להמלצה על ספרים טובים שאפשר לקנות כדי ללמוד ג'אווה.. תודה..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by tsvika,

אוקיי יש לי שאלה ששברתי עליה את הראש ולא הצלחתי! ??? צריך לבנות פרוצדורה רקורסיבית שתקבל מספר שלם N, ותדפיס את כל המחלקים שלו. מישהו יכול לעזור? עדיף בפסקל כי אני לא יודע כל כך טוב C... אבל אם אין ברירה אז ב C.. :-\

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by orninyo,

שלום, האם קיימים מדריכים לבניית מערכת לניהול תוכן לאתרים? ניסיתי להבין לבד איך כל העניין עובד והסקתי שמדובר במערכת שמדברת עם הDB ולא עם קבצי האתר שבשרת האם זה נכון? איך המערכת מנהלת לינקים באתר? האם ע"י שינוי הסטרינגים של הלינקים אשר שמורים בDB? אם אני בכלל לא בכיוון אז אשמח להכוונה. אני שולט בכל השפות.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by gal_dahan,

צריך מתכנת סוס שמבין ב php ויודע לעבוד מול FACEBOOK SDK ו api

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Dor Liani,

אהלן חברה, אני מנסה להתחבר לאינטרנט דרך האנדרואיד סטודיו, כדי להוריד דברים ישירות ויש לי תקלה שאני לא מצליח לתקן. D/NetworkSecurityConfig: No Network Security Config specified, using platform default package com.example.download; import androidx.appcompat.app.AppCompatActivity; import android.os.AsyncTask; import android.os.Bundle; import android.os.StrictMode; import android.util.Log; import java.io.InputStream; import java.io.InputStreamReader; import java.net.HttpURLConnection; import java.net.MalformedURLException; import java.net.URL; import javax.net.ssl.HttpsURLConnection; public class MainActivity extends AppCom…

17. שלום קיבלנו שאלה ברקורסיה: נתונה מטריצה בגודל M על N בה שמורים כל המספרים מ-1 עד M*N, כך שכל שורה תהיה ממויינת בסדר עולה משמאל לימין, וכל עמודה תהיה ממויינת בסדר עולה מלמעלה למטה א. כתוב אלגוריתם רקורסיבי המחשב בכמה אפשרויות ניתן למלא מטריצה בגודל M*N באופן שהוסבר ב. כתוב אלגוריתם רקורסיבי המדפיס את כל האפשרויות למילוי מטריצה בגודל M*N באופן שהוסבר אם זה משנה בעקרון את התרגילים אנחנו מגישים בשפת C ניסיתי כל מיני כיוונים ולא הלך כל כך אם מישהו יוכל לכוון אותי אני אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by nondos,

שלום, לאחרונה נתקלתי באופציה של ניהול תוכן באתרי אינטרנט, אני רוצה להוסיף אופציית ניהול תוכן לאתר האינטרנט שלי איזה תוכנות מאפשרות להפוך את האתר שלי לאתר עם ניהול תוכן? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by smalery,

שלום אני כותב משחק בOPENGL, ואני רוצה לממש אפשרות שהשחקן יכול לשנות את זוויות הראייה עם העכבר. אני נתקל בקשיים בכתיבת MouseListener, כלומר ברגע שהמשתמש גורר את הסמן על המסך אני רוצה להדפיס את הקורדינאטות של מיקום העכבר. נתנו לי קוד של KeyListener כדי לבדוק איזה מקש מהמקלדת נלחץ ברגע נתון : @Override public void keyPressed(KeyEvent k) { System.out.println("pressed: " + k); } }); composite.addKeyListener(new KeyAdapter() { ואני מנסה באופן דומה לממש לעכבר: public void mouseClicked(MouseEvent e){ System.out.println("Click! " + e.x); } }); composite.addMouseListener(new MouseAdapter() { אבל…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by שרה144,

אני צריכה עזרה דחוף! ??? אני אמורה לכתוב תכנית שמתקשרת לאאוטלוק(הצלחתי) ובתוכה לcontacts (אנשי קשר) ועבור כל קטגוריה להדפיס את אנשי הקשר שלה. (כמו שיש אופציה למיון ע"פ קטגוריות) למישהו יש מושג איך אני עושה את ההפרדה בין אנשי בקשר לפי קטגוריה? הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לשלוף הכל בבת אחת.... פליז מי שיודע איך אני ממיינת?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by rosesr,

אני בונה אתר לבצפר בASP ופתאום שאני נכנס לאתר הוא עושה לי: Error Type: ADODB.Field (0x80020009) Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record. מה הוא רוצה מהחיים שלי??? מקודם זה עבד ופתאום זה לא עובד איך אני מתקן את זה? תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by The Ghost,

אני בונה משחק בVB ואני רוצה לשמור מידע מסוים בקובץ טקסט. השאלה האם יש דרך ליצור קובץ חדש וריק בעזרת פקודות או פקדים בVB?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי את הספר "תכנות מונחה עצמים בשפת JAVA, הוצאת האוניברסיטה העיברית (עם ציור של איגואנה עליה)" ואני לא מבין כמה דברים: מה זה שיטות? מה זה שיטה "לתת מבלי לקבל?" ואיך אני רושם אותה ? (תנו דוגמא בבקשה) מה זה שיטה "לקבל מבלי להחזיר" ואיך אני רושם אותה? (גם דוגמא) לתת ולקבל (עוד שיטה), איך אני רושם אותה ותנו דוגמא בבקשה. מה זה שיטה בונה ומה תפקידה?ואיך אני רושם/מזהה שיטה בונה? זהוא לבנתיים... תודה לכל העוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by גינגית,

יש לי את התרגיל הבא: כתבי תכנית הקולטת מחרוזת ארוכה של מילים יתכן יותר מרווח בין מילה למילה. התוכנית תיצור מערך מצביעים כך שכל איבר יצביע על מילה בודדת. שלבי פונקציה המקבלת את מספר איברי המערך ומדפיסה אותו. אני מנסה כרגע לפתור ויש לי בעיה - משום מה ברגע שאני עושה REALLOC למטריצה - הערכים משתבשים. (הREALLOC למערך הפנימי של המטריצה בשורה האפס עובד מצוין) הקוד: (פחות חשוב לי עכשיו הנכונות של הפתרון, אלא הבעיה שיש לי ) c code.docx לאחר איטרציה אחת של הלולאה זה הערך במטריצה: mat1 = 0x00000230d6c50850 {0x00000230d6c55250 "hellow"}‎‎‎‎ לאחר ה REALLOC : {<mat1 = 0x00000230d6c552a0 {0xcdcdcdcdcdcdcd50 <Error reading charact…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Ido.G,

היי, אתחיל מזה שאין לי מושג בתכנות. הפעם האחרונה שנגעתי בזה הייתה בכיתה ז' כאשר למדתי PASCAL. כעת אני עושה קורס תכנות כחלק מהלימודים. אנחנו לומדים C++. במכללה עובדים עם Visual c++ 6.0. התוכנה כידוע אמורה לעלות כסף. אני מחפש חלופה חינמית נורמלית ל IDE. הורדתי את 2008 express, אבל יש שינויים שם. הורדתי גם את ה IDE של בורלנד (טורבו C++) ואת Dev c++. בשניהם משום מה לא הצלחתי להריץ קטעי קוד בסיסיים ביותר. (ב visual c++ 6 הצלחתי להריץ דברים בסיסיים). יש פתרון? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים