עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by tsvika,

אוקיי יש לי שאלה ששברתי עליה את הראש ולא הצלחתי! ??? צריך לבנות פרוצדורה רקורסיבית שתקבל מספר שלם N, ותדפיס את כל המחלקים שלו. מישהו יכול לעזור? עדיף בפסקל כי אני לא יודע כל כך טוב C... אבל אם אין ברירה אז ב C.. :-\

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by pantera,

קיבלתי קובץ header ובקובץ יש שורה של define MAX 2 ועוד כל מני פונקציות למימוש. פתחתי קובץ source בעל אותו שם וסיומת c עשיתי include כמו שצריץ לheader וכעת שאני מנסה להשתמש ב MAX הוא לא מכיר בו. מה אני עושה לא נכון? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yamamoto,

מאיפה אני מוריד SQL ומה הנפח של התוכנה הזו מה הקשר בין אקסס ל SQL ומדריך גם יעזור תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, לצורך פרוייקט שאני עושה על חתימה דיגיטלית (ספרתית) עליי לכתוב תוכנה שתדע להצפין מידע. אשמח אם תוכלו להסביר לי את אופן ההצפנה של שיטה מסויימת או להפנות אותי לאתר שמסביר זאת היטב עם דוגמאות ואלגוריתמים. נוסף על כך ההצפנה צריכה להיות בעזרת שיטת המפתח הציבורי. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Ido.G,

היי, אתחיל מזה שאין לי מושג בתכנות. הפעם האחרונה שנגעתי בזה הייתה בכיתה ז' כאשר למדתי PASCAL. כעת אני עושה קורס תכנות כחלק מהלימודים. אנחנו לומדים C++. במכללה עובדים עם Visual c++ 6.0. התוכנה כידוע אמורה לעלות כסף. אני מחפש חלופה חינמית נורמלית ל IDE. הורדתי את 2008 express, אבל יש שינויים שם. הורדתי גם את ה IDE של בורלנד (טורבו C++) ואת Dev c++. בשניהם משום מה לא הצלחתי להריץ קטעי קוד בסיסיים ביותר. (ב visual c++ 6 הצלחתי להריץ דברים בסיסיים). יש פתרון? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חברים, קיבלתי תרגיל בית להתחיל פרויקט מסוים בג'אווה. חלק מהקוד היה כבר כתוב מראש במצגת והיה צריך להעתיק אותו וחלק אחר היה צריך לעשות קצת מחקר ברשת ולהוסיף. הבעיה היא שמיד אחרי שהעתקתי חלק מהקוד מהמצגת, בכל שורה הוא כתב לי ERR (אני משתמש באקליפס). הERR הוא: Syntax error on token "Invalid Character", delete this token שלחתי לחבר ואצלו הוא לא רואה ERR. השאלה אם יכול להיות שהJDK שהתקנתי לאחרונה הוא לא טוב. מצ"ב קובץ מהעבודה כדי שתוכלו לראות בעצמכם. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, כאשר מופיע לי הקוד הבא: #include <stdio.h> #define square(x) x*x void main() { int x; int a = 4; x = square(a+1); printf("%d", x); } הקומפיילר מבצע את זה ככה: x = 4+1*4+1 ואז התשובה תצא 9. לא הבנתי למה זה סדר הפעולות של הקומפיילר? שאלה 2: מה בדיוק מבצע השורה הבאה? #define MAX(A, B) ( (A) > (B) ? (A) : (B) ) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by יצחק12,

שלום לכם יש לי וינדוס 7 והתקנתי Xampp היה לי גרסא ישנה יותר שעבדה לי עם הוורדפרס הורדתי את הגרסא ההכי חדשה כדי שיהיה לי תמיכה ב php7 לאחר שהתקנתי ושיניתי את הפורט ל 81 אני עשיתי ריסט למחשב הפעלתי את האפצי ו mysql אבל כשאני מגיע לתקיה ב HTDOCS הוא רושם לי ERR_CONNECTION_REFUSED מצורף תמונה מה אני יכול לעשות? דרך אגב יש לי eset nod בנוסף הלכתי לקובץ ספציפי של PHP לראות אם הוא קורא אותו והוא מציג לי את התוכן של הקובץ כמו שהוא עם התגים והכל תודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by unknown20070,

שלום, אני מנסה לעשות משהו ממש פשוט.. קבלת קלט מinput ובדיקת תנאי בלחיצת כפתור. הגדרתי כפתור שקורא לפונקציה בלחיצת כפתור. משום מה, כאשר אני פותחת את דף הhtml מייד מופיע לי הelse עוד לפני שהכנסתי תוכן לinput אשמח לעזרה, מצורף הקוד.. function check() { if(document.getElementById("inptId").value==9) { console.log(9); } else console.log('www'); }

10. Started by d9j72jd29,

ראיתי את הקורס הבא ב c# http://scc.sela.co.il/Syl/Syllabus/Info?courseCode=DNWSH&branchName=165 אני מתכנת c# מספר שנים נשמע מעניין? יעיל? מישהו במקרה עשה את הקורס הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ranzip2,

שלום, אני צריך להעביר מערך של תאים באקסל לתוך מערך ב VB - ז"א: לדוגמא A1:A10 באקסל, לתוך מה שאני מגדיר כך במודול: Dim MyArra (1 to 10) as integer כך שהערכים יקלטו מהתאים. ואחר כך אני אמור להחזיר את המערך לתוך התאים באקסל. מישהו יודע איך לעשות זאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לאחרונה התחלתי להתעניין בכל התמונות האלה כמו זאת לדוגמה איך זה עובד ואיך מכינים אחת כזאת? [יש גם את התמונה שמקבלת את האיפי מהמחשב ואת סוג הדפדפן וכו'.] אשמח לקבל תשובה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by aviv00,

זאת שפה "די" ראשונה שלי שאני לומד כרגע ודי "נקשרתי" אליה בגלל שהיא נוחה יותר וקריאה אני בכל אופן רוצה להתשמש בה כשפת מעבר לשפה יותר פופלארית אבל בכל מקרה אני שואל מה דעתכם? האם יש לה עתיד ? האם יהיה עבודות בתחום ? עריכה: גם דעתכם על תיכנות פונקצאילי אשמח לדעתכם תודה

14. שלום, האם מישהו מכיר תוסף המאפשר לשתף סביבת עבודה של Eclipse דרך האינטרנט ובעצם לעבוד כמה אנשים במקביל על אותו קוד? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nondos,

שלום, לאחרונה נתקלתי באופציה של ניהול תוכן באתרי אינטרנט, אני רוצה להוסיף אופציית ניהול תוכן לאתר האינטרנט שלי איזה תוכנות מאפשרות להפוך את האתר שלי לאתר עם ניהול תוכן? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ZuBi,

יש דרך לבנות בפסקל בוטים או כל דבר שקשור לאינטרנט ? שמעתי שלשפה אין קשר לאינטרנט בכלל.. ואני די טוב בפסקל ואני לא יודע מה לעשות..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן. אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת 4 מספרים ומחזירה פלט של שני המספרים האמצעיים. ניסיתי משהו די פשוט שנראה לי חביב למרות שהוא לא פועל: לוקח את 4 המספרים ומכניס אותם לרשימה. עובר על כל אחד מאיברי הרשימה ובודק אם הוא גם קטן מהערך המקסימלי וגם גדול מהערך המינימלי... הבעיות שאני נתקל בהן: 1.הקוד רץ. אבל אין אחידות אפילו בשגיאה בפלט: כשאני מכניס את המספרים 1 2 3 ו-4, הפלט הוא [2,3,4] כלומר הרשימה עם שלושה איברים בכלל... אבל כשהקלט הוא למשל 100, 88, 6 ו-5 - הפלט שמתקבל הוא בכלל רשימה עם שני איברים - [100,88]... 2.מהבעיה הזאת עולה אצלי החשד שכנראה יש בעיה עם התנאי. אבל אני לא יודע... בכל מקרה, ניסיתי לפשט את זה יותר ולכתוב תנאי אחד: "אם i קטן מהמקסימום וגם גדול מהמינימום" -…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי אני עובדת עם כמה תוכניתנים עצלנים, ויש לי הפצת תוכנה לעשות. אני צריכה לכתוב קוד שימלא אוטומטית את השדות שבתהליכי ההסרה וההתקנה, שלא אצטרך ללחוץ כל פעם next next.. באיזו שפה הכי פשוט לכתוב כזה דבר, ום אפשרי בכלל לעשות אתזה בלי להכנס לקוד של התוכנה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by amitrotem,

שלום, בניתי אתר שמותאם לסלולר, רוחב האתר הוא 320PX. בעמוד ה HTML הוספתי את התגית: <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"> כאשר אני נכנס לאתר עם אייפון (כל גרסה) האתר נראה בצורה טובה מאוד, גם באייפון 5 שהרזולוציה שלו גבוה (שאני אומר מופיע בצורה טובה אני מתכוון שיש זום). לעומת זאת שאני נכנס לאתר עם GALAXY למינהם, האתר מופיע רוחב של 320PX ללא זום. אשמח לחוות דעת, איפה אני טועה תודה

20. Started by Neus,

נתקעתי בעניין די עקרוני.. שימו לב לקוד הבא(לקוח מויקי-ספר), הלולאה DO-WHILE, עובדת היטב כאשר מדובר במשתנה, תנאי, שהוא int. למשל, התנאי להמשך הלולאה הנוכחית הוא שהמשתנה c, הקלט, יהיה הספרה 1. עכשיו, אם אני מנסה להגדיר משתנה מסוג char לדוגמא (נניח שהתנאי לעצירה יהיה:"Please enter 'q' to quit..) קוראת תופעה די מוזרה: השורה: printf("Please enter 'q' to repeat, any other number to quit.\n"); מודפסת, אך אין אפשרות לבצע את הקלט שאמור להגיע לאחריה. מה שקורה זה שהקוד רץ שוב, ללא אפשרות להזין קלט שיהווה תנאי להרצתו שוב. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? שמתי לב שהבעיה נובעת משימוש במשתנה char, אך אינני מבין מדוע הדבר אמור להפריע.. #include <stdio.h> int main() { int c; do {…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. תודה לממליצים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי אתר.. www.pc-fix.co.il ואני רוצה ליצור בו את הפונקציה שגוררים את הדף למטה.. ואז יש מן באנר כזה בצד שירד יחד עם הדף וכאילו תמיד ישאר במרכז העניינים.. משהו בסגנון התפריט שיש פה בצד שמאל באתר של KSP בקישור הבא: http://www.ksp.co.il/hmain.php מצטער על ההפניה לשם ולאתר שלי.... זה רק כדי להסביר מה אני מחפש. או אם מישהו יכול רק להגיד לי איך בידיוק מכנים את האובייקט\דבר הזה בשפה מקצועית... ואז אני יוכל לחפש את הקוד ברשת המון תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by xjj,

שלום, למאפיין DISPLAY ניתן להכניס את הערכים: INLINE,BLOCK, INLINE-BLOCK, NONE. מה ההבדל בין INLINE-BLOCK ל INLINE? הרי שניהם מאפשרים לאלמנטים אחרים להיות באותה שורה שלהם. מה השימוש ל-NONE? מה ההבדל בין POSITION ל-FLOAT ומתי להשתמש בכל אחד? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם. בשפת C++. יש לי מערך דינאמי גנרי, ותוך כדי הריצה של התוכנית אני צריך ליצור מערך גנרי חדש קטן יותר שהוא מאותו טיפוס המערך גנרי הקודם. איך אני יוצר את המערך חדש במהלך הריצה: דוג' Array<int> d יצרתי מערך מסוג INT כעת תוך כדי הריצה אני רוצה להקטין אותו איך אני יוצר מערך Temp בגודל החדש אבל שיהיה מאותו טיפוס של המערך הישן Array <???> temp יש איזו פונקציה שמחזירה בזמן ריצה את סוג הטיפוס של אובייקט/משתנה והיא תקבע למערך הגנרי את הטיפס??? ניסיתי typeid,typeinfo ולא הצלחתי...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Holy,

בעיקרון מה שאני מנסה להבין זה את הניהול זיכרון של אותה ספריה האם כל תהליך שקורא לספריה הזאת יוצר עותק שלו של כל המשתנים שלה נגיד אני מגדיר משנה גלובלי var האם עבור כל תהליך נוצר משתנה var שונה כלומר אם ה-DLL שלי נראה ככה int var; BOOL APIENTRY DllMain( HINSTANCE hModule, DWORD fdwReason, LPVOID lpReserved ) { if ( fdwReason == DLL_PROCESS_ATTACH ) var = func(); if ( fdwReason == DLL_PROCESS_DETACH ) print var } func פונקציה כלשהי האם כל תהליך שמשתמש ב-DLL הזה ידפיס ביציאה שלו את הערך שניתן לו בטיענה שלו? אותה שאלה לגבי משתנה לוקאלי - כלומר עבור הקוד הבא BOOL APIENTRY DllMain( HINSTANCE hModule, DWORD fdwReason, LPVOID lpReserved ) { int var; if ( fdwReaso…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.