תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום רב !! בניתי משחק רבסי ב - JAVA אשר בו יש בין היתר את פונקציית הערכת המהלכים אך יש לי בה בעיה כאשר אני מעוניין שהיא תתן ניקוד יותר גבוהה לנקודות / מהלכים שהם בקצוות הלוח וניקוד גבוהה אף יותר לנקודות / המהלכים שנמצאים בפינות של לוח המשחק.. איך אני מסדר את קוד הפונקציה כך שהיא ותענה על הדרישה ? הקוד הינו : public int getValueByPoint(Point p,int participent) { int points = 0,maxPoints = -9999,row,col; for(int i=0;i<8;i++) { loop2: for(int k=5;k>0;k--) { row = p.x+(spokes[i].x*k); col = p.y+(spokes[i].y*k); for(int j=0;j<4;j++) { row -= spokes[i].y; col -= spokes[i].x; Point tmpPoint = new Point(row,col); if(…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך ליצור קובץ BAT שיפתח קובץ EXE ואחרי 30 שניות יסגור אותו . מה צריך לכתוב בשביל זה?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני לא מכיר היטב את השפה ואשמח לתשובה מחכמי הפורום. איך ניתן להשוות בשפת c בין מספרים לx דהיינו : read_val == register; if (read_val == 10xx) printf("error)" תודה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני יושב עליה כבר יותר משעה. ניסתי לפתור לבד ולא הצלחתי זה מה שהצלחתי: int num_of_players; int rolling; int zover_while=0; char stoping; Console.Write("Enter the number of the playeres: "); num_of_players = int.Parse(Console.ReadLine()); string[] color = new string[num_of_players]; for (int i = 0; i < num_of_players; i++) { Console.Write("Player number {0} enter color: ", i + 1); color[i] = (Console.ReadLine()); }//for stoping=char.Parse (Console.ReadLine()); while (stoping != 'Q') { zover_while++; stoping = char.Parse(Console.ReadLine()); } …
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה. השאלה: כתוב פונקציה חיצונית שמקבלת טורים (בסדר עולה) ממיינים, הפונקציה תחזיר טור ממזוג שגם הוא ממוין. (הטורים לא באותו גודל) התשובה שלי: class Question1 { public static int MixedQ(queueObject q) queueObject q1,q2; queueObject temp = new queueObject(); while (!q1.isEmpty()) && (!q2.isEmpty()) if (this.q1.remove() > this.q2.remove) q1.insert(q.temp); else (this.q2.remove() > this.q1.remove()) this.q2.insert(this.q.temp); if (this.q1.isEmpty()) insert(this.q2.remove()) else insert(this.q1.remove) } return ("{0}",q.temp…
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך מקובל לצייר משפטי Switch Case, האם מציירים אותם כמספר תנאים ? האם יש דרך מקוצרת ? בתודה מראש, מייק.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור שרשרת של תווים, מסוג Character כמובן, אני מכניס לו תוו אבל זה עושה אליו שגיע, למשל Node<Character> chain1 = new Node<Character> (c); זה אומר לי - c cannot be resolved
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום יש לי אתר שמשתמש ב fckeditor לכתיבת חדשות ומאמרים באתר. fckeditor היא תוכנית קטנה שניתן להריץ בjavascript, שמוסיפה תיבת טקסט מושקעת כמו מיקרוסופט וורד לדף ה html. הבעיה שלי היא כשאני מנסה לערוך מאמר על ידי fckeditor, זה מחרבש את ה html בגלל גרשיים שבתמונה שבכתבה. לכן fckeditor מאפשר לבחור ב סקריפט שמשתמש ב textarea, כך שהטקסט יהיה כתוב בין שני טאגים ולא תהיה בעיית גרשיים. בחרתי באפשרות הזו, ופתאום האדיטור לא עובד, ניסיתי לסתום כל חור בסקריפטים וזה עדיין לא עובד. אז הבקשה שלי היא: תעזרו לי לפתור את הבעיה או תגידו לי אם יש עורך אחר מ fckeditor תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי מתחלקת לשתי תתי שאלות: אני עובד ב -visual studio 2005 בפרוייקט מסוג visual C++ . אני מנסה להמיר פרוייקט שנבנה ע"י קומפיילר metaware , לפרוייקט עם הקומפיילר של מייקרוסופט אבל יש לי בעיות תאימות : 1 . בקומפיילר metaware יש אפשרות להגדיר משתנים גם באמצע פונקציה , שלא כמו ב - visual 2 . בקומפיילר metaware יש טיפוס משתנה (data type) שיודע להתאים את גודלו לגודל המינימלי הדרוש : כלומר אם למשל מבצעים השמת ביטים אז הוא יודע להקצות את המינימום הדרוש , ואין צורך להגדיר מה גודלו, אלא הוא קובע אותו לבד - כמובן עם alignment לגודל של byte. למשל: FIELD הוא ה- data type : FIELD a:7; גודל a יהיה byte אחד FIELD b:13; גודל b יהיה 2 בתים השאלה שלי היא כזו: האם יש אפשר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לעשות הסבה לתחום המחשבים. למרות שעשיתי תואר שני במדעי החברה, יש לי יכולת למידה גבוהה וגישה למקצועות הריאליים. אני מתכננת ללמוד במכללת מדיאטק הייטק ומתלבטת מאוד אם כדאי ללמוד תכנות או בדיקות תוכנה. היות שאני בת 34, אני מוטרדת בעיקר לגבי היכולת שלי להשתלב בשוק העבודה. באיזה משני התחומים יהיה לי קל יותר למצוא עבודה, בהנחה שאעבור את הקורס בהצלחה? תודה, יוליה
-
- 9 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
בשפת סי SCANF לא עובד לי, הוא פשוט לא עושה כלום אחרי ההרצה... במה הבעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אילו מרכיבים כלולים בערכה הנ"ל? אני מתכוון למרכיבים כמו C#, Visual Basic, ASP וכו'.
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לאחרונה ללמוד בעצמי C++, ורציתי לדעת באיזה ספר מבין השלושה עדיף להשתמש (או אם יש המלצות על ספר אחר בכלל): Sam's Teach Yourself C++ in 21 days (5th Edition) Sam's Teach Yourself C++ in 1 Hour a Day C++ Primer Plus (5th Edition) תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
תבנית בשפת C בלינוקס. בתכנית יש לולאה לקליטת פקודות מהמשתמש שמופעלות ע"י fork() וexecv. בתחילת כל איטרציה אני צריכה לבדוק האם ישנן פקודות שכבר סיימו לפעול- איך אני בודקת את זה (צריכה להשתמש בפקודה wait()? מה צריך להיות תהנאי בלולאה הזו?)?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב פעולה שתבנה שרשת חוליות בעורך X עם ערכים אקראיים. אני לא מצליח לחשוב על איך ליצור את החוליה ושיהיה לה את ה NEXT
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם אני רוצה לקלוט מחרוזת מהמשתמש ולפרק אותה למילים בעזרת STRTOK- איך אני מצהירה על המשתנה שישמור את המילים? למה משמשים int argc, char* argv[] -האם אפשר לשמור בהם נתונים או רק לקלוט מהם את הנתונים שנשלחו לתכנית?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך ליצור מסמך windows form, אבל אני צריך שהוא ידע להגיב ולהשתנות כשמשנים את גודל החלון ו/או הרזוולציה. זה לא יצא כל כך מובן אז אני ינסה להסביר: יש לי חלון (לא מסך מלא) ואני רוצה שהוא יראה טוב גם כשמשנים את הגודל שלו (וגם כאשר הוא ברזולוציה שונה מהמחשב שלי). בג'אווה יכולתי להשתמש ב-layout כדי ששינוי גודל החלון יגרור שינוי גודל של הפקדים. יש מקביל ב-C#? או כל פיתרון יעיל אחר? קראתי באינטרנט שהפיתרון הוא לבנות לפי הגודל הקטן ביותר בו ישתמשו בתוכנה, זה נכון? זה די מטופש ויוצר המון שטח ריק לכאלו שישתמשו בחלון גדול יותר...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, לא מיזמן התחלתי לילמוד שפת תיכנות C והחלטתי שאני רוצה לבנות מחשבון אמרו לי שזה די קל אם אתה מבין את החומר... ולא כל כך הצליח לי... על איזה חומר אני צריך לחזור כדי להצליח לעשות מחשבון? בתודה מראש yosda-boy
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חינמי כמובן (נראה לי שיש אולי משהו של מייקרוסופט ?) תודה.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום הבעיה שלי היא כזאת אני אמור להדפיס דרך משתנה int את המספר 0001 הבעיה שג'אווה ממירה אותו ל1 אוטומטי. רציתי לדעת האם יש דרך כלשהי לגרום לשפה להתייחס אליו כ- 0001 בתור קובץ int בלי להשתמש בstring תודה.
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי שליחת מטריצה דו מימדית לפונקציה כמערך חד מימדי בשפת C (צאו מנקודת הנחה שהטיפוס book מוגדר ב typedef) האם זה בסדר לשלוח ככה במיין: func(*mat); ושבפונקציה תהיה הגדרה כזו: func(book* array) אם מישהו יכול לתת לי תשובה וודאית זה יהיה מעולה כי זה חשוב לי מאוד. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש פה איזה שאלה שאני יושב עליה כבר חצי שעה ולא הולך לי. כשניסתי לעשות זה מה שיצא int num_of_people; Console.WriteLine ("enter num of people"); num_of_people = int.Parse(Console.ReadLine()); char[] name = new char[num_of_people]; for (int i = 0; i < num_of_people; i++) { name[i] = char.Parse(Console.ReadLine()); } for (int i=0; i < 3; i++) { Console.WriteLine(name[name.Length - i]); } אבל זה נותן שגיאה. אגב במקום שמות תעשו רק CHAR כי STRING ירד במיקוד ( ) תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום אני די חדש בפורום הזה צריך עזרה בבנאי העתקה תודה לעוזרים. יש לי מחלקה שכתוב לי שאני צריך ליצור בה שני בנאיים אחד מקבל שלושה ערכים שלמים וקובע את התאריך החדש (day month year) והשני הוא בנאי העתקה המקבל תאריך ויוצר תאריך חדש שערכיו הם כמו אלו של התאריך שהתקבל כפרמטר. עכשיו אני פחות או יותר מבין מה זה בנאי העתקה השאלה שלי היא לשם מה יוצרים אותו ואיך יוצרים אותו? זה הבנאי שלי. public Date (int day, int month , int year ) { _day= day; _month = month; _year = year; }
-
- 2 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום לכם אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה נותנים הבסיסים השונים בתיכנות למשל אני מתכנת בC# מה יתן לי לעבוד עם בסיס הקס במקום דצימלי וגם איך אני משתמש בהקס בC# תודה רבה (גם הפניה לאתר עם הסברים תעזור לי)
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם חוץ מ-אקליפס, אתם מכירים תוכנה לעריכת PHP שבו אני יכול להקליד אותיות בעברית? התוכנה הנוכחית שלי לא מרשה זאת, כשאני כותב "ברוך הבא לאתר" זה עושה לי ככה: ???? ??? ???? אם שאלה זו כבר נענתה אתם יכולים להפנות אותי לTHREAD הזה? כי חיפשתי ולא מצאתי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-