עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Dym,

מבוטל, סליחה. אפשר (ורצוי) למחוק.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by laufgas,

אני מנסה להבין למה הפלט שונה בין 2 תוכניות שעל פניו לא נראה שקיים הבדל בין שתיהן: שימו לב בבקשה ללולאת ה-for בשתי התוכניות. התוכנית הראשונה: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> int main() { int d1, d2, total; int counter; for(counter=0; counter < 15 ; counter++){ srand((unsigned)time(NULL)); d1 = rand() % 6 + 1; d2 = rand() % 6 + 1; total = d1 + d2; printf("You rolled %d and %d: Total %d\n", d1, d2, total);} return(0); } התוכנית השניה: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> int main() { int d1, d2, total; int counter; srand((unsigned)time(NULL)); for(counter=0; coun…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by yossikfir,

שלום הרשת מלאה במאמרים לזיהוי אישון בתמונת פנים , מישהו יודע אם יש קוד פתוח לדבר כזה? תודה מראש יוסי

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by mushi,

מה המצב חברים יש לי בעיה של כניסת משתמשים באתר שלי... אצלי על המחשב הכל עובד טוב וחלק אבל על השרת אני לא מצליח להיכנס לאתר או לירשום משתמש חדש. זה הקוד הבעיה היא שהקוד מגיע עד ללולאה ומדלג עליה עשיתי בדיקות עם ECHO בכל מיני מקומות זה לא נכנס ללולאה. <?php require("db.php"); // // //================================================================================================ // // login if ( isset($_POST['login']) && $_POST['login']=="login" ) // did data entered? { //if ( isset($_POST['textuser']) && isset($_POST['textpass']) ) // none of the slots can be blank? //{ $res = mysql_query("SELECT * from users",$link); $canpu…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  5. Started by djdodo,

שלום איך אני מקצה מערך בC++ בעזרת NEW ככה שבכל התאים יהיה זבל ושכל התאים לא יאותחלו לערך כלשהו. בדיוק כמו שהפונקציה malloc עושה בC תודה

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by ctx,

שלום לכולם יש לי בעיה עם קוד jquery שכתבתי, הקוד עובד. אבל הבעיה היא כזאת: בכל פעם שיש קליק בתוך ה#main-wrapper (שהוא בעצם כמעט כל הDOM), נידרש זיהוי האם ישנה תכונה של contenteditable. אם יש (contenteditable == 'true'), פועלת פונקציה שמופעלת רק כאשר הפוקוס מורד מהאלמנט הנבחר, לוקחת את התוכן שלו ומציג אותו בלוג. אז מה הבעיה? שמסיבה שאינה ברורה לי, הפונקציה "סופרת" לי את מס' הקליקים ומציגה בהתאם הודעות ללוג. לדוגמה, בפעם הראשונה שאני לוחץ על <div> כל שהו (ולאחר מכן לוחץ מחוצה לו), אני מקבל הודעה אחת ללוג. בפעם השניה אני מקבל 2 הודעות. אם אחרי זה נגיד אני לוחץ ברצף 5 פעמים, ואחר כך בחוץ אני אקבל 7 הודעות ללוג (2+5). וכן הלאה... אני מעונין לקבל רק הודעה אחת בכל פעם שאני…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by gabig12,

היי רציתי לדעת איך פותחים קובץ ASP מתוך קובץ ASP לפריים אחר

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by ziv_tt,

אשמח להצעות (רצוי ספרים באנגלית). תודה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by 114508534,

אני צריך קוד לא משנה באיזה שפה של לוח מודעות לאתר שלי .הרעיון אמור להיות שהגולשים יוכלו לכתוב בלוח הזה מה שיש להם להציעה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by gkman,

שלום שרת הMYQSL שלי לא מציג עברית (אלא גיבריש במקום) וכך גם PHPMYADMIN האתר שלי לעומת זאת כן מציג את העברית שהוא לקח מתוך המסד נתונים! אני משתמש בקידוד utf8_unicode_ciעל הטבלאות וגם על העמודות זה מאוד מקשה על העבודה שזה ככה- איך מתקנים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Lior Azi,

יש לי טבלת רשימת מוצרים , לדוגמא כרטיסי מסך....הארדדיסקים...זכרון ואני רוצה לקשר אותה לטבלאות אחרות, שיהיה בהתאם למה שיבחר מרשימת המוצרים לדוגמא: זכרונות-> 128 מגה 256 מגה 512 מגה וכשאני יבחר הארדדיסקים אז: 80 ג'יגה 40 ג'יגה וכו'..... אשמח אם תענו לי על השאלה ו/או תמליצו לי על אתרים באנגלית/עיברית שיעזרו לי (אני די בהתחלת הלמידה של ACCESS)

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום, יש לי בעיה עם שימוש חוזר בנתונים שבמערך. החזרתי מפונקציה ל- Main מערך int בעזרת הפרמטר out. יש אפשרות לשלוח את הנתונים לפונקציה אחרת מתוך ה- Main? (כאשר אני שולח אותם, אני מקבל 0 ,0 ,0 ,0) [זהו מערך של 4 ספרות שונות]. נבדק ונמצא שהנתונים אכן תקינים, הבעיה היא בשליחת מערך זה לפונקציה אחרת. אודה לעזרתכם תודה "כותרת" הפונקציה כפי שהמערך נשלח בחזרה ל - Main static void RandomDigits(out int[] rnd)

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  13. נתחיל מהקל אל הכבד 1.הוצאת הוד עמי : "המדריך השלם לשפת C " משה ליכטמן ועמית דש 2.הוצאת הוד עמי : "c++ opp למתכנת המקצועי " שמעון כהן 3. microsoft press : " המדריך השלם visual c++" 4.הוצאת הוד עמי : שפת אסמבלי למחשב האישי אלי כהן 5.ספר שנכתב על ידי ממציא שפת c++ "c++ programing language third edition" 6. scot meyers : effective c++" 7. : more effective c++ 8. osborne : stl programming herbert schildt 9. sun microsystems press : graphic java משהו מכיר איזשהו ספר ? חוות דעת ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אהלן, התבקשתי להגיש עבודה קצת מוזרה (רשות, לא חובה, גוררת כמה הטבות) שעיקרה הוא להציג/ללמד בעזרת מצגת פקודה כלשהי בשפת C בהומור.. אין לי בכלל כיוון.. יש לכם רעיון? (נראה לי שאחד המורים עושה סמינריון או משהו על הומור בלימודים ובגלל זה המורה שלי ביקש את זה) חשבתי על משהו קטן, נגיד להסביר על FOR, לולאה שתתבצע פעמיים ולהראות סרטון מצחיק של מישהו נתקע בעמוד פעמיים, ואז להראות שאם משנים את I ל3 לדוגמא אז האיש יתקע שלוש פעמים בעמוד.. אבל זה סתם משהו שעלה לי לראש יש לכם רעיונות? (בגדול החומר הוא ברמה של עד לולאות..) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by OBR,

התרגיל יחסית פשוט,לבנות תוכנה המציגה את סכום ספרותיו של מספר טבעי.אני חושבת שאני בכיוון הנכון אבל משהו מתפספס לי כי כשאני מנסה להריץ את התוכנה מופיעה לי הודעת שגיאה. אשמח לקבל עזרה(: תודה מראש #include<conio.h> #include<stdio.h> #include<math.h> #include<stdlib.h> void main(){ unsigned long long x,sum=0; printf("please enter a number:"); scanf_s("%llu",&x); while(x){ sum+=x%10; x=x/10; } printf("the digit's sum is:%llu",sum); _getch(); }

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. להפתעתי היו לי מספר מועט של בעיות והנה הם: 1. אני לא מצליח לגשת לפונקציה של מחלקה ככה: Deck.newDeck(stock); המחלקה: #include "Card.h" #include <list> #include <algorithm> using namespace std; class Deck{ private: static list<Card> deck; static int integration; public: static const int NUM_OF_CARDS=60; Deck(); ~Deck(); static void newDeck(list<Card> &d); }; קוד הפונקציה: void Deck::newDeck(list<Card> &d){ d=deck; } 2. מאותה מחלקה אני מנסה לאתחל את המשתנה בקובץ CPP ככה Deck::integration=0; לא נותן, הוא רוצה שאני יכתוב INT בהתחלה, אבל אז אני מגדיר משתנה חדש לא? 3. מאותה מחלקה, המימוש של הדיסטרקטור: Deck::~Deck(){ ~list(…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by izikd,

ברצוני לעשות ping מהאתר שלי, שבנוי על PHP. ידוע לי כי ישנם פקודות כמו system(), exec(), אשר מריצות ישומים/פקודות על השרת. ואכן 2 פונקציות האלה עושות את העבודה וניתן לעשות עימן ping, אך הבעיה היא שלכל IP שאני לא יבחר הוא עושה time out. ניסיתי לעשות גם traceroute, אותו סיפור - הכל עובד, אבל יש timeout (יש לציין שזהו timeout של הפקודה בשרת, ולא קשור לPHP). למישהו יש רעיונות כיצד כן לעשות ping מהשרת? ישנם עוד פונקציות שהפעולה שלהם היא ממש לעשות ping?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by card,

שלום אני צריך איזה DLL, שנותן יכולת לתקשר עם COM Port. אני צריך שה-DLL הזה יהיה COM, ולא NET., מהסיבה שאני הולך לפנות אליו דרך שפת תכנות COM-ית. כל מה שאני צריך מה-DLL, זה יכולת לכתוב ולקרוא אל/מ COM Port. מישהו מכיר משהו כזה? תודה רבה card

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  19. שלום לכולם אני מנסה לבנות תוכנית שכרגע יש לה שני חבילות gui ו logic ב- logic יש לי מחלקה בשם person שיש user ו admin יורשים ממחלקת person מה שאני מנסה לעשות ולא מצליח זה בחבילה של ה gui לעשות כזה דבר: logic.Person myPerson = new logic.Person(_userName,_password person=system.log_in(myPerson כאשר system זו מחלקה סטטית שנמצאת בתוך חבילת ה-logic שבודקת דרך SQL את היוזר והסיסמה ומעדכנת עוד כמה פרטים לאחר שני השורות האלה אני מנסה לגשת למשתנים בתוך person והא פשוט לא נותן לי לדוגמה: person.name .... מישהו יודע למה ואיך כן אני יכול לעשות את זה .. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by xgamer,

שלום לכם אני בראשית דרכי בתכנות עם השפה ASP וניתקלתי בבעיה Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. /forum/join.asp, line 17 קראתי בספר של הוד עמי שברשותי ונאמר שם שזוהי בעייה של הרשאות באקסס וצריך להגדיר לו שאפשר יהיה לכתוב ולקרוא (רציתי לכתוב) לא היה שם הסבר חוץ מזה בנוסף הם אמרו שזה קיים במע' הפעלה NT שעובדים ב NTFS בבקשה בבקשה תעזרו לי אני צריך את זה ... זה הדבר היחידי שעוצר אותי בעבודה אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  21. היי, כשנכנסים לאתר הזה (hwzone) במובייל (לפחות עם Chrome on Android) וקוראים כתבות, אז לפני הכתבה מופיעה פרסומת על כל המסך עם אפשרות ללחוץ X ולבטל. יש לי 2 שאלות: 1. האם פרסומת מהסוג הזה חוקית לפי ה-policies של Adsense? 2. האם יש איזה קוד מוכן שאפשר להשתמש בו? אם לא - אשמח להכוונה איך להכין אחד תודה *מנהלים - בטעות שלחתי הודעה זו גם כאורח, נא להתעלם.

22. Started by s_b54,

יש לי שאלה קצת מוזרה אבל אני רק מתחיל בקטע של התיכנות אז מישהו יכול לתת לי מדריך בעיברית לשפת c וגם להגיד לי איפו כותבים את זה איך שומרים ואיך רואים את זה בתודה s_b54

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ^DaGoN^,

אני רוצה ליצור דף שבו יהיה תפריט כפתורים נפתח לדוגמא: http://www.zakai.com/zakai2000/jslib/menu/coolMenu/cascading.html בדיוק כמו פה, רק שבמקום כיתוב יהיו תמונות וכמובן עיצוב שונה ויפתח onmouse רצוי שיהיה ב-Java תודה מראש. בדיוק כמו בדף הראשי באתר הזה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by golla,

שלום לכולם, בניתי אתר ב visual studio ב-דוט נט ורציתי לדעת איך אנימעלה אותו לשרת ? ניסיתי פשוט להעלות את כל התיקיה לשרת FTP שלי אבל זה לא נותן לי להכנס לקבצים ברגע שאני גולש לכתובת. מה אני אמור לעשות ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הי, אני מחפש שירות שבוודאי קיים אבל אין לי מושג אפילו באילו מילים להשתמש כדי לחפש אותו. משהו בין מייל דרופבוקס וגוגל דוקס.. הרעיון הוא למצוא פלטפורמה שבה ניתן להזדהות להעלות קבצים, ולקבל עידכון על סטאטוס הקובץ (התקבל/בבדיקה/נערכו תיקונים). משהו כמו מערכת שאפשר יהיה להפעיל לתלמידים ששולחים מטלות בית למורה שמאפשרת מעקב מבחינתם.... יש רעיונות ? -תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.