תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
תוכנה שתראה לי מי חוסם אותי במסנג'ר,לא יודע אם זה אפשרי אבל תוכלו לנסות לעשות לי אחת כזאת? ממש תודה רבה רבה רבה רבה!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי לכולם אני רוצה ללכת ללמוד תיכנות (אחרי שסיימתי 4 שנים של הנדסת תעשיה וניהול) יש כמה בתי ספר שמציעים למצוא עבודה אחרי הלימודים אני מטלבתת באיזה לבחור אולי מישהו שמע ויכול לעזור 1, זה MALAM TEAM 2, זה HACKERU בשני הם מלמדים ג'אווה ודוט נט שזסה ניראה לי קצת מכול דבר ואילו במלמ הם מלמדים ג'אווה עם התמקדות באורקל שזה קצת מצמצם את אפשרויות ההשתלבות בעבודה הקיצר התלבטות אולי מישהו מכיר בי"ס אחר טוב יותר אשמח לכול עזרה ועצה תודה דינה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התחלתי ללמוד java script ונתקלתי בדבר הבא: a = a + 1 a+= 1 ++a a++ a = a - 1 a-=1 --a a-- a = a+b a+=b a = a - b a-= b a = a * b a* = b a = a / b a/ = b a = a % b a% = b וכל המשפטים באותה שורה עושים אותו דבר אבל אני ממש לא הבנתי את זה. כלומר לא הבנתי נגיד איך a = a + 1 זה אותו דבר כמו a++. מה לעזזל אומר כל פלוס איך אני אמור להבדיל???!!! זה בילבל אותי ממש. תודה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד תכנות באופן עצמאי כדי להבין את עצמי לקראת לימודים באוניברסיטה שעוסקים שנושא. איך הייתם מציעים לי להתחיל? ידע במתמטיקה חשוב פה?
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך לכתוב תכנית שעושה את הדבר הבא: כתבו פונקציה המקבלת מחרוזת שמייצגת מספר שלם אי-שלילי ומספר נוסף location המייצג מיקום במספר (ניתן להניח שהקלט תקין). הפונקציה תחזיר את ערך הסיפרה במיקום המבוקש. כלומר, עבור location==0 תוחזר סיפרת האחדות, עבור location==1 תוחזר סיפרת העשרות, וכן הלאה. לדוגמא, קריאה לפונקציה עם המחרוזת "123" והמיקום 0 תחזיר את הערך 3. זאת התכנית שכתבתי: #include <stdio.h> #include <string.h> int numloc(char *s, int location) { return *(s+strlen(s)-location-1)-'0'; } int main() { int num; char s[4]="123"; printf("Please enter a location\n"); scanf("%d",&num); printf (findDigit(&s,num)); return 0; } הבעיה הי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלתי היא, כאשר אני עושה אתר בasp.net הוא נמצא בעצם בספרית הC:\inetpub\wwwroot ולכל קובץ יש קובץ cs שמחובר אליו , שזה לפי הבנתי קובץ הסי שארפ יושב על השרת... וכאשר אני רוצה להקים את האתר שהוא יהיה ברשת בצורה ממשית אני פשוט מעתיק את כל הספריה מוצא שרת IIS שם אותו שם ורק מסמן איזה קובץ אני רוצה כ home page וזהו יש לי אתר שעובד בצורה של קליינט סרבר ועכשיו בלימודים הכניסו לנו איך ליצור שרת, שאני צריך לעשות ליסטינר ולשים את מספר הפורט שלו מה ההבדל אני לא יודע? מה הקטע בניהם הרי גם זה שרת וגם השני הרי שיוזר מבקש הודעת get באתר asp.net זה אוטומטי יודע איפה השרת למה אני צריך לעשות שרת עם כל האובייקטים האלה אם אני לא בדיוק צריך אותם
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
for ( int grade : grades ) total += grade; אני מדבר רק על הראשון הבאתי את השני ככה שזה יראה יותר נורמלי תודה
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כיוויכול מערך CHARים אמור לייצג STRING וגודל המערך שלו אומר כמה תווים הSTRING יכיל, עד פה פסדר? קיצר לקוד הבא: char c[2]; scanf("%s", &c); prinf("%s", c); מה שהוא אומר שהגדרתי מערך בעל 2 תווים ואני קולט מחרוזת לאחר מכן ומדפיס אותה. מה שהייתי מצפה שאם הייתי מכניס את הערך "ABC", אז הוא ידפיס לי רק את AB - מחוסר מקום במערך הערך C לא יכנס. אבל הוא מדפיס ABC, או יותר ארוך לצורך הדיון. מה שמוביל אותי לשאלה שלי - איך הSTRING הולך בC? (זה אותו דבר גם בC++ אני מניח).
-
- 50 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני יוצר templet משלי לbutton וראיתי דוגמאות מהאינטרנט שאני לאט לאט מבין אותם ועובר על כל שורת קוד שלא נעשה כמו תוכי בכל אופן נתקלתי בשורה הבא שאני לא מבין Padding="{TemplateBinding Padding}" אני יודע שtemplateBinding בעצם קושר ערך של מאפיין לערך של מאפיין אחר זה ניראה פה כאילו הוא קושר את ערך הpadding עם הערך של עצמו, מה זה אומר? חשוב לי לציין שבתחילת הקוד הstyle יורש מToolbar.Buttonstylekey אז אם אני מבין נכון בעצם בשורת קוד שאני לא כל כך הבנתי הוא בעצם מציב את הערך הpadding של האב?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאליתא אמורה לבדוק שהשם משתמש והסיסמא תואמים ועל כן לשנות את הסיסמא. //עידכון סיסמא של קורא public void ReaderPassword(string UserNickName, int UserPassword, int NewPass) { DataSet ds = Sqlhelper.fill(string.Format("select * from Korym where UserPassword={0} AND UserNickName={1}", "UserPassword", "UserNickName"), "Korym"); if (ds.Tables["Korym"].Rows.Count > 0) { DataRow dr = ds.Tables["Korym"].Rows[0]; if(dr["UserNickName"]=="UserNickName") { if (dr["UserPassword"] == "UserPassword".ToString()) { dr["UserPassword"] = NewPass; Sqlhelper.update(ds, "select * from Korym", …
-
- 25 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מישהו יכול לאתר ? השפה היא JAVA... תודה ! ;D [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני משתמש בVISUAL STUDIO לכתוב באסמבלי ויש לי בעיה כשאני עושה include \masm32\include\masm32rt.inc לדוגמא הוא מראה לי את השגיעה הבא: Error 1 error A1000: cannot open file : \masm32\include\masm32rt.inc זה פעם ראשונה שאני משתמש בויסואל סטודיו לאסמבלי אז אולי לא עשיתי משהו נכון בהגדרות או אין אפשרות בויסואל לייבא את הספריות?
-
- 0 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני אמור לעשות בית קולנוע עם מושבים 0 מסמל מושב ריק 1 מושב תפוס כך בית הקולנוע ניראה בהתחלה 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 וככה הוא אמור להיראות אחרי ש2 אנשים ביקשו כרטיס 0 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 מה שקורה הוא מדפיס יותר מדי אפסים וכו ולא מחליף באחד הנה הקוד: MAIN #include "cinema.h" using namespace std; int main() { cinema p1,start; start.startshow(); int z; cout<<'\n'; cout<<"put in number of people\n"; cin>>z; p1.z; cin.ignore(z); system("cls"); p1.arr(); cin.get(); return 0; } הנה המחלקה struct cinema{ int z; int x[4][4]; void print(); void counter(); void arr(); void check (int p,int o); void change(int j); void star…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מאד צריך את הGIF של הסמיילים עם האנימציה מתוך msn messenger. אני יודע שצריך להשתמש ב בresource editor והורדתי את PE Explorer. אם מישהו כאן יודע לעשות את זה, או שכבר במקרה יש לו את הגיפים, מאד שמח לקבל ממנו עזרה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד את הויזואל בייסיק נט והוא דורש את הויזואל סטודיו כדי להתחיל את העבודה והלמידה לפי הספר הויזואל סטודיו אמור להיות ברשימת התוכניות לא הבנתי....זה תוכנה שאני אמור לקנות או מה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני רוצה דרך התוכנית להפעיל תמונות וזה לא עובד הנה מה שאני מנסה Image2.Picture= App.Path + "\x.jpg" ניסיתי גם בלי ה -"" ככה Image2.Picture= App.Path + \x.jpg תעזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי חברים יש לי מטלה של שעורי הבית בהקצאות דינמאיות, אני לא מצליח לאתר טעות הסינטקס שלי: זוהי המטלה ולמטה נמצא הקוד שכתבתי: 1. . שילוב כתבו פונקציה בעלת המפרט הבא: int* arrange(int arr1[],int arr2[],int size1,int size2); הפונקציה מקבלת שני מערכים של מספרים שלמים arr1 ו-arr2 ושני מספרים שלמים חיוביים שמייצגים את האורכים של arr1 ו-arr2. הפונקציה מקצה באופן דינמי מערך שאורכו הוא סכום אורכי arr1 ו-arr2, מעתיקה את איברי arr1 למערך החדש, ואחריהם את איברי arr2. בסיום תחזיר הפונקציה מצביע למערך החדש שנוצר. כדי להדגים את השימוש בפונקציה, כתבו תכנית הקולטת מהמשתמש שלושה מערכים באורך 3, יוצרת מערך חדש שמכיל את ערכי שלושת המערכים האלה בזה אחר זה, ומדפיסה את תוכן המערך החדש למסך. דוגמ…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב, מחקתי את הWAMP והתקנתי XAMPP (המליצו לי יותר לא יודע עד כמה זה משנה) כעת כשאני רוצה להכנס לhttp://localhost אני מקבל הודעת שגיאה: Not Found HTTP Error 404. The requested resource is not found. למה כלום לא עובד חלק???
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
התקנתי IIS אך אני לא מצליח לגשת לאתר שנמצא בכתובת C:\inetpub\wwwroot\israel\main.htm . כל פעם שאני מנסה לגשת לדף main.htm דרך 127.0.0.1/israel/main.htm אני מקבל שגיאת דף לא נמצא. מה עלול למנוע ממני גישה?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לא מבין איפה הבעיה. אני עובד עם לינוקס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
בניתי תוכנית שקולטת מספרים שלמים ובונה מהם קבוצה. הפונקציה get_set קולטת נתונים ואם הם לא נמצאים בקבוצה היא מכניסה אותם. הפונקציה print_set מדפיסה את האיברים. התוכנית עברה קומפילציה ורצה כמו שצריך, אבל כשאני בודק אותה בואלגרינד היא מראה שגיאה. אבל אני לא מצליח לראות מה לא בסדר. התוכנית /*this program gets a list of integers and create a set*/ #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #define SET_SIZE 64 /*the set size*/ /*functions prototypes*/ void get_set(int *s, int *len); void print_set(int *s,int len); int check(int *s,int x, int len); /* data structure: dinamic array, the size of the set unknown. the…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי.. יש לי בעיה מציקה שמונעת ממני לעבוד כמו שצריך על פרוייקט של הלימודים ... משום מה כשאני מנסה לצרף דטא בייס אני מקבל את השגיאה: Failed to generate a user instance of SQL Server due to a failure in starting the process for the user instance כל מה שניסיתי (כולל התקנה מחדש כמה פעמים של VS 2008 , נסיון להתקין את VS2010 הורדת כל מיני פאצ'ים מהאתר של מיקרוסופט) לא עזר.. במכללה אין בעיה לצרף את הדטא בייס הזה והבעיה היא רק אצלי בבית :-\ אין לי הרבה זמן לבזבז ואני ממש חייב לעבוד על הפרוייקט הזה בסופ"ש... אשמח אם מישהו יוכל להושיע אותי אני עובד על WIN XP SP3 אם זה משנה ואני עובד עם VS2008 (ומעדיף כרגע להשאר עם 2008 ולא לעבור ל 2010 אם זה אפשרי) חיפוש בגוגל הביא אותי לנו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם. אני שולח את השאילתה הבאה באמצעות PHP: ומשום מה, זה בוחר לי את אותה הרשומה בכל פעם, ולא לוקח רשומה רנדומלית. למישהו יש רעיון למה?[br]פורסם בתאריך: 3.09.2007 בשעה 11:02:20 כנראה שאני סתם קופץ מהר מדי. טעות אחרת שלי בקוד שקראה לרשומות הלא נכונות. תודה בכל מקרה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני קודדתי בית קולנוע בC++ ומשם נעצרתי אני לא יודע אין לי חשק להמשיך פשוט אני עובד אולי זה ביגלל זה? או ביגלל שחבר שלי מושך אותי לשמקחים חדשים ומגניבים? כדאי להמשיך לתכנת? אנ אקרא לזה אין לי מצברוח לקודד פשוט :\
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ככה: mov ecx, dword [ebp+8] ; Get argument (pointer to string) mov edx, LC1 code: mov byte [edx], byte [ecx כשאני עושה את השורה מעל אני מקבל] invalid combination of opcode and operands בסה"כ מה שאני רוצה לעשות זה לקחת את התו שנמצא ב ecx ושים אותו ב edx איך אני עושה זאת ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-