תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
טוב אז כך קניתי מעררכת די סי ב335 שקל אם רשיון אם הכהל אבל זה בא באנגלית בשביל תרגום אני צריך להוסיף עוד 49 דולר ואין לי סוכם נוסף כזה אז אם מישהו יכול להשיג לי תירגום למערכת זאתי אני יודה לו מאוד!!!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! ישלי פרויקט מהאוניברסיטה, ויש בו שימוש רב במצביעים...ופתאום התכנית החלה לעבוד לא טוב ואחרי הרבה זמן של חיפוש בעיות הבנתי שזה בעיה של דריסת זיכרון ואז גם ראיתי שהvisual studio מסמן לי סיכונים בירוק בהרבה מקומות אני חייב להגיש ואני לא יודע מה לעשות בבקשה אם מישהו יכול לומר לי איך לטפל בבעיה הוא יעזור לי מאוד.. חשוב לציין שהתכנית עבדה טוב ואז הוספתי פונקציה רקורסיבית נוספת והתחילו הבעיות...אני מצרף קובץ של התכנית תודה רבה include.docx
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מעוניין להתחיל ללמוד שפות תכנות או לפחות שפת תכנות ביחיד:), איזו שפה כדאי להתחיל ממנה ואם אפשר קישורים למדריכים?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה שברגע שאני לוחץ על מקש במקלדת התוכנה תגיב למרות שהיא לא בפוקוס, למשל אם אני לוחץ F4 אז התוכנה תראה הודעה כלשהי. הבעיה היא כמובן שהאירועים של הפקדים הם רק שהם בפוקוס אז איך אפשר לעשות מה שביקשתי שטופס ממוזער?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מתכנת ב Action Script לא ברמה כל כך גבוהה ואני רוצה ללמוד עוד שפת תכנות... בפלאש יותר קל לי ליצור משחקים לאייפון ואתרים מאשר שפות אחרות, אני רוצה ללמוד שפה שתפתח בפני עוד דלתות (אני מדבר על עבודה). על מה אתם ממליצים? חשבתי על JAVA גם ראיתי שיש ביקוש. ומהי רמת הקושי של השפות שאתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש באתר שלי בתבנית שאיננה תומכת בניידים (לצערי). אני לא מעוניין לבנות אתר מהתחתית (ז"א, מחדש). האם יש דרך קלה (אני הדיוט בתחום)? לחילופין, האם יש דרך לייצר אתר יעודי חילופי שמתמשי המובייל יגיעו אליו במקום לאתר הרגיל? המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה בJAVASCRIPT פירסמתי את השאלה בפורום תפוז. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=89 שאלה עם אותה כותרת כמו זו
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני צריך לבנות תוכנית נורא קטנה שמחשבת שגיאה מוחלטת של X ושל פונקציה ואותו הדבר שגיאה יחסית. הפונקציה שלי היא X^3+2X^2+X-5 והנקודות X=5.55 X0=5.547. function targil1(X0,X) ans-a=abs(X0-X) ans-b=abs(ans-a/X) f=@(X) X.^3+2*X.^2+X-5 df=abs(f(X)-f(X0)) deltaf=abs(df/(f(x)) mazav=deltaf/ans-b end זה הקוד שכתבתי, שורה ראשונה אמורה לחשב את שגיאה מוחלטת של X , שורה שניה שגיאה יחסית של X , שורה שלישית זה הפונקציה , שורה 4 זה שגיאה מוחלטת של פונקציה , שורה 5 שגיאה יחסית של הפונקציה ושורה 5 מספר מצב של הפונקציה. שאני מנסה להריץ את התוכנית אני מקבל - Undefined function or method 'targil1' for input arguments of type 'double'. איפה בדיוק אני אמור להגדיל סוג משתנה דאבל? תודה.[br]פ…
-
- 3 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אוקיי, אז התקדמתי הצלחתי ליצור סקריפט כזה והוא אפילו שולח לי מייל לתיבת הדואר שלי לאחר מילוי פרטים בטופס צור קשר, אבל ישנה בעיה אני מקבל את המייל בג'יבריש, ניסיתי להגדיר קידוד UTF 8 ניסיתי קידוד עברי ותמיד אני מקבל את המייל בג'יבריש יש למישהו רעיון איך אפשר לתקן את הבעיה ? תודה... שי
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ב VISUAL2005 השתמשתי בפקד DEATAILSVIEW ומשכתי בעזרת SQLDATASOURCE מידע לפקד ,עכשוי יש לי בפקד שדה בשם TESTID ויש לו ערך או 0 או 1 ואני רוצה לדעת איך אני מגיע לערך עצמו אם אני עושה questionview.fields[1 זה מחזיר לי את שם השדה עצמו כלומר TESTID ואני רוצה שזה יחזיר לי את הערך שיש בשדה .
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שאלה לי עליכם מי שיוכל לעזור אומר לו המון תודה יש להביא הוכחה למה צבע לבן וצבע שחור בעולם המקצועי לא נחשבים צבעים? כל העוזר תבוא עליו הברכה רונן
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב c# עשיתי תוכנה של מילון אני לא אספר לכם לאיזה שפה ^^ ובעצם זה הולך ככה אי קולט איזה מילה בא לי לחפש אני פותח קובץ טקסט קיים לוקח שורה שורה עושה לה split ומחפש לאיבר הראשון של המערך אם הוא שווה למילה אם לא הוא ממשיך הלאה לשורה הבאה אם כן הוא מעתיק למשתמש את כל השורה שמן הסתם כוללת את הפירוש לדוגמא work = blablabla אז זה בודק אם המילה שווה לwork ומעתיק במקרה וכן את כל השורה עכשיו זה לא פועל לי בעברית אם הקובץ טקסט הוא בעברית זה לא פועל לי למה? Match m = Regex.Match(S[0], word);
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מישהו יודע מה קוד האלגוריתם לבינה מלאכותית במשחק רברסי (כרגע בלי שימוש בעצים)?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה בסיסית בנוגע בלולאות. אם ה ecx מאותחל ל0 ואז יש קריאה ללולאה( נניח יש פקודה אחת בתוך הלולואה). אז השאלה האם יהיו ffff בהקסה איטרציות. או שבכלל לא יהיו? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בימים האחרונים התחלתי ללמוד שפת c מהספר "ללמוד c" של יואב נתיב. ובזמנו כשהיתי בתיכון למדתי java אך אני משתמש בתוכנה חדשה בשם visual studio 2015 שאין לי בה כול כך נסיון ואני לומד מימנה תוך כדי בקיצור אני מנסה להריץ תוכנית היוב כתב אך היא עושה לי בעיות. התוכנית היא : #include<stdio.h> #include<malloc.h> void main() { char ch, let; ch = getchar(); flushall(); let = getchar(); putchar(let); putchar(ch); } אני מריץ את התוכנית בלי debugging והתוכנית רצה יפה אך ברגע שאני מכנית את התו הראשון למשל "o" התוכנית מסתיימת והוא מדפיס לי את התו o וזהוא לא נותן לי להקליד את התו השני כאילו מתאלם מימנו
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
סתכלו underrockskin.l2p.net תנסו לסמן (highlight ) איזה שהוא טקטס באתר.... והוא ישתגע ויסמן את כל האתר או את רובו גיליתי שזה קורה רק ב IE וב FF זה לא קורה אני לא יודע ממה זה נובע! מישהו אמר לי שזה נובע מ auto Highlight שקיים ב IE ...(פונקציה מטומטמת...) מישהו יודע איך אני יכול או לתקן את זה, או להגיד לי מה גורם לזה... או איך דרך האתר לעשות שואם יןעיךןעיא- םככ או משהו בסגנון בשביל שהדבר המטורף הזה יפסק? רועי
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כיום אני משתמש בPROXIFIER כדי לגלוש דרך פרוקסי במקרה ואני צריך, אך לשימושי פרוקסי אחד לא מספיק במיוחד אם הפרוקסי איטי להחריד וברצוני ליצור אתר (כדוגמאת http://www.googlegooglegooglegoogle.co.uk )כאשר בכל FRAME בעצם אוכל לגלוש דרך פרוקסי שונה (כמו באתרים internetcloak.com ו- hidemyass.com וכאשר מכניסים ידנית PROXY לFIREFOX) אותו לפחות בלשבים הראשונים אכניס ידנית. שאלתי די פשוטה אך עדיין לא מצאתי לה תשובה פשוטה בגוגל: מה הפקודה בASP\ASP.NET שתאפשר לי גלישה דרך פרוקסי ספציפי באתר ספציפי אותו אבחר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
והנה אני שוב ((: מה שלומכם?אוקי ולענייינו-לשמחתי -סוף סוף למדנו פוינטרים-לצערי-זה מובן לי פחות או יותר כמו בהתחלה שהבנתי ביטים (: אז אשמח לקצת הוראות ובמיוחד בשאלות-הכוונה או משהו: 1.כתוב פונקציה המקבלת 3 מחרוזות-A,B,ו-C. הפונקציה תחפש את המחרות B במחרוזת A ותחליף אותה במחרוזת C.הפונקציה תחזיר את מחרוזת A לאחר ביצוע ההחלפה. הערות-WTF?מזה לא הבנתי מה היא רוצה! 2.כתוב םונקציה המקבלת מחרוזת ותו-ומחזירה את מיקום התו במחרוזת השתמש במצביעים בלבד - נסה ב-2 דרכים שונות... אם יש למישהו-משהו שיוכל לעזור לי להתשלט על כול עניין הפוינטרים כי בלעדיו כמילותיה של המורה-"אין לו מה לחפש בקורס הזה" (:
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה להקמת אתר מקצועי חדש בתחומו כרגע אני עובד לבד אבל בע"ה אם האתר יצליח כמובן שיהיה לי צוות שיעזור. אני משתמש בתוכנה Dreamweaver ויש לי פחות או יותר עיצוב לאתר (אני יודע קצת להשתמש בפוטושופ) דומיין CO.IL כמובן שאני אקנה לאחר שהאתר יהיה מוכן בע"ה איחסון - בהתחלה איחסון "קטן" , אחריי שהאתר יתפתח אני אשקיע על איחסון טוב עכשיו העזרה שאני צריך 1. מערכת אתר חינמית כמו של פורטל הורדות (למי שמתעניין, לא, אני לא מתכוון לפתוח פורטל הורדות או משהו בסגנון...) * מי שמכיר את האתר הורדות.נט - המערכת תתאים בול אני חושב (אם אסור לכתוב שם של אתר אחר תצנזרו, אל תנעלו את האשכול בקשה) בגדול אני צריך מערכת לאתר שמעלים בו תמונות ויש אפשרות להגיב + לדרג את התמונה ושי…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך לקבל ערך של input html ולהפוך אותו למשתנה javascript
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
נכון שזאת שפה מכוערת (לדעתי), ואני גם נגד מיקרוסופט והכל.. אז בכלל... בכ"א, במגמה שאני נמצא (טכ"מ) יש 5יח"ל בשפה הזאת... יש מורה שאמורה ללמד (לא יודעת שום דבר במחשבים, ובטח שלא ללמד שפת תכנות), אבל הבעיה היא שהיא לא יודעת ללמד (משום מה אני מרגיש שכבר אמרתי את זה), אז אחרי כל שעור אני צריך לבדוק באינטרנט באתרים כמו corner.co.il כדי לראות מה למדנו, וללמוד באמת... המורה שמלמדת אותנו רוצה שיהיה לנו ספר מודפס בשפה הזאת (לא רע, לא רע), אבל מה הקטע... אני מפחד לראות איזה ספר מוזר היא תגיד לנו לקנות. אז הבקשה שלי מכם היא שאם יש פה אנשים שהתנסו בספרי לימוד של #C בשפה העברית, בבקשה תתנו המלצות על ספר טוב ותתנו עליו פרטים כמו הוצאה וכו' (אתר בית של ההוצאה יועיל מאוד), כדי שאני אוכל …
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://img299.imageshack.us/my.php?image=pic1kl4.jpg איך אני יכול להוריד את זה?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד לתכנת בשפת C ואין לי מושג איך...אין לי ידע קודם ואם אתה יכולים להפנות אותי למדריכים בעברית זה יעזור מאוד...
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאלה מהסוג הזה. אם לא, מתנצל מראש ואשמח אם תוכלו להעביר למקום הנכון יש לאמי אתר שנבנה עבורה בזמנו בדפי זהב (Zapgroup). עבר זמן מה ורציתי לערוך את האתר, הממשק (לא יודע לתרגם לשפה המקצועית) דיי פשוט אך משום מה לא ניתן לשנות את רקע האתר והתמונה הראשית (שיושבת על הרקע) אלא רק את העמודים בלבד ואת הטקסטים ואת תמונות הגלריה. אשמח לדעת מנסיונכם, איך ניתן לבצע זאת. ניסיתי להעזר באתר: http://www.zaphelp.co.il/ אך לא מצויין שם כל הקשור לשינוי הרקע. ושאלה נוספת, האם יש דרך כלשהי לבצע Export ל-HTML? תודה רבה לעוזרים. אני יודע שהשאלה קצת "מטופשת", HTML מכיר, ממשק דפי זהב פחות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר כמה ימים אני מחפש איך להעלים את הטול באר ולא מצאתי, ניסיתי מלא קודים כמו self.menubar.visible=false; self.toolbar.visible=false; self.locationbar.visible=false; self.personalbar.visible=false; self.scrollbars.visible=false; self.statusbar.visible=false; ועוד פירות וירקות אבל כלום לא עבד, מישהו יודע איך לגרום לבארים להעלם? או איך אני יכול לסגור חלון בעזרת close() [ג'אווה סקריפט] בלי שתקפוץ לי הודעה שאומרת שהדפדפן מנסה לסגור תחלון? ד"א אם אפשר לעשות את אותן פעולות בשפה אחרת [php או משהו] אז זה גם יהיה טוב אבל עדיף ג'אווה תודה
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-