תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לי דף ASP ובו קישור. אני רוצה שכשהקישור ילחץ אז יתבצע סקריפט ASP מסוים. זה מה שניסיתי: <a href="http://212.179.172.152/store/buy1.asp" title="סל הקניות" onclick=" '<% 'Session("added")="no" '%> "> סל הקניות </a> וזה לא עובד. מישהו יודע איך אפשר לעשות שזה יפעל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נגיד אני ממיין מחרוזות עם באבלסורט לדוגמא איך אני ממיין אותם לפי האלף בית? (כמו שהשמות ממויינים בספר טלפונים)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה אני צריך עזרה קטנה אני צריך לכתוב קוד שיחזיר לי את המחרוזת בסדר הפוך ובמקום כל רווח יהיה _ את המחרוזת בסדר הפוך הצלחתי אבל איך מחליפים את הרווח ב _ ? char original[15]; char reversed[15]; int i, end_index; printf("Please insert a string to reverse\n"); scanf_s("%s", original); end_index = strlen(original) - 1; for (i = end_index; i >= 0; --i) reversed[end_index - i] = original; reversed[end_index + 1] = 0 ; printf("%s\n", reversed); return 0; הקוד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מתעסק כבר הרבה זמן עם דוס. כייפי . טוב, אז הנה המשחקים: 1. איקס-עיגול נגד המחשב. 2. ארבע בשורה. 3. אבן, נייר ומספריים. 4. וזה לא משחק; זה קובץ שמזכיר לך דברים - Reminder.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדוע הפונקצייה delay בשפת C עובדת לי רק בקומפיילרים של דוס? האם יש פקודה מקבילה לקומפיילרים של ווינדוס? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשיטוטי באינטרנט מצאתי את הקוד שלהלן עבור הסתרת המסך הראשי של האקסס: מאתר אקסס בשם המפתח לאקסס האם ניתן לקבל הסבר על הקוד ? תודה מראש (כל הזכויות שמורות לאתר "המפתח לאקסס")להלן הקוד: הסתרת המסך הראשי של האקסס במודול ראשי Public Const SW_MINIMIZE = 6 Public Const SW_HIDE = 0 Public Const SW_NORMAL = 1 Public Const SW_MAXIMIZE = 3 Public Const ERROR_SUCCESS = 0 Public Declare Function ShowWindow Lib "user32" _ (ByVal hwnd As Long, ByVal nCmdShow As Long) As Long בתכונת טופס תכונת "מוקפץ" = כן. באירוע בעת פתיחת הטופס Call ShowWindow(hWndAccessApp, SW_HIDE) באירוע בעת סגירת טופס סגירת היישום כולו Application.Quit או גילוי האקסס מחדש Call ShowWindow(hWndA…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אחסון ריסיילר שאני אוכל לפתוח דרכו גם תוכניות ווינדוס וגם חבילות לינוקס הסיבה חלק מהאתרים שאני בונה הם בשפת ASP וחלק בPHP5 אשמח להמלצות תודה רבה דורון
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש יש לי קבוצות של תלמידים שעובדים על מחשבים בכיתות והמורים העלו דרישה שהחומרים שאיתם הם עובדים יהיו זמינים דרך האינטרנט חשבתי על פיתרון דמוי dropbox אבל מקומי חשבתי על משהוא בשיטת drag and drop אבל עם דחיסה (שלא יאכל לי את כל המקום בשרת ה WEB) להשתמש בdrupbox זה לא ריאלי היות וכל כמה שבועות התלמידים מתחלפים ולהוסיף ולהסיר כתובות מייל כל היום מהדרופבוקס זה פשוט לא אפקטיבי אשמח לשמוע האם יש רעיונות ופתרונות ליישום כזה אשמח גם להכוונה בהתאם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי איזה תרגיל שני לא מצליח לפתור. אני צריך לקלוט מערך ואז להדפיס את 2 המספרים הכי גדולים ושני המספרים הכי קטנים. הצלחתי להדפיס את הכי קטן והכי גדול ואת השני בגודל והשני הכי קטן אני לא מצליח. אני מנסה להעביר את הערכים שמצאתי להיות קיצוניים כך שהוא לא יעבור עליהם שוב אבל יש שם בעיה. הוא מחליף את האיבר אבל לא משנה אותו. הנה מה שכתבתי. אם רק מישהו יכול להראות לי מה אני עושה לא בסדר אני אשמח, תודה. #include<stdio.h> #include<conio.h> int main() { int ar[6],i,max,min,min2,max2,imax,imin,l=0,m=0; //clrscr(); printf("enter an array of numbers: "); for(i=0;i<6;i++) scanf("%d",&ar[i]); max=min=ar[0]; max2=min2=ar[1]; for(i=0;i<6;i++) { if(min&g…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המורה שלי הביא לעשות עבודה והכניס בתוכה 3 שאלות שלא הבנתי 1. עבור המספרים 1237 ו- 649 יש לבדוק מה תיהיה התוצאת הכפל שבניהם בבסיס 16 2. כתוב תוכנית המחברת בין 2 מספרים בני 24 סביות כל אחד הנימצאים החל מכתובת ds:100h בזיכרון. את התוצאה יחש להציב מיד אחרי המספרים. 3. כתוב תוכנית המחברת 3 מספרים בגודל 32 סיביות כל אחד הנימצאים בזיכרון החל מכתובת ds:120h בזיכרון. את התוצאה יש להציב החל מכתובת ds:200h תודה רבהה מאודד לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות תוכנה שבונה קובץ EXE לפי הפרמטרים שאני מציב לה, הצלחתי לעשות את זה עם BAT אבל זה היה נסיון פשוט, זה לא מקצועי. למי שלא הבין, נניח יש לי תוכנית עם אזור טקסט וכפתור, ברגע שאני לוחץ על הכפתור, התוכנית שלי בונה קובץ EXE שמכניס את מה שבאזור הטקסט ל-Console.WriteLine וייצור קובץ EXE חדש עם ה-Console.WriteLine והטקסט. איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להתחיל ללמוד לתכנת ולאחר שקראתי כמה מאמרים באיטרנט החלטתי שאני יתחיל ללמוד את שפת Python בתור שפה ראשונה וכיון שאין לי שום ניסיון בתכנות רציתי להתייעץ איתכם ולשאול עם איזה ספר מומלץ להתחיל ללמוד את השפה ( כמובן מי שלמד את השפה ) אני לא מעוניין ללמוד מאתרים באיטרנט אלא מספר כי זה יותר נוח לי . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איפה אפשר ללמוד יוניטי? או לחילופין איפה אפשר למצוא מישהו שמתעסק בזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק בדוס קובץ מתקייה לתקייה שם הקובץ לדוגמא navspe.exe מיקום מפה c:\winnt\system\navspe.exe לפה c:\winnt\system\us\navspe.exe ואם אפשר עוד פקודות בסיסות אני ידוע del md rename איזה עוד פקודות כאלה שימושיות יש?.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
public class DataStructure { //create an array private final static int SIZE = 15; private int[] arrayOfInts = new int[SIZE]; public DataStructure() { //fill the array with ascending integer values for (int i = 0; i < SIZE; i++) { arrayOfInts[i] = i; } } public void printEven() { //print out values of even indices of the array InnerEvenIterator iterator = this.new InnerEvenIterator(); while (iterator.hasNext()) { System.out.println(iterator.getNext() + " "); } } //inner class implements the Iterator pattern private class InnerEvenIterator { //start stepping through the array from the beginning private i…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פונקציה שמקבלת מחרוזת המכילה משפט, הפונקציה צריכה להחזיר מחרוזת המכילה רק את ראשי התיבות של המילים במשפט המקורי (האות הראשונה של כל מילה). #include<stdio.h> #include<string.h> void teivot(char *s); void main() { char s[10]; printf("Enter string\n"); scanf("%s",&s); teivot(s); } void teivot(char *s) { char *p, *q; int i; char s1[10]; p=s; q=s1; (*q)=(*p); p++; q++; for(i=1;i<8;i++,p++) { if (((*p)=' ') && ((*(p+1))!=' ')) { (*q)=(*p); q++; } } printf("%s",s1); } לא עובד =\
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנת לא רע בכלל בC# וגם שולט בJAVA, C, C++. האם יש בכלל טעם ללמוד שפת סקריפט? האם אתם ממליצים על פייתון? רובי? פרל?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול ללמד אותי על הפקודה CHOICE בקבצי אצווה?. איך אני גורם לקובץ להשפיע על ידי בחירה כן או לא?? שאם אני לוחץ "כן" זה עושה משהו ואם אני לוחץ "לא" אז זה עושה משהו אחר.... איך אני עושה את זה???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה קורה חברה יש למישהו קישור למדריך מקיף לallegro תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Song[] songs = disc.GetSongsByType((SongType)Enum.Parse(typeof(SongType), this.cboSearchSongType.Text)); אם אפשר הסבר פרטני (שלב שלב מה כל דבר עושה) -כי נראה לי שאיבדתי את המורה שלי בקטע הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כתבתי פקודת session לאתר. עכשיו אני רוצה להשמיד את ה-session נגיד אחרי 3 דקות. איך אני עושה את זה?(עברתי על המון דוגמאות באנטרנט אך אף אחת לא עוזרת). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, למרות גילי הצעיר [15] צברתי נסיון רב בשפה PHP. שימוש רגיל ב OOP, ביטויים רגולרים, SQL, exceptions ועוד... בינתיים התחלתי לבנות לי מעין פורום שבעצם לא יועיל לי בכלום חוץ מצבירת נסיון נוסף. איך אוכל למצוא לי תעסוקה שארוויח ממנה כסף? ניסיתי למצוא לי "עבודה" אך אחרי ששומעים את הגיל 15 מהדהד המספר בראש ולא נותן לי שום אפשרות להשיג משהו. כמו שכולם אמרו לי שאני באמת צעיר מדי, לדעתי דווקא אני כן צריך למצוא לי עבודה - זה יהווה לי אתגר, נסיון וכסף ;D יום טוב, נתי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ידע בסיסי של Java מ-2 יחידות שלמדתי בבצפר - אחסון דינמי, פולימורפיזם,ירושה, תכנות מונחה עצמים וכמובן כל הסינטקס הבסיסי. בזמן האחרון אני ממשיך ללמוד בעצמי מהאינטרנט, אבל זה לא מתקדם בקצב שבו הייתי רוצה שזה יתקדם. לפעמים אני נתקע, וקשה לי למצוא את התשובה באינטרנט. בכל מקרה, התחלתי בחיפוש אחר ספרים ומצאתי שניים שיכולים להתאים. הראשון שנראה לי הכי מתאים http://www.amazon.com/Introduction-Java-Programming-Comprehensive-Version-6th/dp/0132221586/ref=pd_bbs_2/002-1243508-3228005?ie=UTF8&s=books&qid=1191496142&sr=8-2 ו- http://www.amazon.com/Head-First-Java-Kathy-Sierra/dp/0596009208/ref=pd_bbs_sr_1/002-1243508-3228005?ie=UTF8&s=books&qid=1191496142&…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לבנות רשימה של סטודנטים עם הנתונים שלהם ברשימה מקושרת ולכל סטודנט תיהיה רשימה של קורסים שהוא רשום אליה והיא גם רשימה מקושרת. אני די הסתבכתי עם זה והשאלה שלי היא עם יש איזה משהו מוכן דומה לזה שאני יוכל להשתמש כדי ללמוד ממנו ועוד שאלה יותר חשובה לי אפילו, באיזה תוכנה ממולץ להשתמש בתיכנות ב-C, אני משתמש בבורלנד המסריח הזה והבנתי שיש תוכנות יותר טובות שבהם אפשר ממש לראות את הרשימות המקושרות (לא כמו בדיבאגר, שאין לי מושג לאיפה מצביע כל פוינטר). תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-