תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני חושב שזה אמור להיות HTML. בקיצור אני רוצה ליצור צלמיות של תמונות וכשלוחצים עליהם נפתח התמונה מהמיקום שלו במחשב. זה אמור להיות מסובך? כי ראיתי שילדים בכתה ה' עושים את זה לשיעורי בית
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עשיתי את כל מה שצריך (אחרי קריאה של המון מדריכים): איפשרתי את php_oci8.dll בphp.ini אפילו כיוונתי את ה TNS_ADMIN לתקיה של הinstant client ועדיין כאשר אני מנסה להשתמש ב oci_connect אני מקבל Call to undefined function oci_connect() מישהו יכול להסביר לי איך מצליחים לעשות את זה? (אני על חלונות7 , אורקל 10g, PHP5+) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני סטודנט באונ' ת"א ונתנו לנו תרגיל (שהוא די פרוייקט) ויש לי דילמה קשה בנוגע לבחירת המימוש בו. אז זה הולך ככה: רוצים שנעשה מעין משחק שבו יש לוח בגודל nxn המורכב ממשבצות. להלן המתודות כפי שהתבקשנו לממש אותן: public class World { /** * Create a new world of size n. If the world has already been created * this function return null. * @param n the size of the world * @return the newly created world, or null in case of an error. */ public static World createWorld(int n) { // TODO Your code goes here } /** * Get the already created world. * @return the world, or null if it hasn't been created yet. */ public static World getWorld() { // TOD…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איפה אפשר ללמוד יוניטי? או לחילופין איפה אפשר למצוא מישהו שמתעסק בזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדוע הפונקצייה delay בשפת C עובדת לי רק בקומפיילרים של דוס? האם יש פקודה מקבילה לקומפיילרים של ווינדוס? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה חברה יש למישהו קישור למדריך מקיף לallegro תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש יש לי קבוצות של תלמידים שעובדים על מחשבים בכיתות והמורים העלו דרישה שהחומרים שאיתם הם עובדים יהיו זמינים דרך האינטרנט חשבתי על פיתרון דמוי dropbox אבל מקומי חשבתי על משהוא בשיטת drag and drop אבל עם דחיסה (שלא יאכל לי את כל המקום בשרת ה WEB) להשתמש בdrupbox זה לא ריאלי היות וכל כמה שבועות התלמידים מתחלפים ולהוסיף ולהסיר כתובות מייל כל היום מהדרופבוקס זה פשוט לא אפקטיבי אשמח לשמוע האם יש רעיונות ופתרונות ליישום כזה אשמח גם להכוונה בהתאם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד תיכנות איזה שפות כדאי לי עם אני רוצה לכתוב תוכנות ובניית משחקים למשל ואיפה אני לומד את זה ................. תודה אני אשמח לתגובות.............
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Song[] songs = disc.GetSongsByType((SongType)Enum.Parse(typeof(SongType), this.cboSearchSongType.Text)); אם אפשר הסבר פרטני (שלב שלב מה כל דבר עושה) -כי נראה לי שאיבדתי את המורה שלי בקטע הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דף ASP ובו קישור. אני רוצה שכשהקישור ילחץ אז יתבצע סקריפט ASP מסוים. זה מה שניסיתי: <a href="http://212.179.172.152/store/buy1.asp" title="סל הקניות" onclick=" '<% 'Session("added")="no" '%> "> סל הקניות </a> וזה לא עובד. מישהו יודע איך אפשר לעשות שזה יפעל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה אני צריך עזרה קטנה אני צריך לכתוב קוד שיחזיר לי את המחרוזת בסדר הפוך ובמקום כל רווח יהיה _ את המחרוזת בסדר הפוך הצלחתי אבל איך מחליפים את הרווח ב _ ? char original[15]; char reversed[15]; int i, end_index; printf("Please insert a string to reverse\n"); scanf_s("%s", original); end_index = strlen(original) - 1; for (i = end_index; i >= 0; --i) reversed[end_index - i] = original; reversed[end_index + 1] = 0 ; printf("%s\n", reversed); return 0; הקוד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול ללמד אותי על הפקודה CHOICE בקבצי אצווה?. איך אני גורם לקובץ להשפיע על ידי בחירה כן או לא?? שאם אני לוחץ "כן" זה עושה משהו ואם אני לוחץ "לא" אז זה עושה משהו אחר.... איך אני עושה את זה???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מתעסק כבר הרבה זמן עם דוס. כייפי . טוב, אז הנה המשחקים: 1. איקס-עיגול נגד המחשב. 2. ארבע בשורה. 3. אבן, נייר ומספריים. 4. וזה לא משחק; זה קובץ שמזכיר לך דברים - Reminder.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשנה האחרונה אני עובד על פרויקט (עורך קוד) ואני מבקש ממתכנתי צד לקוח אם אפשר לקבל ביקורת ורעיונות לשיפור התוכנה.עורך הקוד הינו עורך קוד HTML, CSS, JS בעברית המתאים במיוחד למתחילים אבל לא רק, וכמובן גם מכיל מגוון רחב מאוד של כלים שיכולים לעזור למתכנת המתחיל והמתקדם.אשמח לביקורת בונה ורעיונות לשיפור התוכנה.פרטים נוספים ניתן לראות באתר : אמברלה עורך הקוד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1. כיצד אני בונה רשימה מקושרת ב VB? 2. כיצד אני מקצה זיכרון בצורה דינאמית ב VB?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הספר "תכנות מונחה עצמים בשפת JAVA, הוצאת האוניברסיטה העיברית (עם ציור של איגואנה עליה)" ואני לא מבין כמה דברים: מה זה שיטות? מה זה שיטה "לתת מבלי לקבל?" ואיך אני רושם אותה ? (תנו דוגמא בבקשה) מה זה שיטה "לקבל מבלי להחזיר" ואיך אני רושם אותה? (גם דוגמא) לתת ולקבל (עוד שיטה), איך אני רושם אותה ותנו דוגמא בבקשה. מה זה שיטה בונה ומה תפקידה?ואיך אני רושם/מזהה שיטה בונה? זהוא לבנתיים... תודה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם ניתן לשדרג פורום מסוג phpbb מגירסה ישנה לגירסה החדשה 2.04 אבל שכל המידע ההודעות והמשתמשים יישמרו? תודה מראש :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הבעייה היא כזו: צריך לממש בסי שארפ מערכת המנהלת חברה בה יש בין היתר מנהלים ועובדים זוטרים. כמובן שלכל סוגי העובדים יש תכונות משותפות כמו שם גיל וכו אבל לכל סוג עובד יש גם תכונות ייחודיות. איך הכי כדאי לממש את הדרישה הבאה: עובדים זוטרים יכולים להיות מקודמים לדרגת מנהל? בהתחלה חשבתי על הורשה רגילה: מחלקת עובד ממנה יורשים מנהל ועובד זוטר. אבל הבעייה היא שכאשר עובד זוטר מקודם להיות מנהל אז זה יהיה מאוד מסורבל להפוך אותו למנהל. האם מתאים כאן שימוש בהכלה במקום הורשה? פשוט אף פעם לא השתמשתי בהכלה במקום מנגנון ההורשה תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, למרות גילי הצעיר [15] צברתי נסיון רב בשפה PHP. שימוש רגיל ב OOP, ביטויים רגולרים, SQL, exceptions ועוד... בינתיים התחלתי לבנות לי מעין פורום שבעצם לא יועיל לי בכלום חוץ מצבירת נסיון נוסף. איך אוכל למצוא לי תעסוקה שארוויח ממנה כסף? ניסיתי למצוא לי "עבודה" אך אחרי ששומעים את הגיל 15 מהדהד המספר בראש ולא נותן לי שום אפשרות להשיג משהו. כמו שכולם אמרו לי שאני באמת צעיר מדי, לדעתי דווקא אני כן צריך למצוא לי עבודה - זה יהווה לי אתגר, נסיון וכסף ;D יום טוב, נתי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ידע בסיסי של Java מ-2 יחידות שלמדתי בבצפר - אחסון דינמי, פולימורפיזם,ירושה, תכנות מונחה עצמים וכמובן כל הסינטקס הבסיסי. בזמן האחרון אני ממשיך ללמוד בעצמי מהאינטרנט, אבל זה לא מתקדם בקצב שבו הייתי רוצה שזה יתקדם. לפעמים אני נתקע, וקשה לי למצוא את התשובה באינטרנט. בכל מקרה, התחלתי בחיפוש אחר ספרים ומצאתי שניים שיכולים להתאים. הראשון שנראה לי הכי מתאים http://www.amazon.com/Introduction-Java-Programming-Comprehensive-Version-6th/dp/0132221586/ref=pd_bbs_2/002-1243508-3228005?ie=UTF8&s=books&qid=1191496142&sr=8-2 ו- http://www.amazon.com/Head-First-Java-Kathy-Sierra/dp/0596009208/ref=pd_bbs_sr_1/002-1243508-3228005?ie=UTF8&s=books&qid=1191496142&…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מנסה כבר כמה זמן לשלב את העורך הזהhttp://ckeditor.com/ לאתר שלי(לפרוייקט במחשבים בי''ב) ולא ממש מצליח. ניסיתי את המדריך של החברה באתר ודיי הסתבכתי. יש פה מישהו שהתנסה בעורך הזה ויוכל לעזור לי להבין איך לשלב אותו באתר שאני מכין? תודה, טל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישו יש אתר\ ספר להורדה עם תרגילים בתכנות למתחילים\בינוניים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתנו לי משימה לעשות פרוייקט קטן בHTML של שאילתות ועוד כמה שטויות.. רציתי לשאול אם יש לי טבלה ואני רוצה להוסיף לטבלה תמונה אבל אני רוצה שיהיה את כל השורות של הטבלה ומצד שמאל במקביל לשורות התמונה איך אני עושה את זה? כי ניסיתי ואני פשוט לא מצליח התמונה תמיד יוצאת במקום דפוק אני מצרף גם את הקוד.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, איך אני מקבל את השעה בג'אווה? אני מחפש פונקציה פשוטה כמו gettime בפסקל או time() ב-VB. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-