עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. ערב טוב. מישהו יודע אולי איך אני יכול לעשות לגודמא 3 סוגי תצודה באתר וקוד ג'אווה סקריפט(לדוג', לא חייב דווקא ג'אווה סקריפט) יבדוק מה גודל המסך ויבחר איזה תצוגה לשים. תודה רבה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני יודע שאפשר להעמיס כמה פונקציות על אותו אופרטור (עבור ארגומנטים שונים). האם הדבר נכון גם לגבי אופרטור הצבה? operator= כי משום מה קיבלתי רושם שהאופציה היחידה המותרת היא T& operator=(const T& rhs) T כמובן סתם שם של מחלקה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, יש לי שאלה אני בניתי מן חלון שבזמן טעינה כבדה ASP יציג מן שעון חול ANIMATED GIF , עכשיו בהנחה שאני לא יכול להשתמש ב FLASH, יש איזה שהיא צורה לטעון את ה GIF ללא התוספות של האקספלורר כלומר שיראו רק את התמונה נטו (כמובן שמאחורה יושב חלון בכל זאת) ועוד שאלה יש איזה דרך ליצור רקע שקוף באקספלורר? אני יודע שב flash אפשר, השאלה עם אפשר גם באמצעים הפרימיטיביים של ASP,DHTML,JS? אני מקווה שהשאלה הייתה מספיק ברורה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי חבר'ה אני די חדש ב C ואני ישמח אם תעזרו לי במשהו כתוב פונקציה הקולטת שני זמנים ומוצאת את ההפרש בינהם עכשיו אני לא כזה מבין בפונקציות ואת ה syntax שאני צריך לעשות #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <math.h> int clock(int hour,int hour1,int min,int min1,int sec,int sec1,int totalseconds,int totalseconds1,int temp) { totalseconds=(hour*60+min)*60+sec; totalseconds1=(hour1*60+min1)*60+sec1; temp=abs(totalseconds1-totalseconds); return temp; } void main() { int hour,hour1,min,min1,sec,sec1,temp; printf("enter hour,min and sec"); scanf("%d %d %d",&hour,&hour1,&min,&min1,&sec,&sec1); clock(hour,hour1,min,min1,sec,s…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

כמובן חוץ מלזהות שכפתור נלחץ יש עוד אפשרויות? אני רוצה לזהות גם רק כשהעכבר עובר עליו, זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Xeyd0,

אני מעוניין לבנות תוכנה שבונה קובץ EXE לפי הפרמטרים שאני מציב לה, הצלחתי לעשות את זה עם BAT אבל זה היה נסיון פשוט, זה לא מקצועי. למי שלא הבין, נניח יש לי תוכנית עם אזור טקסט וכפתור, ברגע שאני לוחץ על הכפתור, התוכנית שלי בונה קובץ EXE שמכניס את מה שבאזור הטקסט ל-Console.WriteLine וייצור קובץ EXE חדש עם ה-Console.WriteLine והטקסט. איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Component,

שלום, איך אני מקבל את השעה בג'אווה? אני מחפש פונקציה פשוטה כמו gettime בפסקל או time() ב-VB. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by orninyo,

שלום, האם קיימים מדריכים לבניית מערכת לניהול תוכן לאתרים? ניסיתי להבין לבד איך כל העניין עובד והסקתי שמדובר במערכת שמדברת עם הDB ולא עם קבצי האתר שבשרת האם זה נכון? איך המערכת מנהלת לינקים באתר? האם ע"י שינוי הסטרינגים של הלינקים אשר שמורים בDB? אם אני בכלל לא בכיוון אז אשמח להכוונה. אני שולט בכל השפות.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ה*לה,

אני מעונינת לערוך חיפוש בקובץ טקסט- ולשם כך: יצרתי את העת הבא השומר את המילים בקובץ: (יש לי מערך בגודל 26, וכל אינדקס מצביע על מערך חדש בגודל 26 בשביל האות הבאה במילה): צומת בעץ: public class trieNode { //dataחלק ה public char Letter { get; set; } public bool WordEnd { get; set; } public long FirstOffset { get; set; } public long NumberOfOccurrences { get; set; } //האינדקס של האלמנט מיצג את האות התוכן מייצג את המצביע לבא public int[] nodes; //פונקציה בונה ריקה שבה אנחנו מבטיחים שמערך המצביעים יאותחל במלואו public trieNode() { nodes = new int[26]; for (int i = 0; i < 26; i++)…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, למרות גילי הצעיר [15] צברתי נסיון רב בשפה PHP. שימוש רגיל ב OOP, ביטויים רגולרים, SQL, exceptions ועוד... בינתיים התחלתי לבנות לי מעין פורום שבעצם לא יועיל לי בכלום חוץ מצבירת נסיון נוסף. איך אוכל למצוא לי תעסוקה שארוויח ממנה כסף? ניסיתי למצוא לי "עבודה" אך אחרי ששומעים את הגיל 15 מהדהד המספר בראש ולא נותן לי שום אפשרות להשיג משהו. כמו שכולם אמרו לי שאני באמת צעיר מדי, לדעתי דווקא אני כן צריך למצוא לי עבודה - זה יהווה לי אתגר, נסיון וכסף ;D יום טוב, נתי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by muati,

אני צריכה להכין פרויקט באסמבלר ויש כמה פונקציות שקשה לי להכינם רציתי לדעת האם יש פה מישהו שיודע אסמבלר ברמה גבוהה שהוא יכול לעזור לי לכתוב את הפרויקט אני שולחת את קבצי ההוראות ואשמח אם מישהו יוכל לעזור גם אם יש צורך בתשלום [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Unbodi,

היי, אני מנסה כבר כמה זמן לשלב את העורך הזהhttp://ckeditor.com/ לאתר שלי(לפרוייקט במחשבים בי''ב) ולא ממש מצליח. ניסיתי את המדריך של החברה באתר ודיי הסתבכתי. יש פה מישהו שהתנסה בעורך הזה ויוכל לעזור לי להבין איך לשלב אותו באתר שאני מכין? תודה, טל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by guy81,

אשמח אם תוכלו לעזטר לי בשאלה 9 בעמוד 5 כאן: (מקווה שמתאים לכאן ולאתר בכלל...) http://www.shlomiru.com/courses8/course22/algorithms.pdf נבצע את אלגוריתם קרוסקל למציאת עץ פורש מינימלי כאשר נמיין את הצלעות כך: קדום נשים את הצלעות השכנות ל-u ואח"כ את שאר הצלעות ונמיין את כל זה בעזרת מיון יציב. נריץ קרוסקל ומה שנקבל זה מה שצריך.. יש פתרון אך אשמח לדעת אם גם שלי נכון(אני טועה בדר"כ בזה..)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by catsmonster,

זגזגתי בזמן האחרון בין נותני שירות webhosting בחינם, השתמשתי ב- 000webhost וכעת אני משתמש ב- 10xhosting, שניהם בשירות החינמי. עזבתי את 000webhost מפני שהשירות שלהם היה מחפיר, ובסופו של דבר הם מחקו לי את האתר ואמרו לי "מצטערים אם נגרמה לך אי נוחות". 10xhosting כרגע עושה בעיות בחיבור של השרת FTP, ואני רק שבוע אצלם, ככה שאם לא יסתדר בקרוב אני אאלץ לעבור גם מהם. אני אהיה מוכן לשלם על שירות webhosting אם המחיר יהיה טוב, אך אני רוצה לוודא שהשירות אכן טוב, אז אני אשמח לקבל מכם המלצה איזה שירות כזה עושה עבודה טובה ואפשר לסמוך עליו (בחינם אפילו עדיף). הדרישות של האתר שלי לא בשמיים, כרגע הגודל שלו בסך הכל כ- 400 מגה, אך תמיד טוב שיש עוד מקום לגדול (על אף שזה לא מאוד קריטי, גם יחסית…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי, זה שאלה בעיקר של אין נכון/לא נכון או מקובל/לא מקובל לעשות. ניקח לדוגמא מחלקה של נקודה במחרב דו מימדי. את המחלקה ניתן לממש ב 3 דרכים שונות //Point2DGetSet class Point2D{ private: int x, y; public: int getX() const { return x; } int getY() const { return y; } void setX(int nx) { x = nx; } void setY(int ny) { y = ny; } }; //Example Point2D p; p.setX(10); p.setY(20); DrawPoint(p.getX(), p.getY()); //Pint2DPublic class Point2D{ public: int x, y; }; //Example Point2D p; p.x = 10; p.y = 20; DrawPoint(p.x, p.y); //Pint2DReference class Point2D{ private: int x, y; public: int& x() { return x; } int& y() { return y; } }; //Example Point2D p; p.x() = …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. עם אפשר בבקשה שם ועם אפשר לינק לתוכנה של שפת פסקל בבקשה ותודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by שולמיתשולמית,

יש פה אולי מישהו שמבין בשפת c פשוט נתקעתי עם תרגיל לשיעורי בית ואני לא מצליחה לגלות את הטעות תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. אני צריך לבנות רשימה של סטודנטים עם הנתונים שלהם ברשימה מקושרת ולכל סטודנט תיהיה רשימה של קורסים שהוא רשום אליה והיא גם רשימה מקושרת. אני די הסתבכתי עם זה והשאלה שלי היא עם יש איזה משהו מוכן דומה לזה שאני יוכל להשתמש כדי ללמוד ממנו ועוד שאלה יותר חשובה לי אפילו, באיזה תוכנה ממולץ להשתמש בתיכנות ב-C, אני משתמש בבורלנד המסריח הזה והבנתי שיש תוכנות יותר טובות שבהם אפשר ממש לראות את הרשימות המקושרות (לא כמו בדיבאגר, שאין לי מושג לאיפה מצביע כל פוינטר). תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Sabina,

שלום!!! אני מנסה לכתוב כבר הרבה זמן תוכנית ב-C תוך שימוש באסמבלר של C. ??? התוכנה צריכה להציג על המסך את כל תוכניות מסוג TSR שנמצאות במחשב. היא צריכה להציג את שם התוכנה, גודלה ואיפה היא שמורה בזיכרון(SEGMENT AND OFFSET). מחכה לתשובתכם בקוצר רוח! תודה מראש סבינה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי , אני מנסה לקלוט מהמשתמש נתונים וליישם אותם בתור שאילתא. אבל הבעייה שהשאילתא לא מתייחס למתשתנים... הנה הקוד : var user_name = txt_user.Text; var name = txt_name.Text; var last = txt_last.Text; var age = int.Parse(txt_age.Text); var sex = Cmb_sex.Text; var stats = cmd_stats.Text; string add = ("insert into Dt_Users values('@user_name','@name','@last',4,'df','dfd');");

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני לומד לבד ואני בניתי מנשק gtk+ עםglade ואני מתכנת בpython אז אני צריך לדעת איך לשלב קוד xml עם py !!!!!!!עזרה!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ~שירה,

אפשר עזרה? המחלקה Keypad מאפשרת הכנסת קוד ובדיקתו לשם כניסה למערכת, וכן שינוי הקוד. 1. הכנסת קוד: ספרה מגיעה למערכת ע"י אירוע evkey(int n) קוד הוא בן 4 ספרות אחרי שקוד הוכנס בודקים אם הוא מתאים לקוד שבתוקף. תוצאת הבדיקה תקפה/זמינה ל5 שניות. במהלך הכנסת הקוד אפשר לבטל את הפעולה ולהתחיל מחדש ע"י evoff תהליך של הכנסת קוד יתבטל אם עברו 20 שניות מהקשת הספרה הראשונה, והרביעית טרם הוקשה. 2. שינוי קוד: הקשה על on יוצר ארוע evon הכנס קוד ישן הקשה על on הכנס קוד חדש הקש על on הכנס קוד חדש פעם נוספת הקש על on צריך לסיים את התהליך תוך 30שניות, אחרת הוא יופםסק באמצע ללא שינוי הקוד. אפשר להפסיק את התהליך באמצע ללא שינוי הקוד, על ידי הקשה על off בציור הstatechart התהליכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אני רוצה להעתיק בדוס קובץ מתקייה לתקייה שם הקובץ לדוגמא navspe.exe מיקום מפה c:\winnt\system\navspe.exe לפה c:\winnt\system\us\navspe.exe ואם אפשר עוד פקודות בסיסות אני ידוע del md rename איזה עוד פקודות כאלה שימושיות יש?.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Sunny Jim,

בפורום הזה מנהל של פורום מסויים לא נראה כמנהל של פורום אחר בפורום אחר, אלא משתמש רגיל... הייתי רוצה להוסיף את הMOD הזה בפורום שלי. אני לא רוצה לכתוב אותו בעצמי כי זה מסובך, אז אפשר לקבל אותו מכם?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, בשנה האחרונה אני עובד על פרויקט (עורך קוד) ואני מבקש ממתכנתי צד לקוח אם אפשר לקבל ביקורת ורעיונות לשיפור התוכנה.עורך הקוד הינו עורך קוד HTML, CSS, JS בעברית המתאים במיוחד למתחילים אבל לא רק, וכמובן גם מכיל מגוון רחב מאוד של כלים שיכולים לעזור למתכנת המתחיל והמתקדם.אשמח לביקורת בונה ורעיונות לשיפור התוכנה.פרטים נוספים ניתן לראות באתר : אמברלה עורך הקוד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.