עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. הוספתי שורה חדשה לטבלה (dataGrid) בדף האינטרנט שאלות: איך אני מוסיף אותה ראש הטבלת ה- DG אך משאיר את שאר הטבלה ממוינת בסדר האחרון? (ניח היוזר בחר למיין את הטבלה לפי שם מוצר ואז בחר להוסיף מוצר חדש) איך אני דואג שהפוקוס יהיה על ה textBox של השורה החדשה. (אין לו ID, כי בטבלת DG הוא למעשה label ואז בעריכה הוא הוך אוטומטית ל txtBox)? תודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by PeaS,

נתקלתי בהתנהגות לא צפויה שהצלחתי למקד אותה למקרה הפשוט הבא: #include <stdio.h> main(){ double c,d=2; for (c=0;c<4;c+=1) { printf("%lf\n",c); if (c==d) printf("hit\n"); } } כשהקפיצות ב-C הן של 1, הקוד עובד כמו שצריך - מדפיס את הספרות מ-0 ועד 3 בקפיצות של אחד, ומדפיס hit אחרי 2. לעומת זאת כשאני הופך את הקפיצות של c ל-0.1, התוכנה מדפיסה כצפוי את המספרים מ-0 עד 3.9 בקפיצות של 0.1, אבל התנאי עצמו לא מתקיים, כלומר התוכנה לא מדפיסה hit אחרי 2. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מה אני יכול לעשות כדי שהשגיאה לא תופיע.. אני לא מבין בJS כמעט. אני חייב תשובה דחופה- תודה ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by MasterDK,

אני בונה טבלה כזאתי: CREATE TABLE test2 ( Name TEXT (255) NOT NULL ) כלומר בטקסט אמור להיות 255 תויים מקסימום (שימו לב זה לא משנה מה אני שם במקום 255 זה אותה בעיה) וזו השגיא: תקלה שאילתת SQL : CREATE TABLE test2( Name TEXT( 255 ) NOT NULL ) MySQL אמר: #1064 - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '( 255 ) NOT NULL )' at line 1[תיועד] · [חזור]

5. Started by ishai82,

שלום לכולם, אני מעונין לקנות ספר לימוד ב-c# בעברית. אך הבנתי שיש כמה.. אני אשמח אם משהו יתן לי המלצה לספר טוב. ד"א ראיתי ספר שהוא סדנה וספר שהוא לימוד מה ההבדל בינהם? ראיתי ספרים של :1. הוד עמי- #C סדנת לימוד Bradley L. Jones 2. אורי ירושלמי ואני מניח שיש עוד..

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. שלום יש לי מסך שמחובר למחשב עם חיבור DVI. אני יודע שבחיבור DVI, יש מין ערוץ חוזר, שמאפשר למחשב לדעת כל מיני פרטים וסטטוסים, לגבי המסך. איך אני יכול, programatically, לדעת אם המסך פועל או כבוי? ("כבוי" הכוונה ע"י לחיצה עם הלחצן שבקידמתו) לא משנה לי באיזה שפת תכנות זה יהיה, אני רק צריך bit שהוא true/false לגבי המסך פועל/כבוי. תודה רבה card

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by Shahar Levi,

היי חברים חדש באתר, רציתי לשאול אם יש בקהל משהו שמבין ב VBA באקסל

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום לכולם... אני בונה אתר למעדון פגו סיטרואן ספורט בישראל..... האתר עצמו יהיה בנוי בפלאש.... אני צריך לבנות דף קליטת נתונים של חברי המועדון.... כגון: שם , שם משפחה , וכו.... אפשר להישתמש בPHP כי הוא נתמך בFLASH אבל הדף עצמו לא חייב להיות בפלאש כלומר כל האפשרויות פתוחות.... יש לכם הצעות....??? תודה מראש???

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  9. אורח nir

היי, כשנכנסים לאתר הזה (hwzone) במובייל (לפחות עם Chrome on Android) וקוראים כתבות, אז לפני הכתבה מופיעה פרסומת על כל המסך עם אפשרות ללחוץ X ולבטל. יש לי 2 שאלות: 1. האם פרסומת מהסוג הזה חוקית לפי ה-policies של Adsense? 2. האם יש איזה קוד מוכן שאפשר להשתמש בו? אם לא - אשמח להכוונה איך להכין אחד תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, אני כותב תוכנה לחישוב שורשים של פולינום. יצרתי טופס ובו המשתמש מכניס את מעלת הפולינום ולפי זה אני יוצר את כמות ה- TEXT BOX בטופס לפי מעלת הפולינום. אחרי שאני יוצר את כולם בעזרת לולאת FOR אני מאבד את הייחוס אליהם, כלומר איך אני ניגש לכל אחת מה -TEXTBOX כדי לקרוא את התוכן שלהם. אודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by RonCohen,

אני יודע C טוב ואני רוצה עכשיו ללמוד איך לנתח תמונה ליצור השוואה בין תמונה שבתוך מאגר מידע לתמונה שמגיע ישר ממצלמה ואין לי מושג איך אני מתעסק עם תמונות בשפת C אפשר מדריך איך אני עושה את זה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by פיני1805,

אני מנסה לקלוט מחרוזת בת 5 תווים. וכל פעם הקומפיילר רושם לי שהמצביע שלי לא מאותחל. לא הבנתי מה צריך להגדיר בדיוק. אני ממשיך בכל זאת להריץ את התוכנית והיא לא מפסיקה לקלוט אחרי 5 תווים. מישהו יכול לעזור לי .הנה מה שרשמתי. char *ptr; int i=0; cout<<"enter string 5 letters"<<endl; ( + + for(i=0;i<5;i [ cin>>ptr[i;

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  13. יותר ויותר אני נתקל במצבים של שימוש רחב בדברים דינאמיים שהולכים להשתנות רבות כגון מפות. נכון אפשר לשמור את המפה בתוך התוכנה עצמה וכל פעם שאני משנה משהוא במפה לקמפל מחדש את התוכנית, אבל אפשר לשמור את המפה בקובץ נפרד שהתוכנית שלי תקרא אותו ותעשה איתו כל מיני דברים (נשמע סוטה ) ובמקרה הזה אין צורך לקפמל מחדש את התוכנית אם שיניתי ערך אחד של המפה. עד פה בסדר אבל לא הכל כל כך פשוט, נניח אני רוצה ליצור AI למישהוא, נגיד מפלצת יהיה הרבה יותר הגיוני לשמור את ה AI שלו כקובץ נפרד שיטען על ידי התוכנית שלי, ובמקרה ואני רוצה להפוך את המפלצת שלי ליותר טיפשה או אולטרה חכמה אין צורך לקמפל מחדש את כל הפרוייקט מספיק לשנות רק קובץ אחד. זה מביא אותה ל script languages שבהן אין לי מושג. שמעתי…

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Started by sh_bmw,

שלום, יש למישהו אולי תוכנה למיקרו בקר 8051 שתאפשר לי למדוד מתח ושהוא יוצג על מסך HD44780 ? ואיך מחברים אותו? לא מצאתי משהו רלוונטי במיוחד... *יש לי ידע באלקטרוניקה וצריבת תוכנה. שחר. אם זה לא הפורום המתאים, תעבירו. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by assaf990,

שמתי לב לתופעה הבאה, אשמח לדעת האם אני צודק a,b הם ביטויים בלויאנים מורכבים: if (a or b) then הסתבר לי, שאם a הוא אמת, עדיין יש בדיקה עבור הביטוי b! למרות ש-b בכלל לא ישפיע על ה if... האם אני צודק? אם כן - כיצד ניתן לייעל?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by GRiM,

תראו, בפינת ההורדות שלכם אתם משתמשים במערכת מוכנה (לא משנה איזה). הכנסתם אותה בתוך האתר, בפעולת include אני חושב, אבל כאשר נכנסים למקום מסויים בתוך המערכת נשארים עדיים באתר. לעומת זאת, אם אני מנסה לעשות את זה ולוחץ על קישור מסויים בתוך המערכת, הוא נפתח לי ואני רואה רק את המערכת, בלי כ מה שהיה מסביב. למישהו יש מושג איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  17. היום נסיתי להתקין את ה-PREVIEW של VS 2013, ההתקנה נכלשה כי אין לי IE 10..... מה הקשר ? איך הצליחו לשלב את טכנולוגית הדפדפן הדי כושלת שלהם (לפחות מבחינת מהירות ונוחות שימוש) ב-IDE לפיתוח תוכנה.... שאמור להיות מטוס קרב.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. חבובצ'יק חביב כלשהו לפני כחודשיים יצר לי קובץ php שאני משאיר אותו לבד בתיקיה עם תמונות ושאני מקשר [ img ] לקובץ ה PHP הוא מציג כל פעם תמונה אחרת ברנדומליות.. עובד מצויין הבעיה היא שיש לי קצת בעיה עם ה PHP בשרת ואני לא יודע עוד כמה זמן יחזור לתפקד, יש קוד ASP שיעשה את העבודה? תודה (:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by c5123,

יש לי תוכנה של שיוצרת רשימה מקושרת של תלמידים אני שומר את זה על קובץ *.CSV שזה קובץ EXCEL הבעיה שלי ש EXCEL מפרש את זה לא נכון כל הנתונים בתא אחד ניסיתי לברר אך אני אמור לעשות את זה ואני חושב שאני צריך להפריד בין כל מיבנה "," ניסיתי אבל זה לא עבד יש למשהוא פה נסיון אם זה ויכל להסבר לי אך אני עושה את זה ? הנתונים בקובץ נשמרים בבינארי אבל זה ניראה כך בקובץ student info: frist name:ellyn last name:lock student id:987654321 lerning:Industry and management famile stats:divorced man year:3 student info: frist name:xwar last name:warrior student id:123456709 lerning:programming famile stats:divorced man year:1

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Excel,

סיימתי את התוכנה, בעיקרון זה היה לכתוב איזה תוכנה פשוטה של לומדה אבל הוספתי לה כל מני פאצ'ים, פה ושם, לא משהו מסובך מדי, לכל שורת קוד יש הערה והסבר, תגיבו ותמליצו אם יש משהו לשפר. תודה :] http://briefcase.walla.co.il/data/x/_/x/x/x/_/x/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407221638572007/200612192349523502/Lomda.zip

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by freee,

אני צריך עזרה בליישר את מה שאני יראה בתמונות(מה שיהיה מסומן). שאנשים יבינו זה מערכת php-nuke ושאלתי אצלהם בתמיכה וזה רק מה שהם מוכנים להגיב: "אין לי את הקבצים מול העיניים ולכן אין לי יכולת לומד לך כיצד לישר באופן פרטני. באופן כללי, עליך לערוך את קבצי העיצוב של הפורומים בכתובת: themes/YOUROWNTHEME/forums/ ושם יש קבצים שמסתיימים ב-TPL ועליך לערוך אותם כך שיתאימו לצרכיך - לערוך את הישור של HTML. בהצלחה." אני מחפש מישהו נואשות שיעשה לי את זה פליז. תודה רבה רבה לעזורים. http://img255.imageshack.us/my.php?image=97332184qh3.jpg http://img255.imageshack.us/my.php?image=40796016nc5.jpg

22. Started by eladh16,

שלום לכולם איך אני יכול להוסיף לאתר שלי שקיים כרגע במנוע גוגל את זה: אני רוצה שכמו שאני רשמי לדוגמא hwzone בגוגל הוא מצא לי את האתר וגם הביא איתו את כל הקישורים שסימנתי בצבע שחור. אני גם רוצה שלאתר שלי יהיו את הקישורים שהקפתי בצבע השחור. איך אני עושה את זה? צריך לעשות משהו ב page description? איך בדיוק עושים את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by adlanm,

#include <stdio.h> void main() { float x,y,z,a,b; printf("Enter nic per hour:\n"); scanf("%f",&a); printf("Enter time for regular hour:\n"); scanf("&f",&x); print("Enter time for night watch:\n"); scanf("%f",&y); printf("Enter time for saturday watch:\n"); scanf("%f",&z); b=a*x+a*1.5*y+a*2*z; printf("you'r pay is %f",b); }

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  24. Started by Asterix3,

שאלה אם יש אתרים או מדריכים שיכולים לעזור לי בנושא תודה

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by bdoron,

משהו מוזר , רשמתי פקודה שמעבירה לרגיסטר DX את הנתון , 0403h ועושה לו PUSH למחסנית. כמובן שהנתון הזה נתון יחיד במחסנית לאחר מכן יצרתי פונקציה ובתוך הפונקציה עשיתי POP לתוך אוגר אחר , ומשום מה הוא לא הוציא לי את הנתון 0403h אלא הוא הוציא לי נתון 0013h לא מובן לי למה אשמח לעזרה זה הקוד שעשיתי בתוך הפונקציה A_ij_with_B_ij_TO_C_ij PROC xor dx,dx pop dx ; get numbers of rows and Columns from stuck RET A_ij_with_B_ij_TO_C_ij ENDP

• 2 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.