עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ElemenTal,

התרגיל הראשון פה - http://www.kadman.net/bagrut/899205/t205_03.pdf זה מה שעשיתי public static List<Integer> amountOfIndicates (List<Integer> lst) { List<Integer> newList = new List<Integer>(); Node<Integer> temp = lst.getFirst(); Node<Integer> next = temp.getNext(); Node<Integer> pos = null; int sum = 0; while (next.getNext() != null) { sum = 0; sum = temp.getInfo(); while (next.getInfo() > temp.getInfo()) { sum += next.getInfo(); temp = next; next = next.getNext(); } pos = newList.insert(pos, sum); temp = next; next = next.getNext(); } return newList; } אני לא יודע א…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by orninyo,

הפונקציה הבאה אמורה לזהות את הזחלן של גוגל למה היא לא עובדת? function is_googlebot() { if (eregi("Googlebot",$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])){ $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; $name = gethostbyaddr($ip); $host = gethostbyname($name); if(eregi("Googlebot",$name)){ if ($host == $ip) return true; else return false; } else return false; } else return false; } תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ניסיתי את NOTEPAD++ מישהו מכיר סביבת עבודה יותר נוחה ?

4. Started by Galos,

שלום לכולם, אני מתכנת בC++ והייתי מעונין להעביר את התוכנית שכתבתי, שעובדת כרגע בקונסול, לתוכנית בגרסה וויזואלית לווינדוס, אבל מעולם לא עבדתי עם ייצוג וויזואלי שהוא לא במצב טקסט. להלן הדרישות של התוכנית: *אציין שהקומפיילר המעודף עלי כרגע הוא codegear (יש לי גם VS2008 אבל פחות מעודף). 1. נדרשים שלושה כפתורים : 2 שמייצגים מצבים שונים בתוכנית ואחד ליציאה. לאחר שבוחרים מצב שני כפתורי בחירת המצבים צריכים להכנס למצב "רדום", כלומר שלא ניתן יהיה ללחוץ עליהם. 2. בתוכנית שלי אני משתמש במערך ,מבחינה ויזואלית הייתי מעונין ליצור רשת של ריבועים שכל תא במערך ייצג אחד מהם, וכאשר יש שינוי בתא מסוים במערך גם התא המתאים ברשת ישתנה לתמונה שתוגדר מראש. להמחשה אפשר לחשוב למשל על משחק איקס…

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by ZeppeliN,

היי.. יש לי מחר מתכונת ואני עכשיו חוזר על החומר. מצאתי שאלה על עצים בינאריים שאני קצת הסתבכתי איתה. "עץ מכפלה" הוא עלה או עץ בינרי , שערך השורש הוא מכפלת ערכי צאצאיו, וכל אחד מתתי העצים שלו הוא "עץ מכפלה". א. לפניך עצים בינאריים הבאים : (צד שמאל זה A וצד ימין זה D) ציין עבור כל אחד מהם הוא "עץ מכפלה ". נמק . ב. כתוב פעולה המקבלת כפרמטר עץ בינרי ומחזירה "אמת" אם הוא "עץ מכפלה" ,אחרת יוחזר "שקר". אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את זה. תודה רבה! ---------------- Now playing: Yoni Bloh - סיבה לעזוב via FoxyTunes

• 12 תגובות
    • 6.4k צפיות
  6. אהלן, אני צריך למיין doubly-linked list with iterator בצורה רקורסיבית בלי שימוש בספריות המובנות בשפה. יש לי קוד עובד של מיון מערך ואני מנסה להמיר אותו לעבוד על הרשימה אבל אני לא מצליח. /** * This method sorts the array by using merge sort * @param a array to be sorted */ public static void mergeSort(int[] a) { if (a.length <= 1) return; int[] first = new int[a.length / 2]; int[] second = new int[a.length - first.length]; System.arraycopy(a, 0, first, 0, first. length); System.arraycopy(a, first.length, second, 0, second.length); mergeSort(first); mergeSort(second); merge(a, first, second); } /** * Merges two sorted arrays into on…

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  7. Started by AyaBel,

שלום לכולם.. אני צריכה עזרה. אם יש לי תמונה ואני רוצה להוסיף עליה טקסט. איך אני עושה את זה? אם אני לא טועה מדובר פה על מיפוי תמונה - Image Maps תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by lompy,

עד עכשיו עבדתי עם DB אחרים וזה פעם ריאשונה שאני עובד עם MYSQL ואני עדין בשלבי למידה שלו. אני משתשמש ב MYSQL 5.1.33 עם מנוע INNODB גירסה 1 שמובנת ב DB. אז מהר מאד הבנתי שמשום מה ברירת המחדל שלו הוא AUTO COMMIT וצריך להשתמש ב SET AUTOCOMMIT = 0 בכדי לכתוב טרנזקציות. אחרי שהבנתי את זה רציתי לעשות שימוש ב SELECT FOR UPDATE בכדי לנעול שורה בטרנזקציה אחת כדי שהיא לא תפגע בטרנזקציה אחרת שרצה במקביל. דוגמא: טרנזקציה 1: SET AUTOCOMMIT = 0 SELECT * FROM X WERE Y=Z FOR UPDATE (בשלב הזה הרשומה צריכה להיות נעולה) טרנזקציה 2: SET AUTOCOMMIT = 0 SELECT * FROM X WERE Y=Z למרות שהשורה אמורה להיות נעולה אני מקבל תוצאה. הנעילה עבדה רק כאשר הוספתי 'FOR UPDATE' גם לשאילתא של הטרנזקציה השניה …

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  9. Started by ניר.,

מישהו יודע כיצד ניתן לשנות את גודל הגופן ב-Eclipse שכך לדוגמא שהקוד יהיה בגודל 10 והתיעוד בגודל 12 ?

• 1 תגובה
    • 7.8k צפיות
  10. Started by Alex89,

איך אני יוצר JTABLE עם כותרות לעמודות ושורה אחת של מידע (בלי מידע)?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  11. חג שמח לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה הבאה: בשדרוג של אפליקציית WEB - Asp.net מ-Visual Studio 2003 ל-Visual Studio 2008, הכפתורים בדפים המשודרגים שלי לא מגיבים לארועים, כלומר לאחר שאני לוחץ על כפתור, הServer Code שאמור להתבצע עבור לחיצת הכפתור, אינו מתבצע. ניסיתי לחפש בגוגל פתרון לבעיה, אך העצות שלהם לא עזרו תודה מראש איתי

12. הצגתי תמונה בwindows form ואני רוצה שכל כמה שניות התמונה תשתנה לתמונה אחרת, כלומר, כל כמה שניות התמונה תשתנה לתמונה השניה וחזרה לראשונה. מישהו יודע איך עושים את זה ?

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. יש לי תוכנה הכי פשוטה שיש, התחלה של משהו. בעבר עבדתי עם זה הרבה ולא היו לי בעיות. כרגע כבר בשלב הראשוני אני לא מצליח לייצר תקשורת בין שני מחשבים. זה הקוד שב'שרת': TcpClient tcpClient = null; try { tcpClient = server.AcceptTcpClient(); NetworkStream stream = tcpClient.GetStream(); int i; while ((i = stream.Read(bytes, 0, bytes.Length)) != 0) { if (BytesReceivedEvent != null) { BytesReceivedEvent(bytes); } } } finally { tcpClient.Close(); } וזה הלקוח: TcpClient tcpClient = new TcpClient(); tcpClient.Connect(ipEndPoint); Stream stream = tcpClient.GetStream(); stream.Write(bytes, 0, bytes.Length); tcpClient.Close() אני עו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by y_a_n_i_k,

אני לא מצליח לפתור כמה תרגילים ולא יודע איך לגשת לשאלות, ולא ממש מבין את הנוסח, אני אשמח לעזרה מי שיוכל [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by kfir91,

אוקי אני מנסה להריץ ב jeliot קוד זה הקוד : class func { public static void main(String[] args) { Queue<Integer> que = new Queue<Integer>(); que.insert(2000); que.insert(17); que.insert(615); que.insert(9366); que.insert(48); System.out.println(secret2(que)); } public static int max(int n1, int n2) { if (n1>n2) return n1; return n2; } public static int secret1 (int n) { if (n/10==0) return n; return max ( n%10 , secret1(n/10)); } public static int secret2 ( Queue<Integer> q) { if ( q.isEmpty()) return 0; int x=secret1( q.remove()); return x + 10 * secret2(q); } } והוא מראה שגיאה כזאתי Syntax Error Line 7, Column 1: Express…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by elad12,

האם מישהו יודע האם ניתן להשיג קומפלייר לשפת C שיעבוד בU3 או כל DOK אחר?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by לעצמי,

התכנית ממש ארוכה לכן לא אביא אותה כאן, אבל זה הסיפור בקצרה: אני צריכה לקבל מהמשתמש או string או אנטר. אם קיבלתי string - אני צריכה לשנות את הערך של משתנה מסויים למה שקיבלתי. אם אנטר - להשאיר ככה. אני משתמשת בcin. איך אני בודקת את הקלט? אגב, אותה שאלה לגבי int במקום string. תודה רבה ממש לכל מי שיעזור להושיע אותי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shai2009,

שלום! אני עושה פרוייקט באקסס, ורציתי לדעת איף אני עושה שעולה חלון למשתמש, בו הוא מקליד ערך והתוכנה מחזירה בתמורה משהו.. בנוסף, רציתי לדעת גם איך אני לוקח שורה של ערך מקסימלי מטבלה(נניח העסקה שסכום הקנייה בה הוא הגבוה ביותר). אני אשמח לשמות, סירטוני וידאו, הסברים או כל דבר אחר --> תודה רבה רבה!!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by Lumber Jack,

אז ככה, אני צריך להגיש פרוייקט ביחידה של התכנות בסביבת אינטרנט. השפות הם ASP JS HTML וכו'. אני צריך להגיש את הפרוייקט כשבועיים וחצי מהיום. הבעיה - אני לא יודע כלום , חוץ מHTML אני פשוט לא יודע מה עושים. הבנתי שאני צריך קודם כל איזה תוכנה כדי להתחיל (שרתי IIS?), איך אפשר לעשות את זה בלי דיסק של ווינדוס? ובכלל, יש לי איזה סיכוי להגיש את הפרוייקט הזה בזמן? אם כן, איך?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by eli33,

אני צריך לוודא שנכנסים נתונים או ב DropDownList1 או ב DropDownList2 אבל לא בשניהם... איך אני עושה את זה עם Validation ? הבנתי כנראה שצריך להשתמש ב CustomValidator אבל אין לי מושג מה צריך לעשות שמה. כמובן שאני צריך שזה יהיה בצד הקליינט ולא בצד השרת.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by jeger01,

שלום חברים, אני מכין אתר אבל כאשר הפכת את ה"כפתורים" שבצד האתר לקישורים יש בסביביהם ריבוע קישור ,ואני רוצה לדעת איך אפשר שזה יעלם? שלא יראו את הריבוע קישור.. תודה צירפתי תמונה שזה יהיה ברור [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by amd@ati,

היי, הורדתי והתקנתי JDK. רשמתי command בהפעלה ונכנסתי ל- MS-DOS. ניגשתי לתקיה בא נמצא הקובץ. רשמתי את הפקודה - javac ואז את שם הקובץ .java . הדוס רושם לי שהפקודה לא מוכרת, מה יכולה להיות הסיבה? (באמת נכנסים ל- MS-DOS דרך command?) תודה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by hag911,

לא רלוונטי

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  24. 8=2x+5y-3z אני רואה לראות את המשטח הזה ב MATLB ...אין אני עושה את זה ? במקרה הנל המשתנה הראשון והשני חופשיים ושהשלשי לא חופשי ..

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  25. שלום! אני מחפש סקריפט שמעביר לעמוד אחר באופן אוטומטי לאחר מספק שניות שאני אקבע לעמוד אחר שגם כן אני אקבע... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים