עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by INFERNO,

אני מחפש תוכנה שיכולה לעשות את ההפך מCompiler רגיל תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by miki_michal,

בשיטוטי באינטרנט מצאתי את הקוד שלהלן עבור הסתרת המסך הראשי של האקסס: מאתר אקסס בשם המפתח לאקסס האם ניתן לקבל הסבר על הקוד ? תודה מראש (כל הזכויות שמורות לאתר "המפתח לאקסס")להלן הקוד: הסתרת המסך הראשי של האקסס במודול ראשי Public Const SW_MINIMIZE = 6 Public Const SW_HIDE = 0 Public Const SW_NORMAL = 1 Public Const SW_MAXIMIZE = 3 Public Const ERROR_SUCCESS = 0 Public Declare Function ShowWindow Lib "user32" _ (ByVal hwnd As Long, ByVal nCmdShow As Long) As Long בתכונת טופס תכונת "מוקפץ" = כן. באירוע בעת פתיחת הטופס Call ShowWindow(hWndAccessApp, SW_HIDE) באירוע בעת סגירת טופס סגירת היישום כולו Application.Quit או גילוי האקסס מחדש Call ShowWindow(hWndA…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by muati,

אני צריכה להכין פרויקט באסמבלר ויש כמה פונקציות שקשה לי להכינם רציתי לדעת האם יש פה מישהו שיודע אסמבלר ברמה גבוהה שהוא יכול לעזור לי לכתוב את הפרויקט אני שולחת את קבצי ההוראות ואשמח אם מישהו יוכל לעזור גם אם יש צורך בתשלום [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Component,

שלום, איך אני מקבל את השעה בג'אווה? אני מחפש פונקציה פשוטה כמו gettime בפסקל או time() ב-VB. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, למרות גילי הצעיר [15] צברתי נסיון רב בשפה PHP. שימוש רגיל ב OOP, ביטויים רגולרים, SQL, exceptions ועוד... בינתיים התחלתי לבנות לי מעין פורום שבעצם לא יועיל לי בכלום חוץ מצבירת נסיון נוסף. איך אוכל למצוא לי תעסוקה שארוויח ממנה כסף? ניסיתי למצוא לי "עבודה" אך אחרי ששומעים את הגיל 15 מהדהד המספר בראש ולא נותן לי שום אפשרות להשיג משהו. כמו שכולם אמרו לי שאני באמת צעיר מדי, לדעתי דווקא אני כן צריך למצוא לי עבודה - זה יהווה לי אתגר, נסיון וכסף ;D יום טוב, נתי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Lost Spirit,

אם כן, כפי שניתן להבין, אני מחפש ספר לאסמבלר, באתר של סטימצקי אין איזכור כלל למילה 'אסמבלר'. אני אעבור בסניף הקרוב לביתי של צומת ספרים לבדוק מה קורה שם לגבי אסמבלר. בכל מקרה, רציתי לשאול לדעתכם על הספר של פיטר נורטון. אם יש לכם ספר אחר טוב יותר להמליץ אשמח לקבל תגובות, תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, בשנה האחרונה אני עובד על פרויקט (עורך קוד) ואני מבקש ממתכנתי צד לקוח אם אפשר לקבל ביקורת ורעיונות לשיפור התוכנה.עורך הקוד הינו עורך קוד HTML, CSS, JS בעברית המתאים במיוחד למתחילים אבל לא רק, וכמובן גם מכיל מגוון רחב מאוד של כלים שיכולים לעזור למתכנת המתחיל והמתקדם.אשמח לביקורת בונה ורעיונות לשיפור התוכנה.פרטים נוספים ניתן לראות באתר : אמברלה עורך הקוד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ה*לה,

אני מעונינת לערוך חיפוש בקובץ טקסט- ולשם כך: יצרתי את העת הבא השומר את המילים בקובץ: (יש לי מערך בגודל 26, וכל אינדקס מצביע על מערך חדש בגודל 26 בשביל האות הבאה במילה): צומת בעץ: public class trieNode { //dataחלק ה public char Letter { get; set; } public bool WordEnd { get; set; } public long FirstOffset { get; set; } public long NumberOfOccurrences { get; set; } //האינדקס של האלמנט מיצג את האות התוכן מייצג את המצביע לבא public int[] nodes; //פונקציה בונה ריקה שבה אנחנו מבטיחים שמערך המצביעים יאותחל במלואו public trieNode() { nodes = new int[26]; for (int i = 0; i < 26; i++)…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ערב טוב יש לי קומבובוקס המכיל אובייקטים מסוג צבע. כל רכיב מופיע כקוד הצבע שלו. לדוגמה לבן מופיע כ java.awt.Color[r=255,g=255,b=255] יש דרך לשנות את הטקסט שמופיע כך שבמקום הקוד יופיע פשוט white ? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני יודע שאפשר להעמיס כמה פונקציות על אותו אופרטור (עבור ארגומנטים שונים). האם הדבר נכון גם לגבי אופרטור הצבה? operator= כי משום מה קיבלתי רושם שהאופציה היחידה המותרת היא T& operator=(const T& rhs) T כמובן סתם שם של מחלקה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. היי , אני מנסה לקלוט מהמשתמש נתונים וליישם אותם בתור שאילתא. אבל הבעייה שהשאילתא לא מתייחס למתשתנים... הנה הקוד : var user_name = txt_user.Text; var name = txt_name.Text; var last = txt_last.Text; var age = int.Parse(txt_age.Text); var sex = Cmb_sex.Text; var stats = cmd_stats.Text; string add = ("insert into Dt_Users values('@user_name','@name','@last',4,'df','dfd');");

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Alexkmr,

התחלתי לימודים בפתוחה "מדעי המחשב וJAVA". עכשיו אני צריך להגיש מטלה עד מחר. עניתי בנתים על כ9 שאלות מתוך 20. אשמח אם תוכלו לעזור לי אם אחת השאלות. 1. main(){ 2. Basicrobot karel = new BasicRobot(2,7,East,0); 3. karel.move(); 4. Karel.pickBeeper(); 5. karel.move() 6. karel.move() 7. karel.putBeeper(); 8. karel.turnLeft(); 9. karel.move(); 10. ruby.turnOf(); 11. } השאלה קטע קוד מכיל שגיאות קומפילציה שונות. אילו מבין השורות מכילות שגיאות? שורה 5,6,2,8,10 זה בטוח שגיאות בשורה הראשונה אני לא בטוח האם זה בסדר שאחרי main יש סוגרים. א . שורות 2, 3, 8 -שורה 8,2 תקין ב . שורות 1,2,3,4,10 - שורה 3,4 תקינות ג . שורות 4,5,6,9 = שורה9,4 תקין ד . שורות 2,4,5,6,10= 4 תק…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by orninyo,

שלום לכולם. למה הפלט של התוכנית הזאת לא נכון? הסבר על התכנית: מקבל מהמשתמש מספר , ומדפיס את האינדקס של השורה במטריצה בה יש את מספר האפסים שתואם את המספר שנקלט אסור להשתמש בלולאות. #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #define N 4 unsigned count(const float [],int n); //מקבלת מערך ומחזירה את מספר האפסים בו unsigned ZeroElements(int ,const float *AP[],int ); // int check(const void* ,const void* ); void main() { int x=0,n,i; float mat[][N]= { {7,2,3,5}, {1,0,0,0}, {2,0,0,1}, {0,0,0,-2.99F}, {0,1,-1,-5.123F}, {0,0,0,0} }; float* AP[sizeof(mat)/sizeof(mat[0])]; puts("Mat after qsort:"); for(i=0;i<sizeof(mat)/sizeof(mat[0]);i++) AP[i]=mat[i]; puts("Ple…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Xeyd0,

אני מעוניין לבנות תוכנה שבונה קובץ EXE לפי הפרמטרים שאני מציב לה, הצלחתי לעשות את זה עם BAT אבל זה היה נסיון פשוט, זה לא מקצועי. למי שלא הבין, נניח יש לי תוכנית עם אזור טקסט וכפתור, ברגע שאני לוחץ על הכפתור, התוכנית שלי בונה קובץ EXE שמכניס את מה שבאזור הטקסט ל-Console.WriteLine וייצור קובץ EXE חדש עם ה-Console.WriteLine והטקסט. איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מדריכים למתחילים בASP והמלצה לספרות ללימוד עצמי ש ASP אני מעוניין בכתובות להורדת מדריכים למתחילים בשפת ASP בעברית

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, יש לי שאלה אני בניתי מן חלון שבזמן טעינה כבדה ASP יציג מן שעון חול ANIMATED GIF , עכשיו בהנחה שאני לא יכול להשתמש ב FLASH, יש איזה שהיא צורה לטעון את ה GIF ללא התוספות של האקספלורר כלומר שיראו רק את התמונה נטו (כמובן שמאחורה יושב חלון בכל זאת) ועוד שאלה יש איזה דרך ליצור רקע שקוף באקספלורר? אני יודע שב flash אפשר, השאלה עם אפשר גם באמצעים הפרימיטיביים של ASP,DHTML,JS? אני מקווה שהשאלה הייתה מספיק ברורה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום! אני מחפש סקריפט שמעביר לעמוד אחר באופן אוטומטי לאחר מספק שניות שאני אקבע לעמוד אחר שגם כן אני אקבע... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Guy Eshel,

הי, גילוי נאות, אין לי ידע בתכנות בכלל. יש לי אפליקציה שכתבו לי ואני רוצה לערוך אותה בעצמי, בסך הכל רוצה לשנות את הטקסט בכמה מקומות. אני מוצא את הטקסט שאני מחפש דרך ctrl+shift+f, משנה את הטקסט אבל לא מצליח לשמור את זה, מה שאני עורך נמצא בשורה הבאה: "android:title="@string/rewards איך בעצם שומרים עדכון באנדרויד סטודיו?

• תודה!
    • 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Elite_Sniper,

אני לא מבין מה הטעות שלי בקטע קוד הנ"ל: return( "\" (" + _x + ", " + _y + ", " _z + ") --> (" + _width + ", " + _length + ", " + _height + ") \"." ); זה אומר : ")" expected מה הטעות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ran1809,

אז ככה יש לי איזו תוכנית ומיקמתי בה 2 כפתורי רדיו עכשיו אני רוצה להבדיל בינהם. אני רוצה שבלחיצה על הראשון יעלו כל השדות והכפתורים שקשורים אליו ובלחיצה על השני יתחלפו השדות לאלו שתאימים לכפתור השני. אשמח לעזרה באיך לעשות זאת תודה מראש רן!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מתכוון להכניס ליחידה שאני משרת בה מערכת פורומים שתשמש את גופי התמיכה וה-System אצלנו. הבעיה: ביחידה שלי עובדים עם MSSQL ולא MYSQL כמו כל העולם... להכניס MYSQL יהיה כנראה בלתי אפשרי (משיקולי גיבויים/ ידע וכו'), ושאלתי היא האם ניתן לגרום ל-PHPBB/PHPNUKE או YABB/YABBSE לעבוד כמו שצריך עם MSSQL? או לחילופין, האם אתם מכירים מערכת פורטל או רק פורומים טובה וחינמית שעובדת עם MSSQL? היחידה שמצאתי נקראת snitz והיא שווה לאתם-יודעים-מה... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי שני שורות שעושות לי בעיות xchg turn,nextTurn mov game[gameLoction],"wn" אני מניח שבראשון זה קשור לזה שיש שני משתנים בשני הצדדים, ובשני שזה מחרוזת או הGAMELOCTION (אולי אפשר להכניס רק BX/SI/DI). השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? עריכה: וגם xor xLoction,xLoction

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, אני מנסה למחוק אובייקט במערך של אובייקטים מסוג מסויים והדבר גורם לתעופה. בעיקרון מה שאני רוצה הוא רק לגרום לDTOR שלו להיקרא כי להשוואות אותו לNULL זאת לא בעיה... הנה חלקים ממה שכתבתי: student.h #ifndef _STUDENT #define _STUDENT #include <iostream> #include <vector> #include <string> using namespace std; class Student{ private: string _name; int _id; vector<int> _grades; float _avg; static int maxGrade; static int gradesCount[100]; static const int MAX_NAME_LENGTH = 20; static const int MIN_ID_LENGTH = 10000; static const int MAX_ID_LENGTH = 99999; static const int PASS_GRADE = 60; static const int MIN_VALID_GRADE = 1; static …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by lesForce,

ערב טוב. יש לי כמה שאלות לגבי הנושא WHILE בתוכנה C#. דבר ראשון. אני יודע שכשמגדרים מספר ורוצים שהוא ייקלט בתוך השרשרת של הWHILE צריך לאפס אותו - משמע NUM=0. לדוגמא : int mark=0, Console.WriteLine ("Enter your mark: "); while (mark != 101) { mark = int.Parse(Console.ReadLine()); { אך אם אני רוצה למשל לקלוט תו CHAR בתוך שרשרת הWHILE שבקיצה * אז הוא נותן לי שגיאה. לכן חשבתי אולי לתת למשתנה להיות שווה לסתם תו. לדוגמא: char num='K'; Console.WriteLine("Enter A for Alon or B for Beny"); num = char.Parse(Console.ReadLine()); while (num != '#') { num = char.Parse(Console.ReadLine()); השאלה האם זה תקין? כי סת…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shoshana,

האם משהוא מכיר פונ' שעובדות על תאריך בJavaScript? משהו כמו לגשת ליום מתוך התאריך ולשנות אותו וכו'

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.