עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ShrekHunter,

ערב טוב, אני צריך עזרה בבקשה. איך אני מעביר (פיזית)ערכים של מערך שיופיעו בסדר הפוך. כלומר שהערך שהיה במקום האחרון יהיה בראשון וכך הלאה. מבלי להשתמש במערך נוסף?? int ReverseArray(int ar[],int) { int i,j,k,l; printf("the original array is:\n"); for(i=0;i<5;i++){ printf("%d ",ar[i]); } for(i=0;i<5;)for(k=4;k>=0;k--){ar[k]=ar[i];}i++; //for(i=0;i<5;i++)/*j=ar[i];/*ar[k]=j;*/for(k=4;k>=0;k--)ar[k]=ar[i];/*ar[k]=j;ar[i]=ar[k];*/ printf("\nthe reverse:\n"); for(i=0;i<5;i++) printf("%d ",ar[i]); return ar[i],5; } הנה חלק מהקוד שכתבתי. המערך מקבל מפונקציה קודמת ערך רנדומלי. מדפיסה אותו ואז מדפיסה אותו לאחר שינוי סדר הערכים. תודה לא משנ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, באתרים רבים יש קוד אבטחה המונע אוטומטיזציה. ישנם קודים מסובכים יותר וחלקם פחות. בכל אופן, התעניינתי באופן הקריאה שלהם. כלומר, אילו אלגוריתמים קיימים לקבלת תמונה כזאת וקריאה שלה? חשבתי על כמה אופציות.. 1. רשת נוירונים שתלמד לקרוא את התמונה 2. נניח ומדובר במקרה הפשוט ביותר שהרווח בין הספרות זהה והספרות אינן בזוויות שונות. לדוגמא: אז נניח במקרה הספציפי הזה חשבתי שאפשר להגדיר מראש מה המרחק בין כל ספרה, ותבנית מסוימת של כל ספרה ואז לבדוק את אחוזי הדמיון בין הספרות ולקחת את הספרה המתאימה ביותר. (גם מספר הספרות נתון). הבעיה עם הרעיון הזה לגבי הוא שהוא עדיין מאוד מפושט ולא חשבתי איך אפשר לממש אותו וליצור את התבניות של המספרים. יש לציין שאני מעוניין לדעת על כך למט…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by adlanm,

שלום על שרת FTP של win xp האם זה אפשרי בכלל? מצד לקוח, שרת? איך? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by TheAnthrax,

היי, נניח שיש לי פונקציה שמקבלת נתונים (stringים) וחיבור לבסיס נתונים (OleDbConnection). הפונקציה פותחת חיבור (OleDbConnection.open()) ואז כותבת לתוך ה-DB נתונים בעזרת OleDbCommand וExecuteNonQuery. כמובן שבסוף הכתיבה הפוקנציה סוגרת את החיבור. ועכשיו אני קורא לפונקציה הזאת המון פעמים מכל מיני מקומות בתוכנה האם עדיין יהיה שימוש בConnection pool? או שבכל פעם שאני קורא לפונקציה הוא יפתח חיבור מחדש כי זה כבר לא אותו block? יש דרך חכמה יותר לעשות את זה? כדאי נניח לכתוב דברים ל-XML ולעשות תהליך אחר שאחת ל-X זמן יטען את כל הXMLים?

5. נתנו לנו מהאוניברסיטה לכתוב תוכנית אשר קוראת מילה מהמשתמש עד '\n' ומדפיסה רק את האותיות הנמצאות בסדר לקסיקוגרפי בין האות הראשונה לאחרונה. אם האות הראשונה זהה לאחרונה או אחריה בסדר הלקסיקוגרפי לא להדפיס כלום. עכשיו היא צריכה להיות רקורסיבית ואסור להשתמש במערכים או במחרוזות. מישו יכול לתת לי כיוון איך להתחיל בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי ידע בסיסי של Java מ-2 יחידות שלמדתי בבצפר - אחסון דינמי, פולימורפיזם,ירושה, תכנות מונחה עצמים וכמובן כל הסינטקס הבסיסי. בזמן האחרון אני ממשיך ללמוד בעצמי מהאינטרנט, אבל זה לא מתקדם בקצב שבו הייתי רוצה שזה יתקדם. לפעמים אני נתקע, וקשה לי למצוא את התשובה באינטרנט. בכל מקרה, התחלתי בחיפוש אחר ספרים ומצאתי שניים שיכולים להתאים. הראשון שנראה לי הכי מתאים http://www.amazon.com/Introduction-Java-Programming-Comprehensive-Version-6th/dp/0132221586/ref=pd_bbs_2/002-1243508-3228005?ie=UTF8&s=books&qid=1191496142&sr=8-2 ו- http://www.amazon.com/Head-First-Java-Kathy-Sierra/dp/0596009208/ref=pd_bbs_sr_1/002-1243508-3228005?ie=UTF8&s=books&qid=1191496142&amp…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by BigDragoon,

משהו יודע אם זה reference או by value?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sub_man,

אני חייב עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי פורום ונכון יש לי כמנהל ראשי את הלוח בקרה?.......... אז נכנסתי וזה ויש שם כזה דבר שאתה מכין עיצוב לבד אז הכנתי סתם בחרתי צבעים וזה ומשום מה לא יודע למה כשיצאתי אז הפורום כאילו אין מילים הינה סתקלו http://www.rom.up.co.il אני משתגע וחייב עזרה דחוף כי הבעיה היר שבגלל שלא רואים כלום אני לא יכול להיכנס ללוח בקרה ולשנות לעיצוב הרגיל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by pssheba,

מהדר שהורדתי מהאתר של boreland מאפשר לי לתכנת ב dos. האם אפשר באמצעות המהדר של boreland c++ 6 לכתוב תכניות gui? עכבר, חלונות וכד... האם יש לזה debugger ? בהנחה שלא, מהיכן ניתן להשיג debugger ל c++ של boreland ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by CodeNinja,

אהלן אנשים, חייב עזרה. אני מנסה לשים סקרולר (גולל) לתיבת טקסט (textArea) ולא כל-כך הולך לי... ראיתי כל מיני קטעי קוד בגוגל אבל זה לא הולך... מישהו יכול לתת לי הסבר בקצרה או איזה דוגמה קצרה (קוד) בסיסי של תיבת טקסט עם גולל? תודההההה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Yellow DOG,

סתם מסקרן אותי הרעיון הזה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Aviv C,

אני בונה כרגע אתר לפרוייקט לבגרות (HTML, JavaScript, ASP). החלטתי לבנות אתר קניות וירטואלי (לא אמיתי כמובן). אני צריך עזרה בקשר לעגלת הקניות באתר. מה שאני עשיתי זה: 1) יצרתי משתנה Session שלתוכו נוספים המוצרים כשבין כל מוצר ומוצר מפריד הסימן ; (נקודה פסיק). לדוגמה, Battlefield 2142;FIFA 07;Need for Speed Carbon; זה מה שיהיה לי במשתנה ה- Session (בעגלה). 2) בדף ה- ASP של העגלה השתמשתי בפונקציה Split שמקבלת מחרוזת ומחזירה מערך עם חלקים מהמחרוזת כשבין כל תא ותא מפריד הסימן ; . לדוגמה, ממשתנה ה- Session שכתבתי למעלה אני אוכל לקבל מערך שבו התא הראשון יכיל את הערך Battlefield 2142, השני את הערך FIFA 07, והשלישי את הערך Need for Speed Carbon ואלו הם למעשה המוצרים שבעגלה. 3) במער…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, האם מישהו יכול בבקשה לבנות לי "בוט" שפשוט ילחץ לי כל הזמן על החץ ימינה במקלדת ? (משהו כמו Auto Clicker רק שילחץ על החץ ימינה ) ואם אפשר אחד שילחץ כל הזמן על F8 . מי שיעזור אני ממש ממש אודה לו ! אני ממש צריך את זה! תודה ! ד"א שמעתי שבשפת C או C++ זה אמור לקחת שתיי שניות של עבודה . (הייתי עושה אם הייתי יודע C..אני פשוט מתחיל ללמוד רק שנה הבאה C++ בתיכון \= ) שוב תודה רבה רבה! מקווה שתעזרו כמו תמיד!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הי, אני מחפש שירות שבוודאי קיים אבל אין לי מושג אפילו באילו מילים להשתמש כדי לחפש אותו. משהו בין מייל דרופבוקס וגוגל דוקס.. הרעיון הוא למצוא פלטפורמה שבה ניתן להזדהות להעלות קבצים, ולקבל עידכון על סטאטוס הקובץ (התקבל/בבדיקה/נערכו תיקונים). משהו כמו מערכת שאפשר יהיה להפעיל לתלמידים ששולחים מטלות בית למורה שמאפשרת מעקב מבחינתם.... יש רעיונות ? -תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב, למרות שהידע שלי עדיין נמוך עלתה לי לראש שאלה כזו: נניח ואני פותח עסק של בניית אתרים,כמה אני אמור לגבות על אתר? לפי מה קובעים את המחיר? תודה מראש

16. היי, [קטע הקוד מצורף בקובץ טקסט] התכנית שלי רצה בלי באגים - הכל תקין. הוספתי קטע קוד בתכנית, שאומר כך: אם ישנו Error כלשהו, במקום להדפיס אותו ישירות על המסך, יוצרים סטרינג שיכיל הסבר על הבעיה, ומעבירים את זה למחרוזת של סטרינגים שתכיל את כל ה- Errors שהיו בתכנית. מה שקורה זה שהתכנית רצה, המחרוזת שמכילה את כל ה- Erros ריקה בהתחלה (ערך NULL), כשיש שגיאה - התכנית מוסיפה Error מסוים למחרוזת של כל ה- Errors, אבל כשהקוד ממשיך הלאה המחרוזת של כל ה Errors שוב חוזרת להיות NULL.....! מדוע זה קורה??? תודה רבה מראש, גלעד [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by almog barel,

אני עובד אל פרויקט פרטי שבוא אני צריך לבנות אתר דינאמי ואני מתכנת פייטון לאחר חיפןש רב של כלים חשבתי ללכת על iron-python כדי ליצור אתר וSilverlight אבל אני לא מוצא מידע בנושא אין לי הרבה ניסיון בבנית אתרים מהסוג הזה (אני בכוונה מנסה להיתחמק מ c# ) ואני לא יודע איך לקטוב את הקוד שמקשר את ה input ב html לחלק מהקוד שלי בpython אני צריך להישתמש בעיקר ב file, button וtext אם אפשר לפרט כמה שותר אני אשמח כי אני עובד אל זה כול השבוע ולא היתקדמתי הרבה בנוסף אם למיהוא יש גם מידע אל איך להעלות את הפרויקט לserver תודה מראש :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, יש לי אתר שבנוי על מערכת hebnuke אני בשלבים של שילוב במערכת עם מערכת פורומים IBHeb במקום הפורומים שבאים עם המערכת. אני זקוק לסקריפט שמעביר את ההודעות והפורומים עצמם ממערכת phpbb לIB. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by RazTK,

שלום רב לכולם! אני מתעסק כבר הרבה זמן עם דוס. כייפי . טוב, אז הנה המשחקים: 1. איקס-עיגול נגד המחשב. 2. ארבע בשורה. 3. אבן, נייר ומספריים. 4. וזה לא משחק; זה קובץ שמזכיר לך דברים - Reminder.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מנסה להפעיל את האפשרות enhanced view באתר שלי, ואני מקבל את הודעת השגיאה הבאה GDE Error: Unable to retrieve document contents. Please try again or switch to Standard Viewer. יש לי את הגרסה החדשה ביותר של התוסף, ואני לא מוצא בגוגל מידע עדכני על מהות התקלה. ב- standard view הקבצים אכן פועלים כמו שצריך, אבל כאשר אני מפעיל enhanced view או את אחד מהפרופילים השונים שמציע התוסף, אני ישר מקבל את הודעת השגיאה. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות/נתקל בבעיה הזאת בעצמו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, יש לי פרויקט(כמו משחק), שצד הקליינט כתוב בreact והסרבר בjava כדיי להריץ אני משתמשת בyarn start לFE ומריצה את השרת במקביל. כעת אני רוצה "לייצא" את הפרויקט, שאוכל לשלוח לאנשים קובץ exe או סקריפט (או כל קובץ אחר) ויוכלו להריץ את הפרויקט. אשמח לעזרה תודה רבה!

22. Started by shimon956,

מה קורה חברה יש למישהו קישור למדריך מקיף לallegro תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. דיאלוגים הכוונה זה החלונות האלה שקופצים ויש קלט\פלט אני צריך את זה בשביל לקלוט את השם של השחקן ובסיום המשחק להחזיר אותו ואת המוזיקה אני רוצה לשלב למהלך המשחק תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by guy81,

אשמח אם תוכלו לעזטר לי בשאלה 9 בעמוד 5 כאן: (מקווה שמתאים לכאן ולאתר בכלל...) http://www.shlomiru.com/courses8/course22/algorithms.pdf נבצע את אלגוריתם קרוסקל למציאת עץ פורש מינימלי כאשר נמיין את הצלעות כך: קדום נשים את הצלעות השכנות ל-u ואח"כ את שאר הצלעות ונמיין את כל זה בעזרת מיון יציב. נריץ קרוסקל ומה שנקבל זה מה שצריך.. יש פתרון אך אשמח לדעת אם גם שלי נכון(אני טועה בדר"כ בזה..)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by oDot,

שלום, אחרי קנייה של ספר בתנכנות, לשם הדוגמא - C#, וקריאתו ויישומו, אם אני מעוניין ללמוד מעבר לכך, איך אני עושה זאת? (בהנחה שאני לא הולך לבזמן הקרוב לאוניברסיטה) תודה לכולם.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.