עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני עובד כרגע על תוכנה (ב c++) שבה יש לי מחלקה שמקבלת את סוג ה container כטיפוס ב template: template <class Cont> class MyClass { //.. } כשה container הוא מה STL ותמיד של מחרוזות. במחלקה יש לי פוקציה שמחזירה iterator לפי אינדקס: template <class Cont> typename Cont::const_iterator MyClass<Cont>::GetIteratorOf(const Cont& c, int i) { Cont::const_iterator iter = c.begin(); while ((i-- > 0) && iter != c.end() ++iter; return iter; } אני רוצה לעשות specialization עבור vector של מחרוזות כך שלא יעבור בלולאה אלא יבצע גישה בעזרת האינדקס. השאלה שלי היא איך אני יוצר iterator עבור איבר מסויים ב vector כך שאני אהיה בטוח שלא מתבצעת שו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום כולם, קיבלתי משימה בבית הספר לבנות מעין תוכנית שפותרת סודוקו ב-ASP.NET (עם C#). עם התכנות עוד לא נתקעתי (כבר בניתי משהו דומה בפסקל), אבל הבעיה שלי היא אחרת - כשאני רוצה להציג את הלוח, אני רוצה להציג את התיבות של המשחק, כלומר קווי הפרדה בין שורות 3-4 ו-6-7, ובין טורים 3-4 ו-6-7. הבעיה - אין לי מושג איך. תודה מראש עריכה: היה די צפוי שגם כזו בעיה תהיה לי. בתוך הטבלה יש לי תיבות טקסט בשביל להכניס נתונים. לכל תיבת טקסט נתתי שם כזה: aXY, כאשר X מייצג את השורה ו-Y את הטור.את זה עשיתי בשביל שיהיה יותר נוח להכניס את הערכים לתוך המערך. אבל על דבר אחד לא חשבתי - אני לא יכול לפנות לתיבת טקסט (לערך שלה) בתור aXY.. חוץ מלכתוב את זה ידנית אחד אחד, יש פתרון אחר?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן, הוטלה עליי משימה במאלטב להלן : 1. Build GUI for simple audio player. Functions (Controls): - Open folder - Open specific wav file - Play - Stop - Next file - Exit 2. Compile your design into isolated apps (windows based) עבדתי שעות על הנושא והכי רחוק שהגעתי זה לטעון קובץ בודד ולנגן אותו בלי יכולת אפילו לעצור, וגם זה רק לזמן מוגבל (בגלל פקודת PUASE שרק איתה המוזיקה עבדה..) ניסיתי לעבוד עם ActiveX windows media player (זה קיים שם ב GUI) אך גם כאן ללא הצלחה. כמו כן גם חיפשתי ברשת המון ומצאתי נגן ענקי עם אפשרות לפלייליסט (צורף כקובץ ZIP) אבל לא הצלחתי להפעיל אותו.. (וגם בגלל שהוא ענקי ומסובך יהיה ברור שלא אני עשיתי אותו ול…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shaithebest,

שלום מהי הגרסה הכי עדכנית לjoomla ?ומאיפה ניתן להוריד? ניסיתי להוריד מהאתר של ג'ומלה אבל הם שולחים קובץ זיפ בלי הפעלת התקנה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by generalA,

אנשים יש לי עבודה דחופה להגשה מחר אני חייב עזרה. (בשפת C ולא ++) מצורפים קבצי תמונה עם השאלות (3 שאלות) בבקשה HELP אני אעזור למי שצריך ככל שאוכל רק תעזרו לי בשאלות אלו... הפתירה צריכה להיות עם פקודות scanf,printf וכאלה בלי Cin,Cout ומותר לולאת for וגם while. ת-ו-ד-ה אנשים !!!! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום אני מנסה ליצור מערך אסוציאטיבי כאשר לכל מפתח שני ערכים אז כתבתי משהו כזה: האם זו הדרך הנכונה לעשות זאת? $group_name = array( 1=>array("macabi","hapoel") 2=>array("sachnin","ber_sheva") 3=>array("bat yam","yafo") 4=>array("betar","kiriat smona") ); $result = array( 1=>array(5,0) 2=>array(1,0) 3=>array(3,3) 4=>array(4,2) האם זו הדרך הנכונה לעשות זאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by TheSlider,

היי חברים. אני מחפש מד ספירה לאחור, אבל לא את הקוד מקור אלא קובץ מוכן שאני בסה"כ מזין לו תאריך מסויים וזה אומר לי כמה זמן נשאר מהיום עד לאותו תאריך. תודה רבה חברים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by amd@ati,

היי, הורדתי והתקנתי JDK. רשמתי command בהפעלה ונכנסתי ל- MS-DOS. ניגשתי לתקיה בא נמצא הקובץ. רשמתי את הפקודה - javac ואז את שם הקובץ .java . הדוס רושם לי שהפקודה לא מוכרת, מה יכולה להיות הסיבה? (באמת נכנסים ל- MS-DOS דרך command?) תודה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום יצרתי קובץ ACCESS די גדול(29 מגה ללא נתונים) עכשיו הקובץ מיועד להיות על שרת מרוחק ומשם לעבוד עליו(יפתחו את הקובץ מהשרת יעדנו מה שצריך ויסגרו כולמר כול הנתונים ניגשים מהשרת). עכשיו בגלל גדולו העבודה מולו בשרת היא בלתי אפשרית(לוקח לו משהו כמו 5 דקות לעלות וגם זה מצב טוב). נשאתי לחלק את הקובץ ל2 שחלק אחד הוא רק הטבלאות שלי ולקח אחד הוא כול הטפסים והדו"חות וכו'. כאשר את קובץ הטבלאות אני ממקם בשרת ואת קובץ הטפסים והדו"חות ממקם במחשב שמעוניין לעבוד בו(כאשר כול הטבלאות מקושרות). זה לא עזר במיוחד אולי עובד בקצת יותר מהר. עכשיו אני מחפש רעיונות(במידה ויש) מה לעשות? פתרונות כמו שדרג חיבור לשרת/למחשב לא יעזרו פה כי זה צבאי... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by INFERNO,

אני מחפש תוכנה שיכולה לעשות את ההפך מCompiler רגיל תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום רב, בניתי אתר ב asp.net ו #C, בנוסף, בניתי קובץ FLASH עם ADOBE FLASH CS 4, איך אני שותל אץ הקובץ FLASH באתר. כלומר, ברגע שהאתר עולה הקובץ ירוץ ... ובאיזה סיומת אמור להיות הקובץ FLASH לפני ששותלים אותו בתוכנית בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אתם בטח מכירים את WEEBLY WORDPRESS TUMBLER ? אז לא הצלחתי להגיע לעיצוב מגניב עם החברה האלה..אני מחפש עוד אפשרויות של עיצוב, אפילו לאתרים האלה.. פונטים יותר שווים, יותר אפשרויות בעיצוב, אולי THEMES נוספים מצד שלישי... אשמח אם יש קישור גם שממצה את כל העניין. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by generalA,

רציתי לדעת מה עושה הפקודה MUL בתוכנית הבאה: SQR: MOV SI,100H MOV BX,120H MOV CX,9H AGAIN: MOV AL,[sI] MUL AL MOV [bX],AX INC SI ADD BX,2 LOOP AGAIN RET והיכן מאחסנת הפקודה את התוצאות ואיך ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה לבנות אתר שנראה ככה: ברגע שנכנסים אליו הכל נטען, אבל לא הכל מוצג ורק כאשר אני לוחץ על קישור מסוים זה עובר לחלק אחר באתר הזה. לדוגמא משהו בסגנון הזה: http://www.templatemo.com/templates/templatemo_214_metal/ ועוד שאלה נגיד יש לי באתר שלי תמונות מאתרים אחרים, איך הכי מהיר להציג אותם כל התמונות על השרת שלי ואז בכניסה לאתר זה מציג את כולם מהאתר שלי או קישורים לתמונות מאתרים אחרים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by rosesr,

אני לומד עכשיו PHP וךפי מה שאני יודע כל נתון שנלך בGET צריך להיות מופרד ב& אחד מהשני אבל למה פה זה מופרד ב;?? תודה לכל העונים ;D

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Yaniv,

אני מעוניין לקנות את הספר Java For Dummies, מהדורה 5. הוא יצא באוגוסט 2011 על Java 7. האם הוא טוב למי שלא נגע אף פעם בשפת JAVA?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by BigDragoon,

משהו יודע אם זה reference או by value?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by unknown20070,

שלום, אני מנסה לעשות משהו ממש פשוט.. קבלת קלט מinput ובדיקת תנאי בלחיצת כפתור. הגדרתי כפתור שקורא לפונקציה בלחיצת כפתור. משום מה, כאשר אני פותחת את דף הhtml מייד מופיע לי הelse עוד לפני שהכנסתי תוכן לinput אשמח לעזרה, מצורף הקוד.. function check() { if(document.getElementById("inptId").value==9) { console.log(9); } else console.log('www'); }

19. יש לי פרויקט קטן שאני מעביר נתונים לsql server והשתמשתי כמו שלימדו בכיתה ב [h=1]Request.HttpMethod בשביל שרק כאשר אני לוחץ על הלחצן הנתונים מהTEXT BOX התעדכנו במסד הנתונים..[/h]ואכן זה עובד אבל אני לא אוהב לעשות דברים בלי שאני מבין מה עשיתי חיפשתי באינטרנט מידע על המתודה הזאת ולא מצאתי אשמח לאסבר מה המתודה הזאת עושה ... בתרגיל הזה כל העדכון של הנתונים נעשה בתוך IF שהתנאי בתוכו הוא [h=1]Request.HttpMethod="POST"[/h]לא עובד כאשר החלפתי לGET אשמח להסבר פשוט אבל מפורט...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן. אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת 4 מספרים ומחזירה פלט של שני המספרים האמצעיים. ניסיתי משהו די פשוט שנראה לי חביב למרות שהוא לא פועל: לוקח את 4 המספרים ומכניס אותם לרשימה. עובר על כל אחד מאיברי הרשימה ובודק אם הוא גם קטן מהערך המקסימלי וגם גדול מהערך המינימלי... הבעיות שאני נתקל בהן: 1.הקוד רץ. אבל אין אחידות אפילו בשגיאה בפלט: כשאני מכניס את המספרים 1 2 3 ו-4, הפלט הוא [2,3,4] כלומר הרשימה עם שלושה איברים בכלל... אבל כשהקלט הוא למשל 100, 88, 6 ו-5 - הפלט שמתקבל הוא בכלל רשימה עם שני איברים - [100,88]... 2.מהבעיה הזאת עולה אצלי החשד שכנראה יש בעיה עם התנאי. אבל אני לא יודע... בכל מקרה, ניסיתי לפשט את זה יותר ולכתוב תנאי אחד: "אם i קטן מהמקסימום וגם גדול מהמינימום" -…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הי, אני מחפש שירות שבוודאי קיים אבל אין לי מושג אפילו באילו מילים להשתמש כדי לחפש אותו. משהו בין מייל דרופבוקס וגוגל דוקס.. הרעיון הוא למצוא פלטפורמה שבה ניתן להזדהות להעלות קבצים, ולקבל עידכון על סטאטוס הקובץ (התקבל/בבדיקה/נערכו תיקונים). משהו כמו מערכת שאפשר יהיה להפעיל לתלמידים ששולחים מטלות בית למורה שמאפשרת מעקב מבחינתם.... יש רעיונות ? -תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by eXpire,

שלום לכולם נתקלתי בבעיה קטנה כשניסית ליצור תמונה של טנק מסתובב על אדמה ישנה תמונה אחת שהיא הרקע ותמונה נוספת שהיא הטנק שאמורה להסתובב על הציר של עצמה מבלי לשנות את תמונת הרקע. כל זה נצא ב thread,כאשר נלחץ מקש כלשהו הטנק אמור להסתובב ולנסוע לאיפה שהוקש עם העכבר. אינני מצליח לגרום לתמונת הטנק להסתובב מבלי לגרום לרקע להשתנות גם כן מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by mcalfi,

אפשר הסבר למה קוד מספר פשוט לא עובד? אני משתגע! עשיתי פשוט קופי פסט וזה פשוט קורס כל הרצה! הבעיה: אני לא מצליח להוסיף קבוצה חדשה עם הרשעות משלה לתוך DACL עכשיו ברור לי שבמחשב שלי אין דבר כזה קבוצה של developers ו sales האם זה הבעיה? אם כן אז איך אני מוסיף קבוצות חדשות למחשב שלי?----->> תענו לי על זה בבקשה! תודהר רבה! using System; using System.IO; using System.Security.AccessControl; using System.Security.Principal; using System.Collections.Generic; using System.Collections.Specialized; using System.Web.Security; namespace ddd { public class SampleMembershipProvider123 { private static void Main() { WriteAcl(@"D:\123.txt"); Console.ReadKey…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי מחשב ספייר ואני רוצה לעשות ממנו שרת קבצים. אני רוצה להפוך אותו לסוג של מזרים מדיה ולראות סרטים ישר דרכו. את כל הבנייה של הממש אני יודע. מה שאני לא יודע זה איך לשים נגן בדף HTML כמו שיש בmegavideo אני לא רוצה media player כי למי שלא יהיה Media player מותקן זה לא יעבוד לו. אני רוצה נגן שיעבוד ישר מתוך דף HTML ושהוא לא יצטרך שום Plugin. הכוונה שזה יהיה כמו megavideo שפשוט לוחצים play וזה עובד. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. תוכן נמחק

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים