תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני חושב להתחיל בשפת C ולאחר מכן ל++C ול #C אני השמח לקבל אתרים מדריכים סרטונים אין לי בעיה ללמוד לבד תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים. אני מחפש מד ספירה לאחור, אבל לא את הקוד מקור אלא קובץ מוכן שאני בסה"כ מזין לו תאריך מסויים וזה אומר לי כמה זמן נשאר מהיום עד לאותו תאריך. תודה רבה חברים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
· כתוב מתודה אשר מקבלת את מערכים A ו B , בודקת אם A מוכל שלא ברצף ב B. המתודה מחזירה משתנה בוליאני בערך מתאים לתוצאת הבדיקה. public static boolean CheckContainment(int a[], int b[]){ int count = 0; for(int i = 0; i<a.length; i++){ for (int k = 0; k<b.length; k++){ if(b[k] == a[i]){ count++; break; } } } if (count == a.length){ return true; } return false; עכשיו הבעיה היא למשל אם מערך A הוא למשל (1,2,2,3) ומערך B הוא (1,2,3,4) זה עדין יתן לי TRUE מכיוון שהמספר 2 מופיע במערך B, אבל אני צריך שהוא יופיע שם פעמיים... אשמח לעזרה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מתודה מציירת בJava Applet עיגול ו/או גליל. במחלקה Graphics יש רק ציור של קווים מלבנים וכ'.... אודה למי שיעזור בהקדם - ערן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני על יוניקס ואני משתמש בנתיים ב IDE מינימליסטי וJDK לצידו, עכשיו מאחר ולג'אווה יש סינטקס ממש מכוער אם אתה לא משתמש במשהו כמו נטבינס שיעשה את התוספות במציקות בשבילך, אני שוקל לעבוד לנטבינס הבעיה שנטבינס עובד עם gcj ומעניין אותי לדעת מה ההבדל מאחר והוא לא נתמך בערוצי הקוד הפתוח במיוחד
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני אפתח ואומר שזה בטח לא ברמה של התוכנות שבדרך כלל רואים פה אבל בכל זאת זה כלי חמוד ויעיל שכתבתי ואני רוצה לשתף בקצרה על מה שהביא אותי לכתוב את הקובץ הזה. במסגרת היום יום יוצא שאני צריך לגשת לא פעם למפתחות רישום שונים במערכת ולפעמים היעדים שלהם נורא ארוכים וזה תהליך נורא מעיק להתחיל לתור אחר מפתח כזה. אז באופן טבעי חיפשתי דרך לעשות לעצמי חיים קלים, אחרי שיטוט קל ברשת גליתי שקיים קובץ פרי פיתוח של מיקרוסופט. לא היה מאושר ממני סוף סוף מצאתי את הישועה. לצערי הרב זאת הייתה ישועה חלקית מסתבר בדיאבד שיש לכלי הזה בעיה עם שפת הקודש או יותר נכון עם מערכות הפעלה ששפת הממשק שלהם היא עברית. ושוב חזרתי לנקודת ההתחלה, לא העלתי בחיפושים שלי חלופה טובה שגם תומכת מערכות הפעלה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
...יש קומפיילרים חינמיים של בורלנד?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור רוטינה קצרה (Batch או WScript) אשר תבדוק גודל קובץ ותגבה אותו לשמות המציניים תאריך ושעה (אפילו בפורמט נומרי) אבל לצערי לא מצאתי אתר עם הסברים לכך, למישהו יש קישור מתאים? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנת בשפת C בקומפיילר של בורלנד ורציתי לדעת את הפקודות של פתיחת קובץ חיצוני שנמצא נגיד באותה תיקיה של הקובץ EXE של התוכנית שלי ונגיד להציג דברים שכתובים שם או לאתחל משתנים לפי נותנים שיש בקובץ וגם איך לכתוב לתוכו... תודה (:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני עושה תוכנה שתחשב 1/2*2/3*3/4 וכו... כאילו שיעלה כל פעם או את התחתון או את העליון ב 2.... בערך...100 מיליון פעם... ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! מבסגרת שיעורי הבית שלי נתקלתי בבעיה: הנה חלק מתוכנית שכתבתי בשפת C void main() { Monom** polynom; readArr(polynom,&size); } void readArr(Monom** outArr, int* outSize) { Monom** arr; int phsSize; phsSize=1; arr=(Monom**)malloc(1*sizeof(Monom*)); if(arr==NULL) exit(1); arr[numOfMonomsInArr]->coefficient=phsSize; . . . outArr=arr; <-- *outSize=numOfMonomsInArr; } monom: מבנה המכיל: coefficient, power מסוג מספרים שלמים. בשורה האחרונה יש בעייה ורשום: access violation writing location... איך אני מתקן את הבעייה? איך אני יכול לבצע הצבה לתוך השדה של Monom? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב שזה אמור להיות HTML. בקיצור אני רוצה ליצור צלמיות של תמונות וכשלוחצים עליהם נפתח התמונה מהמיקום שלו במחשב. זה אמור להיות מסובך? כי ראיתי שילדים בכתה ה' עושים את זה לשיעורי בית
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול ליעל את הקוד הבא: program find_ny_naturals; function IsEqualSums(m,n:longint):boolean; begin IsEqualSums:=((((1+m-1)*(m-1)) div 2)=(((m+1+n)*(n-m) div 2))); end; procedure FindPairs; var i,j,n:longint; flag:boolean; begin n:=1; for j:=n to maxlongint do for i:=n to j do if IsEqualSums(i,j) then begin n:=2*(j+i); writeln(i,' ',j); end; end; begin FindPairs; readln; end. התוכנית עובדת אבל מאוד איטי אחרי שהיא מוצאת את ה 6 זוגות הראשונים של המספרים היא חושבת המון המון המון זמן. אני מנסה לעלות על החוקיות (אם יש בכלל) ולא מצליח למצוא פיתרון יעיל יותר. עד כמה שידוע לי אמורות ליהיות לתוכנית 7 דרכים שונות לכתוב את התוכנית כך שהיא …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר הסבר למה קוד מספר פשוט לא עובד? אני משתגע! עשיתי פשוט קופי פסט וזה פשוט קורס כל הרצה! הבעיה: אני לא מצליח להוסיף קבוצה חדשה עם הרשעות משלה לתוך DACL עכשיו ברור לי שבמחשב שלי אין דבר כזה קבוצה של developers ו sales האם זה הבעיה? אם כן אז איך אני מוסיף קבוצות חדשות למחשב שלי?----->> תענו לי על זה בבקשה! תודהר רבה! using System; using System.IO; using System.Security.AccessControl; using System.Security.Principal; using System.Collections.Generic; using System.Collections.Specialized; using System.Web.Security; namespace ddd { public class SampleMembershipProvider123 { private static void Main() { WriteAcl(@"D:\123.txt"); Console.ReadKey…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדריכים למתחילים בASP והמלצה לספרות ללימוד עצמי ש ASP אני מעוניין בכתובות להורדת מדריכים למתחילים בשפת ASP בעברית
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התרגיל: In the Israeli National Football League there are 12 teams. Each team has a number from 1 to 12. you get pairs: t1,t2,s1,s2, where: t1 – number of first team t2 – number of second team s1 – score of first team s2 – score of second team calculate the number of points that each team got, where: Game won – 3 points Game lost – 0 points Game duce – 1 point Print: for each team: team number and team points. צריל לקלוט זוגות מספרים כאשר הראשון זה קב' א' והשני התוצאה של קב' א' אח"כ קב' ב' והשני התוצאה של קב' ב' (במשחקים בניהם) כשיש לי תקו זה מכניס לי 3 נק' לאחת הקב' וגם מתחרבש לי לפעמים בתוצאות אחרות. using System; using System.Collections.Generic; usin…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני תקוע שם בכמה חידות, אשמח לעזור בפרטי למי שצריך
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
"מושג ברגע" היא סדרת סרטונים על מושגים בדוטנט. הפרק השלישי בסדרה - Explicit Implementation: http://youtu.be/xkhvGTKq5cw מהו Explicit Implementation ובמה הוא שונה מ- Implicit Implementation. הערות ותוספות לסרטון - בבלוג דוטנט ושות': http://lidotnet.blogspot.co.il/ סרטונים נוספים בערוץ ביוטיוב: http://www.youtube.com/user/lidotnet
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד כרגע על תוכנה (ב c++) שבה יש לי מחלקה שמקבלת את סוג ה container כטיפוס ב template: template <class Cont> class MyClass { //.. } כשה container הוא מה STL ותמיד של מחרוזות. במחלקה יש לי פוקציה שמחזירה iterator לפי אינדקס: template <class Cont> typename Cont::const_iterator MyClass<Cont>::GetIteratorOf(const Cont& c, int i) { Cont::const_iterator iter = c.begin(); while ((i-- > 0) && iter != c.end() ++iter; return iter; } אני רוצה לעשות specialization עבור vector של מחרוזות כך שלא יעבור בלולאה אלא יבצע גישה בעזרת האינדקס. השאלה שלי היא איך אני יוצר iterator עבור איבר מסויים ב vector כך שאני אהיה בטוח שלא מתבצעת שו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי כמה שאלות לגבי הנושא WHILE בתוכנה C#. דבר ראשון. אני יודע שכשמגדרים מספר ורוצים שהוא ייקלט בתוך השרשרת של הWHILE צריך לאפס אותו - משמע NUM=0. לדוגמא : int mark=0, Console.WriteLine ("Enter your mark: "); while (mark != 101) { mark = int.Parse(Console.ReadLine()); { אך אם אני רוצה למשל לקלוט תו CHAR בתוך שרשרת הWHILE שבקיצה * אז הוא נותן לי שגיאה. לכן חשבתי אולי לתת למשתנה להיות שווה לסתם תו. לדוגמא: char num='K'; Console.WriteLine("Enter A for Alon or B for Beny"); num = char.Parse(Console.ReadLine()); while (num != '#') { num = char.Parse(Console.ReadLine()); השאלה האם זה תקין? כי סת…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי אתר שבנוי על מערכת hebnuke אני בשלבים של שילוב במערכת עם מערכת פורומים IBHeb במקום הפורומים שבאים עם המערכת. אני זקוק לסקריפט שמעביר את ההודעות והפורומים עצמם ממערכת phpbb לIB. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יצרתי קובץ ACCESS די גדול(29 מגה ללא נתונים) עכשיו הקובץ מיועד להיות על שרת מרוחק ומשם לעבוד עליו(יפתחו את הקובץ מהשרת יעדנו מה שצריך ויסגרו כולמר כול הנתונים ניגשים מהשרת). עכשיו בגלל גדולו העבודה מולו בשרת היא בלתי אפשרית(לוקח לו משהו כמו 5 דקות לעלות וגם זה מצב טוב). נשאתי לחלק את הקובץ ל2 שחלק אחד הוא רק הטבלאות שלי ולקח אחד הוא כול הטפסים והדו"חות וכו'. כאשר את קובץ הטבלאות אני ממקם בשרת ואת קובץ הטפסים והדו"חות ממקם במחשב שמעוניין לעבוד בו(כאשר כול הטבלאות מקושרות). זה לא עזר במיוחד אולי עובד בקצת יותר מהר. עכשיו אני מחפש רעיונות(במידה ויש) מה לעשות? פתרונות כמו שדרג חיבור לשרת/למחשב לא יעזרו פה כי זה צבאי... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עשיתי בגרות לפני שבוע בשפת C מדעי המחשב א' 2 יח"ל זה הרמת חומר שבערך אני יודע עכשיו למדתי גם סטראקט והתחלתי פוינטרים.. אני לא בטוח שהבנתי את כל הנושא של הפוינטרים.. אני מחפש מדריך שיעזור לי להבין את כל העניינים על סטארקט ופוינטרים.. בנוסף מעניין אותי התעסקות וטיפול בקבצים גם לזה אני מחפש מדריך.. רצוי בעברית אם יש.. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.... אני עושה פרויקט שנשלט דרך יציאת הLPT במחשב.. עכשיו אני כותב את התכנית בC אבל דרך הturbo c++ ולמי שיודע יש בעיה עם יציאת הLPT בXP השאלה שלי היא כזאת: יש דרך כלשהי לשחרר את הפורט עם קובץ כלשהו ואם כן מהו הקובץץ? אני ממש לא רוצה לעבור קומפיילר כי אין לי זמן לזה... תודה מראש לכל העוזרים ואם אפשר אני חייב תשובה עד יום שלישי.....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, קיבלתי לעשות עבודה, את רוב העבודה סיימתי, אבל נתקעתי באיזה משהו, ואפילו אני לא יודע איך עושים את העיקרון, הנה השאלה: כתוב תוכנית שהקלט שלה הוא מספר ממשי(שהחלק השלם שלו הוא תלת ספרתי) והפלט שלו הוא ההודעה "nice number" אם המספר הוא נחמד. או ההודעה "not nice number" אם המספר הוא לא מספר נחמד. מספר נחמד הוא מספר ממשי הגדול מ-0 שהספרות אחרי הנקודה הן תמונת ראשי לספרות שלפני הנקודה. דוגמא: מספר נחמד - 123.321 מספר לא נחמד - 224.573 תודה רבה על ההעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-