תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מה אומרת השגיאה 1>LINK : fatal error LNK1561: entry point must be defined? יש לי 2 קבצים בתיקייה של הפרוייקט תודה איל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! מבסגרת שיעורי הבית שלי נתקלתי בבעיה: הנה חלק מתוכנית שכתבתי בשפת C void main() { Monom** polynom; readArr(polynom,&size); } void readArr(Monom** outArr, int* outSize) { Monom** arr; int phsSize; phsSize=1; arr=(Monom**)malloc(1*sizeof(Monom*)); if(arr==NULL) exit(1); arr[numOfMonomsInArr]->coefficient=phsSize; . . . outArr=arr; <-- *outSize=numOfMonomsInArr; } monom: מבנה המכיל: coefficient, power מסוג מספרים שלמים. בשורה האחרונה יש בעייה ורשום: access violation writing location... איך אני מתקן את הבעייה? איך אני יכול לבצע הצבה לתוך השדה של Monom? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. נתקלתי בקשיים בעבודה עם lists...אני מצרף את התרגיל ואת מה שניסיתי לעשות: הקושי הוא עם שאלה 2 (שמונעת ממני לעבור הלאה לשאלה 3 שגם עלייה אשמח לקבל איזה טיפ). אני רואה שיש לי איזה בעיה טיפשית עם הרשימה. אני מבין שהיא לא ממש מוגדרת כמו שצריך. לא כל כך ברור לי מה הבעיה ב-range שלה. בנוסף, לא כל כך מצליח לדעתי להבין את העניין של לולאת for כמו שצריך - ולכן עשיתי משהו מסורבל מאוד - שני תנאים למרות שאני בטוח שאפשר לעשות פשוט else (אם הוא אי-זוגי + else). תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להעביר מידע דרך דף א' לדף ב' בעזרת Session ..אני חושב שזו לא בעיה תכנותית אלא משו בסביבת עבודה(ויזואל 2003). זה עבד ללא בעיה במחשב הישן אך בחדש זה רושם לי את הבעיה: Object reference not set to an instance of an object. אני צריך לפתור את הבעיה כמה שיותר מהר כדי להמשיך בפרוייקט..אז אני אשמח אם משהו יודע את הפתרון. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אתר ישן שלא נגעו בו המון זמן, ואין לי שמץ מה השם משתמש והסיסמא ב Wordpress. wp-login.php האם יש דרך להגיע לאלו דרך הקבצים? כל תוכן האתר אצלי גם על ההארדיקס. אני מנסה להתחבר כדי לנהל את האתר, ולא מצליח ): אפשר לנסות לשחזר סיסמא אבל גם אין לי שם משתמש/מייל. המון תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אחסון ריסיילר שאני אוכל לפתוח דרכו גם תוכניות ווינדוס וגם חבילות לינוקס הסיבה חלק מהאתרים שאני בונה הם בשפת ASP וחלק בPHP5 אשמח להמלצות תודה רבה דורון
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, חייב עזרה. אני מנסה לשים סקרולר (גולל) לתיבת טקסט (textArea) ולא כל-כך הולך לי... ראיתי כל מיני קטעי קוד בגוגל אבל זה לא הולך... מישהו יכול לתת לי הסבר בקצרה או איזה דוגמה קצרה (קוד) בסיסי של תיבת טקסט עם גולל? תודההההה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לי ללמוד c# והאם אפשר להריץ את התוכנה שבניתי ב c# על מערכת הפעלה שונה מחלונות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , מישהו מכיר פונקציה לטיפול בחייגני אינטרנט (החייגן שרכו מתחברים לאינטרנט) אשמח אם תוכלו ללת לי קישור לMSDN או לפחות את שם הפוקנציה. בתודה, רז
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להכנס ולראות את הסרט. משהו כמו מגהוידאו, יו טוב. באיזה שפת תוכנה צריך להשתמש? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום על שרת FTP של win xp האם זה אפשרי בכלל? מצד לקוח, שרת? איך? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את האפשרות enhanced view באתר שלי, ואני מקבל את הודעת השגיאה הבאה GDE Error: Unable to retrieve document contents. Please try again or switch to Standard Viewer. יש לי את הגרסה החדשה ביותר של התוסף, ואני לא מוצא בגוגל מידע עדכני על מהות התקלה. ב- standard view הקבצים אכן פועלים כמו שצריך, אבל כאשר אני מפעיל enhanced view או את אחד מהפרופילים השונים שמציע התוסף, אני ישר מקבל את הודעת השגיאה. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות/נתקל בבעיה הזאת בעצמו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תרגיל ויש לי בעיה במתודה מסויימת, המתודה: returns the sum of object's money value and amount בהדפסה אני מקבל 0 (הקריאה למתודה היא בסוף ה-main), השם שלה הוא public Money plus(decimal amount) using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T280 { public class Money { public int Dollars; public int Cents; public void setMoney(int dollars, int cents) { this.Dollars = dollars; this.Cents = cents; AddChange(); } //convert all cents to dollars public void AddChange() { this.Dollars += this.Cents / 100; this.Cents %= 100; } //copies the Money fr…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המורה שלי הביא לעשות עבודה והכניס בתוכה 3 שאלות שלא הבנתי 1. עבור המספרים 1237 ו- 649 יש לבדוק מה תיהיה התוצאת הכפל שבניהם בבסיס 16 2. כתוב תוכנית המחברת בין 2 מספרים בני 24 סביות כל אחד הנימצאים החל מכתובת ds:100h בזיכרון. את התוצאה יחש להציב מיד אחרי המספרים. 3. כתוב תוכנית המחברת 3 מספרים בגודל 32 סיביות כל אחד הנימצאים בזיכרון החל מכתובת ds:120h בזיכרון. את התוצאה יש להציב החל מכתובת ds:200h תודה רבהה מאודד לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, באתרים רבים יש קוד אבטחה המונע אוטומטיזציה. ישנם קודים מסובכים יותר וחלקם פחות. בכל אופן, התעניינתי באופן הקריאה שלהם. כלומר, אילו אלגוריתמים קיימים לקבלת תמונה כזאת וקריאה שלה? חשבתי על כמה אופציות.. 1. רשת נוירונים שתלמד לקרוא את התמונה 2. נניח ומדובר במקרה הפשוט ביותר שהרווח בין הספרות זהה והספרות אינן בזוויות שונות. לדוגמא: אז נניח במקרה הספציפי הזה חשבתי שאפשר להגדיר מראש מה המרחק בין כל ספרה, ותבנית מסוימת של כל ספרה ואז לבדוק את אחוזי הדמיון בין הספרות ולקחת את הספרה המתאימה ביותר. (גם מספר הספרות נתון). הבעיה עם הרעיון הזה לגבי הוא שהוא עדיין מאוד מפושט ולא חשבתי איך אפשר לממש אותו וליצור את התבניות של המספרים. יש לציין שאני מעוניין לדעת על כך למט…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי כמה שאלות לגבי הנושא WHILE בתוכנה C#. דבר ראשון. אני יודע שכשמגדרים מספר ורוצים שהוא ייקלט בתוך השרשרת של הWHILE צריך לאפס אותו - משמע NUM=0. לדוגמא : int mark=0, Console.WriteLine ("Enter your mark: "); while (mark != 101) { mark = int.Parse(Console.ReadLine()); { אך אם אני רוצה למשל לקלוט תו CHAR בתוך שרשרת הWHILE שבקיצה * אז הוא נותן לי שגיאה. לכן חשבתי אולי לתת למשתנה להיות שווה לסתם תו. לדוגמא: char num='K'; Console.WriteLine("Enter A for Alon or B for Beny"); num = char.Parse(Console.ReadLine()); while (num != '#') { num = char.Parse(Console.ReadLine()); השאלה האם זה תקין? כי סת…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, למרות שהידע שלי עדיין נמוך עלתה לי לראש שאלה כזו: נניח ואני פותח עסק של בניית אתרים,כמה אני אמור לגבות על אתר? לפי מה קובעים את המחיר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מישהו או מספר אנשים שמבינים בC++ ויש להם זמן, הפרוייקט הוא בעצם שרת פרטי עבור איזה משחק. היה לנו מתכנת אך לצערנו הוא התגייס והוא השאיר את הקוד סורס עבורנו (עם הבסיס + שיפורים למשחק) עבור המתכנת הבא. במידה ואם הוא מעוניין להיות חלק מן הפרויקט, לאחר עליית המשחק אפשר לדון איתו על אחוזים לטווח הארוך. זה יכול להצליח ויכול להניב רווחים דיי יפים בעתיד.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש קומפלייר ל CPP .אני מצאתי מהדר של בורלנד גירסה 5.5 אך לא הצלחתי להתקינה על המחשב שלי .אולי מכיוון שהיא מ 2000 ואינה מתאימה לויסטה. לכן אני מבקש קישור להורדת קומפלייר ל-CPP (לא ויזואל) שלפי נסיונכם יעבוד בסביבת ויסטה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדוע הפונקצייה delay בשפת C עובדת לי רק בקומפיילרים של דוס? האם יש פקודה מקבילה לקומפיילרים של ווינדוס? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לחצנים שנוצרים דינמית. אני רוצה שהם יגיבו ללחיצה ימנית של העכבר. איך עושים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה כרגע אתר לפרוייקט לבגרות (HTML, JavaScript, ASP). החלטתי לבנות אתר קניות וירטואלי (לא אמיתי כמובן). אני צריך עזרה בקשר לעגלת הקניות באתר. מה שאני עשיתי זה: 1) יצרתי משתנה Session שלתוכו נוספים המוצרים כשבין כל מוצר ומוצר מפריד הסימן ; (נקודה פסיק). לדוגמה, Battlefield 2142;FIFA 07;Need for Speed Carbon; זה מה שיהיה לי במשתנה ה- Session (בעגלה). 2) בדף ה- ASP של העגלה השתמשתי בפונקציה Split שמקבלת מחרוזת ומחזירה מערך עם חלקים מהמחרוזת כשבין כל תא ותא מפריד הסימן ; . לדוגמה, ממשתנה ה- Session שכתבתי למעלה אני אוכל לקבל מערך שבו התא הראשון יכיל את הערך Battlefield 2142, השני את הערך FIFA 07, והשלישי את הערך Need for Speed Carbon ואלו הם למעשה המוצרים שבעגלה. 3) במער…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני עושה תוכנה שתחשב 1/2*2/3*3/4 וכו... כאילו שיעלה כל פעם או את התחתון או את העליון ב 2.... בערך...100 מיליון פעם... ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה שבזמן שהאתר שלי עולה, תהייה ברקע מוזיקה שתנוגן אוטומטית ללא שהצופה יצטרך ללחוץ על איקון כלשהוא וללא שיפתח לו חלון מיוחד לעזרתכם והדרכתכם אודה בברכה, יהודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. יש לי לולאת FOR, בתוכה יש לי SELECT-CASE ואני רוצה שאם תנאי מסוים לא מתקיים, שלא ימשיך לשאר הקוד שבלולאה, אלא שיעבור לאיטרציה הבאה.(כמו BREAK בC)?איך עושים את זה?2. יש לי את השורה : STR= STR & STR1אני רוצה שSTR1 תופיע אחרי STR אבל אם יש שם אותיות בעברית מתבלבל לי הסדר.מה צריך לעשות?3. . איך מסמנים הערות בקוד בVBA (לשורה אחת או לכמה שורות)?4. אם יש לי ביטוי של IF ארוך (עם מלא OR, AND בתוכו), ואני רוצה להמשיך אותו בשורה שאחריאיך עושים את זה שלא יתחשב באנטר בלי לסיים את הביטוי? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-