תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי קובץ header ובקובץ יש שורה של define MAX 2 ועוד כל מני פונקציות למימוש. פתחתי קובץ source בעל אותו שם וסיומת c עשיתי include כמו שצריץ לheader וכעת שאני מנסה להשתמש ב MAX הוא לא מכיר בו. מה אני עושה לא נכון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מתודה מציירת בJava Applet עיגול ו/או גליל. במחלקה Graphics יש רק ציור של קווים מלבנים וכ'.... אודה למי שיעזור בהקדם - ערן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש סביבת עבודה נוחה לPHP, אבל גם שתלך טוב עם עברית, עד היום zend וaptana עשו לי בעיות, ואני מחפש משהו יותר נוח לעבודה שוטפת.. תודה מראש, ליאור D:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אתר ישן שלא נגעו בו המון זמן, ואין לי שמץ מה השם משתמש והסיסמא ב Wordpress. wp-login.php האם יש דרך להגיע לאלו דרך הקבצים? כל תוכן האתר אצלי גם על ההארדיקס. אני מנסה להתחבר כדי לנהל את האתר, ולא מצליח ): אפשר לנסות לשחזר סיסמא אבל גם אין לי שם משתמש/מייל. המון תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר הסבר למה קוד מספר פשוט לא עובד? אני משתגע! עשיתי פשוט קופי פסט וזה פשוט קורס כל הרצה! הבעיה: אני לא מצליח להוסיף קבוצה חדשה עם הרשעות משלה לתוך DACL עכשיו ברור לי שבמחשב שלי אין דבר כזה קבוצה של developers ו sales האם זה הבעיה? אם כן אז איך אני מוסיף קבוצות חדשות למחשב שלי?----->> תענו לי על זה בבקשה! תודהר רבה! using System; using System.IO; using System.Security.AccessControl; using System.Security.Principal; using System.Collections.Generic; using System.Collections.Specialized; using System.Web.Security; namespace ddd { public class SampleMembershipProvider123 { private static void Main() { WriteAcl(@"D:\123.txt"); Console.ReadKey…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
...יש קומפיילרים חינמיים של בורלנד?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!!! אני מנסה לכתוב כבר הרבה זמן תוכנית ב-C תוך שימוש באסמבלר של C. ??? התוכנה צריכה להציג על המסך את כל תוכניות מסוג TSR שנמצאות במחשב. היא צריכה להציג את שם התוכנה, גודלה ואיפה היא שמורה בזיכרון(SEGMENT AND OFFSET). מחכה לתשובתכם בקוצר רוח! תודה מראש סבינה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם נתבקשתי לבנות פונקציה בC אשר קולטת מספרים אך לא מחזיקה אותם ברשימה וממיינת אותם תוך כדי, יש למישהו רעיון או כיוון, כל מה שניסיתי לא הולך.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מהי הגרסה הכי עדכנית לjoomla ?ומאיפה ניתן להוריד? ניסיתי להוריד מהאתר של ג'ומלה אבל הם שולחים קובץ זיפ בלי הפעלת התקנה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבנות אתר שנראה ככה: ברגע שנכנסים אליו הכל נטען, אבל לא הכל מוצג ורק כאשר אני לוחץ על קישור מסוים זה עובר לחלק אחר באתר הזה. לדוגמא משהו בסגנון הזה: http://www.templatemo.com/templates/templatemo_214_metal/ ועוד שאלה נגיד יש לי באתר שלי תמונות מאתרים אחרים, איך הכי מהיר להציג אותם כל התמונות על השרת שלי ואז בכניסה לאתר זה מציג את כולם מהאתר שלי או קישורים לתמונות מאתרים אחרים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לומד עכשיו PHP וךפי מה שאני יודע כל נתון שנלך בGET צריך להיות מופרד ב& אחד מהשני אבל למה פה זה מופרד ב;?? תודה לכל העונים ;D
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני משהו כמו 5 שנים, בין כל האתרים שהיו לי (אתרים מסחריים שבניתי עבור חברות, אתר warez גדול ועוד...), החלטתי לפתוח אתר קטן ונחמד משלי. האתר הכיל קטעים משעשעים שקרו לי, ציטוטים ולא מעט חומר מקורי שכתבתי. מראש הצהרתי על האתר כלא- מושקע לחלוטין כי מה שעניין בו היה התוכן ולא העיצוב, ולכן כתבתי את כולו ב- netscape composer הידוע לשמצה (זה היה בגרסה 4 או משהו כזה). מאז האינטרנט ועברית באינטרנט התפתחו, לא צריך יותר להתקין את הפונטים של גלובס כדי לראות עברית ולא צריך לכתוב עברית בצורה מכוערת כמו פעם... לצערי, עכשיו כשאני מנסה לפתוח את האתר, כל מה שאני רואה זה ג'יבריש כזה: !íëì íåìù אולי בגלל שעבר הרבה זמן ואני סנילי, אולי בגלל שאני טיפש, אולי בגלל השעה המאוחרת ואולי בגלל שילוב ש…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, האם מישהו פה עבד בפיתוח front end בחברת פרויקטים ? אם כן, אני אשמח לעזרה. אני לא בטוח איך לכתוב את תיאור המשרה האחרונה שלי. אם למישהו יש דוגמה לקורות חיים של מפתח front end, במיוחד מחברת פרויקטים אני אשמח לראות דוגמאות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט לא רוצה לעבוד!!! <h2 onmouseover="document.bgColor='#ABAF33' ;" onmouseout ="document.bgColor='#FBE995' ;"> <font color="navy"> אודות </font> </h2>
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש כלי (עדיף פשוט) שבעזרתו אוכל לתכנן ולשרטט דיאגרמת מחלקות (על פי תקן ה UML או משהו דומה) וכן שהכלי ידע לייצר קוד (חתימות של פונקציות בעיקר) על סמך הדיאגרמה בשפה #C. אני זוכר שנתקלתי פעם בדבר כזה,,, אבל לא זוכר איך קוראים לתוכנה. מישהו מכיר דבר כזה? תודה מראש. מטי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לחצנים שנוצרים דינמית. אני רוצה שהם יגיבו ללחיצה ימנית של העכבר. איך עושים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני עושה תוכנה שתחשב 1/2*2/3*3/4 וכו... כאילו שיעלה כל פעם או את התחתון או את העליון ב 2.... בערך...100 מיליון פעם... ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך סקריפט שבו יהיו לי את השדות הבאים: שם: מייל: מייל אליו שולחים: תוכן: (בשדה של התוכן אני צריך שיהיה לינק מסוים) תודה למי שיצליח לעזור.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! מבסגרת שיעורי הבית שלי נתקלתי בבעיה: הנה חלק מתוכנית שכתבתי בשפת C void main() { Monom** polynom; readArr(polynom,&size); } void readArr(Monom** outArr, int* outSize) { Monom** arr; int phsSize; phsSize=1; arr=(Monom**)malloc(1*sizeof(Monom*)); if(arr==NULL) exit(1); arr[numOfMonomsInArr]->coefficient=phsSize; . . . outArr=arr; <-- *outSize=numOfMonomsInArr; } monom: מבנה המכיל: coefficient, power מסוג מספרים שלמים. בשורה האחרונה יש בעייה ורשום: access violation writing location... איך אני מתקן את הבעייה? איך אני יכול לבצע הצבה לתוך השדה של Monom? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להעביר מידע דרך דף א' לדף ב' בעזרת Session ..אני חושב שזו לא בעיה תכנותית אלא משו בסביבת עבודה(ויזואל 2003). זה עבד ללא בעיה במחשב הישן אך בחדש זה רושם לי את הבעיה: Object reference not set to an instance of an object. אני צריך לפתור את הבעיה כמה שיותר מהר כדי להמשיך בפרוייקט..אז אני אשמח אם משהו יודע את הפתרון. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, למרות שהידע שלי עדיין נמוך עלתה לי לראש שאלה כזו: נניח ואני פותח עסק של בניית אתרים,כמה אני אמור לגבות על אתר? לפי מה קובעים את המחיר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם, יש לי עבודה להגשה ב-C ומאלצים אותי להשתמש בפונקציה scanf (מניח שככה קל למרצים לנסות דברים שונים בקלות). אני צריך לקלוט 2 שורות, מספר ותו. ראיתי שזה חוקי להשתמש בפקודה הבאה: scanf("%s%s%d%c",line1,line2,&num,&c); במקרה הזה, התו לא נקלט כמו שצריך (אני קולט רווח). scanf("%s%s%d%1s",line1,line2,&num,&c); במקרה הזה, התו נקלט כמו שצריך, אך המספר num הוא 0. חיפשתי ברשת ונראה שמה שכתבתי זה חוקי, מישהו מוכן לעזור עם הפונקציה הזו? עריכה: ניסיתי לשים רווחים בין הארגומנטים ומשום מה זה עבד... מישהו יכול להסביר למה עכשיו זה עובד? scanf("%s %s %d %c",line1,line2,&n,&c);
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת 4 מספרים ומחזירה פלט של שני המספרים האמצעיים. ניסיתי משהו די פשוט שנראה לי חביב למרות שהוא לא פועל: לוקח את 4 המספרים ומכניס אותם לרשימה. עובר על כל אחד מאיברי הרשימה ובודק אם הוא גם קטן מהערך המקסימלי וגם גדול מהערך המינימלי... הבעיות שאני נתקל בהן: 1.הקוד רץ. אבל אין אחידות אפילו בשגיאה בפלט: כשאני מכניס את המספרים 1 2 3 ו-4, הפלט הוא [2,3,4] כלומר הרשימה עם שלושה איברים בכלל... אבל כשהקלט הוא למשל 100, 88, 6 ו-5 - הפלט שמתקבל הוא בכלל רשימה עם שני איברים - [100,88]... 2.מהבעיה הזאת עולה אצלי החשד שכנראה יש בעיה עם התנאי. אבל אני לא יודע... בכל מקרה, ניסיתי לפשט את זה יותר ולכתוב תנאי אחד: "אם i קטן מהמקסימום וגם גדול מהמינימום" -…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-