עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by DarkMoh,

ucp.php: <?php require_once("includes/connection.php"); ?> <?php require_once("includes/functions.php"); ?> <?php include_once("includes/form_functions.php"); include_once("includes/check.php"); if (verify() <= 0) { $bad = "You are either banned or not logged in."; setcookie($_COOKIE("badlogin",$bad,time()+3600)); header ("Location: index.php?id=bad"); } else { switch($user) { case 1: echo "<a href=index.php?id=ucp&page=settings>User Settings<p>"; echo "<a href=index.php?id=ucp&page=info>Character Info<p>"; echo "<a href=index.php?id=ucp&page=property>Owned Property</a>"; echo "&…

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by 11moshiko11,

שלום! מישהו יכול לעזור לי בתוכנית קצרה: תוכנית שקולטת מערך של מספרים שלמים ואח"כ גם מציגה אותם(קליטה והצגה בעזרת פוינטרים). תודה, מושיקו.

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by RainbowInBlack,

1. אני לומד להשתמש ב ASP.NET , ויש לי DataTable ב C# ואני רוצה ליצור ממנו טבלה של HTML מחלק מהנתונים שיש לי ב DataTable את זה הייתי עושה פשוט באמצעות Loop של for שירוץ לאחר פתיחת ה table בHTML לפי מספר השורות בטבלה של הנתונים וישתול <tr>ים ו <td>ים עם הנתונים של אותה שורת הנתונים ב DataTable (ככה לפחות השתמשתי בטבלאות נתונים בPHP) עכשיו הקטע המוזר הוא - שזה לא נותן לי לכניס קוד של C# לתוך ה table ב HTML , בכל שאר המקומות בקוד HTML ה VS נותן לי לשים שורות של קוד באמצעות <% %> אבל ברגע שאני מכניס את זה לתוך אחרי פתיחה של <table> ולפני הסגירה של ה</table> הוא לא נותן לי לשים קוד של C# אם לא עושים את זה ככה - אז איך עושים את זה שאלה שניה - אני וח…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by IlanF,

אני מנסה לבנות 'תבנית' שתקשר אותי לעמוד בוויקיפדיה. הקישור יראה בסגנון הבא: {{חיצוני|וויקיפדיה|שם-ערך}} חיצוני הוא שם התבנית. אני צריך שהתבנית תבדוק שרשום בערך הראשון 'וויקיפדיה' ואם כן, תעביר אותי לדף המתאים לערך השני. (אני ישתמש באותה התבנית לכמה אתרים שונים, כך שהערך הראשון יכול להשתנות) אמור להראות משהו כזה: http://www.wikipedia.org/wiki/שם-ערך הבעיה שלי היא איך אני גורם לקישור הזה לעבוד? איך אני מקשר ככה לוויקיפדיה? ד"א אני יודע שקישורים לוויקיפדיה אמורים להראות ככה: [[w:שם-ערך]] או [[wikipedia:שם-ערך]] אבל משום מה זה לא עובד בוויקי הזה שלי...

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by mwalker03,

שלום לכל התותחים כאן. אני רוצה ליצור Toollbar בשפת C# אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל ... מישהו יכול לכוון אותי ? אני מתאר לעצמי שזה בסה"כ User Control אבל לאחר היצירה אני לא יודע איך אני מכניס אותו לתוך האקספלור ... אודה לכל עוזר .

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  6. שלום חברים אני צריך לבנות מערך של מבנים ולשלוח את המערך לפונקציה מסוימת, אבל כאשר אני מנסה לקרוא/לכתוב נתונים בתוך הפונקציה, אני מקבל חלון שגיאה (הקוד מתקמפל וזה קורה בזמן ההרצה - חלון דו"ח שגיאות של מיקרוסופט). סימנתי בתוך הקוד את השורה הבעייתית. (בפונקציה findmax) המבנה הוא: 1. מספר שמוגדר בשם top 2. מחסנית. תודה לעוזרים #include "mystack_ar.h" #define N 5 void reset (stack *s) { s->top=EMPTY; } void push(data c,stack *s) { s->top++; s->a[s->top] = c; } data pop(stack *s) { return (s->a[s->top--]); } data top(const stack *s) { return (s -> a[s->top]); } boolean empty(const stack *s) { return ((boolean) (s-> top == EMPTY)); } boo…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. יש לי קובץ HTML פשוט שמפנה את הדפדפן לכתובת אחרת הבעיה היא שגם אחרי שאני מחליף את הלינק בקובץ, עדיין הדפדפנים (גם FF וגם IE) מתעקשים ללכת ללינק הישן, אני מתאר לעצמי שזה בגלל שהם מסתכלים על הקובץ שיש להם בקאש\זיכרון\טמפ ולא מסתכלים על הקובץ החדש.... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שינוי צבע במסך של וויזואל סטודיו??? משהו יודע????

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אם תקחו קובץ exe רנדומלי במחשב שלכם ותעשו עליו קליק ימני->properties אתם תראו שלאחת מהלשוניות קוראים Version, ושם יש מידע על איזה גרסא הקובץ. אני מחפש דרך, שבexe שאני כותב בc++, לכתוב שם איזה ערך שאני רוצה (בעצם, את המספר גרסא של הקובץ). אני רוצה לעשות את זה דרך הקוד של הexe. גוגל מוציא לי מלא תוצאות לא קשורות, וכך גם msdn. העדיפות שלי היא לעשות את זה דרך קוד, כי אני לא רוצה להיות תלוי-קומפיילר בכתיבת המספר גרסא.

10. Started by gevAA,

שלום לכולם :] מישהו יודע איך משנים את הגודל של הפונט בפקודה הזאת? חישפתי בגוגל אבל לא הצלחתי : [

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  11. זה הקוד שgeneral: Dim rs As Recordset Dim db As Database זה הקוד שב form _LOAD Set db = OpenDatabase(App.Path & "\Y.mdb") Set rs = db.OpenRecordset("select * from X", dbOpenDynaset) כאשר X שם טבלה Y שם מסד נתונים ככה הוספתי רשומה חדשה rs.AddNew rs!Z = Text1.Text rs.Update Z שם טור במסד נתונים TEXT1 מה שנכנס לשם ככה עשיתי חיפוש rs.FindFirst "H='" & Text1.Text & "'" Text2.Text = rs!f Text7.Text = rs!T ----------------------------------------------------------------------- תראה יש לי במסד נתונים כמה שדות מחיר מספר סרטוט לקוח וכו.. יש נגיד לקוח בשם X מספר סרטוט הוא 1 מחיר 1000 לקוח בשם Y מספר סרטוט 98 מחיר 200 לקוח X מספר סרטוט 96 מחיר 900 אני רוצה להציג מת…

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  12. שלום אני מנסה לבנות סוג של מסד נתונים ליחידה של בצבא. 1.אז ככה יש לי טבלה עם עמודה אחת שיש בא שמות: למשל: 1.דוד 2.דודו 3.דורון 4.אייל 5.משה עכשיו אני רוצה לעשות שאילתה שתבקש מהמשתמש להכניס אות , ואז ברגע שהאות שהוא רשם קיימת הוא יראה לי את השם. למשל: 1.אם הכנסתי את האות מ - אז הוא יציג לי את רק משה. 2.אם הכנסתי את האות ו - הוא היה מציג לי את דוד דודו ודורון. איך אני יוצר כזאת שאילתה.. 2.ועוד שאלה נגיד ויש לי במקום שמות יש לי משפט: אבא, חיים ומשה הלכו לעבודה אני רוצה ליצור שאליתה , שתבקש מהמשתמש מילה ותריץ חיפוש על המשפט. ברגע שבמשפט יש את אותו מילה אז המשפט יוצג.. תודה אשמח אם תיצרו איתי קשר ב אי סי קיו: 259049552 או במסנגר comeback.t@gmail.com

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by Aviv C,

איך אני יכול לגרום לכך שאם מנסים להוסיף שורה לטבלה ובאחד השדות שלה צריך מפתח זר אבל מכניסים בטעות מפתח זר שלא קיים זה יחזיר שגיאה? בבקשה תסבירו לי איך עושים את זה ב- Access וב- MySQL אם יש הבדל בין המסדים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני עושה אתר אינטרנט - מערכת מידע אישית של סטודנטים(מערכת שעות, לוח מבחנים וכ"ו) כפרוייקט גמר וישנן מספר שאלות שלא מצאתי תשובות עליהן 1) ברצוני לעשות דף חיפוש של כל הסטודנטים שנמצאים ONLINE , עכשיו עשיתי טבלה חדשה שיש בה 3 שדות כינוי, שעת הרשמה, שעת סיום עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע מתי הסטודנט מסיים לגלוש באתר כשהוא סוגר את הדפדפן(ע"י X של החלון) 2) איך אני יודע מתי נעשה רענון לדף? האם יש איזשהו ארוע או תנאי ואם כן אז מהו?(יעזור לי גם בJAVASCRIPT) 3) איך אני יכול לבטל את הכפתורים של BACK וFORWARD של הדפדפן? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by majin_omri,

ערב טוב, יש כאן מישהו בפורום שמתכנת משחקים ב- C++ עם הסיפרייה הגראפית Allergo? בדיוק היום התחלתי ללמוד אותה, ואני רוצה להגיד לכם שזאת הסיפרייה הגראפית הכי פשוטה שראיתי עד כה. הייתי שמח לדבר עם אנשים שכבר יודעים הרבה על הסיפרייה הנ"ל אז יש בפורום מישהו כזה? נ.ב: הנה המדריך שאני לומד ממנו: http://www.loomsoft.net/resources/alltut/alltut_index.htm תודה, עומרי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לעשות כזה דבר: לקבל קובץ וידיאו שגולש יעלה לאתר מסויים, לדוגמא קובץ .avi או .mpg וכד', ולהמיר אותו ל swf רציתי לדעת איך אפשר לעשות זאת באמצעות סקריפט מסויים או משהו כזה אשמח לקבל פרטים אולי יש חברות שנותנות שירות זה או סקריפטים שאפשר לרכוש בתודה, לירן, המשך לילה נפלא

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  17. התוכנית זורקת שגיאות שחסרים קבצים ושאר ירקות.. התוכנית משתמשת בדוחות (Data Reports) בשימוש עם Data Environment. התוכנית משתמשת במסד נתונים על בסיס ACCESS מה אפשר כדיי לפתור את הבעייה? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by shimon956,

מה קורה חברה הורדתי את הקומפיילר ואת ה allegro אבל אני לא יודע איך אני עובד ז"א אני רוצה סביבת עבודה שתיהיה נוחה כמו ה editor של borland ואין לי מושג איך או מאיפה אני מוריד כזה editor ואיך בכלל אני מחבר בין כולם בבקשה עזרה חברה. תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מחפש תוכנה שבונה תפריטים כמו שצריך, עדיף שלא תיהיה מסובכת :s05: ??? :-[ אחים שלי תנו לי אותה בעזרה אני יגמול לכם בכל שאלה שתרצו יש לי ידע רב...

20. Started by יונדב,

שלום. אני צריך את התוכנה שאיתה אפשר לתכנת בC. שימו לב - לא C++ ולא Csharp ולא C#... רק C. תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by ^DaGoN^,

אני רוצה ליצור דף שבו יהיה תפריט כפתורים נפתח לדוגמא: http://www.zakai.com/zakai2000/jslib/menu/coolMenu/cascading.html בדיוק כמו פה, רק שבמקום כיתוב יהיו תמונות וכמובן עיצוב שונה ויפתח onmouse רצוי שיהיה ב-Java תודה מראש. בדיוק כמו בדף הראשי באתר הזה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מחפש קוד, אולי META או לא יודע מאיזה סוג, שפשוט שהאתר עולה, התמונות לא יצטרכו להיטען מחדש, מכיוון שכל התמונות שעולות באתר הן כבדות, בקיצור צריך שהאתר בעצם ישמור את התמונות ב-CACHE של המחשב. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by BURTON,

מקווה שמותר לדבר על דברים כאלה פה... בכל מקרה מישהו זוכר את הסינטקס?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  24. אני מנסה כבר איזה חודש למצוא ואם לא EXE אז כל קובץ אחר שאני יכול להריץ בלי ה-ECLIPSE ...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by liel3,

אני מתחיל ללמוד C וצריך מהדר שיעבוד תחת XP האם יש בעיה??? צריך לינק והוראות התקנה, האם בכלל יש התקנה או רק העתקת קבצים??? צריך עזרה דחוף!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים