עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. מישהו יכול להפנות אותי למקורות מידע טובים ללימוד עצמי ולתוכנות הרלוונטיות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shaithebest,

הי שאלה פשוטה HTML רוצה להכניס לתוך תאי טבלא לא סימטרית אימאג'ים אני רושם img src="desktop/images/photo.jpg הויזואל אומר שזה טעות כי הוא לא מוצא את הקובץ אני מנסה לעשות וללחוץ על הכפתור pick url והוא נותן לי לבחור רק מתיקיות שיושבות בprogram files מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by lion03,

אני צריך לשלוח טופס מאתר למייל איך אני עושה את זה או יותר טוב מישהו יכול לעזור לי עם זה כי יש לי ידע בHTML אבל אין לי כלום בASP

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shirdro,

שלום לכולם, אני חדשה בנושאי התכנות וגם באתר אני עשיתי כפתור מעוצב משלי ומצאתי קוד לפינות, הוא עובד user control ואני מנסה לעשות לו פינות עגולות <Grid Name="masterGrid" Width="auto" Height="auto"> <Border Padding="2" Name="mask" Background="White" CornerRadius="20" BorderThickness="0" HorizontalAlignment="Stretch" VerticalAlignment="Stretch" /> <StackPanel ClipToBounds="True"> <Button HorizontalAlignment="Stretch" VerticalAlignment="Stretch" ClipToBounds="True" Name="button1" Focusable="False" HorizontalContentAlignment="Center" VerticalContentAlignment="Center" Background="{x:Null}" BorderBrush="{x:Null}" BorderThickness="0" Click="button1_Cli…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. עזרה: איך מגרילים מספרים בין 1ל-M כלשהו, כך שכל מס' יופיע *בדיוק* פעם אחת? אני צריך להגריל את כל המספרים מ-1 עד M (נתון שלם כלשהו) ושכל מס' יופיע פעם אחת. איך אני עושה את זה יעיל? כלומר, בצורה כזו כמו שמגרילים כדורים בלוטו, שאם הוצאתי למשל את כדור מס' 5, הוא לא יעלה שוב בהגרלה. תודה רבה מראש!! מילקי. נ.ב. אני מתכנת ב-JAVA אם זה משנה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by neogod,

כתבו שיטה רקורסיבית שבודקת האם במערך יש רשימה של איברים עוקבים ,אם כן השיטה צריכה להחזיר את אורך הרשימה הארוכה ביותר כשתבתי את הקוד הבא, מה אני צריך להוסיף על מנת שהתשובה שתוחזר תיהיה האורך של הרשימה הארוכה ביותר? public class Func { public static int func(int [] arr) // origianl method { return func(arr , 0 , arr.length-1); // overloading } private static int func( int [] arr , int lo ,int hi) { if(lo == hi) return 0; else if (arr[lo]+1 == arr[lo +1]) { return (1+func(arr , lo+1 , hi)); } else return func(arr , lo+1 , hi); } }

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני לא מבין משהו בחלק קוד הזה: function displaylimit(thename, theid, thelimit, reset_btn){ var theform=theid!=""? document.getElementById(theid) : thename הפונקציה מקבלת displaylimit("","comment",250, "clear_btn"); אני לא מבין לחלוטין את כל השורה שבה מגדירים את ה theform מה לעזעזאל התכוון המשורר ??? חשוב לי להבין, תודה למי שעוזר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לפני משהו כמו 5 שנים, בין כל האתרים שהיו לי (אתרים מסחריים שבניתי עבור חברות, אתר warez גדול ועוד...), החלטתי לפתוח אתר קטן ונחמד משלי. האתר הכיל קטעים משעשעים שקרו לי, ציטוטים ולא מעט חומר מקורי שכתבתי. מראש הצהרתי על האתר כלא- מושקע לחלוטין כי מה שעניין בו היה התוכן ולא העיצוב, ולכן כתבתי את כולו ב- netscape composer הידוע לשמצה (זה היה בגרסה 4 או משהו כזה). מאז האינטרנט ועברית באינטרנט התפתחו, לא צריך יותר להתקין את הפונטים של גלובס כדי לראות עברית ולא צריך לכתוב עברית בצורה מכוערת כמו פעם... לצערי, עכשיו כשאני מנסה לפתוח את האתר, כל מה שאני רואה זה ג'יבריש כזה: !íëì íåìù אולי בגלל שעבר הרבה זמן ואני סנילי, אולי בגלל שאני טיפש, אולי בגלל השעה המאוחרת ואולי בגלל שילוב ש…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gallavie,

שלום לכולם אני חדש פה כמו שאתם רואים בעיקרון אני מפתח java ו-C# אבל כרגע אני מפתח ב-java אפליקציות לאנדרואיד. אני מפתח עכשיו אפליקציית browser ואני רוצה לשלב בא קוד javascript בשביל זה הגעתי לכאן. אני לא יודע כל כך javascript יותר נכון אני לא יודע בכלל ובגלל זה הגעתי לכאן אני רוצה ללמוד קצת javascript וכבר התחלתי לקורא כל מני מאמרים. עכשיו נחזור לבעיה שלי לכרגע. פיתחתי אפליקצית browser לאנדרואיד וכאשר הדף נטען אני משלב את הקוד הבא "var isDown = false;" + "var timer;" + "var links = document.getElementsByTagName('a');" + "for(var i=0; i<links.length; i++) {" + "var link = links[i];" + …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by iem,

שאלתי אתמול שאלה בשפת C מתרגיל שניתן לי וביקשתי עזרה ממי שיכול לעזור לי לפתור את שאלה 2... את שאלה 1 אני יודע לפתור אמנם היא לא פשוטה בפני עצמה, אבל לפחות אני יודע לגשת אליה אפילו אם הקוד לא פשוט כ"כ. את שאלה 2 אני ל-א מ-ב-י-ן. כן ! פשוטו כמשמעו אני לא מ-ב-י-ן !!! כמו שיבוא מישהו וידבר איתי סינית, זה לא שאני לא מצליח, זה לא שהיא קשה לי למציאת אלגוריתם, זה שאני פשוט לא קולט מה רוצים ממני אחרי שקראתי אותה 40 פעם לפחות... אשמח מאוד מאוד שמישהו יסביר לי אותה (אם יצליח), ואולי אפילו ייתן לי אלגו' לפתרון... תודה מראש ובכנות לכל מי שיעזור !! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by raiman1,

עקבתי אחרי המדריך הזה, הכל עבד טוב עד שהגעתי לשלב התקנת הandroid plugin. זה התחיל את ההתקנה של התוספים אבל לקראת הסוף זה אמר לי שיש בעיה(מופיעה בתמונה) אז איך פותרים את זה? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by oDot,

שלום, אחרי קנייה של ספר בתנכנות, לשם הדוגמא - C#, וקריאתו ויישומו, אם אני מעוניין ללמוד מעבר לכך, איך אני עושה זאת? (בהנחה שאני לא הולך לבזמן הקרוב לאוניברסיטה) תודה לכולם.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אורח alan93
    Started by אורח alan93,

שלום אני חדש בכל נושא השפת תכנות והייתי רוצה להתחיל ללמוד, יש לי כמה שאלות אליכים : 1 - קודם כל, למה עוזר לי לדעת את אחת משפות התכנות? אני עכשיו אחרי צבא, לאחר שאדע זה יעזור לי באיזה שהוא תואר או אני אוכל להתקבל לעבודה בתחום המחשבים? 2- האם המתמטיקה שלי חייבת להיות ברמה גבוהה מאוד בשביל להצליח וללמוד? 3- אם אני לוקח את הלמידה באופן רציני כמה זמן בערך לוקח ללמוד את כל השפה והאם זה עניין מאוד מסובך או אפשרי ? 4- לסיום, באיזה שפה כדאי להתחיל? C C+ או #C ?? המטרה שלי מלמידת אחת השפות היא בעקרון לעבוד בתחום הייטק/ מחשבים אז כיצד עליי לפעול? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by TheAnthrax,

היי, נניח שיש לי פונקציה שמקבלת נתונים (stringים) וחיבור לבסיס נתונים (OleDbConnection). הפונקציה פותחת חיבור (OleDbConnection.open()) ואז כותבת לתוך ה-DB נתונים בעזרת OleDbCommand וExecuteNonQuery. כמובן שבסוף הכתיבה הפוקנציה סוגרת את החיבור. ועכשיו אני קורא לפונקציה הזאת המון פעמים מכל מיני מקומות בתוכנה האם עדיין יהיה שימוש בConnection pool? או שבכל פעם שאני קורא לפונקציה הוא יפתח חיבור מחדש כי זה כבר לא אותו block? יש דרך חכמה יותר לעשות את זה? כדאי נניח לכתוב דברים ל-XML ולעשות תהליך אחר שאחת ל-X זמן יטען את כל הXMLים?

15. Started by WebArtist,

איך אני יכול ליעל את הקוד הבא: program find_ny_naturals; function IsEqualSums(m,n:longint):boolean; begin IsEqualSums:=((((1+m-1)*(m-1)) div 2)=(((m+1+n)*(n-m) div 2))); end; procedure FindPairs; var i,j,n:longint; flag:boolean; begin n:=1; for j:=n to maxlongint do for i:=n to j do if IsEqualSums(i,j) then begin n:=2*(j+i); writeln(i,' ',j); end; end; begin FindPairs; readln; end. התוכנית עובדת אבל מאוד איטי אחרי שהיא מוצאת את ה 6 זוגות הראשונים של המספרים היא חושבת המון המון המון זמן. אני מנסה לעלות על החוקיות (אם יש בכלל) ולא מצליח למצוא פיתרון יעיל יותר. עד כמה שידוע לי אמורות ליהיות לתוכנית 7 דרכים שונות לכתוב את התוכנית כך שהיא …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Sabina,

שלום!!! אני מנסה לכתוב כבר הרבה זמן תוכנית ב-C תוך שימוש באסמבלר של C. ??? התוכנה צריכה להציג על המסך את כל תוכניות מסוג TSR שנמצאות במחשב. היא צריכה להציג את שם התוכנה, גודלה ואיפה היא שמורה בזיכרון(SEGMENT AND OFFSET). מחכה לתשובתכם בקוצר רוח! תודה מראש סבינה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by psychuil,

יש לי נניח את הקוד הבא בתוך לולאה: i=i+i; printf("%d",i); Sleep (150); יש דרך שבה אני נותן ללולאה לרוץ עד שהמשתמש לוחץ על כפתור כלשהו, ואז התוכנה עוברת לקטע קוד מסויים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Epic,

ב.net יש קונפיגורצייה לכל תוכנה שיושבת קובץ XML. האם יש תוכנה (רצוי קוד פתוח) שיודעת להציג את הקונפיגורצייה למשתמש בצורה נוחה עם GUI (במטרה לחסוך לעצמי לכתוב אחת)?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ניתן לעקוף אתרים שמוגנים עם תוכנה למניעת כניסה עם VPN למשל? מצורפת תמונה של האתר שחוסם את הכניסה עם התוסף HOLA או כל VPN אחר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ~Pizza~,

אני צריך להעלות אתר שנבנה בIIS. הקונפיגורציה כרגע: יש לי מכונה וירטואלית של סרבר2008 על המחשב עם אייפי שנמצא ברשת של אותו מחשב. כרגע המכונה עם אייפי של 10.0.0.5 בניתי את הדפים שאני צריך בHTML והIIS כרגע פועל. שם הדומיין שלי בסרבר הוא name.local ואני רוצה שאנשים מבחוץ יגיעו לדפים שהכנתי. שמתי רול בראוטר שלי שמפנה למכונה הוירטואלית בפורט 80. כשאני מכניס את הכתובת אייפי החוקית של המחשב שלי (מההוסט הרגיל) אני מגיע לראוטר... כשאני מנסה מהפלאפון לעשות אותו דבר אני לא מצליח למצוא את הדף בכלל. יש לי פינג ל10.0.0.5 כמובן, אבל כשאני מנסה להתחבר לכתובת הזאת היא לא נמצאת. אני דיי מבולבל. אפשר קצת הצעות? כל מה שאני רוצה זה לבנות אתר במכונה הוירטואלית שלי דרך IIS ושאנשים יוכלו להגיע א…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן. נתקלתי בקשיים בעבודה עם lists...אני מצרף את התרגיל ואת מה שניסיתי לעשות: הקושי הוא עם שאלה 2 (שמונעת ממני לעבור הלאה לשאלה 3 שגם עלייה אשמח לקבל איזה טיפ). אני רואה שיש לי איזה בעיה טיפשית עם הרשימה. אני מבין שהיא לא ממש מוגדרת כמו שצריך. לא כל כך ברור לי מה הבעיה ב-range שלה. בנוסף, לא כל כך מצליח לדעתי להבין את העניין של לולאת for כמו שצריך - ולכן עשיתי משהו מסורבל מאוד - שני תנאים למרות שאני בטוח שאפשר לעשות פשוט else (אם הוא אי-זוגי + else). תודה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי, אני מחפש סביבת עבודה נוחה לPHP, אבל גם שתלך טוב עם עברית, עד היום zend וaptana עשו לי בעיות, ואני מחפש משהו יותר נוח לעבודה שוטפת.. תודה מראש, ליאור D:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני רוצה להתחיל ללמוד OpenGL [יש לי ידע קודם בC++] ואני לא יודע מאיפה להשיג קומפיילר לשפה על איזה קומפיילר טוב אתם ממליצים לי להשתמש [בתור מתחיל, אם זה משנה]? ומאיפה אפשר להשיג? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. איך אני מוריד את המסגרת של חלון בזמן ריצה כמו שלא בזמן ריצה משנים את מאפיין ה border ל none אז איך מורידים ומחזירים בזמן ריצה אני יודע שעושים את זה בפונקציה api בשם setwindowlong אבל אני לא יודע איזה פרמטרים להעביר בדיוק עם איזה ערכים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. אני חושב להתחיל בשפת C ולאחר מכן ל++C ול #C אני השמח לקבל אתרים מדריכים סרטונים אין לי בעיה ללמוד לבד תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים