עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by lion03,

אני צריך לשלוח טופס מאתר למייל איך אני עושה את זה או יותר טוב מישהו יכול לעזור לי עם זה כי יש לי ידע בHTML אבל אין לי כלום בASP

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by נעמה.,

אני צריכה ליצור תכנית שמבטאת תור במשך שעה. כל דקה יכולים להכנס אנשים לתור(אין הגבלה למספר האנשים.) ישנן 5 עמדות המטפלות ב4 עניינים שונים, (כל עניין לוקח דקה, שתיים , שלוש או ארבע לפי חשיבותו.) רק כאשר מתפנה עמדה, יכול לגשת אליה האדם הבא. איך אני רושמת את האלגוריתם שיבדיל בין העמדות וישמור על הזמן????

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by gabig12,

תנו לי לינק לתוכנה לפסקל אני רוצה לתרגל קצת. (בבית הספר יש לנו WINDOWS PASCAL) אם אתם יכולים תביאו לי את התוכנה אם לא אז תביאו לי TORBO PASCAL. בתודה GABIG12

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eliom,

אני מנסה להתנסות בקוד של פתירת משוואה ריבועית ב-visual studio אני מנסה לקלוט קלט בשורה הזאת. if (a == 0 && b == 0 && c != 0) מה אני צריך ללחוץ בחלון השחור הזה?. לפי השורה איפה שהנקודה האדומה. http://up400.siz.co.il/up1/n3zfdmezxann.jpg' alt='n3zfdmezxann.jpg'>

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nall,

שלום , מה הדרך היעילה כדי לכתוב תוכנית ב-C של שרת עם מספר לקוחות בלי תכנות multithreading , הבנתי שיש פונקציית select() , מישהו אולי מכיר אותה ויכול קצת להסביר איך היא בדיוק עובדת , אם ישנה דרך אחרת גם לבצע את התוכנית אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, עשיתי בגרות לפני שבוע בשפת C מדעי המחשב א' 2 יח"ל זה הרמת חומר שבערך אני יודע עכשיו למדתי גם סטראקט והתחלתי פוינטרים.. אני לא בטוח שהבנתי את כל הנושא של הפוינטרים.. אני מחפש מדריך שיעזור לי להבין את כל העניינים על סטארקט ופוינטרים.. בנוסף מעניין אותי התעסקות וטיפול בקבצים גם לזה אני מחפש מדריך.. רצוי בעברית אם יש.. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי מחשב ספייר ואני רוצה לעשות ממנו שרת קבצים. אני רוצה להפוך אותו לסוג של מזרים מדיה ולראות סרטים ישר דרכו. את כל הבנייה של הממש אני יודע. מה שאני לא יודע זה איך לשים נגן בדף HTML כמו שיש בmegavideo אני לא רוצה media player כי למי שלא יהיה Media player מותקן זה לא יעבוד לו. אני רוצה נגן שיעבוד ישר מתוך דף HTML ושהוא לא יצטרך שום Plugin. הכוונה שזה יהיה כמו megavideo שפשוט לוחצים play וזה עובד. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, אני מחפש אחסון ריסיילר שאני אוכל לפתוח דרכו גם תוכניות ווינדוס וגם חבילות לינוקס הסיבה חלק מהאתרים שאני בונה הם בשפת ASP וחלק בPHP5 אשמח להמלצות תודה רבה דורון

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי, שאלה בשביל חבר לא מהפורום אז הנה התרגיל: צריך למצוא חוקיות (בהצגה עשרונית) לקבוצת מספרים שהסכם הבינארי שלהם שוה לאפס. סכם זה נגיד 92 + 18 שווה ל-0 ו 12 +9 שווה ל 11 כלומר, תמיד מורידים את הספרה שמשאירים בצד. (קצת קשה להסביר) מקווה שהבנתם אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by omri123,

שלום לכולם נתבקשתי לבנות פונקציה בC אשר קולטת מספרים אך לא מחזיקה אותם ברשימה וממיינת אותם תוך כדי, יש למישהו רעיון או כיוון, כל מה שניסיתי לא הולך.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Yaniv,

אני מעוניין לקנות את הספר Java For Dummies, מהדורה 5. הוא יצא באוגוסט 2011 על Java 7. האם הוא טוב למי שלא נגע אף פעם בשפת JAVA?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי תוכנית שבעלת מחלקה בשם main (הראשית) שממנה נקראות כמה מחלקות שונות. לצורך העניין זו הרשימה של המחלקות שנעשה בהן שימוש: main Cube clickListener Mouse setField הבנתי שייתכן שבקובץ ה- Manifest שנוצר כשמייצאים את האפליקציה אני צריך לפרט את המחלקות, או לפחות את המחלקה הראשית. אבל גם כשאני עושה את זה אני מקבל הודעות שגיאה מסוגים שונים. כל מה שאני רוצה לעשות זה להפעיל את האפליקציה שלי מתוך קובץ Jar. לצערי לו השתמשתי ב- Japplet שהיה מקל עלי בצורה משמעותית. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן. נתקלתי בקשיים בעבודה עם lists...אני מצרף את התרגיל ואת מה שניסיתי לעשות: הקושי הוא עם שאלה 2 (שמונעת ממני לעבור הלאה לשאלה 3 שגם עלייה אשמח לקבל איזה טיפ). אני רואה שיש לי איזה בעיה טיפשית עם הרשימה. אני מבין שהיא לא ממש מוגדרת כמו שצריך. לא כל כך ברור לי מה הבעיה ב-range שלה. בנוסף, לא כל כך מצליח לדעתי להבין את העניין של לולאת for כמו שצריך - ולכן עשיתי משהו מסורבל מאוד - שני תנאים למרות שאני בטוח שאפשר לעשות פשוט else (אם הוא אי-זוגי + else). תודה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם! מבסגרת שיעורי הבית שלי נתקלתי בבעיה: הנה חלק מתוכנית שכתבתי בשפת C void main() { Monom** polynom; readArr(polynom,&size); } void readArr(Monom** outArr, int* outSize) { Monom** arr; int phsSize; phsSize=1; arr=(Monom**)malloc(1*sizeof(Monom*)); if(arr==NULL) exit(1); arr[numOfMonomsInArr]->coefficient=phsSize; . . . outArr=arr; <-- *outSize=numOfMonomsInArr; } monom: מבנה המכיל: coefficient, power מסוג מספרים שלמים. בשורה האחרונה יש בעייה ורשום: access violation writing location... איך אני מתקן את הבעייה? איך אני יכול לבצע הצבה לתוך השדה של Monom? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shimon956,

מה קורה חברה הורדתי את הקומפיילר ואת ה allegro אבל אני לא יודע איך אני עובד ז"א אני רוצה סביבת עבודה שתיהיה נוחה כמו ה editor של borland ואין לי מושג איך או מאיפה אני מוריד כזה editor ואיך בכלל אני מחבר בין כולם בבקשה עזרה חברה. תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, רציתי לדעת האם ניתן לשנות את העיצוב של אובייקט מסויים מרגע שעולים עליו עד שיותאים מהדפדפן בCSS. אני יודע שניתן לעשות זאת מהרגע שעליתי עליו עד שאני יוצא ממנו. אני מחפש משהו כמו onmouseover שיש בJS, רק בCSS. עוד שאלה באותו נושא: ראיתי באתר w3schools שיש עוד פסאודו קלאס בשם first-child. מישהו יודע אם יש גם אחד שנקרא :parent, שפשוט מחזיר את האב של אותו אובייקט? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by glory,

אני מנסה להעביר מידע דרך דף א' לדף ב' בעזרת Session ..אני חושב שזו לא בעיה תכנותית אלא משו בסביבת עבודה(ויזואל 2003). זה עבד ללא בעיה במחשב הישן אך בחדש זה רושם לי את הבעיה: Object reference not set to an instance of an object. אני צריך לפתור את הבעיה כמה שיותר מהר כדי להמשיך בפרוייקט..אז אני אשמח אם משהו יודע את הפתרון. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by psychuil,

יש לי נניח את הקוד הבא בתוך לולאה: i=i+i; printf("%d",i); Sleep (150); יש דרך שבה אני נותן ללולאה לרוץ עד שהמשתמש לוחץ על כפתור כלשהו, ואז התוכנה עוברת לקטע קוד מסויים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by gal_il50,

יש לי תרגיל ויש לי בעיה במתודה מסויימת, המתודה: returns the sum of object's money value and amount בהדפסה אני מקבל 0 (הקריאה למתודה היא בסוף ה-main), השם שלה הוא public Money plus(decimal amount) using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T280 { public class Money { public int Dollars; public int Cents; public void setMoney(int dollars, int cents) { this.Dollars = dollars; this.Cents = cents; AddChange(); } //convert all cents to dollars public void AddChange() { this.Dollars += this.Cents / 100; this.Cents %= 100; } //copies the Money fr…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי , מישהו מכיר פונקציה לטיפול בחייגני אינטרנט (החייגן שרכו מתחברים לאינטרנט) אשמח אם תוכלו ללת לי קישור לMSDN או לפחות את שם הפוקנציה. בתודה, רז

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by marking,

היה פה באתר איזה מדריך אבל עכשיו אני לא מוצא

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. המורה שלי הביא לעשות עבודה והכניס בתוכה 3 שאלות שלא הבנתי 1. עבור המספרים 1237 ו- 649 יש לבדוק מה תיהיה התוצאת הכפל שבניהם בבסיס 16 2. כתוב תוכנית המחברת בין 2 מספרים בני 24 סביות כל אחד הנימצאים החל מכתובת ds:100h בזיכרון. את התוצאה יחש להציב מיד אחרי המספרים. 3. כתוב תוכנית המחברת 3 מספרים בגודל 32 סיביות כל אחד הנימצאים בזיכרון החל מכתובת ds:120h בזיכרון. את התוצאה יש להציב החל מכתובת ds:200h תודה רבהה מאודד לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מנסה להכניס למסד הנתונים שלי נתונים ע"י כך שאני לא אצטרך לטעון דף אחר. הבעיה היא שהנתונים הנכנסים למסד הנתונים מופיעים בשלל צורות כמו: הקוד הבא הוא הסקריפט בצד הלקוח (עמוד HTML): <script language="javascript"> function AjaxTest(id,id2){ if(!id){getInfo.innerHTML="";return} getInfo.innerHTML=GetXmlResponse("sA="+id+"&sB="+id2, "test.asp",true) } function GetXmlResponse(DataToSend, URL, bText) { var xmlhttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); xmlhttp.Open("POST",URL + '?rand='+ Math.random() ,false); xmlhttp.setRequestHeader("Content-Type", "application/x-www-form-urlencoded"); xmlhttp.send(DataToSend); return(bText?xmlhttp.resp…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני רוצה להסיר תצוגת DIV , שה- id שלו: divTopAd והוא נמצא בתוך iframe הנה הקוד: (וזה לא עובד! זה לא מסיר את ה DIV) אשמח לעזרה :-) <iframe src="http://www.inn.co.il/My/Calendar/" width="1000" height="1000"></iframe> <script type="text/javascript"> document.getElementById('divTopAd').style.display = 'none'; </script>

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by 1x5,

האם כדאי לי ללמוד c# והאם אפשר להריץ את התוכנה שבניתי ב c# על מערכת הפעלה שונה מחלונות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.