תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יצרתי קטע קוד שלוקח קובץ מהדיסק הקשיח שלי ומוסיף אותו לספריה אצלי בתוך הפרויקט זה הקוד: PictureUpload.PostedFile.SaveAs(Server.MapPath(".") + "//ProfileImages//" + pictureFileName); ובאמת הוא מוסיף אותו לספריה בשם ProfileImages עכשיו אני רוצה לפני שאני מוסיף קובץ חדש בשם אחר אני רוצה למחוק את הקובץ הישן ולשים חדש הבעיה היא שאני לא מצליח למחוק אותו זה הקוד שעשיתי: ניסיתי אפילו למחוק את כל הקבצים בספריה אבל הוא לא מתייחס כלום... string Path = "~//ProfileImages//Untitled.jpg"; FileInfo file = new FileInfo(Path); if (file.Exists) { file.Delete(); …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בעיצוב לאתר שלי אם מישהו יכול לעזור לי...... אבל בעיקרון יש משהו שרציתי לדעת איך אפשר לעשות לינק בלי שיהיה לו קו מתחת
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין ללכוד סרטון וידאו עם תוספת שאני ציירתי עליו. הקוד שלי הוא כך: aviobj = avifile('rec1.avi'); % create an avi file to record the movie F = getframe; aviobj = addframe(aviobj,F); aviobj = close(aviobj);% close the recorded movie אני מצייר אליפסה על כל פריים בסרטון, אך האליפסה הזאת לא מופיעה בסרטון שאני יוצר. כנראה שהפונקציה getframe אינה מתאימה. יש למישהו רעיון? תודה.[br]פורסם בתאריך: 8.08.2010 בשעה 12:31:02 פתרתי את הבעייה.תודה בכל אופן.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי תוכנת WPF שמריצה קבצים ואני משתמש ב-BackgroundWorker, לאחר שכל הקבצים מסתיימים אני רוצה להציג בלייבל מסויים שזה סיים ולכן ממש בסוף הלולאה של ההרצה אחרי שהכל מסתיים עידכנתי את הלייבל אבל אני מקבל את השגיאה הבאה: The calling thread cannot access this object because a different thread owns it ניסיתי גם ליצור THREAD נפרד שקורה לפונקציה פשוטה שהיא מעדכנת את הלייבל אבל אני מקבל את אותה השגיאה, איך אפשר להתגבר על זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה נושא מפוצץ אאא... בזמן האחרון התפנה לי המון זמן פנוי ,אז החלטתי שאני רוצה ללמוד שפת תיכנות כלשהי. ובגלל שסתם ללמוד שפה זה משעמם, צריך מטרה כדי שזה יהיה מעניין, אז המטרה שלי היא יכולת לבנות משחק ברמה של Monkey Island או כל משחק אחר של LucasArts . ממה שאני מבין מבחינת תיכנות זה לא שעפתני יותר מידי, כי אין שם 3D וגם לא ממש פיזיקה רק כמה שכבות של 2D אבל כמו שאמרתי אין לי ממש מוסג בזה ,אתם המומחים אתם תגידו מה השפה שאיתה הכי נוח לעשות את הסוג הזה של משחקים התחלתי ללמוד קצת מהספר הזה C++ אבל רק התחלתי את הספר ואין לי ממש רקע בתכנות , קצת assembly ו- pascal בתיכון אבל זהו. אז מה אתם ממליצים לי כדי להתחיל ליצור את why its keep happening to me שזה יהיה הכותר הראשון שלי :nutt…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הממשק משתמש שלי: הוא מציג מידע שמתעדכן באופן רציף וכאשר אני מזיז ג'ויסטיק או איזו אנימציה שהיא המידע קופא, (ממשיך להתעדכן ברקע) אבל לא על הקנבס , השאלה היא האם אפשר לעשות את ה LISENERים בטרדים? ואם כן לעשות אותם סינכרונים או אסינכרונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש פה אולי מישהו שמבין בשפת c פשוט נתקעתי עם תרגיל לשיעורי בית ואני לא מצליחה לגלות את הטעות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז, אני צריך לבנות פורום או צ'אט הכי פשוט שיש ממש ממש קטן, אני לומד תכנות באנטרנט דרך הבית-ספר ואני רוצה לעשות פורום ב-ASP/Java/HTML אני אפילו לא יודע במה אני צריך להשתמש כי אין לי רעיון להתחיל, אז אם למישהו יש מדריך או משהו בסגנון מאוד יעזור לי. הערה: אני לא מתכוון לפורום phpBB כי אני לא צריך את זה, אני צריך פורום קטן שאני בונה בעצמי.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, חייב עזרה. אני מנסה לשים סקרולר (גולל) לתיבת טקסט (textArea) ולא כל-כך הולך לי... ראיתי כל מיני קטעי קוד בגוגל אבל זה לא הולך... מישהו יכול לתת לי הסבר בקצרה או איזה דוגמה קצרה (קוד) בסיסי של תיבת טקסט עם גולל? תודההההה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר להעמיס כמה פונקציות על אותו אופרטור (עבור ארגומנטים שונים). האם הדבר נכון גם לגבי אופרטור הצבה? operator= כי משום מה קיבלתי רושם שהאופציה היחידה המותרת היא T& operator=(const T& rhs) T כמובן סתם שם של מחלקה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש סביבות פיתוח ל 1.assembler 8086 2.pascal ואם אפשר אז גם לדעת איך כותבים סביבת פיתוח באנגלית
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יוצר טופס צור קשר/מילוי פרטים כמו אלה למשל: http://www.inn.co.il/More/ActivePage.aspx/Contact או http://www.jcpa.org.il/JCPA/Templates/ShowPage.asp?DBID=1&LNGID=2&TMID=10000&FID=131 הטופס שלי צריך להיות ממש פשוט ללא שדות חובה בגלל שאחרי כל לחיצה על "שלח" יוביל לHTML שכתו בו תגובתכם התקבלה או משהו בסגנון
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. יש לי לולאת FOR, בתוכה יש לי SELECT-CASE ואני רוצה שאם תנאי מסוים לא מתקיים, שלא ימשיך לשאר הקוד שבלולאה, אלא שיעבור לאיטרציה הבאה.(כמו BREAK בC)?איך עושים את זה?2. יש לי את השורה : STR= STR & STR1אני רוצה שSTR1 תופיע אחרי STR אבל אם יש שם אותיות בעברית מתבלבל לי הסדר.מה צריך לעשות?3. . איך מסמנים הערות בקוד בVBA (לשורה אחת או לכמה שורות)?4. אם יש לי ביטוי של IF ארוך (עם מלא OR, AND בתוכו), ואני רוצה להמשיך אותו בשורה שאחריאיך עושים את זה שלא יתחשב באנטר בלי לסיים את הביטוי? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי קנייה של ספר בתנכנות, לשם הדוגמא - C#, וקריאתו ויישומו, אם אני מעוניין ללמוד מעבר לכך, איך אני עושה זאת? (בהנחה שאני לא הולך לבזמן הקרוב לאוניברסיטה) תודה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי איזו תוכנית ומיקמתי בה 2 כפתורי רדיו עכשיו אני רוצה להבדיל בינהם. אני רוצה שבלחיצה על הראשון יעלו כל השדות והכפתורים שקשורים אליו ובלחיצה על השני יתחלפו השדות לאלו שתאימים לכפתור השני. אשמח לעזרה באיך לעשות זאת תודה מראש רן!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור עץ באמצעות jstree. את נתוני העץ אני מקבלת מDataBase. אבל, אני מקבלת את כל רשימת הצמתים לתוך תיקיה אחת. מה הבעיה? הקוד שלי: [/COLOR] <div id="treeViewDiv" ></div>[COLOR=#000000] [/COLOR]function setResultData(data) { var dataArray = ""; for (i = 0; i < data.length; i++) { dataArray += "{'attributes: {'id': '" + data[i].ID + "' 'parent: '" + ((data[i].ParentID == null) ? "#" : data[i].ParentID) + " 'text:' '" + data[i].Text + "' },"; } if (dataArray != "") { initTree(dataArray); } } ///////////////////////////////////////////////////////////////////// function initTree(dataArray) { $("#treeVi…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני לא מצליח להעלות לכאן את הקוד.. מקבל הודעת שגיאה.. אז העלתי את זה לקובץ TXT עם פירוט הבעיה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש קומפלייר ל CPP .אני מצאתי מהדר של בורלנד גירסה 5.5 אך לא הצלחתי להתקינה על המחשב שלי .אולי מכיוון שהיא מ 2000 ואינה מתאימה לויסטה. לכן אני מבקש קישור להורדת קומפלייר ל-CPP (לא ויזואל) שלפי נסיונכם יעבוד בסביבת ויסטה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לראות ב PHPMYADMIN, בתוך הסתכלות בתוכן של טבלה, אני רואה גיבריש במקום עברית בשדות השונים (הכל מקונפג על UTF-8, וכך גם המידע נכתב מ PHP במקור)?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד בasp.net וכאשר אני מוסיף text שמגיע מinput לתוך שדה בDB שלי , אז הוא מוסיף אחרי הטקסט עצמו כמה פסיקים בדקתי אם הוא שונה במשהו מהinput השני והם אותו דבר אחד מציב את הסטרינג כמו שצריך והשני משרשר לי אליו פסיקים משהו כזה ,,,boaz וגם הטקסטבוקס של האימל גם עושה לי את אותו דבר משרשר לי לאימל שמתעדכן מהaspx משרשר אותו בצורה הבאה : avidoronb@gmail.com , לא מבין מה הקטע של הפסיקים אשמח לעזרה אם מישהו נתקל, לא מצאתי על זה שום מידע בגוגל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך להציג תמונה בפאנל(למעשה קבעתי מחלקה שיורשת פאנל ואני מנסה לעשות שיהיה לה תמונה ברקע), ואין לו property של IMAGE. עכשיו אני מנסה לעשות public void GameBoard_Paint(PaintEventArgs pea) { Graphics grfx=this.CreateGraphics(); grfx.DrawImage(backImage,0,0); grfx.Dispose(); } זה מצייר את תמונה. עכשיו הבעיה היא שהhorizonta resolution וה vertical resolution של הIMAGE תמיד תקועים על 300, לבגלל זה התמונה לא מכסה אפילו 1/4 ממה שאני צריך. (הגודל המקורי של התמונה הוא 800X600 בערך). מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלנו ללמוד c בבית ספר ואנחנו משתמשים בקומפיילר tclite... מישהו יכול להמליץ לי על קומפיילר יותר טוב ונוח לעבודה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!!! אני מנסה לכתוב כבר הרבה זמן תוכנית ב-C תוך שימוש באסמבלר של C. ??? התוכנה צריכה להציג על המסך את כל תוכניות מסוג TSR שנמצאות במחשב. היא צריכה להציג את שם התוכנה, גודלה ואיפה היא שמורה בזיכרון(SEGMENT AND OFFSET). מחכה לתשובתכם בקוצר רוח! תודה מראש סבינה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-