תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להעלות אתר שנבנה בIIS. הקונפיגורציה כרגע: יש לי מכונה וירטואלית של סרבר2008 על המחשב עם אייפי שנמצא ברשת של אותו מחשב. כרגע המכונה עם אייפי של 10.0.0.5 בניתי את הדפים שאני צריך בHTML והIIS כרגע פועל. שם הדומיין שלי בסרבר הוא name.local ואני רוצה שאנשים מבחוץ יגיעו לדפים שהכנתי. שמתי רול בראוטר שלי שמפנה למכונה הוירטואלית בפורט 80. כשאני מכניס את הכתובת אייפי החוקית של המחשב שלי (מההוסט הרגיל) אני מגיע לראוטר... כשאני מנסה מהפלאפון לעשות אותו דבר אני לא מצליח למצוא את הדף בכלל. יש לי פינג ל10.0.0.5 כמובן, אבל כשאני מנסה להתחבר לכתובת הזאת היא לא נמצאת. אני דיי מבולבל. אפשר קצת הצעות? כל מה שאני רוצה זה לבנות אתר במכונה הוירטואלית שלי דרך IIS ושאנשים יוכלו להגיע א…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
"מושג ברגע" היא סדרת סרטונים על מושגים בדוטנט. הפרק השלישי בסדרה - Explicit Implementation: http://youtu.be/xkhvGTKq5cw מהו Explicit Implementation ובמה הוא שונה מ- Implicit Implementation. הערות ותוספות לסרטון - בבלוג דוטנט ושות': http://lidotnet.blogspot.co.il/ סרטונים נוספים בערוץ ביוטיוב: http://www.youtube.com/user/lidotnet
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור רוטינה קצרה (Batch או WScript) אשר תבדוק גודל קובץ ותגבה אותו לשמות המציניים תאריך ושעה (אפילו בפורמט נומרי) אבל לצערי לא מצאתי אתר עם הסברים לכך, למישהו יש קישור מתאים? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לומד JAVA ומחפש המלצה לתוכנה טובה שתוכל גם לערוך לקמפל לעשות דיי באגינג וכו' .... תודה!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עושה הפקודה MUL בתוכנית הבאה: SQR: MOV SI,100H MOV BX,120H MOV CX,9H AGAIN: MOV AL,[sI] MUL AL MOV [bX],AX INC SI ADD BX,2 LOOP AGAIN RET והיכן מאחסנת הפקודה את התוצאות ואיך ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עזרה במציאת חומר מקצועי J2EE ופיתוח WEB...ו asihiz ו 15:41 | 13/02/08 אני מחפש קישור לחומר מקצועי ו\או שמות של ספרים טובים בכתיבת אפליקציות WEB ב- J2EE... אני צריך ספרות שתתאר את הנושא מהרמות הבסיסיות ביותר, לדוגמא מה קורה שעושים SUBMIT מדף HTML? מה עובר לשרת ואיך?איך הדפדפן מפענח את ה-RESPONSE לדף HTML, מה קורה שמגיע ה- REQUEST לשרת, איך מתנהגים ה-SERVLETS ודפי ה-JSP, איך משלבות הקומפוננטות של ה-J2EE בחגיגה. הדגש הוא על פירוט רב יותר ככל האפשר בכל ה-FLOW של התהליך, ההסברים שמצאתי ברשת הם כלליים מאד וקשה להבין את הקונספט של מבנה אפליקצית WEB מהם.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! השנה התחלתי לילמוד מדעי מחשב והבעיה היא שעברתי לבית ספר חדש ולא רשמו אותי שם דברתי ובסוף אני בפנים אבל על תנאי ממוצעה מעל 80 :'( טוב לעיקר רציתי שתיתנו לי כלים איך לילמוד למבחנים שם איך להבין את המורה ומה לעשות איך לילמוד לזה ת תודה רבה על עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קובץ טקסט שכל שורה בה מתחילה במספר סידורי מסוים ולאחריה יש כל מיני מספרים אני רוצה לחפש למשל שורה מסוימת ולעבור על הנתונים של אותה שורה איך עושים את זה? (איך אני למשל עובר שורה שורה וכו') מקווה שהבנתם אותי...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
· כתוב מתודה אשר מקבלת את מערכים A ו B , בודקת אם A מוכל שלא ברצף ב B. המתודה מחזירה משתנה בוליאני בערך מתאים לתוצאת הבדיקה. public static boolean CheckContainment(int a[], int b[]){ int count = 0; for(int i = 0; i<a.length; i++){ for (int k = 0; k<b.length; k++){ if(b[k] == a[i]){ count++; break; } } } if (count == a.length){ return true; } return false; עכשיו הבעיה היא למשל אם מערך A הוא למשל (1,2,2,3) ומערך B הוא (1,2,3,4) זה עדין יתן לי TRUE מכיוון שהמספר 2 מופיע במערך B, אבל אני צריך שהוא יופיע שם פעמיים... אשמח לעזרה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הוטלה עליי משימה במאלטב להלן : 1. Build GUI for simple audio player. Functions (Controls): - Open folder - Open specific wav file - Play - Stop - Next file - Exit 2. Compile your design into isolated apps (windows based) עבדתי שעות על הנושא והכי רחוק שהגעתי זה לטעון קובץ בודד ולנגן אותו בלי יכולת אפילו לעצור, וגם זה רק לזמן מוגבל (בגלל פקודת PUASE שרק איתה המוזיקה עבדה..) ניסיתי לעבוד עם ActiveX windows media player (זה קיים שם ב GUI) אך גם כאן ללא הצלחה. כמו כן גם חיפשתי ברשת המון ומצאתי נגן ענקי עם אפשרות לפלייליסט (צורף כקובץ ZIP) אבל לא הצלחתי להפעיל אותו.. (וגם בגלל שהוא ענקי ומסובך יהיה ברור שלא אני עשיתי אותו ול…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש קומפלייר ל CPP .אני מצאתי מהדר של בורלנד גירסה 5.5 אך לא הצלחתי להתקינה על המחשב שלי .אולי מכיוון שהיא מ 2000 ואינה מתאימה לויסטה. לכן אני מבקש קישור להורדת קומפלייר ל-CPP (לא ויזואל) שלפי נסיונכם יעבוד בסביבת ויסטה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש סביבת עבודה נוחה לPHP, אבל גם שתלך טוב עם עברית, עד היום zend וaptana עשו לי בעיות, ואני מחפש משהו יותר נוח לעבודה שוטפת.. תודה מראש, ליאור D:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם נתבקשתי לבנות פונקציה בC אשר קולטת מספרים אך לא מחזיקה אותם ברשימה וממיינת אותם תוך כדי, יש למישהו רעיון או כיוון, כל מה שניסיתי לא הולך.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה קטנה כשניסית ליצור תמונה של טנק מסתובב על אדמה ישנה תמונה אחת שהיא הרקע ותמונה נוספת שהיא הטנק שאמורה להסתובב על הציר של עצמה מבלי לשנות את תמונת הרקע. כל זה נצא ב thread,כאשר נלחץ מקש כלשהו הטנק אמור להסתובב ולנסוע לאיפה שהוקש עם העכבר. אינני מצליח לגרום לתמונת הטנק להסתובב מבלי לגרום לרקע להשתנות גם כן מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי שאלה פשוטה HTML רוצה להכניס לתוך תאי טבלא לא סימטרית אימאג'ים אני רושם img src="desktop/images/photo.jpg הויזואל אומר שזה טעות כי הוא לא מוצא את הקובץ אני מנסה לעשות וללחוץ על הכפתור pick url והוא נותן לי לבחור רק מתיקיות שיושבות בprogram files מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, עשיתי בגרות לפני שבוע בשפת C מדעי המחשב א' 2 יח"ל זה הרמת חומר שבערך אני יודע עכשיו למדתי גם סטראקט והתחלתי פוינטרים.. אני לא בטוח שהבנתי את כל הנושא של הפוינטרים.. אני מחפש מדריך שיעזור לי להבין את כל העניינים על סטארקט ופוינטרים.. בנוסף מעניין אותי התעסקות וטיפול בקבצים גם לזה אני מחפש מדריך.. רצוי בעברית אם יש.. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני חייב עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי פורום ונכון יש לי כמנהל ראשי את הלוח בקרה?.......... אז נכנסתי וזה ויש שם כזה דבר שאתה מכין עיצוב לבד אז הכנתי סתם בחרתי צבעים וזה ומשום מה לא יודע למה כשיצאתי אז הפורום כאילו אין מילים הינה סתקלו http://www.rom.up.co.il אני משתגע וחייב עזרה דחוף כי הבעיה היר שבגלל שלא רואים כלום אני לא יכול להיכנס ללוח בקרה ולשנות לעיצוב הרגיל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי עבודה להגשה ב-C ומאלצים אותי להשתמש בפונקציה scanf (מניח שככה קל למרצים לנסות דברים שונים בקלות). אני צריך לקלוט 2 שורות, מספר ותו. ראיתי שזה חוקי להשתמש בפקודה הבאה: scanf("%s%s%d%c",line1,line2,&num,&c); במקרה הזה, התו לא נקלט כמו שצריך (אני קולט רווח). scanf("%s%s%d%1s",line1,line2,&num,&c); במקרה הזה, התו נקלט כמו שצריך, אך המספר num הוא 0. חיפשתי ברשת ונראה שמה שכתבתי זה חוקי, מישהו מוכן לעזור עם הפונקציה הזו? עריכה: ניסיתי לשים רווחים בין הארגומנטים ומשום מה זה עבד... מישהו יכול להסביר למה עכשיו זה עובד? scanf("%s %s %d %c",line1,line2,&n,&c);
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תנו לי לינק לתוכנה לפסקל אני רוצה לתרגל קצת. (בבית הספר יש לנו WINDOWS PASCAL) אם אתם יכולים תביאו לי את התוכנה אם לא אז תביאו לי TORBO PASCAL. בתודה GABIG12
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתנו לנו מהאוניברסיטה לכתוב תוכנית אשר קוראת מילה מהמשתמש עד '\n' ומדפיסה רק את האותיות הנמצאות בסדר לקסיקוגרפי בין האות הראשונה לאחרונה. אם האות הראשונה זהה לאחרונה או אחריה בסדר הלקסיקוגרפי לא להדפיס כלום. עכשיו היא צריכה להיות רקורסיבית ואסור להשתמש במערכים או במחרוזות. מישו יכול לתת לי כיוון איך להתחיל בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים. אני מחפש מד ספירה לאחור, אבל לא את הקוד מקור אלא קובץ מוכן שאני בסה"כ מזין לו תאריך מסויים וזה אומר לי כמה זמן נשאר מהיום עד לאותו תאריך. תודה רבה חברים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לעשות את ההפך מCompiler רגיל תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, בניתי אתר ב asp.net ו #C, בנוסף, בניתי קובץ FLASH עם ADOBE FLASH CS 4, איך אני שותל אץ הקובץ FLASH באתר. כלומר, ברגע שהאתר עולה הקובץ ירוץ ... ובאיזה סיומת אמור להיות הקובץ FLASH לפני ששותלים אותו בתוכנית בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-