תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לי קובץ טקסט שכל שורה בה מתחילה במספר סידורי מסוים ולאחריה יש כל מיני מספרים אני רוצה לחפש למשל שורה מסוימת ולעבור על הנתונים של אותה שורה איך עושים את זה? (איך אני למשל עובר שורה שורה וכו') מקווה שהבנתם אותי...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת לגבי אילו סוגי class אמורים להיות תחת התיקיות הבאות בארכיטקטורה של client server ב java 1, תחת client תיקיה בשם gwt 2, תחת server תיקיה בשם domain אשמח לדעת מבחינת ארכיטקטורה מה אמור להיות בתיקיות הנ"ל ואם זה מבנה קבוע כלשהו אשמח לקבל לינק להסבר על המבנה הנ"ל תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבנות אתר שנראה ככה: ברגע שנכנסים אליו הכל נטען, אבל לא הכל מוצג ורק כאשר אני לוחץ על קישור מסוים זה עובר לחלק אחר באתר הזה. לדוגמא משהו בסגנון הזה: http://www.templatemo.com/templates/templatemo_214_metal/ ועוד שאלה נגיד יש לי באתר שלי תמונות מאתרים אחרים, איך הכי מהיר להציג אותם כל התמונות על השרת שלי ואז בכניסה לאתר זה מציג את כולם מהאתר שלי או קישורים לתמונות מאתרים אחרים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי איזו תוכנית ומיקמתי בה 2 כפתורי רדיו עכשיו אני רוצה להבדיל בינהם. אני רוצה שבלחיצה על הראשון יעלו כל השדות והכפתורים שקשורים אליו ובלחיצה על השני יתחלפו השדות לאלו שתאימים לכפתור השני. אשמח לעזרה באיך לעשות זאת תודה מראש רן!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה קטנה כשניסית ליצור תמונה של טנק מסתובב על אדמה ישנה תמונה אחת שהיא הרקע ותמונה נוספת שהיא הטנק שאמורה להסתובב על הציר של עצמה מבלי לשנות את תמונת הרקע. כל זה נצא ב thread,כאשר נלחץ מקש כלשהו הטנק אמור להסתובב ולנסוע לאיפה שהוקש עם העכבר. אינני מצליח לגרום לתמונת הטנק להסתובב מבלי לגרום לרקע להשתנות גם כן מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים. אני מחפש מד ספירה לאחור, אבל לא את הקוד מקור אלא קובץ מוכן שאני בסה"כ מזין לו תאריך מסויים וזה אומר לי כמה זמן נשאר מהיום עד לאותו תאריך. תודה רבה חברים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הורדתי והתקנתי JDK. רשמתי command בהפעלה ונכנסתי ל- MS-DOS. ניגשתי לתקיה בא נמצא הקובץ. רשמתי את הפקודה - javac ואז את שם הקובץ .java . הדוס רושם לי שהפקודה לא מוכרת, מה יכולה להיות הסיבה? (באמת נכנסים ל- MS-DOS דרך command?) תודה רבה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי קנייה של ספר בתנכנות, לשם הדוגמא - C#, וקריאתו ויישומו, אם אני מעוניין ללמוד מעבר לכך, איך אני עושה זאת? (בהנחה שאני לא הולך לבזמן הקרוב לאוניברסיטה) תודה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי עבודה להגשה ב-C ומאלצים אותי להשתמש בפונקציה scanf (מניח שככה קל למרצים לנסות דברים שונים בקלות). אני צריך לקלוט 2 שורות, מספר ותו. ראיתי שזה חוקי להשתמש בפקודה הבאה: scanf("%s%s%d%c",line1,line2,&num,&c); במקרה הזה, התו לא נקלט כמו שצריך (אני קולט רווח). scanf("%s%s%d%1s",line1,line2,&num,&c); במקרה הזה, התו נקלט כמו שצריך, אך המספר num הוא 0. חיפשתי ברשת ונראה שמה שכתבתי זה חוקי, מישהו מוכן לעזור עם הפונקציה הזו? עריכה: ניסיתי לשים רווחים בין הארגומנטים ומשום מה זה עבד... מישהו יכול להסביר למה עכשיו זה עובד? scanf("%s %s %d %c",line1,line2,&n,&c);
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושת אלה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הי שאלה פשוטה HTML רוצה להכניס לתוך תאי טבלא לא סימטרית אימאג'ים אני רושם img src="desktop/images/photo.jpg הויזואל אומר שזה טעות כי הוא לא מוצא את הקובץ אני מנסה לעשות וללחוץ על הכפתור pick url והוא נותן לי לבחור רק מתיקיות שיושבות בprogram files מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר הסבר למה קוד מספר פשוט לא עובד? אני משתגע! עשיתי פשוט קופי פסט וזה פשוט קורס כל הרצה! הבעיה: אני לא מצליח להוסיף קבוצה חדשה עם הרשעות משלה לתוך DACL עכשיו ברור לי שבמחשב שלי אין דבר כזה קבוצה של developers ו sales האם זה הבעיה? אם כן אז איך אני מוסיף קבוצות חדשות למחשב שלי?----->> תענו לי על זה בבקשה! תודהר רבה! using System; using System.IO; using System.Security.AccessControl; using System.Security.Principal; using System.Collections.Generic; using System.Collections.Specialized; using System.Web.Security; namespace ddd { public class SampleMembershipProvider123 { private static void Main() { WriteAcl(@"D:\123.txt"); Console.ReadKey…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
...יש קומפיילרים חינמיים של בורלנד?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך איך למקם אובייקטים כמו לחצנים, תיבות טקסט, כותרות וכו' על חלון מסוג JFRAME ב-JAVASWING על פי רצוני בלבד. אני סטודנט ולמדתי את השפה רק בסמסטר האחרון, ובקורס הראו לנו בעיקר את מנהל הפריסה FlowLayout אשר ממקם ומסדר בצורה אופקית את האובייקטים ורק כאשר נגמר המקום בשורה, אז הוא עובר לשורה הבאה. מצאתי באינטרנט את המתודה .setLocation(x, y) אך היא עובדת רק על ה-JFRAME ולא על האובייקטים שבתוכו. אשמח אם תוכלו להדריך אותי איך למקם את האובייקטים בצורה נוחה ואמינה יותר. חיים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ערב טוב יש לי קומבובוקס המכיל אובייקטים מסוג צבע. כל רכיב מופיע כקוד הצבע שלו. לדוגמה לבן מופיע כ java.awt.Color[r=255,g=255,b=255] יש דרך לשנות את הטקסט שמופיע כך שבמקום הקוד יופיע פשוט white ? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם נתבקשתי לבנות פונקציה בC אשר קולטת מספרים אך לא מחזיקה אותם ברשימה וממיינת אותם תוך כדי, יש למישהו רעיון או כיוון, כל מה שניסיתי לא הולך.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.... אני עושה פרויקט שנשלט דרך יציאת הLPT במחשב.. עכשיו אני כותב את התכנית בC אבל דרך הturbo c++ ולמי שיודע יש בעיה עם יציאת הLPT בXP השאלה שלי היא כזאת: יש דרך כלשהי לשחרר את הפורט עם קובץ כלשהו ואם כן מהו הקובץץ? אני ממש לא רוצה לעבור קומפיילר כי אין לי זמן לזה... תודה מראש לכל העוזרים ואם אפשר אני חייב תשובה עד יום שלישי.....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נניח את הקוד הבא בתוך לולאה: i=i+i; printf("%d",i); Sleep (150); יש דרך שבה אני נותן ללולאה לרוץ עד שהמשתמש לוחץ על כפתור כלשהו, ואז התוכנה עוברת לקטע קוד מסויים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני משהו כמו 5 שנים, בין כל האתרים שהיו לי (אתרים מסחריים שבניתי עבור חברות, אתר warez גדול ועוד...), החלטתי לפתוח אתר קטן ונחמד משלי. האתר הכיל קטעים משעשעים שקרו לי, ציטוטים ולא מעט חומר מקורי שכתבתי. מראש הצהרתי על האתר כלא- מושקע לחלוטין כי מה שעניין בו היה התוכן ולא העיצוב, ולכן כתבתי את כולו ב- netscape composer הידוע לשמצה (זה היה בגרסה 4 או משהו כזה). מאז האינטרנט ועברית באינטרנט התפתחו, לא צריך יותר להתקין את הפונטים של גלובס כדי לראות עברית ולא צריך לכתוב עברית בצורה מכוערת כמו פעם... לצערי, עכשיו כשאני מנסה לפתוח את האתר, כל מה שאני רואה זה ג'יבריש כזה: !íëì íåìù אולי בגלל שעבר הרבה זמן ואני סנילי, אולי בגלל שאני טיפש, אולי בגלל השעה המאוחרת ואולי בגלל שילוב ש…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה חברה הורדתי את הקומפיילר ואת ה allegro אבל אני לא יודע איך אני עובד ז"א אני רוצה סביבת עבודה שתיהיה נוחה כמו ה editor של borland ואין לי מושג איך או מאיפה אני מוריד כזה editor ואיך בכלל אני מחבר בין כולם בבקשה עזרה חברה. תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-