עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. חבר'ה אני מתכנת בשפת C ויש לי את התוכנה builderX והיא די מסובכת לקימפול ולהרצה.... משהו יכול להסביר לי איך עובדים איתה או קישור למדריך (חשוב שיהיה בעברית)... תודה!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  2. כנ"ל גם לגבי הקומפילציה. בעבר זה לא עשה לי בעיות אז אני חושב שזה בגלל Windows Xp. איך מסדרים את זה? תודה! עריכה: לא משנה זה הסתדר.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  3. Started by tomash501,

כדי שיהיה צאט באתר שלי אני צריך להדביק קוד.. אבל ככל הנראה אי אפשר להדביק שם כלום. מה אני עושה ? יושב שעות ורושם את הקוד?

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  4. אני מנסה לגרום לקובץ שאני פותח ע"י Browse יפתח גם ב ++C אבל אחרי שאני בוחר את הקובץ הוא נותן לי שגיאה, התוכנית עוברת קומפילציה ואני מריץ אותה אבל נתקעת באמצע החלק קוד שזה נתקע הוא בחלק שהוא מנסה לעשות fopen לקובץ void browse(char *file) { char pathName[260]; OPENFILENAME ofn; ZeroMemory(&ofn, sizeof(ofn)); ofn.lStructSize = sizeof(ofn); ofn.lpstrFile = pathName; ofn.lpstrFile[0] = '\0'; ofn.nMaxFile = sizeof(pathName); GetOpenFileName(&ofn); //cout<<"selected file's name is: "<<ofn.lpstrFile<<endl; file = ofn.lpstrFile; } void horse_encryption() { int i; FILE *input_file, *fout; char ch, ezer, *file=0; browse(fil…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. בוקר טוב לכולם, יש לי מחר בגרות מדעי המחשב א' בגאווה. הבגרות עם חומר פתוח אז הייתי שמח אם מישהו היה מביא לי קישור לקובץ עם הרבה פעולות בסיסיות וגם מורכבות כדי שאני יוכל לבוא עם זה לבגרות. תודה רבה ובהצלחה לכולם!

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  6. Started by SUBX2,

יש לי לדוגמה img בשם img_car יש לי לחצן בשם cmd_s מה אני צריך להוסיף לתמונה כדי שלוחצים הלחצן יציג ויסתיר את התמונה תודה לכם...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כשאני רושם (סלש a) אחרי הפקודה cout ושם את זה במרכאות , זה אמור כביכול לצפצף לי פעם אחת .. משום מה המחשב שלי לא מצפצף, אם מישהו יודע את הסיבה או איך אני יכול לפתור אני ממש אשמח לקבל תשובה .. אגב זה בשפת C++ ..

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  8. Started by sky_82,

היי כתבתי תוכנית שמקבלת 10 שמות ות,ז ומסדרת אותם לפי הסדר מהגדול לקטן , אבל היא לא עובדת האם מישהו יכול להסתכל ולראות איפוא הבעיה כי אני לא מצליח למצוא אותה ותודה מראש ( include(stdio.h <include(conio.h defin n 10 void seder(int); void seder (int a[n]) { long i=0, max, n[n]=0,m,j; for(j=0;j++) { max=a[j]; { for(m=0;m<n;m++) { if(max>a[m]) i++; else continue; } } c=max; i=0; for(j=0;j<n;j++) printf("%d,"c[j]); } } void main() { long b[n],s; clrscr() printf("enter %d numbers of ID/n",n); …

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by eladh1992,

יש לי בעיה בתיכנות בAccess 2003: אני רוצה ששדות מסוימים ברשומה חדשה בטבלה אחת יתמלאו אוטומטית משדות מתאימים ברשומה הפעילה בטבלה אחרת (או לחלופין שבטופס שבאמצעותו נוצרת הרשומה החדשה יתמלאו הפקדים המתאימים מפקדים בטופס המציג את טבלת המקור או מהשדות בטבלה ההיא). דוגמא להפשטה: נניח שאני בונה מסד נתונים של ועד העובדים, ישנה טבלה המכילה את פרטי כל עובד, וישנה טבלה נוספת המכילה את פרטי הילדים, בכל יצירה של רשומה לילד נוסף בטבלת הילדים אני רוצה שהשדה 'שם העובד' בטבלת הילדים יקבל את הערך של השדה הנ"ל ברשומה שעליה אני עומד כעת בטבלת העובדים. לא אכפת לי אם ההשמה תהיה ישירות לשדה או דרך הטופס שדרכו אני מוסיף פרטי ילד חדשים. נסיתי עם מאקרו, עם קוד Basic, עם ערך ברירת מחדל לפקד בטופס ו…

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by itzikman,

יש לי את הקוד הבא: public ADO(string TableName) { this.TableName = TableName; connectionString = "provider=Microsoft.JET.OLEDB.4.0; data source = " + Application.StartupPath + "\\KerenZahav.mdb"; // Default select command on the PhoneNumbers table string commandstring = "select * from " + TableName; // The link between the sql command and the database connection dataAdapter = new OleDbDataAdapter(commandstring, connectionString); // Define insert, update, and delete sql commands to use. BuildCommands(TableName); // Declare and fill the in-memory dataset from the database dataSet = new Da…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום יש לי כמה קבצי XLS (אקסל) מוצפנים ואם סיסמה שכל יום אני מוסיף עוד נתון בדף. אני רוצה לעלות את הקובץ לשרת שלי. איך אני עושה את זה מבלי שתיהיה אפשרות של הורדת הקובץ (שאיך שאני מקליד את כתובת האתר, הדף יעלה לי אוטומטי באקספלולר) ושאני יוכל להוסיף נתונים ולשמור ישירות לקובץ שבשרת. תודה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  12. כל פעם שאני פותח קובץ batch הוא נסגר לפני שאני מספיק להתסתכל.... איך אני מתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by satlan1,

יש לי תרגיל לכתוב תוכנית שקולטת מספרים למערך דו ממדי ומדפיסה את: א. מספר השורה בה ממוצע האיברים הגדול ביותר. אז הסתבכתי פה עשיתי: #include <conio.h> #include <stdio.h> #define X 3 #define Y 3 typedef int arr[X][Y]; void get(arr a); int avg(arr a, int i); int main(){ arr a; int i,j,x; get(a); for(i=0; i<X; i++) x=avg(a,i); printf("%d",x); getch(); } void get(arr a){ int i,j; for(i=0; i<X; i++) for(j=0; j<Y; j++){ printf("Enter number: "); scanf("%d",&a[j]);}} int avg(arr a, int i){ int index,sum,max=0,j; for(j=0; j<Y; j++) sum=sum+a[j]; if(sum>max){ max=sum; in…

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  14. כאשר אני עושה את הקישור בין אקסס לטבלת DBF, אני רואה את העברית בג'יבריש . איך מבצעים את ההמרה כדי שזה לא יקרה ? תודה מראש לכל מי שיעזור לי...זה די דחוף !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי דומיין בבעלותי ואין לי אחסנה. מעוניין להפנות את הדומיין ל-DNS במחשב שלי... האם זה אפשרי (בעצם יודע שכן, איך עושים את זה?) כרגע הדומיין נמצא על DNS של חברת אחסנה (DOMAINTHENET).... תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  16. 1. כמה עלים מינימום ומקסימום יש לעץ 2-3 בגובה 5? 2. כמה צמתים פנימיים מינימום ומקסימום יש לעץ 2-3 בגובה 5? 3. האם ניתן לממש מחסנית בעזרת ערימה ? אם כן, איך? אם לא, למה? 4. האם ניתן לממש תור קדימויות בעזרת עץ חיפוש בינארי? אם כן, איך? אם לא, למה? 5. באיזה רמות יהיה האיבר השלישי בגודלו בערימת מקסימום? 6. באיזה רמות יהיה האיבר הרביעי בגודלו בערימת מקסימום? <מקווה שזה המקום המתאים לשאול> תודה .

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ^DaGoN^,

1) רציתי לדעת איך בתוך form שיש Input type מסוג submit, אני רוצה במקום ה-input type לשים תמונה שתעשה את הפעולה submit, איך אני עושה את זה? 2) איך אני עושה ש-td בטבלה יהיה לינק, כלומר שלחיצה עליו תהיה קישור לאתר כלשהו. 3) רציתי לדעת איך אני עושה את הקטע כמו באתר www.msn.co.il, אם תשמרו את הרקע הכחול בצד של האתר, אתם תראו שזה לא כל הרקע של האתר, אלא חלק ממנו ואז איפה שהרקע בתמונה ששמרתם נגמרה יש המשך בצבע אפור באתר עצמו, איך אני ממשיך את ה-background בדיוק כמו שב-msn?

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  18. קראתי פה ושם על תקשורת בין מחשב לשרת והבנתי שלקודים איתם המחשבים מתקשרים קוראים סוקטים. המטרה שלי היא בנוגע למשחקים מרובי משתתפים. אני רוצה שתיהיה לי היכולת לראות על הצג את הסוקטים שהמחשב שולח לשרת ולראות מה אני מקבל בחזרה. אני רוצה שיהיה לי את האפשרות לחסום סוקטים מהשרת, לשלוח אליו ברצף (ספאם) אולי אפילו כמה סוקטים בלופים. מזה אני מבין שאני צריך לדעת א' - איך באמת כל העיניין של התקשורת עובד בתאוריה ב' - איך אני מקודד לבד תוכנה שתעשה מה שאני רוצה אני צריך שתכוונו אותי למקורות מידע, אולי להמליץ לי על שפה (הידע שלי שואף ל0) ואולי לא יודע מה.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, אין לי ידע בתכנות אבל אני מאוד רוצה ללמוד, אבל שאין משימה לביצוע אין מוטיבציה. לשמחתי עכשיו קיבלתי משימה שדרכה הייתי שמח להבין איך אני מתחיל ומבצע אותה. יש לי כמה פקודות אני צריך להריץ על בקר אחסון. הסקריפט שאני רוצה לבנות צריך לעשות את הדברים הבאים: 1.לשאול מה כתובת ה IP של שרת האחסון 2.חיבור לבקר האחסון באמצעות SSH 3.מה שם המשתמש ומה הסיסמא של בקר האחסון על מנת לקבל את ה PROMPT 4.להריץ כמה פקודות מקובץ מסוים שקיים על המחשב המקומי 5.לשמור את ה OUTPUT של כל שורה ולתת סיכום. למשל כמה פעמים הופיע הביטוי "can’t find" והיכן. איך מתחילים? במה כדאי ונכון לתכנת? האם אני יכול להתמודד עם סוג של משימה כזו ללא ניסיון? תודה

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. שלום, (אם זה לא הפורום הנכון אשמח להפניה למקום הנכון) רקע - אני סטודנט למחשבים. לפני כמה זמן עלה לי רעיון, עבדתי עליו הרבה מאוד וזה התוצרים מדובגים ועובדים (כל הבדיקות מול שרת ומסד לוקלי כמובן): 1. תוכנה בג'אווה שמנהלת (צריכה מדי לילה להוריד קצבי מידע וכו') מסד נתונים - כרגע המסד לוקלי ב- PC הפרטי... 2. עוד תוכנה בג'אווה שהיא מעין web service שהלקוח פונה אליה, היא דרך גישה למסד יודעת לעשות עיבוד ולהחזיר תשובה. 3. לקוח - אפליקציה, כרגע אנדרואיד (לכן כל השאר בג'אווה גם כן...). הייתי רוצה ממש להפיץ את זה - אם זה רק אפליקציה זה לא בעיה, הבעיה שיש פה צד שרת (שכולל "אפילו" מסד...). אשמח לכל עזרה באיך אפשר להמשיך מפה (כרגע ולו בשביל הקטע יכול להשקיע אפילו עד אלפי שקלים בודדים לנ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, (אם זה לא הפורום הנכון אשמח להפניה למקום הנכון) רקע - אני סטודנט למחשבים. לפני כמה זמן עלה לי רעיון, עבדתי עליו הרבה מאוד וזה התוצרים מדובגים ועובדים (כל הבדיקות מול שרת ומסד לוקלי כמובן): 1. תוכנה בג'אווה שמנהלת (צריכה מדי לילה להוריד קצבי מידע וכו') מסד נתונים - כרגע המסד לוקלי ב- PC הפרטי... 2. עוד תוכנה בג'אווה שהיא מעין web service שהלקוח פונה אליה, היא דרך גישה למסד יודעת לעשות עיבוד ולהחזיר תשובה. 3. לקוח - אפליקציה, כרגע אנדרואיד (לכן כל השאר בג'אווה גם כן...). הייתי רוצה ממש להפיץ את זה - אם זה רק אפליקציה זה לא בעיה, הבעיה שיש פה צד שרת (שכולל "אפילו" מסד...). אשמח לכל עזרה באיך אפשר להמשיך מפה (כרגע ולו בשביל הקטע יכול להשקיע אפילו עד אלפי שקלים בודדים לנ…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן. אהלן חברה.... אני כתה י' והשנה אנחנו נצטרך לבנות פרוייקט של לתכנת ג'וק בשפת C...... עכשיו אנחנו נתחיל ללמוד את החומר ר קעוד חודשיים ומשעמם לי אז רציתי לדעת... איך כתובים פקודת OUTPUT.... הבנתי שצריך לכתוב את הפורט.... אבל איך זה נראה איזה INCLUDE.............

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש את הקוד הזה ויש בו שורה בעייתית..מה השורה ולמה. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by rrooii2,

יש לי חשבון פעיל מאד ביוטיוב ויש לי גם חשבון בadsenes והבעיה היא שאני לא יודע איך לסנכרן בינהם יש פה מישהו שמבין?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  25. Started by kobine,

התוכנית מיועדת לחישוב שעות עבודה וזה לא עושה שגיאות קימפול רק אחרי שאני מכניס ערכים לשעות כניסה ויציאה הוא זורק את השגיאה Index was outside the bounds of the array ומצביע על השורה inmin = inhour % 100; ואם אני שם אותה כהערה הוא עובר להצביע על השורה הבאה וככה הלאה הקוד המלא בקובץ txt כדי שהוא לא יתבלגן: http://www.fps.co.il/Files/1156790691.txt מישהו יכול להגיד לי מה השגיאה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים