תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי בעיה באיזה תרגיל של הטלת קוביות. בתרגיל אני צריך ליצור את המחלקה קוביה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Dei { private int num; public Dei() { this.num = 1; } public void Roll() { Random rnd = new Random(); this.num = rnd.Next(1, 7); } public int GetNum() { return this.num; } } } בנוסף אני צריך לכתוב תוכנית שיוצרת שתי קוביות ובכל תור זורקת את שתי הקוביות עד שיוצא דאבל 6. בנוסף בכל תור היא רושמת את המספרים שיצאו. הבעיה שלי זה שיוא לי רק דאבלים ולא מספרים כמו 4,6 1,2 וכו'. מישהו יכול לומ…
-
- 10 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
היי, תעזרו לי בבקשה להבין win32api זה אוסף כל הפוקנציות שאפשר להשתמש כדי לגרום ל- system call ? אם אני משתמש בפונקציה מ- win32api זה בהכרח יגרום ל- system call? ואם נגרם system call אז בהכרח היה שימוש ב- win32api ? וזה נקרא win32api בגלל שזה ה-api במעבדים של 32 ביט? (שהאוגרים שלהם בגדול 32 ביט)? זה אומר שיש גם win64api? עד כמה הם שונים? אפשר להשתמש ב-win32api במעבדים של 64 ביט? ומה הקשר בין win32api לספרייה windows.h האם כל הפונקציה של win32api נמצאות פרקטית ב-windows.h? או שיש עוד ספריות שיש להן פונקציות מ-win32api? או שאני בכלל ממש התבלבלתי?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ XML שנראה ככה: <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?> <gallery> <pic filename="apple.jpg"> <title>red apple</title> <description>this apple is red</description> </pic> <pic filename="banana.jpg"> <title>yellow banana</title> <description>this banana is yello</description> </pic> </gallery> לא משנה מה אני מנסה לעשות אני פשוט לא מצליח לסנן את הנתונים כדי שאני אשלח שם קובץ ואוציא את ה Title וה Description שלו. אין לי בעיה לשנות את הקובץ XML אם המבנה שלו לא טוב. אני אשמח אם תוכלו להראות לי דוגמא כולל איתחולי ה XPathDocument, XPathNavigator וכל אלו – למקרה שאני …
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות תוכנה שמראה כל פאקט יוצא ונכנס ב c# בואו לא נכנס לדיון אם c# טובה בדברים האלה כי היא על הפנים אבל לא נורא בכל אופן כל מדריך קישור או משהו יעזרו אגב בבקשה לא מהאתרים code project משם מצאתי מספיק צריך איזה מדריך שיסביר איך לעשות זאת תודה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום ! כתבתי דף HTML המכיל FORM. בתוך ה FORM יש TEXTAREA שבו מתבקש המבקר לכתוב את חוות דעתו. עד כאן הכל טוב ויפה. הבעיה שלי: כיצד אפשר לשלוח את הכתוב ב TEXTAREA אל האתר לכתובת EMAIL שלי או שהכתוב יופיע בדף ה HTML. דהיינו, כאשר המשתמש ילחץ על כפתור ה SUBMIT ישלח הטקסט ל EMAIL או שתכנית CGI תוסיף את הכתוב לדף HTML קיים. או שתיצור דף HTML חדש שיכיל את מה שנכתב בתיבת הטקסט. תודה !
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום , כחלק מהקורס מבנה נתונים , למדנו על רשימה מקושרת , אני מעוניין לראות דוגמת קוד פשוטה של מימוש תור בעזרת רשימה מקושרת ( ב C , java , c# ). הדוגמאות שמצאתי ברשת מסובכות מדיי עבורי ( משתמשות בהקצאת זיכרון דינמית , ובפונקציות מובנות ) . אני מחפש דוגמה למימוש הכי בסיסי של תור בעזרת רשימה מקושרת FIFO . תודה מראש למגיבים ..
-
- 3 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בטוח במאה אחוס שיש סוקטים ב C++ מישהו יכול לספר לי על זה לא מצאתי חומר על זה אני עובד עם המהדר devc++\ תודה
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, יש לי פרויקט בשפת C שיש בו את הקבצים הבאים: Board.c Board.h PlayBoard.c ErrorHandle.h ErrorHandle.o אני מנסה להריץ את זה ב-CodeBlock ואני מקבל את השגיאה הבאה: Switching to target: default Linking console executable: C:\Documents and Settings\Administrator.OR-CD0400C56A44\My Documents\אוני\C\Ex3\q4\q4.exe mingw32-g++.exe: .objs\ErrorHandle.o: No such file or directory ניסית להשים את הקובץ ErrorHandle.o בתוך התקיה .obj אבל אז הוא נותן לי את השגיאות הבאות: /cs/course/current/labc/StuffMat/ex3/ErrorHandle.c:8: undefined reference to `stderr' /cs/course/current/labc/StuffMat/ex3/ErrorHandle.c:8: undefined reference to `fwrite' /cs/course/current/labc/StuffMat/ex3/ErrorH…
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הי, אני קצת חדש בעולם התכנות ויתכן שהבעיה שלי בסיסית מידי ולכן לא מצליח למצוא לה פתרון בשום מקום. אני לומד EMGU עבור #C (מערכת לניתוח תמונה). אני מנסה להריץ קוד מאד מאד פשוט שמגדיר מטריצה ומציג אותה: using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Linq; using System.Text; using System.Windows.Forms; using Emgu.CV; using Emgu.CV.CvEnum; using Emgu.CV.Structure; namespace matrix_take_5_with_x64_2._4._2 { public partial class Form1 : Form { public Form1() { InitializeComponent(); } private void button1_Click(object sender, Event…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את העיצוב של div לפי גובה החלון וגובה טבלה מסויימת. אם גובה הטבלה > גובה החלון, אז יהיה עיצוב מסויים, אחרת יהיה העיצוב שנקבע בקובץ העיצוב. ניסיתי לעשות את זה עם javascript, מצאתי קוד שבודק גובה ורוחב של החלון וניסיתי ליישם את זה.. לא ממש הצלחתי. זה הקוד שלי: if( typeof( window.innerWidth ) == 'number' ) { //Non-IE myWidth = window.innerWidth; myHeight = window.innerHeight; } else if( document.documentElement && ( document.documentElement.clientWidth || document.documentElement.clientHeight ) ) { //IE 6+ in 'standards compliant mode' myWidth = document.documentElement.clientWidth; myHeight = document.documentElement.clientHeight;…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יותר נכון להגיד שאני לא יודע: ;D אני מצליח לעשות פעולות כפל וחילוק כמו שצריך אבל אפילו פעולת חיבור פשוטה אני לא מצליח לעשות. אני משתגע!!! כתבתי את השורה הבאה: Me.txtRe.Value = Me.txtBbase.Value + Me.txtR.Value אם נאמר בתא הראשון יש 30 ובתא השני יש 5. הוא אמור לתת לי 35 כפי שאתם יכולים לעשות בעצמכם. אבל הוא נותן לי 305 במקום לחבר את הספרות כמספרים הוא מחבר אותם כתווים. מה עושים?! תודה, ניר. PS אם זה קשור אני משתמש ב-VB שב-access
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אם יש פה מישהו שמבין איזה ספר ממולץ לרכוש לשפת התכנות C# באנגלית/עברית - אין לי בעיה להזמין מאמזון. העיקר שיהיה ספר לעניין שמסביר את השפה מההתחלה עד חלק מתקדם. מוכן לשמוע המלצות
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם יש פקודה שממזגת בין מערכים ממיונים מפני שמיזוג של שלושה מערכים בלי פקודה הוא ארוך ומסורבל ולא נירא לי כל כך הגיוני, לי לפחות יצא פונקציה מאוד ארוכה. עשיתי בדיקה קצרה באינטרנט והבנתי שיש משהו שאמור לפתור את הבעיה הזאת בפקודה. עכשיו אם יש למישהו אלגוריתם קצר שייעל את פונקצית המיזוג אני אשמח שירשום לי אותו. נ.ב אני כותב בC#
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היות ואני בדיוק מחפש דירה באיזור שמוצף בדירות, נורא קשה להסתפק בפילטרים שיד2 מציעים. אז חשבתי לעצמי שאולי אני אכתוב כלי שלוקח את כל זה, ואו מכין לי DB קטן שאני יכול לפלטר עם SQL או סתם זורק את זה לתוך קובץ אקסל. השאלה היא כזו: יש מצב לשלוף את המידע שבאתר איכשהו בעזרת SQL או API כלשהו, או שאני אאלץ לעבור ולפרק את הHTML כדי לשלוף את המידע? יצא למישהו לעשות משהו דומה מולם?
-
- 2 תגובות
- 22k צפיות
-
-
איך אני רושם תוכנית כזו: ? בקואורדינטות פולריות משוואת אליפסה בעלת מוקד אחד בראשית הצירים היא: r(t)= a(1-e^2) / (1-(e)Cos(t) ----> that's the formula a - מחצית מהציר הראשי של האליפסה. e - האקסצנטריות של האליפסה (מספר בין 0 ל 1, ככל שקרוב יותר ל-0 האליפסה יותר מעגלית וככל שקרוב ל-1 האליפסה יותר צרה) שרטט אליפסה בקואורדינטות פולריות, דאג שהקו יהא חלק ככל שניתן ע"י בחירת ווקטור t מספיק צפוף. תודה אנשים !!!!
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
-
אני מחפש שרת איחסון חינמי טוב שתומך ב- PHP, ASP ו- mySQL ביחד. אתם יכולים להמליץ לי על אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש דרך לקבל את השם של המכשיר שמחובר בכל אחד מהcom ports? כי השם של הcom לא עוזר לי.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
איך אני עושה שהטקסט יהיא בצד ימין. ואיך שאתר יכתוב בעברית תודה[/[size=10pt
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אז ככה, אני שמעתי שיש יש אפשרות להקים אתר אינטרנט ללא עלות, לפי מה שראיתי באינטרנט יש חברות (גוגל בינהם) יש רק בעיה אחד!!!! יש לי דומיין, ואיני מעוניין בדומיינים ארוכים שמציאים החברות האלה, יש פתרון? או שחייב לשלם עבור זה?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
-
-
שלום ולילה טוב! התחלתי ללמוד דוטנט בג'ון ברייס בהתחלה לומדים מבוא לתכנות,חומר עיוני ללא מחשבים החומר מאוד קשה אני צריך מדריכים או לינקים למבוא לתכנות (אלגוריתם) אשמח לקבל עזרה תודה רבה ולילה טוב ליאור
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר Plug-in או משהו ל Eclipse שיאפשר inteli-sense בכתיבת C++, ברמה קרובה לזו של C# בויז'ואל סטודיו? משהו סטייל Visual Assist X? לפחות משהו שיגרום לחלון הצעות לקפוץ אוטומטית בלי ללחוץ Ctrl-Space? כל דבר שישפר את קלות כתיבת הקוד הרי הוא מבורך.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-