עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by rb024,

שלום לכולם, יש לי מחשב TABLET (מסך מגע) שעובד על WIN VISTA (בעוונותי...), אני מעוניין ליצור תיקיה של קיצורי דרך שכאשר אני לוחץ על אחד מהאיקונים (לדוגמה איקון עם תמונה של מטאליקה) הפעולה שתבוצע היא העתקה של תיקיית המוזיקה הרלוונטית ל-SD שמתבטא לי ככונן F. מישהו יודע אם יש פקודה שיכולה לעשות זאת ואם לא מהי הדרך הפשוטה ביותר לצור פעולה שכזאת. אם העלתי את השאלה בקטגוריה לא מתאימה אני מצטער אבל הנחתי שמתכנת שולף תשובות כאלה מהשרוול (בד"כ נלווה לזה מבט מזלזל שבזכות הפורום נחסך ממני.... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  2. מצאתי באתר הזה קוד שעזר לי ליצור תוכנית שכבר הרבה זמן רציתי לעשות (תוכנית שמשנה רזולוציה ל 1280X1024 בהפעלה, ולא שום דבר אחר). שיניתי קצת הקוד ששם כך שיתאים לרצוני, אני אעלה לפה את הפרוייקט כמו שהוא כדי שתוכלו לעזור לי. התוכנית שיצרתי פועלת כמו שצריך, אבל היא יוצרת טופס ונסגרת ישר, ואני רוצה לדלג על הקטע של טעינת כל מה שקשור לטופס. הבעיה היא שאני לא יודע כלום ב C#, ולא הרבה מדי על VS, ואני לא יודע מה עלי לשנות כדי שזה יקרה (או לחלופין, איזה סוג של פרוייקט אני צריך ליצור כך שלא יטען לי טופס). חוץ מזה, תכננתי לשים את התוכנית בתיקייה startup של היוזר שלי כדי שכשאכנס אליו הרזולוציה תשתנה אוטומתית, הבעיה היא שזה לא קורה כשחוזרים אליו לאחר switch user. אני אשמח עם תספרו לי על ד…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Snufkin,

רציתי לדעת במה הכי טוב כדי ליצור צ'אט באתר אינטרנט.... איזה שפה נחשבת הכי יעילה/נוחה ועכשווית ליצירת צ'אט באתר, ואיפה אפשר למצא סקריפטים והסברים בנושא...

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by beeper,

שלום, אני רוצה לנסות ליצור קובייה תלת מימדית ב-C# (לצורך בניית קובייה הונגרית) אני מחפש הסברים ברורים למתחילים בנושא של תלת מימד, גם בנושא יצירת הקובייה וגם בנושא הזזתה.. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 5.8k צפיות
  5. חבובצ'יק חביב כלשהו לפני כחודשיים יצר לי קובץ php שאני משאיר אותו לבד בתיקיה עם תמונות ושאני מקשר [ img ] לקובץ ה PHP הוא מציג כל פעם תמונה אחרת ברנדומליות.. עובד מצויין הבעיה היא שיש לי קצת בעיה עם ה PHP בשרת ואני לא יודע עוד כמה זמן יחזור לתפקד, יש קוד ASP שיעשה את העבודה? תודה (:

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  6. Started by sababchik,

יש לי VISUAL STUDIO 2010 ןאני כותב בVB מישהו יודע איפה אני בוחר פרוייקט חדש כקובץ EXE? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ניר.,

איך אני הופך מסד נתונים באקסס 2007 לקובץ EXE ? אם זה לא ניתן, האם יש דרך אחרת בה ניתן להשתמש לפני הפצת התוכנה / מסד הנתונים ?

• 11 תגובות
    • 6k צפיות
  8. Started by ניר.,

שלום רב, הוספתי ללצחני פקודה בפרויקט שלי ב- VB תמונה גרפית ולאחר שאני שומר ויוצא מהתוכנית נוצר לי קובץ עם שם הטופס עם סיומת frx אך כאשר אני מוחק אותו ונכנס בחזרה לתוכנית ולטופס הוא רושם לי כי הקובץ הנ"ל לא קיים (דבר המראה כי הוא נחוץ) וכל התמונות שהוספתי ללחצני הפקודה נעלמו. מהו הקובץ הזה ולמה הוא נחוץ? בפרויקטים קודמים שלי לא נוצר הקובץ הנ"ל והתמונות בבלחצני הפקודה היו תקינים ? האם ניתן לסדר זאת שיופיעו התמונות בפקדים אך ללא צורך בקובץ עם הסיומת frx ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מעוניין ליצור באתר שלי מסד נתונים שיהיה למעשה שמור בקובץ xml, והייתי רוצה לדעת איך אני עושה שברגע שאני מעלה לאויר את האתר היוזר הראשון שנכנס ורושם את הפרטים שלו זה מייצר קובץ xml וזהו וכל יוזר אחר פשוט יוסף לקובץ ממ הבנתי שאני עושה את זה בקובץ global.asax במתודה Application_start האם המתודה הזאת רצה פעם אחת בכל חיי האתר? מן startup כזה או שכל פעם שיוזר נכנס המתודה הזאת רצה דבר נוסף האם אני יכול ליצור בglobal.asax משתנים גלובלים? הפרוייקט שלי מסוג Web Site

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by OzZzZz,

שלום לכולם אני רוצה ליצור קובץ אצוואה שמעתיק לי תיקייה ותתי תיקיות ממחשב X למחשב Y. אני רוצה לשים את הקובץ שיעבוד כל שעתיים ויעתיק את כל השינויים שחלו בתיקיית המקור. כאשר הוא מעתיק לתיקיית היעד שלא ידרוס אף קובץ אלא אם חלו בו שינויים ובמידה וחלו בו שינויים שלא יציג שום הודעה על כך, שפשוט ירוץ אוטומטית. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by BedB0y,

זה הקוד http://dl.dropbox.com/u/24303191/file1.txt אני מקבל תווים וקואורדינטות שבהם אני אמור לשים את התווים בקובץ. יצרתי קובץ "ריק" עם רווחים בהתאם למספר השורות והעמודות של הקובץ נסיתי להשתמש בfseek (בפונקציה הראשונה בקוד) בשביל להדפיס את התווים בקובץ, הבעיה שזה מדפיס לי את כל התווים בשורה הראשונה ולא ברור לי למה...HELP!! תודה

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  12. Started by eido300,

אני לא יודע אם זה שייך לכאן, אם לא בבקשה להעביר את זה למקום הנכון (או לחלופין לענות כאן - זה יותר נוח). אחרי שגמרתי לכתוב את התוכנה שלי איך אני יוצר לה קובץ התקנה נורמלי? עד עכשיו יצרתי קובץ התקנה ע"י הpublish של הVS, אבל זה יוצא מעפן (אפילו סמל לתוכנה לא הצלחתי לעשות) השאלה איך עושים קובץ התקנה נורמלי כמו שיש לכל שאר התוכנות. ניסיתי לעשות את זה דרך ההרחבות של VS ולא הצלחתי לעשות כלום, בהרחבות מצאתי הרחבה שנקראת NuGet Packager אשמח אם משהו יסביר לי עליה. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by eido300,

בעקבות הדיון הזה אני רוצה לנסות לבנות את קובץ ההתקנה לבד, במקום להשתמש באפשרות הpublish של הvs אני רוצה לקחת את הקבצים שנוצרו מהקימפול וליצור להם קובץ התקנה (כמו שעושות התוכנות installShiled, inno setup, וכו'). יש לי כמה שאלות על הנושא: בתיקיית הפרוייקט בנתיב bin -> debug (מצורפת תמונה) יש כמה קבצים (עם סיומות: config. , .application , .manifest , .pdb, .exe , .vshost) ועוד תיקיה בשם app.publish שמכילה רק קובץ exe באיזה קבצים אני צריך להשתמש? יש משמעות לאיפה הקבצים מחולצים? זאת אומרת אני יכול פשוט לחלץ אותם לאיפה שאני רוצה או שיש תיקייה מסויימת (לדוגמא program Files) שאליה נהוג לחלץ אותם? איך יוצרים את הקובץ הסרה ככה שהוא יופיע בהסרת תוכניות של הwindows?

• 46 תגובות
    • 14.5k צפיות
  14. הי איך אפשר לסגור תוכנה (c# בויזואל סטודיו) כקובץ התקנה? אני לא רוצה את הclickonce אלא שיראה התקנה אמיתית, עם כל הספריות שנצרכות לתוכנה לצורך הפעלתה.

15. Started by לייבלה,

יש לי VS13 Ultimate והייתי שמח לדעת כיצד ניתן ליצור קובץ התקנה. הבעיה שלי היא שאני צריך תוך כדי ההתקנה להריץ גם קוד קטן (C#). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום ! ברצוני ליצור באמצעות קוד ++c קובץ טקסט ולקרוא את תוכנו. להלן הקוד שכתבתי: //temp.cpp #include <iostream> using std::cout; using std::cin; using std::endl; using std::ios; using std::cerr; #include <fstream> using std::ifstream; using std::ofstream; int main() { ofstream yosD("yosData.dat",ios::out); if(!yosD) { cerr << "\ncouldn't open file !"; exit(1); } int myN; char myName[10]; double mySal; cout << "\nEnter number, name and salary\n?"; while(cin >> myN >> myName >> mySal) { yosD << myN << myName << mySal << endl; cout << "?"; …

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by moo2004,

היי, אני מריץ Batch File ב Login Script של המחשבים בארגון שלי. אני רוצה שכל מחשב שמריץ את הסקריפט יצור קובץ טקסט (TXT) עם השם שלו בתיקייה מסוימת. מה הפקודה ליצירת קובץ טקסט (TXT)?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by TAsraf,

אוקי אז נתנו לי את הקוד ליצירת קובץ.. אבל הבעיה היא שכשאני עושה $username == $_POST["username"]; $fopen = fopen('users/$username.user', 'w'); $filename = 'users/$username.user'; $somecontent = ""; זה שומר לי את השם קובץ בשם $username ולא מה שקבוע במשתנה $username איך אני מתקן את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  19. יש לי אוזניות סגורות. הפלייבק מהמיקרופון מרעיש מאוד את הסאונד הכללי, אבל היות ואני לא שומע את עצמי עם האוזניות - אני חייב פלייבק כשאני משתמש במיקרופון. השתקת המיקרופון לא מספיקה, כי אם הפלייבק עדיין פעיל - בכל זאת יש רעשים על האות (כ.קול מובנה... מה לעשות). הצלחתי מאוד בקלות לייצר קיצור דרך שמשתיק את המיקרופון או את הרמקולים/אוזניות בכללי באמצעות תוכנה שנקראת nircmd.exe, אבל לא הצלחתי להשתיק רק פלייבק מהמיקרופון - שכן זה תת פרמטר של התקן הרמקולים (כמו back, front, center/sub, line in front, line in back וכו'). למישהו יש רעיון לגבי איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by CB85,

שלום, אין לי מושג איך קוראים לזה, אבל ישנה אופציה כלשהי, המאפשרת ליצור קישור "עקיף" דרך האתר, כלומר ברגע שמציבים את העכבר מעל הקישור, בשסטטוס-בר יהיה רשום קישור לא אל האתר המקושר, אלא אחד מורכב מסימנים ואותיות, תחת הדומיין של האתר שלי... שמעתי שעושים דברים כאלו דרך JAVA... בעקרון לא משנה לי איך לעשות, העיקר לעשות את זה. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by yossi21,

התחלתי ללמוד HTML באתר edX, הגעתי לתרגיל שאני אמור ליצור קישור שכאשר לוחצים עליו הוא נותן פקודה לדפדפן להוריד את דף האינטרנט שקישרתי למחשב. זה לא מצליח לי, אשמח אם תוכלו להסביר לי איפה טעיתי, תודה. זה הקוד: <!DOCTYPE html> <html lang="en-US"> <head> <title>HTML Page</title> </head> <body> <a href="http://www.micorosoft.com" target="_blank" download>http://www.microsoft.com</a> </body> </html>

22. Started by computer_freak,

שאני עושה קישור ומשתמש בכותרת מרמה 2 בשביל הטקסט לקישור האזור של הלחיצה על הקישור מגיע עד לאמצע הדף באותה השורה ורק אם אני עושה פונט סייז זה בסדר

23. Started by frame it,

שלום לכולם, אני רוצה ליצור רכיב ברמת האפליקציה (כמו לדוג' זיהוי מספר הנכנסים לאפליקציה) אני רוצה לעדכן כמה משתמשים נמצאים בדף מסוים ברגע נתון, אני גם רוצה לזהות כאשר הם עוזבים את הדף וכד', לידע הכללי- אני עובד עם v.s 2003 אני רוצה ליצור איזה CUSTEMCONTROL כדי שיאפשר לשים אותו בכל אפליקציה שרוצים. אשמח אם יש לכם דוגמאות או מקום לקרוא על הנושא. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  24. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אז ככה אני צריך לבנות האתר שהרקע שלו הוא כתום - לבן כאשר הם מתחברים באמצע יענו צד אחד כתום כהה הולך ומבהיר וכנ"ל לגבי הלבן יש רעיונות ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היום נשאלתי בראיון עבודה בjava לעשות רשימה מקושרת בלי שימוש בcollection הייתי רוצה לקבל הצעות איך אתם הייתם מממשים את המחלקה הזאת ? אני עשיתי את זה אם array רגיל, שאני מגדיר לו את הsize והtype של המערך הזה עשיתי אותו כאובייקט מסוג person למשל מה דעתכם? פתאום הבנתי שיש הרבה מקומות שבודקים לוגיקה שלי, אז אני צריך לדעת לממש הרבה דברים שjava או c# מוכנים האם זה הדרך היחידה שעושים רשימה מקושרת בלי collections? או שיש עוד דרכים אשמח אם יהיה פה הצעות לפיתרון...

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים