עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by tsachiy,

היי חבר'ה מה קורה חג שמח אני יודע שהשגיאה הזו קורית כאשר יכולה להיות סיטואציה שאין לה return כלומר שלא סגרתי את כל האפשרויות, אבל מישהו יכול להגיד לי מה חסר לי בדיוק? (התוכנית קולטת מספר, ואז בתת פעולה בודקת האם הוא מספר מיוחד. מספר מיוחד זה מספר שהוא + המספר ההופכי שלו מבחינת הספרות הוא מספר ריבועי. למשל אם המספר הוא 47, אז 47+74 = 121. המספר 121 הוא ריבועי של 11, לכן 47 הוא מספר מיוחד). מדובר בשפת JAVA import java.util.Scanner; public class Question2 { public static void main ( String[ ] args ) { Scanner scan = new Scanner (System.in); int num; System.out.println ("Enter a number"); num=scan.nextInt(); if (special(num)==true) …

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. היי.. מסתבר שיש לי בעיה רצינית להשתדרג לcss יש לי טבלה- בה אני משתמש כתבנית (תפריט תוכן וכו) לאתר ואז כמובן טבלאות בתוכן. מה שקורה שהמחלקה של הטבלה החיצונית (של התבנית) משגעת לי את העיצוב והמחלקה של הטבלאות הפנימיות ( של התוכן) (אני משתמש במחלקה אחת לטבלה שמגדירה את הtr th td וכשניסיתי לתת לכל אחד את מחלקה משל עצמו גם זה לא הלך) בנוסף- כולכם יודעים על השיניים בתצוגה בין כרופ פיירפוקס וכו. בכל מקרה יש לי את התגית hr שאני לא מצליח להגדיר את העובי שלה ניסיתי width height border-width ללא הצלחה. אם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיות האלו אני אשמח נורא

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by SuB,

שלום! מישהו יכול להסביר כיצד מוסיפים עברית לתוכנה הנ"ל? הגירסא היא 3.1 אם זה עוזר. כמו כן, צרפו בבקשה את הקבצים שצריך. אני מתכוון לכך שבלחיצה על ctrl ו-"-" (מינוס) נפתחת שורה שבה ניתן להזין טקסט בעברית, כמו שיש בקומפיילר במחשבים שבבתי-הספר. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  4. Started by elnat4,

שלום לכולם. כתבתי סקריפט עם תוכנת Autoit, שפותח תוכנה כלשהי. תפקיד התוכנה בגדול - לקבל מסמך כלשהו, ולהחזיר דף טקסט (בלי להיכנס ליותר מידי פרטים) כעת אני צריכה לרשום קוד בשפת C# (הבעיה שמעולם לא למדתי שפה זו): הקוד יקבל מחרוזת (שזה המקור-המסלול של המסמך), יפעיל את הסקירפט (הסקריפט כאמור, פותח את התוכנה ומקבל את המסמך), ולאחר מכן יחזיר את הדף טקסט (שייצר הסקריפט).. זה לא נשמע לי מסובך, אבל כמו שאמרתי, אין לי שום ידע בשפה זו. (למדתי java והבנתי שזו שפה די דומה..) אז איך אני עושה את זה? או שאנסח בצורה ממוקדת יותר - איך אני מפעילה את הסקריפט מתוך קוד ב C#? תודה רבה, ואחלה פורום עינת

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by mimig,

אודה לעוזרים.... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד תכנות באופן עצמאי כדי להבין את עצמי לקראת לימודים באוניברסיטה שעוסקים שנושא. איך הייתם מציעים לי להתחיל? ידע במתמטיקה חשוב פה?

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by ohad5g,

שלום הינה התרגיל מקווה שמישהו יפתור אותו מהר כי נתקעתי http://www.fastup.co.il/thumbs/15077321.jpg' alt='15077321.jpg'>

• 4 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. Started by adibas,

אני יודע HTML ובניתי שתיים שלושה אתרים ובנוסף יש לי ידע בעיצוב גרפי (photoshop & flash) ואני רוצה להתקדם לעבר ASP ובעתיד גם שילוב של ASP מקושר Data Base. מחפש המלצה לספר טוב למתחילים מאוד. אין לי ידע בתיכנות כלל. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  9. אני רוצה תוכנה שתוכל להכנס לאתר של האונ' שלי ולמשוך משם ציונים וכדו'. איך עושים את זה? אני אמור לקרוא את הדף אינטרנט שנשלח אלי ולפענח אותו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני משתמש בקובץ CMD פשוט ביותר, שמשנה עבורי את הסיומות של כל הקבצים בתיקיה מ-GIF ל-JPG, מטעמי נוחות בלבד. REN *.GIF *.JPG ניתן להגדיר שבהרצת הקובץ לא רק שהוא ישנה את כל הסיומת של GIF ל-JPG בתיקיה בו אני מריץ, אלא גם בתתי-תיקיה שלה. הכיצד?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם, התחלתי ללמוד את"מ ואנו משתמשים ב- TURBO DEBUGGER ועכשיו מגיע הבעיה... אני משתמש במחשב נייד לצורך העבודות ומותקן עליו WIN7. אני מחפש דיבגר אחר שיכול לעבוד על ה-7 (ללא התקנה של XP MODE) הרצתי בגוגל חיפוש ולא מצאתי את מה שרציתי אולי למישהו יש המלצה על אחד כזה??? תודה,

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. (C++) אז ככה, יש לי מערך (לדוגמא מערך בגודל 5 שמכיל [1,0,1,1,1]) הפונקציה הרקורסיבית צריכה להחזיר את המספר השלם המתאים (במקרה זה 23) הפונקציה בנוייה כך: int BinArr2Int (int arr[], int length) 0 בניתי את הפונקציה בלי רקוסיה וזה לקח חצי דקה, אבל ברגע שאני מתחיל לחשוב רקוסיבית אני נתקע. השאלה שלי היא איך בונים את הפונקציה הזאת ??? בצורה לא רקוסיבית זה נראה כך: int BinArr2IntN (int arr[], int length) { int i; int temp = 0; int powr = 1; int num= 0; for (i = length-1; i>=0; i--) { temp = arr * (powr); powr *= 2; num+=temp; } return num; }

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by amd@ati,

היי, בקרוב אתחיל את הקורס "מבוא למדעי המחשב", אני רוצה להיוועץ בכם לגבי סביבת עבודה מומלצת. לא נראה לי שלתכנות בקורס הזה דרוש איזה כלי מתקדם במיוחד, אני מחפש את הנוח ביותר עם הממשק הטוב ביותר. האם יש סיבה לעבור ללינוקס? אם לא, אשמח לקבל המלצות לסביבת עבודה טובה לווינדוס, לא משנה אם כלי אחד או קומפיילר, עורך טקסט וכו' בנפרד. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. Started by perpec,

היי, כחלק משיעורי הבית שלי אני צריכה לכתוב קוד שבודק תקינות קלט ומכניס אותו למערך דו מימדי (בגודל ידוע), אני צריכה עזרה בבדיקת תקינות הקלט בבקשה. אני צריכה לקבל מהמשתמש קלט בצורה של num num num... כלומר - מספר-רווח-מספר-רווח-מספר אין הגבלה על גודל המספר. אין הגבלה על מספר הרווחים. כלומר - אני יכולה לכניס רווח-רווח-רווח מספר-רווח-מספר. אני צריכה לדעת מתי הקלט כולל כל דבר שהוא לא מספר או רווח, מתי הוא כולל מינוסים ומתי הוא כולל יותר מדי מספרים כדי שאני אוכל להדפיס הודעת שגיאה. היה לי רעיון להשתמש בלולאה שבה יש scanf עם %d ומתחתיה יש משתנה מסוג char שמתחיל לקלוט איפה שd הפסיק והוא צריך לקחת את כל הרווחים. ברגע שהוא קולט משהו ששונה מרווח (חשבתי לעשות את זה ע"י זיהוי של קוד …

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by meirtz4,

היי, כתבתי פרוייקט ב VS express for web שמורכת מ java script וC#, הכל עובד יופי שאני מריץ אותו לוקלית, אבל שאני מעלה אותו לשרת שלי, ברגע שהJS מנסה לקבל מידע מהתוכנה בC# הוא נתקע... ולא ממשיך לזוז יותר... יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by MrAlex,

ב-Hungarian Notation משתמשים? כי ראיתי אנשים שלא משתמשים ואנשים שכן משתמשים. תודה רבה על המענה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ychamp,

הסתדרתי בסוף :bash:

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by iceman90,

שלום, אני מחפש כלי (עדיף פשוט) שבעזרתו אוכל לתכנן ולשרטט דיאגרמת מחלקות (על פי תקן ה UML או משהו דומה) וכן שהכלי ידע לייצר קוד (חתימות של פונקציות בעיקר) על סמך הדיאגרמה בשפה #C. אני זוכר שנתקלתי פעם בדבר כזה,,, אבל לא זוכר איך קוראים לתוכנה. מישהו מכיר דבר כזה? תודה מראש. מטי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם מזה זמן מה, אני מנסה לכתוב תכנית פשוטה, המקבלת פריט בודד ל"מיניבר", כאשר הפריט כולל שם, וכמות(השדות מוגדרים בתוך מבנה). העניין הוא, שהמהדר(dev c++), מקמפל את הקוד בהצלחה ואף מריץ אותו, אך ברגע שאני מזין את הערכים הרצויים-התוכנית קורסת(הודעת שגיאה של מערכת ההפעלה הגורסת כי על התכנית להיסגר). כמובן-שללתי את האפשרות כי מדובר בבעיה במחשב הספציפי עליו אני עובד, הבעיה חוזרת על עצמה גם במחשב אחר. אשמח אם תעזרו לי להבין את שורש הבעיה #include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> struct minibar { char name[10]; int num; }; typedef struct minibar minibar; void scanf_item(minibar *p) { minibar *t = (minibar *)malloc(sizeof(minibar…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אתם חושבים שניתן למצוא עבודה אחרי גיל 30? שיניתי תחום ,מעולם לא עסקתי במחשבים ,ובשנה האחרונה אני לומדת לבד ומאוד נהנית -ושולטת ב-פוטושופ אילוסטרייטור CSS HTML ו2 מערכות ניהול וורדפרס וגומלה ובמקביל גם PHP ו JAVASCRIPT דרך LYNDA.COM (בשתי האחרונות הידע הוא בסיסי עדיין).ועכשיו התחלתי לחפש עבודה אני מבינה שכפרילנסרית למצוא עבודות זה בעיקר מזל או דרך חברים ,אבל כשכירה ניתן למצוא ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by nall,

שלום , אני רוצה לנתב את הפלט מהמסך לקובץ זאת בעזרת הפונקציה freopen , עכשיו לאחר הפעולה אני רוצה להחזיר שוב את הפלט למסך איך בעצם זה מתבצע ? לא הצלחתי למצוא דוגמא רלוונטית , אשמח אם מישהו יוכל לעזור... תודה

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  22. שלום אנשים חיפשתי ברחבי הרשת והבנתי שדברים כאלה הם לא פשוטים כמו להתייחס לערך שנמצא באותו דף כמו הסקריפט מה שאני רוצה זה בעצם, בעזרת Javascript, להוציא מידע שנמצא בhidden או תיבת טקסט, כשהhidden/text box נמצאים בframe/iframe האם זה אפשרי? ואם כן, איך? תודה מראש איל

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by Little_AKA_Or,

שלום P: אני כרגע בכיתה י', ביום ראשון יש לי בחינת מגן בפסקל. יש לי שאלה שאני חייב לוודא את התשובה שלה. כאשר יש לי פרוצדורה שמחזירה ערך בוליאני של True/False אני עושה את הזימון על המשתנים שעליהם צריכה לרוץ הפונקציה ובסופו של דבר מחזירה את הערך למשתנה בוליאני נוסף שאני יוצר בתכנית הראשית? (ז"א שהמשתנה הבוליאני שיצרתי שנמצא בתכנית הראשית מקבל את הערך True/False בעזרת זימון הפרוצדורה ואז אני בעצם יכול לעשות בו את השימושים שאסור לעשות עם פרוצדורה..) אני רוצה לוודא שזה נכון, ובמידה ולא לדעת איך אני בעצם מאפשר את השימוש בערך שמחזירה הפרוצדורה לכל דבר (ז"א שאני יכול להשתמש בו כתנאי ל- IF, יכול להציג אותו באמצעות WRITELN וכל השאר). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  24. to forum.docx

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by mcalfi,

תתקנו אותי אם אני טועה: Unicast שולח את המידע אחד אחד לכל מחשב שמבקש אותו באופן אישי יאנו אחד אחד. לא בו זמנית ולכן הוא מעפן ולא יעיל. אלה אם כן אני רוצה נגיד לעשות CHAT פרטי אחד על אחד. הפצת נתונים ב-Multicast שולח את המידע רק למחשבים שמבקשים אותו-בו זמנית. מעולה לCHAT ואז אני לא צריך שרת שיקבל את ההודעה וישלח לכל המשתמשים בחזרה. זה עושה את זה בשבלי. הפצת נתונים ב-Broadcast שולח את המידע שאני רוצה לכל מי שמחובר אליי ( ??? לא נראה לי שהבנתי את זה) ואפילו אם המחשבים לא רוצים את המידע הזה אני שולח להם בכל זאת אבל בו זמנית. בטחלס אין לי מושג להמ שמישו ירצה להשתמש בזה ולא בMULTI CUST. ואגב אני צריך לעשות את זה בפעולה חוזרת לכל איפי שיש לי ברשימה. ממש לא טוב. אבל אני בטוח טועה…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.