תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי פלאפון דור3, (U8120), יש לי שורת קוד בג'אווה שהייתי רוצה להמיר כך שאני אוכל להריץ אותה בפלאפון, איך עושים את זה??? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני בונה אתר וכאשר אני משלב בטקסט עיברי טקסט אנגלי אז כל השורה זז ובאלגן ואי אפשר להבין מה כתוב . איך אני עושה שזה לא יזוז , הטקסט נכתב בדפי HTML בלי שום תוכנה .
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לפרוס את התמונה שתיהיה על כל העמוד כרקע איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
עיצה ? הקוד שלי מורכב מ header file שהוא base class כדלקמן: //baseh.h #ifndef mybase #define mybase class base { public: base(int); protected: int first; }; #endif ומקובץ פונקציות למחלקה כדלקמן: // base.cpp #include "base.h" base::base(int myF) { first = myF; } ו header file למחלקה יורשת כדלקמן: // inher.h #ifndef myinher #define myinher #include "base.h" class inher : public base { public: inher(int, int); private: int second; }; #endif וקובץ פונקציות למחלקה: // inher.cpp //#include "base.h" #include "inher.h" inher::inher(int myFirst, int mySecond) { first = myFirst; second = mySecond; } היישום הינו: // temp.…
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום רב, אני בונה לפרוייקט גמר לבית הספר סנייק, וכמובן צריך להשתמש בחצי המקלדת, מצאתי את הקוד האסקי שלהם, ועשיתי תו שקולט קלט מהמקלדת ע"י getchar. הקודים משום מה אינם עובדים לי, עשיתי switch למשתנה ששומר בתוכו את קלט המקלדת, כשאר אני עושה לו 8,6,4,2 שאלו החצים בצד, הנחש עובד ואני מצליח לזוז, כאשר אני שם לו את הקוד האסקי של החצים הרגילים, זה לא עובד, מישהו יכול להגיד לי מדוע? מה אפשר לעשות? מה הקודים ,אולי מה שיש לי הם לא נכונים. תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עושה את צעדי הראשונים בג'אווה, ומשהו קטן מסקרן אותי. האם ניתן לקחת תוכנית שכתבתי בג'אווה, ולקמפל אותה לקובץ EXE, אבל באופן כזה שלא יהיה צורך להתקין את סביבת העבודה של ג'אווה (ה-Runtime Environment) על המחשב המריץ את התוכנית? (אם כן, איך?)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכון בHTML יש את הפקודה MAILTO : ............. כדי לשלוח EMAIL אז אני רוצה שישלח הודעה מסויימת לדוגמא שישלח: [glow=red,2,300]הלקוח[/glow]:____ [glow=red,2,300]רוצה לבטל פגישה בתאריך[/glow]:____ [glow=red,2,300]בשעה[/glow]:____ שישלח את התבנית הזו ואת החסר(הקוים) לפי מה שהלקוח מלא.
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום! מישהו יכול להסביר כיצד מוסיפים עברית לתוכנה הנ"ל? הגירסא היא 3.1 אם זה עוזר. כמו כן, צרפו בבקשה את הקבצים שצריך. אני מתכוון לכך שבלחיצה על ctrl ו-"-" (מינוס) נפתחת שורה שבה ניתן להזין טקסט בעברית, כמו שיש בקומפיילר במחשבים שבבתי-הספר. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הרעיון הוא (למי שלא ראה בפורום "כללי") הוא לעשות אתר על מתכונים במטבח הישראלי (מכל הסוגים: סיני, איטלקי, יפני, מזרחי וכולי).. עכשיו התחלתי לבנות את האתר (כמובן מהחלק הכי מסובך - כמה מתאים לי) ובניתי מסד נתונים ב-Access שכולל שלושה טבלאות: 1. מתכונים 2. סוגי מתכונים (איטליקי/סיני/יפני/וכולי) 3. משתמשים רציתי לדעת מהי דרגת הקושי עבור מישהו שכבר ראה שימוש ב-SQL (במקצוע Visual Basic) אבל לא ממש השתמש בו לשלב את עם האתר? באתר אני רוצה שיהיה רשימת תפוצה של דואר (אני מניח שזה דרך מסד נתונים), ורשימת מתכונים. מה נדרש ממני מבחינת SQL כדי לעשות את זה? האם אני יכול פשוט לקחת ממשק מוכן ופשוט לחבר אותו למסד נתונים (מדובר בפרויקט לבגרות)...? ד"א, איפה יש אתרים שמסבירים תחביר של SQL ו…
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הי ! אני מנסה לבצע: string1 = string2 + string3 באופן הבא: 1. header file למחלקה str כדלקמן: //str1.h // header file for class str class str { public: str(char *); void setS(char *); str &operator+(str &); str &operator=(str &); private: char *s; int l; }; 2. ה implementation file של המחלקה כדלקמן: //str.cpp // implementation of class str #include "str.h" #include <new> #include <iostream> str::str(char *myS) { setS(myS); } void str::setS(char *yoS) { int myL = strlen(yoS); s = new char[myL]; strcpy(s, yoS); } str &str::operator+(str &yoStr) { int myL = strlen(yoStr.s…
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם אתם מכירים קומפיילר טוב וחינמי לCPP? ובקרוב כנראה צפויות לכם הרבה שאלות ניוביות על CPP.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כשמקצים סטטית איפה נשמר האובייקט וכשדינמית איפה? מה ההבדל בין הקצאה סטטית לדינמאית בנוגע למחרוזות(מה אפשר לעשות בדינאמית שאי אפשר בסטטית). ובאובייקטים (מה ההבדל בין הקצאה סטטית למבציע על אוביקט דינאמי(NEW) ). תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
I want to implement a basic lexer in c++, i.e to be able to read input (strings) from either stdin or a text file, take it apart according to specific grammer rules and identify syntax errors lex http://www.opengroup.org/onlinepubs/007908799/xcu/lex.html would've been ideal for this task, however unfortunately i'm forbidden from using it what i'm basically asking for is either tips about how to go and implement it, a general guide conserning this topic (better) or a basic lexer source code (even better)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך קומפילר ל-C הכי פשוט שיש שאני רק רושם בו עושה קומפייל ודי לא יותר מזה למשהו יש אחד +לינק?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, ביום חמישי הקרוב תהיה לי בחינת מתכונת בעיצוב תוכנה, ולקראת המתכונת/בגרות אני מנסה ללקט חומר עזר בשביל הבחינה, כאמור: בעיקר אלגוריתמים. האלגוריתמים שאני צריך הם בעיקר אלגוריתמים שפועלים על טנ"מים שימושיים (stack,list, binary tree, queue) וביניהם: מיון, מיזוג, חיפוש ובעיקרון כל דבר שיכול להיות מועיל בפיתרון בחינות בגרות. האם מישהו מכם מכיר אתר/אוסף/ספר שבו ישנו אוסף כזה של אלגוריתמים? תודה רבה רבה לכל המגיבים, זו אחת הבחינות החשובות בקריירה שלי בתיכון. נ..ב גם אלגוריתמים לבחינה במדעי המחשב א' יתקבלו בברכה... ואם יש לכם דברים שאתם השתמשתם בבגרות שלך בבקשה תשלחו לי לאימייל, או שתעלו את זה לאתר. האימייל שלי רשום בפרופיל.... האימייל שלי זה avinoam שטרודל gmail נקודה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך שרת טוב של FTP חינמי בלי פירסומות שיעבוד מהר ושאני יוכל להעלות לשם פורום שהכל יתמוך בו . ואולי איזה משהו שמבין בפורומים ויוכל לשמור איתי על קשר קרוב באיסיקיו או מסנג'ר... icq: 800097 messenger: kobitomi20@hotmail.com
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מתכנת ב C++ כבר כמה זמן ואני רוצה לתקשר עם שרת MySQL ולהכניס לו ערכים בעיברית ניסיתי להכניס ערכים בעיברית לMYSQL והם יצאו כ ??? כאשר שיניתי את ה CHARSET של MYSQL לעיברית הערכים יצאו גיבריש (אני עבדתי אז דרך הSQL Command Line ) איך אני יכול להכניס ערכים בעיברית לSQL ? ולשלב את זה ב C++ (ז"א- האם קיימת תמיכה בעיברית ב C++ ,האם CHAR לדוגמא יכול להכיל אות בעיברית? ) רועי
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אהלן, אנשים יש לי שאלה, שנתקעתי איתה לקראת הסוף. זה הקוד, שכתבתי, שאכן הופך את האותיות למקודדות כנדרש, אך אני לא מצליח לכתוב אותן בסדר הנדרש בשאלה, כלומר אני הופך אותן אות אחר אות ולא מצליח לקרוא ולהדפיס אותן בסדר הנדרש בדוגמה. בפתרון אסור להשתמש במחרוזות , מערכים ופוינטרים אלא רק במשפטי תנאי ולולאות. תודה מראש על העזרה. #include<stdio.h> int main() { int length;int i;int check; char letter;char check_letter;char coded_letter; printf ("\nEnter the word length and the word immediately after it: "); if (scanf("%d",&length)!=1) { printf ("\nInput Error!"); } else { printf ("%d",length); } for (i=0;i<length;i++) { check=scanf("%c",&letter…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, כתבתי קוד הממש מחשבון בשפת גאווה. כאשר אני מכניס קלט דרך ה-eclipse הפלט יוצא נכון וכמו שצריך, גם כאשר אני מריץ את התכנית דרך ה-cmd הפלט יוצא נכון אם הקלט הוא דרך המקלדת, אך כאשר אני מכניס את אותו הקלט דרך קובץ יוצא פלט שונה, מצורף קובץ תמונה של ה-cmd והקובץ ממנו נלקח הקלט.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה מה קורה חג שמח אני יודע שהשגיאה הזו קורית כאשר יכולה להיות סיטואציה שאין לה return כלומר שלא סגרתי את כל האפשרויות, אבל מישהו יכול להגיד לי מה חסר לי בדיוק? (התוכנית קולטת מספר, ואז בתת פעולה בודקת האם הוא מספר מיוחד. מספר מיוחד זה מספר שהוא + המספר ההופכי שלו מבחינת הספרות הוא מספר ריבועי. למשל אם המספר הוא 47, אז 47+74 = 121. המספר 121 הוא ריבועי של 11, לכן 47 הוא מספר מיוחד). מדובר בשפת JAVA import java.util.Scanner; public class Question2 { public static void main ( String[ ] args ) { Scanner scan = new Scanner (System.in); int num; System.out.println ("Enter a number"); num=scan.nextInt(); if (special(num)==true) …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני פרילנסרית וצלם ביקש ממני לבנות לו אתר רספונסיבי תדמיתי. מה המחיר המקובל ? הבנתי שבין 5000 ל10000 ומה הנוהגים לפני עסקה חוזה וכו'? זו עבודה ראשונה אז אני מתייעצת עמכם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ניתן להכניס שם חשבונית ואז הם אומרים לך כמה אתה צריך לשלם לחשמל,מים,ארנונה וכו איך זה עובד? הם סגרו הסכמים עם כל החברות הנ"ל שיתנו להם גישה? או שעשו את זה דרך טכנולוגיה שאני לא מצליח לחשוב עליה אשמח לכיוונים לצורך פרוייקט שאני מקדם תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להתחיל ללמוד שפת תכנות ולהמשיך ללמודים יותר מתקדמים בעתיד, לצערי אין לי את הכלים הבסיסיים אך יש רצון ללמוד. אני צריך עזרה בבניית הבסיס לכן שאלתי היא האם יש אתר מדריכים או אפילו פה בפורום או אפילו ספר שאפשר לקנות כדי ללמוד? אם כן איך אני בונה בסיס טוב וממה להתחיל? בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-