עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by edeNF,

כחלק מההתכוננות שלי למבחנים של גאמ"א נתקלתי בשאלה הזאת שהביאו בפורום: לא הבנתי את הפתרון שהמשתמש שם הציע, אז החלטתי לעשות אחד משלי. הוא עובד כמו שצריך על כל המספרים חוץ מהשביעיות. אני חושב שזה בגלל שהחישוב במספרים מאוד גדולים. אשמח אם תעזרו לי לתקן את הקוד תודה. הקוד שכתבתי: static String getStr(int n, int d) { String result = "0."; List<int> staticDigits = new List<int>(); List<int> dynamicDigits = new List<int>(); int t = n * 10; ; while (staticDigits.IndexOf((t / d)%10) == -1) { staticDigits.Add((t / d)%10); t *= 10; } do { staticDigits.Remove((t / d) % 10); …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by shynet,

שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בשליטה על המחשב ע"י אתר, למשל יהיה לי קישור כמו "כבה את המחשב" מה שישלח פקודה למחשב להיתכבות משהו שנשמע פשוט אבל אני משער שעלול להיסתבך, בעיקרון בקשר לבניית התוכנה שרצה ברקע בצד של המחשב אני לא חושב שזאתי הבעייה יחסית לשאלה איך בכלל אני גורם לאתר ברשת לשלוח מידע למחשב? בעזרת איזו שפה אני מתכנת את זה? ואיך המידע מועבר? חשבתי בהתחלה על להישתמש במסד נתונים של MySql ולכתוב Client שירוץ ברקע של המחשב שיבדוק כול פעם אם משהו הישתנה במאגר נתונים ולהגיב בהתאם (להריץ לולאה שתבדוק), אבל אני משער שלא ככה זה מתבצע במציאות ואשמח לדעת איזה שפות אני אצטרך לדעת, ואיך הדבר פועל. תודה רבה! ואם יש לזה שם מסויים אשמח לדעת מה השם של זה כי אני לא ממש ידעתי מה…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by O.D,

היי חבר'ה, ברצוני להקים אתר קניות, לא משהו בסדר גודל מטורף, חנות צנועה יחסית אבל בכל זאת שיראה טוב ויתפקד כראוי. מברורים שלי בנושא, הבנתי שיש המון תוכנות קוד פתוח אשר נותנות בעצם את המענה בנושא של קטלוג המוצרים, ממשק ניהול וכו' ברשותכם כמה שאלות : הבנתי שהתוכנה העיקרית היא osCommerce וממנה התפתחו עוד המון תוכנות כמו TomatoCart וZen Cart 1.העניין העיקרי שרציתי לברר עליו הוא על הצד האבטחתי. מה בעצם דרוש ע"מ לאבטח את האתר כראוי ולבצע רכישה דרך כרטיס אשראי בהנחה שהאתר מבוסס על אחת מהתוכנות הללו? 2. מבחינת עיצוב, עד כמה התוכנות הללו פתוחות לשינויים ומה דרוש מבחינתי בעצם כדיי לעצב את הממשק החיצוני כרצוני? 3. על איזה מכל התוכנות המוצעות אתם ממליצים בהנחה שהצד העיצובי חשוב…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by orelzion,

שלום איך מוסיפים אייקון לאתר בשורת הכתובות ב asp.net?

5. Started by kritikal,

שלום רב, אשמח בבקשה לקבל מידע והמלצה לספר לקניה, שיכול לעזור לי וללמד אותי לגבי השפות האלו. אומנם עשיתי הרבה קורסים, גם בצבא, אך לא התעסקתי עם תיכנות מספר חודשים טובים (עם השפות הנ"ל).

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  6. שלום, אני משתמש בתוכנה Eclipse לתכנת בשפת J2me והתוכנה עובדת עם תוכנות אחרות מסביב - Wireless Toolkit, Sony Ericsson Emulator ועוד כל מיני.. מי שמתעסק עם התוכנה בודאי יודע על מה אני מדבר... הבעיה שאני מנסה להריץ את הקוד, הוא נותן לי שגיאה: Proxy could not open new connection to handset. Could not connect to the device. למי שמכיר את הבעיה, יודע איך לפתור אותה - אני אשמח לתשובה מהירה וברורה. תודה!

7. Started by Yehudaa,

לא ידעתי איפה לשים את התראד הזה תרגישו חופשי להעביר אם יש צורך . יש המון פורומים ברשת עם המערכת הזאת . לרוב הם מעייפים אותי וגורמים לי פשוט לוותר עליהם אלא אם הם נדירים במידע שלהם . שלא תבינו לא נכון יש פורומים שעיצבו את המערכת הזאת מצוין , אבל רובם ממש לא נוחים לי . מה דעתכם על המערכת הזאת ? דוגמא לפורומים http://www.xda-developers.com/ http://www.avsforum.com/avs-vb/index.php http://www.audiokarma.org/ http://www.head-fi.org/

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by shynet,

שלום לכולם, את החופש הזה ניצלתי ללמוד כמה שפות שתרמו לי לפתח את האתר (Javascript , PHP וכו...) ואני דיי חדש אז יכול להיות שאני עושה טעות טיפשית. אני כותב בJavascript קוד ומייבא אותו למסמך HTML שלי, וניראה כי הקוד לא נוסף (לפי ה-LiveCode של DreamWeaver), הינה הקוד שנמצא בתוך הקובץ itt.js: function Setup() { var tooltip = document.createElement("div"); tooltip.setAttribute("id","itt"); document.getElementsByTagName("body")[0].appendChild(tooltip); document.getElementById("itt").style.display = "none"; } window.onload=Setup(); והינה מסמך ה HTML: <html> <head><title>Something</title> <script type="text/javascript" src="itt.js"></script&g…

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  9. שלום רב, בניתי אתר ב asp.net ו #C, בנוסף, בניתי קובץ FLASH עם ADOBE FLASH CS 4, איך אני שותל אץ הקובץ FLASH באתר. כלומר, ברגע שהאתר עולה הקובץ ירוץ ... ובאיזה סיומת אמור להיות הקובץ FLASH לפני ששותלים אותו בתוכנית בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין ליצור קובץ שבו יש לי את כול הפונקציות שמשתמשים בהם כמה קבצי PHP, במקום להעתיק ולהדביק ולהכפיל את העבודה אני מעוניין ליצור קובץ PHP אחד שבו יש פשוט את כול הפונקציות ונגיד וקוראים לקובץ functions.php אז אני מעוניין ל"ייבא" אותו למסמך PHP אחר ולהישתמש בפונקציות לאחר שייבאתי אותו וככה אני מקל על העבודה ולא צריך להעתיק את אותה הפונקציה ממקום אחד לאחר. האם יש אפשרות לבצע דבר כזה ? ואם כן אשמח לדעת איך (ואפילו דוגמא קטנה) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  11. שלום, התקנתי שרת אפאצ'י מתוכנת התקנה הכורכת באגודה אחת התקנת php , mysql ו apache בשם xampp. הונחיתי להוסיף קובץ בשם my.cnf המכיל: [mysqld] basedir = C:/xampp/mysql/ datadir = C:/xampp/mysql/data/ כשאני מאתחל את המחשב עולה התוכנית: mySQLadmin1.4 והיא משגרת הודעות שגיאה בקצב של הודעה ל 5 שניות בזו הלשון: כותרת: winMySQLADMIN1.4 גוף ההודעה: Access violation at address 10009FBD in module LIBMYSQL.dll. read of address 00000000 מישהו יודע מה פשר השגיאה וכיצד מתפטרים ממנה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם, היום כתבתי סקריפט התחברות, הכל עבד טוב ויפה עד שניסיתי לאמת את הפרטים עם הצפנת MD5. כאשר אני מקליד את הפרטים עם הקוד של הMD5, אני לא מצליח להתחבר. הנה הקוד: if (isset($_POST['submit'])) { $c_username = $_POST['username']; $c_password = md5($_POST['password']); $check = mysql_query("SELECT * FROM `admin` WHERE `username` = '$c_username' AND `password` = '$c_password'"); if (mysql_num_rows($check) == 1) { $details = mysql_fetch_array($check); $id = $details['id']; $username = $details['username']; $password = $details['password']; $_SESSION['admin'] = $id; $_SESSION['adminame'] = $username; header("location: index.ph…

13. Started by matteo,

אני חושב לעצמי, מה היתרונות של יצירת מחלקה לרשימה מקושרת, כשיש לנו היום בספריית ה stl את המחלקה vector? ישנם יתרונות בכלל, וגם אם כן, אפשר פשוט להוסיף למחלקה של הווקטור מה שאין בה(לא עולה לי משהו קריטי בראש).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by nobynod,

בוא נגיד אחד שקולט מהר שפות כמה זמן יקח לו ללמוד לבנות עמודים בפייסבוק? איזה שפות צריך לדעת?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. כלומר מספרים עם 50 ספרות וכדומה.. ואיזה אופרטור עובד על זה? כמו INT, LONG ,DOUBLE וכו'... (צריך למספרים לא שלמים...)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by orelzion,

שלום אני צריך בבקשה קוד של רגולר אקספרשיין שמתאין להגדרות הבאות מינימום שמונה תוים, שימוש של לפחות פעם אחת באות אנגלית גדולה, בסימן ובמספר. כמו זה למשל P@ssw0rd תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by cateye,

שלום לכולם, יש לי איזה רעיון שאני ליישם כתוכנה שמתאימה לפלא חכם/פאלם וכו' רק מה שאני לא יודע זה איזה תוכנה אני צריך ללמוד כדי לדעת לתכנת אותה? אני צריך שהיא תתחבר לאינטרנט, לGPS, לשרת שלי, ותהיה כמובן באבטחה מקסימלית. איזו שפה אני צריך ללמוד? תודה רבה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  18. Started by Gregorian,

היי... איפה אני יכול למצוא מדריך בPHP בעברית..?? רצוי למתחילים... ועוד יותר טוב אם אפשר להוריד אותו בPDF בעברית..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הבעיה היא: כאשר לוחצים קודם על לשונית "צור קשר" ולאחר מכן על לשונית "אודות" העברית ב"אודות" הופכת לג'יבריש. חייב עזרה בבקשה. www.drorarc.co.il

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by kobipk,

שלום לכולם בניתי טופס יצירת קשר שעובד והכל תקין נשלח והכל טוב ויפב אבל.! רציתי לדעת איזה קוד אני אמור להכניס לPHP כדאי שאיימיל ישלח ויהיה כתוב מי שלח את הטופס כי כאשר אני מקבל את הטופש באיימיל כתוב לי (מאת=nobady) אני רוצה שהוא יראה לי תאיימיל של אותו שולח תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום רב, בניתי אפליקצייה WEBFORN ב ASP.NET ו#C, בדף יש לי TEXTBOX ובPAGE LOAD יש לי פומקצייה FOCUS כדי שבכל POSTBACK הסמן של העכבר ימוקם ישירות בTEXT BOX, להלן דוגמא: TextBobx2.Focus(). הבעיה היא שאם אני פותח שני חלונות (החלונות זהים) אז הסמן של העכבר מתחיל ל"השתגע" ולקפוץ בין החלונות . ניסיתי להוסיף את הקוד defaultfocus="TextBox2" ב - <FORM> אך ללא הועיל אשמח לכל עזרה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by galcisus,

אז ככה התחלתי ללמוד ליפני כמה ימים C והגעתי למצב שבו במדריך הם מתחילים להראות לי קוד ועכשיו אני רוצה לישמור אותו להפעיל אותו על המחשב שלי ליראות אם אני משנה את הקוד קצת זה באמת עובד ... אז עכשיו אני פניתי לפה כדי לקבל את העזרה שלכם איך אני אמור לישמור אותו ? מישתמשים באיזה שהיא תוכנה או בסיוממת כמו בHTML ? ועוד דבר מה זה קימפול ?, ככה אני הופך את הקובץ מקוד מקור לתוכנית ? מקווה שיענו לי פה על כל התשובות .... המשך יום טוב [=

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  23. שלום לכולם, פתחתי נושא לפני דיי הרבה זמן (פתחתי חדש כי אני לא בטוח שמותר לי להקפיץ נושא ישן), הבעיה שלי עדיין לא נפתרה ומתוארת בקישור הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421546.msg3623732#msg3623732 בכללי, האתר שלי מעוצב בפוטושופ, וכול כתבה כתובה בתוך העיצוב שניתן ליראות דוגמא לכתבה כאן: http://nemex.speeds.co.il/index.php?id=32 בעיקרון כפי שניתן ליראות אין הרבה כיתוב וסירטון קצר, הבעיה היא שאם אני הייתי ממשיך לכתוב, הכיתוב פשוט היה יוצא מהטבלה ש"פוטושופ" ייצא, ולכן אני כול פעם נאלץ לכתוב כתבה קצרה מה שגורם לכך שאני לא יכול לנהל את האתר שלי בחופשיות, עלה לי רעיון, אפשרות אחת היא להתאים את האתר (את האזור שבו כותבים) לתוכן, ככה שאני יוכל לכתוב בלי לדאוג אם זה…

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by kobipk,

שלום לכולם בניתי דף צור קשר אבל יש לי בעיה בו שאני ממלא פרטים והכל הוא לא שולח ליתפרטים לאיימיל איני יודע למה .. בכל מקרה זה מה שהכנסתי לHTMK תודה לעוזרים <td align="center" valign="top"> <form lang="he" method="post" action="mail.php" onsubmit="return isValid(this);"> <input type="hidden" name="subject" value="יצירת קשר בטופס ראשי"> <input type="hidden" name="redirect" value="/toda.html"> <input type="hidden" name="recipient" value="kobi1@bezeqint.net"> <input type="hidden" name="required" value="realname,Last_Name,Telephone"> <table b…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום רב ! הוספתי לחצן בגיליון אקסל, ואני רוצה לשנות את הכיתוב שעליו (וכן את הToolTip שלו), על סמך ערך שנמצא באחד מתאי הגיליון. זאת בעזרת מאקרו. ז"א: כאשר לוחצים על הלחצן, יתבצע מאקרו, ובין היתר ישנה את הכיתוב ע"ג הלחצן. האם יש שם ללחצן ? איפה אפשר למצוא שם זה ? (בכפתור ימני ניתן לשנות את העיצוב של הכיתוב, אבל אני רוצה לשנות בקוד מאקרו ולא ידנית) תודה, אסתר

• 0 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים