תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין למצוא מודול מוכן (או התקנה לאתר) של משהו שדומה ל EBAY. מעיין אתר מכירות פומביות. אני מחפש משהו בעברית וחשבתי על phpnuke בעברית (להנות מכל ההטבות שלו) ואז אם יש איזה מוד להפוך אותו לצורת מסחר. לצערי לא מצאתי שום מודול כזה ואודה לכם אם תעזרו לי. תודה מראש, ליאור.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש ספר טוב ללמוד איתו C++ או C, יש למישהו המלצות ? ( עדיף גם שיהיה קצת מתקדם - אני כבר יודע פסקל )
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני התחלתי ללמוד תכנות מספר ועוד כמה ספרים אלקטרוניים, אז אני דיי צריך את עזרתכם. אז ככה, אני מנסה להוציא פקודה לדוס ע"י הפעולות הבאות : #include <stdio.h> void main () { system("netstat -n"); system("PAUSE"); } המטרה הסופית שלי היא לעשות לולאה שתפעיל את ה נטסטאת מספר פעמים ותשלח את המידע לקובץ TXT, אבל פה לא הבעיה, כאשר אני מפעיל את התכנית היא ככל הנראה לא מפעילה נכון את ה netstat -n, אלא רק netstat, כך גם כן עם פקודות אחרות בעלות רווח (כגון del וכו'). לפי ההגיון הפשוט זה אמור לעבוד, למה זה לא עובד ?? כנראה צריך לכתוב עוד משהו ואני לא יודע מה זה, ומכיוון שאני נוב גמור אני צריך את עזרתכם, ושתסבירו לי למה צריך לעשות את מה שצריך (זה הכי חשוב), תודה …
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1) אני רוצה ללמוד פקודות מתקדמות בדוס. 2) אני מעוניין ללמוד קצת JAVA, גם ++C . * בבקשה אל תמליצו לי על ספרים אני לא אוהב ספרים ואני ממש משתגע כשאני מנסה ללמוד מספר, אני רוצה אתרים שילמדו אותי בכיף תוך כדי שאני מנסה, נראה לי הרבה יותר נחמד, תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק ל SCRIPT אשר יקבל פרמטר מספר ימים וימחק מספרייה מסוימת את כל הקבצים שהתאריך שלהם קטן מהתאריך של היום - מספר הימים שקיבלתי כפרמטר אני צריך לעשות את זה כקובץ BAT תודה על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הקוד ב-JS שמאפשר שינוי של פס הגלילה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
(C++) אז ככה, יש לי מערך (לדוגמא מערך בגודל 5 שמכיל [1,0,1,1,1]) הפונקציה הרקורסיבית צריכה להחזיר את המספר השלם המתאים (במקרה זה 23) הפונקציה בנוייה כך: int BinArr2Int (int arr[], int length) 0 בניתי את הפונקציה בלי רקוסיה וזה לקח חצי דקה, אבל ברגע שאני מתחיל לחשוב רקוסיבית אני נתקע. השאלה שלי היא איך בונים את הפונקציה הזאת ??? בצורה לא רקוסיבית זה נראה כך: int BinArr2IntN (int arr[], int length) { int i; int temp = 0; int powr = 1; int num= 0; for (i = length-1; i>=0; i--) { temp = arr * (powr); powr *= 2; num+=temp; } return num; }
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי תרגיל לבנות מחלקת מלבן, שממומש באמצעות 2 נקודות (נקודה היא גם מחלקה שבניתי...). בנוסף , למלבן יש מאפיין (נורש ממחלקה אחרת אבל לא חשוב...) - צבע ! הצלחתי לעשות הכל מלבד עניין הצבע. אני מדפיס מלבן יפה על המסך (תצוגת טקסט) עם מרחקים מתחילת המסך לפי 2 הקורדינטות של 2 הנקודות. אך אני לא יודע איך להדפיס את המלבן בצבע =/ הייתי רוצה לדעת האם יש דרך לשנות את הצבע הלבן הרגיל שבו מודפסים האותיות בחלון הדוס שמבצע את התוכניות שאני כותב בסי פלוס פלוס. תודה רבה מראש ולכולם, ירון.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תוכנית מסויימת שהכנתי בC פשוט שעובדת בדוס ואני מעוניין לעשות אותה בממשק ווינדוס. האם בשביל לעשות את זה בצורה הבסיסית ביותר (בלי מוזיקה, צבעים, כפתורים משוכללים וכו') מספיקות לי כמה הסברים כלליים או שאני צריך ללמוד משהו מסובך ? שאלה נוספת: אני לומד כרגע בבית ספר C כחלק ממגמת אלקטורוניקה. אנחנו לא אמורים להכנס לעומק של השפה אבל לדעת את העיקר של הלולאות, IFs, מערכים, פונקציות ואולי עוד דברים. האם קניית ספר הדרכה של C++ יעניק לי ידע משמעותי שאי אפשר להסתדר בלעדיו כדי לתכנת חופשי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום, אני צריך לדעת כמה שיותר דחוף לתכנת ב C++, אני יודע לתכנת טוב מאוד בפסקל, ויזואל בייסיק, אסמבלר, HTML, ג'אווה סקריפט ועוד... מי שמכיר איזשהו מדריף מזורז(כי הבנתי שזה מאוד דומה לפסקל) ל C++ ויכול לתת לינק, או אפילו להמליץ על איזה ספר אני יודה לו מאוד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מי המציא את שפת אסמבלר?? מחפש חומר על מקור השפה אסמבלר (בטענה שהיא הומצאה ע"י יהודי) Cranchh כתבתי מהיוזר שלו כי לא היה לי כח להתחבר...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכל כתוב כבר בכותרת... תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את האוגרים של המעבד ומה מצבם? (ואולי אפילו לשנות אותם...)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להכין תוכנית שקולטת מהמשתמש את המספרים השלמים a ו-b וש- a זה המספר ו-b זה החזקה של a כאילו----->>> a בחזקת b מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברצוני להציב למשתנה int מערך המוחזר מפונקציה באופן הבא: int myReturnArray();main() {int myArr[2] = myReturnArray(); }int myReturnArray() { return {1,2}; }
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד שפת אסמבלר וכל המדריכים שמצאתי עד היום באינטרנט הם לא למתחילים אלא למקצוענים ורובם באנגלית(כך אני יכול להסתבך גם עם האנגלית(אני ואנגלית לא חברים טובים)). אני רוצה שיתנו לי קישור להורדה למדריך על שפת אסמבלר בעברית ושיהיה מקיף מקווה שתענו לי(למה בפורום הזה האנשים ישנים) אם משיהו מכיר מדריך באנגלית אפשר לתת קישור רק תודיעו לי שזה באנגלית בבקשה בבקשה לענות מצפה לתגובות ביי
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מהדר תכניות בשפת ++c באמצעות bcc32 ב syntax: bcc32 file1 file2 file3 כשיש לי הרבה קבצים, נניח 10 אני מבקש להדר באמצעות הפקודה: bcc32 file1 file2.......file10 אבל ההידור לא מתבצע. מישהו מכיר שיטת הידור בה מספר הקבצים להידור לא ימנע את ביצוע ההידור ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף פורום לאתר שלי, שיהיה פורום בסגנון שיש כאן.
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
התוכנה שאני אמור ליצור מזינה נתונים לטבלה,ונתונים אלה מעדכנים און ליין טבלה מקבילה באתר כלשהו באינטרנט. אני מעוניין לעשות זאת בשפת VB מבלי להידרש ל VBScript, הייתי רוצה לפתור בעיה זו בVB6 בלבד אם ניתן. האם אני זקוק לפקדי ActiveX או שניתן לבצע זאת בעזרת מסכים רגילים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משהו כבד, ידע בסיסי כזה שאני יכול ללמוד עד תחילת הלימודים.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכם, כמו שכבר ראיתם בכותרת הנושא, אני צריך קצת עזרה בקשר לפונטים של אתרים : אמממ .. בוא נגדיר זאת כך ; כאשר אני בונה אתר, כשאני כותב את כל הדברים באתר עצמו ואני רוצה להשתמש בפונט שהורדתי מהאינטרנט, איך אני עושה זאת ? הורדתי את הפונט הרצוי, העברתי אותו לתיקית הפונטים של Windows וכן הלאה והלאה, אבל כאשר אני נכנס לאתר אני רואה את הדברים הכתובים בפונט כמו שבחרתי, אבל אחרים שנכנסים לאתר לא רואים את הפונט ??? אמרו לי שזה בגלל שלי יש את הפונט במחשב ולאחרים אין אותו אז הם רואים את הפונט ברירת מחדל ולא את הפונט שאני בחרתי. כיצד ניתן לסדר זאת אם זה אפשרי בכלל ? תודה מראש, The Wizard
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי חבר'ה, קראתי בדויונים קודמים על שני התוכנות אלו להרצה של תוכניות הנכתבות באסמבלר,אבל אין לי מושג איך עובדים איתן. מה השימוש שכל אחד מהן. אשמח לקבל תשובות מהירות כי זה נורא חשוב לי. בתודה מראש,גל.
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, התחלתי השנה ללמוד מדעי מחשב וחיפשתי קומפיילר טוב יותר מה-turbo-c משנת 70 שאנחנו מתכנתים איתו בבי"ס. לפי מה שהבנתי אפשר גם לקמפל עם תוכנות ל-CPP וראיתי שהרבה אנשים ממליצים על dev-c++. אז הורדתי וניסיתי לעשות תוכנת Hello.c פשוט: #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); printf("Hello, my name is Dan/n"); } עשיתי compile וקיבלתי את השגיאה הזאת: In function 'main': [warning] return type of 'main' is not 'int'. [linked error] undefined reference 'clscr' בבקשה תגידו לי מה הבעיה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-