תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אהלן, בשבועיים האחרונים למדתי SQL - פקודות, סינטקס וכל השאר. בעיקרון, לאחד כמה תרגולים שמצאתי באינטרנט, אני חושב שיש לי מספיק ידע בשביל להתחיל לכתוב תוכנה (ב-C++ כמובן) לניהול מסד נתונים. נגיד ואני בונה מסד נתונים פשוט, לדוגמא מודל ספריה. ואני רוצה לנהל אותה בפשטות ע"י Console בC++. מהן הפקודות להקמת צינור תקשורת בין התוכנה לקובץ? וכמובן מהן הפקודות שבהן אני מציב שאילתות? (מישהו שאני מכיר דיבר על ADODB - הגיוני?)
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אם אתם תוכניתנים מנוסים בטכנולוגיות ASP.NET ו- #C ובכלל טכנולוגיות מיקרוסופט. אתם מוזמנים לבקר בבלוג שלי שסוקר טכנולוגיות חדשות ומכיל הרבה קוד. http://blogs.microsoft.co.il/blogs/gadib אם יש נושאים שמעניינים אותכם ספציפית , אשמח לשמוע.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קובץ Crystal Reports שמציג נתונים בטבלה מתוך DB, ואני רוצה להוסיף עמודה. איך עושים את זה?? (יצרתי משתנה formula- איך אני 'מחברת' את הנתונים שהוא צריך להציג?)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני רושם את הקוד הזה.אני מקבל שגיאת קומפלציה. אפשר הסבר?. using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Threading.Tasks; namespace ConsoleApplication11 { class Program { static void Main(string[] args) { int x; //not initialized MyMethod(out x); //x now is 10 void MyMethod (out int i) i=10; } } }
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי, כחלק מפרוייקט הOPENGL שלי אני צריך להתחיל לעבוד על הלוגיקה(הגרפיקה די גמורה לטעמי) - כלומר בדיקת התנגשויות בין חלקים, בדיקה שחלק לא חורג מגבולות ה"לוח" וכו' , יש רק בעייה אחת שממש אין לי כוח לעשות את זה, אני מחפש קוד מקור לפרוייקט כזה אם מישהו מכיר או עשה כבר - שוב אני צריך רק את החלק הלוגי ולא את הגרפיקה.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני באמת מצטער אם זהו לא המקום לפרסם הודעה זאת. דרוש תכנת ליצירת תוכנת "אנטי צ'יט" למשחקי גיימינג ( counter strike 1.6). - חיבור לשרת משחק - לקיחת 'סקרין שוטס' - סריקת תיקיית המשחק - ועוד אפיקלפציות שונות תוכנות לדוגמא: התוכנה הידועה והמעולה BUSTED לינק: http://busted.vgames.co.il תוכנה נוספת CDO לינק: http://www.es-games.co.il/downloads/CDOrg.exe יש לצור קשר עם הפרטים הבאים: - הצעת מחיר - נסיון / תיק עבודות כל אלה החושבים שאני בא לסבן פה, אז לא, יש כסף. נתן לצור קשר בדרכים הבאות: אימייל: Smri@bezeqint.net ICQ: 337834152 פלאפון: 0545831529
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה שה session(login) באתר שלי יהיה שונה למנהל ולמשתמש רגיל, כמו שפה באתר יש אפשרויות שרק מנהל יכל להפעיל כמו מחיקת הודעות ועריכה שהם לא שלו. אז הSESSION יכל להיות משהו אחר חוץ מ "OK" ? אני די בטוח שכן כי זה" " אז זה לא משנה מה זה, אני רק רוצה להיות בטוח. תודה, זה לפרויקט 1יח"ל במחשבים (כיתה י').
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב תוכנת לקוח המדברת עם שרת באמצעות socket. הנה הקוד של תחילת התוכנית: #include <stdio.h> #include <winsock.h> int main() { int sockfd; WSAData wsaData; printf("starting WSA..."); if (WSAStartup(MAKEWORD(1,1),&wsaData) != 0) { printf("failed.\n"); exit(1); } printf("Done!\n"); printf("Creating Socket..."); if ( sockfd = socket(AF_INET,SOCK_STREAM,0) == INVALID_SOCKET ){ printf("failed.\n"); exit(1); } printf("Done!\n"); } הבעיה היא שהמשתנה sockfd מקבל תמיד 0 אחרי שאני מפעיל את הפונקציה socket. ואז אם אני מנסה לעשות לו למשל connect אני מקבל את שגיאה 10038, שאומרת שאני מנסה לעשות פעולה שצריכה משתנה שהוא socket, על משתנה שהוא …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדי פעם אני צריך לשכתב קטעי אודיו מוקלטים. הכי נוח לי לעבוד עם וינאמפ בגלל קיצורי המקשים הנוחים. הדבר שהכי מפריע, זה שברגע שאני כותב בוורד ואני רוצה לעצור את הקובץ שמתנגן או להריץ ע"י המקלדת, אני צריך קודם כל לעבור לוינאמפ ואז לעצור ולחזור לוורד, דבר שמאוד מעייף ולא יעיל בשימוש ממושך. רציתי לדעת האם יש דרך, ע"י מקשי מאקרו או משהו כזה, לשלוט בוינאמפ תוך כדי הקלדה בוורד מבלי לעבור אליו? זה יפתור את הבעיה. תודה רבה! * זה נראה לי הפורום הכי רלוונטי לשאלה הזו. אם הפוסט מתאים לפורום אחר, אשמח אם יעבירו אותו.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה ליצור קובץ (לא אכפת לי איך, BAT VBS או כל דבר שניתן להריץ ללא תלות בתוכנות בסיס כמו ג'אווה). שיבטל (יעביר ל-ללא) בוינדוס את השומר מסך, כיבוי מסך, מצב שינה והייברנייט. תודה רבה מראש על העזרה. עריכה: שכחתי גם כיבוי אוטומטי של ההרדיסקים שלא בשימוש, אבל אני מתאר לעצמי שבגלל שההגדרה הזאת שונה בויסטה וב-XP אז אפשר לוותר עליה בשביל שהקובץ יתאים בוודאות ל2 המערכות...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, איך אפשר להשוות בין משתנה לבין נתון בטבלת נתונים db... נניח יש לי: $var = shuki ויש לי טבלה בבסיס נתונים בשם users ואני רוצה לבדוק אם בשדה name שבטבלה usrers מופיע בשורה כלשהי "shuki". איך אפשר לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מבצעת חיבור לבסיס נתונים (ACCESS) , מפעילה שאילתה של הוספת ערך חדש לעמודות בטבלה. (באמצעות מודל 3 השכבות) להלן הקוד שכתבתי. אני יוצרת קישור ל2 טבלאות שונות - dtkey,dtclass יש ערך אחד במסך שצריך להכנס ל2 הטבלאות במאגר (class_mis) בהרצה של התוכנית אני מקבלת שגיאה שישנה כפילות ביעד הפלט, מצורף תצלום של השגיאה.. אודה מאד על העזרה.. תודה!! private void ok_Click(object sender, EventArgs e) { dtkey.Columns.Add("br_kod"); dtkey.Columns.Add("class_mis"); dtkey.Columns.Add("place"); dtclass.Columns.Add("class_mis"); dtclass.Columns.Add("class_name"); dtclass.Columns.Add("rol_desc"); dtclass.Columns.Add("pay"); DataRow up1 = dtkey.NewRow(); up1[0] = br_kod.Text; up1[1…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך את התשובה עד הבוקר, אז אם יש מישהו שיכול לבדוק את התרגיל ולתת לי תשובה כמה שיותר מהר אני אשמח. התוכנות של הפסקל במחשב שלי לא עובדות( dev pascal ו turbo pascl) לא יודע למה ואין לי זמן לבדוק למה. אני צריך שתאשרו לי האם הפתרונות שכתבתי נכונים: 1) כתוב פונקציה רקורסיבית המקבלת מערך וגודל המערך ומחזירה את האיבר הגדול במערך. הפתרון שלי: function f(a:vec; n:integer); begin if n=1 then f:=a[n] else if a[n]>f(a,n-1) then f:=a[n]; end; 2) כתוב פונקציה רקורסיבית המקבלת מערך, גודל המערך ומספר נוסף, ומחזירה כמה אברים במערך גדולים מהמספר הנוסף. הפתרון: function f(a:vec; n,x:integer); begin if n=1 then if a[n]>x then f:=1 else f:=0 else if a[n]>x then f:…
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות באמצע התוכנית מערך דו מימדי...עכשיו אני יודע איך אני בונה מערך חד מימדי באמצע התוכנית ע"י הקצאת זכרון דינמית... איך ע"י הקצאת זכרון דינמתי אני יכול לבנות מערך דו מימדי בעזרת מצביעים....נא להסביר טוב ואם אפשר דוגמא קטנה אשמח מאוד........
-
- 29 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
2 שאלות 1) יש לי data-view (הסרבר) שאני מציג אותה למשתמש (לתוך data-grid, בקליינט). העמודה הימנית של הטבלה(=dada-view) היא מסוג checkbox. אם המשתמש עושה וי בכמה checkboxes כאלה, והוא מדפדף בתוצאות וחוזר נגיד לדף הקודם, אז הסשן לא שומר לי את הסטאטוס של הסימונים של היוזר (שומר רק את התוצאות הקודמות). כיצד שומרים בכל זאת בסשן את הסטאטוס של הבחירות של המשתמש ב- checkboxes? 2) אני רוצה לעשות אופציה ל-"בחר הכל" ואז כל ה checkboxes של דף התוצאות הנוכחי בלבד יסומנו בוי. כיצד?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להיכנס לתחום התוכנה, ובפרט לתחום פיתוח אתרים. אשמח למקורות לימוד של node.js ו react. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריכה עזרה לדרך לשמירת נתונים של מפה בתור-DATA איך להעביר את הנתונים במבנה מסויים לC#? אשמח לתשובה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני די מתחיל ב- CSS, לקחתי איזה עיצוב ודי שיניתי אותו, נראה לי אני די מבין את הקטע של ה- css אבל אני לא יודע איך לשנות משהו ב- FOOTER http://h.1asphost.com/bdc55/artz/index.asp שימו לב ל- FOOTER בעמוד הראשי רואים אותו בשלמותוה- height שלו נורמלי, הבעיה בשאר העמודים, שאין הרבה תוכן ה- text של הפוטר + הבורדר עולה למעלה ואני רוצה שיהיה הכי למטה ואני לא מצליח לסדר את זה. קובץ ה- css: http://h.1asphost.com/bdc55/artz/style.css
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! נתתי הגדרה לתגית ul: list-style-type: square ואז הריבועים שבצידי הרשימה נהיו למטה מידי, ולא ממש בתחילת פריט הרשימה - כשהפריט נפרס ל 2 שורות אשמח לפתרון :-) אני מצרף את הקישור לאתר: http://www.srayasite.stress-free-life.co.il/ זה בצד ימין ברקע הכחול, ברשימה, ראו את הפריט השני ! שריה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני יודע שקיימים טיימר שאפשר להלביש עליהם עיצוב והם מתחילים לספור את הזמן אחורה. אני רוצה לייצר טיימר שסופר את הזמן אחורה עד לתאריך יציאה של מוצר מסוים. חשוב לי שהטיימר יהיה מודלארי (זאת אומרת שאני אוכל להלביש עליו איזה עיצוב שאני רוצה) ושאפשר יהיה להוריד אותו ישירות לדסקטופ האישי ולהטמיע אותו במקומות נוספים, כמו לשונית בפייסבוק. אתם מכירים משהו כזה? נ.ב אני יודע שזה לא פורום הצעות עבודה, אבל אם מישהו מעוניין לפתח פרויקט כזה: אתם יכולים להשאיר הודעה או לכתוב לי למייל Michael@kinneret-zmora.co.il
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לילה טוב, אני צריך להגיש שאלה מסוימת שבה מבקשים מהמשתמש להכניס מספרים כלשהם כשבניהם יש סימני חיבור וחיסור, על התוכנית להראות את תוצאת פעולות החיבור והחיסור. אני לא מצליח להבין איך אני יכול לקלוט את הערכים של המספרים כאשר בעצם לא ידוע לי על הכמות שלהם? הכיוון שלי הוא שלאחר קליטת המספרים אוכל להשתמש בפקודת SWITCH וכך בהתאם לסימן שהוכנס אוכל לעשות את הפעולה המתאימה.. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
מישהו יכול לרשום לי את התוכנית / אלגוריתם לפיתרון של התרגיל המצ"ב? תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים אני חדש בפורום ואני צריך עזרה בבניית אתרים יש לי הרבה רעיונות לאתרים אבל אין לימוסג כיצד אני צריך לבצא אותם מישהו יכול להסביר לי מהם שלבי העבודה בבנית אתרים עם אפשר כמה שיותר מפורט וגם מדריכים עם דוגמאות תודה רבה מראש לכול אחד שרוצה לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אני עושה את זה : <table> <td> <tr WIDTH=10> more than 10 </tr> <tr WIDTH=10> more than 10 </tr> </td> <td> <tr> more than 10 </tr> <tr> more than 10 </tr> </td> </table> והטבלה עדיין בעלת עמודות גדולות מ10 . מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחשוב על ייעול הקוד אימות התחברות שלי, אשמח להצעות ייעול / שיפור / אבטחה ולביקורת בונה. <?php ################################################################### ## Strating Sessions. ## ################################################################### session_start(); ################################################################### ## Set Cases For Functions. ## ################################################################### switch ($_GET['page']) { case 'login': login(); break; default: login(); break; } ##################…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-