תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מה אני עושה לא נכון? איך לתקן? ld-uClibc.so.0 נמצא בנתיב שסופק כפרמטר. SHELL = /bin/sh CC = /opt/cross/ddwrt/toolchain-mips_gcc-4.3.3+cs_uClibc-0.9.30.1/usr/bin/mips-linux-gcc TARGET= test LDFLAGS = -B /opt/cross/ddwrt/toolchain-mips_gcc-4.3.3+cs_uClibc-0.9.30.1/usr/lib all:test test: $(CC) -o $(TARGET) test.c $(LDFLAGS) clean: rm *~ test $ make /opt/cross/ddwrt/toolchain-mips_gcc-4.3.3+cs_uClibc-0.9.30.1/usr/bin/mips-linux-gcc -o test test.c -B /opt/cross/ddwrt/toolchain-mips_gcc-4.3.3+cs_uClibc-0.9.30.1/usr/lib/opt/cross/ddwrt/toolchain-mips_gcc-4.3.3+cs_uClibc-0.9.30.1/usr/bin/../lib/gcc/mips-openwrt-linux-uclibc/4.3.3/../../../../mips-openwrt-linux…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריכה עזרה לדרך לשמירת נתונים של מפה בתור-DATA איך להעביר את הנתונים במבנה מסויים לC#? אשמח לתשובה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , יש לי שאלה בנוגע לנושא שמפריע לי הרבה זמן , אני בונה פרוייקט עם מספר גדול של קבצי C כאשר יש לי תמיד בעיות בקריאת פונקציות מקובץ אחד לשני / העברת משתנים מקובץ אחד לשני. הייתי רוצה לדעת האם אתם מכירים איזה שהוא מדריך שנותן דרך פעולה נכונה עם עבודה של מספר קבצים , העברת משתנים והשוני בינהם.... לדגומא אני רוצה לקרוא לפונציה מקובץ X.C ממספר קבצים אחרים כל פעם אני מקבל התראות מהקומפיילים ומגדיר את הפונציה במקומות שונים / קבצי Header ואיך שהוא מ"קמבן" פיתרון , האם למישהו יש משהו בסגנון ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד PHP כמעט מאפס (קצת ידע ב C ו HTML), וכדי להתחיל עם המדריכים אני רוצה קודם כל תוכנה שאוכל לכתוב בה סקריפטים ופקודות, כך שאוכל לראות אותן קורות בפועל. התקנתי את easyPHP והבנתי שאני אמור לכתוב את הפקודות בקובץ ולשמור אותו בתיקייה בשם WWW תחת למשל a.php ואז לפתוח את הקובץ דרך הדפדפן בצורה הזאת: http://localhost/dor.php אך זה לא עבד לי למרות שהפקודות שרשמתי נכונות (דף לא נמצא). הייתי רוצה עוד הסברים בקשר לאפשרויות בתוכנה עצמה כי אני לא ממש מבין מה היא עושה, אני רק יודע שזה קשור ל SQL, ואני גם לא מבין למה לא הצלחתי לפתוח את הקובץ דרך הדפדפן. מה לא עשיתי נכון? ד"א, תוכלו להמליץ לי על תוכנה לכתיבת השפה? כי הכתבן ממש לא נוח..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אני די מתחיל ב-C# נתנו לנו את התרגיל הבא: צריך לכתוב תכנית שמגרילה 40 מספרים מ- מינוס 100 עד 50. הפלט הוא הערך המקסימלי שהוגרל וכמה מספרים בעלי ערך זהה הוגרלו. בנתיים הצלחתי את כל התרגיל חוץ ממציאת כמה מספרים בעלי אותו הערך הוגרלו. דרך אגב, השתמשתי במערכים ורנדום. same אמור להיות המשתנה של מספר הפעמים שהערך המקסימלי מופיע, אבל אני לא מוצא איך להשתמש בו. (כן כן, C# של מתחילים ^^) תודה רבה לעוזרים. עריכה: משום מה הפורום מחק את כל הסוגריים מרובעים ו-i אחרי כל a.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי ליצור דף WAP פשוט שמקשר לקבצים שונים, אך כשאני מנסה להיכנס לדף דרך המכשיר, הוא מודיע לי שיש "שגיאת ניתוח". זה הקוד שהכנסתי: <?xml version="1.0"?> <!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN" "[url]http://www.wapforum.org/DTD/wml_1.1.xml">[/url] <wml> <card id="card1"> <a href="sib.mid">sib.mid</a><br/> <a href="r.mid">r.mid</a><br/> <a href="pma.mid">pma.mid</a><br/> <a href="p.mid">p.mid</a><br/> <a href="osc.mid">osc.mid</a><br/> <a href="ne.mid">ne.mid</a><br/> <a href="na.mid">na.mid</a><br/> <a…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את הדבר הזה אני רוצה להפוך ל- PHP: <table width="60%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline" align="center"> איך אני עושה את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לנסות להתחיל לבנות אתר שיהיה בעל יכולות לספק קנייה של מוצרים ממגוון קטגוריות. הידע שלי הינו ברמה של חובבן ב ASP.NET , אקסס ו- SQL . הכי קל זה אם משהו מכיר קוד להורדה של האתר (ה-DB והממשק). אבל אשמח להצעות אחרות. תודה מראש נ.ב-001 - אין צורך בתמיכה בעברית והכוונה היא לקוד פתוח-->לא משהו שעולה כסף... נ.ב-002 - מצאתי את oscommerce - האם זה מה שחיפשתי ? האם יש איזשהו "עוקץ" שאני לא ראיתי/מבין ? או זה באמת שייך לקהילת הקוד הפתוח...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתר בנוי בטכנולוגית xhtml טוב לקידום או לא ? מה עדיף xhtml או html 5
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.wewish.org אשמח לקבל עזרה קצת והסבר מפורט כי ניסתי לשנות בקובץ Css ולקבוע Div חדש ולהגדיר את אותו ה Div ב Html - אך ללא הצלחה העמוד פשוט לא זז לאמצע...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה הולך להיות דבילי אבל אני מעוניין לדעת למה אני מקבל שגיאה ב main הבא: השגיאה היא : illegal initialization in function main בשורה שבה אני מגדיר את arrPP #include "ptp.c" int main () { char * arrP1[]= { "father" , "mother" , 0 }, * arrP2[]= { "sister" , "brother" , "grandfather", 0 }, * arrP3[]= { "grandmother" , 0 }, * arrP4[]= { "uncle" , "aunt" , 0 }; char ** arrPP[] = { arrP1 , arrP2 , arrP3 , arrP4 , 0 }; return 0; } תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע VB ו C . אני רוצה להתקדם וללמוד JAVA . אז אם אפשר אני רוצה לקבל הסבר קצר על JAVA . האם זה דומה לVB? איזה ספר אתם ממליצים? אתרים שאני יוכל ללמוד מהם? והאם בכלל כדאי? תודה לכם !!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת.. קולטים אורך (נגיד 5) ואז צריך להיות ריבוע כזה: * * * * * * * * * * * * * * * * הידע שנדרש זה לולאות מקוננות.. עם העדפה לרק 2. מי שיכול לעזור זה יהיה מעולה! בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קובץ של מדריך של php בעיברית (מצורף כאן) והכיוון של הדף הפוך.... ניסיתי לערוך, לא עבד. ואז ראיתי שרשום בתוך כל הדפים את זה: <LINK REL="stylesheet" HREF="style.css"> אז שמתי באותה תיקייה קובץ של סטייל שיט עם אותו שם שאומר את זה: body { direction:rtl; } גם לא עבד מישהו יודע איך?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני לומד ג'אווה שנה שנייה בתיכון ואנחנו עוד כמה ימים מגיעים לאובייקטים. בינתיים החומר קל, ורציתי להתקדם. אני רוצה באיזשהו שלב לבנות משחק דפדפן מבוסס טקסט, אולי עם כמה תמונות בסיסיות אבל כמו שאתם רואים - השאיפות ממש לא בשמיים. בשביל לעשות דבר כזה, אני אצטרך ללמוד הרבה דברים חדשים (אני עוד מחפש מישהו שיעבוד לצידי ויתמקד במה שלא ג'אווה). אחד מהדברים הוא כתיבה וקריאה של קובצי טקסט. אין לי שמץ איך עושים את זה. מצאתי פעם באיזה מדריך את הקוד לבאפר אבל זה לא עבד. אז כמה שאלות: איך אני כותב וקורא קבצי טקסט? מה עוד אני צריך לדעת, ת'כלס, לפני שאני מתחיל לעבוד על הפרוייקט? איזה שפות נוספות וכלים צריכים כדי להוציא את הפרוייקט לאור, ואיפה אני יכול למצוא אנשים שאולי ירצו לעזור לי ע…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. מחפש המלצה לאתרים או ספרים אונליין ללימוד סביבת .NET תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשלוח מייל לקבוצה של מתעניינים בצורת newsletter אבל בדרך נכונה וחוקית (אני לא מחפש להיות ספאמר, רק רוצה לשלוח חומר פרסומי לרשימה של אנשים שנרשמו מראש לרשימה) העניין הוא כזה עד היום אחת העובדות במשרד שלחה למתעניינים דואר באמצעות דואר ישראל ומיילים באמצעות תיבת המייל שלה. (לפחות על משלוח בצורת BCC היא הקפידה) אני רוצה לשפר את התהליך ולשלוח מייל באופן מסודר אז לשם כך הכנתי מספר דברים ואשמח לעזרה במידת האפשר 1. הכנתי תיבת דואר עם כתובת ייעודית - info@example,co.il (כאשר כתובת הדומיין היא של החברה) ממנה ישלחו ההודעות למתעניינים 2. מצאתי חברה שתאפשר לי לשלוח מייל לתפוצה באמצעות מערכת שנקראת listserv המערכת היא של חברת L-soft 3. עדכנתי את רשימת הכתובות כולל בדיקה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנת בASP.NET אני רוצה לעשות שלא יוכלו לסגור את הדפדפן מכפתור הX איך אני יכול לעשות את זה? חיפשתי בכל האינטרנט על סקריפט כזה בJAVA לא מצאתי כלום.. וגם בASP לא מצאתי שום דבר.. אני יודע שחייב להיות משהו בJAVA.. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו ניסה להשתתף? מישהו עלה לשלב השני? (סתם כי מעניין אותי לדעת)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת הזדהות לעמוד מסוים באתר שלי שבה הלקוח יצתרך להכניס שם משתמש וסיסמא שאני יגדיר ורק ככה יהיה אפשר להכנס ... יש לי אתר מוכן ורק זה מה שנשאר לי... אם יש פה אנשים שיגידו לי תכין לבד וכו' אז עדיף שלא תגיבו ... חיפשתי בכל האינטרנט איך לעשות את זה ועם כל מה שמצאתי לא הצלחתי כלום. אשמח אם יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי בזה או לתת לי לפחות כיוון איך לעשות לבד. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל מי שנכנס לקרוא ולעזור. מקווה שזה המקום הנכון (פיתוח אתרי אינטרנט) אני אסביר מה אני מחפש – יש לי אתר שהוא בעיקר תיק עבודות בצילום ומלבד כניסות מהארץ יש לי גם כניסות מחו"ל. האתר עכשיו כולו בעברית (לא תמיד היה) אבל אני רוצה להנגיש אותו למי שנכנס מחו"ל (כניסות מאתרים ופורומים לצילום בעיקר). הבעיה שלי שבגלל שהאתר לא ידידותי לצופה שלא יודע עברית – אז אני רואה אחוזי נטישה גבוהים למי שנכנס מחו"ל (בעיקר כי הם אף פעם לא מצליחים להיכנס לגלריות צילום הנכונות.) הבנתי שגוגל כבר מזמן לא מאפשרת להטמיע את הפלאגין של התרגום שלה באתרים וניסיתי להשתמש בAPI ישן שלא עושה את העבודה מי יודע מה. חיפשתי אלטרנטיבות חינמיות שלא ממש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך עזרה בהכנה קובץ BAT שיעשה את הפעולות הבאות: יסגור את הקובץ bla.exe - יעתיק (לא יעביר) את הקובץ C:\dir\bla.dll ל D:\dir\bla.dll (חשוב לציין שהקובץ כבר קיים, אז שיחליף) - יריץ את הקובץ D:\dir\bla.exe חשוב לציין שאם הוא לא מצליח לעשות את אחד מהדברים האלה שלא ימשיך בפעולות .. אני מאמין שזה לא ממש בקשה גדולה ולא תהיה בעיה להכין אותה.. בכל מקרה תודה מראש, אליאור. (אגב זה השם שלי למי שלא ידע ) עריכה: אחרי עזרה מגוגל ומהפקודה HELP הצלחתי לבנות את זה לבד אבל יש לי רק בעיה קטנה אני רוצה לעשות טיימר בין שתי הפקודות האלה קודם כל שיעתיק את הקובץ יחכה כמה זמן שאני יגדיר (נגיד 1 או 2) ואז יריץ את הקובץ EXE
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד בבית ספר את הבסיסים הבאים: בינארי, הקסדצימלי, אוקטלי, BCD זה ניראה לי מה שלמדנו... האם יש דף מסודר עם כול ההעברות של הבסיסים הללו? זה ממש יעזור לי... תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנת (מאוד) מתחיל ב C#, יש לי טיפה רקע בC ובתיכנות למיקרו בקרים של 8 ביט. לכן יש לי הרגל ו"טיק" לנסות לכתוב קוד יעיל. היום כתבתי את הקוד הבא: private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { byte[] data= new byte[256]; for (ushort i = 0; i < 256; i++) { data[i] = (byte)i; } CommHandler.EncodeManchester(data); stopWatch.Start(); for (ushort i = 0; i < 256; i++) { ushort crc=0; crc=crc16_update(crc, data[i]); } stopWatch.Stop(); stopWatch.Reset(); stopWatch.Start(); for (int i = 0; i < 256; i++) { …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-