תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
את הדבר הזה אני רוצה להפוך ל- PHP: <table width="60%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline" align="center"> איך אני עושה את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז המקרה הספציפי- ניסיתי לנתח את הנתונים שלי בפייסבוק- לשלוח בקשת HTTP שתיקח את הדף שלי כאילו אני מחובר, ותעבוד על הHTML שמתקבל כתגובה. לא הצלחתי לשלוח בקשה שמדמה מצב שאני מחובר, ומצאתי פתרון פה- http://stackoverflow.com/questions/8425593/c-sharp-httpwebrequest-post-login-to-facebook (לא בתשובה הראשונה, תתפלאו) מה שהוא עשה בקצרה זה לקבל Cookie של פייסבוק ואז לשלוח אותה בבקשת ההתחברות. אז ניסיתי לאחר ההתחברות לשמור את הCookie ולהשתמש בה כדי לדמות גלישה במצב מחובר, אבל לא הצלחתי. היא כאילו עובדת רק בבקשת החיבור עצמה. חשוב לציין שבגלישה בדפדפן יש יותר מעוגייה אחת ששייכת לפייסבוק, לעומת עוגייה אחת בלבד שמתקבלת בקוד. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Hi How do you make an animation of few images in touch and drag
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתר בנוי בטכנולוגית xhtml טוב לקידום או לא ? מה עדיף xhtml או html 5
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים אני צריך תוכנות לבנית אתר וכתובת זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש דרך להגדיר במחשב שבכל שעה מסויימת הוא יגש לתיקית שירים וינגן שיר מסויים לאורך x זמן ,אתם מכירים דרך לעשות את ה בלי תוכנה יעודית ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לבחור שפה עילית ראשונה להתחלת לימוד הנושא, ואשמח אם תמליצו לי בנוסף לשפה ספר נוח ללמוד איתה. אני רציתי שהשפה תהיה כמה שיותר נוחה וקלה, והכי הכי חשוב שממנה אני אוכל להמשיך לעוד שפות- לדוג' אני מעוניין ללמוד את השפה X, והיא מזכירה את השפות y + z, שהן שפות מאד שימושיות ומומלצות. באותה מידה רציתי ללמוד את השפה H, והיא לא מזכירה אף שפה, ולכן אני אלך ל-X, וככה אני אוכל להתקדם מהר יותר אחרי שאלמד אותה. אני לא חושב שפייטון ופרל יתאימו, כי אני לא הולך לכיוון של האקינג, רק לתכנת תוכנות רגילות, לדוג' אוטו קליקר, משחקונים, ובעתיד דברים יותר מסובכים. לפעמים הדברים יופעלו דרך הטרמינל (יש לי אובונטו), ולפעמים דרך WIN7 תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, חיפשתי בגוגל TC לחלונות 7 אבל כל מה שהורדתי לא עבד. למישהו יש לינק טוב ואמין?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר http://php.eitan.ac.il/main.php יש מדריך התקנה של PHP ניסיתי להתקין גם במדריך של Windows-IIS וגם Windows-Apache מה ההבדל?! קיצר בזה של הIIS רשום כנס ל Internet Services Manager או Microsoft Management Console ואין לי לא בAdministrative Tools ולא באנערף מה ובכלל בApache אין לי מושג איפה זה <apache-directory>\conf\httpd.conf קצת עזרה יהיה נחמד
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים קיבלתי תרגיל בית באלגברה בוליאנית ובואו נאמר שפיספסתי חלק קטן מההרצאות והתרגולים בנושא הזה... הנה שאלה אחת מהתרגיל שאני לא בטוח ב 100% לגביה קיבלנו פונקציה, צריך לצמצם אותה ולייצג אותה ע"י מינימום שערים לוגיים (מימוש לא מינימלי לא מקבל ניקוד) זה מה שאני עשיתי, ואני לגמרי לא בטוח בזה, מישהו יכול לומר אם אני טועה או צודק ? (כפל = AND, חיבור = OR ופסיק עליון= NOT ,אם זה לא מובן) הפונקציה שנתנו רשומה למעלה, הפיתוח מתחתיה (נראה לי פשוט מדי) וההצגה בשערים כלולה. (שמתי את זה בפורום תכנות כי תכלס זה הנושא הכי קרוב לזה)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי אתר ב visual studio ב-דוט נט ורציתי לדעת איך אנימעלה אותו לשרת ? ניסיתי פשוט להעלות את כל התיקיה לשרת FTP שלי אבל זה לא נותן לי להכנס לקבצים ברגע שאני גולש לכתובת. מה אני אמור לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות סקריפט שבודק כמה קישורים יש וכמה אותיות באנגלית יש וכמה מספרים יש בהודעה שמתמש כתב הגדרתי משתנים שמכילים אותיות מספרים וקישור. לפי מה שהבנתי "preg_match_all" יכול לבדוק את זה עם הטקסטבוקס מכילה את כל המשתנים האלה, עכשיו איך אני יכול לספור את הכמות פעמים שזה מופיע? function checkrespone($fronRespon) { if(preg_match_all($http) } כותב בPHP אני מניח שאפשר איך שהוא להשתמש בcount אני גם רוצה להשתמש אחרי זה בספירה שהבcount עשה מקווה שהייתי מובן
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה עכשיו אתר ויש לי בעיה במרכוז שלו במרכז הדף. מבחינת גובה הוא תקין נתתי לו margin 30 וזה מספיק טוב, אבל בצדדים נתתי ב css possition absolut ואז התחלתי מ 8px משמאל (שם פשוט נראו הגבולות ב דרימויוור. איך לסדר את זה? ובנוסף איך נהוג לבנות את האתר זאת אומרת יש לי סרגל למעלה של הקישורים, ובאמצע ריבוע שרק הוא אמור להשתנות, השאלה אם לעשות את זה ב frame או פשוט כל לחיצה פותחת את כל הדף מחדש עם כל העיצוב והכתב הרלוונטי? והאם יש אפשרות ליצור קישור אקטיבי ב css שהוא גם תמונה? למשל שהקישור עומד זה תמונה של בית שאני שם עליו עכבר זה מתחלף לתמונה של כלב ושאני מפעיל אותו ונמצא בדף שלו אז זה תמונה של חתול(לצורך המחשה) והאם ניתן לשייך כל סדרת קישורים כזו לפי id מסויים ולא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קובץ טקסט אני אני מוחק שורה שלמה שלא מתחילה בסיפרה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קלה שלא כלכך הבנתי איך זה עושה את החישוב בקופלייר התוכנית קיצור int num1=2 ,num2=1 rasult result = num1 + num2--; printf("The formula is: result = num1 + num2--\n"); printf("The value of result is: %d\n\n",result); לא הבנתי איך יוצא בקופלייר 4 result = num1-- + num2; printf("The formula is: result = num1-- + num2\n"); printf("The value of result is: %d\n\n",result); בקופלייר 3 result = num1 + --num2; printf("The formula is: result = num1 + --num2\n"); printf("The value of result is: %d\n\n",result); בקופלייר 1 result = ++num1 + ++num2; printf("The formula is: result = ++num1 + ++num2\n"); printf("The value of result is: %d\n\n", result); בקופלייר 4 …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לנסח משפט תנאי שיבדוק אם הקלט חוקי (הקטל הוא String) קלט חוקי הוא קלט: 1)לא ריק 2)לא null 3)אסור שיכיל רק מספרים (יכול להכיל אותיות ומספרים ביחד) 4)חייב להכיל אותיות (בכל שפה שקימת) זה מה שכתבתי אבל זה לא עובד boolean text = false; for(int i=0;i<add.length();i++) { if(!((add.charAt(i)>=0) && !(add.charAt(i)<=9))) { text=true; } if((add.equals("")) || (add.equals(null))) { text=false; } } if(text=false) { System.out println("NO!!!"); …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
using System; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int num,i; while () { Console.WriteLine("enter the first number:"); num = int.Parse(Console.ReadLine()); num = sumDigits(num); } } static int sumDigits(int num) { int sum; sum = 0; while (num > 0) { sum = sum % 10; num = num / 10; } return sum; } } } וזאת השאלה: כתוב פעולה המקבלת מס' שלם חיובי תלת ספרתי ומחזירה את סכום ספרותיו אני לא יודע מה התנאי פה כדי שיהיה מס' תלת ספרתי תודה יום טוב
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, המטלה היא כזאת-עלי לכתוב שיטה רקורסיבית maxSection שחתימתה היא: public static int maxSection (String s1, String s2)zzzzz המקבלת שתי מחרוזות s1,s2 מטיפוס String ומחזירה את אורך התת מחרוזת (הרציפה) הגדולה ביותר ב2s שכל תוויה נמצאים בs1. למשל: אם s1 היא "xyz" וs2 היא "abxyryxzycx" השיטה תחזיר 4 שכן התת מחרוזת "yxzy" היא באורך 4. אני לא צריך לדאוג ליעילות השיטה , אך עליה להיוטת רקורסיבית ללא שימוש בלולאות בכלל!!!! וכך גם כל שיטות העזר שאני כותב- אסור לי לכתוב לולאות בכלל בשיטה... מותר לי להשתמש רק בשיטות הבאות המוגדרות במחלקה String : public char charAt(int i)zz המחזירה את התו במקום הi במחרוזת public int indexOf (int ch)zz המחזירה את האינדקס במחרוזת (עליה היא …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בתרגיל בשפת JAVA זה הולך ככה : בתחרות מכוניות השתתפו N מכוניות . כתוב שיטה ראשית שקולטת מספר מכוניות N ואחריו משך הזמן שלקח למכונית לסיים את המסלול . על השיטה להדפיס את המספרים הסידוריים ואת משך הזמן של מכוניות שזכו במקומות ראשון ושני בתחרות. אז הבעיה שלי הייתה למצוא את המקום ה2 בתחרות כי אני יודע למצוא מקסימום . נקעתי בקטע של המקום ה2 . יש לציין כי זה תרגיל מדף עבודה מסכם בנושא לולאת FOR וזה צריך להיות המרכיב המרכזי של התשובה (לא למדנו מערכים). תודה לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה שהפקד WebBrowser מחוייב להיות בפוקוס כדי שאני אוכל לעבוד איתו . עשיתי תוכנה שבה שמתי את הפקד וקישרתי אותו לאתר מסויים שמה יש התחברות אני רוצה שברגע שהתוכנה תרוץ יכנסו ערכים לשם משתמש והסיסמה וילחץ הכפתור login הפעולה מתבצעת ברגע שאני מפעיל את התוכנה אבל אם אני מפעיל את התוכנה וישר ממזר זה לא מבצע את הפעולה למה ? הוא צריך להיות בפוקוס כלומר אני חייב לראות את זה .. הפעולות: WB.Document.GetElementById("txtUser").innerText = "user"; WB.Document.GetElementById("txtPass").innerText = "12345"; WB.Document.GetElementById("submit").InvokeMember("click"); אשמח לעזרה ? שפה: #C
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אם יש טופס שראשיתו היא: ואני מעוניין לראות את ה URL שאליו נשלחים כל הפרמטרים, כיצד אני יכול לצפות ב send2.php ? לא מצליח, תמיד מחזיר אותי לעמוד הראשי של הטופס. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לפרק שם לאותיות, בנוסף האות הראשונה צריכה להיות האות גדולה והאחרות חייבות להיות קטנות. ולאחר מכן בשביל שאני יעבור הלאה אני צריך שאחרי שהמשתמש רשם את שמו הוא ילחץ על נקודה ("."). ביקשו ממני לעשות את זה בלי STRING ורק בעזרת לולאות. אני שובר את הראש על זה יש אפשרות לעזרה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם בסופו של דבר כל אחד יכול ללמוד ולהבין C ו C++ ? אני אגיד לכם ככה אני מתכוון למכור את האוטו לטובת לימודים...וזה כנראה יהיה מה שאני הכי אוהב ומה שאני הכי מבין מחשבים... חשבתי על ללכת גם על תכנות האם כדאי לי ? נראה לי שאני די אוהב את זה..רק הרבה אומרים שצריך הרבה מתמתיקה אבל ברמה התאורתית לא משתמשים בה ביכלל רק בשנה הראשונה קשה..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני משיג קומפיילר ל++C? (חינמיים אם אפשר...)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש בתוכנה זו ורציתי לשאול שאלה: יצרתי לי class כזה: [left]public class Employee { public int id; public string name; public string city; public int salary; {[/left] יצרתי לי מערך דינמי והגדרתי אובייקט ל class [left] public partial class Form1 : Form { ArrayList employeeData = new ArrayList(); Employee employeeSearch = new Employee();[/left] ברצוני שבלחיצת כפתור מסויים הקטסטים שנמצאים בטקסטבוקס ייכנסו לאובייקט והאובייקט ייכנס למערך הדינמי [left] private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { employeeSearch.id= Int32.Parse(textBox1.Text); employeeSearch.name=textBox2.Text; employeeSearch.city …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-