עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by uzico2,

שלום לכולם. אני מתכנת חדש ב JAVA ולא ממש יודע היכן אני יכול להוריד ספריות של ECLIPSE ( וכמה שיותר ) על מנת שתהיה לי היכולת להשתמש בחלקות מוכנות מראש. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אנשים אני צריך תוכנות לבנית אתר וכתובת זה דחוף

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Friend,

היי, חיפשתי בגוגל TC לחלונות 7 אבל כל מה שהורדתי לא עבד. למישהו יש לינק טוב ואמין?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, להלן יישום פשוט הקולט מהמשתמש תאריך ומנסה להוסיף שורה לטבלה עם התאריך. אינני מקבל הודעת שגיאה אך גם אינני מקבל את השורה...:-( <?php //MyINITIAL.PHP $MyHOST = 'localhost'; $MyUSER = 'xxx'; $MyPASS = 'yyy'; $MyDB = 'test'; ?> <?php //MyLOGIN.PHP $MyCONNECTION = NEW MYSQLI($MyHOST,$MyUSER,$MyPASS,$MyDB); IF(!$MyCONNECTION) DIE('Gevald' .MYSQLI_CONNECT_ERROR()); MYSQLI_SET_CHARSET($MyCONNECTION,'UTF8'); ?> <?php // 333.php REQUIRE_ONCE 'MyINITIAL.php'; REQUIRE_ONCE 'MyLOGIN.php'; if(isset($_POST["MyDAT"])) { $yosDAT = get_post($MyCONNECTION,'MyDAT'); $MyQUERY = "INSERT INTO hourShifts(shiftdate) VALUES($yosDAT)"; $YosRESULT = $MyCONNECTION-&gt…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Ghosthunter,

שלום, ניסיתי ליצור דף WAP פשוט שמקשר לקבצים שונים, אך כשאני מנסה להיכנס לדף דרך המכשיר, הוא מודיע לי שיש "שגיאת ניתוח". זה הקוד שהכנסתי: <?xml version="1.0"?> <!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN" "[url]http://www.wapforum.org/DTD/wml_1.1.xml">[/url] <wml> <card id="card1"> <a href="sib.mid">sib.mid</a><br/> <a href="r.mid">r.mid</a><br/> <a href="pma.mid">pma.mid</a><br/> <a href="p.mid">p.mid</a><br/> <a href="osc.mid">osc.mid</a><br/> <a href="ne.mid">ne.mid</a><br/> <a href="na.mid">na.mid</a><br/> <a…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by m1ke,

הכותרת אומרת הכל

7. כאשר אני עושה את הקישור בין אקסס לטבלת DBF, אני רואה את העברית בג'יבריש . איך מבצעים את ההמרה כדי שזה לא יקרה ? תודה מראש לכל מי שיעזור לי...זה די דחוף !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Elite_Sniper,

אני לא מבין מה הטעות שלי בקטע קוד הנ"ל: return( "\" (" + _x + ", " + _y + ", " _z + ") --> (" + _width + ", " + _length + ", " + _height + ") \"." ); זה אומר : ")" expected מה הטעות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ohad5g,

שלום יש לי בעיה קלה שלא כלכך הבנתי איך זה עושה את החישוב בקופלייר התוכנית קיצור int num1=2 ,num2=1 rasult result = num1 + num2--; printf("The formula is: result = num1 + num2--\n"); printf("The value of result is: %d\n\n",result); לא הבנתי איך יוצא בקופלייר 4 result = num1-- + num2; printf("The formula is: result = num1-- + num2\n"); printf("The value of result is: %d\n\n",result); בקופלייר 3 result = num1 + --num2; printf("The formula is: result = num1 + --num2\n"); printf("The value of result is: %d\n\n",result); בקופלייר 1 result = ++num1 + ++num2; printf("The formula is: result = ++num1 + ++num2\n"); printf("The value of result is: %d\n\n", result); בקופלייר 4 …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הקוד שלי ממש פשוט זה זה מה שאני מקבל Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: Main/java זה מה שיש בקובץ Main.java /* * Main.java * * Created on 10 נובמבר 2007, 07:03 * * To change this template, choose Tools | Template Manager * and open the template in the editor. */ package eample; /** * * @author Daniel */ public class Main { /** Creates a new instance of Main */ public Main() { } /** * @param args the command line arguments */ public static void main(String[] args) { System.out.println("hello"); } } אני לא יכול לעשות ב דוס java Main.java

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nat64x,

מה אני עושה לא נכון? איך לתקן? ld-uClibc.so.0 נמצא בנתיב שסופק כפרמטר. SHELL = /bin/sh CC = /opt/cross/ddwrt/toolchain-mips_gcc-4.3.3+cs_uClibc-0.9.30.1/usr/bin/mips-linux-gcc TARGET= test LDFLAGS = -B /opt/cross/ddwrt/toolchain-mips_gcc-4.3.3+cs_uClibc-0.9.30.1/usr/lib all:test test: $(CC) -o $(TARGET) test.c $(LDFLAGS) clean: rm *~ test $ make /opt/cross/ddwrt/toolchain-mips_gcc-4.3.3+cs_uClibc-0.9.30.1/usr/bin/mips-linux-gcc -o test test.c -B /opt/cross/ddwrt/toolchain-mips_gcc-4.3.3+cs_uClibc-0.9.30.1/usr/lib/opt/cross/ddwrt/toolchain-mips_gcc-4.3.3+cs_uClibc-0.9.30.1/usr/bin/../lib/gcc/mips-openwrt-linux-uclibc/4.3.3/../../../../mips-openwrt-linux…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by assaf990,

how to convert from int to char* in C++

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, יש לי פרויקט(כמו משחק), שצד הקליינט כתוב בreact והסרבר בjava כדיי להריץ אני משתמשת בyarn start לFE ומריצה את השרת במקביל. כעת אני רוצה "לייצא" את הפרויקט, שאוכל לשלוח לאנשים קובץ exe או סקריפט (או כל קובץ אחר) ויוכלו להריץ את הפרויקט. אשמח לעזרה תודה רבה!

14. Started by מאיר פלג,

שלום לכולם ! אני נתקע כבר שבועים ולא מצליח להבין מה שלבי הבניית האתר .! אני יסביר לכם . אני רוצה לפתוח אתר פשוט של חדשות למשל .. יש לי עיצוב מוכן שהכנתי בפוטושופ HTML אני יודע ! עכשיו אני לא מבין מה הצעד הבא ?! הרי עיצוב יש עכשיו צריך תכנות ?! יש את התוכנת של אדובי שמתכנתים איתה אבל מה הצעד הבא ?!לגזור לחלקים ? עשיתי עיצוב יש גזירת חלקים יש מה אלה ?!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. פתחתי משתמש חדש בשביל הפרסום כדי שזה יהא רשמי יותר =] אני מתנדב במרכז היזמות באוניברסיטת תל אביב וכחלק מהפעילות שלנו, אנו מפיקים בשבוע הבא תחרות גדולה במיוחד שעשויה לעניין את רובכם. אני מצרף פה כמה קבצים של יחץ אבל אתם יכולים להתקשר אלי ולשאול שאלות במספר 0505758989. אם יש פה חבר'ה שרוצים להגיע בקבוצות כדאי ליצור איתי קשר או דרך האתר [שימו לב בדף ההרשמה לעניין הקבוצות] - אני אוכל לארגן חינמים. אגב, התשלום הוא סימלי והוא רק בשביל האוכל [חופשי והרבה] - זה ארגון ללא מטרות רווח והולכות להיות שם חברות גדולות [נציגים, מנטורים מחברות גדולות שבאו בהתנדבות לעבור בין הקבוצות במהלך התחרות ולעזור להם איפה שצריך]. אגב, יהיו שם גם לא מעט אנשים מתחום היזמות [גם בקבו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by fuad159,

היי אשמח לעזרה. אני עושה עבודה בשפת JAVA באמצעות Eclipse, ויש לי בעיה שבכל סוף שורה נוסף לי מין סימון מוזר כזה, ואין לי מושג איך לבטל את זה. מצרף תמונה. תודה רבה לעוזרים

17. שלום לכולם, אני צריך למצוא את הפקודות לכתיבת הודעה על הLCD(אמור להיות משו כמו print.lcd), ואת הפקודות ללחיצה\קבלת לחיצה+קריאת הערך ההאקסה דצימאלי של הלחיצה מהלוח מקשים. דחוף מאוד(צריך את זה למחר) אודה מאוד לעוזרים שיצליחו למצוא את זה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Salwaby,

אני הייתי רוצה לשלוח לפונקציה מסוג VOID 2 מצביעים למצביעים כך שיישתנו ב-MAIN בהתאם למה שקורה בפונקציה המדוברת. אני רק מחפש את הטכניקה, מה אני שולח ? איזה סוג השמות אני צריך לבצע על הפווינטרים בתוך הפונקציה ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dragonXxX,

שלום, יש לי בעיה בשרת IIS שהתקנתי, התקנתי אותו ושמתי קובץ asp שעובד.. בתקיה "C:\Inetpub\wwwroot" וניסיתי להפעיל את הקובץ דרך הדפדפן "http://127.0.0.1/my.asp" ו http://localhost/my.asp והקובץ לא עובד ובדקתי והשרת רץ. לדעתי זה בגלל שהמחשב שלי מתחבר אל הראוטר שבמחשב אחר בבית שלי, כי במחשב השני זה כן עובד, יש לכם מושג איך לתקן את הבעיה ולגרום לשרת לפעול?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yakar,

שלום, אני מעוניין לדעת אם יש איזושהי אפשרות של לדעת מתי הייתה הורדה אחרונה של תמונה.. בשפת php משהו בסגנון getimagesize תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by url,

מישהו יכול להשאיר פה קוד html לcounter של אנשים שנכנסו לאתר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by MaXiK,

חיפשתי פקד winform video player בtoolbox ,נכנסתי לאפשרות choose items אם לוחצים על הלחצן הימני בעכבר ולא מצאתי. האם אני אמור להוסיף reference כדי שהוא יופיע בtoolbox או לעשות משהו אחר? אם אתם מכירים פקד אחר להצגת וידאו אז ציינו בבקשה. אני משתמש בvisual studio express 2005. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום חברים, אני רוצה לנסות להתחיל לבנות אתר שיהיה בעל יכולות לספק קנייה של מוצרים ממגוון קטגוריות. הידע שלי הינו ברמה של חובבן ב ASP.NET , אקסס ו- SQL . הכי קל זה אם משהו מכיר קוד להורדה של האתר (ה-DB והממשק). אבל אשמח להצעות אחרות. תודה מראש נ.ב-001 - אין צורך בתמיכה בעברית והכוונה היא לקוד פתוח-->לא משהו שעולה כסף... נ.ב-002 - מצאתי את oscommerce - האם זה מה שחיפשתי ? האם יש איזשהו "עוקץ" שאני לא ראיתי/מבין ? או זה באמת שייך לקהילת הקוד הפתוח...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום חברים מבקש המלצה לאחסון אתר וורדפרס המיועד ל- media downloads, חנות וירטואלית של קבצים בגדלים משתנים החל מ- 300 מגה ועד ל-2 ג'יגה. (הגולש צריך לשלם עבור כל קובץ שהוא רוצה להוריד מהאתר) האתר מיועד לגולשים מכל העולם עם דגש על ארה"ב ואירופה אשמח לדעת גם איזו חבילה עליי לקנות SHARED/reseller/vps... והאם כדאי להתחייב מראש לתקופת זמן או שקודם כדאי לבדוק את התפקוד של האתר? המון תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. איך כותבים קוראים מקובץ text ב HTML ? אני מחפש פקודה בדומה ל fprintf fscanf עבור HTML , טוב אני חייב להודות שאני קצת עקשן ולכן מתעכב על הנושא עד שאצליח למצוא משהו מספיק פשוט (עדיף שאינו דורש התקנות - כמו php/ cgi ו ASP , ואם כבר דרושה התקנה שתהיה קובץ EXE או c/c++ שניתן לקומפילציה ולא משהו שמשאיר לכלוך ב system . (בגלל שאני עובד על מחשב שאינו שלי)). אם מישהו יודע ,אודה על כל עזרה. אורי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים