תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני בונה תוכנה ב C# שסורקת קבצים בתיקייה מסויימת ומבצעת עליהם פעולות קודם כל אני רוצה שהתוכנה לא תציג את הFORM וגם לא יוצג בסרגל כלים של הוינדווס שהתוכנה פועלת כי אין טעם. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי!? אני לא ממש סגורה על איך כותבים משהו מסויים, אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. איך אני מפנה קישור מדף אחד ל Iframe שנמצא בדף אחר? (שני הדפים מוצגים זה לצד זה בתוך פריימסט) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נתנו לנו לכתוב מחלקה Robot שיש לו תכונה של כיוון, כלומר למעלה למטה ימינה ושמאלה. אמרו לנו להגדיר טיפוס בן מנייה enumeration המכיל 4 ליטרלים UP,DOEN.LEFT,RIGHT המייצגים כיוונים אלה. מישהו יודע איך להגדיר את זה? ולהסביר מה זה טיפוס בן מנייה?? תודה!
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי! :] יש לי שאלה, שדיי הרבה זמן מטרידה אותי וראיתי כרגע את הנושא של Master על פיתוח משחקים וכיצד ניתן להתחיל ונתתם לו תוכנות עזר לפיתוח. אבל אני רוצה לשאול, אם גם החברות הגדולות שמייצרות משחקים, משתמשים בתוכנות עזר כמו שאתם נתתם לו, או תוכנות שהם בנו בעצמם שייעזרו להם בפיתוח המשחק? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אשמח אם תענו לי, לא יודע למה הסתבכתי עם זה, זה בפרק על הספריה Math אז כנראה צריך להשתמש בה. קלוט סכום כסף והדפס את מספר השקלים ומספר האגורות, תודה. דוגמה לקלט: 25.24 פלט: שקלים: 25, אגורות: 24
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי המקרה שלי הוא כזה: בעבר תחזקתי אתר אינטרנט של המתנ"ס המקומי. האתר בנוי על בסיס ג'ומלה. ג'ומלה = תחזוקת אתר נוחה שלא מצריכה ידע מתקדם בניהול/בניית אתרים. לאחרונה נתקלתי / נתוודעתי לפלטפורמה של WIX. אני בטוח שאתם יודעים כמוני שהרעיון שעומד מאחורי החברה הזו ומה שהיא מציעה לא שונה מג'ומלה. נוחיות בבניית האתר, תחזוקה וכו'.. חשבתי איך להעביר את האתר מג'ומלה ל WIX כי כך אוכל להנות ממראה יותר אטרקטיבי ועיצוב יותר מודרני מאיך שהאתר נראה היום. פלאש בכל זאת עושה את שלו הבעיה היא..שאני לא יודע ממש איך לעשות את זה כי זה דורש התעסקות עם כל העסק הפנימי של האתר וכו'..אני לא מבין בעיצוב/בניית אתרים. בג'ומלה פשוט הייתי נכנס מעלה תוכן וגמרנו. לא הייתי חייב לדעת שום שפה כמו HTML או PH…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניתן להכניס שם חשבונית ואז הם אומרים לך כמה אתה צריך לשלם לחשמל,מים,ארנונה וכו איך זה עובד? הם סגרו הסכמים עם כל החברות הנ"ל שיתנו להם גישה? או שעשו את זה דרך טכנולוגיה שאני לא מצליח לחשוב עליה אשמח לכיוונים לצורך פרוייקט שאני מקדם תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני עוזר לחבר שיש לו חברה, ואני צריך ליצור לו אתר, שמכיל בעצם גם גרסא אנגלית וגם גרסא עברית.. האפשרות הפשוטה לעשות את זה, היא פשוט ליצור שני אתרים.. אחד בעברית, השני באנגלית, ולקשר בינהם. אני תוהה לעצמי האם יש דרך פשוטה ויעילה לעשות את זה בלי שני אתרים? למשל אתר אחד, שאפשר להגדיר לו שתי שפות, ואז לא צריך להעלות את התמונות פעמיים, אלא רק את הטקסט פעמיים. תודה רבה card
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה. אני רוצה לכתוב תוכנית שתציג לי מערך של אובייקטים מסוג bitmap בפלטפורמת windows forms (מנסה לעשות את זה כמה שיותר פשוט. התוכנית היא לפרוייקט סוף תואר). הרעיון הוא שאני אוכל וויזואלית, להוסיף תמונה, להסיר תמונה, וכל זאת באופן וויזואלי. חשבתי על מראה פשוט בסגנון thumbnails (כמו ש explorer של windows מציג קבצים של תמונות) בנוסף, לכל תמונה יהיה מערך מסוג אובייקט מסויים שאותו אני מגדיר, והוא בא לייצג חיתוכים (crop) שאני לוקח מהתמונה. כאשר אני אלחץ על תמונה מסויימת, אז יפתח חלון חדש בו יהיה אפשר להתמקד בתמונה הספציפית, ולחתוך ממנה (גם את זה אני כבר יודע לעשות). יש לכם אולי כיוון בשבילי? אני מעדיף לשמור על פשוט, ומכאן הבחירה ב windows forms, אבל אם פלטפורמות אחרות מאפ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השימוש בGridView לא נותן מענה למה שאני מחפש, כי הוא מציג מוצרים בשורות. אני רוצה שהתפריט שלי יראה בדיוק כמו באתר הנ"ל (לגלול למטה לאחר הטעינה) http://www.moto-depot.co.il/ כלומר יש שם טבלה של 3 עמודות בכל אחת הרבה תמונת שמתחתן השם והמחיר, והקישור לדף המוצר. איך עושים זאת מבחינה עיצובית? נ.ב ניסית שימוש בDetailsView אך הוא מציג לי בכל עמודה רק מוצר אחד בכל פעם.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין ללמוד יותר בנושא פיתוח בצד השרת ולכן החלטתי כנראה להירשם לקורס בנושא... ככל הנראה אני מעדיף להירשם לקורס ללימודי JAVA מפני שלמיטב הבנתי Java היא שפת תכנות עלית דבר שהופך אותה להרבה יותר כדאית ללמידה משפת תכנות כמו PHP או ASP.NET שמתמקדות בפיתוח צד שרת בלבד. אני לא בטוח שאני צודק ולכן אני מעדיף להבהיר את העניין כאן... חוץ מזה ברצוני לדעת האם פיתוח בj2ee/ jsp /java / jmee הוא זהה מבחינת התחביר? והאם לJAVA יש כלים טובים לפיתוח בצד שרת הוא שזו שפה שרק תסבך את העניין? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, זה שאלה בעיקר של אין נכון/לא נכון או מקובל/לא מקובל לעשות. ניקח לדוגמא מחלקה של נקודה במחרב דו מימדי. את המחלקה ניתן לממש ב 3 דרכים שונות //Point2DGetSet class Point2D{ private: int x, y; public: int getX() const { return x; } int getY() const { return y; } void setX(int nx) { x = nx; } void setY(int ny) { y = ny; } }; //Example Point2D p; p.setX(10); p.setY(20); DrawPoint(p.getX(), p.getY()); //Pint2DPublic class Point2D{ public: int x, y; }; //Example Point2D p; p.x = 10; p.y = 20; DrawPoint(p.x, p.y); //Pint2DReference class Point2D{ private: int x, y; public: int& x() { return x; } int& y() { return y; } }; //Example Point2D p; p.x() = …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני עובד בעבודה ועושה ואני עושה איזה בעולה בתוכנה שדורשת הרבה פעולות רובוטיות שלא משתנות שלא נעים לחזור עליהם כל פעם.. לאחרונה התחלתי קצת ללמוד(מהתנסות עצמאית) את השפה של התוכנת תכנות AutoIt3 כך שבמשך הזמן כתבתי לעצמי מספר סקריפטים ופתרונות לבעיות בווינדוס 7 וכעבור כמה זמן בעת שעבדתי בעבודה קפץ לי הרעיון לתכנט סקריפט שאני אעבוד דרכו. לא רק שהסקריפט מקצר את זמן העבודה ממקיסמום יומיים למקסימום שעתיים אלה גם מונע טעויות מאחר שהוא יוצר דוח שהתוכנה עצמה לא עושה.. יש בעיה אחת. הסקריפט עובד בצורה פרמיטיבית וטיפשית. הוא עובד על ידי הזזת העכבר במהירויות ממקום למקום והדבר דורש שהחלון יהיה במיקום מדויק וברזולוציה מסוימת איני יכול לתכנט שזה לא יהיה דרך הזזת העכבר מאחר שכל פרמט…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש איזה משחק שיש בו בעיה.. חיפשתי תשובה באינטרנט ומצאתי שאני צריך ליצור קובץ bat ולרשום בו משהו מסויים... מישהו יודע איך ליצור קובץ כזה ואיך לרשום בו מה שאתה רוצה? מצטער אם זה לא הפורום הנכון.. פשוט מכל הקטגוריות הפורום הזה ניראה לי הכי מתאים..
-
- 4 תגובות
- 18.8k צפיות
-
-
יש לי תרגיל שבו אני רוצה להסב את ה-string שיש לי (מכיל ספרות) ל-int איך אני עושה את זה ?
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום ליושבי הפורום. נתקלתי בבעיה כשניסיתי לפתור קושיא, ואשמח לקבל את עזרתכם. הרי היא לפניכם: A 5-digit positive integer is entered through the keyboard. using recursion, write a function to calculate sum of digits of the 5-digit number: והרי הפונקציה שכתבתי: int DigitSum(int x) { int digit=0; if (x>0) { digit+=x%10; /* צבירה של ספרת האחדות */ DigitSum(x/10); /* רקורסיה לאחר שספרת האחדות קוצצה */ } else { return(digit); } } הרקורסיה עובדת כמו שצריך, הבעיה היא שכל אימת שהפונקציה מזמנת את עצמה, היא מאפסת את digit, וכך לא מתבצעת צבירה של סכום הספרות. מאידך, אינני יכול לוותר על איפוס של digit... איך אפשר להתגבר על זה, או לכתוב את זה בדרך אחרת? תודה רבה מר…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מטריצה הבאה $arr=array("Noa"=>array("City"=>Jerusalem,"Street"=>Niv,"Number"=>25), "Idan"=>array("City"=>Herzliya,"Street"=>Balfur,"Number"=>5), "Shai"=>array("City"=>TelAviv,"Street"=>Yaffo,"Number"=>2)); אני רוצה לרוץ על המטריצה ולהדםיס אותה בצורת טבלה כתבתי את הקוד הבא אבל הוא לא עובד <?php $arr=array("Noa"=>array("City"=>Jerusalem,"Street"=>Niv,"Number"=>25), "Idan"=>array("City"=>Herzliya,"Street"=>Balfur,"Number"=>5), "Shai"=>array("City"=>TelAviv,"Street"=>Yaffo,"Number"=>2)); //$arr=array('zero','one','two'=>2); echo "<table border=1>"; …
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה שהשגיעות בתוך הטופס הרשמה יופיעו לצד השדות. הכנתי ליד כל שדה DIV ריק ונתתי לו ID עכשיו השאלה איך אני מתיחס אליו בתוך ה JV שהטקסט יופיעו בתוכו ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
למי שמכיר את תוכנת ה TASM ומתמצא בנושא של אסמבלר ... אני צריך לבצע מיון איך אני עושה זאת ? דוגמא : יש לי מספרים נתונים מכתובת X עד כתובת Y נגיד כל מספר בגדול בית אחד (8 סיביות) אני צריך למיין את המספרים מקטן לגדול איך אני עושה זאת למישהו יש רעיון ? אני צריך את זה די דחוף אז אם מישהו יודע בבקשה שיכתוב כאן תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מטלה לכתוב תכנית : עלי להכניס 4 מספרים ועל התוכנית לבצע סכום של המספרים וממוצע. מה שקורה שזה עובד רק המסך השחור עף מיד אחרי שהתוצאה מוצגת להלן התוכנית: roject1.cpp : Defines the entry point for the console application. // #include "stdafx.h" #include <iostream.h> #define MAX_NUMBERS 4 int main(int argc, char* argv[]) { int i; double Numbers[MAX_NUMBERS]; double sum, average; sum = 0.0; average = 0.0; for ( i = 0; i < MAX_NUMBERS; i++ ) { cout << "Please enter number " << i+1 << " (press enter to continue): "; cin >> Numbers; …
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני צריך מדריך כולל לויזואל בייסיק 2008 (חשוב שיהיה בו SQL איך להתחבר ואיפו לכתוב את השאילתות וכו'....)
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מהדר תכניות בשפת ++c באמצעות bcc32 ב syntax: bcc32 file1 file2 file3 כשיש לי הרבה קבצים, נניח 10 אני מבקש להדר באמצעות הפקודה: bcc32 file1 file2.......file10 אבל ההידור לא מתבצע. מישהו מכיר שיטת הידור בה מספר הקבצים להידור לא ימנע את ביצוע ההידור ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי אני צריכה להמיר מספר שאני מקבלת ולהכניס אותו למחרוזת. אני צריכה לכתוב את הדרך בפונקציה ולא יכולה להשתמש בפונקציות למשל itoa וכו'. בנוסף, לא למדתי עוד sprintf לכן אי אפשר להשתמש גם בזה. אשמח לעזרה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית המקבלת כקלט 3 נתונים : 2 הנתונים הראשונים הם מס' שלמים והנתון השלישי הוא אחד הסימנים: + או - . על התוכנית להציג ולפתור תרגיל חשבוני בהתאם לפעולה החשבונית הנקלטת.לדודגמא: עבור הקלט + 12 10 יתקבל הפלט : 10+12=22 תודה זה ממש ממש דחוף
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
איך כותבים סקריפטים למשחקים למשל? אני מניח שישנה איזושהיא חוקיות שתקפה לכל הסקריפטים. איפה אני יכול ללמוד את הכתיבה
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-