תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום, ליפני כשנה התחלתי לילמוד את השפה C++ מרצון אישי או במילים אחרות "בשביל הכיף" עכשיו אמור להגיע אלי ספר שנועד ללימוד השפה C++ שמו של הספר הוא: ערכת לימוד C++ - למד C++ מהתחלה תוך כדי פיתוח פרויקט. - מדריך למתחילים - אפילו אינם בעלי רקע בתכנות. רציתי לישאול אתכם אם מישהו מכיר את הספר והאם כדי ויעזור לי ליקרוא אותו? (כי את הרוב למדתי ממידע שנמצא באינטרנט) אם זה עוזר למישהו להיזכר אז בכריכה של הספר יש תמונה של שרשרת גדולה והכריכה רובה בצבע אדום (יש גם דיסקט מצורף) ולמעטה כתוב "ג'סי ליברטי" הוצאת פוקוס מחשבים. רציתי לדעת אם הספר יעזור לי להבין בצורה מושלמת (פחות או יותר) את השפה. תודה לעוזרים נ.ב זה כיף להיכנס לעולם הבילתי ניראה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, אני מחפש קצת חומר קליל ולא כבד כמו הספרים משנות ה-70, לקורס במערכות ספרתיות. בעיקר מימוש MIPS32 וכל מה שמסביב יעזור כרגע... תודה..
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן. מחפש המלצה לאתרים או ספרים אונליין ללימוד סביבת .NET תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מישהו יכול להביא לי קצת חומר עזר במדעי המחשב ב'? יותר חשוב החומר עזר באסמבלר דווקא תודה
-
- 11 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
אני מחפשת חומר עזר בנושא רקורסיה,תרגילים,דוגמאות וכל דבר שיוכל לעזור לי קצת להבין את הנושא(מומלץ בעברית) אשמח לקבל עזרה תודה רבה(:
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, *הכותב חסר כל ידע או ניסיון בתכנות* כבר הרבה זמן שאני מחפש לקרוא בצורה רצינית על אחסון אתרים או אחסון של DB של אפליקציות. אני חושב לפתח אפליקציה ואני מנסה להבין עכשיו את הצד של הbackend כולל הפן של האחסון, איך זה עובד, ויותר חשוב מה האפשרויות שמוצעות כיום בשוק. שהתייעצתי עם חברת פיתוח הציעו לי אחסון של AWS בכמה מאות דולרים לחודש, אבל זה היה נראה לי מיותר ויקר. לכן אני אשמח לקבל כל הפניה למידע בנושא (חיפשתי בגוגל אבל אני נתקל ביותר מדי פרסומות ולא בתוכן מקצועי). תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כזאת יש לי אתר ויש חוסר סינכרון בתצוגה של האתר בין האקספלורר לכרום. באקספלורר האתר מסודר והכל במקום ובכרום אין סדר , צריך להוריד את הגלגלת בשביל לראות את האתר. מה יכול להיות הבעיה? זה האתר asmagnetim.co.il תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
ב- Access ישנה אפשרות לשדה שנקראת חוק אימות שבעזרתה אפשר להגביל את הנתונים. זה בעצם מחליף את בדיקות התקינות בתוכנה/דף האינטרנט. רציתי לדעת אם דבר כזה קיים גם ב- MySQL כי אני לא מצאתי דבר כזה.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום! אני סטודנט לתיכנות ובניית אתרים. בכדי לתרגל לקחתי כהשראה אתר מסויים ובניתי אותו בעצמי. מבחינת עיצוב ומבנה אפשר להעריך שהאתר שבניתי נראה דומה מאוד למקור. לא העתקתי שום קוד ולא תמונה את הכל אני בניתי! השאלה שלי היא: אם הייתי רוצה להעלות את האתר לרשת האם אני מפר זכויות רק בגלל שהתוצאה הסופית דומה מאוד למרות שהקוד שונה לחלוטין? ובכלל אם מישהו מכיר מסמך עדכני כלשהו באינטרנט שמדבר על דברים מהסוג הזה אשמח מאוד לקבל קישור. תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בימים האחרונים התחלתי לחשוב על אפשרות של להקים אתר אינטרנט לפיתוח בקוד פתוח. כל אדם שירצה, יוכל להעלות מערכות שלמות שהוא בנה, וקהילת המפתחים תוכל לעזור לו בפיתוח של המערכת. בתמורה, הקוד יהיה פתוח לכולם וכולם גם יוכלו לעשות בו שימוש. בנוסף כל אדם יוכל לעזור בפיתוח מערכות של אנשים אחרים. הקוד המלא והעריכה שלו יתבצעו דרך האתר עצמו, ולא יהיה צורך להוריד כלום למחשב. המטרה היא שהאתר הזה יעסוק בכמה שיותר שפות תיכנות. אז מה אתם חושבים על זה? יש לכם המלצות? רעיונות? בכל מקרה, אם יש אנשים נוספים שיש להם ידע ב HTML, CSS, PHP JavaScript, ורוצים לעזור בהקמת האתר, שייפנו אלי דרך המייל- ldoroni10@gmail.com גם אנשים שירצו שאני אודיע להם אם האתר יעלה (אם זה באמת יקרה) מוזמנים לשלוח לי הו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בזמן האחרון לומד C++ ואני רוצה לעשות תוכנה שמקבלת קובץ MP3 , נקודת התחלה ונקודת סיום ושתיצור קובץ חדש מהחלקים שנתתי לו אני כבר כמה ימים מחפש קוד שקרוב לזה אבל כל מה שאני מוצא זה SOURCE של השמעת MP3ים שינוי TAGים וכדומה איפה אני יכול למצוא קוד שמתאים למה שאני מחפש? ואם אין - מישהו יכול להדריך אותי איך אני כותב קוד כזה לבד? תודה רועי
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי לעשות תרגיל עכשיו המורה אסר על שימוש בפקודה של חזקה(ספריית math) איך עושים את זה?
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שוב שלום איך אפשר לעשות חזקה של מספר ללא שימוש במתודה הנ"ל? ניסיתי את הקוד הבא, שנראה לי די הגיוני. var number=1*prompt("enter a number",""); var number1=1*prompt("hezka",""); var goal=number; count=0; while(count<=number1) { goal=goal*number; count=count+1; } alert(goal); אשמח אם תוכלו לעזור ולהכווין אותי. תודה!
-
- 9 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
חבר עזר לי ואני מצליח לקרוא מקובץ, אבל לא לקרוא ולרשום ביחד... StreamReader x = new StreamReader(game_path_txt.Text + "\\settings.ini"); StreamWriter f = new StreamWriter(game_path_txt.Text + "\\settings.ini"); if (x.ReadLine().IndexOf("ORIGINAL") >= 0) { f.Write("MODDED"); radioButton1.Checked = false; radioButton2.Checked = true; } x.BaseStream.Seek(0, SeekOrigin.Begin); if (x.ReadLine().IndexOf("MODDED") >= 0) { f.Write("ORIGINAL"); radioButton1.Checked = true; radioButton2.Checked = false; } יש לי את הקוד הזה... אבל אני מקבל שגיאה שהקובץ נמצא בשימוש.. דבאג הראה ש…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פרוייקט להגשה ואני צריך לחבר בין מסד נתונים פשוט שבניתי באקסס לעמוד שאני בונה ב-asp.net ואחרי שאני אגדיר את החיבור אני צריך לדוגמא להזין נתונים בכל מיני TXTBOX ושהם יקלטו לאותו מסד נתונים, שגם בזה אני אובד עצות, אודה לכם על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
using System; public class JustAClass { public static void Main() { char ch; char word; Console.WriteLine("Enter A word (1 Character each time, * To End): "); ch = (char)(Console.Read()); while (word != '*') { if (ch == 'Z') ch = 'A'; else ch = (char)(ch + 1); word = word + ch; Console.WriteLine("Enter A word (1 Character each time, * To End): "); word = char.Parse(Console.ReadLine()); } Console.WriteLine(word); } } התוכנה הזאת אמורה לקלוט אות אות(בעצם מילה) ולהחזיר את המילה בפעם אחת כאשר כל אות במילה הופכת לאות שאחריה חוץ מהאות Z שהופכת לA. אבל זה נותן לי את השגיאה הבאה: Cannot implicitly convert type '…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב תוכנה שתשתמש בטבלת SQL אפשר מדריך כי אני לא מוצא שום דבר. ושוב אני כותב בC++. עריכה: הSQL הוא MS Access
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות תוכנה שמתקשרת עם שרת.. על 2 מחשבים שונים ולכן יצרתי על אותו מחשב 2 תוכנות קטנות שאחד מעביר לשני מידע התוכנות באמת עובדות כל עוד אני עושה את זה על הכתובת הלוקלית שזה 127.0.0.1 עכשיו ניסיתי לעשות את זה ברמה אמיתית יותר ולכן שמתי בתוכנת השרת את כתובת הIP של המחשב, ( נכנסתי לcmd רשמתי ipconfig ולקחתי את הכתובת שרשומה שם שזה 10.195.32.231 ובתוכנת הקליינט הצבתי בדיוק את אותה כתובת גם כן אבל אין תקשורת בין 2 התוכנות, תוכנת הקליינט קרסה יש למישהו מושג למה לא מצליח לי? הבנתי שאני צריך לשים בכתובת הלקוח כתובת של המחשב שאני רוצה להתחבר אליו שזה כתובת השרת אינטרנט בשרת זה דרך סטיק כזה של אורנג ואת המחשב של הקליינט הוא מחובר דרך הפלאפון אשמח לעזרה שזה יעבוד
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי ב Livecity דומיין עם סיומת co.il. הוא נותן לי את השגיאה הבאה Online transfer for your domain type is not supported.Domains with the following suffixes can be transferred: .COM, .ORG, .BIZ, .NET or .INFO. איזה הגדרות אני צריך להגדיר ב livecity שיקשר לי בין הדומיין שלי לאתר שבניתי ב wix איך אני מקשר בין הדומיין לאתר שבניתי תודה
-
- 1 תגובה
- 4.7k צפיות
-
-
בס"ד אני כותבת פויקט בC# על ניהול ספרייה. כחלק מהפרויקט יש לי שימוש בחומרה חיצונית - קורא ברקוד. יש אולי המלצה איזה חומרה לקנות?? איך אני מחברת את החומרה למחשב ולתוכנה?? איך אוכל להשיג קודים בנושא?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
העלתי דף טופס HTML ודף ASP שמקשר לDataBase בשרת www.somee.com. איזה קוד צריך לרשום שיקשר לבסיס הנתונים? כמו זה?: oConn.Open "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};"&"Dbq= http://www.sitename.somee.com/ado/Database/myData.mdb;" & _ או משהו עם Mappath?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
כן אני יודע לחפש בגוגל, אבל לא הצלחתי להבין איך אני מתחבר לsql על גבי האינטרנט. בשרת יש לי מסד נתונים שהגדרתי כ network service, אפשרתי לו חיבור דרך tcp\ip וקבעתי לו פורט. עכשיו ניסיתי לבדוק אם החיבור עובד, דרך פקודת חיבור בc#, וזה לא עובד. אז אם מישהו יכול להסביר לי עאו לפחות לקשר למאמרים מוצלחים שיסבירו לי איך א. לאפשר חיבור לsql דרך tcp/ip ב. איך אמור להיראות connection string של דבר כזה ג. איך אני עושה את זה עם Linq to sql? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אם אני מחבר לד לפורט פלט 100H, ומחבר שמונה מתגים לפורט קלט 101H, הכוונה מ- D0 ועד D7. איך תיראה התוכנה שאני צריך לכתוב למעבד 8086, ע"מ לגרום להבהוב הלד בהתאם לנתון הנקלט ? הכוונה היא שכאשר למשל המתגים מראים 10H הלד יהבהב 16 פעם. אני יודע שאני אמור להשתמש בתוכנית ממש פשוטה אשר מעורבת בה תת שגרה בשם DELAY אשר גורמת להשהייה. תודה אנשים !
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, מה הקונקשן סטרינג שאני רושם על מנת להתחבר לשרתי MySQL ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-