תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לי אפשרות ללמוד בקיץ Maple או Mathematica. (כמובן בנוסף לג'אווה, c++, c, מטלב...) מה עדיף? מה יותר שימושי בתכנות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את הבעיה הבאה, ולא הצלחתי לפתור אותה בסיבוכיות של n האם ניתן לפתור אותה בסיבוכיות של n? הרעיון שלי הוא למיין בעזרת merge sort ואז זה כבר לא בעיה אבל זה בסיבוכיות של nlogn השאלה האם ניתן ליעל את הסיבוכיות תודה לעוזרים, הנה הבעיה: Java שימו לב: אסור להשתמש במחלקות מוכנות כבר של
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, במסגרת פרויקט גמר הנדסאי שלי בחרתי לכתוב תכנת שיתוף קבצים בסגנון Napster. כל משתמש יגדיר תיקיית שיתוף שאת כל הקבצים בה יוכלו להוריד ממנו משתמשים אחרים, והמשתמש עצמו יוכל להוריד קבצים שנמצאים בתיקיות שיתוף של משתמשים אחרים. את הקבצים ימצאו באמצעות חיפוש לפי שם. המודל שחשבתי עליו בנתיים הוא מחשב שרת אחד שיאחסן אינדקס פרטים על כל הקבצים הזמינים כרגע להורדה(שם, מספר IP של המחשב שאליו הקובץ שייך, והמיקום של תיקיית השיתוף במחשב זה). באמצעות האינדקס יוכלו משתמשים אחרים לחפש קבצים שהם רוצים להוריד מבלי לחפש בנפרד בכל מחשב אחר אלה רק דרך השרת(בדומה לNapster). דרך המימוש היחידה שאני מכיר כרגע זה באמצעות Socket-ים. אז אם למישהו יש עצות, חומרי למידה, אתרים טובים שאני יכל להעזר …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגיד ש CClist הוא מערך דינמי שהוא שדה במבנה איך אני מגדיל אותו כל פעם באחד יותר? זה מה שניסיתי וזה לא עושה כלום: n=((sizeof(Student->CClist)/sizeof((Student->CClist)[0]))); (Student->CClist)=realloc(Student->CClist,sizeof(ElementType)*(n+1)); if(!Student->CClist){perror("Not enough memory!");exit(5);}
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כותב אפליקציה בפייתון שבה אמור להיות משולב קוד שרשום בג'אווה סקריפט(עוד צריך ללמוד את זה). אני זקוק למידע שמתקבל מהקוד בג'אווהסקריפט כדי לעשות בו שימוש בקוד שרשום בפייתון. באופן ספציפי אני כותב אפליקציה שמריצה סרטונים מיוטיוב ואני צריך לדעת מתי מסתיים סרטון כדי לעבור לסרטון הבא. לפי מה שקראתי את המידע ניתן לקבל באמצעות youtube player API והוא עובד בג'אווה סקריפט.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. יש לי כמה מחלקות שכתבתי בגאווה, שמבצעות פעולות מתמטיות על כל ביטוי שהן מקבלות - הן מחזירות את הערך שלו ומציגות אותו בשלוש נוטציות שונות (אינפיקס, פרהפיקס ופוסטפיקס). כרגע הן מציגות את כל אלו בטרמינל - והייתי רותה להציג אותן ב - GUI אשמח לקבל רעיון על אובייקט שאוכל לעשות לו פורמט כדי להציג איתו את הקלט/פלט. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
ראיתי איפהשהוא שכדי להשתמש ב-opengl כדי לפתוח חלון עם שפת C צריך ספריות glut.h, glu.h opengl.h. כשאני מנסה להשתמש בספריות האלה עם שפת C הוא אומר לי שאין ספריות כאלה. מה אני אמור לעשות? יש לי דרך ליצור את הספריות האלה בפשטות?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות בדיקה שתבדוק האם האימייל רשום במסד הנתונים במידה וכן אז שזה יציג ארור ולא יתן לי להרשם תודה
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מעוניין למצוא מודול מוכן (או התקנה לאתר) של משהו שדומה ל EBAY. מעיין אתר מכירות פומביות. אני מחפש משהו בעברית וחשבתי על phpnuke בעברית (להנות מכל ההטבות שלו) ואז אם יש איזה מוד להפוך אותו לצורת מסחר. לצערי לא מצאתי שום מודול כזה ואודה לכם אם תעזרו לי. תודה מראש, ליאור.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בבסיס הנתונים תאריך כולל שעה מדוייקת בשניות שבו אני רוצה לבצע פעולה מסויימת. מהידע שיש לי, הדרך היחידה שאני מכיר היא להריץ בשרת דף\קוד כל דקה (לוחות זמנים) שבודק אם הדקה הגיעה, אם כן, להריץ את הדף הרצוי. הבעיה היא שאני מעוניין שהפעולה תתבצע בשניה המדוייקת. ראיתי אתרים שמבצעים את זה ואין לי מושג איך. אולי זה שילוב של לוח זמנים וTIMER של JS? האם יש אפשרות להריץ TIMER בשרת?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני כותב עבודה ואסור לי להשתמש בפונקציות של ניקוי הבאפר הקיימות בstdio.h . כשאני קולט בgets נשמר לי האנטר בבאפר וזה עושה לי בעיות. איך אני כותב פונקציה שתעשה לי עבודה דומה לflushall?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך לעשות מערך דו מימדי של [7][5] בשביל להפעיל 5 מנועים ב7 אפשרויות שונות של זויות ואני צריך בעזרת לולאה שזה יעשה לי את הפקודה של 5 המנועים אחד אחרי השני אני צריך עזרה בבניית הלולאה בשביל שזה יעשה לי את המנועים אחד אחרי השני ממנוע 1 עד מנוע 5 (כל הקטע של הפעלת המנועים והזוויות את זה אני יודע) ....תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני צריך לכתוב פעולה שתבנה שרשת חוליות בעורך X עם ערכים אקראיים. אני לא מצליח לחשוב על איך ליצור את החוליה ושיהיה לה את ה NEXT
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
השאלה היא יותר על הניסוח, ולא על איך לכתוב את האלגוריתם. השאלה: סכימת משקלי מכוניות (לצורך מעבר במעבורת) כל עוד הסכום אינו עולה על 100 טון אז מדובר בלולאת while שצריך לעשות ולחשב sum, עכשיו השאלה היא כזאת אם נגיד קלטתי: 50 טון, 45 טון, ועוד 10 טון הsum שלי יהיה 95 טון או 105 טון? אני מתכוונן האם בשאלה הם התכוונו ל"כל עוד הסכום (כולל הקלט עכשיו) אינו עולה על 100 טון, הוסף את הקלט לsum" או "קלוט משקלים והוסף אותם לSUM, הפסק כאשר sum גדול מ100 טון". אני יודע שהשאלה טיפשית, אבל תודה לכל מי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בקוד דלהלן אני מעביר לפונקציה מערך מסוג int ובפונקציה מוסיף לו איבר עם ערך: void myFunc(int *); int main() { int *myArr; myFunc(myArr); return 0; } void myFunc(int *myA) { myA[0] = 1; } התכנית עוברת הידור ללא הודעות שגיאה. התכנית רצה אך ניתקעת בפונקציה ולא מוציאה שום הודעת שגיאה. מערכת ההפעלה xp מודיעה שהתרחש משהו לא טוב ושואלת אם להודיע על השגיאה למיקרוסופט. יש למישהו הצעה מוצלחת יותר מזו של ה XP ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה נושא מפוצץ אאא... בזמן האחרון התפנה לי המון זמן פנוי ,אז החלטתי שאני רוצה ללמוד שפת תיכנות כלשהי. ובגלל שסתם ללמוד שפה זה משעמם, צריך מטרה כדי שזה יהיה מעניין, אז המטרה שלי היא יכולת לבנות משחק ברמה של Monkey Island או כל משחק אחר של LucasArts . ממה שאני מבין מבחינת תיכנות זה לא שעפתני יותר מידי, כי אין שם 3D וגם לא ממש פיזיקה רק כמה שכבות של 2D אבל כמו שאמרתי אין לי ממש מוסג בזה ,אתם המומחים אתם תגידו מה השפה שאיתה הכי נוח לעשות את הסוג הזה של משחקים התחלתי ללמוד קצת מהספר הזה C++ אבל רק התחלתי את הספר ואין לי ממש רקע בתכנות , קצת assembly ו- pascal בתיכון אבל זהו. אז מה אתם ממליצים לי כדי להתחיל ליצור את why its keep happening to me שזה יהיה הכותר הראשון שלי :nutt…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה להמיר אתר שבנוי כרגע ב PHP אל ASP.NET מה הדרך הכי קלה/פשוטה שאפשר להמיר את האתר?
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
תוכנה של מבני נתונים אני צריך להשתמש ב fseek כדי להזיז את המצביע של הקובץ למיבנה מסוים לשמור רק אותו (או השינוי באחד הנתונים) הבעיה שלי היא בקבצים פתיחה אם a מוסיפה לסוף הקובץ אם w או w+ מוחק את הקיים אך אני משנה את הקובץ (באמצע הקובץ)??? וכן אני יודע שיותר פשוט לשמור מחדש את כל הרשימה מהזיכרון לקובץ (זה מה שעשיתי) אבל הדרישות של התרגיל הם שאני צריך לשנות רק במקום מסוים את הקובץ כדי להראות שימוש ב fseek צריך לציין התוכנה לא מתחילה קובץ חדש כל פעם אלה קוראת נתונים מקובץ קיים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין העברת פרמטרים כזאת: ב- main: [size=78%]בפונקציה h:[/size] [size=78%]void h(C *c )[/size] [size=78%]לבין:[/size] [size=78%]ב- main:[/size] C c1(); h(&c) [size=10px]בפונקציה h:[/size] [size=10px]void h(C *c )[/size] [size=1](מלבד העניין שהראשון הוקצה ב- heap והשני במחסנית, מה ההבדל מבחינת כל מיני פקודות והשמות שנעשה בפונקציה h על c המתקבל כפרמט)[/size] C *c1= new C(); h©
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
חיפשתי ברשת פקודה לשליחת מקש shift, אבל מצאתי פקודות ששולחות מקש shift רק בצירוף מקשים אחרים. האם קיימת פקודה מסוימת שתפתור לי את הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מנוע חיפוש חינמי המבוסס על PHP ואפשר להוסיף אותו לאתר ולקסטם אותו?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לקמפל קובץ מסויים בGCC, ואני מקבל את הודעות השגיאה הבאות: In file included from main.c:1: /usr/include/sys/types.h:213:21: error: endian.h: No such file or directory In file included from /usr/include/stdio.h:72, from main.c:3: /usr/include/libio.h:32:23: error: _G_config.h: No such file or directory In file included from /usr/include/stdio.h:72, from main.c:3: /usr/include/libio.h:296: error: syntax error before Γאר_G_off_tΓאש /usr/include/libio.h:328: error: syntax error before Γאר}Γאש token /usr/include/libio.h:371: error: syntax error before Γאר_G_off64_tΓאש /usr/include/libio.h:409: error: syntax error before Γאר__wunderflowΓאש ועוד…
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני צריך ליצור משתנה STRING שמכיל מספר כלשהו ושתי שמות. נ.ב, המספר כבר מוגדר כאינט. תודה
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, אני עובד בעבודה על VS6 ב-MFC, עד לא מזמן השתמשתי ב-BOUNDSCHECKER המעולה, אבל הוא מסרב לעבוד עם כמה מהקבצים שלי ופשוט נתקע ( יאי ). בקיצור, מישהו מכיר תוכנה חמודה ( חינמית או לא ) למציאת LEAKS? אני אשמח אם זה יהיה גם ל-GDI וכו'. תודה
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-