עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Sarlula,

אהלן, תרגיל: כתוב פונקציה רקורסיבית לחישוב סכום איברי מערך דו-מימדי. (C#) למישהו יש מושג איך ניתן לכתוב דבר כזה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, אני בונה עכשיו בעזרת VB שאמורה לטעון את הנשק שלי במשחקים כל פרק זמן מסויים. התוכנה עובדת בעזרת שימוש בפקודה KEYBD_EVENT שדמה לחיצה על המקש R משום מה התוכנה מדמה לחיצה שעובדים ב WINDOWS בתוכנות כגון WORD ופנקס רשימות, אך כאשר אני נכנס למשחק התוכנה אינה מדמה לחיצות. אשמח אם תענו לי, עומר

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by omfir,

כאשר אני מנסה להדפיס ערך של משתנה בפורמט של printf בתוך הswitch case השני מוחזר לי ערך שגוי במקום הערך הנכון... בנוסף,ראיתי שלהבדיל מהדפסת משתנה אין בעיה להדפיס סתם מחרוזת וכלן ניסתי type casting from double to char אבל לא הצלחתי... להלן קטע הקוד.. #include <stdio.h> switch (to){ case 'K': sum*=K; break; case 'C': sum*=C; break; case 'I': sum*=I; break; case 'F': sum*=F; break; case 'Y':sum*=Y; sprintf(b,"%lf",∑);;break; case 'L': sum*=L; break; } return 0; }

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by pssheba,

שלום ! התקנתי שרת mysql ע"ג פלטפורמת ה winxp שלי ומחלון dos הרצתי את הפקודה הבאה: program files\mysql\mysql server 4.1\bin\mysqladmin -pmypass -uroot ping וקיבלתי: mysql is alive אשר משמעותו: אני מקושר לשרת mysql. כתבתי את הקוד הבא בשפת php: <?php $myconnection=mysql_connect("root","mypass"); ?> כאשר העליתי את קובץ ה php באמצעות הדפדפן (explorer) קיבלתי הודעת שגיאה כדלקמן: Fatal error: Call to undefined function mysql_connect() in c:\Inetpub\wwwroot\cgi-bin\mysql.php on line 2 האם מישהו יודע מדוע אינני מצליח להפעיל פקודות mysql באמצעות php? תודה !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אתרים כמו HWZONE, או כל מני חברות רצניות. באיזה שפה האתרים שלהם בנוים? מישהו מכיר מדיריכים ספרים שמלמדים את השפה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Retaliator,

מישהו יכול לעזור לי לסדר את ה CHECK BOX שלחיצה סוגר מוזיקה לחיצה מפעיל? תודה SendMessage((HWND)lParam, BM_SETCHECK, !SendMessage((HWND)lParam, BM_GETCHECK, 0, 0), 0); if (SendMessage(checkbox1,BM_GETCHECK,0,0)==BST_UNCHECKED) //If UnChecked Box { PlaySound (TEXT ("Welcome.wav"), NULL, SND_FILENAME | SND_LOOP | SND_ASYNC) ; SendMessage(checkbox1,BM_SETCHECK,BST_CHECKED,0); // Then Check Box } else { PlaySound(NULL, NULL, 0); SendMessage(checkbox1,BM_SETCHECK,BST_UNCHECKED,0); // Else Set UnCheck

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by tal_levi1000,

עשיתי איזה תוכנה ויש לי בעיה קטנה התוצאה שהתוכנה מציגה לי הוא בצורה הבאה 9.25596e+08 למה זה?? איך אני פותר את זה המשתנה שמאכסן את המספר הזה מוגדר כ FLOAT בבקשה תעזרו לי אני צריך להגיש את זה להיום תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gatoGT,

אני יודע לקרוא ולכתוב קובץ, אבל אני רוצה שהסקריפט שלי ידע להריץ INI מסויים כשהמשתמש גורר את הINI על האייקון של הסקריפט... (אני מקווה שאני מספיק ברור) ??? הכוונה שלי היא לא שהסקריפט ידע ללכת לחפש את ה INI אלא מראש בהפעלה שלו הוא ידרוש זאת. צריך את זה למשל כשיש כמה סוגים של INI וכל אחד מתאר פעולה שונה, אבל הסקריפט הוא אותו אחד. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Spidey_man,

שלום אני חדש פה!!! מישהו יודע לכתוב תוכניות ולשלב בתוכן גרפיקה מתקדמת (הכוונה שלא לצייר סתם מרובעים וקווים אלא גרפיקה כמו תמונות או אנימציות וכו'). היה פעם איזה שהוא ספר של הוצאת "הוד-עמי" שעוסק בזה אם למישהו יש ויכול לעזור לי או מכיר אתר שמלמד גרפיקה והדגש על מתקדמת אני אודה לו מאוד. תודה ולהתראות האי-מייל שלי: Spidey_man@walla.co.il

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by mimig,

בס"ד שלום, בform מסויים יש לי מספר כפתורים. אני רוצה שבלחיצה על כל כפתור ישמר לי הname של הכפתור כמשתנה שמוכר בכל הפרויקט (גלובלי) מה שעשיתי זה הגדרתי משתנה סטטי שבסוף נקרא : Home.h עבור כל לחיצה של כפתור כתבתי קוד כזה: home.h=this.name.tostring(); מה שקורה בפועל זה שהוא מכניס בתוך home.h את השם של הform ולא את השם של הכפתור הנלחץ. האם כך אמור להתנהל : שthis מכיר שהוא המסך.?? או שיש לי בעיה בקוד?? עזרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, יש לי בעיה קטנה במערכת שאני בונה אני רוצה שלא יוכלו להיכנס לקבצים בתיקייה folder לדוגמא http://site.com/folder/file.php אני יכול לחסום את זה בקלות דרך htaccess אבל הבעיה היא שגם המערכת לא מצליחה לגשת לקובץ לצורך הדוגמא זה הקוד שמנסה להגיע לקובץ (jQuery): $("#DisplayGreen2").load("/folder/file.php?action=update&id="+id+"&version="+version+"&link="+linkk); איך אפשר לעשות את זה ? בנוסף ניסתי דרך אחרת ב PHP שהגדרתי define והוספתי if בקובץ \ תיקייה שאני רוצה לחסום אבל לצערי המערכת נחסמה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. זו שאלה ממבחן,אשמח להסבר מפורט לפי שלבים אני איך עובד האלגוריתם סרט נע. תודה לעונים מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by JVT,

טוב אז ככה.. כל הפרויקט פה למטה. אני לא מבין למה שכשאני כותב את הסיסמה לאימות זה בפעם הראשונה כותב Password OK ואחרי זה כל סיסמה שאני יכתוב הוא יעשה Password OK ואז Login Failed..... משהו בבדיקה של הסיסמה לאימות לא טוב. מי שעוזר אני ןקאו'קראםקרטאיט לודע אבל אני יעריך את זה באמת באמת באמת הנה זה: [font=Courier][left] .MODEL small .stack 100h .data Header db '',10,13 db ' **********************************************************',10,13 db ' * ****************************************************** *',10,13 db ' * * * *',10,13 db ' * * DDDDDDDD PPPPPPPPPP C CCCCCCCCCCCC * *',10,13 db ' * * D…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shloogy,

אחד שיוכל לקחת מידע מחלון, ולא רק מתמונות או PDF תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום!!! רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אפשר לקבל מסג' של לחיצת כפתור בעכבר או במקלדת ב-WIN32 C . המסג' אבל צריך להגיע לתוכנה גם אם הלחיצה לא הייתה בחלון התוכנה , כאילו אני צריך לזהות לחיצה בכל מקום במסך. ( כמו ב-BABILON ) אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי . תודה מראש , ישי קליין

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Nahum2,

טוב אז ככה אני עובד ב VB6 ו אני צריך. קוד\רכיב\מה שזה לא יהיה שיאפשר לי לחשב חודשים כמו 01.06.2006 + 3 חודשים = 01.9.2006 ושאם אני ב 31בחודש ובחודש הבא יש רק 30 יום הוא לא יציג לי 31 בחודש הבא (לא קיים) אלא את השלושים. אני בטוח שכזה דבר קיים פשוט לא מצליח למצוא..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי טבלה שאני צריך לשלוף ממנה רשימה של כפילויות בעמודה title הטבלה במסד נתונים נראית כך: עכשיו אין לי בעיה לשלוף את הכפילויות ולספור אותם עם השאילתה הבעיה שלי היא שאני רוצה לספור את הכפילויות רק במידה ו- isdeleted הוא 0 לכן כרגע יש לי לולאה כזאת שמציגה את הכפילויות בטבלה: *שמתי לב שחסר סוגריים בסוף addToTable אחרי שהעלתי את התמונה, בקוד שלי זה כתוב נכון יש דרך לייעל את זה כדי שאני לא אצטרך להריץ כל כך הרבה שאילתות בלולאה? **מצטער על התמונות, המערכת של הפורום משום מה מבלגנת את הקוד אפילו שאני מכניס אותו לתגיות קוד

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום חברים, מחפש תוכנה לבניית מסגרת חלון קטנה עם טקסט נע בפנים או אפילו סקריפט אשר יעשה את העבודה. רצוי תוכנה. תודה רבה...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by OC,

שמעתי שיש גירסאה מוקטנת בחינם של הקומפלייר של microsft בחינם עם יש אפשר לינק וזה בישביל ++C ..... או שיש גירסאת נסיון? או קומפלייר אחר שלא בסביבת דוס

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by 114508534,

שמעתי מי מ מלאה אנשים שעם בונים אתר אז אפשר לפרס שם ולקבל על זה כסף. אז ככה יש לי שתי שאלות: 1. כתוב שהם מביאים לך איזה קוד HTML שאתה צריך להוסיף ? איך מה מי ולמה ועם אני בונה עם FROnt page העם זה אפשרי להוסיף פירסומות? 2. איך אני מוסיף פורום . 3.העם יש אתרים שנותנים לך כלים לבניית האתר כמו ליראון הארט וכאלה כי ראיתי הרבה אתרים שהממשק שלהם הוא דומה מאד

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by DarkSight,

שלום לכולם רציתי לשאול אם יש פה מישהו שמבין איזה ספר ממולץ לרכוש לשפת התכנות C# באנגלית/עברית - אין לי בעיה להזמין מאמזון. העיקר שיהיה ספר לעניין שמסביר את השפה מההתחלה עד חלק מתקדם. מוכן לשמוע המלצות

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אשמח לקבל ייעוץ D: ד"א - אני לומד כרגע java באוניברסיטה הפתוחה..האם זה טוב בתור התחלה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Kerberos,

אהלן. אני צריך לכתוב תוכנית שתקרא נתונים ותרוץ כל הזמן - למעשה TSR שמשתמשת בפסיקת ISR שנכתבה מחדש על ידי ותכתוב את הנתונים האלה לתוך קובץ. לכאורה פשוט. את החלק של האסמבלר כתבתי בתוכנית ישנה שמחליפה בין האותיות y ל n והיא תקינה וגם עבודה עם קבצים ב c אני יודע. הבעיה כיצד אני מיישם את זה ? איך אני משלב בין 2 התוכניות ? TSR ב c ?? או לחילופין אם למישהו יש שיטה פשוטה וקלה לכתוב לקבצים באסמבלר - אני מוכן לקבל. בגדול התוכנית שצריכה לעבור את השינוי היא זאת : .model small .stack 100h .386 .code start: mov al,9h mov ah,35h ;get vector bx=ip es=cs int 21h mov ax,seg newisr ;enter the new segment to ax mov ds,ax mov dx,offset newisr ;enter the new address to dx mov al,9h…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Burned,

אני מנסה לגרום לדף ASP להכניס נתונים למסד נתונים ולא מצליח לי. הקוד של הדף ASP הוא: <% Dim conn Set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") conn.ConnectionString = "DSN=myDSN" conn.Open q=request.form("username") w=request.form("password") e=request.form("email") r=request.form("id") t=request.form("gender") SQ="INSERT INTO users(username,password,email,id,gender) VALUES ('"&q&"','"&w&"','"&e&"','"&r&"','"&t&"')" conn.Execute sq conn.Close Set conn = Nothing %> הודעת השגיאה שאני מקבל: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][מנהל התקן ODBC Microsoft Access]‏ הפעו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם. בשפת C++. יש לי מערך דינאמי גנרי, ותוך כדי הריצה של התוכנית אני צריך ליצור מערך גנרי חדש קטן יותר שהוא מאותו טיפוס המערך גנרי הקודם. איך אני יוצר את המערך חדש במהלך הריצה: דוג' Array<int> d יצרתי מערך מסוג INT כעת תוך כדי הריצה אני רוצה להקטין אותו איך אני יוצר מערך Temp בגודל החדש אבל שיהיה מאותו טיפוס של המערך הישן Array <???> temp יש איזו פונקציה שמחזירה בזמן ריצה את סוג הטיפוס של אובייקט/משתנה והיא תקבע למערך הגנרי את הטיפס??? ניסיתי typeid,typeinfo ולא הצלחתי...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים