עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום, אני מחפש דרך להתאים אתר שהוא מושתת וורדפרס לסמארטפונים שונים. יש איזה שהוא פלאגין שיודע לעשות דבר כזה? מכירים שיטה אחרת? תודה מראש, ליאור

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by alex15,

אני צריך את ה CPANEAL או את ה PLASK האם אני יכול להתקין על מחשב רגיל ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by 114508534,

שמעתי מי מ מלאה אנשים שעם בונים אתר אז אפשר לפרס שם ולקבל על זה כסף. אז ככה יש לי שתי שאלות: 1. כתוב שהם מביאים לך איזה קוד HTML שאתה צריך להוסיף ? איך מה מי ולמה ועם אני בונה עם FROnt page העם זה אפשרי להוסיף פירסומות? 2. איך אני מוסיף פורום . 3.העם יש אתרים שנותנים לך כלים לבניית האתר כמו ליראון הארט וכאלה כי ראיתי הרבה אתרים שהממשק שלהם הוא דומה מאד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. היי חברים תודה מראש למי שעוזר לא מצליח לפתור את השאלה אחד מהאלגוריתמים הפשוטים ביותר למיון נקרא מיון הכנסה.(Insert Sort) הרעיון האלגוריתמי: - בצידו הימני של המערך, יהיה לנו תת-מערך לא ממוין, שבכל איטרציה יקטן באיבר אחד. - בתחילת האלגוריתם, תת- המערך הלא ממוין הוא המערך כולו. - בצידו השמאלי של המערך, יהיה לנו תת-מערך ממוין, שבכל איטרציה יגדל באיבר אחד. - בתחילת האלגוריתם, תת- המערך הממוין הוא ריק. - בכל איטרציה נעיין באיבר השייך לתת- מערך הלא ממוין, ונכניס אותו למקום המתאים בתת- מערך הממוין. - ההשלכות הן שהאזור הממוין גדל באחד,והאזור הלא - ממוין קטן באחד. - כאשר לא ישארו איברים בתת- המערך הלא - ממוין, האלגוריתם יסתיים. ממש אלגוריתם זה -…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Aviv C,

אני בונה תוכנה ב- C# שתתחבר למסד נתונים SQL Server 2005 Express ותעבוד איתו (הוספה, עידכון, מחיקה וכו'). נתקלתי בבעיה עם הוספת שורה חדשה לטבלה. כשאני מוסיף שורה חדשה ככה: DataRow newRow = DataTable.NewRow(); newRow["name"] = name; newRow["street"] = street; newRow["no"] = no; newRow["city"] = city; newRow["tel1"] = tel1; newRow["tel2"] = tel2; DataTable.Rows.Add(newRow); DataAdapter.Update(DataTable); ה- id לא נוסף לי אוטומטית (למרות שהוא אמור כי הוא מספור אוטומטי). כל עוד התוכנה פועלת לא ניתן לדעת מה ה- id של השורה. פיזית, כשאני סוגר את התוכנה ונכנס אל הטבלה בעזרת SQL Management Tools אני רואה שה- id כן נוסף וגם כשאני מפעיל את התוכנה מחדש אני רואה את השורות החדשות עם ה-…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yk1,

מה זה אומר invalid null pointer ? מצורף חלק מהקוד. אם, לדוגמא,בקובץ main אני רושמת שורה כמו: ;(Student *t = new Student("g","fn",4 השגיאה מופיעה בשורה של אתחול מערך course. h file: [/code] # include <string> # include <iostream> # define Non Course() using namespace std; ///////////////// 2 ///////////////// struct Course{ int Number; string Name; /////////////////// בנאי /////////////////// Course(int number = NULL , string name = "NULL" ){ Number = number; Name = name; } ///////////////// בנאי מעתיק /////////////// Course (const Course &c){ Number = c.Number; Name = c.Name; } ///////////// הדפסת פרטי הקורס ////////////…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כי שינתי לוגו ועכשיו הוא גדול מידי אז אני רוצה לישר אותו לאמצע איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום מהי דרך פשוטה, לאפשר ללקוחות את שני הדברים הבאים, באתר אינטרנט: - רכישה חד-פעמית, לדוגמא מוצר - רכישה מחזורית, חיוב כל חודש, לדוגמא שירות עבור המוצר הזה אני מחפש משהו שהוא פשוט, ועדיף גם שהעלות שלו תהיה נמוכה או בלי עלות בכלל, אם אפשר.. תודה רבה card

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי מחרוזת עם אנטרים אחריה. איך אפשר למחוק את השורות הריקות, שתהיה לי רק המחרוזת? (TRIM אינו עוזר) תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by גדי,

יש לי תכנית בג'אווה הבנויה ממסך ראשי מסוג JFrame. כרגע הוא סתם עם רקע לבן וזה קצת משעמם. יש דרך להוסיף לו תמונת רקע (לא אייקון, תמונה שתהיה במקום הרקע הלבן)? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. מחפש המלצה לספרים בעברית ללימוד שפות התיכנות הנ"ל אני בא מרקע תיכנותי עם שפות אסמבלר C++ וויזואל בייסיק ואת כל זה למדתי בעזרת ספרים ואינטרנט הייתי שמח אם למשהוא יש המלצה לספרים טובים ובעברית ללמידו השפות תיכנות הנ"ל רק שאלה של מתחילים בשפות תיכנות הנ"ל אפשר לבנות ישומים שלא קשורים לאינטרנט כמו תוכנה שבונים בויזואל בייסיק??? תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ^DaGoN^,

אני רוצה ליצור דף שבו יהיה תפריט כפתורים נפתח לדוגמא: http://www.zakai.com/zakai2000/jslib/menu/coolMenu/cascading.html בדיוק כמו פה, רק שבמקום כיתוב יהיו תמונות וכמובן עיצוב שונה ויפתח onmouse רצוי שיהיה ב-Java תודה מראש. בדיוק כמו בדף הראשי באתר הזה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by StreetRacer,

האם ניתן להציג דף בחלון של טבלה על ידי לינק ? מישהו מוכן לומר לי? אם כן, תרשמו את הפקודה בבקשה. שמוליק

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכם. ישנם מקומות בWIN שאפשר לשנות בהם דברים, טקסט למשל, תמונות וכו" הבעיה שלי מופנת לRegistry, ישנו ערך מסוים שאני רוצה לשנות מאין הודעת פתיחה עם הפעלת הWIN שבה יהיו כתובים מספר דברים אך הבעיה היא שיש שם רק שורה אחת ארוכה ליכתוב בה, כלומר אין לי את האופציה לרדת בשורה (Enter בWORD או כתבן לדוגמה) ואיני יכול ליכתוב בצורה כזאת מכיוון שזה ניהיה כמשפט אחד ארוך מאד ומבולגן, אם לא הבנתם למה כוונתי אז אביא לכם דוגמה אחרת: שיש רשת מחשבים בבית אתם יכולים לישלוח הודעות ממשתמש למשתמש דרך ה-Task Manager אבל כשאתם כותבים בשורה את ההודעה שלכם אין לכם את אופציית הירידה בשורה (Enter) את האופצייה הזאת אני מחפש, האם ישנה דרך לעשות זאת? עולה לי בראש משהו כמו: Blablabla \n Blalala *…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by y_i_c,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג קוד C או אסמבלר , לתקשורת של RS232 במחשב עם רכיב חיצוני? את הרכיב אני יודע לתכנת שיעבוד בפרוטוקול RS232 (מיקרו בקר PIC16F877A), אך כדי לחבר אותו לתקשורת עם PC אני חייב לתכנת את ה PC שידע לעבוד עם הפרוטוקול, אך אין לי מושג. א. אני לא יודע אם הפרוטוקול מובנה כבר במערכת ההפעלה, או שצריך לכתוב את פונקציות הזיהוי של ה START וה STOP, וכולי, ובנוסף לאיפה נכתבים הנתונים, להשתמש בפסיקה או לא צריך פסיקה, אלא רק לקרא מבאפר, כי אני צריך תקשורת דו כיוונית. (שמתי רכיב מתאם MAX-RS232 להמרת מתחים 12V-5V , אז מהבחינה הזו אני מכוסה) עידו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום חברים, מחפש תוכנה לבניית מסגרת חלון קטנה עם טקסט נע בפנים או אפילו סקריפט אשר יעשה את העבודה. רצוי תוכנה. תודה רבה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by NEO1987,

שלום אנשים אני צריך בVB אני צריך לבנות תוכנה שהיא רשת ושאני מכניס בה נתונים ואני יכול לשמור אותם לקובץ או משהו אם משהו יכול לשלוח לי דוגמה של שורה אחת אני אשמח דוגה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by levelone,

שלום לכולם. מאז שלמדתי מדעי המחשב בתיכון בשפת C#, אני חושב על לפתח את זה, או יותר נכון - להתחיל מאפס לכיוון הדברים שבאמת מעניינים אותי. מכיוון שפשוט אין לי מושג מאיפה להתחיל, או מה לעשות, חשבתי להתייעץ עם החבר'ה המקומיים. בגדול, מה שבאמת מעניין אותי זה פיתוח מערכות הפעלה ותכנות ברמת החומרה (עד כמה שאני מבין זה תכנות הפעולות של החומרה עצמה?!). מאיפה אני יכול להתחיל, באיזה שפה כדי להתעסק, עם איזה תוכנות כדי לעבוד ובאיזה ספרים/אתרים/פורומים אני יכול להיעזר? תודה לכולם, levelone.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. ב"ה איך אני יכול לקבל את מה שהוקלד בפקדים TextBox‏שנמצאים ב StackPanel שמחוברים ע"י Binding תיאור: יצרתי StackPanel שמכיל פקדים שונים בעיקר TextBox אבל נתקלתי בבעיה שאני לא יכול לאסוף את הנתונים שהוזנו לקלאס שיצרתי לדוגמה כדי לשלוח להם נתונים אני עושה את זה ע"י StackPanel.DataContext = MyData אבל ביצוע פעולה הפוכה אני לא מצליח לעשות אני לא מחפש פיתרון של התייחסות לכל תיבת טקסט בנפרד ז"א להגדיר שם לתיבה וע"י זה להתייחס אליה בקוד. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by cold fire,

ברצוני לפתוח קובץ טקסט בויזואל 2005 הבעיה היא שהוא נמצא בתקייה איפה שכל קבצי הH וcpp ניסיתי את הפונקציה getcwd_ הבעיה היא שהאובייקט של פתיחת הקובץ דורש שהpath יראה משהו מהצורה c:\\documents\\temp\\b.txt ואילו הgetcwd_ מחזיר לי את הדרך רק עם סלאש אחד

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אנסה להסביר את השאלה בצורה יותר ברורה: אני מעלה דף מכירה באתר (אמזון) הבעיה היא שהתוכנה שלהם סורקת את התוכן ומורידה את הדף בתואנה שיש היא מזהה שזהו מוצר שיש בעיה למכור שם. המציאות היא שיש הרבה שכן מוכרים את זה ואני מנסה להתגבר על הבעיה (באופן רשמי זו באמת בעיה והמוכרים האחרים איכשהו עוקפים את המערכת). את התוכן אפשר לכתוב בקוד HTML ואני מנסה להבין האם יש אפשרות לכתוב בHTML את התוכן באופן שהתוכנה שלהם לא תוכל לקרוא את הטקסט (לפחות חלקו). תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. איזה פעם ראיתי בטוק טיוי שאפשר להוסיף את המנוע חיפוש גוגל לאתר שלך אבל אני לא זוכר איך מישהו יכול בבקשה לעזור לי. ועם מישהו יודע איזה קוד צריך כדי להעלים את הפרסומות של TRIPOD באתר החינמי זה יעזור מאד

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Sman,

שלום, מעוניין ליצור טופס ממחושב אשר משתמשים יצטרכו למלא רוב הטופס הוא סטטי ונכתב ב word, אבל ישנם כמה שדות שאני מעוניין לתת למשתמשים לסמן ע"י checkbox. איך ניתן לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני רוצה לבנות מודל fixed point של אלגוריתם מסויים. עד היום הייתי עושה זאת ב-C ע"י הגדרה של class שפיתחתי + כל האופרטורים הנדרשים. זה עובד מצויין ורץ מהר מאוד, אבל די מייגע לכתיבה ובדיקה. מכיוון שלרוב הרפרנס האלגוריתמי ב-MATLAB חשבתי להחליף את ה-C בשימוש ב-fixed point toolbox של MATLAB - החשש העיקרי שלי הוא שזה יהיה מסורבל לא פחות, איטי בהרבה ויצרוך הרבה מאוד זיכרון בהשוואה למימוש ב-C למשל. אשמח לעצות מבעלי ניסיון לפני שאני מתחיל לבדוק את הנושא לעומק כך שאמנע מליפול בטעויות של מתחילים בנושא. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אינני מגיע מעולם ה QA, אך להבנתי התפיסות המקובלות בד"כ לבדיקות אוטומטיות הינן הקלטה של תסריטי בדיקה והרצתן, או ברמ ה מתקדמת יותר, כתיבת תשתית היודעת לנתח את מבנה הדפים, לזהות את האלמנטים השונים, ובעזרת קוד להזריק ערכים לשדות ולסמלץ מצבים, כלומר, כתיבת הבדיקות אינן בצורת הקלטה, אלא בצורת כתיבת קוד, שכאשר הוא מורץ, הוא מסמלץ שימוש במערכת. הבעיה העקרונית היא שכך או כך, זמן ההרצה זהה לזמן הבדיקות הידניות (למעט כמובן הרצה לילית וללא הפסקות), כך שלא ניתן להריץ בדיקות רגרסיה עמוקות ומלאות על כך המערכת, בזמן סביר. כלומר, חסכנו (נניח) את משאבי כוח האדם הנדרש לביצוע הבדיקות, אך לא חסכנו את הזמן שנדרש לביצוע הבדיקות, כך שהתשובה האם המערכת עברה את בדיקות הרגרסיה או לא, תתקרבל רק לאח…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.