עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אנסה להסביר את השאלה בצורה יותר ברורה: אני מעלה דף מכירה באתר (אמזון) הבעיה היא שהתוכנה שלהם סורקת את התוכן ומורידה את הדף בתואנה שיש היא מזהה שזהו מוצר שיש בעיה למכור שם. המציאות היא שיש הרבה שכן מוכרים את זה ואני מנסה להתגבר על הבעיה (באופן רשמי זו באמת בעיה והמוכרים האחרים איכשהו עוקפים את המערכת). את התוכן אפשר לכתוב בקוד HTML ואני מנסה להבין האם יש אפשרות לכתוב בHTML את התוכן באופן שהתוכנה שלהם לא תוכל לקרוא את הטקסט (לפחות חלקו). תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by 7799170,

היי סיימתי ללמוד קורס בדיקת תוכנה ידני Qa ואני מוזמן לראיונות עבודה וכולם שואלים אותי מה גובה השכר הרצוי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי טבלה שאני צריך לשלוף ממנה רשימה של כפילויות בעמודה title הטבלה במסד נתונים נראית כך: עכשיו אין לי בעיה לשלוף את הכפילויות ולספור אותם עם השאילתה הבעיה שלי היא שאני רוצה לספור את הכפילויות רק במידה ו- isdeleted הוא 0 לכן כרגע יש לי לולאה כזאת שמציגה את הכפילויות בטבלה: *שמתי לב שחסר סוגריים בסוף addToTable אחרי שהעלתי את התמונה, בקוד שלי זה כתוב נכון יש דרך לייעל את זה כדי שאני לא אצטרך להריץ כל כך הרבה שאילתות בלולאה? **מצטער על התמונות, המערכת של הפורום משום מה מבלגנת את הקוד אפילו שאני מכניס אותו לתגיות קוד

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by DukeDalamar,

אהלן חבר'ה, מה קורה? אז אני שגיא ובחודשים האחרונים הקמתי עם חברים אתר שנקרא "פרויקט דה וינצ'י". המטרה העיקרית שלו היא ליצור קהילה של חבר'ה שמתעסקים בקוד ובתוכנה (קצת דומה לפה). הקהילה מחולקת בגדול לשני חלקים - חלק ראשון "מחלקת ההדרכה" ואילו החלק השני הוא העבודה בתאכל'ס. המחלקת הדרכה היא סוג של בי"ס וירטואלי למקצועות התוכנה (בניית אתרים\פיתוח אפליקציות\פיתוח תוכנות וכדומה), זה אומר שמתקיימים שיעורים אחת לשבוע על גבי שרת קולי, ביחד עם מדריך ועוד מספר חניכים, וכל מה שצריך בשביל להשתתף בהם זה מיקרופון ואוזניות. קורסים נמשכים כשלושה חודשים. הכל בחינם וללא מטרות רווח. החלק של העבודה תאכלס הוא קצת מורכב. בגדול הוא כולל ביצוע של פרויקטים בתחום התוכנה אך בראיה חברתית. זה על קצה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by cold fire,

ברצוני לפתוח קובץ טקסט בויזואל 2005 הבעיה היא שהוא נמצא בתקייה איפה שכל קבצי הH וcpp ניסיתי את הפונקציה getcwd_ הבעיה היא שהאובייקט של פתיחת הקובץ דורש שהpath יראה משהו מהצורה c:\\documents\\temp\\b.txt ואילו הgetcwd_ מחזיר לי את הדרך רק עם סלאש אחד

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by NEO1987,

שלום אנשים אני צריך בVB אני צריך לבנות תוכנה שהיא רשת ושאני מכניס בה נתונים ואני יכול לשמור אותם לקובץ או משהו אם משהו יכול לשלוח לי דוגמה של שורה אחת אני אשמח דוגה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. 1) אני רוצה ללמוד פקודות מתקדמות בדוס. 2) אני מעוניין ללמוד קצת JAVA, גם ++C . * בבקשה אל תמליצו לי על ספרים אני לא אוהב ספרים ואני ממש משתגע כשאני מנסה ללמוד מספר, אני רוצה אתרים שילמדו אותי בכיף תוך כדי שאני מנסה, נראה לי הרבה יותר נחמד, תודה רבה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, מה הקונקשן סטרינג שאני רושם על מנת להתחבר לשרתי MySQL ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dani159753,

היי,קיבלנו היום תרגיל בjava לשיעורי בית.את התרגיל צריך לפתור עד לרמה של מחרוזות(לא כולל,אלה אם זה ממש מקל את העבודה). שברתי תראש בשאלה הגעתי למסקנה שהמסגרת הכללית תמיד תהיה 6*n+1 ומשם הלכתי לאיבוד אשמח לכל עזרה (גם אם זה סתם לתת כיוון) זאת השאלה: כתבו תוכנית אשר קולטת מהמשתמש מספר טבעי n>0 ומדפיסה למסך n מסגרות של כוכביות ,אחת בתוך השנייה, ובמרכז המסגרת הפנימית ביותר תודפס האות X שתורכב מ 4*n+1 כוכביות. דוגמא בתמונה המצורפת. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by guyl3,

שלום , אני מנהל בלוג מסויים והתקנתי עליו reCAPTCHA אך עדיין מקבל תגובות SPAM מה יכולה להיות הסיבה האם ישנו איזה כלי שיכול לאתר איפה התקלה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, התחלתי לא מזמן ללמוד תיכנות במסגרת מגמה בבית הספר,אני לא בטוח אם אני שואל את השאלה בפורום הנכון,במידה וזה לא הפורום הנכון אשמח אם תוכלו להעביר את התרא'ד לפורום המתאים יש לי מספר שאלות שלא הצלחתי\לא הבנתי כלכך שעליי להגיש ואשמח אם תוכלו לעזור לי . ההוראה היא לפתח וליישם אלגוריתם בשפת C#. שאלה 1 : במפעל תרופות העובד מסביב לשעון מקבלים העובדים שכר לפי שלושה תעריפים : תעריף יום,תעריף לילה ותעריף שבת. תעריף לילה גבוה ב50% מתעריף יום.תעריף שבת גבוה ב100% מתעריף יום. פתח ויישם אלגוריתם שהקלט שלו הוא תעריף היום של העובד ומספר השעות שעבד עובד בכל אחד מהתעריפים.הפלט הוא שכרו הכולל של העובד. שאלה 2 : פתח ויישם אלגוריתם הקולט את מספר השנים שאתה חי. על האלגוריתם לחשב ו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. אינני מגיע מעולם ה QA, אך להבנתי התפיסות המקובלות בד"כ לבדיקות אוטומטיות הינן הקלטה של תסריטי בדיקה והרצתן, או ברמ ה מתקדמת יותר, כתיבת תשתית היודעת לנתח את מבנה הדפים, לזהות את האלמנטים השונים, ובעזרת קוד להזריק ערכים לשדות ולסמלץ מצבים, כלומר, כתיבת הבדיקות אינן בצורת הקלטה, אלא בצורת כתיבת קוד, שכאשר הוא מורץ, הוא מסמלץ שימוש במערכת. הבעיה העקרונית היא שכך או כך, זמן ההרצה זהה לזמן הבדיקות הידניות (למעט כמובן הרצה לילית וללא הפסקות), כך שלא ניתן להריץ בדיקות רגרסיה עמוקות ומלאות על כך המערכת, בזמן סביר. כלומר, חסכנו (נניח) את משאבי כוח האדם הנדרש לביצוע הבדיקות, אך לא חסכנו את הזמן שנדרש לביצוע הבדיקות, כך שהתשובה האם המערכת עברה את בדיקות הרגרסיה או לא, תתקרבל רק לאח…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by -Tal-,

שלום לכולם משהו קטן שאני צריך בו עזרה.... אני צריך להתבר ל FTP באמצעות קובץ BAT, העניין הוא שהמשתמש צריך להכניס כקלט את הכתובת IP שאליה צריך להתחבר... השם משתמש והסיסמא יהיו קבועים מראש וגם הפעולות שהוא צריך לעשות בשרת יהיו קבועות.... כל העניין הוא הבקשה מהמשתמש של הכתובת IP אשמח לעזרה תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by StreetRacer,

האם ניתן להציג דף בחלון של טבלה על ידי לינק ? מישהו מוכן לומר לי? אם כן, תרשמו את הפקודה בבקשה. שמוליק

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by A2K,

אני כתבתי את הקוד הזה שאמור להדפיס את המחרוזת הפוכה והיא פשוט קורסת (את הprint ניסיתי עם %c ועם %s) קוד: [left]#include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> char reversed(char *pstr[]){ int i,length; length=strlen(*pstr); for(i=length;i>=0;i++){ printf("%s",*pstr[i]); } } int main(int argc, char *argv[]) { char str[0]; printf("Enter a String: "); scanf("%s",str); reversed(&str); system("PAUSE"); return 0; }[/left]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mickeydi,

תכנות לצורכים מדעיים. מתלבט לגבי שפה/כלי. יש מאטלב/אוקטב. שפות תסריט כמו פיית'ון. שפות עיליות כמו c,c++,Fortran. ההתלבטות העיקרית היא לגבי הקבוצה האחרונה. כל אחת מהאפשרויות בה תדרוש יותר זמן ויבלות כדי לשלוט בה היטב. פורטרן היא שפה קלאסית לתכנות מדעי. c,c++ חדשות יותר (יחסית) ונפוצות יותר, אך האם יש להן יתרון על פני פורטרן? אני אנסה לנסח מספר תהיות: 1. לאיזו שפה אוסף ספריות וכלים נרחב יותר? 2. איזו שפה יכולה לתת ביצועים טובים יותר? כלומר הפונקציות שנכתבו עבורה מבצעות את העבודה טוב יותר. 3. באיזו שפה אני יכול להתמקד יותר בבעיה המתמטית/פיזיקלית ולא בהקצאות משאבים? בנוסף, אם נחזור קצת אחורה, האם פייתון והרחבותיה (numpy,scipy וכדו') יכולה לשמש ככלי עבודה עיקרי? כמה איטי יותר …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. איך אני יכול לשנות את העימוב של טופס זה Text <html> <head> <title> כניסה </title> </head> <body> <body bgcolor="SILVER"> <font size=5 color=black face=david><b><p align=right> כניסה </p align=right> <br><br><br> <form name=form1> <form action=1.html method=post> <div align=right> <table border=5 width=600> <tr align=right> <td><input type=text size=15 name=a> שם פרטי </td> <tr align=right> <td><input type=text size=15> סיסמה </td> <tr align=right> <td> <a href=EE.html>כניסה</a> <…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום מהי דרך פשוטה, לאפשר ללקוחות את שני הדברים הבאים, באתר אינטרנט: - רכישה חד-פעמית, לדוגמא מוצר - רכישה מחזורית, חיוב כל חודש, לדוגמא שירות עבור המוצר הזה אני מחפש משהו שהוא פשוט, ועדיף גם שהעלות שלו תהיה נמוכה או בלי עלות בכלל, אם אפשר.. תודה רבה card

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by as1as2as3,

שלום, יש לי בעייה: כאשר אני רוצה לשנות את ערך השדה תאריך, השינוי לא מתבצע בגלל שהמשתנה מוגדר מסוג ניסתר.VB6.התוכנה כתובה ב-ניסיתי בכל דרך אפשרית וזה לא הצליח.יצויין שאין לי גישה לתוכנית המקור של האתר ולכן אני לא יכול למחוק את המאפיין הנסתר.אולי ניתן לכתוב פקודה שתמחק את ההגדרות של המשתנה בזכרון אבל אני לא יודע לעשות את זה.אשמח לכל עזרה שתיתנו. תודה. קיים קובץ מצורף שמכיל את השורות הבאות בצורה קריאה יותר. [ATTACH]3822[/ATTACH] 'In HTML: ------------------------------------------------------------------------------------------ <input name="txtFromDate" type="hidden" id="txtFromDate" value="00000000"/> 'In Form: ----------------------------------------------------…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by bdoron,

אחרי שהבנתי איך יוצרים קליינט סרבר אני רוצה לעשות משחק רשת, הבעיה שאני לא כל כך יודע איך הדברים מתנהלים, אשמח אם תספרו לי איך זה אמור לעבוד פחות או יותר... כאילו לפי מה שככה עולה לי בראש בו נתחיל בתהליך הראשון, התחלת המשחק.. יש לי שחקן שיוצר משחק חדש, עצם הפעולה הזאת משחק חדש הוא צריך לגרום לכך שכל שחקן חדש שמתחבר למשחק ידע שיש מישהו שממתין לשחקנים נוספים שיצטרפו לו למשחק ועוד שאלה, אם המשחק התחיל בין 3 שחקנים למשל שמשחקים באותו זמן על אותה מפה למשל, האם האדם הבא שיכנס למשחק איך למנוע ממנו לשחק איתם? זאת אומרת שהוא בעצם יפתח משחק חדש בעצמו וימתין לאנשים נוספים שיתחברו גם למשחק במילים פשוטות איך אני גורם לכך שיווצרו כמה משחקים באותו זמן בין אנשים שונים ברשת

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם משתנים בוליאנים בשפת C כמו : check equal found אני מנסה לפתור תרגיל ולהוכיח משפט שקר ואמת עם else if בקיצור הקומפיילר של ויזואל סטודיו 2005 מראה לי על שגיאות למרות שהקוד כתוב פיקס מה עושים? יכול להיות שמשתנים בוליאנים לא מתאימים לקומפיילרים של מיקרוסופט? המרצה שלי לא אמר שום דבר על זה והוא גם יודע שכל הסטודנטים בקורס משתמשים בקומפיילר הזה יכול להיות שזה BORLAND או DEV BLOODSHEED? אין לי כוח להוריד את הקומפיילרים האלה וגם הבורלנד עושה בעיות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני רוצה לדעת מתי ואיפה שמים את ה #INCLUDE ועל מה זה משפיעה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ben060,

האם 327 בשפה עשרונית זה 01000111 בשפה בינארית? אין לי איפה לבדוק אם זה נכון.

24. Started by TheSlider,

היי חברים. יש לי תרגיל להגשה לממש פונקציה בשפת C שעושה את הדבר הבא: כתבו פונקציה בעלת המפרט (prototype) הבא: void eraseDuplicates(char* str, char c); הפונקציה מקבלת מצביע למחרוזת ותו c. אם התו c מופיע במחרוזת כמה פעמים ברצף , הפונקציה מוחקת את כל המופעים הרצופים הכפולים ומשאירה מופע בודד של התו c . לדוג' : מחיקת a מהמחרוזת abcaaabcaabad תחזיר את המחרוזת abcabcabad בסעיף זה אין להשתמש באופרטור [] על מנת לגשת לתווים במחרוזת. איך בדיוק מי שכתב את התרגיל, מצפה שאני אעשה את זה בלי להשתמש באופרטור [] על מנת לגשת לתווים במחרוזת?! בנוסף אם למישהו יש רעיון/דרך לממש את הפונקציה הזו אני אודה לו מאוד!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yogev_23,

ניסיתי כמה שלא עבדו. אולי להשתמש בXP MODE (זאת הורדה כבדה, אין לי כח אם זה לא ממש הכרחי)? אם יש מהדר שעובד בwin7 אפילו ב"מצב תאימות" (כשלוחצים כפתור ימיני על הקובץ, מאפיינים, compatibility ואז בוחרים גירסה קודמת של חלונות) גם טוב. נכון שזה מתאים בעיקר לפורום תוכנה אבל רוב הסיכויים שאתם יותר מתמצאים כאן בנושא. 10x

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.