עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Dead_pool,

µTorrent יש אפשרות להריץ קוד לשימושים שונים, אני מבקש את עזרתכם בעשיית קוד שמאפשר לתוכנה להמשיך להעלאות קבצים גם במקרה של ניתוק האינטרנט וחידושו לאחר זמן מה באופן אוטומטי. כאשר µTorrent מתנתק מהאינטרנט לפעמים הטורנטים הופכים לאדומים, הם צריכים לעבור תהליך של בדיקה ורק אז אפשר להעלאות אותם מחדש . אני מעוניין שכל התהליך הזה יהיה באופן אוטומטי על כל הטורנטים שהופכים לאדומים כך שהעלאה תהיי ללא עצירות מיותרות . מצאתי את הקישור הזה אולי הוא יעזור

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by בלה,

אם אני אוריד cygwin אני אוכל לכתוב תוכניות בקוד שיעבוד ללינוקס שיעבדו ב windows? אני שואל את זה כי זה כתוב במדריך של beej לתכנות בסוקטים בחלק שמופנה למתכנתי windows http://www.beej.us/guide/bgnet/output/html/singlepage/bgnet.html#windows זה נראה לי מוזר אבל אם זה נכון זה יעזור לי כי berkley socket בלינוקס מאפשר יותר מ winsock(שליחה וקבלה ברמת data link layer).

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by MasterDK,

שלום יש לי בעיה שנתקלתי בה ולא הצלחתי למצוא תשובה באינטרנט. איך ניתן להשוות בין שתי GENERICS? אני מיישם רשימה מקושרת ב JAVA, במקום להתשמש ב OBJECT (שדורש קאסטינג בכל מקום) אני מעדיף את ה TEMPLATES שהיו לי ב C++ שפה הם נקראים GENERICS. הכל טוב ויפה עד שהגעתי לפונקציה: insertSorted(E item) אשר מכניסה איבר לרשימה ככה שהוא ילך למקום שלו בחינתם הערך שלו (כלומר שומר על הרשימה ממויינת), שפסאדו קוד זה נראה בערך ככה: iter = start while(start != end && start.getItem < itemToInsert) iter = iter.next והופה! נודע לי שאסור להשוות GENERICS, חשבתי על לנסות לעשות משהוא כזה: item.getItem.lessThen(itemToInsert) ואז כאילו שכל איבר שיכנס לרשימה שלי יהיה חייב ליישם את הפונקציה lessT…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי, התחלתי לא מזמן ללמוד תיכנות במסגרת מגמה בבית הספר,אני לא בטוח אם אני שואל את השאלה בפורום הנכון,במידה וזה לא הפורום הנכון אשמח אם תוכלו להעביר את התרא'ד לפורום המתאים יש לי מספר שאלות שלא הצלחתי\לא הבנתי כלכך שעליי להגיש ואשמח אם תוכלו לעזור לי . ההוראה היא לפתח וליישם אלגוריתם בשפת C#. שאלה 1 : במפעל תרופות העובד מסביב לשעון מקבלים העובדים שכר לפי שלושה תעריפים : תעריף יום,תעריף לילה ותעריף שבת. תעריף לילה גבוה ב50% מתעריף יום.תעריף שבת גבוה ב100% מתעריף יום. פתח ויישם אלגוריתם שהקלט שלו הוא תעריף היום של העובד ומספר השעות שעבד עובד בכל אחד מהתעריפים.הפלט הוא שכרו הכולל של העובד. שאלה 2 : פתח ויישם אלגוריתם הקולט את מספר השנים שאתה חי. על האלגוריתם לחשב ו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. שלום אני עוזר לחבר שיש לו חברה, ואני צריך ליצור לו אתר, שמכיל בעצם גם גרסא אנגלית וגם גרסא עברית.. האפשרות הפשוטה לעשות את זה, היא פשוט ליצור שני אתרים.. אחד בעברית, השני באנגלית, ולקשר בינהם. אני תוהה לעצמי האם יש דרך פשוטה ויעילה לעשות את זה בלי שני אתרים? למשל אתר אחד, שאפשר להגדיר לו שתי שפות, ואז לא צריך להעלות את התמונות פעמיים, אלא רק את הטקסט פעמיים. תודה רבה card

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by omfir,

כאשר אני מנסה להדפיס ערך של משתנה בפורמט של printf בתוך הswitch case השני מוחזר לי ערך שגוי במקום הערך הנכון... בנוסף,ראיתי שלהבדיל מהדפסת משתנה אין בעיה להדפיס סתם מחרוזת וכלן ניסתי type casting from double to char אבל לא הצלחתי... להלן קטע הקוד.. #include <stdio.h> switch (to){ case 'K': sum*=K; break; case 'C': sum*=C; break; case 'I': sum*=I; break; case 'F': sum*=F; break; case 'Y':sum*=Y; sprintf(b,"%lf",∑);;break; case 'L': sum*=L; break; } return 0; }

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Friend,

היי, תוכלו לפתור בבקשה אתה התרגילים הבאים? 1) פתח וישם אלגוריתמם שהקלט שלו הוא שלושה מספרים שלמים והפלט שלו הוא שתי שורות שבכל אחת שני מספרי קלט: בשורה הראשונה המספרים השני והשלישי מסודרים לפי סדר קליטתה בשורה השניה המספרים הראשון והשני מסודרים בסדר הפוך לסדר קליטתם 2) פתח וייש אלגוריתם אשר הקלט שלו הוא שלושה מספרים שלמים המהווים סדרה והפלט שלו הוא סדרה של 6 מספרים שבה משוכפל כל אחד מנתוני הקלט מספר פעמים המתאים למקומו הסידורי בסדר הקלט. למשל, עבור הקלט 9 3 5 יהיה הפלט 9 9 9 5 5 3 3) כתוב סדרת משפטי השמה בהם מושמים הערך 3 במשתנה A, תוצאת החישוב של הביטוי 9*3 במשתנה B, סכום ערכי A וB במשתנה C ומכפלת ערכי Aו C במשתנה D. מהם ערכי ארבעת המשתנים עם תום ביצוע ארבעת המשפטים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by razoli,

יש לי ביום שני מבחן על אוטומט מחסנית אין לי מושג איך אני פותר תרגיל או אפילו איך אני קורא את ההגדרה של השפה. אני אשמח עם משהוא יתן הסבר קצת יותר טוב מהמורה שלי על הבססי ועם אפשר גם על דיקדוקים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by שניצל,

התחלתי לבנות אתר נסיוני ב-ASP.NET לצרכי עבודה (האתר הוא למטרות בדיקה שלי). אין לי שום ניסיון ב-ASP.NET, אבל יש לי ניסיון רב ב-C#. את האתר אני בונה ב-VS2005. בקיצור, אני רוצה לראות מה דעתכם על האתר (האתר עובד, אבל אני לא יודע אם כתבתי אותו בצורה טובה בכלל). ועכשיו לעניין: האתר מאוד פשוט - כשהמשתמש נכנס לדף הראשי הוא מקבל cookie בשם id (מספר אקראי) שמעכשיו יזהה אותו. בצד השרת, האתר שומר מידע על המשתמש לפי ה-id. הדרישה שלי הייתה שהאתר יהיה כמה שיותר פשוט מבחינת קוד - בלי מסדי נתונים, בלי precompiled code (כך שיהיה אפשר לערוך את האתר על השרת) וכד'. בשביל זה יצרתי קובץ בשם Logic.cs המגדיר קלאס בשם Logic, שמכיל את כל הפונקציות שאני צריך. חוץ מזה, הוא מחזיק static Dictionary שממ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אשמח לקבל ייעוץ D: ד"א - אני לומד כרגע java באוניברסיטה הפתוחה..האם זה טוב בתור התחלה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by oba3k,

אם כן, אז איך עושם את זה? כי בג'אווה זה אוטמטית וזה ממש נוח.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. איזה פעם ראיתי בטוק טיוי שאפשר להוסיף את המנוע חיפוש גוגל לאתר שלך אבל אני לא זוכר איך מישהו יכול בבקשה לעזור לי. ועם מישהו יודע איזה קוד צריך כדי להעלים את הפרסומות של TRIPOD באתר החינמי זה יעזור מאד

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by MasterDK,

כבר בערך באמצע כיתה י' השנה אני יצתרך להחליט לאיזה כיוון להמשיך? גרפיקה או אינטרנט? יש המלצות הצעות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני בתהליך של למידת PHP כרגע.... אני רוצה ליצור אתר שמאפשר לי לשמור נתונים על המשתמש בזמן הגלישה שלו באתר ושאותם נתונים ימחקו ברגע היציאה מהאתר.. משהו בסגנון פייסבוק(או כל אתר שנרשמים אליו תאכלס)... השאלה שלי אם חייבים לעשות את זה עם COOKIES? לצורך העניין: ליצור עוגיה בכניסת המשתמש לאתר, ולמחוק אותה כשהמשתמש עוזב את האתר. אם כן, אז איך עושים את זה? או-- שמשתמשים בSESSIONS.... ואם כן, אז איך עושים את זה? תודה רבה מראש!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by gal_il50,

אני סורק תיקיה ומכניס את כל שמות הקבצים שבה (סריקה רקורסיבית) לתוך SortedDictionary, כל PATH שאני נותן עובד חוץ מכונן ראשי כמו למשל C או D, אני מקבל את השגיאה הבאה: וכשאני מאשר את החלון הזה אני מקבל את ההודעה הזו: (אין לי שום נק' עצירה בקוד) Access to the path 'D:\System Volume Information\' is denied

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש למישהוא מדריכים שמסביירם את עקרונות ה memory pooling and memory management ואיך משתמשים בהם? אפשר גם באנגלית. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, אני מחפש דרך להתאים אתר שהוא מושתת וורדפרס לסמארטפונים שונים. יש איזה שהוא פלאגין שיודע לעשות דבר כזה? מכירים שיטה אחרת? תודה מראש, ליאור

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by y_i_c,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג קוד C או אסמבלר , לתקשורת של RS232 במחשב עם רכיב חיצוני? את הרכיב אני יודע לתכנת שיעבוד בפרוטוקול RS232 (מיקרו בקר PIC16F877A), אך כדי לחבר אותו לתקשורת עם PC אני חייב לתכנת את ה PC שידע לעבוד עם הפרוטוקול, אך אין לי מושג. א. אני לא יודע אם הפרוטוקול מובנה כבר במערכת ההפעלה, או שצריך לכתוב את פונקציות הזיהוי של ה START וה STOP, וכולי, ובנוסף לאיפה נכתבים הנתונים, להשתמש בפסיקה או לא צריך פסיקה, אלא רק לקרא מבאפר, כי אני צריך תקשורת דו כיוונית. (שמתי רכיב מתאם MAX-RS232 להמרת מתחים 12V-5V , אז מהבחינה הזו אני מכוסה) עידו

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by alex15,

אני צריך את ה CPANEAL או את ה PLASK האם אני יכול להתקין על מחשב רגיל ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by dani159753,

היי,קיבלנו היום תרגיל בjava לשיעורי בית.את התרגיל צריך לפתור עד לרמה של מחרוזות(לא כולל,אלה אם זה ממש מקל את העבודה). שברתי תראש בשאלה הגעתי למסקנה שהמסגרת הכללית תמיד תהיה 6*n+1 ומשם הלכתי לאיבוד אשמח לכל עזרה (גם אם זה סתם לתת כיוון) זאת השאלה: כתבו תוכנית אשר קולטת מהמשתמש מספר טבעי n>0 ומדפיסה למסך n מסגרות של כוכביות ,אחת בתוך השנייה, ובמרכז המסגרת הפנימית ביותר תודפס האות X שתורכב מ 4*n+1 כוכביות. דוגמא בתמונה המצורפת. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by OC,

שמעתי שיש גירסאה מוקטנת בחינם של הקומפלייר של microsft בחינם עם יש אפשר לינק וזה בישביל ++C ..... או שיש גירסאת נסיון? או קומפלייר אחר שלא בסביבת דוס

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי שאלה לגבי שליחת מטריצה דו מימדית לפונקציה כמערך חד מימדי בשפת C (צאו מנקודת הנחה שהטיפוס book מוגדר ב typedef) האם זה בסדר לשלוח ככה במיין: func(*mat); ושבפונקציה תהיה הגדרה כזו: func(book* array) אם מישהו יכול לתת לי תשובה וודאית זה יהיה מעולה כי זה חשוב לי מאוד. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by yoniyh,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר אתרים עם מדריכים טובים ומקצועיים ללימוד שפות תיכנות? אין לי רקע בנושא ואני מחפש ללמוד בינתיים לבד ולבדוק אם זה מתאים לי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by dror_levy,

//הפונקציה הבאה מקבלת מחרוזת - ושמה את את כל האותיות שבה במחרוזת חדשה. //הפונקציה תחזיר את המחרוזת החדשה ללא בזבוז זיכרון. //הנה הקוד, אנא עזרו לי להבין מה לא בסדר פה.תודה char *updString(const char *s) { int size=1; char *pNew; while(*s) { if(*s<='Z'&&*s>='A') { pNew=(*char)realloc(size*sizeof(char)); *pNew=*s; pNew++; size++; } s++; } return pNew; }

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום רב! יש לי מערכת של ניהול משרד שכוללת מאגר פרטים של לקוחות כגון שם מלא, תעודת זהות, כתובת וכו'... בנוסף יש במערכת מאגר של משימות לביצוע במסגרת העבודה. כל מי שיש לו שם משתמש וסיסמה יכול להכניס לקוח חדש ומשימה ולראות את שאר הלקוחות ואת שאר המשימות, גם אם משתמש אחר הכניס אותם. אני מעוניין להצפין את כל מאגרי המידע האלו כך שרק מי שיש לו שם משתמש וסיסמה למערכת יוכל לראות אותם. הקטע הוא שלא מספיק רק להצפין אותם בעזרת הסיסמה(לדוגמה hash+salt וה-salt הוא הסיסמה) של המשתמש, ככה שרק הוא יוכל לראות את הלקוחות והמשימות שהוא הכניס- כי גם משתמשים אחרים בעלי גישה למערכת צריכים להיות מסוגלים לראות את הנתונים. כלומר כמה סיסמאות שונות צריכות להיות המפתח…

דיונים חדשים בפורומים