תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת מתי ואיפה שמים את ה #INCLUDE ועל מה זה משפיעה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, תוכלו לפתור בבקשה אתה התרגילים הבאים? 1) פתח וישם אלגוריתמם שהקלט שלו הוא שלושה מספרים שלמים והפלט שלו הוא שתי שורות שבכל אחת שני מספרי קלט: בשורה הראשונה המספרים השני והשלישי מסודרים לפי סדר קליטתה בשורה השניה המספרים הראשון והשני מסודרים בסדר הפוך לסדר קליטתם 2) פתח וייש אלגוריתם אשר הקלט שלו הוא שלושה מספרים שלמים המהווים סדרה והפלט שלו הוא סדרה של 6 מספרים שבה משוכפל כל אחד מנתוני הקלט מספר פעמים המתאים למקומו הסידורי בסדר הקלט. למשל, עבור הקלט 9 3 5 יהיה הפלט 9 9 9 5 5 3 3) כתוב סדרת משפטי השמה בהם מושמים הערך 3 במשתנה A, תוצאת החישוב של הביטוי 9*3 במשתנה B, סכום ערכי A וB במשתנה C ומכפלת ערכי Aו C במשתנה D. מהם ערכי ארבעת המשתנים עם תום ביצוע ארבעת המשפטים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך להתאים אתר שהוא מושתת וורדפרס לסמארטפונים שונים. יש איזה שהוא פלאגין שיודע לעשות דבר כזה? מכירים שיטה אחרת? תודה מראש, ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך את ה CPANEAL או את ה PLASK האם אני יכול להתקין על מחשב רגיל ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחלתי לבנות אתר נסיוני ב-ASP.NET לצרכי עבודה (האתר הוא למטרות בדיקה שלי). אין לי שום ניסיון ב-ASP.NET, אבל יש לי ניסיון רב ב-C#. את האתר אני בונה ב-VS2005. בקיצור, אני רוצה לראות מה דעתכם על האתר (האתר עובד, אבל אני לא יודע אם כתבתי אותו בצורה טובה בכלל). ועכשיו לעניין: האתר מאוד פשוט - כשהמשתמש נכנס לדף הראשי הוא מקבל cookie בשם id (מספר אקראי) שמעכשיו יזהה אותו. בצד השרת, האתר שומר מידע על המשתמש לפי ה-id. הדרישה שלי הייתה שהאתר יהיה כמה שיותר פשוט מבחינת קוד - בלי מסדי נתונים, בלי precompiled code (כך שיהיה אפשר לערוך את האתר על השרת) וכד'. בשביל זה יצרתי קובץ בשם Logic.cs המגדיר קלאס בשם Logic, שמכיל את כל הפונקציות שאני צריך. חוץ מזה, הוא מחזיק static Dictionary שממ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי. יש לי שרת http ואני רוצה לבנות אתר שיהיה בו גם נגן פלאש (מדיה כמו בכל הפורטלים) ואני יוכל להכניס בו תכנים שאני ארצה (מהשרת שלי). תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי מי מ מלאה אנשים שעם בונים אתר אז אפשר לפרס שם ולקבל על זה כסף. אז ככה יש לי שתי שאלות: 1. כתוב שהם מביאים לך איזה קוד HTML שאתה צריך להוסיף ? איך מה מי ולמה ועם אני בונה עם FROnt page העם זה אפשרי להוסיף פירסומות? 2. איך אני מוסיף פורום . 3.העם יש אתרים שנותנים לך כלים לבניית האתר כמו ליראון הארט וכאלה כי ראיתי הרבה אתרים שהממשק שלהם הוא דומה מאד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני סורק תיקיה ומכניס את כל שמות הקבצים שבה (סריקה רקורסיבית) לתוך SortedDictionary, כל PATH שאני נותן עובד חוץ מכונן ראשי כמו למשל C או D, אני מקבל את השגיאה הבאה: וכשאני מאשר את החלון הזה אני מקבל את ההודעה הזו: (אין לי שום נק' עצירה בקוד) Access to the path 'D:\System Volume Information\' is denied
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בתהליך של למידת PHP כרגע.... אני רוצה ליצור אתר שמאפשר לי לשמור נתונים על המשתמש בזמן הגלישה שלו באתר ושאותם נתונים ימחקו ברגע היציאה מהאתר.. משהו בסגנון פייסבוק(או כל אתר שנרשמים אליו תאכלס)... השאלה שלי אם חייבים לעשות את זה עם COOKIES? לצורך העניין: ליצור עוגיה בכניסת המשתמש לאתר, ולמחוק אותה כשהמשתמש עוזב את האתר. אם כן, אז איך עושים את זה? או-- שמשתמשים בSESSIONS.... ואם כן, אז איך עושים את זה? תודה רבה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחרפנתי מהשילוב הזה! אני כבר יום שלם יושב ומנסה להבין מה הבעייה. משום מה כאשר אני שומר ערכים ל-Database באמצעות ממשק הניהול של osCommerce, רק ה-4-5 אותיות הראשונות נשמרות(או שפשוט לא רואים טקסט בכלל). למשל אם אכניס את המשפט - 'ניסיון אחת שתיים שלוש', רק 'ניסיו' ייקלט. כמובן שבאנגלית אין את הבעייה. ניסיתי להגדיר כמו שצריך ב-PHPMYADMIN לקידוד + coalition של hebrew_bin(windows cp 1255). מה עוד יכולה להיות הבעייה? זאת בעייה בשמירה לDB משום שאין בעייה בצפייה בעברית שאינה עוברת דרכו. ---------------------------- מהתבוננות בDB נראה שכל המידע נשמר כ-UTF-8 - למשל - ניסי(למיטב הבנתי ככה זה אמור להיות תמיד, ללא תלות בקידוד שנבחר). או…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום!!! רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אפשר לקבל מסג' של לחיצת כפתור בעכבר או במקלדת ב-WIN32 C . המסג' אבל צריך להגיע לתוכנה גם אם הלחיצה לא הייתה בחלון התוכנה , כאילו אני צריך לזהות לחיצה בכל מקום במסך. ( כמו ב-BABILON ) אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי . תודה מראש , ישי קליין
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אתר שאני מפתח עכשיו שמשתמש בPHP ובקידוד UTF8. כרום ו-IE מזהים את הקידוד מצוין אוטומטית אבל FF לא. אני לא יודע אם זה בעיה בהגדרות של FF (לא נראה לי בכל זאת כי הלכתי להגדרות ב-CONTENT ואמרתי שם שקידוד ברירת מחדל הוא UTF8 - למרות שאני יודע שצריך להיות איפשהו אפשרות "זהה קידוד אוטומטית") אבל אני זוכר לפני הרבה זמן שהיה לי את הבעיה הזאת וזה היה קשור לPHP. מצאתי אז קוד ( בPHP) שמכריח את הדפדפנים להציג את הדף בקידוד של UTF8. אני לא זוכר את הקוד ואני גם לא מצליח למצוא אותו מחדש. מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, התחלתי לא מזמן ללמוד תיכנות במסגרת מגמה בבית הספר,אני לא בטוח אם אני שואל את השאלה בפורום הנכון,במידה וזה לא הפורום הנכון אשמח אם תוכלו להעביר את התרא'ד לפורום המתאים יש לי מספר שאלות שלא הצלחתי\לא הבנתי כלכך שעליי להגיש ואשמח אם תוכלו לעזור לי . ההוראה היא לפתח וליישם אלגוריתם בשפת C#. שאלה 1 : במפעל תרופות העובד מסביב לשעון מקבלים העובדים שכר לפי שלושה תעריפים : תעריף יום,תעריף לילה ותעריף שבת. תעריף לילה גבוה ב50% מתעריף יום.תעריף שבת גבוה ב100% מתעריף יום. פתח ויישם אלגוריתם שהקלט שלו הוא תעריף היום של העובד ומספר השעות שעבד עובד בכל אחד מהתעריפים.הפלט הוא שכרו הכולל של העובד. שאלה 2 : פתח ויישם אלגוריתם הקולט את מספר השנים שאתה חי. על האלגוריתם לחשב ו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא הזה. משום מה, המקום הזה נראה לי הכי מתאים - מקווה שפגעתי. ??? בכל מקרה, יש לי בעיה מסוימת שאולי תוכלו לעזור לי לפתור אותה. יש לי בלוג דרך גוגל (BBLOGERׂ) ומצאתי מדריך איך להוסיף תגובות של אנשים דרך הפייסבוק שלהם (כמו שיש בכל מיני אתרי חדשות). עשיתי זאת, פעמיים, אך בבלוג שלי, המערכת לא מופיעה בצורה מסודרת, אלא נבלעת (תמונה למטה). האם מישהו יודע איך אני מייצב את המערכת, או יותר נכון - מתאים אותה לבלוג? ניסיתי לסדר את זה דרך ההגדרות של הבלוג, אך אין אפשרות כזאת.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. ישנם מקומות בWIN שאפשר לשנות בהם דברים, טקסט למשל, תמונות וכו" הבעיה שלי מופנת לRegistry, ישנו ערך מסוים שאני רוצה לשנות מאין הודעת פתיחה עם הפעלת הWIN שבה יהיו כתובים מספר דברים אך הבעיה היא שיש שם רק שורה אחת ארוכה ליכתוב בה, כלומר אין לי את האופציה לרדת בשורה (Enter בWORD או כתבן לדוגמה) ואיני יכול ליכתוב בצורה כזאת מכיוון שזה ניהיה כמשפט אחד ארוך מאד ומבולגן, אם לא הבנתם למה כוונתי אז אביא לכם דוגמה אחרת: שיש רשת מחשבים בבית אתם יכולים לישלוח הודעות ממשתמש למשתמש דרך ה-Task Manager אבל כשאתם כותבים בשורה את ההודעה שלכם אין לכם את אופציית הירידה בשורה (Enter) את האופצייה הזאת אני מחפש, האם ישנה דרך לעשות זאת? עולה לי בראש משהו כמו: Blablabla \n Blalala *…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם מי אי יכול להתייעץ מלבד המרצים של במכללה יש לכם ראיונות ואיזה תחום ב C # הולך חזק בשוק?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה ליצור אופציה\תוכנה \ WEB של חיפוש לפי משתנה שיחזיר לי ערכים מאתרים שונים . יכול להיות בצורת אפליקציה יכול להיות גם כאתר אינטרנט . בגדול לרכז את הנתונים שמתקבלים בכל חיפוש ולהציג אותם בצורה שאני יסדר אותם . למישהו יש רעיון איך אני יכול להוציא את זה לפועל ? באיזה שפה הכי טוב לכתוב דבר כזה ? זה למטרה אישית ולא למטרה פרסומית\שיווקית\כלכלית . אין לי בעיה שהנתונים יוצגו אפילו בקובץ אקסל או ACCESS העיקר שיוחזרו הנתונים הרלוונטיים . יש לי רקע בתכנות אבל אני צריך כיוון ועזרה תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנסה להסביר את השאלה בצורה יותר ברורה: אני מעלה דף מכירה באתר (אמזון) הבעיה היא שהתוכנה שלהם סורקת את התוכן ומורידה את הדף בתואנה שיש היא מזהה שזהו מוצר שיש בעיה למכור שם. המציאות היא שיש הרבה שכן מוכרים את זה ואני מנסה להתגבר על הבעיה (באופן רשמי זו באמת בעיה והמוכרים האחרים איכשהו עוקפים את המערכת). את התוכן אפשר לכתוב בקוד HTML ואני מנסה להבין האם יש אפשרות לכתוב בHTML את התוכן באופן שהתוכנה שלהם לא תוכל לקרוא את הטקסט (לפחות חלקו). תודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי עבודת הגשה עם תרגיל שאני לא מצליח לפתור אני צריך לכתוב פונקציה המקבלת מערך דו מימדי בגודל N*N ואת גודל המערך [LEFT]int if_sorted(int arr[][N], int size)[/LEFT] הפונקציה צריכה להיות רקורסיבית הפונקציה צריכה לבדוק האם המערך מסודר בסדר עולה כלומר 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ואם כן היא תחזיר 1 אם לא 2 1 3 4 5 6 7 8 9 היא תחזיר 0 כתבתי דבר כזה וזה נותן אחד במידה וזה בסדר עולה, שזה מצויין אבל כאשר זה לא מסודר זה עדיין נותן 1 [LEFT]int if_sorted(int a[][N], int size) { if(*a>*(a+1)) return 0; if(size==0) return 1; return if_sorted(a+1,size-1); }[/LEFT] אשמח לעזרתכם הכוונה בקוד שלי היא לרוץ על הכתובות של המערך ולבצע את הבדיקות הנדרשות
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את העימוב של טופס זה Text <html> <head> <title> כניסה </title> </head> <body> <body bgcolor="SILVER"> <font size=5 color=black face=david><b><p align=right> כניסה </p align=right> <br><br><br> <form name=form1> <form action=1.html method=post> <div align=right> <table border=5 width=600> <tr align=right> <td><input type=text size=15 name=a> שם פרטי </td> <tr align=right> <td><input type=text size=15> סיסמה </td> <tr align=right> <td> <a href=EE.html>כניסה</a> <…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל ייעוץ D: ד"א - אני לומד כרגע java באוניברסיטה הפתוחה..האם זה טוב בתור התחלה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין Visual C++.NET ובין ++C ? ואיזו מהן כדאי ללמוד?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחלקה היוצרת פריטים . ברצוני לצור מערך של אותם פריטים אבל ששם הפריט החדש יקבע מבחוץ . כלומר שבכול פעם שאני מכניס פריט לספריה אז הוא יקבל את השם מבחוץ והתכונות מהמחלקה .
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לומדת שנה א בתעשייה וניהול קצת מתקשה לתכנת את זה אשמח להארות מאלה שמבינים הרבה יותר ממני , כבר אבודה. ( ללא החלק האחרון של הטבלה) EXE8 (1).docx
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע לקרוא ולכתוב קובץ, אבל אני רוצה שהסקריפט שלי ידע להריץ INI מסויים כשהמשתמש גורר את הINI על האייקון של הסקריפט... (אני מקווה שאני מספיק ברור) ??? הכוונה שלי היא לא שהסקריפט ידע ללכת לחפש את ה INI אלא מראש בהפעלה שלו הוא ידרוש זאת. צריך את זה למשל כשיש כמה סוגים של INI וכל אחד מתאר פעולה שונה, אבל הסקריפט הוא אותו אחד. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-