עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by yossikfir,

שלום הרשת מלאה במאמרים לזיהוי אישון בתמונת פנים , מישהו יודע אם יש קוד פתוח לדבר כזה? תודה מראש יוסי

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by eido300,

מישהו מכיר דרך לעשות זיהוי דיבור בc# בעברית?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by orninyo,

הפונקציה הבאה אמורה לזהות את הזחלן של גוגל למה היא לא עובדת? function is_googlebot() { if (eregi("Googlebot",$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])){ $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; $name = gethostbyaddr($ip); $host = gethostbyname($name); if(eregi("Googlebot",$name)){ if ($host == $ip) return true; else return false; } else return false; } else return false; } תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן, התחלתי ללמוד פייתון לא מזמן, עברתי על המדריך הרשמי ועשיתי כמה תרגילים ויש לי רעיון לפרויקט קטן אבל אני לא כל כך יודע מאיפה להתחיל.. בגדול אני רוצה לבנות תוכנה שתשמש לקיצורים במקלדת - לדוגמא, כאשר אני אלחץ פעמיים 0 במרווחי זמן קצרים שיפתח הכרום, שאלחץ 11 יפתח המייל וכו' הקטע שזה לא משהו שאמור לזהות לחיצה במסך של הקונסול, אלא לרוץ ברקע ולחכות כל הזמן לאירוע מסוים במקדת.. יש לכם קווים מנחים לתת לי? תודה

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by mwalker03,

שלום לתותחים פה. אני צריך לזהות מספרים מתוך תמונה.יש איזשהי דרך נוחה לעשות את זה ? תוכנת OCR שעושה את זה שיש לה API ? DLL כל שהוא ? כל עזרה תתקבל בברכה. אגב, לא משנה לי באיזה שפה זה יהיה כתוב.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by D-M-X,

קיימת פונקציה שמחזירה לי את שם הUSER שנכנס לעמוד...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by skywalker13,

שלום. מצאתי פונט שאתר שממש מתאים לאתר שאני בונה. http://www.orphaned-land.com/top.php?language=en&menu=main&theme=seven# הפונט הוא בתוך הלשונית: the band. אז ניסיתי לראות את הפונט ב-source של ה-frame אבל זה בקובץ css נפרד שאי אפשר לראות אותו. האם יש דרך לזהות את הפונט כי בדקתי את הפונטים של ה-windows ולא מצאתי. או שמישהו יכול לזהות את הפונט לפי העין. תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by menos,

שלום אני רוצה לבנות קופסא שמטרתה לזהות תווי פנים של בן אדם מוידאו חי. הכוונה היא לא לזהות את הבן עצמו, אלא פשוט בויתר לקבל כנתון את מס' הפנים בתמונה. אשמח לעזרה אם יש קוד פתוח או משהו בסגנון. תודה

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by MalGano,

שלום לכולם. כידוע (או לא), אפשר לאחסן קבצי exe בתוך קובץ וורד ע"י גררה פשוטה של הקובץ לתוך וורד. אני מחפש ספרייה\מודל\תוכנה\מנגנון או כל דבר אחר שיאפשר לי לזהות קבצים אלה בתוך קבצי וורד. המימוש ככול הנראה יתבצע י"ע c#. מודל: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa192495(office.11).aspx תודה מראש

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  10. Started by yosefor,

צהריים טובים. אני כותב עכשיו עורך טקסט (ב GTK+, שפת C) ואני נתקל בבעיה קשה - קידודים. תיבת הטקסט של GTK+ מקבלת רק קידודי UTF-8, ולכן אני צריך להמיר כל קובץ שנפתח ל UTF-8. זה פשוט מאוד: אני פותח קובץ, קורא את כל התווים שלו למחרוזת (שהוקצתה דינמית בהתאם לאורך הקובץ), ממיר את התווים ל UTF-8 וכותב אותם לתוך תיבת הטקסט. כאן אני נתקל בבעיה: קובת בקידוד UTF-8 שמומר לקידוד UTF-8 עושה בעיות. השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת מה קידוד הקובץ (ובהתאם לכך לדעת האם להמיר את הקובץ) ? אשמח מאוד לעזרה, יוסף אור

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by iem,

אני אמור לכתוב תוכנית של קבלה של בית מלון. בגדול הכל נראה סבבה, אבל יש משהו קצת מטריד פה... המשתמש באחד מעשרות השלבים אמור להתייחס לבא: (הועתק מהתרגיל) מהם ימות השבוע עבורם מבוצעת ההזמנה, הזמנה לכל היותר תארך שבוע ) 7 ימים(. הקלט יראה מהצורה a-b כאשר a יום הכניסה לחדר ו b יום פינוי החדר. אם הקלט אינו מהצורה הנתונה או אם a או b אינם בתחום 1 .. 7 אז תודפס ההודעה " ERROR " והתוכנית תסתיים. דוגמאות לקלט חוקי: 2-7 : המשתמש ישהה 6 ימים משני עד שבת. 6-5 : המשתמש ישהה 7 ימים משישי עד חמישי. 3-3 : המשתמש ישהה רק את יום שלישי. עבור ימי שישי הלקוח ישלם תוספת בסך 20 $ לאדם ללילה, עבור ימי שבת תוספת בסך 30 $ לאדם ללילה. אם באותה הזמנה נכללים גם יום שישי ויום שבת אז התו…

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by dtssupport,

אני לא בטוח שכאן המקום כי אני אישית לא מתכנת. יש לנו כאן מס מחשבים עם ויזואל סטודיו 2008 עם חבילת שירות 1. במחשב אחד התחילה לפני כמה ימים בעיה שברגע שנכנסים לעבודה נתקע עד שעולה משהו ובנוסף במשאבי מערכת השימוש מעבד קופץ ל-50% . מצאתי בגוגל מספר אנשים עם בעיה דומה אבל לא ראיתי אפילו פתרון אחד. מישהו מכיר ? יודע ? רעיון מה לבדוק ? תודה.

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by Nahum2,

האם מישהו יוכל להביא לי בבקשה רבה פונקציה פשוטה שתחזיר במילי או אפילו מיקרו שניות את הזמן שעבר מאז ה פעם הקודמת שהיא הורצה? בתודה רבה מראש,נחום.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. 1- זמן ריצה של בניית עץ AVL מ N איברם במקרה הגרוע כתבתי שזה O (גדול ) של N LOG N נעשה לולאה על כל ה N איברים(שזה N ) בתוכה,צריך למצוא את המקום להכנסה שזה O (גדול ) של LOG N (כי רצים על הרמות אחרי ההכנסה(עדיין בלולאה) צריך לבדוק אם צריך לעשות גלגול -וזה גם O (גדול ) של LOG N ואז אם צריך גלגול זה O של 1 כי זהמספר פעולות קבוע סה"כ יוצא O(גדול ) של N LOG N קיבלתי על זה תשובה חלקית מדוע? האם זה לא נכון? שאלה 2- אם יש מערך שבנוי בצורת ערמת מקסימום בעל N מספרים כלשהם,יכול להיות שיש אלגוריתם למיון שזמן ריצה שלו הוא O (גדול) של N ? טענתי שלא יכול להיות , כי האלגוריתמים למיון ליניארי (דליים,בסיס וכו') הם רק כאשר יש לי טווח סופי של מספרים וכדומה, אבל כאשר יש N איברים …

• 0 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. Started by cold fire,

ישנם שתי תוכניות (3 לולאות בכל תוכנית) אני רוצה לדעת את הסיבוכיות הריצה של הלולאות כתלות בN... תודה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. מה בעצם כל אחד מהם אומר ואיך אני מזהה אותם? תודה..

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  17. Started by noam25,

שלום לכולם, יש לי פונקציה שמבצעת מעבר רקוקסיבי על כל מערכת הקבצים במערכת . הפונקציה נקראת כתרד נפרד וכרגע מדפיסה פרטי קבצים לקונסול . אני מעוניין ליצור את התרד הזה בלחיצה על כפתור בטופס, ובמקום ההדפסה לקונסול אני רוצה הדפסה ללייבל שממוקם על הטופס . השגיאה שאני מקבל מדברת על זה שהלייבל נוצר כתרד אחר ואני מבקש לשנות אותו מהתרד שיצרתי CROSS THREAD OPERATION . אני כותב בסי # אשמח להסבר קצר איך אני מתגבר על זה. תודה חברים .

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by gshhar,

אני אמור לרשום את 30 המספרים הראשוניים הראשונים, ידוע שמספר ראשוני אם הוא לא מתחלק במסברים הראשוניים הקטנים ממנו, עכשיו נתון לי ש-2 הוא ראשוני לכן אני אמור לבדוק אם 3 מתחלק ב-2 או לא ואז אם 4 מתחלק בארשוניים שמתחתיו (3 ו-2) ניסיתי ליצור מערך אבל לא הלך לי עם הלולאה בפנים, בהתחלה הדפסתי את 2 (כי נתון שהוא ראשוני) והכנסתי אותו למערך שיצרתי (עם 30 מקומות), אח"כ בדקתי אם 3 מתחלק בו וגם אותו הדפסתי והכנסתי למערך אבל כשהגעתי למספר 4 לא הצלחתי ליצור אלוגריתם שמחלק ובודק אם המספר שלי מתחלק או לא במספרים הראשוניים שכבר במערך (בדוגמא שלי עכשיו המספרים 2 ו-3), ניסיתי וניסיתי ולא הלך, מחקתי הכל ואין לי אפילו רעיון חוץ מלהתחיל את מה שרשמתי פה אשמח להכוונה.

• 51 תגובות
    • 8.5k צפיות
  19. Started by Ovid,

שלום. אני זקוק להמלצה לקומפיילר נח לC++ למק (10.6). אם למישהו יש ניסיון או עבד פעם עם קומפיילר טוב אשמח לשמוע חוות דעת... תודה.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  20. Started by so.very.tired,

אהלן חבר'ה! אני חדש בפורום. רציתי שתמליצו לי בבקשה על ספר לימוד לשפת C. מאחר שאלה צעדיי הראשונים, אשמח לספר פשוט וקריא שמתאים למתחילים. רצוי שיהיה באנגלית. תודה רבה לכל מי שעוזר!

21. קובץ טקסט הוא מחרוזת , נכון? אם כך אני יכול לגשת לכל תו בו (אם אני יודע את המיקום שלו) ולעשות עליו פעולות. איך אני עושה את זה? ואם טעיתי בהבנה שלי על קבצי הטקסט תקנו אותי

22. בקבוצה נתונה. השאלה שלי היא כזאת : יש לבנות אלגוריתם המייצר את כל תתי הקבוצות שבקבוצה הנתונה. לפי מה שאני מבין מהשאלה , אם הקבוצה הנתונה שלי היא מערך בגודל 3 אז יש לי בעצם 7 תתי קבוצות לא כולל קבוצה ריקה שזה השמיני. 001 010 100 110 101 011 111 אם עד כאן אני צודק , אז בעצם השאלה שלי היא בגדול איך כותבים קוד כזה? תודה..

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את שתי השורות שהמסומנות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by p-o-i,

שלום לכולם בקרוב מאוד יהיה לי דיי הרבה זמן פנוי על הידיים ואני רוצה להשקיע אותם על לימודים...הקטע שאני לא יודע בידיוק איזה ספרים לקנות יש לי פה בבית דברים בסיסים לחלוטין של C+ אבל אני רוצה להתחיל להיכנס לזה עמוק יותר לפני שאני יתחיל את הלימודים שלפחות יהיה לי רקע ושאני לא יכנס בשוק...אז אם יש לכם המלצות בבקשה...(אני בעיקרון רוצה לקרוא הכל אז בקשה אם יש לכם המלצות לספרים של מתחילים בנוגע לכל שפה שאתם חושבים שחשובה תמליצו בשמחה..ואיפה אני יכול להשיג סיפרי לימוד של MCSD ??)

25. אני זקוק למישהו שמבין asp כדי לפתוח אתר איכסון התגמול הוא להיות מנהל משני של האתר או לקבל מהחברה 50 מגה איכסון לקבצים הדואר שלי : doronb12@017.net.il האיסיקיו : 302149801

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים