תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
איך שמים פרסומות כמות ב באתר http://one.co.il/ תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי קישור למדריך מפורט לבניית אתר ב HTML
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני כותב קונסולה משלי כחלק ממשחק תלת מימדי. אני תוהה איך אפשר לכתוב בקלות פונקציה זהה ל Console.Write כולל כל ה overloads ? במלים אחרות אני רוצה שבCLASS שלי יהיה METHOD WRITE שיעבוד בדיוק כמו Write הרגיל. חוץ מזה שהמידע ישלח למשתנה במקום למסך. איזו דרך לטרפד את המידע שנשלח למסך אל תוך משתנה? משהו יותר אלגנטי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב תוכנה של מכונת הימורים (שלושה מספרים רנדומליים, אם שווים זוכים בכסף) ונתקלתי ב-2 בעיות: 1. שלושת המספרים יוצאים אותו דבר לדוגמא 9,9,9 5,5,5. 2. אם אני מוסיף return(sum) בסוף הוא כותב לי שגיאה. הנה הקטע: public static void gamble(int sum) { Random a = new Random(); Random b = new Random(); Random c = new Random(); int d = a.Next(10); int e = b.Next(10); int f = c.Next(10); Console.WriteLine("{0} {1} {2}", d, e, f); if (d == e && d == f) { Console.WriteLine("Congratulations! You won 20 NIS!"); sum = sum + 20; } else { Console.WriteLine("Too bad, you di…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, שאלה, אני רוצה לכתוב שיטה שיוצרת מס' עצמים לפי פרמטר שמקבלת אותה שיטה. ז"א השיטה תקבל את הפרמטר שהוא מס' העצמים ותכניס לתוך מערך את על העצמים. האם אפשרי להציב בתוך מערך דבר כזה? הבנאי אמור להכניס? אנא עזרתכם... תודה ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
איך אני עושה פונקציה ב javasciprt שתבדוק לי העם הקלט שלה הוא מחרוזת בעברית או באנגלית? פשוט אני רוצה שעם היא בעברית היא תשלח אותה בחזרה עם התג dir=rtl ועם היא לא באנגלית אז שתשאיר אותה כמו שהיא? או פונקציה אחרת אשר תקבל מחרוזת ותהפוך את כיוונן של כל המילים הכתובות בעברית. הודה לעזרה דחופה בנידון .
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש קוד כזה: #include <stdio.h> int main(){ return 0; } האם התוכן של STDIO יכנס לקובץ אחרי הקומפילציה? ההיגיון אומר שכן, אלה עם הקומפיילר יודע לעשות אופטימיזציה ו"לגזור" קוד שלא השתמשתי בו. אשמח לתשובה. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
#include <stdio.h> void main() { int a,b,c,d,M,N; int x,y; printf("enter a,b,c,d,M,N:\n"); scanf("%d%d%d%d%d%d", &a,&b,&c,&d,&M,&N); x = (N-b*y)/a ; y = (M-c*(N-b*y))/d; printf("x = %d\n y = %d\n", x,y); } מה הבעיה? לדעתי הבעיה עם המשתנים כי הם כאילו לא מוגדרים.. הוא כאילו לא יודע להביע את איקס או וואי ואם אני מאפס אותם אני לא חושב שהתרגיל נפתר נכון
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לעשות את הצעד ובגיל 31 (הטיפה מאוחר, אך סביר) החלטתי לעשות הסבה לתכנות. לימדתי את עצמי קצת באתרים אונליין (JS וHTML) והבנתי שבלי קורס מובנה על מסגרת יותר קשה מהשעות שאני אתן בעצמי, זה לא יעבוד. דיברתי בינתיים עם ג'ון ברייס, מכללת סלע והאקרU, כולם הציעו לי קורסים מקיפים. האקרU עשו עלי רושם ממש לא טוב אז פסלתי אותם, וכרגע ההתלבטות היא בין ג'ון ברייס לסלע. ג'ון ברייס נותנים קורס full stack של 480 שעות לימוד פרונטליות וסלע נותנים קורס מקיף (אבל לא קוראים לזה full stack) בהיקף של כמעט 1200 שעות. שמעתי בעיקר דברים טובים על שני המוסדות האלה, ואשמח לעוד דעות לטוב ולרע על שניהם. בנוגע לג'ון ברייס- מדובר בסנ…
-
- 18 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן לשלוט בלדים אשר מחוברים למחשב דרך ה-USB? כלומר, אני מעוניין לחבר מספר לדים למחשב דרך חיבור ה-USB ולכתוב תוכנה שתאפשר לי להדליק ולכבות אותם. יש עדיפות ל-VB, אבל מקסימום אם אי אפשר, אני אכתוב בשפה אחרת ואשלח לה פקודות דרך VB. אני רוצה לעשות משהו בסגנון של מה שמופיע בסרטון הבא רק יותר פשוט: http://www.youtube.com/watch?v=0YZ4E_RHn3s ההבדל הוא שאצלי אני רוצה שיהיה רק כפתור שיכבה וידליק את הלד וזהו. שאלה נוספת: הצלחתי לבצע התממשקות דרך החיבור הסיריאלי. אם אני אשתמש במתאם מחיבור סיריאלי ל-USB (כמו כאן: http://cgi.ebay.com/USB-to-RS232-Serial-9-Pin-DB9-Cable-Adapter-PC-Mac-GPS_W0QQitemZ230274638277QQcmdZViewItem?hash=item230274638277), האם זה יעבוד? (התוכנה אמורה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מישהו יודע כיצד ומהי הפקודה ב-VB שבא אני מכניס את הסיסמא של מסד הנתונים שלי מסוג אקסס כך שיפתח דרך התוכנה ?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להריץ את אלגוריתם אז הוא אומר לי source file not complied מה בעיה שלו?
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, כתבתי שאילתה פשוטה ששולפת נתונים מאקסס, ביזמן ריצה מתקבלת לי שגיאה- צרפתי את התצלום מסך של השגיאה. מצורף קטע תחילת הקוד... מסומן בסגול השורה בה מפסיקה התוכנית לרוץ. אודה מאד על עזרה!! OleDbConnection conn = newOleDbConnection(); conn.ConnectionString= "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=C:\\Users\\sarimimi\\Desktop\\gibuy\\key.accdb"; conn.Open(); // משתנה המתחבר לבסיס הנתוניםOleDbCommand comm = newOleDbCommand(); comm.Connection = conn; comm.CommandType = CommandType.Text; comm.CommandText = "select tz from tbl_man where tz = " + tz_text.Text ;//לפי התז שהוכנסה// הפעלת קריאה לפי הפרמטרים שנרשמו למעלהOleDbDataReader reader; reader = comm.ExecuteReader();…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום הזה אבל יש לי רק שאלה אחת...שמחולקת לכמה שאלות קטנות. איך אני ניגש לזיכרון במחשב בתוכנית שאני כותב בשפת c? יש איזו פונקציה מסויימת שאני לא מכיר או ספרייה שאף פעם לא שמעתי עליה? אני צריך רק כיוון מסויים לאיך אני עושה את זה זה הכל. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הסתכלתי בתיעוד על השיטה parse של int וראיתי שם שאפשר להעביר לשיטה מחרוזת ועוד שני דברים NumberStyles IFormatPorvider, מישהו יכול להסביר מה אלה הדברים האלה? ואם בכלל משתמשים בהם? ניסיתי להסתכל בתיעוד שלהם ולא הבנתי מזה שום דבר. אשמח אם מישהו יוכל להסביר מה הם עושים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי תפריט להלן: כעת, כפי שתראו, יש מרווח קטן בין התפריט (עוצב כמובן בידי margin). אני מעונין שהרווח הזה יירד ובמקומו יהיה צבע כחול. ניסיתי לשחק עם הmargin אך לא זאת הבעיה; הבעיה היא בתפריט עצמו. התפריט מעוצב עם ul,li כך שתמיד יהיה מרווח בין תיבה לתיבה. במידה ואני אוציא את ה<li>, כל התפריט יתחרבש ויירד למטה ולא יהיה מסודר. ניסיתי גם לעשות <span> אבל זה לא עבד. במידה ותרצו קוד מלא של התפריט / קוד מלא של תפריט הHTML. תקבלו בשמחה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלוםלכולם, אני מנסה להריץ שאילתא דרך קוד ב VB. לאחר שהמשתמש הזין ערך בתיבה משולבת אני מריץ שאילתה אשר אמורה לתת שדה אחד עם מספר דינמי של שורות אבל אני מקבל רק שורה אחת.לא מבין למה? אודה לכל מי שיוכל לעזור לי....
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
למה הקומפיילר נותן לי את הודעת השגיאה הזאת: Cannot implicitly convert type 'object' to 'ConsoleApplication4.Color'. An explicit conversion exists (are you missing a cast?) על שורה זו: c = Enum.Parse(typeof(Color), input); התוכנית המלאה: namespace ConsoleApplication4 { enum Color { Red, White, Black } class Program { static void Main(string[] args) { Color c; string input = Console.ReadLine(); c = Enum.Parse(typeof(Color), input); switch (c) { case Color.Red: Console.WriteLine("This is Red Color"); break; case Color.White: Console.WriteLine("This is White Color"); …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תרגיל שיוצר צורות ז"א מוגדרים לי לכל צורה POSITION ועוד כמה פרמטרים (צבע, גובה וכו'), אני קורא מקובץ טקסט סטרינג של מספרים שהראשון אומר איזו צורה ואחריו הפרמטרים של POSITION, צבע וכו' (לכל פרמטר מספר), המספרים בקובץ הטקסט מופרדים בפסיקים ונכנסים למערך (רק המספרים) ואח"כ אני ממיר את אותו מערך למערך INT ונכנס לפקודת SWITCH שקוראת את המספר הראשון במערך (שמייצג איזו צורה) וככה בונה את הצורה, בתור התחלה לבדיקה יצירתי רק צורה אחת (מלבן) אבל אני לא מוצא מה הבעיה שלי ולמה אני לא מצליח להדפיס אותה, אשמח לעזרה אגב בקובץ הטקסט מופיעים המספרים 1,10,20,2,3,6,7 (1: סוג צורה, 2,3: POSITION - מייצג את הנק' השמאלית העליונה של הצורה, 4: צבע, 5: עובי, 6: רוחב, 7: גובה) using System; …
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בתרגיל הזה היינו צריכים לבנות מחלקות למורה שמציגה לכיתה של 20 תלמידים ממוצע של כל תלמיד (שזה מה שעשיתי פה) וגם ממוצע כיתתי לכל מקצוע שאני אעשה אחר כך, הבעיה לא בזה. אני חושב שמבחינת הלוגיקה הכול בסדר (וזה בכל מקרה לא ממש מאיים) אבל יש כנראה איזשהי בעיה עם הסינטקס. כשאני מריץ את התוכנית הוא מציג על המסך פקודה לרשום את שם התלמיד הראשון אבל נתקע אחרי שמקבל קלט. אחרי כל מיני ניסיונות אני די בטוח שהבעיה עם המערך מטיפוס Grade. חשבתי שאולי כדאי לאפס אותו אבל זה לא עזר. כל פקודה שעירבה את המערך הזה הביאה לשגיאה וסיום התוכנית, למרות שהתוכנה עצמה לא מתריעה על שום שגיאה מה שלא ממש עוזר לי. מה הבעיה כאן? תודה לעוזרים.. using System; using System.Collections.Generic; using System.Lin…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אני לומד מדעי המחשב? רוצה מילון בבילון שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד בעזרת מדריך WPF והם מסבירים פה על הקידומת X שלא הכי נפל לי האסימון אשמח לעזרה זה מה שהם רושמים על זה <Window x:Class="WindowsApplication1.Window1" The x namespace prefix places the Class attribute in the XAML namespace, which means this is a more general part of the XAML language לא הבנתי בדיוק מה התפקיד שלו.... ועוד דבר גם לא הבנתי כל כך מה התפקיד של השורות האלה xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" 3 xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" לפי מה שהבנתי השורות האלה זה כמו לעשות using system? אני בעצם מקשר את הטופס שלי לספריות על מנת שהוא יבין את התגיות שבטופס? ומה ההבדל בנ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום למה שאני מציג אייקון/לוגו שהכנתי בפוטושופ/פלאש בIE הוא נראה באיכות ירודה לאומת בFF ? ניסיתי בכל הפורמטים PNG JPG ואפילו BMP התמונה גדולה יותר מגודל תצוגתה בדפדפן
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול לומר לי או לכוון אותי למדריך שמסביר איך לכתוב לקובץ ולקרוא ממנו בjavascript? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
האם c++ היא שפה קשה והאם כדאי ללמוד אותה (גם האם יש עבודה בתחום) תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 5.6k צפיות
-