עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Israeliko87,

אני לומד את השפה C# באופן עצמאי במשך כמה שבועות כבר. החלטתי לעשות פרויקט קטן ב-WFA. הפרויקט הוא ליצור תוכנה לחישוב משכורת שמחולקת לשניים: עובד רגיל ואחמ"ש (אחראי משמרת). שניהם מקבלים שכר שונה ועובדים שעות עבודה שונות. הבעיה שלי היא כזו: יש לי COMBOBOX שבו יש אפשרות לבחור או "תעריף רגיל" או "תעריף אחמ"ש. הגדרתי כך שברגע שהמשתמש יבחר אפשרות "אחמ"ש" הלייבלים ישתנו בהתאם לשעות העבודה של "אחמ"ש". אך אני רוצה גם שברגע שהמשתמש בוחר ב-"אחמ"ש" יחלו עליו משתנים אחרים התקפים רק לגבי "אחמ"ש". כמו כן, אני רוצה לעשות כך, שבמידה והמשתמש ישכח להכניס ערך/ילדג על ערך, והתוכנה תקפיץ חלון עם הודעה שיבדוק את השדות שלו. הנה הקוד עד עכשיו: http://pastebin.com/V7736gBU אם משהו לא מובן בקוד אני …

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום אני רוצה להפעיל קבצי ASP על המחשב שלי יש לי XP PRO היתקנתי IIS לפי המדריך אבל למרות שאני שם את הקבצים בWWWRUT (איך שכותבים את זה) קבצי הASP לא פועלים רק הקטע של הHTML מופעל וכל פעולות הASP לא פועלות בדפים כמו הרשמה מחיקה וכו' איך מפעילים קבצים של ASP? אני צריך להתקין עוד משהו?

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  3. יש לי טבלה שאני צריך להוסיף לה שורות, אבל אני צריך שבעמודה אחת המספרים יתקדמו אוטומטית. אני יודע שאפשר להגדיר את העמודה כAUTO INCREMENT, אבל עכשיו זה בלתי אפשרי.. מרוב טיפשותי בתיק פרוייקט שלי רשמתי שהוא INT והתיק פרוייקט כבר נשלח לבוחן... max := 0; while not copies_table.Eof do begin if(copies_table['copy_num'] > max) then max := copies_table['copy_num']; copies_table.next; end; יש לי את הקוד הזה, הוא נראה לי נכון, אבל מחזיר כל הזמן 1 כשהמספר הכי גדול בעמודה הזאת הוא 8. מישהו יכול להצביע לי על הטעות שלי?

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  4. בס"ד שלום רב, אני מחפש להבין אם יש בשוק תכנות המאפשרות תכנות של בקר ארדואינו בצורה קלה וידידותית , מבלי להתעסק עם שפת תכנות, אלא באמצעות גרירה של סמלים וצלמיות . אשמח לתגובות בנושא, האם ניתן לפתח כזה דבר? baruch.next@gmail.com

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ben060,

כשאני נכנס לתוכנה אני עובד איתה מספר שניות ולאחר מכן הוא יוצא במפתיע מה יכול להיות הבעיה הזאת? הסרתי והתקנתי את התוכנה מספר פעמים ושום דבר לא עוזר? יש הצועת לפיתרון?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by moshe55501,

יש לי שאלות בC שיעורי בית ואני לא יודע לבצע אותן תודה רבה לכל העוזרים 1.קלטו מספר נתוני קלט. הנתון הראשון מורה את מספר הנתונים הנמצאים אחריו. קלוט סכם וחשב ממוצע של כל הנתונים הנמצאים אחרי הנתון הראשון הדפס את הממוצע 2.קלוט 100 מספרים והדפס כמה מהם שליליים וסכומם,כמה מהם חיוביים וסכומם וכמה מהם שווים לאפס 3.קלוט 20 מספרים שלמים. מצא והדפס את המספר הסידורי של בעל הערך הקטן מכולם 4.קלוט 20 מספרים שלמים מצא והדפס את הגדול ואת השני בגודלו 5. קלוט מספר שלם לא שלילי והדפס את העצרת של המספר שים לב לטיפוס המשתנה שיכיל את העצרת של המספר תודה רבה רבה לכל העוזרים אני צריך את התוכניות של מה שרשום פו מי שרושם פשוט מציל אותי תודה :'(

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by נעמה.,

יצרתי חלון מסוג frame import javax.swing.*; import java.awt.*; public class Survey { /** * @param args */ public static void main(String[] args) { // TODO Auto-generated method stub JFrame f = new JFrame ("Survey"); f.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); JPanel panel = new JPanel(); // f.setContentPane().add(panel);//הוספת פאנל לחלון f.setContentPane(panel); f.pack(); f.setVisible(true); } } ואני רוצה להוסיף לו פאנל מסוג BroderLayout import javax.swing.*; import java.awt.*; public class panel extends JPanel{ public panel() { setLayout(new BorderLayout()); setBackground(Color.pink); Center c = new Center(); …

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by jackok111,

איך אני עושה שבטעינת דף בפלאש (Action Script 3) הפוקוס יהיה על תיבת טקסט מסויימת ? כלומר הסמן יהבהב בתיבה זו אוטומטית עם טעינת הדף. ניסיתי כבר מספר דרכים כמו: this.focus = this.myTxt; תודה,

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by hellfire03,

אשמח לדעת איך אני יכול לשלוט על האות בימיאה של הפורטים האלו באופן כללי אני שואל כדי לנסות לדרבן (trigger) פלאש או מצלמה כך שאם יש דרך בה אני גם יכול לדעת איזה אות בדיוק לשדר אשמח מאוד (כרגע הדבר היחיד שאני חושב עליו זה הנדסה לאחור לתוכנת שליטה על המצלמה דרך המחשב)

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  10. Started by gshhar,

יש לי את הטבלה הבאה שאני מקבל אותה כסטרינג: =================================================================== IP Addresses value rate percent ------------------------------------------------------------------- 193.27.93.1 378 0.023606 88.73% 79.178.49.128 425 0.026541 99.77% 188.17.175.201 1 0.000062 0.23% 82.80.114.43 1 0.000062 0.23% 79.0.11.54 1 0.000062 0.23% 68.164.215.248 3 0.000187 0.70% 124.120.70.188 1 0.000062 0.23% 202.115.192.149 1 0.000062 0.23% 192.115.187.185 38 0.002373 8.92% 94.68.133.131 2 0.000125…

11. לכל המעוניין לעזור : ברצוני לכתוב תוכנית שקוראת מקובץ טקסט של 4000 תווים. התוכנית תמיר כל אות לערך הבינארי שלה ותציב במערך אותיות של 4000 תאים. לאחר מכן אני מבצע עוד כמה מניפולציות על הנתונים ואז ברצוני לכתוב לקובץ טקסט חדש מעיין טבלה שמציגה את הנתונים בצורה הבאה: char index hex value ascii value binar value 1 1fh blabla.. 10000101 אשמח לקצת הכוונה בנושא... scizoeffective@gmail.com

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  12. אז ככה...יש לי 4 תמונות...ואני רוצה להחליף לאחת מהם באמצע התוכנית...איך אני עושה את זה?.. התמונות הם מסוג JPEG....תודה...

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  13. Started by gshhar,

#include <stdio.h> int main(void) int AddToNum(int num); { int num; int result; printf("Please Enter A Number : "); scanf("%d" , &num); result = AddToNum(num); printf("The Total Amount is : \n", result); } int AddToNum(int num) } int i; int sum; sum = 0; for (i = 0; i <= num;i = i + 1) sum = sum + 1; return(sum); fflush(stdin); getchar(); return 0; } זה פונקציה שקולטת מספר שלם ומחזירה את סכום המספרים מ-1 ועד לאותו מספר. אני מקבל שגיאה ולא יודע מה הבעיה.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  14. שלום התבקשתי למצוא מתוך מספר אקראי את הפולינדרום (מספר שמשני צדדיו הספרים שווים זה לזה לדוגמא 1221 או 626 )הארוך ביותר אין לי מושג איך לגשת לזה בכלל בתרגיל מותר לי להשתמש אך ורק בלולאות FOR וWHILE ובתנאי IF תודה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 7.8k צפיות
  15. אני מחפש קוד מוכן שיחסום אוטומטית גישה של IP מלכינס אחרי פעמיים לאותו אתר, אם מישהו מכיר או יודע כזה קוד אני אשמח לדעת.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  16. Started by נעמה.,

אני רוצה לקרוא קובץ, להפוף את כל האותיות הגדולות הקיימותבו לקטנות-> ולשמור אותו בקובץ חדש. איך עושים את זה? ??? <מכירה את המחרוזת strlwr(str); מה הלאה?>

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by moskitos,

יש לי אובייקט מסויים שאני רוצה לבדוק את אחד הפרופרטי שלו וכשהוא מתחלף ל-false בעקבות לחיצה על כפתור מסויים אני רוצה שיהיה לי כמו thread.sleep ז"א שהוא יסתובב סביב עצמו ויבדוק מתי הוא שוב יהיה true ואז ימשיך, קראתי קצת והסתכלתי על ManualResetEvent אבל לא ממש הצלחתי לעשות מה שאני רוצה, אשמח לעזרה. עריכה: יצרתי אובייקט: ManualResetEvent mre = new ManualResetEvent(false); ועשיתי תנאי שאם הפרופרטי של האובייקט שלי הוא true אז mre.WaitOne ואז הריצה שלי ב-pause, עכשיו ב-else אני לא יודע מה לשים ככה שהם אותו הפרופרטי שלי משתנה ל-false בחזרה הריצה ממשיכה, ניסיתי set או reset אבל זה לא עבד.

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. שלום לכולם! אני אספר בקצרה..אני צריך לעשות פרוייקט בשפת C ואנחנו משתמשים בכיתה בקומפיילר BORLANDC. בכיתה אנחנו עובדים תחת חלונות XP והכל פועל כרגיל. יש לציין שהעברת הקומפיילר לא הייתה כרוכה כלל וכלל בהתקנה, אלא רק העברנו את הקומפיילר ברשת בין כל המחשבים. הבעיה היא שבבית שלי, שגם בו אני בXP הקומפיילר מסרב לרוץ. שזה לא שהוא עושה בעיות או משהו, פשוט כשאני פותח אותו יש חלון שחור וסמן מהבהב וכלום לא קורה...לפעמים אחרי 5 דקות בערך הוא רושם איזה AX= BX וכל מיני דברים באסמבלר ובסוף רושם ש"המערת לא יציבה" ויש ללחוץ T כדי לעשות TERMINATE. אצל כמה חברים שלי שגם להם יש XP התוכנה פועלת חלק. אצלי ניסיתי על שני מחשבים בבית, אחד חדש והשני ישן אולם על שניהם יש XP ואותה בעיה. ניסיתי להריץ …

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by ZenMaster,

מישהו יודע כיצד מוסיפים תגיות מידע, שכאשר אתה עומד על כפתור, תופיע תגית צפה (צהובה) כזו שתיתן לך מידע מה הכפתור עושה ? תודה מראש.

20. היי, אני לא יודע אם יש כאן עוד תלמידי תיכון שלומדים לקראת הבגרות של מדעי המחשב ב' אבל אשמח אם תוכלו להעלות תרגילים ששונים (לבגרות) בעצים בינריים, מחסניות, ושאר החומר למי שיש זה מאוד יעזור לי. (אולי גם לאחרים) תודה (:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by DXT,

קורה בשני מהדרים שונים. compile: errors: 0, warnings: 0 וזה מה שאני מקבל כשאני מנסה לעשות build: Error: Unresolved external 'AddCustomer(tree*&,tree*&,char*,long,long,long)' referenced from module project18.cpp Error: Unresolved external 'RemoveCustomer(tree*&,tree*&,long)' referenced from module project18.cpp Error: Unresolved external 'ShowBalance(tree*,long)' referenced from module project18.cpp Error: Unresolved external 'GetData(char*,long&,long&)' referenced from module project18.cpp Error: Unresolved external 'UpdateBalance(tree*,long,long)' referenced from module project18.cpp בתכנית עצמה יש הרבה מאד פונקציות, להלן האבי טיפוס של הפונק…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by IlanF,

איך אני יכול להכנס לKEY מסויים ברגיסטרי? כל מה שאני מצליח זה ליצור ולמחוק KEY בתוך הKEY-ים הראשיים (כמו הLOCAL MACHINE, CURREN USER) איך אני לדוגמה יוצר KEY בתוך local machine\software?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by Henz16,

שלום, יש לי שאלה. השאלה: כתוב פונקציה חיצונית שמקבלת טורים (בסדר עולה) ממיינים, הפונקציה תחזיר טור ממזוג שגם הוא ממוין. (הטורים לא באותו גודל) התשובה שלי: class Question1 { public static int MixedQ(queueObject q) queueObject q1,q2; queueObject temp = new queueObject(); while (!q1.isEmpty()) && (!q2.isEmpty()) if (this.q1.remove() > this.q2.remove) q1.insert(q.temp); else (this.q2.remove() > this.q1.remove()) this.q2.insert(this.q.temp); if (this.q1.isEmpty()) insert(this.q2.remove()) else insert(this.q1.remove) } return ("{0}",q.temp…

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  24. Started by yigael_o,

היי, אני צריך עורך flash (עדיף בחינם אבל גם אם זה יהיה בתשלום קטן זה בסדר) מישהו יכול להמליץ על משהו?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  25. שלום אני צריך להגיש אחרי החופש עבודה במחשבים המבוססת על תוכנת אקסס את המסד עצמו כבר בניתי, עכשיו המורה רוצה עבודה מודפסת שתראה את כל הטפסים ואיך הם עובדים. לפי ההוראות שלה לא הבנתי בדיוק אך אמורה להיראות העבודה. למישהו יש עבודה מוכנה לשלוח לי ככה שאני אוכל להבין מה אני אמור להגיש? או שמישהו יסביר לי בדיוק מה ואיך אני אמור לכתוב תודה מראש

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.