עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אוקיי יש את form1 עכשיו רציתי לפתוח עוד פורם תוך כדי התוכנית בשביל לקבל ממנו ערך בעצם מה שעשיתי זה פשוט עשיתי event ללחצן שפותח חלון ממש רגיל new form() אבל מה שקורה אחרי שקיבלתי מהחלון את מה שרציתי כאשר הוא נסגר החלון הראשי נסגר איתו מה אפשר לעשות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי אני מקווה שקשור לפה האמת שאפשר לעשות את זה עם סקריפט, אבל אשמח למשהו פשוט ושפועל! יש לי מספר SUB DIRS, כאשר אני תחת VISTA (לא צריך סקריפט של לינוקס) ורוצה שכל הקבצים יעברו לתייקיה אחת כלומר במקום שיש תייקה ובתוכה עוד תייקיה ואז בתוך זה 20 תייקיות ובכל אחת מהן קובץ אחד שהכל יעבור מכל התייקות האלו (קבצים בלבד) לתייקה אחרת שארצה (כלומר רקורסיבי יקח כל הקבצים משם) מה הכי פשוט, יעיל ויפה לעשות את זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Sarlula,

אהלן, תרגיל: כתוב פונקציה רקורסיבית לחישוב סכום איברי מערך דו-מימדי. (C#) למישהו יש מושג איך ניתן לכתוב דבר כזה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by mt_nro,

מישהו יודע איך אפשר לעשות מוזיקת רקע לתוכנית שלי בC# כי לא ממש הצלחתי להבין משהו מהHelp... ועוד שאלה, מה הדרך הכי טובה לחשב אחוזים של X מתוך Y? percent = 100 / Y* X ; ?? כי ניסיתי לעשות ככה וזה לא יוצא מדויק, למשל 7 מ30 אמור לצאת 23 אבל יוצא 21... תודה לעוזרים!!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Chronick,

אני צריך סקריפט או לפחות באיזה פונקציה להשתמש כדי לקבל IP של כל מבקר שנכנס לאתר שלי. אני צריך לאסוף את כל הIPS למסד נתונים כלשהוא או קובץ טקסט. כאילו לאחר שמישהו נכנס לעמוד ראשי של האתר הסקריפט קולט IP שלו ורושם אותו לקובץ / מסד נתונים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by evyatar813,

אהלן... הייתי צריך לעשות ביטוי רגולרי שיגלה לי שהקלט הוא מספרים בלבד. ניסיתי ככה: preg_match(#^[0-9]$#, $var) ... זה נתן true למספרים כמו 1 2 3 4 5 6 7 8 ו- 9 .. אבל ב- 10 11 12 13 וכן הלאה זה פתאום זורק false.. אז בסוף עברתי להשתמש ב- is_numeric אבל עדיין מישהו יכול להסביר לי למה הפרג מאצ' לא עבד לי טוב?! תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אתרים כמו HWZONE, או כל מני חברות רצניות. באיזה שפה האתרים שלהם בנוים? מישהו מכיר מדיריכים ספרים שמלמדים את השפה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by DanDan10,

שלום לכולם. יש לי פרוייקט ב-MFC מסוג SDI שבו יש MENU אני רוצה לפתוח קובץ כלשהוא בלחיצה על OPEN שנמצא בתוך ה MENU. לאחר יצירת הפרוייקט, ולפני שהכנסתי קוד, כשאני לוחץ בזמן ריצה על הפריט OPEN נפתח לי חלון של WINDOWS שממנו אפשר לבחור את הקובץ שייפתח, אבל מה הלאה? למישהו יש מושג איך אני פותח ולוקח את התכולה של הקובץ? לאחר הפתיחה של הקובץ אני רוצה להפעיל אלגוריתם שכתבתי דרך הפריט RUN שנמצא גם כן ב-MENU אז אני מניח שאת הקוד אני מכניס מתחת לשני הEVENT-ים של RUN ו-OPEN אבל כיצד איני יודע. איני מוצא בספר שממנו למדתי כיצד לעשות את זה אבל אני מניח שלמתכנתי MFC זוהי פעולה פשוטה. דוגמא תעזור לי מאוד. תודה מראש. דן.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Orly Yekotiel,

לומדת שנה א בתעשייה וניהול קצת מתקשה לתכנת את זה אשמח להארות מאלה שמבינים הרבה יותר ממני , כבר אבודה. ( ללא החלק האחרון של הטבלה) EXE8 (1).docx

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by fatalica,

אני בונה shell בלינוקס ומשתמש בשפת C הכל תקין מבחינת התפקוד אבל אני רוצה לעשות שכאשר אני אתן לו תו מיוחד כגון : ls > a.txt הוא ישפוך את כל המידע של ls אל תוך a.txt במקום שהוא יציג על המסך הכיצד ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, אני מבצעת חיבור לבסיס נתונים (ACCESS) , מפעילה שאילתה של הוספת ערך חדש לעמודות בטבלה. (באמצעות מודל 3 השכבות) להלן הקוד שכתבתי. אני יוצרת קישור ל2 טבלאות שונות - dtkey,dtclass יש ערך אחד במסך שצריך להכנס ל2 הטבלאות במאגר (class_mis) בהרצה של התוכנית אני מקבלת שגיאה שישנה כפילות ביעד הפלט, מצורף תצלום של השגיאה.. אודה מאד על העזרה.. תודה!! private void ok_Click(object sender, EventArgs e) { dtkey.Columns.Add("br_kod"); dtkey.Columns.Add("class_mis"); dtkey.Columns.Add("place"); dtclass.Columns.Add("class_mis"); dtclass.Columns.Add("class_name"); dtclass.Columns.Add("rol_desc"); dtclass.Columns.Add("pay");   DataRow up1 = dtkey.NewRow(); up1[0] = br_kod.Text; up1[1…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by avrin1,

היי, יש לי DB שבו עמודת "תאריך" ובתאריך רשום בפורמט "2010-11-01" השאלה שלי היא איך אני יכול לחפש את ביופ הספציפי הזה לדוגמא? ??? כשאני מחפש 01 אז הוא מחפש לי 1 בגלל שINT משמיט אפסים בהתחלה, ואז אני לא מקבל אף תוצאה.. למישהו יש פתרון? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by pho,

תרגיל להגשה!!!!! קרא נתונים על פועל במפעל הכוללים: מספר עובד, מספר שנות ותק, מספר שעות עבודה בחודש. התנאים לחישוב המשכורת הוא: עד 2000 שקל לא יורד מס הכנסה כל סכום מעל 2000 שקל ומתחת ל10000 יורדים 25%, על כל סכום שהוא מעל 10000 שקל יורדים 50% מחיר שעת עבודה בסיסית עבור 0 שנות ותק, הוא 15 שקלים, עבור כל שנת ותק מקבלים 5 שקלים תוספת לשעה (שעת עבודה). כל המביא לנו תוכנית זו מוכנה פרס כדאי!!! אמת בדברים....

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הכוונה היא, למשל, שהתכנית תעשה קליקים על מקש מסויים בעכבר או במקלדת, או תוכל להזיז את העכבר בעצמה אני לא ממש מוצא את המילים לגוגל X: תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by judicatr,

אז כמו שהכותרת אומרת - אני מנסה לבנות תכנית ניתוח לקוד HTML בפרולוג. היישום של פרולוג שברשותי הוא Amzi! Prolog 5.05. אם למישהו יש טיפים או ניסיון עם מיזם דומה - אני אודה מאוד על כל פיסת עזרה. המטרה הסופית שלי היא לכתוב מתאר parse/2 שיעבוד בצורה הבאה: ?- parse(HTMLCODEHERE,X). X = [element(tag,attributes,[list-of-contents-here]). כאשר ה-list-of-contents הוא רשימה של כל תוכן הטאג, שגם מתואר בעזרת element/3. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני לא מצליח למצוא את הבעיה עם אני מכניס אנגלית או רוסית אין בעיה ברגע שאני משנה לעברית זה פשוט לא מציג כלום. הקובץ שמור בקידוד utf-8 , זה קוד לדוגמא : <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <mainmenu gap="6"> <item> <title>דוגמא</title> <slideshow>true</slideshow> <ID>home</ID> <type>file</type> <file>home.swf</file> <xmlfile>xml/home.xml</xmlfile> <isdefault>true</isdefault> <inhtml>false</inhtml> </item> <item> <title>דוגמא</title> <slideshow>true</slideshow> <ID>about</ID> <type>text&l…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני רוצה לעשות מערך דו מימדי של תמונות, בגודל למשל של 100 פיקסלים כל אחת וכשאני עובר עליהם התמונה גודלת טיפה, ובלחיצה על תמונה התמונה תגדל לי בצורה משמעותית על האתר למישהו יש מושג איך זה נקרא? איך אני עושה את זה אשמח לדעת - - - תגובה אוחדה: - - - אופס שמתי את זה בפורום הלא נכון אשמח אם תעבירו את השאלה לפורום הנכון

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כי שינתי לוגו ועכשיו הוא גדול מידי אז אני רוצה לישר אותו לאמצע איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by zahiz007,

היי, יצרתי אתר ASP.NET, איך אני יכול להכניס אותו בתור IFRAME באתר PHP \ HTML רגיל? שכן VISUAL STUDIO יוצרת מספר עמודים מאחורי ASP.NET. עוד שאלה אם כבר אני כאן אני רוצה ליצור TABLE \ Div אשר גודלו משתנה בצורה דינאמית כאשר מוסיפים לו נתונים... תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי חברים, אני מקווה שאני רושם במקום הנכון, אני מנסה להתקין מערכת nextcloud על docker בwindows. הכל הולך תקין והמערכת רצה נהדר, הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום לnextcloud לשקף קבצים שנמצאים מחוץ לdocker אני מצרף מדריך, לצערי גם דרכו עדיין לא מצליח לקבל גישה. https://github.com/nextcloud/docker/issues/254 אשמח לעזרתכם

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה קטנה במערכת שאני בונה אני רוצה שלא יוכלו להיכנס לקבצים בתיקייה folder לדוגמא http://site.com/folder/file.php אני יכול לחסום את זה בקלות דרך htaccess אבל הבעיה היא שגם המערכת לא מצליחה לגשת לקובץ לצורך הדוגמא זה הקוד שמנסה להגיע לקובץ (jQuery): $("#DisplayGreen2").load("/folder/file.php?action=update&id="+id+"&version="+version+"&link="+linkk); איך אפשר לעשות את זה ? בנוסף ניסתי דרך אחרת ב PHP שהגדרתי define והוספתי if בקובץ \ תיקייה שאני רוצה לחסום אבל לצערי המערכת נחסמה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, אני בונה עכשיו בעזרת VB שאמורה לטעון את הנשק שלי במשחקים כל פרק זמן מסויים. התוכנה עובדת בעזרת שימוש בפקודה KEYBD_EVENT שדמה לחיצה על המקש R משום מה התוכנה מדמה לחיצה שעובדים ב WINDOWS בתוכנות כגון WORD ופנקס רשימות, אך כאשר אני נכנס למשחק התוכנה אינה מדמה לחיצות. אשמח אם תענו לי, עומר

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by pssheba,

שלום ! התקנתי שרת mysql ע"ג פלטפורמת ה winxp שלי ומחלון dos הרצתי את הפקודה הבאה: program files\mysql\mysql server 4.1\bin\mysqladmin -pmypass -uroot ping וקיבלתי: mysql is alive אשר משמעותו: אני מקושר לשרת mysql. כתבתי את הקוד הבא בשפת php: <?php $myconnection=mysql_connect("root","mypass"); ?> כאשר העליתי את קובץ ה php באמצעות הדפדפן (explorer) קיבלתי הודעת שגיאה כדלקמן: Fatal error: Call to undefined function mysql_connect() in c:\Inetpub\wwwroot\cgi-bin\mysql.php on line 2 האם מישהו יודע מדוע אינני מצליח להפעיל פקודות mysql באמצעות php? תודה !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Retaliator,

מישהו יכול לעזור לי לסדר את ה CHECK BOX שלחיצה סוגר מוזיקה לחיצה מפעיל? תודה SendMessage((HWND)lParam, BM_SETCHECK, !SendMessage((HWND)lParam, BM_GETCHECK, 0, 0), 0); if (SendMessage(checkbox1,BM_GETCHECK,0,0)==BST_UNCHECKED) //If UnChecked Box { PlaySound (TEXT ("Welcome.wav"), NULL, SND_FILENAME | SND_LOOP | SND_ASYNC) ; SendMessage(checkbox1,BM_SETCHECK,BST_CHECKED,0); // Then Check Box } else { PlaySound(NULL, NULL, 0); SendMessage(checkbox1,BM_SETCHECK,BST_UNCHECKED,0); // Else Set UnCheck

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by bdoron,

הייתי רוצה לדעת באיזה מחלקה אני צריך להשתמש על מנת ליצור מופע של תזוזת כדור, כמובן שזה יראה אמיתי, הבנתי שאני צריך להשתמש במחלקות של פיסיקה... למישהו יצא ליצור אובייקט שבלחיצת כפתור כיוון ומהירות הכדור זז? כאילו זה כדור אמיתי?...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים