תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
איך אני עושה שינוי HTML בהרבה דפי HTML בו זמנית? נגיד להוסיף איזה פרסום בכל דפי הHTML שלי בלי לערוך דף דף?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל ללמוד. אין לי רקע בשפות תיכנות אחרות ואין אפילו בסיס...אני רוצה להחיל מהדרך הכי טובה ונכונה ובגלל זה בחרתי להתייעץ בפורום הכי מתאים אני מבקש המלצות במה להתחיל ואיך להתחיל. התייעצתי עם עוד אנשים שאמרו לי שכדאי לי להתחיל בשפת התיכנות ההחדשה של מיקרוסופט, דוט נט, בבקשה המליצו לי מה הכי טוב. תודה רבה, שחר
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום יש לי מחלקה של עיצוב בCSS: .Category a:link{color: navy; text-decoration: none; } .Category a:visited {color: navy; text-decoration: none; } .Category a:hover{color: navy; text-decoration: underline;} זה לא יעבוד לי כשאני אכתוב כך: <div> <a href="somewhere" class="Category" text </a> </div> אבל זה כן יעבוד לי: <div class="Category"> <a href="somewhere"> text </a> </div> למה זה ככה? זה גורם לי לבעיות- כי אני רוצה חלק מהקישורים בעיצוב כזה וחלק באחר. איך אפשר לתקן?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מנסה לקבוע שבלינק מסויים השורת מצב תשתנה למה שאני רוצה, ושסמן העכבר יראה סמן של טקסט כשעוברים מעל הלינק. כתבתי את הקוד הבא ולא עובד לי: <a href="AE.html" OnMouseOver="status='';return true; this.style.cursor='text';" OnMouseOut="status='';return true;">לינק</a>
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
[COLOR=blue]int[/COLOR] max_width, max_height, pix_depth, ppi; [COLOR=blue]int[/COLOR] intrlv; [COLOR=green]/* 0 = no, 1 = yes */[/COLOR] [COLOR=blue]int[/COLOR] n_cmpnts; [COLOR=blue]unsigned[/COLOR] [COLOR=blue]char[/COLOR] point_trans[[COLOR=#6f008a]MAX_CMPNTS[/COLOR]]; [COLOR=blue]unsigned[/COLOR] [COLOR=blue]char[/COLOR] predict[[COLOR=#6f008a]MAX_CMPNTS[/COLOR]]; [COLOR=blue]unsigned[/COLOR] [COLOR=blue]char[/COLOR] *image[[COLOR=#6f008a]MAX_CMPNTS[/COLOR]]; [COLOR=blue]short[/COLOR] *diff[[COLOR=#6f008a]MAX_CMPNTS[/COLOR]]; [COLOR=green]/* was short ** */[/COLOR] } [COLOR=#2b91af]IMG_DAT[/COLOR]; [COLOR=blue]typedef[/COLOR] [COLOR=blue]struct[/COL…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. איך אני מוריד את הקו התחתון מהקישור ב-сss? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לעשות פרוייקט כלשהו פשוט באסמבלר, שנע בסביבות ה300 שורות לתוכנית. רציתי לשאול אם יש למישהו רעיונות לפרוייקט כלשהו .. אני רוצה לציין שפרוייקטים כגון מחשבון, חישוב ספרת ביקורת של ת.ז., שאלון פשוט (למשל כמו מי רוצה להיות מליונר), נעשו כבר ואי אפשר לעשות כאלו גם. לא יודע אם זה הפורום המתאים לנושא, אז להעביר אם צריך .. יש רעיונות ? תודה ..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז סיימתי עוד כמה שעורים עכשיו בסוף כשיש מין בוחן קטן ואני לא הצלחתי את השאלה הלפני האחרונה והשאלה האחרונה אז קיוותי שמישהו יכול לעזור לי בבקשה להלך קישור : http://vlib.eitan.ac.il/python/basic/data_types/test.htm תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
רציתי להתחיל ללמוד C++ אני רק רוצה לדעת אם מישהוא יכול להמליץ לי על אתר טוב או מדריך רצוי בעברית אבל אפשר גם באנגלית THANK YOU
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איך אני מגדיר מחלקה של צומת שתהיה חד כיוונית ?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי ListBox שלתוכה אני מצרף קבצים והתוכנה עובדת כל פעם על אחד וכשהיא מסיימת היא עוברת להבא בתור, איך אני יכול להדגיש את הקובץ הנוכחי שהתוכנה עובדת עליו בתוך ה- ListBox (ממש כאילו אני לוחץ על הקובץ פעם אחת עo העכבר והוא נהיה מודגש) ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פונקציה שלוקחת מידע מתוך מבנה נתונים ומיצגה אותו ב GUI היא בשום אופן לא אמורה לשנות את הערכים שבתוך מבנה הנתונים! אך כאשר אני מריץ את הפונקציה המידע באחד המשתנים של המבנה משתנה. זה לא! קורה כאשר אני מריץ את הפונקציה STEP BY STEP. זה ממש מוזר. ניסיתי להוסיף DELAY בתוך הפונקציה וזה לא עזר. הקוד SINGLE THREADED ו SAFE.
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין ליצור טבלה שתתרחב עד כמה שחלון הדפדפן מתרחב. אבל שתצטמצם רק עד 700 פיקסלים. איך אני מבצע את זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כולם אותו קובץ. struct soldierr { char kind[5]; }; typedef struct soldierr Soldier; בMAIN int i,j; Soldier game[10][10]; for(i=0;i<10;++i) { for(j=0;j<10;++j) { if(i==0 || i==9 || j==0 || j==9 || (i%2!=0 && j%2==0) || (i%2==0 && j%2!=0)) { game[i][j].kind="NULL"; continue; } } } הקומפיילר אומר לי שהבעיה היא השורה הזו game[i][j].kind="NULL"; הארור:
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מטרת התוכנית: קוראת מהמשתמש מספרים שלמים בזה אחר זה וממשיכה כל עוד המספר שהוכנס הוא זוגי. #include <stdio.h> int main() { int num; printf("Enter an even number: "); scanf("%d", &num); if ( (num / 2) * 2 = num ) { printf("Enter an even number: "); scanf("%d", &number); } else { printf("You entered an odd number!"); } return(0); } מדוע מתקבלת שגיאת invalid lvalue in assignment בפונקצית if?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
של MYSQL שמחוברות אחד לשני ? יש המון המון מדריכים בYOUTUBE , כולם מסבירים +- אותו הדבר ,איך מתחברים לDATABASE ולוקחים מידע מטבלה בודדת השאלה איך אפשר לעשות את זה עם כמה טבלאות שקשורות אחר לשני
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך מי נגד מי בחומר הזה. להלן כמה שורות קוד ולאחר מכן אני אסביר את הבעיה בהבנה שלי. List<int> numList=new List<int>(); Node<int> pos=numList.Getfirst(); for(int i=0;i<3;i++) pos=numList.Insert(pos,i); את השורה הראשונה די ברורה יצירת רשימה של מספרים שלמים. השורה השנייה לא ברורה לי.מה זה NODE ולגבי הפונקציה של ה GETFIRST הוא מחזיר את המיקום הראשון של הרשימה?,אם כן אז הוא מחזיר 0 או NULL.מה זה NULL. לגבי ההכנסה של הערכים איך התוצאה תיראה. בקיצור אני לא מבין מה הולך פה ואני אשמח לעזרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
import java.util.Scanner; public class Abc { public static void main (String[] args) { Scanner scan = new Scanner(System.in); String str; char letter; System.out.println("Enter letter"); letter = scan.next().charAt(0); System.out.println("Enter string"); str = scan.nextLine(); System.out.println(letter); System.out.println(str); } } למה בהרצה זה מדלג על השורה: " str =scan.nextLine();" כלומר למה זה לא מבקש ממני קלט עבור str? (אני משתמש ב bluej אם זה משנה...)
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני צריך לחלק מספר הקסה דצימאלי במספר שמתקבל ע"י דיאלוג InputBox ולהכניס את התוצאה לתוך משתנה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי קצת על רובי, ולא ממש הבנתי למה נחוץ כל העניין... דבר ראשון, עוד לא ממש הבנתי איך משתמשים בה בכלל מחוץ ל ide כתוכנית לכל דבר דבר שני, חוץ מהפשטה של תכנות בחלק מהמישורים, במה היא יותר טובה מג'אווה למשל?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, int a=100; char c=(char) a; לפי מה שאני הבנתי אין אפשרות להעביר את המידע בין הטיפוס int ל char מיכוון שלפי הטבלה הנ"ל [TABLE=class: text, width: 90%, align: center] [TR] [TD=width: 17%]char[/TD] [TD=width: 23%]תו בודד 16 סיביות[/TD] [TD=width: 59%]כתיבת תוים 'A' - 'Z', 'a' - 'z', סימנים מיוחדים וכדו'.[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 17%]byte[/TD] [TD=width: 23%]שלם 8 סיביות[/TD] [TD=width: 59%]מספר שלם קטן 128 -/+.[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 17%]short[/TD] [TD=width: 23%]שלם 16 סיביות[/TD] [TD=width: 59%]מספר שלם קטן 32,768 -/+.[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 17%]int[/TD] [TD=width: 23%]שלם 32 סיביות[/TD] [TD=width: 59%]מספר שלם 2,147,483,648 -/+.[/TD] [/TR] [TR] [TD=width…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדריך וידיאו קצת שהכנתי אתמול המסביר בכלליות על sql injections ואיך להימנע מהם. יש שם כמה דברים קטנים שלא המדריך לא מכסה כמו החלפת סימני ' שלא יפילו את קוד ה sql וכו'. תהנו
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מקבל שגיאה בעת נסיון ההרצה Line 19: Unexpected EOF while looking for matching `` ' Line 34: sintax error: Unexpected End of File #!/bin/bash LOG=/home/oraprg/dudu HDD=1 LIMIT=0 genStat() { test=$1 SLEEP=$2 filename=$(date +%Y%m%d%H%M%S) for((num=0;num> ${LOG}/vm.${filename}.log & sleep $SLEEP done if [[ LIMIT -eq test ]] then #VM csv echo this is line 18> ${LOG}/vm.${filename}.csv cat ${LOG}/vm.${filename}.log awk '{for(l=1;l<17;l++)>> ${LOG}/vm.${filename}.csv fi } case $1 in run) genStat $2 $3 ;; *) echo -e ":::: Usage ::::" echo -e "$0 run 5 10 : Collect stats for 5 times with 10 seconds interval" echo -e "Note : Change the first parameter for…
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור מופע של משתנה מסוג Random לתוך משתנה מסוג long Random rand = new Random(); long x = rand.nextLong(); השאלה שלי היא איך ניתן להגריל מספר לונג בטווח מסויים? (אני צריך מספר לונג בין 0 ל-50000) הפקודה (rand.nextLong(50000 נותנת שגיאה.. :-\
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה קטנה לי אליכם האם חוקי לרשום while(file_name) או שחובה להשתמש ב while(feof(file_name) ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-