תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
פתחתי פורום דרך INVISIONFREE, אבל הבעיה מתחילה כשרוצים לשים סקינים. הדרך היחידה היא לערוך את הCSS. ובדיוק בזה אני צריך עזרה. יש לי את הקוד הבא: html { overflow-x: hidden; overflow-y: auto; } form { display:inline; } img { vertical-align:middle; border:0px } BODY { font-family: Verdana, Tahoma, Arial, sans-serif; font-size: 11px; color: #000; margin:0px 10px 0px 10px;background-color:#FFF; background-image:url(images/background.jpg); background-attachment:fixed; background-position:center; background-repeat:no-repeat; } TABLE, TR, TD { font-family: Verdana, Tahoma, Arial, sans-serif; font-size: 11px; color: #000;} a:link, a:visited, a:active { text-decoration: unde…
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מטרת התוכנית: קוראת מהמשתמש מספרים שלמים בזה אחר זה וממשיכה כל עוד המספר שהוכנס הוא זוגי. #include <stdio.h> int main() { int num; printf("Enter an even number: "); scanf("%d", &num); if ( (num / 2) * 2 = num ) { printf("Enter an even number: "); scanf("%d", &number); } else { printf("You entered an odd number!"); } return(0); } מדוע מתקבלת שגיאת invalid lvalue in assignment בפונקצית if?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
למה בכל פעם שאני נכנס ללולאה , הfwrite כותבת לי מעל הקיים במקום בהמשך הקובץ? (גם כשאני שם fseek ) (הקובץ נפתח עם הרשאה ab+) while(PP) { //fseek(fpp,0,SEEK_END); fflush(stdin); if(fwrite(PP,sizeof(struct pcourse),1,fpp)!=1) { perror("Can not write to file fp1!"); exit(4); } PP=PAdvance(PP); }
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי תמונה גדולה, ואני רוצה שחלקים מסוימים מתוכה יהיו לינקים, כל לינק לדף אחר. כיצד אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
יש לי קובץ XML שנראה ככה: <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?> <gallery> <pic filename="apple.jpg"> <title>red apple</title> <description>this apple is red</description> </pic> <pic filename="banana.jpg"> <title>yellow banana</title> <description>this banana is yello</description> </pic> </gallery> לא משנה מה אני מנסה לעשות אני פשוט לא מצליח לסנן את הנתונים כדי שאני אשלח שם קובץ ואוציא את ה Title וה Description שלו. אין לי בעיה לשנות את הקובץ XML אם המבנה שלו לא טוב. אני אשמח אם תוכלו להראות לי דוגמא כולל איתחולי ה XPathDocument, XPathNavigator וכל אלו – למקרה שאני …
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני די חדש בתחום של database-ים, אף פעם לא התעסקתי עם הנושא ב c#, ככה שאולי זו פעולה פשוטה אבל אני לא בטוח איך לעשות אותה. יש לי database של Access בשם workersdb.mdb שאותו הוספתי לפרוייקט. נוצר לי קובץ xsd שמגדיר את ה DataSet , עם הטבלאות וה adapter-ים. ב database יש טבלה שמכילה נתונים של עובדים (יש בו עוד כמה טבלאות) שמוצגים בטופס ע"י פקדים (גררתי שדות מחלונית ה Data Sources). כרגע נוצרו לי בטופס (חוץ מהפקדים) האובייקטים workersdbDataSet, workersBindingSource, workersTableAdapter, workersBindingNavigator והפקדים השונים. ועכשיו לשאלה עצמה: נגיד ובעתיד המשתמש יירצה להוסיף מאפיינים (עמודות) לעובדים, שדות שאולי יהיו זמניים ורלבנטיים לתקופה מסויימת. חשבתי לי…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה במספר שאלות אם אני מתמש בסימן / אני מבצע פעולת חילוק, אשר תשתובת תיהיה המספר הקרוב ביותר (בהנחה שאני מתמש בINT ולא בDUBLE) אם אני מתמש בסימן % אני מבצע פעולת חילוק שהתשובה תיהיה השארית? (בהנחה שאני מתמש בINT ולא DOUBLE) אני צריך בבקשה קישור לטבלה שבה יש את כל הפקודות המטמטיות (כגון שורש, חזקות וכו') חיפשתי שעות בגוגל ואני לא מצליח למצוא תשובה פשוטה. מישהו בבקשה יכול לתת קישור לתוכנה של C# של מיקרוסופט. (עשיתי פירמוט ולפני זה התקנתי מדיסק ואין לי את הדיסק)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כולם, הורדתי כמה דוגמאות של קודים שקשורים לDIRECTX וכשאני מנסה להריץ אותם יש לי כמה שגיאות קוד לדוגמא: using System; using System.Drawing; using System.Collections; using System.ComponentModel; using System.Windows.Forms; using System.Data; using Microsoft.DirectX; using Microsoft.DirectX.Direct3D; namespace Chapter1Code { /// <summary> /// Summary description for Form1. /// </summary> public class Form1 : System.Windows.Forms.Form { private Device device = null; /// <summary> /// Required designer variable. /// </summary> private System.ComponentModel.Container components = null; private float angle = 0.0f; public Fo…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מטריצה הבאה $arr=array("Noa"=>array("City"=>Jerusalem,"Street"=>Niv,"Number"=>25), "Idan"=>array("City"=>Herzliya,"Street"=>Balfur,"Number"=>5), "Shai"=>array("City"=>TelAviv,"Street"=>Yaffo,"Number"=>2)); אני רוצה לרוץ על המטריצה ולהדםיס אותה בצורת טבלה כתבתי את הקוד הבא אבל הוא לא עובד <?php $arr=array("Noa"=>array("City"=>Jerusalem,"Street"=>Niv,"Number"=>25), "Idan"=>array("City"=>Herzliya,"Street"=>Balfur,"Number"=>5), "Shai"=>array("City"=>TelAviv,"Street"=>Yaffo,"Number"=>2)); //$arr=array('zero','one','two'=>2); echo "<table border=1>"; …
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי טקסט בכל מיני שפות שאני לוקח מ Database. בחלק מהמחשבים הוא מוצג כסימני שאלה ובחלק מהמחשבים רואים אותו בסדר. הפונט הוא Arial... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח אם תענו לי, לא יודע למה הסתבכתי עם זה, זה בפרק על הספריה Math אז כנראה צריך להשתמש בה. קלוט סכום כסף והדפס את מספר השקלים ומספר האגורות, תודה. דוגמה לקלט: 25.24 פלט: שקלים: 25, אגורות: 24
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
שלום, אני אמור לקרוא מקובף טקסט מספרים (כ-int) ואז לשלוח אותם לפונקציה שכבר כתבתי שמכווצת את הקובץ.... בחרתי להשתמש באובייקט של: BufferedReader br כאשר כל פעם אני קורא מחרוזת- ממיר אותה לint ושולח לפונקציה המכווצת write(int) כפי שניתן לראות: while(s!=null) { int num=Integer.parseInt(s); cos.write(num); s=br.readLine(); } הבעיה היא ש- s (ממחלקת String ) למרות שמקבל null בסוף הקובץ- משום מה עדיין יש כניסה לתוך גוף הלולאה! אשמח לכל הצעה תודה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אפשר לקלוט רק מחרוזות עם ConsoleReadline
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כדי לחסוך את הסיפור הארוך, נגיד שכתבתי אפליקצית asp.net על VS2005PRO רק כדי לגלות שהשרת שמריץ את האפליקציה הוא קצת מיושן ויש בעיות תאימות. האם ניתן לפתור אותן מבלי לשדרג את השרת ? ואם לא, אז איך בדיוק מתבצע העניין הזה של שדרוג השרת ?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
תודה.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספרים בעיקר בנושא של עיצוב תוכנה. כשאני אומר עיצוב תוכנה אני מתכוון לכל מה שבא לפני שלב התיכנות. יצירת קבצי דוקטמנטציה, עיצובי UML, ועוד כל מיני דברים שכנראה קיימים ואני לא יודע אליהם. לא מצאתי פורום אחר לשים בו את הנושא הזה, מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים. ותודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
#include <stdio.h> int main(void) int AddToNum(int num); { int num; int result; printf("Please Enter A Number : "); scanf("%d" , &num); result = AddToNum(num); printf("The Total Amount is : \n", result); } int AddToNum(int num) } int i; int sum; sum = 0; for (i = 0; i <= num;i = i + 1) sum = sum + 1; return(sum); fflush(stdin); getchar(); return 0; } זה פונקציה שקולטת מספר שלם ומחזירה את סכום המספרים מ-1 ועד לאותו מספר. אני מקבל שגיאה ולא יודע מה הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
נתונה הבעיה: יש מחלקה A: class A{ public: void doA(); private: ... }; יש מחלקה אחרת B class B{ public: void doB(); private: A _a; }; כמו שניתן לראות היחס של A ו B הוא יחס של B has A מילת המפתח פה היא has, כאמור אין אפשרות להישתמש בהורשה. כמו כן המתשמש יכול ליצור רק מחלקות מסוג B ( A לא ניתן ליצור כי היא לא תעבוד בלי B). כמו כן המחלקה B אמורה לספק גישה למתודה doA של המחלקה A. איך ניתן לעצב את זה? הרעיונות היחידים שעלו לי לראש הם: 1. להוסיף מתודה ל B שנרקראת const A& getA() const{return _a} ואז לקרוא לה ככה b.getA().doA(); 2. להוסיף ל B מתודה שנקראת void doAStuff(){ _a.doA();} אבקש את עזרתכם בלבחור בעיצוב הנכון ביותר מבין השתיים או להמליץ על עיצוב אחר שאני כנ…
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איך בדיוק אני מגדיר את הפקודות PUSH ו-POP בתכנית. איך רושמים אותם. תנו לי דוגמא ואני יבין. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית המקבלת כקלט 3 נתונים : 2 הנתונים הראשונים הם מס' שלמים והנתון השלישי הוא אחד הסימנים: + או - . על התוכנית להציג ולפתור תרגיל חשבוני בהתאם לפעולה החשבונית הנקלטת.לדודגמא: עבור הקלט + 12 10 יתקבל הפלט : 10+12=22 תודה זה ממש ממש דחוף
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקחת קוד פתוח של דבר כזה אני צריך משהו טוב עדיף בC# משהו קטן שאנ ייכול להמשיך לפתח אותו שיתאים לי ל VOIP אפשרי JAVA
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום.. נתנו לנו תרגיל לעשות מחלקה אבסטרקטית "מכונית" ומחלקות יורשות אופנוע,משאית וטרקטור ולבנות כל מיני פונקציות מתאימות + תכנית ראשית המפעילה את הפונקציות. עכשיו אמרו לנו לעשות את זה ככה שלא תהיה מגבלה על מספר האובייקטים שניתן ליצור, ולבנות מערך דינאמי ב-c# זה לא אפשרי, אז האפשרות שנראתה לי הכי הגיונית היא ליצור את האובייקטים בתוך רשימה מקושרת ממויינת(המיון נחוץ בשביל הפונקציות שנתנו לממש). אבל אין לי שמץ איך לעשות את זה אז אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה ענק. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה קטנה: יצרתי קובץ input.txt שהתוכנית שלי קוראת נתונים מתוכו. זה תוכן הקובץ: abba tr567 noilk abba abba rtty nb,b vi7o cp0o9 vi70 vi70 בהנחה שאורך כל מחרוזת קטן מ-100 תווים (כולל ה- '\0' בסוף המחרוזת), איך אפשר להשוות בין המחרוזות? אני מכיר את הפקודה strcmp אבל הבעיה היא שאני לא יכול להשתמש ב- cin.getline מכיוון שאני מוגבל באורך התווים שלי במחרוזת. גודל השורה לא מוגדר, כלומר אין סופי, אז איך אני יכול להשוות בין (לדוגמא) abba ל-abba בשורה הראשונה בלי לחרוג מגודל המחרוזת ועד \n ? אשמח גם לדעת איך עושים פלט לקובץ חיצוני שנועד רק לכתיבה... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-