עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by PhoenixBoy,

בניתי דף שמעדכן טבלה במסד נתונים. הבעיה היא שהוא לא נותן כי אין לו הרשאת כתיבה. איך אני מאפשר לו?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by Ghosthunter,

שלום, בניתי תוכנית קטנה בVB שמעתיקה קבצי ASP לתיקיית הWWWROOT. רציתי לדעת האם קיימת פקודה בVB שתתן הרשאת כתיבה/עריכה לתיקיית הDB שלי? האם יש איזשהו קובץ BAT שמאפשר זאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by xgamer,

שלום לכם אני בראשית דרכי בתכנות עם השפה ASP וניתקלתי בבעיה Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. /forum/join.asp, line 17 קראתי בספר של הוד עמי שברשותי ונאמר שם שזוהי בעייה של הרשאות באקסס וצריך להגדיר לו שאפשר יהיה לכתוב ולקרוא (רציתי לכתוב) לא היה שם הסבר חוץ מזה בנוסף הם אמרו שזה קיים במע' הפעלה NT שעובדים ב NTFS בבקשה בבקשה תעזרו לי אני צריך את זה ... זה הדבר היחידי שעוצר אותי בעבודה אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  4. Started by guyishai,

שלום, כתבתי לשימושי האישי applet שאמור לקרוא נתונים מקובץ אחד ולכתוב אותם בקובץ אחר. לאחר כתיבת ה-applet התברר לי כי ברוב המקרים אין לאפלטים הרשאות לכתיבה בקבצים. עם זאת, קראתי בספר The Java Tutorial שישנם אפלטים "מהימנים" שכן זוכים להרשאות הללו. (כשניסיתי להריץ את זה בתור יישום, זה כמובן עבד בלי בעיות, אך חשוב לי שזה יהיה בכל זאת אפלט.) מישהו יודע איך אני יכול לגרום לאפלט שלי לקבל את הרשאות הכתיבה ולעבוד כמו שצריך? תודה, גיא.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  5. Started by HAREL1010,

שלום אני חדש בתחום ואני רוצה לבנות אתר ב HTML5 לאחותי שעוסקת בנדל"ן . אני רוצה לתת לה אופציה להעלות תמונות ולמחוק באמצעות שם משתמש וסיסמה( כמו ביד 2) איך אני עושה את זה ? מה אני צריך ללמוד בשביל זה? אני לומד לבד. תודה!

6. Started by wolf_,

שלום לכולם,בניתי אתר במסגרת תכנות בסביבת אינטרנט ביה"ס. ואני רוצה לשים הרשאות בכפתורים. למשל אורח יוכל לקרוא מידע ולראות תמונות.. ומשתמש רשום יוכל להכנס להורדות חידונים ועוד כול מיני אפשרויות. אני רוצה לעשות את זה בעזרת ASP ו session. אשמח לקבל הסבר איך זה עובד,בתודה מראש אור :]

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by diskonkey,

היי אני חדשה פה אז אני מקווה שהכל בסדר עם מה שאני כותבת... אני אמורה להגיש פרויקט לבגרות בעוד יומיים ואני פשוט לא יודעת מספיק ASP... אז ככה-איך אני אמורה לאשר או לא כניסת מנהל? הבנתי שצריך לכתוב בטבלת אקסס את המנהל ואת הסיסמה ואח"כ לעבור בלולאת for each על כל איברי הטבלה ולהשוות הבעיה היא שאני לא מבינה היכן מתבטאת בקשת המשתמש כלומר בלולאת each for-היכן מכניסים לו מה ה-item? [איך בעצם מתבצעת בדיקה האם שם המשתמש והסיסמה קיימים במאגר הנתונים?] תודה רבה מאוד --- עריכה מצאתי את זה: select * fromtclub where 1=0 האם זה איכשהו יכול לעזור? ובכלל- האם אפשר לכתוב במקום התנאי 1=0 -name=איבר בשדה [בעמודה]? איך כותבים את זה?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מנסה להשיג את את ה-Handle של הScroller של החלון הנוכחי שהמשתמש נמצא בו. חשבתי להישתמש בפונקצייה GetFocus שאמורה להחזיר לי את ה-Handle של הפקד שהמשתמש נמצא עליו בפוקוס אך הפונקצייה אינה עובדת (אפילו אם לחצתי על הScroller בכדי להיכנס לפוקוס): Dim si As New SCROLLINFO() si.cbSize = Marshal.SizeOf(si) si.fMask = ScrollInfoMask.SIF_POS GetScrollInfo(Handle, ScrollBar, si) Debug.WriteLine(Marshal.GetLastWin32Error) Return si.nPos ניתן ליראות כי אמרתי לתוכנה לרשום בחלון של ה-Debug את מספר השגיאה, המספר הוא 1400 מה שאומר לפי MSDN: "Invalid Window Handle." בעיקרון הפונקצייה כן עבדה בתוך התוכנה כאשר הצבתי Textbox ואפילו לא הייתה שגיאה. אבל ב…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by jackok111,

הי, אני רוצה לבצע השהייה לדבר הבא: להפוך צבע של לחצן לעשות השהייה להפוך את הצבע שנית מה צריך להיות הקוד של ההשהייה ? נגיד 3 שניות... תודה.

10. Started by THE-MASTER,

אני יודע שפת C ופסקל. עכשיו אני רוצה ללמד את אח שלי תכנות(שישכיל מעט ולא יהיה בור). עכשיו למדתי אותו תוך חצי שעה לולאות פקודות בסיסיות וכאלה והוא הבין די מהר למרבה הפתעתי. עכשיו בשביל למשוך אותו לנושא רציתי להראות לו כמה דברים חמודים....אז כתבתי איתו תוך חמש דקות תוכנית שעושה משולש מכוכביות(על פי קלט ממשתמש)...ובשביל שהוא יאהב את זה עוד יותר החלטתי שאני מזיז את המשולש על המסך מלמעלה למטה....לשם כך כל פעם אני צריך להשהות את התוכנית שהוא יוכל לראות איך המשולש זז בעת ריצת התוכנית(אני יודע איך עושים את זה ב C). אז אחרי סיפור כל כך ארוך איך עושים את זה בפסקל??? מקווה שנהנתם מהסיפור.

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by forvenz,

הינה מאמר נחמד שמסביר לנו את ההבדלים בין ב# לJAVA ידוע שיש חילוקי דעות למאמר לחצו פה

• 10 תגובות
    • 14.4k צפיות
  12. אני צריך להשוואות את האינדקסים ולבדוק עם המערך הראשון שווה למערך השני ואותו דבר ההפך עם המערך השני שווה למערך הראשון יש לי בעיה ב check אני לא יודע איך להשוואות אותם זה התוכנית : .model small .stack 0FFFh .data mar db "ctov marh1 : $" mas db "ctov marh2 : $" shavim db "shti amarcfim shavim$" no db "error$" arr db 5 dup (0) arb db 5 dup (0) ten db 10 errorr db "no digit$" sum db 0 num db 0 .code Start: mov ax, @data mov ds, ax lea dx,[mar] mov ah,09h int 21h call printenter call keletMarh1 call printMarh1 call printenter lea dx,[mas] mov ah,09h int 21h call printenter call keletMarh2 call printMarh2 call check sof: mov ah,4ch int 21h ok : lea dx,[sh…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום קיבלתי הצעת מחיר לשרת איחסון אתר. האתר המדובר הוא אתר של מרפאה שכבר בנוי לגמרי. מבחינת כניסות אני לא צופה ליותר מ-100 כניסות ביום (לפחות לא בחודשים הראשונים). הצעת המחיר שקיבלתי היא הנ"ל: לעומת זאת, אני רואה שב-godaddy יש נפח גדול יותר, והמחיר זול יותר. הבעיה שבאמת אין לי מושג איך לעשות את ההשוואה (אני מאמין שאין יתרון גדול בלאחסן את האתר על שרת ישראלי, כי הרי אין בעיה לגלוש לאתרים שלא מאוחסנים בארץ). אני מבין שגם אצטרך לשלם יותר אם אבחר חברת איחסון אחרת, ולכן אשמח אם תוכלי גם לתת לי הצעות מחיר שלכם לגבי התקנה. תודה רבה! תום

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by bdoron,

קראתי שWPF יש לו שכבה עליונה, למה בכלל הארכיטקטורה של WPF בנויה משכבות, מה זה נותן שיש 3 שכבות managed layer ו unmanaged layer ו core אף פעם לא הבנתי את הנושאים האלה כמו שצריך למה צריך שכבות? אשמח להסבר פשוט עם דוגמא פשוטה תודה לכל העונים!

15. Started by dave3421,

שלום. כתבתי פקודת session לאתר. עכשיו אני רוצה להשמיד את ה-session נגיד אחרי 3 דקות. איך אני עושה את זה?(עברתי על המון דוגמאות באנטרנט אך אף אחת לא עוזרת). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by redead,

אני משתמש בתוכנה ויזואל סטודיו.. רציתי לדעת איך אני עושה בעצם את הקישור בין הכלים השונים לבין הקוד.. נגיד שאני רוצה לעשות קוד פשוט שממיר מעלות מפרנהייט לצלזיוס , הקוד הוא דיי פשוט : Dim C As Double Dim F As Double C = (5 \ 9) * (F - 32) עכשיו נגיד שאני עושה תיבת טקסט בצד אחד שאליה יוכנס המעלה בפרנהייט באמצע כפתור ביצוע ובצד השני תיבת טקסט בה תיכנס התוצאה איך אני גורם לזה לעבוד? איך בעצם עושים את הקישור בין הקוד לתיבות? תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by War-Hammer,

אם אתה יודע לבנות דף שחסום בסיסמא בבקשה צור איתי קשר באי סי קיו 85457299 תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by adi_adi,

בס"ד שלום לכם!!! אולי מישהו מכיר את השפה jack יש לי שאלות בסיסיות... דוגמא: איך כותבים switch case בשפה הזו?? משהו יכל להביא לי קישורים ללימוד השפה...לא מצאתי בשום מקום!!! תודה רבה רבה!!! ??? :s05:

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by ORIT A,

יצא לי לקרוא בהרבה מקומות שהספרות בשפה הבינארית 0 ו-1 מיצגות רמות שונות של מתחים 1 מיצג 5 וולט ו0 מייצג שאין חשמל. עד כמה שהבנתי הדבר הזה איננו נכון- 0 מייצג רמה נמוכה של מתח 0.7 וולט ו1 מייצג 5 וולט (?) מישהו יכול לחדד לי את הדברים- להפנות אותי למקור מידע שיסביר לי מה נכון ולמה? תודה.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  20. אני רוצה לצבור נסיון בסי שארפ והבנתי שיש פרויקטים שאפשר להשתתף בהם לצורך נסיון מממ האם אתם מכירים אתרים כאלה שמחפשים מפתחים לצורך השתתפות בפרויקטים? האם אתם מכירים עוד דרכים לצורך יצירת נסיון? פשוט אני רוצה לעבוד בסי שארפ ואני רואה שכל החברות דורשות נסיון שנה שנתיים במינימום ואני חייב לצבור את הנסיון הזה איפה שהו

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. ה השאלה היא: איך אני יכול להגדיר לאתר שאני עובד עליו להיות מותאם בגודל מלא לכל סוג של משתמש לא משנה אם המשתמש עובד ברזולוציה של 1024X768 או שהוא משתמש ב 800X600 ככה או ככה האתר שלי יכנס בצורה מלאה על המסך לכל אחד שיכנס לאתר שלי, אני יודע שזה דורש עבודה עם אחוזים ולא עם גודל ממשי אבל אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזאת ב DREAM WEAVER כשאני עובד עם TEMPLATES. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, אני מחפש דרך להתאים אתר שהוא מושתת וורדפרס לסמארטפונים שונים. יש איזה שהוא פלאגין שיודע לעשות דבר כזה? מכירים שיטה אחרת? תודה מראש, ליאור

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by gkman,

שלום. יש לי קוד בPHP שיוצר טבלה ממידע שנמצא בבסיס נתונים. אני מעוניין שעמודה אחת תתאים את רוחבה להתאים את הטקסט. זה קצת בעיה כי טקסט ככלל מתאים את עצמו לרוחב העמודה- ואני רוצה שכל הטקסט (תאריך עיברי) יהיה מוצג בשורה אחת. כרגע רוחב בעמודה קבוע. וזה נראה מוזר כשהתאריך הוא טקסט קצר. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by Pure-Gold,

כיצד אני יכל להוסיף שעות לתוצאה שאני מקבל ע"י now() כך שיתאים לזמן מקומי שלי. ניתן לכתוב פונקציה אך האם יש משהו פשוט יותר ? למשל: now() + 2 מוסיף לתוצאה עוד שני ימים. כיצד ניתן להוסיף שעות ?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by Yehudaa,

:lol:

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים