תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום וערב טוב לכולם. אשמח אם מישהו יעזור לי או יסביר לי איך אני לוקח תוכנית בC# ומתרגם אותה לאלגוריתם. בתודה מראש,אור.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
אני בונה מע' תפריטים ואני רוצה שהמשתמש ייבחר מספר מתפריט אך מבלי להקיש ENTER אחרי בחירת הסיפרה. מישהו מכיר פקודה לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
<script> cars=["BMW","volvo","Saab","Ford"]; rep=cars[1].replace(cars[1], "honda ") var i=0; while (i<4) { if(cars[i]=="volvo") { document.write(rep); break; } document.write(cars[i] + "<br/>"); i++; } </script> בלולאה הוא בעצם מחליף את המילה ולוו בהונדה ואז אמור להמשיך לשאר המכוניות אבל הוא לא ממשיך. איך אני אמור לתקן את הקוד כדי שהוא ירשום לי את שאר המכוניות כלומר סאאב ופורד.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. הנה ראש הקוד, ואני לא מצליח להפעיל! כל פעם שאני בודק ב GA, מופיע לי ש Tracking Not Installed <!DOCTYPE html> <html> <head> <script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-46433400-1', 'wtfisbitcoin.info'); ga('send', 'pageview'); </script> </head>
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יצרתי פרוייקט entity עם כמה טבלאות בפנים, יצרתי את האובייקט הראשי שמכיל את הכל (entity container name) והכנסתי ידנית נתונים לטבלת ה-students אני רוצה להדפיס את הטבלה בצורה הבאה כאשר db זה ה-entity container name והוא מכיל כמה טבלאות שאחת מהם מכילה אובייקטים של סטודנט foreach (Student item in db) { Console.WriteLine(item); } ב-foreach אחרי ה-db לאיזה מתודה לפנות ? (אני מקבל שגיאת קומפילציה שאומרת foreach statement cannot operate on variables of type 'Students.Model1Container' because 'Students.Model1Container' does not contain a public definition for 'GetEnumerator')
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש כלי קטן שכל מה שיעשה ייקח מילים/אותיות ופשוט יהפוך לי אותם מANSI --> UTF8 יש למישהו מושג היכן ניתן למצא ? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השגתי את הספר של הוד עמי "המדריך השלם לשפת C" , אבל בלי התקליטור, איפה ניתן למצוא את התקליטור שמצורף עם הספר???
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
public class Dad{ public void method(Dad d) { System.out.println("Dad's method"); } } public class Kid extends Dad { public void method(Kid k) { System.out.println("in kids method overloading dad's method"); } public void method(Dad d) { System.out.println("in kids method overriding dad's method"); } public static void main(String[] args) { Dad dad = new Dad(); Dad reallyKid = new Dad(); Kid kid = new Kid(); dad.method(dad); dad.method(reallyKid); dad.method(kid); } } הפלט של התוכנית הוא 3 פעמים אותו הדבר - Dad's method השאלה שלי היא לגבי הפעם השלישית והאחרונה - למה זה לא מדפיס in kids method overriding dad's method כי הרי יש שיטה שדורסת…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תרגיל ואני צריך לרשום לו מספר פונקציות. יש לי Class של מצולע אשר יכול להיות בעל עד 10 צלעות: private Point[] _vertices; private int _noOfVertices; _vertices - מערך של הקדקודים, מורכב מנק' (המחלקה point) _noOfVertices - מספר הקדקודים במצולע בבנאי שלי אני יוצר מצולע כאשר המערך של הקודקודים ריק ואני מוסיף נק' בעזרת פונקצית Add כאשר אפשר להניח שהוספת הנק' יוצרת מצולע ונק' מתווספות לפי הסדר. אני אמור לכתוב פונקציה שתחשב ותחזיר לי (משתנה מסוג דבל) את שטח המצולע שלי וכדי לחשב את שטח המצולע, צריך לסכום את שטחי המשולשים המכסים את שטח המצולע לא ממש הצלחתי עד עכשיו במה שניסיתי, ראיתי רק שאם יש לי למשל במצולע מספר מסויים של קודקודים אז מספר המשולשים המרכיבים אותו הוא תמי…
-
- 4 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לבנות פונק' רקורסיבית. המקבלת את המחרוזת הראשית, ושתי מחרוזות נוספות "ריקות", ומפרידה את האותיות והספרות לשתי מחרוזות, האחת של אותיות והשנייה של ספרות. הנה מה שכתבתי אך זה לא עובד בכלל ואני לא מוצא את הבעייה.. תודה לעוזרים. #include<stdio.h> #include<conio.h> #include<string.h> void F_String(char *st,char *st1,char *st2) { if(*st=='\0') { *st1='\0'; *st2='\0'; return; } else if(*st>='A'&&*st<='Z'||*st>='a'&&*st<='z') { *st1=*st; st++; } else { *st2=*st; st2++; } F_String(st,st1,st2); } int main() { char st[101]={0},st1[101]={0},st2[101]={0}; printf("Enter string: "); gets(st); F_String(st,st1,st2)…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש ספר טוב שאפשר להתחיל ללמוד סי שארפ או ג'אווה. "JAVA על כוס קפה" זה ספר טוב? תודה, פיני.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חברים אני מחפש חברה טובה לבניית אתר חדש, מדובר בסכום רציני שאני מוכן להשקיע (5000$ לפחות) למימוש רעיון מקורי. רציתי לדעת איך זה הולך עם אותן החברות שמציעות בניית אתרים, זה כולל דומיין? כמובן בניית האתר, קידום האתר בגוגל וכאלה? והאם יש אפשרות להוספות ושינויים שלי בתור לקוח?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שנה שעברה סיימתי ללמוד 5 יח"ל בתכנות ב-C#( זה בערך עד להורשה ופולימורפיזם) השאיפה שלי עכשיו היא לפתח את התכנות שלי ב c#, ובמקביל ללמוד גם java( הבנתי שבשביל לפתח אפליקציות לאנדרואיד צריל לדעת גאווה...) הבנתי ממישהו שגאווה וC# די דומות השאלה שלי היא איך בדיוק אני עושה את המעבר הזה מC# לגאווה? האם אני צריך ללמוד את השפה מההתחלה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי DB שבו עמודת "תאריך" ובתאריך רשום בפורמט "2010-11-01" השאלה שלי היא איך אני יכול לחפש את ביופ הספציפי הזה לדוגמא? ??? כשאני מחפש 01 אז הוא מחפש לי 1 בגלל שINT משמיט אפסים בהתחלה, ואז אני לא מקבל אף תוצאה.. למישהו יש פתרון? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להתחיל ללמוד C++, אשמח להמצלות ל IDE משולב עם קומפיילר (VS או אולי DEVCPP?). אני מחפש גם כן מדריך טוב שידע להסביר מ- 0 את השפה עצמה בדגש על קוד תקין / מעודכן (אני מודע לזה שיש המון מדריכים שמלמדים בצורה לא הכי נכונה). יש לי רקע ב PHP ו C# אם זה חשוב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה... יש לי מסד נתונים שבנוי משני עמודות: "מיקוד" "וכתובת" כל מיקוד מיצג כתובת מסוימת. אני רוצה לעלות את המסד הנתונים לאתר ושמי שנכנס יוכל להקיש את המיקוד בקובית חיפוש ולקבל תוצאה של הכתובת לפי המסד נתונים. איך אני יכל לבנות דבר כזה והאם יש תוכנה שבונה את זה אוטומטית ורק צריך להעלות את הקבצים לשרת. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אם אפשר הסבר מפורט. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני בקטע של ללכת ללמד את עצמי תכנות. ההתלבטות שלי היא בין פיתוח PHP לבין כל מה שקשור לJAVA / NET. בגדול, PHP מדבר אלי יותר ברמה האישית. כשהייתי בתיכון הייתי מתעסק ברמה החובבנית בזה. יש לי קצת רקע וזה דיי עניין שמעביר לי את הזמן בכיף. ואני אהנה ללמוד את זה. מצד שני האפשרות של JAVA/NET זה יותר כמו הלימודי הנסדת תכנה בתיכון. פחות מושך אותי אבל אני לא חושב שאני אסבול למוות. אולי זה יהיה באמת גם נחמד. לאור מה שרשמתי, החלטתי שאני בסוף זורם על מה שקרוב אליי יותר וזה הPHP. אני רוצה להתחיל קורס במכללת ג'ון ברייס בפיתוח PHP השאלה היא אם יש ביקוש מבחינת מקצוע בתחום. זה יהיה סתם מעפן ללכת ללמוד משהו ולא לעשות עם זה כלום. אני מסתכל על דרישות באינטרנט (חלקם רוצים תואר במדעי …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב תוכנה שתשתמש בטבלת SQL אפשר מדריך כי אני לא מוצא שום דבר. ושוב אני כותב בC++. עריכה: הSQL הוא MS Access
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לציור ב vb.net בעזרת datagridview טבלה מרובת שורות דוגמא -------------------------- | a | b | c | | | | | -------------------------- | | | | | | | | | | --------- | | | | | א | | | | | --------- | | | | | | | | -------------------------- | | | | | | | | | | --------- | | | | | ב | | | | | --------- | | | | | | | | -------------------------- | | | | | | | | | | --------- | | | | | ג | | | | | --------- | …
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, הראשונה נוגעת לקומבו בוקס. כיצד אני יוצר מצב שבו לחיצה על אות במקלדת מקפיצה את היוזר לערכים שמתחילים באותה האות? השניה - כיצד אני יוצר תיבת טקסט אשר באופן אוטומטי עוברת למצב הקלדה בעברית? תודה !!!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תוכנה כזאת: // 'Array, Do-While loop' C_Start 17 L.Sh. #include <conio.h> #include <stdio.h> #include <stdlib.h> void main(void) { int index, vector[5]; float vec[]={1.5,2,3,4.1,5}; clrscr(); vector[0]=8; // 1-st array element. vector[1]=2; vector[2]=7; vector[3]=5; vector[4]=6; // 5-th array element. index=0; do{ printf("\n%6d %9.2f",vector[index], vec[index]); }while(++index<5); } /* Exercises : 1. Type array elements in inverse order. ( order in the array : 8 2 7 5 6 order in the screen: 6 5 7 2 8 ) 2. Write loop that inverses order of the elements in the array, type result. ( before inver…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים מנסיון שלי, כשאני משתמש במשתנה ifstream מהספרייה fstream, לא מספיק לסגור את הקובץ ולפתוח מחדש כדי להשתמש שוב במשתנה לקריאה מקובץ אחר file.open(fileName); file.close זה לא מספיק מה עוד צריך? ואם אני עושה file.close לקובץ שלא פתוח, זה יעשה בעיות?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-