עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by dududs,

שלום רב, כשאני מקליד <body scroll = no> זה נועל לי את הסקרול התחתון והימני. איך ניתן לנעול רק את הסקרול הימני ולשחרר את הסקרול התחתון. תודה מראש, דודו.

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by Burned,

אוקיי לא מזמן התחלתי ללמוד את השפה כתבתי משהו קטן ואני רוצה לעשות שכשזה מסיין לעשות הכל, שזה לא יישר ייצא, לדוגמא שהתנאי של היציאה יהיה ללחוץ על אחד הכפתורים לפי מה שהבנתי זה משהו עם לולאת WHILE אבל אין לי מושג מה לעשות תודה

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by ranran,

שלום אני רוצה שעת קליטת מקש מסוים לדוגמא התו W lable1 לדוגמא יזוז פיקסל אחד למעלה כלומר Y-1 ניסיתי בתוכנה lable1.location.Y--; ולא עבד הוא רושם שאי אפשר לשנות את זה כי זה לא משתנה להלן הקוד אם אתם רוצים לראות בבקשה תעזרו לי string key; key = e.KeyChar.ToString(); label1.Text = key.ToString(); if (key.IndexOf("w") != -1) { label1.Location.y--; }

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  4. שלום, יש לי חלק של קוד שחשבתי שהוא C בהתחלה וניסיתי לקמפל אותו אבל לא הצלחתי יש לו כמה includes #include <windows.h> #include <sys/stat.h> אלו חלק... רציתי לדעת איזו שפה זו .. ואני צריך גם compiler לשפה הזאת. תודה.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

כולם אותו קובץ. struct soldierr { char kind[5]; }; typedef struct soldierr Soldier; בMAIN int i,j; Soldier game[10][10]; for(i=0;i<10;++i) { for(j=0;j<10;++j) { if(i==0 || i==9 || j==0 || j==9 || (i%2!=0 && j%2==0) || (i%2==0 && j%2!=0)) { game[i][j].kind="NULL"; continue; } } } הקומפיילר אומר לי שהבעיה היא השורה הזו game[i][j].kind="NULL"; הארור:

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by forMR,

שלום. לא מזמן התחלתי ללמוד PHP ויש לי שאלה קטנה: אני רוצה לשלוף מבסיס נתונים טקסט צבעוני עם שבירות שורה וכיו"ב... אבל אין לי מושג איך עושים זאת. כלומר, טקסט שמגיע לבסיס נתונים נשמר ללא פקודות HTML ולאחר שהוא נשלף מבסיס הנתונים, הוא מוצג בתור טקסט רציף, ללא כל עיצוב. מקווה שהסברתי את עצמי באופן מובן ותוכלו לעזור לי עם השאלה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  7. בכל קובץ עם מספרים יש כותרת כמחרוזת. כיצד ניתן לטעון את הקובץ כך שמטלב יתעלם ממנה? מצידי שימחק אותה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by matteo,

עריכה: שכחוו מהכול הבעיה היא אחרתת אז ככה יש לי בעיה יש לי תוכנה שפותחת סוקט - התקשרות, עם תוכנת סרבר ואחרי שהסוקט נפתח אני שולח לסוקט הודעה כל שהיא עכשיו יש בעיה עד שאני לא סוגר את הסוקט ההודעה לא נשלחת יש למישהו פתרון? אני מוכן לשים את הקוד של התוכנה

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by adibas,

אני יודע HTML ובניתי שתיים שלושה אתרים ובנוסף יש לי ידע בעיצוב גרפי (photoshop & flash) ואני רוצה להתקדם לעבר ASP ובעתיד גם שילוב של ASP מקושר Data Base. מחפש המלצה לספר טוב למתחילים מאוד. אין לי ידע בתיכנות כלל. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by TaZeR,

לאחרונה נודע לי כי נידבו אותי לבנות אתר לכיתה (אני אפילו לא יודע למה...) ושרוצים שהוא יהיה מוכן כמה שיותר מהר. החלטתי לבנות את האתר על בסיס המערכת PHPNUKE - אך כיוון שבזמן הבניה של האתר נוצרו המון בעיות החלטתי לנסות לחפש מערכת שונה, עם פחות בעיות. אתם מכירים מערכת חינמית לבניית אתרים, שמבוססת על שפת PHP? ד"א, ניסיתי גם את ג'ומלה (Joomla) - אבל בגלל שהשרת עובד ב-SAFE MODE אי-אפשר להתקין אותה ו/או להוסיף מודולים. יש אפשרות לכבות את מצב ה-SAFE MODE? בן.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by hag911,

למישהו יש את התוכנה:דוקטור גאוה? אני צריך אותה למגמה שבחרתי... אני צריך קישור להורדה....

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מה כתוב בכותרת זה מה אתם ממוצאים, תודה =]

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by qwerty1987,

החלטתי ללמוד C ו- C++, בסביבת העבודה הנ"ל. מחפש מדריך טוב עבורה (אני לא צריך משהו מעמיק מדי, פשוט לדעת להתמצא בין כל האפשרויות שם). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, כיצד אני יכול ב-Visual Basic לשלוח נתונים להתקן כלשהו שמחובר ב-USB?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by drordror,

יש לי טבלה ,בעלת 3 שדות id-year-season , הממויינת בסדר עולה, כדלקמן 1-2000-3 1-2001-4 1-2002-5 2-2002-6 2-2003-3 3-2000-5 3-2002-9 4-2005-8 4-2006-3 עליי להציג את שלושת הנתונים בשורה, שהם מייצגים רק את השנה האחרונה בכל id. לדוגמה 1-2002-5, 2-2003-3 ניסיתי לייצור לולאה אם מצביע אחד. בלולאה יש שני תנאים 1) אשר בודק בכל שורה אם ה id גדול מהמשתנה של id בערך של השורה הקודמת. 2) תנאי שבודק אם הערך של ה id בטבלה שווה לערך במשתנה של id המצציג את השורה שלמעלה. על פי לולאה זו אינני מצליח להציג רק את הנתונים הרלוונטים. חשבתי על פתרון אחר, להשתמש בשני מצביעים. בתחילה לקדם את המצביע השני פעמיים. ולבדוק אם ה id של המצביע השני גדול מה -id של המצביע הראשון. אם כן, אז להכניס למשתנה את …

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  16. Started by matteo,

איפה אפשר ללמוד תכנות api בסיפיפי ספר או איזה משהו

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by orninyo,

נגיד ש CClist הוא מערך דינמי שהוא שדה במבנה איך אני מגדיל אותו כל פעם באחד יותר? זה מה שניסיתי וזה לא עושה כלום: n=((sizeof(Student->CClist)/sizeof((Student->CClist)[0]))); (Student->CClist)=realloc(Student->CClist,sizeof(ElementType)*(n+1)); if(!Student->CClist){perror("Not enough memory!");exit(5);}

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by orninyo,

נגיד אני ממיין מחרוזות עם באבלסורט לדוגמא איך אני ממיין אותם לפי האלף בית? (כמו שהשמות ממויינים בספר טלפונים)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by omrit,

שלום, אני בונה אתר. האם מישהו מכיר דרך בה משתמש ספציפי (או יותר) יוכל לערוך חלק מהטקסט באתר באופן פשוט, מהיר ואינטואיטיבי? אפשר להניח שבשרת האחסון יש תמיכה בכל בסיסי הנתונים ושפות התכנות. עמודי האתר שצריך לערוך הם- HTML תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  20. אני מתכנת בC\C++ ואני צריך לכתוב תוכנה שיודע לחלץ ולשנות את התכונות הנרחבות של קבצים במערכת קבצים NTFS (לא מדובר על שם עורך וכו'.. אלא על EA למי שמכיר) שמעתי שקיימות פונקציות : NtSetEaFile ו NtQueryEaFile אבל אני לא יודע כל כך איך להתשמש בהם אם מישהו יודע ויכול לעזור תודה רבה מראש

21. Started by Mike-,

שלום לכולם, אני צריך לייצר מספר אקראי בעזרת הפונקציה random שבספרייה stdlib. משום מה כל הזמן הפונקציה מחזירה 0. איך בדיוק משתמשים בה ? בתודה מראש, מייק.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by dududs,

האם זה נכון שלא ניתן לשלוח אישור להרשמה למייל של וואלה שכותבים ב-PHP ??

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  23. שלום לכולם! אני כותב תוכנה (אני מתכנת בC#) שמורידה אינפורמציה מעמודי אינרטנט, אני משתמש בפקד webbrowser, ומזין לתוכו כתובות. אני זקוק רק לקוד הHTML שלו. (כלומר של העמוד שייטען) אני משתמש בארוע של טעינת עמוד ורק אז אוסף את האינפורמציה ברגע שהעמוד עולה (פקד ה WEBBROSER בלתי נראה אצלי). הבעיה היא שאני צריך לאסוף נתונים רבים שמופיעים על אלפי עמודים ולכן התהליך אורך זמן רב. רציתי לדעת אם אפשר ואם כן איך לקבל רק את הקוד HTML בלי לחכות לטעינת כל העמוד שבוודאי אורכת זמן רב. כמו כן האם ניתם לשלוח בקשות רבות יותר בכל פעם והאם זה יעזור. גם כל העצה אחרת כיצד לשפר את המהירות תתקבל בברכה. תודה רבה לעונים

24. Started by orninyo,

float n1,n2; char c; printf("Please enter the first number: \n"); fflush(stdin); scanf("%.2f",&n1); זה קולט לי זבל לn1 , אני זוכר שיש איזה באג עם float אבל לא זוכר איך מונעים אותו.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  25. אוקיי יש את form1 עכשיו רציתי לפתוח עוד פורם תוך כדי התוכנית בשביל לקבל ממנו ערך בעצם מה שעשיתי זה פשוט עשיתי event ללחצן שפותח חלון ממש רגיל new form() אבל מה שקורה אחרי שקיבלתי מהחלון את מה שרציתי כאשר הוא נסגר החלון הראשי נסגר איתו מה אפשר לעשות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים