עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nondos,

שלום, אני מנסה לקרוא מערך של ביטים מקובץ ב Java בעזרת הספריה FileInputStream הבעיה היא שעבור ערכים מסויימים הספריה ממירה אותם מ Hex ל Dec בצורה לא נכונה לדוגמא אם בקובץ יש את הביתים הבאים: 00 00 15 A2 הספריה קוראת אותם לתוך המערך בגודל 4 באופן הבא [ 0, 0, 21, 94- ] ההמרה של 15 היא באמת נכונה ו 0x15=21 אבל למה למה הוא ממיר A2 ל 94-? עוד דוגמא 00 FF 03 00 אני מקבל מערך שמכיל את המספרים הבאים [ 0, 0, 3, 1- ] הצורה שבה אני קורא מהקובץ byte[] signa = new byte[4]; File file = new File(fileName);; FileInputStream fis = new FileInputStream(file); fis.read(signa, 0, 4); למישהו יש מושג למה זה קורה??? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. עריכה: הבעיה מוצגת 4 פוסטים למטה. עיינתי בספר: לימוד visual c++ תוך 21 ימים של SAMS. בספר (ביום השמיני) יש דרך להצגת להציג תמונה מקובץ שנבחר. קיימים שני חלונות, חלון ראשי שבו בוחרים מה יוצג, וחלון משני שמציג. אני רוצה לעשות חלון בודד שיציג תמונה שהגדרתי כמשאב. ניסיתי את הקוד הבא, אבל הוא עבד רק כאשר מקמתי אותו בחלון המישני (בתוכנה עם 2 החלונות), ולא הציג את התמונה בתוכנה עם החלון הבודד. CDialog::OnInitDialog(); ... // TODO: Add extra initialization here CPaintDC dc(this); CBitmap bm; bm.LoadBitmap(IDB_BITMAP); CDC dcMem; dcMem.CreateCompatibleDC(&dc); dcMem.SelectObject(&bm); dc.BitBlt(10,10,50,50,&dcMem,0,0,SRCCOPY); ... } מה חסר / שגוי בקוד? לשם…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי אני מעוניין להקים אתר אינטרנט להצגה של תכשיטים. עיצבתי את האתר בתוכנה שנקראת WebSite X5 v8 Evolution . עכשיו הבנתי שאני צריך דומיין להעלות אליו את האתר. אז חיפשתי מכירת דומיינים ומצאתי את זה: http://www.internic.co.il השאלה שלי היא - מה הלאה? אני רק קונה את הדומין ויכול כבר להעלות אליו את האתר שלי? זה מוגבל מבחינה של כמות מידע ? האם כל תוכנה לבניית אתרים אמורה להתאים או שיש שםות מסויימות בבניית אתרין שמתאימות ויש כאלו שלא? אודה לכם אם תוכלו לתת לי קצת ידע בנושא.

5. Started by yogev_23,

ניסיתי כמה שלא עבדו. אולי להשתמש בXP MODE (זאת הורדה כבדה, אין לי כח אם זה לא ממש הכרחי)? אם יש מהדר שעובד בwin7 אפילו ב"מצב תאימות" (כשלוחצים כפתור ימיני על הקובץ, מאפיינים, compatibility ואז בוחרים גירסה קודמת של חלונות) גם טוב. נכון שזה מתאים בעיקר לפורום תוכנה אבל רוב הסיכויים שאתם יותר מתמצאים כאן בנושא. 10x

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הבנתי שהפונקציה הזאת לוקחת תאריך בטקסט וממירה אותה למספר על פי ימים וככה אפשר למצוא הפרש ימים בין תאריכים . יש לי בתא F2 30/1/2009 אז רשמתי כך בתא אחר =datevalue(F2) משום מה מקבל שגיאת VALUE כלומר הארגומנט לא תקין מה הבעיה ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מתכנת דיי הרבה עם PHP ו-SQL ויצא לי לאחרונה להתעמק על SQL Injection חוץ מהעובדה שזה מעניין זה גם חיוני לאתר שאני בונה. הכנתי דף כניסה לעמוד ניהול אשר מבקש מהמשתמש שם משתמש וסיסמא, על האתר לא שמתי שום הגנה (שתבדוק אם המשתמש הכניס תווים חוקים בלבד) בכדי לבדוק אם אני מצליח בעצמי להישתמש בידע שרכשתי - הינה שורות הקוד שבה השאילתה רצה: $query = "SELECT user FROM user_pass WHERE(user='".$user."' AND pass='".$enc_pass."' AND user_group='".$user_group."')"; $result = mysql_query($query) or die(mysql_error()); //Select our database (used to compare the user name and password database). המשתנה $user הוא בעצם המחרוזת שהוכנסה לתיבת הטקסט הראשונה והמשתנה enc_pass ה…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Unavoidable Encounter,

ממה שהבנתי, כשמגדירים לפונקציה בקרת גישה מסוג protected, זה אומר שאפשר לגשת אליה גם ממחלקות שיורשות אותה (subclasses) בחבילות (packages) אחרות. (הבנתי נכון?) כתבתי 2 מחלקות ב-2 חבילות שונות כדי לבדוק את זה: package b; public class Toast { protected int rand() { return (int)(Math.random()*100); } } package a; public class Test extends b.Toast { static b.Toast x = new b.Toast(); public static void main(String[] args) { System.out.println(x.rand()); } } אך אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שאין גישה לפונקציה rand, למרות ש-Test היא subclass של Toast... מה אני מפספס פה?

9. Started by RazKaziRo,

שלום, יש בידי מערכת php הנקראת koobi למי שמכיר האתר שלי הוא www.goodshoes.sweb.co.il/new אם תכנסו לאתר ללשונית about us תוכלו לראות בצד שמאל של האתר מן תפריט navigation כזה בשם common שאותו אני מעוניין לערוך רק אין לי מושג איך יש בידי ftp עם כל קבצי ה php רק אני לא יודע מה source של התפריט הזה איך אני יכול להגיע אליו מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by Alex89,

אני צריך ביקורת על האתר שלי? מה אתם חושבים? כל ביקורת תתקבל בכיף

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  11. שלום אני מנסה ליצור כונן וירטואלי (בדומה ל דמון טולס) רק שבמקום לעשות מאונט ל CD/DVD אני רוצה לעשות MOUNT ל קובץ VHD שהוא בעצם דיסק קשיח וירטואלי. אני לא מחפש תוכנה אני מחפש קוד בשפת C# שמתמודד עם יצירה, חיבור, ניתוק וכדומה. כלמור ניהול שלם של כוננים וירטואליים. בתודה עידו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by gkman,

שלום. בזמן האחרון כשאני משתמש ב PHP MY ADMIN בשרת הפיתוח שעל המחשב (APACHE) אני מקבל את השגיאה main.php: Missing parameter: is_superuser איך שאני מועבר מהדף שמבקש סיסמא לא שידרגתי או שיניתי שום גרסה או הגדרה בתוכנה אני חושב שהשגיאה התחילה אחרי ששידרגתי את FIREFOX יכול להיות שזה בגלל זה? ניסיתי בIE וזה עובד כרגיל. מישו יכול לעזור לי?? אין לי מושג מה לעשות... ??? ??? ??? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. באפליקציה שאני צריך לכתוב (#C), אני צריך להראות וידאו שנכנס מכרטיס דגימה ואז על המסך לצייר תמונה (bitmap) ככה שהתמונה תופיע מעל החלון אבל שרק החלקים שציירו בהם בתמונה יופיעו מעל הוידאו וששאר הוידאו לא יוסתר. כנראה שההסבר הזה קצת לא מובן, אז תסתכלו בתמונה שמצורפת. תחשבו שהתמונה זה כל ה-Form/Panel והריבוע השחור זה החלון וידאו והקווים האדומים זה התמונת bitmap שאני רוצה לצייר. כלומר במקרה הזה רואים את הקווים האדומים מעל החלון וידאו אך אין רקע לתמונה שמסתיר את החלון וידאו ולכן רואים את שניהם. האובייקט שמציג את הוידאו מממש את הממשק IVideoWindow של DirectShow. אני רואה לזה שתי פתרונות שונים: 1. הוא ליצור אובייקט כלשהו שעליו אני אצייר את הקווים עצמו יהיה שקוף (מלבד הקווים) ושהוא …

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  14. שלום. בקטע קוד שצירפתי למטה , יש לי בעיה , שלא ברור לי מה הפעולה מחזירה בצורה הרקורסיבית. למשל אם ניקח את העץ הזה: אז הוא בודק שהצומת הראשונה מפנה למשהו , ואז עושה אותו פעולה על החלק השמאלי ועל החלק הימיני של העץ וכו'.. הבעיה שאם לדוגמא בעץ הוא התחיל ב-8 ואז -3 ואז 8 , עכשיו בחזור מה הוא מחזיר בדיוק? 0 ואז מה? מן הסתם שהוא מחזיר 1 בכל פעם אבל לא הבנתי למה ואיך... תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. למשל ברגע שהשורה ארוכה מידי.. אז שירד שורה דוגמא גם בפורום פה: דוגמא:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם רואים הוא ירד שורה ברגע שזה ארוך מיידי! עריכה בעצם לא!

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by redead,

מה זאת השפה הזאת בעיקרון וכמה טוב/חשוב יהיה לקחת קורס של זה באוניברסיטה?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  17. שלום אני מעוניין לבנות שרת שיעבוד כקליינט סרוור בין תוכנה ל סרווור אני אוצה שיעבור שם נתונים כמו TEXT או קובץ. השאלה שלי עם זה מתאים לעבודה מול PHP ואפצי ..שהם טובים ל WEB האם הם טובים למצב כזה או שאני צריך לעבוד בצורה אחרת? תודה מראש GSM

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by dueler,

כתבתי שעון בפרולוג למשחק לוח שאני עושה בפרוייקט. איך אני מזמן אותו כך שהוא ירוץ במקביל ללולאת המשחק? במשחק הגעתי למצב שהשעון מוצג ומתעדכן שיש מהלכים של שחקן אנושי אך המטרה שלי שהוא יתעדכן כל הזמן בלי להיות תלוי במהלכים יש מישהו שיודע לעזור? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by alex15,

אני לא יודע כל התוכנות שרת שיש . ה cpanel וגם apache ויש עוד . תגידו לי מה שמן של תוכנות השרת וגם על איזה מעכת הפעלה עובדות ? עכשיו ה cpanel היא רק מאחסנת אתרים ולא משהו אחר לפי מה שאני יודע . והאפאצי איך היא עובדת על מה היא עובדת וגם היא עובדת על אחסון אתרים web hosting והשפה שהאפאצי תומך הוא תומך ב PHP לפי מה שאני יודע ? והשאר ? תסבירו לי קצת.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  20. Started by shahar emule,

מה נשמע חברים? טוב אז ככה אני מתכנת לא מעט זמן ב-c++ יודע את יסודות השפה ברמה טובה( מונחה עצמים וכו') הקטע שעד עכשיו כל הקוד שמימשתי היה ב-win 32 console. application ואני רוצה לדעת באילו ממשקים יש באפשרותי להשתמש כדי לבנות לדוגמא תוכנת ניהול קטנה כמו מסד נתונים או משהו דומה...... אשמח אם תציינו שמות ממשקים ואם אפשר - לא חייב, אפילו לתת הסבר תודה רבה, שחר

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by maxwell10,

Hi I want to load 4 .asc files but one of the file didn't load, it print an error: Number of columns on line 4891 of ASCII file FlowWater_3.asc must be the same as previous lines. I was advice to look at line 4891 of the file FlowWater_3.asc and modify it so it contains the same number of columns as the previous lines. How can I open this heavy file (125MB) and count 4891 rows?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by alex15,

אני רוצה ללמוד תיכנות אני חושב ש JAVA וגם ללמוד .NET אבל השאלה היא מ מלמדים בתוכן . יש שרתים כאילו plesk , apache ,cpanel וגם שאר השרתים לומדים עליהם קצת מבוא ?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by iz,

אחרי 5 שנים שלא נגעתי בשפת C הורדתי Dev c++ כתבתי סתם תוכנית בסיסית כדי לראות שהקומפיילר עובד אבל הוא מציג לי שגיאה שאני רשום void main ורק שאני רושם int main אפשר לקמפל את התוכנית מה ההבדל בינהם ? הנה דוגמא לתוכנית : #include<stdio.h> int main() { printf("Hello HW!"); } ושאני כותב תוכנית עם יותר פקודות ומשתנים התוכנית רצה גם עם void וגם עם int תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 7.2k צפיות
  24. Started by xgamer,

שלום, אני צריך לבדוק אם קיים סטרינג מסויים בפרטים שקובץ שאני קורא לו מחזיר לי. לדוגמא יש לי קובץ שאני קורא לו כך: "c:/.../tshark.exe"/ i 2 (המרכאות האם על הנתיב). זה מדפיס לי מחרוזות מסויימת. עכשיו אני רוצה לחפש אם קיים סטרינג מסויים במחרוזת הזו , עשיתי לדוגמא את זה. set count=find/C "str" "c:/.../tshark.exe"/ i 2 אז הוא מחפש לי רק במה שבמרכאות ומחשיב לי את i ו 2 כקבצים, איך אני מתייחס לזה? אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  25. אני עושה פרויקט לטכ"ם של זיהוי תמרורים וניתוח תמונה (זיהוי וניתוח תנועת גוף אחר). אילו אלגוריתמים לזיהוי מתאים ישנם? והיכן אוכל למצוא חומר יעיל לנושא?

• 9 תגובות
    • 7.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים