תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">[/url] <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> <title>Insert title here</title> </head> <script type='text/javascript'> function chang(i){ var a=document.getElementById('test'); var b=document.getElementById('bg'); var c=document.getElementById('box'); if(i==1){ a.color="red"; } if(i==2) { a.size=" 4"; } if(i==3){ a.face="courier, bookman"; } if(i==4){ b.bgColor = 'blue' ; } if(i==5){ a.style='underline'; } if(i==6) { c.border="2"; } } </script> <body> <ce…
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי ללמוד שפת C אז רציתי לדעת איזה דברים אני צריך ללמוד תרשמו לי בבקשה את הדברים החשובים למתחיל ואם זה חשוב להיות טוב באנגלית? או שזה לא קשור תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תרגיל שאני אמור לבנות ממספר מתודות, בגדול זה לקבל 2 תאריכים ולכתוב מספר מתודות, אחת מהם היא לקחת את התאריך שמוכנס כ-3 INTs ןלהמיר אותו לסטרינג, אני מנסה לקחת את ה-day ותו תו לשרשר אותו למשתנה והקומפיילר כותב לי: 'int' does not contain a definition for 'Lenth' and no extension method 'Lenth' accepting a first argument of type 'int' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T270 { public class Date { public int Day; public int Month; public int Year; //method public void setDate(int dd, int mm, int yy) { …
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום במסגרת שיעורי מדעי המחשב ב' (חזרה על החומר של א') תרגיל. להלן המשימה, איך שפירקתי אותה(זה לא נדרש במשימה) לתת משימות ומה שניסיתי לעשות בשפת C אבל לא ממש עובד... תרגיל כיתה: צור לולאה שתבדוק אילו מספרים בין 20-70 הוא ראשוני. שיעורי בית: כתוב קטע תוכנית המדפיסה את כל המספרים הראשוניים בין 20-700. ראשוני מתחלק בעצמו ובאחד לעשות for שרץ מ1+ עד 699. לעשות for פנימי שמחלק את מונה הפור הראשי במונה הפור הפנימי. אם תתגלה תוצאה "שארית=0" אז הערך 1 יושם במשתנה flag. כאשר תגמר הפעולה בפור הפנימי יבדק: אם flag לא שווה אז יודפס ערכה של מונה הלולאה הראשית. כעת מתחילה מהתחלה הלולאה עד שמונה יהיה שווה ל699. #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() {…
-
- 31 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מטרת התוכנה היא לקלוט משכורת חודשית ואת מספר החודש בשנה, לחשב ולהראות את המשכורת הממוצעת ליום בחודש זה. #include <stdio.h> void main() { int salary,month,days1,days2; float avg_s_day; printf("enter your salary in the last mounth\n"); scanf("%d",&salary); printf("enter the number of the last month 1-12, january-->1,february__>2,...\n"); scanf("%d",&month); switch(month) { case 4: case 6: case 9: case 11:days1=30; break; case 2: days1=28; break; default:days1=31; } printf("this month has %d days\n",days1); days2=days1-8; printf("in this month you work &d-8=%d days\n",days1,days2); avg_s_day=(float)(salary)/d…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתאמן בsql ואני יצרתי כמה טבלאות בsql server אבל זה ניראה לי קצת , אז למדתי איך לעשות import ו export ומה שאני מחפש כרגע זה טפסי exel מוכנים כבר שכוללים סתם שמות לקוחות התעודת זהות שלהם, כאלה שהם גדולים ומוכנים כבר שאני אצטרך לעשות רק export אני חפשתי בגוגל ולא מצאתי אשמח לקישורים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום (: אני מלמד את עצמי PHP שאני כל כך אוהב , ואני בונה לעצמי פרוייקט בסיס נתונים של סרטים שיש לי או שראיתי. ואז נתקלתי בבעיה, שלא יכולתי לפתור לבד, מקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה, כל קטגוריה אצלי מיוצגת על ידי ID למשל Action=1, Comedy=5, Thriller=25 כשאני בוחר לקטלג סרט בקטגוריות מסוימות אני מכניס לתוך field הנקרא "genre" הנמצא בתוך טייבל "movie" הוא מכיל את ה id's שמייצגים את הקטגוריות. ואז באתי לבנות פונקציה באתר שלי שאם אני לוחץ על לינק של קטגוריה, לפי ה ID שלו הוא יעשה שאילתה מתוך ה קטגוריה ויציג לי את כל הסרטים בקטגוריה גירסה מקוצרת של ה table. אני לא יודע אם אני הכי ברור, ניסוח לא הצד החזק שלי. דוגמאות: חשבתי שאני אוכל לעשות כזה דבר SELECT * FROM…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי ידע בסיסי, רציתי לשאול, אני רוצה לעשות פרויקט קטנטן שיהיה GUI, שאליו אני יכול לבחור ספרייה ולערוך את כל הקבצים בספרייה יחד. באיזו שפה אתם ממליצים לי לעשות\ללמוד את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעזרת אילו פקודות ניתן להגביל מהירות של מנוע בעזרת assembler? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
התקנתי על השרת מערכת חדשות עכשיו הבעיה היא שאני מנסה להציג את החדשות ע"י הקוד הזה <?PHP $number = "5"; include("path/to/show_news.php"); ?> עכשיו אני לא יודע למה אבל זה לא עובד זה לא מציג לי כלום השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי שזה יציג והאם זה יכול להיות בגלל שכל האתר בנוי ב html וזה php (השרת שלי תומך php) מה אני יכול לעשות איך אני יכול להציג את זה נ"ב סליחה על כל השאלות שלי היום בתודה s_b54
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
תוכנה לבניית אתרים מקיפה הכוללת את כל החלקים בבניית אתר ברמה גבוה מאוד למישהו עם ידע בסיסי ב++PHP ,HTML ,java script ,SQL,C,C לבניית אתר בקני מידה של "ויקיפדיה". יש תוכנה כזאת? והאם זה אפשרי עם ידע בסיסי+ בשפות שהזכרתי למעלה? אשמח לקבל המלצות ודעות.
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר ללימוד html בעיברית ? :html
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק קובץ במחשב דרך תוכנה שאני כותב עכשיו, איך אני יכול לבדוק בc# אם הקובץ שאני רוצה למחוק כבר פתוח? אם הוא פתוח הוא יזרוק חריג ויעצור את התוכנה, ואני רוצה שבמקום שהתוכנה תקרוס היא תציג הודעה שמודיעה שהקובץ פתוח וצריך לסגור אותו, איך אני יכול לבדוק אם הקובץ כבר בשימוש?
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום רב. כרגע פיתחתי לאתר שלי אפליקציה לאנדרואיד ולאייפון. הייתי מעוניין שברגע שגולש יכנס דרך האייפון יהיה לו מסך מעברון עם אופציה "גלוש באתר מתואם" ואופציה שניה "הורד את האפליקציה" אשמח לדעת אם קיים תוסף שעושה זאת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לרגל פתיחת הפורום, החלטתי לנצל את המסורת של מתכנתים רבים לכתוב את התוכנית הפשוטה שנקראת "Hello World", כתוכניתם הראשונה בשפה החדשה אותה החלו ללמוד. הרעיון הוא שכל אחד יכתוב את התוכנה הנ"ל בשפה אחרת. אני אתחיל עם פסקל, מי יהיה הבא בתור? program hello; begin writeln('Hello World!'); readln; end.
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
עזרה ביצירת סקריפט לשינוי ה ADMIN LOCAL למחשבים תחת אותו דומיין
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי הרבה ואני כבר נואש.... אני צריך קוד למיון ערימה (HEAP SORT) ב VB DOT NET. אם למישהו יש קוד כזה אני אודה לו מאוד..... תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לכתוב תוכנית מסוימת שבה אחד מהסעיפים הוא לדרג עובדים במפעל ע"פ התפוקה שלהם. עשיתי את כל התוכנית אבל נתקעתי בחלק הזה. למעשה חישבתי את נתוני התפוקה והכנסתי אותם למערך בגודל 100 תאים כשבכל אחד מהם רשומה התפוקה של העובד המתאים. השאלה שלי היא איך אני יכול למצוא את עשרת העובדים בעלי התפוקה הגבוהה ביותר, ואז להדפיס את הרשימה בסדר עולה של העשרה, כלומר הראשון שיודפס הוא בעל התפוקה הגבוהה ביותר. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לגבי טבלת מעקב לתוכנית עם מערך חד-מימדי: נניח שנתון לי מערך A בגודל 5 שמכיל את הערכים 12345, האם אני צריך לכתוב את המערך A עם הערכים שלו בטבלת המעקב? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני מחפש איזה סקריפט ב PHP שמראה התקדמות כגון Progress Bar או אחוזים שתהיה למשתמש אינדיקציה שמשהו קורה ולא סתם נתקע. צריך שהדרישות של הסקריפט יהיה מינימלי, ללא התקנה מיוחדת של תוספים ל PHP. מישהו מכיר סקריפט כזה שהוא השתמש בו פעם וזה עבד טוב ?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש למישהו נסיון עם הוספת אפשרות הרשמה לתוכנה, ועד שלא נרשמים התוכנה זמינה רק ל-X ימים? אני לא מדבר על איך להצפין ולהפוך מידע לקוד או ההיפך - זה כבר דיון אחר. אני מדבר על איך/איפה לשמור את המידע של המשתמש במקרה והוא אכן נרשם, כי אם זה במקום ברור מדי אז אפשר פשוט להכנס לשם ולשנות ערכים וככה "להרשם" ידנית. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה מציקה ומוזרה כשאני מנסה לשמור נתונים לטבלה ב LINQ . הנתונים כנראה נשמרים כביכול באיזה שהוא באפר, אבל לא באמת נכתבים לטבלה. אם אני מנסה (באותה ריצה) להכניס שם משתמש שכבר קיים, אני מקבל שגיאה שהוא קיים. אבל אחרי יציאה וחזרה לתוכנית אפשר להכניס את אותו השם שוב... השדה username הוא ה Primary key של הטבלה. כשאני מסתכל על הטבלה אני לא רואה בשום שלב שהוא את הנתונים שהכנסתי. מצורף הקוד של הכנסת הנתונים. למישהו יש עצה? תודה רבה! user temp = new user(); temp.Username = tbUsername.Text; temp.Password = tbPassword.Text; temp.IsOnline = false; if (add == true) db.users.InsertOnSubmit(temp); else db.users.DeleteOnSu…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. רק רציתי לשאול איך גורמים לOptionBox לא להיות מסומן כשמפעילים את התוכנית. כי עשיתי כמה OptionBoxes ובכל פעם שאני מפעיל את הטופס, אז אחד הם מסומן. איך מבטלים את זה כך שאף OptionBoxe לא יהיה מסומן?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, כבר זמן מה שאני עובד על מערכת ב-PHP, שכוללת הרשמה, LOGIN, ופאנל אדמיניסטרציה מצומצם. מה שאני צריך ממכם, חברי הפורום זה לנסות ולשגע את המערכת, SQL INJECTION, XSS וכו', וגם בדיקה קטנה למה שכבר יש. כמו כן, עבדתי במשך מספר שעות על מערכת ANTI-PROXY ומערכת הרשמה ב-JS, אשמח אם חברי הפורום ייבדקו את הכל. תודה לכל המשתתפים http://84.109.228.17 במידה ואתם רוצים לנסות את ה-ADMIN PANEL - שם משתמש: admin סיסמא: 111111
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אני מתכוון גם לתלת מימד , והייתי רוצה ללמוד איך עושים את זה ... אם אפשר אתרים :auto:
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-