תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב ברצוני לדעת עם איזה משתנה להגדיר את המטריצה הנל : האם מסוג INT או FLOAT והאם צריך להכניס את הנתונים בטבלה אחד אחד ?או יש דרך אחרת? אשמח לדעת איך עליי להתחיל לכתוב את הקוד תודה רבה ושבת שלום [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל אני מתנצל שאני חורג מכללי הקוד, הקוד פשוט עצום, יש בכל זאת צורך להדביק אותו פה? דבר שני, יש לי את השורה הזאת: String x; if (x="yes" || "YES" || "Yes") כאשר השורה השנייה מסומנת לי והשגיאה היא: operator || cannot be applied to boolean java.lang.string אם לא זה, אז מה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפונקציה הזאת היא נכונה? void delete(Node* n) if(!n)return 0; Node* temp temp=n free(temp) delete(n->next)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כתבתי תוכנת PC, בC#, אשר משתמשת ביציאה הסריאלית (דרך ממיר Serial-USB) בכדי "לדבר" עם לוח Embedded. לוח ChipKIT, אם זה באמת מעניין. כאשר נשלחת פקודה מהPC לEmbedded הכל עובד כשורה, הבעיה שלעיתים קרובות הPC לא מצליח לעבד את המידע המגיע מהEmbedded. המידע מגיע לבטח - שמתי Serial Monitor ורואים את הפקודה מגיעה אך התוכנה לא מבצעת את שאמורה לבצע. המוזר בעניין הוא שכאשר אני עובד ישירות עם הVisual Studio, במצב Debug או Release הבעיה אינה קיימת, היא מתרחשת רק כאשר התוכנה רצה עצמאית. התוכנה משתמשת בDLL המבצע את רוב עניני התקשורת (יש Reference), הDLL תקין ועובד ללא בעיות בתוכנות אחרות האם מישהו נתקל בבעיה שכזו או שאולי יכול לזרוק רעיונות מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחלקה שכתבתי שבעיקרון יכולה לעבוד בעצמה (לא תלויה במחלקות אחרות) אני רוצה שתהפוך לקובץ שאפשר להפעיל ב- Windows. איך אני עושה את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. המשימה שלי היא למצוא קובץ עם מידע על גבהים של יבשת מסוימת ולחשב את הגובהה הממוצע על ידי שיטת מונטה קרלו. הבעיה שלי שהתוצאה שאני מקבל לא הגיונית. או שהבעיה היא התוכנית או בקובץ הנתונים. לצערי חרשתי על כל הרשת ולא מצאתי מישהו שעש זאת כבר. מישהו יכול לעזור בנושא? או להפנות אותי למקום כזה? תודה רבה רבה שי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לclass ששייך למנוע עצמו
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני איש מעוצבן שלומד\(מתמודד עם הקושי) שפת ++C (התחלתי לאחרונה להיות מעוצבן..) אני בונה מיני משחק שתוך כדי בנייתו אני לומד את כל האספקטים של השפה (ממ.. כן.. את רובם..) למעשה הקוד מובא הישר מספר (!) אשר רכשתי בכדי לעזור לי לא להתפגר מוקדם מידי תוך כדי הלימוד.. הקוד הוא כזה: #include <iostream> int main() { std::cout << "Decryptix. (C)Copyright 1999 Liberty"; std::cout << "Associates, Inc. Verion 0.2\n " << std::endl; std::cout << "There are two ways to play Decryptix: "; std::cout << "either you can guess a pattern I creat, "; std::cout << "or I can guess your pattern.\n\n "; std::cout << "If you are gues…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
C אני יודע C++ אני דיי בטוח שאני יודע. היכן אני יכול למצוא מדריך טוב ל C#?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן כן , גם הגירסה החדשה תורגמה על ידיי עבדכם הנאמן . http://tbird.port5.com/yabbheb.zip * סליחה שלא כל התמונות מתורגמות . אבל חשוב לציין שכל המילים מתורגמות , וגם ההתקנה בעברית, והכל מיושר לימין ! . בהצלחה . נ.ב - חשוב לציין שהמערכת הנ"ל צריכה שרת שתומך ב php/mysql והשרת בין היחדים שתומך בזה הוא Lycos - www.tripod.lycos.co.uk .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שנה הבאה אני הולך לתיכון למגמת מחשבים ותיכנות ולפי העלון ששלחו לי בדואר ילמדו אותנו C# ו-V.B הייתי רוצה מדריכים בעברית לשפות האלו בבקשה ..:] תודה רבה מראש :]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ביום חמישי הקרוב תהיה לי בחינת מתכונת בעיצוב תוכנה, ולקראת המתכונת/בגרות אני מנסה ללקט חומר עזר בשביל הבחינה, כאמור: בעיקר אלגוריתמים. האלגוריתמים שאני צריך הם בעיקר אלגוריתמים שפועלים על טנ"מים שימושיים (stack,list, binary tree, queue) וביניהם: מיון, מיזוג, חיפוש ובעיקרון כל דבר שיכול להיות מועיל בפיתרון בחינות בגרות. האם מישהו מכם מכיר אתר/אוסף/ספר שבו ישנו אוסף כזה של אלגוריתמים? תודה רבה רבה לכל המגיבים, זו אחת הבחינות החשובות בקריירה שלי בתיכון. נ..ב גם אלגוריתמים לבחינה במדעי המחשב א' יתקבלו בברכה... ואם יש לכם דברים שאתם השתמשתם בבגרות שלך בבקשה תשלחו לי לאימייל, או שתעלו את זה לאתר. האימייל שלי רשום בפרופיל.... האימייל שלי זה avinoam שטרודל gmail נקודה…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לעזרה בנוגע לפרויקט שיש לי בJAVA בלימודי הנדסאי תוכנה אני יצטרך עזרה עם בניית הפונקציות שזה בעצם שלושה פונקציות למשחק "מלחמת צוללות". יש לי תאריך הגשה עד ה13.2 מי שיש לו יום פנוי בתשלום כמובן לעזור לי. נא לפנות בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי mysql התקנתי וזה רץ בסדר על המחשב... הבעיה היא שאני רוצה לשים פורום באתר שלי... ובישביל זה אני אמור להתקין mysql. את זה הצלחתי לעשות אבל בקטע של ליצור טבלה ולהריץ בשרת אני לא מצליח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריכה רעיונות לפרוייקט בvisual basic ברמה של 5 יחידות כל עזרה תתקבל בברכה ניתן לפנות גם לאיימל shani2424@walla.co.il
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש להשתמש בשפת מונחה עצמים (גאווה או c++) על מנת לייצג מספרים מרוכבים. כמובן שיש לשים לב לדברים הבאים: 1. יש שתי סוגי הצגות : הצגה קרטזית ופולרית 2. כפל וחילוק יותר קל ונוחל לעשות בייצוג פולרי 3. חיבור וחיסור יותר קל לעשות בייצוג קרטזי יש לתכנן תוננית שתנצל את השפה המונחית עצמים על מת להשיג מטרות אלו
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בניגוד לC# ו JAVA שאצלהם הסביבת עבודה די ברורה בפייתון הסיפור קצת אחר מחפש המלצה לסביבת עבודה בשביל תכנות בסיסי כרגע שיהיה נוח למתכנת מתחיל בפייתון
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה ניתן ללמוד מקצוע זה ?האם זה תואר ראשון או סתם קורס שעושים ? יש בזה עבודה ? ועוד שאלה בקשר ל רשתות...?איזה מקצוע שווה ללמוד בתחום זה באניברסיטה או בטכניון ?נא לפרט תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם אני נתקעתי בתרגיל בג'אווה שעוסק בירושה אם תוכלו להסביר לי מה אני צריך לעשות אני אשמח(: ביקשו ממני ליצור מחלקה בשם XDate שיורשת מהמחלקה Date ונתקעתי קצת בשאלה 3.4 ו3.5
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שלום ובוקר מצוין לכולם, הבעיה שלי היא כזאת: יש לי BYTE שחלק מהסיביות בו משמשות לי דגלים, אני מחפש דרך לפנות לBYTE כמערך סיביות. מצאתי אובייקט שנראה מבטיח ונקרא "BitArray" המציג סיביות כמערך בוליאני, אך אני לא מצליח "לטעון" לתוכו את הByte שלי.. כמו כן, הייתי רוצה להמנע משימוש באופרטורים ביטים (OR AND) (בכל זאת C#..) אם מישהו מכיר את האובייקט הנ"ל, או אחר אחר שיעזור לי, אני אשמח לקבל את עזרתו. תודה, חן.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, *הכותב חסר כל ידע או ניסיון בתכנות* כבר הרבה זמן שאני מחפש לקרוא בצורה רצינית על אחסון אתרים או אחסון של DB של אפליקציות. אני חושב לפתח אפליקציה ואני מנסה להבין עכשיו את הצד של הbackend כולל הפן של האחסון, איך זה עובד, ויותר חשוב מה האפשרויות שמוצעות כיום בשוק. שהתייעצתי עם חברת פיתוח הציעו לי אחסון של AWS בכמה מאות דולרים לחודש, אבל זה היה נראה לי מיותר ויקר. לכן אני אשמח לקבל כל הפניה למידע בנושא (חיפשתי בגוגל אבל אני נתקל ביותר מדי פרסומות ולא בתוכן מקצועי). תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מייצר DLL של MATLAB אבל הוא מתרסק ב-INIT כל פעם. לא מצליח להרים את ה-MCR, ניסיתי לשנות PATH, עם ובלי קובץ CTF, כ-DOT NET וגם כ- COM , הוא פשוט לא מצליח לאתחל את סביבת הריצה שלו ... מישהו נתקל בזה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
למביני עניין, הנה חידה חביבה: כתבו פקודה שמחזירה האם מספר הקלט (INTEGER) הוא חזקה של 2 (יש פתרון לוגוריטמי שהוא פחות יפה, ופתרון הרבה יותר פשוט ויפה במשחקים בינארים).
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני כותב תוכנית במסגרת הכנה למבחן ואני תקוע במשהו: התוכנית כוללת BASE שנקרא CAR. הוא כולל PRIVATE: INT - מס' רכב CHAR * - צבע CHAR - קטגוריה. הבנים, הם בעצם סוגי רכבים (הונדה, אופל וכו') והוא כולל PRIVATE: CHAR * - תת דגם (סיויק, אקודרד וכו'). CAR.H --------- #ifndef _CAR_H #define _CAR_H #include <iostream> using namespace std; class Car { int IDcar;//5 digits char * color; char category;//a,b,c public: Car(int, char *, char);//ctor Car(); Car(const Car &);//cctor ~Car();//dctor int getIDcar(); char * getColor(); char getCategory(); void setIDcar(int); void setColor(char*); void setCategory(char); virtual void print(); //virtual vo…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-