תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לבצע בדיקות לקוד שאני כותב ב C#? ראיתי שיש את החבילה NUNIT ? האם יש חבילות נוספות מה המומלצת? ולגבי אובייקטי MOCK, איזו חבילה מומלצת? ומה בנוסף אני צריך לדעת? אשמח לפרטים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
public static void main (String arg[]) { JFrame t = new JFrame(); t.setTitle("I see circles"); Paint drawing=new Paint(); t.add(drawing); t.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); t.setSize(500,500); } שאלה איך אני משנה את זה כך שהוא יקבל מחלקה מתוך מערך ויצייר .....
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה בקשר לקבלת תווים ב C / C++ , רציתי לדעת האם יש דרך , לקבל תו מהמשתמש ללא עצירת התוכנית ז"א שהתוכנית רצה ללא עצירה כאשר היא דוגמת מידי פעם את ה BUFFER של המקלדת ומשווה אותו לתו מסויים לדוגמא מקש ESC או כל מקש אחר , כאשר במידה והתו שהוקש תואם התוכנית תבצע דבר מה . הקטע החשוב הוא שלא תהייה עצירה של התוכנית והמתנה להזנת התו . תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כותב עכשיו פרוייקט C# asp.net web Application ואמרו לי שאני צריך לשלוח אימיילים דרך exchange server ושיהיה גם IMAP חיפשתי קצת על זה..לא מצאתי כמעט קוד איך לשלוח אימיילים... והאמת שגם אם הייתי מוצא קוד אין לי מושג איך לשלב אותו?... בקוד של ה C# ? או ב ASP.NET ? .. איך בדיוק אני עושה את זה ? אז באתי לכאן מקווה שתעזרו לי אפילו בקצת.. תודה וחג שמח..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תכנית שמבצעת הדמיה של קו ייצור כסאות הכולל 4 עמדות עבודה המתבצעות במקביל. העמדה הראשונה בונה את השלד של הכסא משלושה סוגים שונים של עץ . העמדה השניה מקבלת את השלד מהעמדה הראשונה וצובעת את השלד באחד משלושה צבעים. העמדה השלישית מקבלת את השלד הצבוע ומרכיבה עליו את המושב (יש רק סוג אחד). העמדה הרביעית מקבלת את השלד עם המושב ומרפדת את המושב באחד משני סוגי עורות. כל תהליך המייצג עמדה, מעביר הודעה עם פרטי הכסא המוזמן לתהליך המייצג את העמדה הבאה, לאחר שסיים את הפעולה. בסיום המשימה האחרונה יש לרשום האם הכסא הושלם או שחסר בו דבר. (בכל מקרה מעבירים הלאה את פרטי ההזמנה) עבור הקלט יש ליצור 'הזמנות' בעזרת ערכים אקראיים. סיום העבודה ע"י 'דגל' מוסכם. השאלה שלי: מה יש בc…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי המקרה שלי הוא כזה: בעבר תחזקתי אתר אינטרנט של המתנ"ס המקומי. האתר בנוי על בסיס ג'ומלה. ג'ומלה = תחזוקת אתר נוחה שלא מצריכה ידע מתקדם בניהול/בניית אתרים. לאחרונה נתקלתי / נתוודעתי לפלטפורמה של WIX. אני בטוח שאתם יודעים כמוני שהרעיון שעומד מאחורי החברה הזו ומה שהיא מציעה לא שונה מג'ומלה. נוחיות בבניית האתר, תחזוקה וכו'.. חשבתי איך להעביר את האתר מג'ומלה ל WIX כי כך אוכל להנות ממראה יותר אטרקטיבי ועיצוב יותר מודרני מאיך שהאתר נראה היום. פלאש בכל זאת עושה את שלו הבעיה היא..שאני לא יודע ממש איך לעשות את זה כי זה דורש התעסקות עם כל העסק הפנימי של האתר וכו'..אני לא מבין בעיצוב/בניית אתרים. בג'ומלה פשוט הייתי נכנס מעלה תוכן וגמרנו. לא הייתי חייב לדעת שום שפה כמו HTML או PH…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה לא להדפיס , אלא לחליף "פיזית". :s05: תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך איכשהו לרשום שם STRUCT X... כדי שהוא יקבל את הפונקציות שרשומות שם (בקובץ H). אז מה אני צריך לרשום שם? ניסיתי את המימוש המלא, רק הכותרת מלווה ב }{, או כמו הקודם ואחריו או רק כותרת מלווה ב; . כלום.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עמודה של של מחירים , בעמודה כלשהי באקסל . אני צריך לכתוב פונקציה דינמית שתתן תמיד את המחיר הגבוה ביותר המחיר השני הגבוה ביותר המחיר השלישי הגבוה ביותר כלומר לכתוב פונקציה במחיר הגבוה ביותר ולגרור אותה לשני ולשלישי . למישהו יש רמז איך לעשות את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל... אודה לכם אם תעזרו לי בסוגיה המשונה הזו....... משום מה המסך שלי כבר לא נכבה כעבור 10 דקות המתנה, ושמתי לב שבכל כמה דקות - אם אני צופה במשהו לדוגמא, העכבר "כביכול" זז. אני אומרת כביכול, כי הוא לא באמת זז, וזה בהפרשים קבועים של 5 דקות (אשכרה מדדתי). screwy בקיצור, אני לא מצליחה לישון כמו בנאדם בגלל השטות הזו, כי המסך לא נכבה, וזה חירפן אותי כבר!!! לפני שתשאלו - לא, לא הורדתי איזו תוכנה מטורפת חדשה לאחרונה, וגם בדקתי כבר את ההגדרות של הסקרין סייבר וכיבוי המסך עדיין קבוע על 10 דקות. יש לי עכבר אלחוטי פצצתי, והחלפתי לו כבר את הבטריות, ועדיין זה נשאר כך. ויש לי כבר כריות מתחת לעיניים Sad
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הי.. תראו אני לא מצליח בתרגיל אחד שהוא אומר לי ליצור פעולה שתקבל מחסנית מסוג string שמכיל שמות, ולהחזיר מחסנית מסוג int שמכילה את מספר האותיות שיש בכל שם. למשל אני מקבל מחסנית כזו: pele messy ronaldiniho אני צריך להחזיר מחסנית 4 5 11 זה מה שעשיתי: class Porgamess { public static Stack<int> GetStringLength(Stack<string> st1) { Stack<int> sn = new Stack<int>(); Stack<string> st2 = new Stack<string>(); string str; while (!st2.IsEmpty()) { str = st2.Pop(); sn.Push(str.Length); } return sn; } } } ובMAIN static void Main(string[] args) { Stack<str…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום רב אני מחפש דרך להגדיר במחשב שבכל שעה מסויימת הוא יגש לתיקית שירים וינגן שיר מסויים לאורך x זמן ,אתם מכירים דרך לעשות את ה בלי תוכנה יעודית ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי ידע בנושא הזה והייתי רוצה ללימוד קצת עליו אז מאיפה אני צריך להתחיל?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן להוריד סביבת פיתוח של visual studio.NET 2008 חינמית (נסיונית)? <וסליחה אם השאלה אסורה>
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,שיניתי נושא להודעה קודמת שהייתה לי.. טוב אז ככה,נגיד יש לי משחק רשת כלשהו ואני רוצה לשנות אותו לגמרי (נגיד מאנגלית לעברית) איך עושים את זה? אם זה כל כך חשוב המשחק נקרא gunbound wc .. תודה רבה רבה מראש!! (כמובן שלפני כל שינוי והפצה של המשחק בעברית לחברי אני ישאל את מנהלי המשחק,אני בקשר טוב איתם כי כל הזמן פורצים לי ילדים מהכתה!!! )
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניתי מטריצה ברשימה מקושרת כך שתהיה מהמבנה הבא: typedef struct node { struct node * next; DATA digit; /* a digit of a number range 0-9*/ } NODE; typedef struct mat{ NODE* row; /* the head of the list */ struct mat* next_row; /* next row in the matrix */ } MAT_HEAD; וצריך להחזיר את הדרגה של המטריצה. יש לתרגיל הזה סעיפים קודמים,שבהם היתי צריך לקלוט את המספרים למטריצה ולהדפיס אותם על המסך .המטריצה יכולה להיות אינסופית.ובניתי אותה כך שתהיה ריבועית(ככה נתבקשנו) ,ובמקומות החסרים יהיו אפסים (כולל גם שורות של אפסים). השאלה ,היא איך אני מדרג את המטריצה ומחזיר את ה rank שלה.?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק מה לחפש, אבל זה מה שאני צריך: לאחסן קבצים בשרת ברשת, ואז לגשת אליהם דרך כתובת FTP. האם יש שירות כזה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני חדש בתחום. משהו באזור תלמיד שנה א'. וגם זה בקושי. יש לי אתר קטן שהרקע שלו מתחלף אחת לשנייה בערך. מדובר ב 4 תמונות, שחוזרות על עצמן. המעבר בין התמונות הוא רגיל - החדשה מגיעה מימין ו"מכסה" (די מהר) את הקיימת. אני מחפש אפקט מעבר מרשים יותר. אחד ספציפי שממש הרשים אותי היה מעין התפוררות (לחלקיקים) של התמונה הקיימת, והתמונה החדשה גם היא נבנית מחלקיקים להחליף אותה. האם מישהו מכיר? יודע? זה יכול להיות גם אפקט אחר, אני פשוט מחפש מקורות. Jquery ממש תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שנה טובה, אני מתכנת ב-C# מערכת שמכילה כמה רכיבים, אני רוצה שהרכיבים יתקשרו ביניהם, למשל כאשר מתרחש אירוע ברכיב א', מופעלת מתודה ברכיב ב', קיימת מחלקה ראשית שמכילה את כל הרכיבים. איך בצורה אלגנטית לגרום להם לתקשר אחד עם השני? הוספה בקונסטרקטור, DELEGATE? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
"בשלב הראשון התכנית תקרא את קובץ המילון ותכניס את המילים לטבלת גיבוב..." איפה אני משיג קובץ מילון, איך אני קורא קובץ מילון ומכניס את המילים בו (בהנחה שכבר מימשתי את טבלת הגיבוב)? זה הפרוייקט האחרון בקורס וחבל שבגלל שטות כזאת אני לא אקבל ציון =[ עזרה מישהו? תודה [=
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה היא כך: נתונות n נקודות (x,y). צריך למצוא תת קבצוה מקסימלאית של נקודות שהמרחק בין הנקודות הוא לכל היותר d בשרשרת. הכוונה בשרשרת: שהמרחק בין x1 ל x2 הוא לכל היותר d. המרחק בין x2 ל x3 הוא לכל היותר d המרחק בין x3 ל x4 הוא לכל היותר d. וכולה. אך לא חייב שהמרחק בין כל שתי נקודות הוא לכל היותר d. יכול להיות שבמקרה הנ"ל המרחק בין x1 ל x3 הוא יותר מ d. דבר נוסף הסימון x1,x2 וכולה, יכול להיות על כל נקודה. זה לא אומר ש x1 הוגדר מראש להיות x1. סימנתי זאת רק לגבי הנוחות. ואין חשיבות לסדר של x1,x2 וכולה. אני צריך אלגוריתם כמה שיותר יעיל מבחינת זמן ריצה וזיכרון. אך אם יש פיתרון שיעיל יותר מבחינת זמן ריצה ולוקח יותר זיכרון זה גם בסדר העיקר שיהיה יעיל משמ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
התחלתי ליצור משחק ואני עובד עם הספר learn xna 4.0 ושם הוסבר לי איך ליצור sprites, איך להזיז אותם .. ועכשיו למדתי שם ליצור מחלקת אב שהיא מייצגת sprite וממנה אני מוריש ל2 מחלקות נוספות, מחלקה אחת תייצר לי אובייקט שהמשתמש יוכל להזיז על ידי מקשים ומחלקה נוספת לצורך שהמחשב ישלוט בה עכשיו לאחר מכן נאמר לי שיש לי מחלקה בשם gamecomponent שהמטרה שלה זה להיות משולבת בgameloop אני יודע מה זה הgameloop אבל אני לא מבין למה אני צריך את הgamecomponent למה אני לא יכול ליצור את כל האובייקטים שלי כבר בgameloop במחלקה game1 למה אני צריך להשתמש בgamecomponent?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-