תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערך מסוג CHAR ואני רוצה בכל פעם שמופיעה בו סיפרה, להשתמש בה כמספר רגיל. איך עושים זאת? לסיכום 2 שאלות: 1. איך ממירים מערך של CHAR למערך של INT ? 2. באופן כללי איל ממירים סיפרה של CHAR לסיפרה אמיתית INT?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שאלה מטומטת מצטער נדפק לי השכל עם הפנקס רשימות של ווינדוס ואני לא מצליח להעביר את הסמן לצד שמאל של הדף אני מנסה להקים את בספרדית וכשהסמן בצד ימין הכל יוצא לי הפוך כבר כמה ימים אני שובר את הראש ולא מצליח לשנות את זה בינתיים אני כותב על וורד ומעתיק לפנקס איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי מישהו יכול אולי לסדר לי את הטבלאות הבאות כך שהטבלה האמצעית שכתוב עליה עמוד ראשי והטבלה הימנית שכתוב עליה YNET מבזקי יהיו למעלה בשורה של הטבלה השמאלית הראשונה...? הנה הקוד: <!-- left table --> <table border="0" align="right"> <table width="25%" align="left" cellpadding="0" cellspacing="0" bgcolor="#F7F8F8" summary=""> <td align="center" height="270" background="images/pas03-2.gif"><div style="border: 3px solid; color:#E6E8E8; padding: px; width: 100%; height: 100%;"><font class="lien"><center> פרסומות</center></font></style></table> </td> </tr> </table><br><br><…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל אני מתנצל שאני חורג מכללי הקוד, הקוד פשוט עצום, יש בכל זאת צורך להדביק אותו פה? דבר שני, יש לי את השורה הזאת: String x; if (x="yes" || "YES" || "Yes") כאשר השורה השנייה מסומנת לי והשגיאה היא: operator || cannot be applied to boolean java.lang.string אם לא זה, אז מה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע טופס שאחד האלמנטים שיש בו הוא timer, שגורם לכפתור ספציפי בטופס כל שנייה לערך להילחץ (ומין הסתם לחיצה על הכפתור מבצעת מספר פעולות). לצורך העניין אין לי כרגע מגבלת זמן לתוכנית, הטיימר מופעל דיי בתחילת הריצה, ומופסק ממש לקראת סוף התוכנית. השאלה היא: במהלך כל הזמן הריצה של התוכנית, האם ניתן לבצע פעולות נוספות כשה timer רץ ברקע? אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מערך דינאמי של אובייקטים שנוצרו לפי קלאס שכתבתי לכל אחד מהאובייקטים האלה חייב להיות ID (מפתח ייחודי) את המפתח מימשתי ע"י משתנה סטטי (int) בקלאס, שמאותחל ל-0, ובקונסטרקטור שלו יש קריאה שמגדילה אותו באחד (כלומר, כל פעם שנוצר אובייקט חדש, המשתנה הסטטי גדל ב-1 וה-ID של האובייקט מקבל את הערך של המשתנה הסטטי הזה) -עד כאן הכל תקין, כל אובייקט מקבל ID עוקב ל ID הקודם. בדיסטרקטור כתבתי הנחיה להפחית 1 מה-ID הזה, הבעיה היא שאין לי מושג מתי נקרא הדיסטרקטור, כלומר-אם אני מחליט שאובייקט כלשהו חייב לצאת מהמערך-זה אחלה אבל אני רוצה שבשלב הזה הוא יימחק לגמרי ולא יהיה קיים יותר בכל הסקופ של התוכנית, כדי שייקרא הדיסטרקטור שלו. למישהו יש מושג איך לעשות כזה דבר? אם אני מנסה לקרוא …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע סטודנט למדעי המחשב ועברתי קורסים בתכנות של ג'אווה וג'אווה מתקדם ו C ולומד עצמאי פייתון, אני כרגע מחפש עבודות במשרת סטודנט בפיתוח או QA השאלה שלי היא מה באמת הרמת תכנות שמצפים מסטודנט? אני מפחד שהרמת כניסה היא גבוהה מדי וזה גורם לי לחששות ולכן הנטייה שלי היא לכיוון ה QA למרות שאני אוהב לתכנת. מה בתכלס מצפים מסטודנט בעבודה כזו (באופן כללי), ומה לצפות במקרה שאני מתקבל לעבודה בתחום? אם מישהו שעובד בתחום יוכל לספר על החוויה האישית שלו בעבודה הראשונה אני אשמח כי לצערי אין לי חברים בתחום ואני מרגיש שאני חסר יידע. תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש בפונקציה פנימית של java ולא לכתוב אחת... ואם יש אחת כזאת אז מה היא מקבלת ומה היא מחזירה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים התחלתי ללמוד לבד PYTHON השפה הזו לא עובדת עם קומפיילר אלא עם מתרגם אינטראקטיבי השאלה שלי היא למה משמשות שפות מסוג זה? והאם אפשר ליצור איתה קובץ תוכנה כמו בשפה אחרת (JAVA וכדו)? כי כרגע כל פקודה שאני נותן היא מבצעת מייד כך שאני מרגיש שאני גם המתכנת וגם מי שמשתמש בתוכנה במקביל. אודה לתשובתיכם
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! משהו מפורום אחר הביא לי קוד בשפה c# ואמר לי לקמפל ולהריץ את זה אבל אני לא מבין בעניין התכנות. משהו יכול להסביר לי מה לעשות? (יש לי visual studio אם זה קשור)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לא מזמן התחלתי ללמוד על אלגוריתמים גינטיים ורשתות עצבים מלכותיות (ANN), אני דיי יודע בתיאוריה איך לעבוד איתם (ואפילו ניסיתי כמה בעיות עם GA) אבל חסרה לי פרקטיקה והרבה. חשבתי אולי אתם מכירים כל מיני בעיות שניתן לפתור עם שימוש ב GA או ANN או שניהם, משהוא שיתן לי "להרגיש את זה", כמובן ניסיתי לחפש בגוגל אבל אני לא בדיוק יודע מה לחפש. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לקשר בין לימודי התכנות ב-C לאלגברה לינארית , ותהיתי אם יצא למשהו לראות (או לעשות) תכנית שמקבלת מהמשתמש את סדר המטריצה(כלומר nXm ), ואת המטריצה עצמה ( כלומר שהמשתמש יכניס שורות ועמודות לפי הצורך ), ואז אם ניתן - תבצע התכנית דרוג למטריצה קנונית. התחלתי קצת להתעסק עם זה, אבל גיליתי שזה קצת יותר מסובך ממה שחשבתי(בעיקר בגלל הפעולות האלמנטריות שיש לבצע והסדר שלהן) ופשוט אין לי זמן לזה כרגע... מאחר ואני לא בדיוק אשף ב-C (עדיין!...), הייתי שמח לראות תכנית כזאת. יש מצב שמישהו נתקל באיזה משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצרתי אפליקציה חדשה בסביבת android studio ב-Java המשמרות שלי אשמח לקבל ביקורות על האפליקציה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מפעילים קבצים בC , קבצי EXE או טקסט בעזרת איזשהי פונקציה או משהו . תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אני עושה השנה בגרות ב"מבוא לתכנות באינטרנט" ואני כבר סיימתי את כל הספרים (הכיתה שלי לא), בכל מקרה, יש לי כבר תוכנית לאתר, אבל יש לי כמה שאלות: 1) אני צריך סוג של מסד נתונים שיתמוך לי בטקסטים ארוכים (TXT לא טוב כי אי אפשר למחוק ולעדכן, ACCESS לא טוב כי הוא לא תומך בטקסטים כאלו ארוכים), אם יש לכם רעיונות למשהו שלא מופיע בחומר הלימוד אני אודה לכם. עריכה: שכחתי משהו, אם אתם ממליצים לי על מסד נתונים, אתם יכולים בבקשה לצרף גם הוראות בסיסיות על השתלטו בASP, (התחביר של oConn.Open) 2) יש שרת אחר שתומך בASP מלבד IIS או PWS? אני משתמש בPWS בביצפר והוא לא תומך לי בכל הדברים שאני עושה בבית עם IIS (יש מספר דברים שאין בPWS), ואני לא רוצה לפתוח את פורט 80 בבית בגלל שIIS הוא לא שי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריכה ליצור תכנית שעורכת תור במשרד הפנים במשך ארבע שעות. כל דקה נכנסים n אנשים לתור ->מספר האנשים הנכנסים אינו מוגבל. ישנן 5 עמדות. כל אדם שנכנס מקליד את שמו, ומספר הפכולה שברצונו לבצע שהיא מספר הדקות שהוא צריך לשהות בעמדה. בכל דקה, צריך להופיע פלט- מי נמצא באיזו עמדה. הבעיה שלי: הפלטו שמופיע, מחשיב רק את האנשים החדשים שהכנסתי לתור ואל את האנשים שנמצאים כרגע בעמדות אשמח לעזרה. הערה: ישנו קובץ מחלקה של תור בו מוגדרות שהפעולות שינתן לבצע עליו והן: 1. בדיקה האם התור ריק. 2. הכנסת אדם לסוף התור. 3.הוצאת האדם הראשון מהתור. 4. הצצה לפרטיו של האדם הראשון שבתור. זהו התכנית שרשמתי: #include <iostream> #include <conio.h> #include "queue.h" #include "queueList.h…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי איזה שהיא בעיה כשאני שולח פקודה להרצת שרת רדיו או משחק כמו cs הוא פשוט לא מריץ אותו עכשיו הכל בסדר גמור החיבור עובד הקבצים נמצאים במקום הנכון יש הרשאות לקובץ שאותו אני מנסה להריץ אין פורט זהה הכל פיקס. פשוט לא מריץ וכשאני עושה ידני כלומר דרך ה putty זה פועל עכשיו מה שמוזר שרת ונטרילו הוא כן מריץ דרך הקוד .. זה הקוד להרצת שרת רדיו: (קוד SSH2) $stream = ssh2_exec($conn, "cd public_html; ./sc_serv &;"); stream_set_blocking($stream, true); מה יכול להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסמך וורד עם הערות שוליים. כשאני מעתיק ומדביק בפוסט בוורדפרס - ההערות שוליים נמחקות. היה לי בעבר אתר שהייתי מסוגל להעתיק לדף HTML חומר כנ"ל וההערות היו נשארות עם סימוני ההערה בגוף הטקסט, ולחיצה על מספר ההערה היה מקפיץ אותך לסוף המסמך בו נמצאת ההערה. אשמח אם מישהו יודיעני כיצד עושים זאת בוורדפרס.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו אני לא דביל ואני יודע הרבה דברים אבל אני לא יודע בדיוק מה זה RSS אני יודע מה הוא עושה אבל אני רוצה לדעת איך הוא פועל בדיוק לדוגמה איך אני יכול להכניס תכנים באתר שלי כדי שגולשי האתר יוכלו לקבל פונקציית RSS לפורומים למשל או ללוח מכירות או כל דבר תודה לחברים שעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לעזרה בנוגע לפרויקט שיש לי בJAVA בלימודי הנדסאי תוכנה אני יצטרך עזרה עם בניית הפונקציות שזה בעצם שלושה פונקציות למשחק "מלחמת צוללות". יש לי תאריך הגשה עד ה13.2 מי שיש לו יום פנוי בתשלום כמובן לעזור לי. נא לפנות בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני נתקעתי בתרגיל בג'אווה שעוסק בירושה אם תוכלו להסביר לי מה אני צריך לעשות אני אשמח(: ביקשו ממני ליצור מחלקה בשם XDate שיורשת מהמחלקה Date ונתקעתי קצת בשאלה 3.4 ו3.5
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני כותב תוכנית במסגרת הכנה למבחן ואני תקוע במשהו: התוכנית כוללת BASE שנקרא CAR. הוא כולל PRIVATE: INT - מס' רכב CHAR * - צבע CHAR - קטגוריה. הבנים, הם בעצם סוגי רכבים (הונדה, אופל וכו') והוא כולל PRIVATE: CHAR * - תת דגם (סיויק, אקודרד וכו'). CAR.H --------- #ifndef _CAR_H #define _CAR_H #include <iostream> using namespace std; class Car { int IDcar;//5 digits char * color; char category;//a,b,c public: Car(int, char *, char);//ctor Car(); Car(const Car &);//cctor ~Car();//dctor int getIDcar(); char * getColor(); char getCategory(); void setIDcar(int); void setColor(char*); void setCategory(char); virtual void print(); //virtual vo…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-