תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
משום מה רק הלחיצה הראשונה עובדת. יש למישהו מושג למה? הקוד בHTML <asp:ImageButton ID="ImageButton7" runat="server" OnClick="ImageButton7_Click" ImageUrl="jeweleery/radiant-iphone.png"/> הקוד בC# protected void ImageButton7_Click(object sender, ImageClickEventArgs e) { click7 = click7 == false ? true : false; if (click7) ImageButton7.ImageUrl = "jeweleery/radiant-selected.png"; else ImageButton7.ImageUrl = "jeweleery/radiant-iphone.png"; }
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להשלים את הפקודה הבאה הבעיה היא שאין לי מושג איך לשמור את ההפרש בין הימים בתוך DaysOut. חשבתי על ליצור טבלה זמנית שתכיל את שני התאריכים פלוס שדה ריק ואז בשאילתה נוספת להכניס לשדה הריק את ההפרש ובשאילתה שלישית להריץ SELECT עם התנאי של ההפרש אבל אני לא מצליח לגרום לעסק לעבוד. (מה גם שאני אמור לעשות את זה בשאילתה אחת בלבד :-X) הנה הקוד שיש לי כרגע SELECT FirstName, LastName FROM CUSTOMER, RENTAL WHERE DateDiff('d', DateRented, DateReturned) > 2 and CUSTOMER.MemNum = RENTAL.MemNum; אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל קצת עזרה, אני בשלבי התלמדות ב PHP ..... בניתי טופס התחברות ל ADMIN הפונקצית התחברות נראית ככה function login() { $username = mysql_real_escape_string($_POST['username']); $password = mysql_real_escape_string($_POST['password']); $check = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `username`='{$username}' AND `password`='{$password}' "); $r = mysql_num_rows($check); if($r>0) { echo "OK"; } else { echo "NOT OK"; } } הבעיה היא שברגע שאני נכנס לעמוד התחברות זה רושם לי כבר מההתחלה, מעל הטופס: NOT OK. אם אני רושם פרטים נכונים ומזדהה כ ADMIN הוא רושם לי OK ונעלם ה NOT OK. ל…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות תוכנה שתזהה תנועה של היד או תנועה של משהוא אחר מוחשי ותוכל להפוך את זה לתנועה במחשב (נגיד כדור שעושה אותם תנועות) איפה אני מתחיל?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
2 מגה זאת סתם דוגמא בגדול אני רוצה להגביל אותו סתם לקילו בייט מסויים
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
היי, הורדתי את Codeblocks וניסיתי לתכנת ולהריץ בו תכנית לדוגמה. © כשאני מנסה להפעיל את הקומפיילר או הדיבגר אני מקבל הודעת שגיאה האומרת שהם לא מוגדרים. הורדתי את הגרסא שלפי מה שהבנתי אמורה לבוא ביחד איתם. אני זקוק לעזרתכם, אני צריך את התוכנה לצרכי לימודים. תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מחפש המלצה לספרים בעברית ללימוד שפות התיכנות הנ"ל אני בא מרקע תיכנותי עם שפות אסמבלר C++ וויזואל בייסיק ואת כל זה למדתי בעזרת ספרים ואינטרנט הייתי שמח אם למשהוא יש המלצה לספרים טובים ובעברית ללמידו השפות תיכנות הנ"ל רק שאלה של מתחילים בשפות תיכנות הנ"ל אפשר לבנות ישומים שלא קשורים לאינטרנט כמו תוכנה שבונים בויזואל בייסיק??? תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. כתוב הוראה אחת המדפיסה את כל האותיות הקטנות ותווי ההאסקי שלהן 2 . TAV1 TAV2 הם שני תווים (טיפוסם CHAR ) שכל אחד מהם מכיל ספרה . כתוב הוראה המאחסנת במשתנה NUM (שטיפוסו INT ) את המספר משני תווים אלו בסדר הבא לדוגמא TAV1= '1' TAV2='2' M אז NUM=1221 אשמח לתשובות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
להלן התרגיל: List<int> lst = new List<int>(); lst.Insert(null, 10); Node<int> pos = lst.Insert(null, -5); lst.Insert(lst.GetFirst(), 17); pos = lst.Insert(pos, 8); lst.Insert(null, pos.GetInfo()); Console.WriteLine(lst); מה שאני צריך זה שרטוט שמסביר שלב שלב את התרגיל. תודה עומר.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיצד ניתן להוסיף אופציה בסייר הווינדוז, שכאשר תלחץ עליה היא תפעיל את התוכנה שלי + מיקום לקובץ שממנו הפעילו אותו. (בדומה ל-WinRAR ו-Winamp וכדומה...) תודה ושבוע טוב אנשים.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי אני מנסה להקים אתר לעסק קטן שהקמתי. אחרי הרבה מאוד אתרים ישראלים ל"בניית אתרים חינם" די התייאשתי ועברתי לחפש בחו"ל. את האתר .weebly.com דווקא אהבתי אבל חסרים לי שם כל מני דברים (נגן מובנה, אופציה להעלות תמונות מפיקסה ולא מפליקר ..). האם אתם מכירים אתרים לבניית אתרים חינם שיהיו לי ידידותיים כמו .weebly.com?? (אין לי ידע בבניית אתרים ולכן אני צריך אתר שיהיה כמה שיותר נוח.) מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה ושבוע טוב!
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, בקרוב אתחיל את הקורס "מבוא למדעי המחשב", אני רוצה להיוועץ בכם לגבי סביבת עבודה מומלצת. לא נראה לי שלתכנות בקורס הזה דרוש איזה כלי מתקדם במיוחד, אני מחפש את הנוח ביותר עם הממשק הטוב ביותר. האם יש סיבה לעבור ללינוקס? אם לא, אשמח לקבל המלצות לסביבת עבודה טובה לווינדוס, לא משנה אם כלי אחד או קומפיילר, עורך טקסט וכו' בנפרד. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום אני כותב פרוייקט שנתי בasp.net. יצרתי gridview ששולף מידע מSQL, מה שאני מעונייך לעשות זה לבחור את אחת השורות (איפשרתי select) ולקבל את האובייקט שבחרתי (ולא את המפתח). למשל אם יש לי טבלת סטודנטים ובחרתי סטודנט, אז אני רוצה לתוך משתנה מסוג סטודנט להכניס את הסטודנט שבחרתי. איך אני יכול לעשות את זה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
למשל אני כותב בטקסט בוקס www.hwzone.co.il זה יכניס תכתובת הזאת או שאני עושה דבר כזה www.hwzone.co.il?textbox.text רק שהתוכןTEXTBOX.TEXT יהיה מה שאני מכניס בטקסבוקס ולא TEXTBOX.TEXT
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שאלה כללית: אם נעשה פונקציה לגלות איבר בסדרת פיבונצ'י (זה שכל איבר שווה לסכום השניים שלפניו) המבוססת על רקורסיה, נסו לחשב את האיבר ה90... לי יש 6GB ומעבד i920, באיבר ה40 הוא כבר מתחיל לחשב ממש לאט ולהעלות תוצאות בקצב של פעם בחצי דקה ואחר עולה לפעם בדקה.. ועולה ועולה בקיצור לאט פחד. לכאורה אני מניח שהמחשב ממש מתאמץ, אבל מבחינה בtask manager רק 2.35GB זיכרון בשימוש, וניצול המעבד הוא רק 12%-14%. מה שווה כל ההתפתחות הטכנולוגית בחומרה אם היא פשוט לא יודעת מתי עליה לפעול בשיא הכוח?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מנסה לבדוק האם מחסנית אחת מוכלת בשניה אבל אני לא מצליח לעשות את זה.. אני חושב שצריך מחסנית עזר, אני צודק? תודה
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום ברשותי טופס html של חברת נסיעות ברצוני לערוך את הטופס ולאפשר אופציה של נוסע אחד (כרגע יש בטופס אופציה פתוחה של 3 נוסעים כברירית מחדל) ברצוני לערוך את זה שבראש הטופס יהיה אפשרות לבחור מס' נוסעים והטופס יפתח אותם באופן אוטומטי ויציג את השורות שנבחרו כתנאי לבחירת מס' הנוסעים מצורף קובץ המקור של טופס הנסיעות הנ"ל אשמח אם תוכלו לעזור לי לערוך אותו מצורף קובץ ה html http://www.f2h.co.il/1936007626355
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
-
שלום קיבלתי הצעת עבודה לבנות אתר html לחברה שמארגנת טיולים לחול הם דורשים אתר בסיסי של html ושאלו אותי כמה אני רוצה לקחת קצת קשה לי להעריך את המחיר אשמח אם תוכלו לעזור לי בברכה, רז
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב סקריפט על VMS VAX (קובץ COM) שפעל בערך ככה: קרא קלט מקובץ קלט צור קובץ COM נוסף עם תוכן הקלט עשה לקובץ שנכתב SUBMIT ל BATCH QUEUE חכה עד שהקובץ יסיים לרוץ (בדיקה ע"י F$GETQUI) עשה משהו עם הפלט שהקובץ יצר עבור לקלט הבא... הבעיה היא שנראה כאילו הJOB שנוצר תקוע בתור ולא מסיים (מתחיל?) לרוץ עד שאני קוטע את הסקריפט. יש למישהו עצה מה אני עושה לא נכון, או לפחות הפניה למקום שאפשר לשאול?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך מי נגד מי בחומר הזה. להלן כמה שורות קוד ולאחר מכן אני אסביר את הבעיה בהבנה שלי. List<int> numList=new List<int>(); Node<int> pos=numList.Getfirst(); for(int i=0;i<3;i++) pos=numList.Insert(pos,i); את השורה הראשונה די ברורה יצירת רשימה של מספרים שלמים. השורה השנייה לא ברורה לי.מה זה NODE ולגבי הפונקציה של ה GETFIRST הוא מחזיר את המיקום הראשון של הרשימה?,אם כן אז הוא מחזיר 0 או NULL.מה זה NULL. לגבי ההכנסה של הערכים איך התוצאה תיראה. בקיצור אני לא מבין מה הולך פה ואני אשמח לעזרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני ניגש מחר למבחן במל"מ ... C .. מותר להביא דף נוסחאות לרשום בו מה שרוצים ... יש הצעות למה לכתוב בו?
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
אני יודע לעשות חיפוש בגרנד ויאו..אבל אני רוצה לעשות מנוע חיפוש במאסטר פיג'..שיפתח דף חדש עם תוצאות החיפוש.. איך עושים זאת.. ניסיתי בQUTRYSTRING.. אבל לא הצלחתי לעשות כלום.. מישהו יכול לכוון אותי?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-