עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by rachelig555,

כתבתי קוד שאמורה ךהוציא מילה ממשפט עך פניו זה נראה טוב אבל שאני מריצה מופחע ההודעה הבאה Unhandled exception at 0x55AF2C23 (ucrtbased.dll) in linux_c_1.exe: 0xC0000005: Access violation writing location 0x009D7BF4. חדשה בתחום אשמח לעזרה #include<stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> char** stringTowords(char *setOfWords) { if (setOfWords == NULL) return NULL; int counterWords = 0,w=0; //printf("%s\n", setOfWords); char* copy =(char*)malloc(sizeof(char)*strlen(setOfWords+1)) ;//הקצאת זיכרון לצורך העתקת המחרוזת המקורית strcpy(copy,setOfWords); //printf("…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Dark Respect,

אני רוצה שתוכנת הVB שלי תשלח פקודות לCMD איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by assaf990,

אני לא יודע בדיוק מה לחפש, אבל זה מה שאני צריך: לאחסן קבצים בשרת ברשת, ואז לגשת אליהם דרך כתובת FTP. האם יש שירות כזה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dsane,

יש לי את התוכנה הנ"ל ובבית ספר אנחנו לומדים עם גרסת הדוס הפשוטה מה ההבדלים ביניהם? מבחינת תכנות ומבחינת הפעלת התוכנה אם יש למישהוא איזשהיא חוברת הוראות זה יהיה נחמד

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by the_reaper123,

התחלתי ללמוד C# והגעתי לנושא delegate ואני לא מבין מה זה אומר, מישהו יכול בבקשה להסביר לי בקצרה או להפנות אותי לאיפשהו שיסביר את הנושא... תודה מראש לעוזרים

6. שלום לכולם מזה זמן מה, אני מנסה לכתוב תכנית פשוטה, המקבלת פריט בודד ל"מיניבר", כאשר הפריט כולל שם, וכמות(השדות מוגדרים בתוך מבנה). העניין הוא, שהמהדר(dev c++), מקמפל את הקוד בהצלחה ואף מריץ אותו, אך ברגע שאני מזין את הערכים הרצויים-התוכנית קורסת(הודעת שגיאה של מערכת ההפעלה הגורסת כי על התכנית להיסגר). כמובן-שללתי את האפשרות כי מדובר בבעיה במחשב הספציפי עליו אני עובד, הבעיה חוזרת על עצמה גם במחשב אחר. אשמח אם תעזרו לי להבין את שורש הבעיה #include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> struct minibar { char name[10]; int num; }; typedef struct minibar minibar; void scanf_item(minibar *p) { minibar *t = (minibar *)malloc(sizeof(minibar…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by AvlK,

שלום אני משתמש ב rainmeter ואחת מהאפליקציות מציגה את מזג האוויר עכשיו צריך לקנפג אותה כדי שיציג את אזור האזור שלנו , אחרי חיפוש הגעתי להסבר הזה : http://docs.rainmeter.net/tips/webparser-weather-location-code אני מבין מה צריך לעשות ויש לי את הקוד של אזור הזמן שלי אבל אני לא מוצא איפה לערוך בקובץ של האפליקציה. [Rainmeter] Author=P2C | toastbrotpascal.deviantart.com Update=1000 @include="#SKINSPATH#\ABP\Variables.txt" @include2="#SKINSPATH#\ABP\Resources\#Skin#\Colors.txt" [Variables] Closed=0 Open=1 [BG] Meter=IMAGE ImageName=WeatherBG.png Path="#SKINSPATH#\ABP\Resources\#Skin#" [BG2] Meter=IMAGE ImageName=WeatherBG2.png Path="#SKINSPATH#\ABP\Resources\#Skin#" Y=115 Hi…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. זה מתחיל ברמה הבסיסית קוד לדוגמא שאמור לעבוד import java.io.IOException; import org.flightgear.fgfsclient.FGFSConnection; public class Try { public static void main(String[] args) throws IOException { FGFSConnection f = new FGFSConnection("localhost", 9000); System.out.println("connected"); } } אני מקבל את הודעת השגיאה: Exception in thread "main" java.net.ConnectException: Connection refused: connect at java.net.DualStackPlainSocketImpl.connect0(Native Method) at java.net.DualStackPlainSocketImpl.socketConnect(Unknown Source) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.doConnect(Unknown Source) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connectToAd…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כל פעם שאני פותח את asp.net אני צריך לעשות rebuild על הדף אחרת הוא לא מכיר בcode behind את האלמנטים שהגדרתי כrunat server ואז אני עושה ריבילד ואין לי errors על אותם אלמנטים וגם לפעמים שאני רושם את השם של אותו אלמנט הוא לא מכיר לי אותו רק אחרי שאני עושה ריבילד למה זה ? זה מעצבן למה אני צריך לעשות כל הזמן ריבילד בשביל שהוא יכיר לי אותם איך אני מסדר את זה כל פעם שאני פותח את הפרויקט הcode behind נראה ככה עד שאני עושה רענון, למה זה ? למה הוא לא מסתנכרן כמו שצריך ולמה גם אחרי הrebuild הוא לא מזהה לי חלק מהאלמנטים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shaithebest,

שגיאה: - רכיב אינו נמצא לא ניתן לגשת לדף זה מכיוון ש: 1. פג תוקפו של ה- bookmark/favourite 2. מנוע חיפוש אשר מכיל רישומי אשר שפגו תוקפם 3. כתובת שגויה 4. אין גישה לדף זה 5. משאב מבוקש אינו נמצא 6. שגיאה התרחשה בזמן ביצוע הבקשה יש לנסות את אחד הדפים: מה זה אומר? כל קבצי גומלה נמצאים בתיקיית blog באתר ואני מנסה להכנס עם הכתובת /blog זה עבד בעבר שראיתי את הטמפלייט ברירת מחדל של גומלה ועכשיו אני מקבל את השגיאה הזו.מה זה????איך מסדרים את זה??? הפאנל ניהול עולה תקין והאתר עצמו גם אבל מה קרה עם כל הקונטנט שנמצא בתיקיית בלוג?איך מסדרים את השגיאה הזו??? ראיתי בפורום גומלה שלמישהו היתה אותה בעיה: כנראה שבגלל ששיניתי לתפריט אחר ולא סימנתי פריט שהוא ברירת מחדל אז זה הופיע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by night-fire,

שלום, שנה הבאה אני הולך לתיכון למגמת מחשבים ותיכנות ולפי העלון ששלחו לי בדואר ילמדו אותנו C# ו-V.B הייתי רוצה מדריכים בעברית לשפות האלו בבקשה ..:] תודה רבה מראש :]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by mango H,

שלום, קיבלנו שאלה במערכים והסתבכתי בחלק אחד בשאלה: ביקשו תוכנית שתגריל מספרים אקראיים בין -100 איך אני עושה מספרים אקראיים? הבנתי שיש ספרייה לזה אבל איך משתמשים בה? תוודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם אני כותב עכשיו פרוייקט C# asp.net web Application ואמרו לי שאני צריך לשלוח אימיילים דרך exchange server ושיהיה גם IMAP חיפשתי קצת על זה..לא מצאתי כמעט קוד איך לשלוח אימיילים... והאמת שגם אם הייתי מוצא קוד אין לי מושג איך לשלב אותו?... בקוד של ה C# ? או ב ASP.NET ? .. איך בדיוק אני עושה את זה ? אז באתי לכאן מקווה שתעזרו לי אפילו בקצת.. תודה וחג שמח..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by gif,

לא ניסחתי את עצמי כל כך טוב בכותרת ,לא מצאתי משהו שיתאים.... אני צריך להכין תוכנית (שפת C ) שאם המשתמש יכניס פקודה מהמקלדת למשל הוא יכניס את האות Z אז הפלט יהיה לו את המילה הכי ניגודית לה(האות A.כמו אתב"ש...) אבל את זה אני יודע לעשות...(עם פקודות IF וכו...) אבל הבעיה העיקרית שלי היא כזאת: אני רוצה להכין תוכנית שאם אני יכניס טקסט ולא תו בודד אז הוא יהפוך לי את כל הטקסט לאתב"ש למשל:אם אני כותב לו כך: ZZZZ אז יצא לי:AAAA ואז זה ידפיס לי את כל הטקסט הפוך(אתב"ש...) ולא שאני אצתרך להכניס תו בודד כל פעם. אז אני צריך שאתם תעזרו לי לכתוב את התוכנית או שלפחות תביאו לי רמזים\פקודות שיעזרו לי\שיטות וכו... הבנתם אותי? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שבת שלום החלטתי שהתעסקות עם תחום החומרה- שמתעדכן כל שני וחמישי, ואוברקלוק והבנה בסיסית(או קצת יותר) של איך מחשב עובד, מה בדיוק קורה שם וכו'- אני כבר שולט היטב(+ או -) בכל מקרה- אני רוצה להתחיל להתעסק קצת עם תכנות... אני יודע בערך מה מהות הצופן הבינארי, ויש לי ידע ברמה של 5 י"חל כיתה י' (וטיפה יותר... ואני אוהב לשבור את הראש עם בעיות קשות) אשמח םא תתנו לי קצת רקע על הנושא מה הם בעצם קודים שונים של תכנות? איך "פורצים" למחשב(ולא עם תוכנות)? מהן פרצות אבטחה? וכל דבר שיוכל לעזור... מודה לכם מאוד, נדב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, ביום חמישי הקרוב תהיה לי בחינת מתכונת בעיצוב תוכנה, ולקראת המתכונת/בגרות אני מנסה ללקט חומר עזר בשביל הבחינה, כאמור: בעיקר אלגוריתמים. האלגוריתמים שאני צריך הם בעיקר אלגוריתמים שפועלים על טנ"מים שימושיים (stack,list, binary tree, queue) וביניהם: מיון, מיזוג, חיפוש ובעיקרון כל דבר שיכול להיות מועיל בפיתרון בחינות בגרות. האם מישהו מכם מכיר אתר/אוסף/ספר שבו ישנו אוסף כזה של אלגוריתמים? תודה רבה רבה לכל המגיבים, זו אחת הבחינות החשובות בקריירה שלי בתיכון. נ..ב גם אלגוריתמים לבחינה במדעי המחשב א' יתקבלו בברכה... ואם יש לכם דברים שאתם השתמשתם בבגרות שלך בבקשה תשלחו לי לאימייל, או שתעלו את זה לאתר. האימייל שלי רשום בפרופיל.... האימייל שלי זה avinoam שטרודל gmail נקודה…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by arielman22,

שלום יש לי כרגע טופס שאחד האלמנטים שיש בו הוא timer, שגורם לכפתור ספציפי בטופס כל שנייה לערך להילחץ (ומין הסתם לחיצה על הכפתור מבצעת מספר פעולות). לצורך העניין אין לי כרגע מגבלת זמן לתוכנית, הטיימר מופעל דיי בתחילת הריצה, ומופסק ממש לקראת סוף התוכנית. השאלה היא: במהלך כל הזמן הריצה של התוכנית, האם ניתן לבצע פעולות נוספות כשה timer רץ ברקע? אריאל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by shoshana,

האם משהוא יודע כיצד ניתן להפוך מחרוזת בC# לUpperCase ולהיפך, וכן איך ניתן לבדוק על מחרוזת אם היא בפורמט UpperCase או להיפך די דחוף!! תודה מראש ??? ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by asichen,

היי מישהו יכול אולי לסדר לי את הטבלאות הבאות כך שהטבלה האמצעית שכתוב עליה עמוד ראשי והטבלה הימנית שכתוב עליה YNET מבזקי יהיו למעלה בשורה של הטבלה השמאלית הראשונה...? הנה הקוד: <!-- left table --> <table border="0" align="right"> <table width="25%" align="left" cellpadding="0" cellspacing="0" bgcolor="#F7F8F8" summary=""> <td align="center" height="270" background="images/pas03-2.gif"><div style="border: 3px solid; color:#E6E8E8; padding: px; width: 100%; height: 100%;"><font class="lien"><center> פרסומות</center></font></style></table> </td> </tr> </table><br><br><…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by smdsjd,

קודם כל אני מתנצל שאני חורג מכללי הקוד, הקוד פשוט עצום, יש בכל זאת צורך להדביק אותו פה? דבר שני, יש לי את השורה הזאת: String x; if (x="yes" || "YES" || "Yes") כאשר השורה השנייה מסומנת לי והשגיאה היא: operator || cannot be applied to boolean java.lang.string אם לא זה, אז מה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by bendix,

אני לא מצליח לקלוט את החשבון הבינארי - ממש סתום בקטע, האם יש למישהוא מידע על אתר אינטרנט שעוסק בנושא בשפה עממית או כל עצה אחרת בנידון.... תבורכו כולכם על כל עזרה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shaithebest,

שאלה מטומטת מצטער נדפק לי השכל עם הפנקס רשימות של ווינדוס ואני לא מצליח להעביר את הסמן לצד שמאל של הדף אני מנסה להקים את בספרדית וכשהסמן בצד ימין הכל יוצא לי הפוך כבר כמה ימים אני שובר את הראש ולא מצליח לשנות את זה בינתיים אני כותב על וורד ומעתיק לפנקס איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Omer Michleviz,

אין לי כל כך מושג אותם..אשמח לעזרה..

24. Started by doker,

אפשר למחוק הסתדרתי תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by 00000,

היה לי אתר על השרת הפנימי (במחשב - xampp) ועשיתי פונקציית Inclue מתוך index.php, והכל היה טוב. <?php include('start.txt'); ?> <?php include('end.txt'); ?> כשהעליתי הכל לאינטרנט (דרך bluehost.com - בכסף וכמובן עם דומיין), העמוד הראשי כותב לי: Warning: include(start.txt) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home1/***/public_html/index.php on line 1 Warning: include() [function.include]: Failed opening 'start.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home1/***/public_html/index.php on line 1 איפה שכתוב [function.include] יש קישור, כשאני נכנס לקישור זה מה שכתוב: Not Found The requested UR…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.