תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
מסיבות לא מובנות כשאני משתמש בה, התוכנית קורסת בזמן ריצה (או שאני מקבל שגיאה מוזרה מהvisual studio) אם אני לא מוסיף 1 לגודל המערך החדש. נגיד רציתי לעשות realloc למערך שהגודל החדש שלו יהיה 4, אם אני לא אתן לו 5 אני אקבל (ברוב המקרים, זה אפילו לא חד משמעי) איזה שגיאה מוזרה או קריסה. לאו דווקא מחרוזות, אפילו struct חדש שאני יוצר. לא שמתי לב בפעמים הקודמות, אבל עכשיו זה קרס כשנסיתי להקטין את המערך (להעיף את התאים הריקים) זה אמור לעבוד ככה? יש חלופה לפונקציה הזאת? עריכה : הוספתי תמונה של השגיאה הנוכחית. היא קופצת רק אם אני לא רושם בrealloc גודל שלפחות גדול ב1 מהמערך החדש. נסיתי לעשות project חדש אבל זה לא עזר [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז אוקי, אין לי מושג מה עושים, אבל לפי מה שהבנתי אם אני רוצה את הבסיס, בלי לתכנת ולשנות את הדברים זה אמור להיות ממש קל להשתמש בזה, אז השאלה שלי מה אני עושה, ואיך? אני צריך את כל הצעדים מהתחלה, אני יודע שזאת דרישה גדולה מידי אבל אם למישהו יש את הסבלנות או את האתר שיסביר לי איך לעשות את זה אני יעריך את זה. תודה רבה מראש, אביעד. נ.ב. אין לי שום ידע אף לא בסיסי בתיכנות וניהול אתר אינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי תוכנית java שיוצרת קובץ html. הקובץ הזה הוא למעשה טבלה, שאני מתייחס לכל תא בה בתור פיקסל וצובע אותו בצבע. יוצא לי קובץ די גדול - קצת יותר מ-2 מגה. עכשיו בשביל שאני אוכל להשתמש בקובץ הזה והוא לא יהיה גדול מידי ויהיה נוח להכניס אותו למצגות וכו', אני רוצה להפוך אותו לתמונה. אז זו בעצם הבעיה: איך הופכים דף html לתמונה?? חשבתי על print screen אבל התמונה יותר גדולה מהגודל של המסך אז אני אצטרך לעשות את זה בחלקים ולהדביק וזה סתם ייצא מגעיל. חיפשתי המון ברשת אבל כל מה שמצאתי זה תוכנות שעולות כסף או כאלה שאם לא עושים להם registration הן שמות כל מיני דברים מעצבנים בתמונה (אני מעדיף לא להשתמש בתוכנות גנובות כי זה לצרכים אקדמיים). אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הי אני מנסה להפוך מטריצה 2000X2000 ב VBA (אקסל) אני לא יכול לעשות זאת בתוך חוברת העבודה כיוון ש אקסל מוגבל ל 256 עמודות. אני לא מצליח להפעיל את הפונקציה של דף העבודה Minverse בתוך הקוד. פתרון מבחינתי יהיה או שינוי גודל חוברת העבודה או הפעלה של הפונקציה Minvers בתוך הקוד. למישהו יש מושג? תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני אמור לקלוט מספר ולהציג אותו בהקסדצימלי. הצלחתי לעשות את התוכנית אבל יש לי בעיה להעביר את המספרים בסוף לאותיות, דוגמא: אם אני מכניס את המספר 125 אני אמור לקבל 7D אבל אני לא המרתי את ה-13 שאני מקבל ל-D אז זה מציג לי אותו כ-713, השאלה שלי היא איך אחרי שאני קולט את כל הספרות למערך אני יכול להגיד למערך שאם למשל באינדקס i=2 יש את המספר 10 אז שיכניס לתוכו את A ? אני אמור להשתמש בסטרינג או משהו ? using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T200 { class Program { static void Main(string[] args) { int num = int.Parse(Console.ReadLine()); int count = 0; //define array int[] hexad…
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני צריך להפוך מערך דו מימדי פעם אחת נגד כיוון השעון ולהחזיר את המערך החדש. עשיתי משהו אבל יש לי באג ואני לא מצליח להבין מהו (בעיקרון אני יוצא מגבולות המערך אבל אני לא מצליח לגלות איפה): _matrix זה המערך הדו מימדי הישן שלי. public Matrix rotate() { int row = _matrix.length; int col = _matrix[0].length; Matrix newArr = new Matrix(col, row); for (int i = 0; i < _matrix.length; i++) { for (int j = _matrix[0].length - 1; j >= 0; j--) { newArr._matrix[i][_matrix[0].length - 1 - j] = _matrix[i][j]; } } return newArr; }
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מערך שבכל תא יש מספר אבל זה מערך שנקלט באמצעות הפונקציה ()gets ולכן הוא מערך של תווים אני רוצה להפוך/להעביר למערך שהוא מסוג int את התאים כמו שהם כלומר שאם בתא 0 של המערך X יש את הערך "4" אז בתא 0 של המערך Y יהיה את הערך 4 . איך עושים את זה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, במסגרת פרוייקט שאני עושה בC# אני צריך להפוך פוליגון לקבוצת משולשים. הפוליגון יכול להיות קמור או קעור.(עבור קמור אין בעיה, הבעיה היא עבור קעור). רציתי לדעת האם יש ספרייה מוכנה בBCL שמאפשרת לעשות את זה בקלות ויעילות. אם לא, אשמח לקבל קישורים למקורות בנושא(חיפוש בגוגל תחת מילת החיפוש polygon trianglize לא העלה הרבה). אם ידוע לכם על תוכנה חיצונית שמאפשרת לעשות את זה, אודה לכם אם תרשמו את שמה. לא אכפת לי לבצע את ההמרה מחוץ לתוכנית שאני בונה, ולקרוא את הנתונים לאחר מכן מקובץ. תודה, אופיר תדמור.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עושה את צעדי הראשונים בג'אווה, ומשהו קטן מסקרן אותי. האם ניתן לקחת תוכנית שכתבתי בג'אווה, ולקמפל אותה לקובץ EXE, אבל באופן כזה שלא יהיה צורך להתקין את סביבת העבודה של ג'אווה (ה-Runtime Environment) על המחשב המריץ את התוכנית? (אם כן, איך?)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, כתבתי שורת קוד מאוד קצרה שסופרת מ1 עד 10 ואני רוצה שזה יוצג בדף HTML, איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה לכתוב תוכנה שהופכת את שמות הקבצים והתאגים של קבצי MP3 על מנת שיראו היטב בנגני IRIVER כשתצא התמיכה בעברית (הפוכה) בקרוב. כרגע התוכנה עובדת, אבל רק לקבצים בודדים... אני רוצה להרחיב אותה עבור WILDCARDS כלומר *,? וכן תמיכה רקורסיבית בספריות. למישהו יש רעיון/פונקציה מוכנה שיכולה לעזור לי ? בתודה מראש. #include <iostream.h> #include <string.h> #include <stdio.h> #define MAX 1024 bool is_shemi (char ch) { return ((ch>='א') && (ch<='ת')); } void hebrev(const char* st, char* st2) { int i,j,l,len; len=strlen(st)-1; st2[len+1]=0; if ((st[len-3]=='.')&&((st[len-2]=='m')||(st[len-2]=='M'))&&((st…
-
- 22 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
יש למישהו נסיון עם הוספת אפשרות הרשמה לתוכנה, ועד שלא נרשמים התוכנה זמינה רק ל-X ימים? אני לא מדבר על איך להצפין ולהפוך מידע לקוד או ההיפך - זה כבר דיון אחר. אני מדבר על איך/איפה לשמור את המידע של המשתמש במקרה והוא אכן נרשם, כי אם זה במקום ברור מדי אז אפשר פשוט להכנס לשם ולשנות ערכים וככה "להרשם" ידנית. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
בכתובת הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=8e8d2b59db1a3deefdf60c4e8afb880a&topic=111959.10 קראתי את המדריך, מה שלא הצלחתי לעשות זה לראות בפועל את הקוד הבינארי, אני צריך להפוך תמונה שחור לבן (טביעת אצבע) לקוד בינארי, כך שכל טביעת אצבע תשמש אותי כמפתח ראשי במאגר נתונים. אם יש למישהו רעיון אני אשמח לשמוע. בתודה שלומי
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים! רציתי לדעת כיצד הופכים תמונות לבינאריות כדי להשתמש בהם ב-C. המורה שלנו שהוא המנחה פרויקט אמר לנו לשלוח לו אותם ושהוא יבצע את ההמרה, אבל מכיוון שיש לי לא מעט תמונות ואני לא רוצה לחכות שהוא יעשה את זה כל פעם שאני רוצה להשתמש בתמונה, רציתי לקבל ממכם הסבר. *באיזה פורמט צריכות להיות התמונות להמרה? (BMP?) *איזה תוכנה מבצעת זאת? *אחרי ההמרה, כיצד אני משתמש בתמונה ב-C? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך הופכים קובץ תמונה מסוג BMP לקובץ טקסט עם תווי ASCII, שבפונט מספיק קטן רואים תמונה?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
איך אני יכול להפוך תוכנית שסיימתי לכתוב לקובץ EXE ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לא מצליח להבין את הבעיה של הפניה מעגלית במבנה הטבלאי הבא: אם יש קשר בין טבלת MEMBER CLAIMS לטבלת MEMBER דרך העמודה MEMBER KEY, ובנוסף לכך אם יש קשר בין טבלת MEMBER לטבלת POSTAL CODE דרך העמודה POSTAL CODE למה זה יוצר הפניה מעגלית - כל טבלה מקבלת נתונים רלוונטיים מטבלה אחרת. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את הבעיתיות הלוגית פה בנתונים? תודה 🙏
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לאחר קורס קל ושטחי על עולם המחשב, ארצה לדעת יותר על נושא המתג החשמלי שבמעבד (ועקרון ה On, Off החשמלי). מה בדיוק קורה שם, ואיך? אשמח לקבל לינק, או הפנייה לספר, לסרט, או כל דבר אחר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
היי, יש לי אתר ב WIX.COM כרגע לאתר יש כתובת דומיין באנגלית שמפנה אליו. קניתי לאחרונה כתובת גם בעברית, ואני מעוניין שגם היא תפנה אל האתר. איך אני עושה את זה? תודה על העזרה :-)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין בקוד page redirect ב javascript אני מניח. אני רוצה הפנייה באם סרט שהינו embedded מיוטיוב למשל איננו מנגן. הווה אומר: דף html ובו embed code של יוטיוב. הסרט מנגן - הדף נשאר סטטי. הסרט איננו מנגן משך x שניות - מופעל redirect לדף x. תודה על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
איך אני יכול להפסיק את ההנפשה של תמונה ב- VB.NET?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
איך אני יכול להפעיל על האתר שלי עיצוב מוכן ? האתר בנוי ב HTML+VB.NET יש לי קובץ psd/css/html ואת תיקיית התמונות
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, מותקנת אצלי ויסטה 64 ביט כבר תקופה מאוד ארוכה, לאחרונה התחלתי לעשות קורס בשם "מבוא לשפת C" ולאחר התקנת תוכנת C נתקלתי בבעיית תאימות, מערכת ההפעלה פשוט כותבת לי שאין אפשרות להפעיל את התוכנה. אני לא מעוניין לפרמט את המחשב ולעבור להשתמש במערכת הפעלה 32 ביט רק בגלל קורס אחד שעליי ללמוד. האם יש פיתרון לבעיה? ניסיתי את DOSBOX שעבד סך הכול בסדר עד שהייתי צריך להריץ את התוכנית שכתבתי ובשלב הזה הוא לא הבין על איזה "STDIO.H" אני מדבר ונתן לי הרבה שגיאות. מה ניתן לעשות בנידון? בתודה מראש לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנת ב-C# ואני רוצה ליצור event. העניין הוא, ש-events רגילים בדוט-נט מוגדרים לקרוא למתודה מסויימת. אני רוצה משהו קצת שונה, אני רוצה שבנקודה כלשהי בתוכנית, התוכנית "תלך לישון" עד שהאירוע מתרחש, ואז תמשיך כרגיל (בלי לקפוץ למתודה אחרת). מי שמכיר, ב-c יש משהו דומה עם אירועים של מע' ההפעלה והפונ' WaitForSingleObject. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-