תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום! סידרתי את הpath, אבל משום מה כל פעם שאני מנסה לקמפל הוא אומר לי javac is not recognized as an internal or external command, operable program or bact file קיצר הוא לא מזהה אותו, לא יודע למה. הפת הוא זה, אולי לא קישרתי נכון? C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_11\bin\javac.exe
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבצע את הפעולות הבאות ב-CMD או בעזרת סקריפט: 1. כניסה ל-control panel 2. כניסה Network Connections 3. בחירה ב- Next 4. בחירה באפשרות הרביעית (האחרונה בעצם) 5. בחירה באפשרות השנייה (האחרונה בעצם) 6. בחירה באפשרות השנייה (האחרונה בעצם) 7. בחירה ב- Next 8. בחירה ב- Next 7. בחירה ב- Finish במילים אחרות, ליצור חיבור למחשב אחר כ-Guest האם הדבר אפשרי? אודה לעזרה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
א. מהו האלגוריתים לפיתרון בעיית מגדלי האנוי? ב. יש דרך קצרה יותר ללא שימוש בריקורסיה?
-
- 12 תגובות
- 12k צפיות
-
-
שלום ברצוני ליצור מערכת סקרים לאתר שלי. חשבתי על רעיון כזה: ני יוצר שתי טבלאות במסד poll poll_answers שיהיו קשורים לפי id ו pid הבעיה שלי מתחילה פה: איך אני יכול ליצור חסימה שמשתמש מסויים שכבר הצביע לא יצביע פעמיים או יותר? איך אני יוצר גראף תוצאות בלי שימוש ב GD? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
$movie=file_get_contents('[url]http://youtu.be/QH2-TGUlwu4'[/url]); header("Content-type:application/x-shockwave-flash"); echo $movie; ?> <?php אני לא מבין למה זה לא עובד (((יש למשהו מושג למה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי את הקוד הבא: http://pastebin.com/xiM829GJ השגיאה שאני מקבל היא An unhandled exception of type 'System.NullReferenceException' occurred in ConsoleApplication2.exe TheFormText = activeForm.ActiveMdiChild.Text.ToString(); וזה קורה בשורה הזאת: אני מבין שיש null אבל איך לסדר את זה <? אשמח אם מישהו יוכל לתקן לי
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
לא בטוח שזה קשור לכאן, אבל מקווה שיהיה מישהו שיוכל לעזור. רציתי לדעת איך עושים תמונה שתהיה בה ספירה לאחור דינמית, כלומר תמונה שאוכל להכניס באמצע דף HTML שיהיה כתוב בה למשל: [glow=yellow,2,300]חופש פסח נגמר עוד X ימים, X שעות ו-X שניות[/glow] (למי שיודע למה אני מתכוון, ראיתי דברים דומים בחתימות של אנשים פה בפורומים בסגנון של: משתחרר או מתגייס עוד X זמן וכדומה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
הנתונים שמורים בקובץ TXT כגון 46 2.320 37.600 24.080 23 12 07:05:44 15:27:37 07:00-19:00 1
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה שכל המספרים האלו: 8 9 4 4 1 4 7 6 5 3 9 10 4 2 2 6 1 7 10 2 8 6 8 8 6 4 3 8 7 6 5 1 9 8 4 2 10 4 7 1 4 2 6 2 5 8 1 2 8 10 6 4 8 2 7 4 4 8 2 8 10 8 3 7 7 5 5 10 5 3 5 5 10 2 3 6 9 9 9 2 4 7 8 8 2 1 5 10 3 9 10 3 4 4 9 4 4 3 1 10 יהיו בתוך משתנה אחד אבל כל פעם מספר אחד יבחר שפה:BATCH
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום. אני מפתח Java/J2EE וחשבתי לקנות נטבוק לפיתוח קל כשאני בנסיעה. מישהו יכול לתת חוות דעת מניסיון האם זה אפשרי? האם המחשב יהיה מספיק מהיר ולא יגמגם בתנאים הבאים: לבמקום להשתמש בIDE אשתמש בעורך כמו notepad++ ולקומפילציה אשתמש בכלי BUILD כגון MAVEN. עבור שרת WEB חשבתי על TOMCAT, וDB משהו קליל כמו SQLite או H2. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לאחר שהצלחתי לנגן קבצי WAV מלאים, זנחתי את רעיון הMP3 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=192426.0 כרגע אני מצליח לנגן שירים באורך מלא, והכל טוב ויפה. אני רוצה לבצע פעולה מסויימת (ניגון שיר נוסף), אבל רק אחרי שהשיר הראשון מתנגן. חיפשתי באינטרנט, ואני לא מצליח למצוא מאפיין כלשהו כמו EOF, סיום AUDIO STREAM או משהו כזה. אודה למי שיוכל לעזור לי או להפנות אותי למקום הנכון. אביעד
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם! התחלתי ללמוד לבד MYSQL ו PHP. סתם בשביל ללמוד אני בונה אתר ואני רוצה שהתוכן שלו יוצג רק למשתמשים רשומים. הרשימה של המשתמשים תהיה בטבלה בבסיס בנתונים. השאלה שלי היא, כדי שמשתמש יוכל להיכנס לחשבון שלו, הוא צריך גישה לבסיס נתונים, אז איך אני אמור להגדיר כל דף PHP? עם כניסה של ROOT לבסיס נתונים ואז לבצע בדיקה של שם המשתמש והססמא? ככה אמורים לעשות את זה? זה בטוח? הכוונה שלי היא שבכל עמוד אני צריך לשים את הקטע קוד הבא למשל?: <?php $user="root"; $host="localhost"; $password=12345"; $database="test"; $connection = mysql_connect($host,$user,$password); $db = mysql_select_db($database, $connection); ?> ואז אני מבצע את האימות של השם משתמש והססמא? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
איך מציגים תמונה ל2 שניות ב#C לפני שהתוכנית מתחילה, אני עובד עם FORM ו PAINT, אני רוצה שלפני שמה שרשום בPAINT יופעי שץופיע ץמונה ל2 שנית ואז הPAINT ירוץ רגיל
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור איזה בסיס נתונים של שחקני cs כאשר לכל שחקן יש מספר משלו ושתיהיה אפשרות להכניס לדוגמא מיספר עים שם של שחקן ושנניח כעבור חודש אני יקיש את המיספר והוא יתן לי את השם של השחקן ושתיהיה גם אופציה להוסיף לאותו מיספר כמה שמות של שחקנים ולעדכן את הנתונים וכאשר אני יעשה חיפוש על המספר המסוים הוא יתן לי את שמות השחקנים שמשתמשים במיספר זה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השתמשתי בפונקציה AnimateWindow: הצהרה: Private Declare Function AnimateWindow Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal dwTime As Long, ByVal dwFlags As Long) As Boolean Const AW_BLEND = &H80000 Const AWF_Hide = &H10000 Const AWF_Center = &H10 וב-form load: Private Sub Form_Load() AnimateWindow Me.hwnd, 1500, AWF_Center End Sub כשהפורם נפתח הוא נפתח בצבע שחור. לא משנה מה צבע הרקע. איך אני יכול לעשות שהוא יפתח בצבע הרקע או לחילופין בצבע אחר שאקבע מראש. תודה!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
http://stackoverflow.com/questions/3701646/how-to-add-to-the-pythonpath-in-windows-7 כאשר אני מנסה לכתוב את הנתיב של פייתון ב-SYSTEM VAR עם ערך של הנתיב תיקייה (שנמצא ב-APPS DATA) זה לא רץ דרך הCMD. יש לי גירסת python-3.5.2 וגם python-3.4.1.amd64 מותקנות (חלונות 10) מישהו יכול לסייע? קישור כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה RUN התוכנה יוצאת ישר כשההרצה מסתיימת איך אפשר לגרום ל הודעה "press any key to continue " להופיע? אין לי כח לעשות READKEY לכל קובץ שאני עובר עליו..
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, כרגע אני בשנה שנייה ללימודי הנדסאי תוכנה ואנחנו לומדים בין היתר java. הייתי רוצה ללמוד את השפה למטרת התמחות ולעבוד בזה בשוק אחרי זה, האם יש בנוסף ללימודים שלי תעודה בינלאומית שמוערכת ומוכרת בשוק העבודה ושתוכל לתת לי דריסת רגל משמעותית ? ברור לי שיש מלא מקורות ומלא קורסים בlynda. אבל זה לא מה שאני מחפש , תודה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך ממכם עזרה בתרגיל הבא- אני לומד בשפת פסקל עם מישהו יודע איך פותרים את התרגיל זה יעזור לי אז הנה: יש לפתח אלגוריתם אשר הקלט שלו הוא מספר אגורות שיש לשלם, והפלט שלו הוא כמויות המטבעות של 10 אגורות, 5 אגורות, ואגורה הדרושות כך שמספר המטבעות בתשלום יהיה קטן ככל האפשר. למשל עבור הקלט 99 יהיה הפלט 3 0 9. תודה לעונים הפתרון צריך להיות בפסקל.
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
קוד: <table border="1"> <tr> <td><b> כותרת ראשונה </b></td> <td><b> כותרת שניה </b></td> <td><b> כותרת שלישית </b></td> </tr> <tr> <td colspan="2" rowspan="2"> עמודה ראשונה </td> </tr> <tr> <td> עמודה ראשונה </td> </tr> </table> ----------- מה הסיבה שמה שיוצא לי הוא כמו במצב הראשון כשאמור לצאת המצב השני?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך אני בודק אם מחלקה מסויימת היא אב קדמון של אובייקט מסויים. לדוגמא: ברצוני להתייחס רק לULים שהם בנים כלשהם של MENU. אני צרךי משהו דומה ל>, רק עבור יותר מרמה אחת. תודה. <ul class="menu"> <li>קובץ <ul> <li>שמור</li> <li>פתח</li> </ul> </li> <li>עריכה <ul> <li>העתק</li> <li>הדבק</li> <li>גזור</li> </ul> </li> <li>תצוגה <ul> <li>רגילה</li> <li>מיוחדת</li> <li>סרגלי כלים <ul> <li>צייר</li> <li>תמונה</li> </ul> </li> <…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מתלבט איזו גרסה להתקין במחשב. בעיקרון עד עכשיו תכנתתי בvisual studio 2010. אם אני מתקין 2012 אצטרך לעדכן את הקוד של הפרויקטים שלי? אני מתכנת לרוב בvb
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם נסיתי לפתור תשאלה אך לא הצלחתי להגיע לסיבוכיות קטנה יותר מ o(n²) האם למישהו יש רעיון לפתור בסיבוכיות יעילה יותר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני מעונין לבנות דף שבעזרו אני אוכל לשלוט על המחשב. אני רוצה שהוא ישלוט על תוכנה מסוימת, רוב הסיכויים שהיא תהיה קוד סגור, לכן חשבתי שהדף יגרום לתוכנת מאקרו לעשות את הפעולות שאני רוצה לעשות. את תוכנת המאקרו יהיה ניתן להפעיל לדוגמא באמצעות קומבינציה של כמה אותיות במקלדת, השאלה אם ניתן לגרום שדף אינטרנט יוכל לגרום לכפתורים האלו להלחץ. זה אפשרי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-