עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by LaLa_LooP,

שלום לכולם. אני צריך איכשהו להקפיץ POST בFACEBOOK כל כמה זמן עכשיו אני בהתחלה חשבתי לכתוב משהו מסובך שהוא לוקח קובץ TXT עם הטקסט שאני רוצה לפרסם וזה ניכנס לפייסבוק ומפרסם את הפוסט אבל זה לא התקדם לשום מקום עכשיו בקיצור חשבתי על רעיון אחר נכון בפיסבוק אחרי שאני מפרסם פוסט יש מתחת לפוסט שלי שיתוף רציתי איכשהו ל"קחת" את הקוד מקור או הכתובת של "השיתוף" הזה ולהדביק בתוכנה או משהו או אחרי קוד PHP, HTML שפשוט פותח את הקוד מקור או הכתובת כל כמה זמן נתון אבל אני פשוט לא יודע איך להוציא את הכתובת של השיתןף הזה ככתובת שמהעתקה והדבקה בשורת הכתובות מפרסמת את הפוסט שוב תודה לכל העוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Elite_Sniper,

אני לא מבין מה הטעות שלי בקטע קוד הנ"ל: return( "\" (" + _x + ", " + _y + ", " _z + ") --> (" + _width + ", " + _length + ", " + _height + ") \"." ); זה אומר : ")" expected מה הטעות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Aviv C,

בניתי שני מבנים כאלה: typedef struct { Node *first; } List; typedef struct { List words; } Dictionary; (Node זה עוד איזשהו מבנה שבניתי). אבל כשאני שולח אותם לפונקציה פשוטה כמו זו: void PrintDic(Dictionary *dic) { printf("%p\n", dic->words.first); } זה מדפיס לי כתובת שונה מהכתובת האמיתית של first (שהגדרתי אותה קודם לכן), כלומר ב- main רשום כתובת שונה ובפונקציה כתובת שונה. בגלל זה אני לא יכול לגשת לתוכן של first. אני לא מבין מה אני עושה לא נכון. מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by zahiz007,

שלום חברים, אם הייתי מעוניין לכתוב אתר אשר ברובו תוכן. הכנסת מספרים וכד'. ללא גרפיקה מתוחכמת. משהו בסגנון: www.travian.co.il מהי שפת התכנות הנוחה ביותר בה כדאי לי להשתמש? PHP \ ASP? משהו אחר? אני בקיא בג'וואה, אך בסופו של דבר אני אוכל ללמוד כל שפה סבירה.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי בעיה שקשה לפתרון. אני עובד בסביבת visual studio 2005, פרויקט console , בשפת C. אני מנסה לקרוא קובץ בינארי בצורה הבאה: (Cnt = (fread(tmp_ptr,1,sizeof(STRCT),file_ptr כאשר STRCT הוא מבנה בגודדל 836. בתוך המבנה STRCT יש לי עוד מבנה בשם STR1 ערך ה-Cnt שמתקבל הוא באמת בגודל 836. אני מריץ את הקוד הזה בשתי אפליקציות שונות, אותו קטע קוד ממש, ואותו קובץ בינארי! באפליקציה אחת, כאשר אני בודק את ה-data ב- tmp_ptr אני רואה שכל המבנה מכיל ערכים והמבנה הפנימי STR1 - אותחל באפסים - שזה טוב, בעוד שבאפליקציה אחרת, ה- tmp_ptr דומה ב-data עד לנקודה של המבנה STR1, שם הdata שונה וחלקה לא מאותחלת אפילו. חקרתי ובדקתי, כל הגדלים של כל המבנים זהים בגודלם, מספר הבתים שנקראים בכל א…

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  6. Xubuntu 9.04 שלום אני מנסה לקמפל תוכנית שכתבתי שמשתמשת ב netlink הורדתי את הספרייה libnl-dev גירסה 1.3 ואני מנסה להשתמש בפונקציה שנמצאת שם לפי התיעוד של הסיפרייה וחלק מהפונקציות האחרות של הסיפרייה אפילו משתמשות בה . אבל משום מה מקבל את השגיאה הבאה כל הזמן : gcc server.o list.o -o server -lnl server.o: In function `main': server.c:(.text+0x15a): undefined reference to `nl_handle_get_fd' collect2: ld returned 1 exit status את החלק הראשון של הקימפול הוא עבר בסדר ככה שנראה לי שהאינקלודים תקינים . קטע הקוד הרלוונטי : nl_socket_modify_cb(sock, NL_CB_VALID, NL_CB_CUSTOM, getMessegeFromKernel, NULL); printf("waiting for kernel to connect ..."); code =0 ; //send…

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  7. לכל המעוניין לעזור : ברצוני לכתוב תוכנית שקוראת מקובץ טקסט של 4000 תווים. התוכנית תמיר כל אות לערך הבינארי שלה ותציב במערך אותיות של 4000 תאים. לאחר מכן אני מבצע עוד כמה מניפולציות על הנתונים ואז ברצוני לכתוב לקובץ טקסט חדש מעיין טבלה שמציגה את הנתונים בצורה הבאה: char index hex value ascii value binar value 1 1fh blabla.. 10000101 אשמח לקצת הכוונה בנושא... scizoeffective@gmail.com

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by zahiz007,

שלום, תהיתי האם ניתן לדעת מהו גודל המחסנית (בצורה רקורסיבית מן הסתם), וזאת בלי שימוש ביצירת מחסנית או כל כלי נוסף חדש... כמובן שיש להחזיר גם את המחסנית חזרה ללא שינוי בסוף..

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by menihen16,

שמעו חברה, אני בבעיה רצינית. התקנתי PHP ו HTTPD על השרת לינוקס שלי... מערכת הפעלה: CentOS אבל משום מה, כל דף אינטרנט שאני שם, זה מראה אותו בג'בריש, חיפשתי התקן שפה, לא מצאתי כלום. מה אני יכול לעשות?.. תראו את האתר: http://meni.myftp.org/ שמתי CODER של עברית, אבל זה לא פועל... תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי, אני מריץ לולאה ב powershell foreach($user in $members) { $c.cells.item($m,$j) = $user $j = $j + 1 } $j = 2 $m = $m +1 } אני רוצה להוסיף בדיקה שאם קוד: $user = "adminstartor" אז שידלג לערך הבא שמגיע עבור $user לא מצליח, אודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by orlupo,

שלום, האם ניתן להקצות מערך עצמים באמצעות malloc? בתודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by iem,

אשמח לדעת מה קורה כאשר מבצעים: A^=B; B^=A; A^=B; אשמח לדוגמא לשם הבהרה. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by yogev_23,

ניסיתי כמה שלא עבדו. אולי להשתמש בXP MODE (זאת הורדה כבדה, אין לי כח אם זה לא ממש הכרחי)? אם יש מהדר שעובד בwin7 אפילו ב"מצב תאימות" (כשלוחצים כפתור ימיני על הקובץ, מאפיינים, compatibility ואז בוחרים גירסה קודמת של חלונות) גם טוב. נכון שזה מתאים בעיקר לפורום תוכנה אבל רוב הסיכויים שאתם יותר מתמצאים כאן בנושא. 10x

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by omfir,

אני לא מבין כל כך מי נגד מי בחומר הזה. להלן כמה שורות קוד ולאחר מכן אני אסביר את הבעיה בהבנה שלי. List<int> numList=new List<int>(); Node<int> pos=numList.Getfirst(); for(int i=0;i<3;i++) pos=numList.Insert(pos,i); את השורה הראשונה די ברורה יצירת רשימה של מספרים שלמים. השורה השנייה לא ברורה לי.מה זה NODE ולגבי הפונקציה של ה GETFIRST הוא מחזיר את המיקום הראשון של הרשימה?,אם כן אז הוא מחזיר 0 או NULL.מה זה NULL. לגבי ההכנסה של הערכים איך התוצאה תיראה. בקיצור אני לא מבין מה הולך פה ואני אשמח לעזרה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by amd@ati,

היי, בקרוב אתחיל את הקורס "מבוא למדעי המחשב", אני רוצה להיוועץ בכם לגבי סביבת עבודה מומלצת. לא נראה לי שלתכנות בקורס הזה דרוש איזה כלי מתקדם במיוחד, אני מחפש את הנוח ביותר עם הממשק הטוב ביותר. האם יש סיבה לעבור ללינוקס? אם לא, אשמח לקבל המלצות לסביבת עבודה טובה לווינדוס, לא משנה אם כלי אחד או קומפיילר, עורך טקסט וכו' בנפרד. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 5.2k צפיות
  16. Started by 12131,

"בשלב הראשון התכנית תקרא את קובץ המילון ותכניס את המילים לטבלת גיבוב..." איפה אני משיג קובץ מילון, איך אני קורא קובץ מילון ומכניס את המילים בו (בהנחה שכבר מימשתי את טבלת הגיבוב)? זה הפרוייקט האחרון בקורס וחבל שבגלל שטות כזאת אני לא אקבל ציון =[ עזרה מישהו? תודה [=

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם. בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שלי והתקנתי עליו מערכת הפעלה 64ביט. יחד עם זאת התקנתי JDK 64ביט ואקליפס 64ביט. עכשיו איך אני שולט על הארכטיקטורה של התוכניות שלי? איך אני אומר ל JAVA לקמפל ב 32 ביט? איך אומר לו לקמפל ב 64ביט? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by koko0,

אם אני עושה פעולה שמשנה תכונה, וגם מחזירה ערך, ננניח פעולה שמשנה את הX של העצם וגם מחזירה משתנה מסוג bool, אפשר להשתמש בפעולה בלי להתייחס למשתנה המוחזר? אני יותר מתכוון במבחן מאשר אם זה יפעל בקימפול... דוגמא: public bool action(int x) { this.x=x; return true; } public static void Main() { ...x=new... x.action(3) }

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  19. תוכן נמחק

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם. אני כבר מזה שעה חופר ברשת ולא מוצא איך להזין נתון שהוא מטיפוס smalldatetime. הינה המבנה של היישות. create table Entity1 EntityId int primary key, BirthDate smalldatetime הינה שורת הזנת נתונים. insert into Entity1 values(1, 10/12/2005) וזה נותן שגיאה. אני עובד בסביבה SQL SERVER 2005 EXPRESS אם משהו יודע איך להזין נכון אנא שתפו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני יושב על פרוייקט גמר שנכתב ב-VB .net בפרוייקט יש לנו כ-5 מחשבים שמתקשרים באמצעות הראוטר, בניתי את השרת ואת הקליינטים השונים בהתבססות על מחלקת ה-TcpClient מפני שאני צריך שהתקשורת תיהיה כמה שיותר מהירה אני מעוניין לדעת מהן ההגדרות הכי טובות שאצטרך להגדיר בכדי שהמידע יעבור בין המחשבים בצורה המהירה והטובה ביותר. ההגדרות שביינתים יצא לי לשחק איתן הן SendBufferSize , RecieveBufferSize ו-NoDelay. מפני שהייתי צריך לנתח את המידע שאני מקבל ולעבור בייט בייט, ככול שהSendBufferSize וה-RecieveBufferSize גדולים יותר יש עליי לסרוק יותר בייטים, וייתכן שרוב הבייטים שישלחו יהיו בעלי ערך של אפס בגלל שהמידע שאני שולח הוא מידע קטן (כמה בייטים סה"כ) אצטרך לעבור גם על הבייטים שהם …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by golla,

שלום לכולם, התחלתי ללמוד קצת VB ויש לי שאלה קטנה. אני רוצה שאם יכניסו מילה וילחצו על "שלח" לצורך העיניין, אז תקפוץ לי messagebox, מעיין blacklist כזה של מילים שאי אפשר להריץ. התחלתי ככה: If TextBox1.Text = "blabla" Then MessageBox.Show("אסור להקליד") איך אני מוסיף עוד מילים שאסור ? תודה.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  23. שלום לכולם לאחרונה שמעתי על המושג הזה WebService ועניין אותי אם אני יכול לנצל אותו לגבי מה שאני רוצה לבצע: אני רוצה לשלוח הודעה לתוכנה שבניתי בכול פעם שמשתמש נכנס לאתר שלי ובהתאם לכך להדליק נורת לד שמחוברת ליציאת המדפסת שלי. בעיקרון את התיקשורת עם היציאת מדפסת והדלקת הלד כבר בניתי ואכן אני מצליח לשלוט על הלד בעזרת המחשב (השתמשתי בסיפרייה בשם inpoutx64 אשר נותנת לי ליצור תקשורת עם היציאת מדפסת בWindows 7) הבעיה היא עכשיו היא איך אני שולח מדף אינטרנט מידע לתוכנה שבניתי בכול פעם שניכנס משתמש לאתר. חיפשתי מידע באינטרנט ומצאתי דבר שניקרא WebService לאחר חקירה קטנה מצאתי גם את הכלי של מיקרוסופט שנקרא: Microsoft Visual Web Developer לבסוף כתבתי את התוכנה הבאה: Imports System.We…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני רוצה לאתר את התוכן (content) של תג מסויים בכל קוד html וזאת העזרת ביטוי רגולרי (או אולי עדיף טכניקה אחרת??) למשל בקוד html הבא אני רוצה לאתר התוכן של התג meta name=robots כלומר את המחרוזת: index,follow,NOODP שהיא למעשה התוכן של התג. איזה ביטוי עלי לכתוב? קוד לדוגמה: <!-- Vignette V6 Wed Apr 07 19:55:55 2010 --> <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=utf-8"> <!-- RC 6/4/02 12:01PM --><!-- Site Created by realcommerce Ltd. of the CommerceAge Group. --><HTML><HEAD><META NAME="ROBOTS" CONTENT="index,follow,NOODP"><meta name="keywords" content="israel, news, yedioth, ahronoth, hebrew, jewish, arab, palestin…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by CobraiPhone,

שלום אנשים קיבלתי כמה תרגילים כהגשה ואחד התרגילים אני פשוט לא מצליח להגיע לכתיבת התוכנית : התרגיל הוא: צריך לכתוב תוכנית באסמבלי שמקבלת מערך בשם arr1 בגודל 20 תאים, כל תא בגודל byte והופכת את סדר הסיביות שבכל אחד מתאי המערך. הופכת את הסדר לא ערך. לדוגמא: תן במערך שהתוכן שלו : 10010011 הסדר ההפוך יהיה : 11001001 אם זה 00110011 זה יהיה 11001100 אשמח פיתרון, אני כבר יושב הרבה זמן על זה :-\

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים