עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היי, יש לי עבודת הגשה עם תרגיל שאני לא מצליח לפתור אני צריך לכתוב פונקציה המקבלת מערך דו מימדי בגודל N*N ואת גודל המערך [LEFT]int if_sorted(int arr[][N], int size)[/LEFT] הפונקציה צריכה להיות רקורסיבית הפונקציה צריכה לבדוק האם המערך מסודר בסדר עולה כלומר 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ואם כן היא תחזיר 1 אם לא 2 1 3 4 5 6 7 8 9 היא תחזיר 0 כתבתי דבר כזה וזה נותן אחד במידה וזה בסדר עולה, שזה מצויין אבל כאשר זה לא מסודר זה עדיין נותן 1 [LEFT]int if_sorted(int a[][N], int size) { if(*a>*(a+1)) return 0; if(size==0) return 1; return if_sorted(a+1,size-1); }[/LEFT] אשמח לעזרתכם הכוונה בקוד שלי היא לרוץ על הכתובות של המערך ולבצע את הבדיקות הנדרשות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לכתוב תוכנית שתיישם קיצור דרך ע"י לחיצה על שילוב של 2 לחצנים במקלדת (שאני קובע מראש) לחלפה בין כרטיסי הקול, בין כרטיס הקול של לוח האם realtek לבין כרטיס קול האופטי (גם מובנה בלח האם) אני יודע לתכנת ב JAVA ברמה סבירה, רק שלא יצא לי לכתוב תוכניות שמתחברות לספריות של החלונות. מה הדרך היעילה ביותר ליישם את הקוד? האם קיימת תוכנה שעושה פעולה זו תודה עמית

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני מעוניין לבנות תוכנה לזיהוי קול, אך אין לי מושג איזו שפת תכנות מאפשרת קבלת קלט קולי. כמובן שאיני מתכוון לתכנת תוכנה המתיימרת להיות תוכנה המזהה דיבור אלא רק פקודות קוליות בשביל הדגמה כלשהי והתנסות אישית. המטרה העיקרית שלי היא ליצור אפשרות של הקלטת טקסט כלשהו, שמירתו, וכשהוא יאמר שוב תתבצע פעולה מסוימת שהמחשב הגדיר. הצעות?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אני מנסה ליצור תוכנית שתחשב FACTORIAL. אני יודע שהתוכנית לא מתאימה במקרי קצה אבל מבחינתי אני רק רוצה לבדוק שהיא עובדת כאשר צריך לחשב 10 ב 2 נימים, ומקרה נוסף של 100 ב 4 נימים. מסיבה כלשהיא יוצא לי תוצאות זבל, שלא לדבר על כך שבריצה ודיבוג התוצאות שונות לחלוטין. using System; using System.Collections.Generic; using System.Threading; namespace Factorial { static class Program { public static double TotalProduct = 1; public static int NumberOfThreadsThatFinished; static void Main() { //get number to check the facturial on Console.WriteLine("Please enter the number to calculate the facturial on: "); int number = int.Parse…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Alex89,

אני רוצה לבנות תוכנה לקיטלוג בולים ואמרו לי שזה טוב לעשות אותה ב JAVA (למרות שאני חושב שב VISUAL DELPHI זה יותר נוח) והסתבכתי עם ההתחלה...אני צריך מדריך טוב לגרפיקה, מישהו מכיר אחד?

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by AdamWE,

שלום, אני עושה עבודה של מחשבון בפסקל, ואני רוצה שיהיה סינון קלט שלא תצא התוכנה כל פעם שלא נקלט מספר, במילים אחרות שהתוכנה תקלוט רק מספרים... אין לי מושג איך לעשות את זה... *דחוף דחוף דחוף!!! *** עדיף באי סי קיו 91827226 תודה אדם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by DaTHE,

שלום, אז את כל האתחול הראשוני עשיתי במכונות מצבים, וכרגע אני די חושב איך לעשות את הקטע של השליחה - כי פשוט אני צריך להוציא מסכים לצג לפי כניסות. נניח כרגע שיש לי וקטור של 24 סיביות: וכל איפה שיש בווקטור '1' צריך להוציא לצג הודעה שאומרת: "תקלה מספר" - שורה ראשונה סוג של כמה רווחים, "1" (אם במקום אחד בוקטור יש '1') בשורה שנייה באמצע. עכשיו חשבתי לממש את זה ב-2 תוכניות, הראשונה init (הגדרות ושליחת תו תו) והשנייה controller שתיהיה אחרית לקבל את הווקטור הארוך (אמור להיות ווקטור אחד של בערך 190 סיביות ועוד וקטור של 6 סיביות שכנראה אני אשרשר) ואז להוציא ל-init כנראה done או ack ואז הInit תציג על הצג. בקטע הזה די נתקעתי, השאלה היא שהאם אני נמצא בתוך מצב מסיום בinit שנקרא s…

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by boogie.sc2,

היי, אני מחפש המלצה ל IDE לפייתון שמספק נוחיות עבודה בדומה לזה שיש ב Visual Studio עם C#, או עם C/C++ כשמותקן גם Visual Assist. הכוונה היא - שיהיה Auto-complete שנוח לעבוד איתו - שלא צריך ללחוץ Ctrl-Space או משהו כזה כדי שהIDE ינסה ברוב טובו להשלים את השם שאני מקליד. - שיהיה Debugger נוח כמה שאפשר. ז"א לא כמו הדיבגר של pythonwin שממש לא נוח לעקוב אחרי ערכי משתנים בו. - שינסה להתריע על שגיאות סינטקס, שנובעות לרוב מ typos (ז"א יסמן בקו אדום). - שבאופן כלי ירגיש כמו כלי מקצועי איכותי.. אשמח לקבל המלצה ממישהו שניסה יותר מסביבת עבודה אחת, ועוד יותר אשמח לקבל המלצה ממישהו שמתכנת ב-python למחייתו.

• 4 תגובות
    • 7.6k צפיות
  9. Started by HeX0R,

אהלן, שאלה לגבי אתר שפותח ב- ASP.NET אחרי שסיימתי עם האתר מה אני עושה איתו? ז"א אני לא רוצה להשתמש ב- IIS אלא בשירות אחר אבל כאשר אני מגדיר את התיקיה אין לי שמה את הקובץ index.html כניראה שבASP.NET זה עובד אחרת או אני לא יודע מה... עשיתי לפרוייקט "הפצה" וקיבלתי בתיקיה כל מיני קבצים של ASP אבל מה אני יכול לעשות עכשיו ע"מ להגדיר את זה בשירות... באיזה שהיא צורה אני צריך ליצור את קובץ האינדקס הזה.... למישהו יצא להתנסות בדברים האלה??? מקווה שהצלחתי להבהיר את הבעיה שלי.... תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mickeydi,

תכנות לצורכים מדעיים. מתלבט לגבי שפה/כלי. יש מאטלב/אוקטב. שפות תסריט כמו פיית'ון. שפות עיליות כמו c,c++,Fortran. ההתלבטות העיקרית היא לגבי הקבוצה האחרונה. כל אחת מהאפשרויות בה תדרוש יותר זמן ויבלות כדי לשלוט בה היטב. פורטרן היא שפה קלאסית לתכנות מדעי. c,c++ חדשות יותר (יחסית) ונפוצות יותר, אך האם יש להן יתרון על פני פורטרן? אני אנסה לנסח מספר תהיות: 1. לאיזו שפה אוסף ספריות וכלים נרחב יותר? 2. איזו שפה יכולה לתת ביצועים טובים יותר? כלומר הפונקציות שנכתבו עבורה מבצעות את העבודה טוב יותר. 3. באיזו שפה אני יכול להתמקד יותר בבעיה המתמטית/פיזיקלית ולא בהקצאות משאבים? בנוסף, אם נחזור קצת אחורה, האם פייתון והרחבותיה (numpy,scipy וכדו') יכולה לשמש ככלי עבודה עיקרי? כמה איטי יותר …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by golla,

שלום לכולם, התחלתי ללמוד קצת VB ויש לי שאלה קטנה. אני רוצה שאם יכניסו מילה וילחצו על "שלח" לצורך העיניין, אז תקפוץ לי messagebox, מעיין blacklist כזה של מילים שאי אפשר להריץ. התחלתי ככה: If TextBox1.Text = "blabla" Then MessageBox.Show("אסור להקליד") איך אני מוסיף עוד מילים שאסור ? תודה.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by CyberBot,

אני רוצה שכל המספרים האלו: 8 9 4 4 1 4 7 6 5 3 9 10 4 2 2 6 1 7 10 2 8 6 8 8 6 4 3 8 7 6 5 1 9 8 4 2 10 4 7 1 4 2 6 2 5 8 1 2 8 10 6 4 8 2 7 4 4 8 2 8 10 8 3 7 7 5 5 10 5 3 5 5 10 2 3 6 9 9 9 2 4 7 8 8 2 1 5 10 3 9 10 3 4 4 9 4 4 3 1 10 יהיו בתוך משתנה אחד אבל כל פעם מספר אחד יבחר שפה:BATCH

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by doker,

יש לי string abcd,232,155,243,243 וכך האלה יש דרך נוחה להכניס את זה בתור איברים לליסט או טאפל כלומר abcd יהיה איבר אחד 232 איבר שני וכן הלאה? אולי שיטה של substring או כל דרך אחרת או שצריך לעשות את זה בדרך הקשה לרוץ עם לולאה על כל הליסט עד שפוגשים פסיק? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by MasterGal,

היי חבר'ה, קראתי בדויונים קודמים על שני התוכנות אלו להרצה של תוכניות הנכתבות באסמבלר,אבל אין לי מושג איך עובדים איתן. מה השימוש שכל אחד מהן. אשמח לקבל תשובות מהירות כי זה נורא חשוב לי. בתודה מראש,גל.

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  15. אהלן. אני מאחסן כמה נתונים בשרת בקובץ XML. העניין הוא, שעם דפדפן אני טוען את הקובץ תוך שניה, ועם התכנה זה לוקח כ15 שניות. הקובץ שוקל ממש קצת וזה כולה 6 שורות (כולל התאגים) להלן הקוד: Dim m_xmlrprofileData As XmlTextReader m_xmlrprofileData = New XmlTextReader("http://www.####.co.il/settings.xml") m_xmlrprofileData.WhitespaceHandling = WhitespaceHandling.None m_xmlrprofileData.Read() m_xmlrprofileData.Read() While Not m_xmlrprofileData.EOF m_xmlrprofileData.Read() If Not m_xmlrprofileData.IsStartElement() Then Exit While End If m_xmlrprofileData.Read() …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ariebel,

היי לכולם, כיצד ניתן לגרום ל main ב-java שגם ככה מוציא output דיווח, להכניס אותו לתוך קבצי log ולייצר אותו במקביל? בנוסף, שיהיה על זה גם timestamp ורצוי גם, כמה זמן לקח בין פעולה לפעולה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  17. אני רוצה שהיא תחליף אוטומטית סיסמא כל 24 שעות בשעה 12 בלילה את הסיסמא היא תבנה לפי נוסחא מסוימת שמבוססת על התאריך היומי, למשל, התאריך של היום פלוס 25 פחות 3 נגיד ככה: התאריך של היום הוא : 10.2.09 100209 כפול 25 = 2505225 - 3 = 2505222 זאת הסיסמא היומית משהו בסגנון הזה, אולי אפילו יותר פשוט ובנוסף גם לבנות קובץ שאותו אני ישים במחשב שאני יודע את הסיסמא שלו ואותו קובץ יחשב לי את כל הנוסחא ויוכל להגיד לי מה הסיסמא של המחשב הנעול. התיעצתי עם כמה אנשים מפורום WINDOWS http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392744.0

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  18. Started by syaron66,

שלום, אני רוצה להיות מסוגל להפעיל מניפולציות שונות על אתרי אינטרנט (לדוגמא לעשות פעולה כל פעם שתוכן עמוד משתנה, גלישה לפי הנתונים וכו'), שאלתי היא איזה שפה עליי ללמוד ? (או שפת סקריפטים). אני יודע c,c++, visual basic, assembler , pascal וכו' כלומר יש לי רקע במחשבים אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד.. אה, וגם אם יש מקורות שאתם מכירים אז אנא... תודה

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by s_b54,

התקנתי על השרת מערכת חדשות עכשיו הבעיה היא שאני מנסה להציג את החדשות ע"י הקוד הזה <?PHP $number = "5"; include("path/to/show_news.php"); ?> עכשיו אני לא יודע למה אבל זה לא עובד זה לא מציג לי כלום השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי שזה יציג והאם זה יכול להיות בגלל שכל האתר בנוי ב html וזה php (השרת שלי תומך php) מה אני יכול לעשות איך אני יכול להציג את זה נ"ב סליחה על כל השאלות שלי היום בתודה s_b54

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  20. שלום יש לי שאלה לגבי טבלת מעקב לתוכנית עם מערך חד-מימדי: נניח שנתון לי מערך A בגודל 5 שמכיל את הערכים 12345, האם אני צריך לכתוב את המערך A עם הערכים שלו בטבלת המעקב? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. Started by eXpire,

כמו שהכותרת אומרת הייתי רוצה לדעת איך אני בונה מנוע חיפוש שמשלים לבד את הטקסט מתוך מסד נתונים קיים. (לדוגמה כמו בגוגל).

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by XxxxBOSSxxxX,

מה השימושים של INTERFACE? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by pringles,

שלום אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת אליה מערך מספרים לפי רצון המשתמש והתוכנית עושה בדיקה על המערך ומסננת את המספרים שמופיעים יותר מפעם אחת ולבסוף מדפיסה את המספרים שלא הופיעו יותר מפעם אחת. לדוגמא: משתמש מכניס: 4 5 6 7 4 5 3 2 21 5 6 7 1 9 פלט: 3 2 21 1 9 אני לא מצליח לכתוב את זה מסתבך עם הלולאות תנו טיפ בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by rosesr,

אם יש למישהו ספר אן משהו דומה עם הסברים מפורטים שהוא יכול להמליץ לי או משהו בסגנון הזה? לא משנה רמת הקושי אני לומד תיכנות מגיל 7(אני יודע אין לי חיים ;D) תודה לכל העונים!!!

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by matan101010,

איך אני עושה כזאת טבלה שיש בה כותרות מוואלה, נענע וכו'(חדשות), ואוטומטית מתי שזה מתעדכן אצלהם זה מתעדכן אצלי.. תודה, מתן.

• 4 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.