תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
האם כל השפות הן שפות ווביות? מה בדיוק ההגדרה? האם אני בתאוריה יכול לבנות אתר ב-C++?
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות טקסט עם צבע בפרל... אבל אני לא יודע איך. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, מצאתי כמה אבל לא ממש הבנתי אותם. בכל מקרה תודה.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי דף צור קשר אבל יש לי בעיה בו שאני ממלא פרטים והכל הוא לא שולח ליתפרטים לאיימיל איני יודע למה .. בכל מקרה זה מה שהכנסתי לHTMK תודה לעוזרים <td align="center" valign="top"> <form lang="he" method="post" action="mail.php" onsubmit="return isValid(this);"> <input type="hidden" name="subject" value="יצירת קשר בטופס ראשי"> <input type="hidden" name="redirect" value="/toda.html"> <input type="hidden" name="recipient" value="kobi1@bezeqint.net"> <input type="hidden" name="required" value="realname,Last_Name,Telephone"> <table b…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כחלק מההתכוננות שלי למבחנים של גאמ"א נתקלתי בשאלה הזאת שהביאו בפורום: לא הבנתי את הפתרון שהמשתמש שם הציע, אז החלטתי לעשות אחד משלי. הוא עובד כמו שצריך על כל המספרים חוץ מהשביעיות. אני חושב שזה בגלל שהחישוב במספרים מאוד גדולים. אשמח אם תעזרו לי לתקן את הקוד תודה. הקוד שכתבתי: static String getStr(int n, int d) { String result = "0."; List<int> staticDigits = new List<int>(); List<int> dynamicDigits = new List<int>(); int t = n * 10; ; while (staticDigits.IndexOf((t / d)%10) == -1) { staticDigits.Add((t / d)%10); t *= 10; } do { staticDigits.Remove((t / d) % 10); …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה. אני רוצה לכתוב תוכנית שתציג לי מערך של אובייקטים מסוג bitmap בפלטפורמת windows forms (מנסה לעשות את זה כמה שיותר פשוט. התוכנית היא לפרוייקט סוף תואר). הרעיון הוא שאני אוכל וויזואלית, להוסיף תמונה, להסיר תמונה, וכל זאת באופן וויזואלי. חשבתי על מראה פשוט בסגנון thumbnails (כמו ש explorer של windows מציג קבצים של תמונות) בנוסף, לכל תמונה יהיה מערך מסוג אובייקט מסויים שאותו אני מגדיר, והוא בא לייצג חיתוכים (crop) שאני לוקח מהתמונה. כאשר אני אלחץ על תמונה מסויימת, אז יפתח חלון חדש בו יהיה אפשר להתמקד בתמונה הספציפית, ולחתוך ממנה (גם את זה אני כבר יודע לעשות). יש לכם אולי כיוון בשבילי? אני מעדיף לשמור על פשוט, ומכאן הבחירה ב windows forms, אבל אם פלטפורמות אחרות מאפ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. כתבתי סקריפט עם תוכנת Autoit, שפותח תוכנה כלשהי. תפקיד התוכנה בגדול - לקבל מסמך כלשהו, ולהחזיר דף טקסט (בלי להיכנס ליותר מידי פרטים) כעת אני צריכה לרשום קוד בשפת C# (הבעיה שמעולם לא למדתי שפה זו): הקוד יקבל מחרוזת (שזה המקור-המסלול של המסמך), יפעיל את הסקירפט (הסקריפט כאמור, פותח את התוכנה ומקבל את המסמך), ולאחר מכן יחזיר את הדף טקסט (שייצר הסקריפט).. זה לא נשמע לי מסובך, אבל כמו שאמרתי, אין לי שום ידע בשפה זו. (למדתי java והבנתי שזו שפה די דומה..) אז איך אני עושה את זה? או שאנסח בצורה ממוקדת יותר - איך אני מפעילה את הסקריפט מתוך קוד ב C#? תודה רבה, ואחלה פורום עינת
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין ללמוד בג'ון ברייס שפת C ו..JAVA ובנוסף לשתיהם אחרי זה LINUX KERNEL רציתי לדעת מה ערך התעודה שאני יקבל ג'ון ברייס לעומת תואר ראשון ב שפת C או JAVA.?
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לפי מה שהבנתי הקונטרולר מקבל בקשה ולפיה בוחר VIEW מפה האינטרקציה היא בין הVIEW לMODEL (עד פה נכון?) שאלתי היא איך הMODEL מעביר את המשתנים לVIEW (באיזה פורמט) ? תודה
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אז ככה בעיקרון אני משתמש ב פקודות stopwatch Stopwatch stopWatch = new Stopwatch(); stopWatch.Start(); והשאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שעל המסך אני אראה את הסטופר בתזוזה בשניות(כמובן שאני אחלק את זה ב 1000)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אתם בוני אתרים מתחילים או שסתם בא לכם לבנות משהוא שיתמשו בו הינה משימה בשבילכם: תבנו PLUGIN למערכת אתרים (CMS) מוכנה שניקראת E107. התוסף הוא גלריית תמונות שליד כל תמונוה יש אפשרות להציג: שם תמונה, גודל תמונה, הועלה על ידי ____, קישור להורדת התמונה. שיפור: שימוש ב LIGHTBOX + תצוגה של תמונות רנדומליות + תמונות שהועלו לאחרונה (ניתן להוסיף עוד דברים דומים) יש מתנדבים? (למי שלא הבין אני רוצה שישלחו לי את התוסף הזה אחרי שתסיימו אותו)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בגוף הכותרת בעצם... אני לא מחפש בשפה מסוימת, רק שמישהו יסביר לי את הרעיון, אפילו בצורה מתמטית בכמה שפחות משתנים (או אוגרים ) אפשר בשפת C או אסמבלי אם זה קריטי, תודה קצת רקע... זה נושא מתוך תורת הקבוצות במתמטיקה... יש לי דוגמה כזו: A = {1,12,123,1234,...} ואני רוצה להגדיר אותה בצורה מילולית, הכי קרוב שהצלחתי זה ככה: K = מספר טבעי X = K+1 C = 10K ואז הסדרה שלי נראית כך: K, C+X ואיבר שלישי כבר לא יעבוד... אם אני משתמש בשיטה הזו, הכל מתחרבש לי אחרי איבר או 2... וצריך עוד משתנים, לכן צריך עזרת מתכנת...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
what does the next line do? sampletable[0] = ((AdcRegs.ADCRESULT0>>4)); sample table is a vector, and ADCRESULT is a 16 bit register... the real question is what does the >> operator do. thanks:)
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איך כותבים סקריפטים למשחקים למשל? אני מניח שישנה איזושהיא חוקיות שתקפה לכל הסקריפטים. איפה אני יכול ללמוד את הכתיבה
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין ליצור דף HTML ולהוסיף לו תמונות שממוקמות על אתר איכסון תמונות. יש לי 2 שאלות: 1. על מה אני לוחץ בפרונט פייג' כדי להוסיף תמונה מהאתר איכסון? מצאתי רק איך מעלים תמונה מקובץ... 2. אחרי מלא בלגן שעשיתי הצלחתי להוסיף תמונה בדרך לא דרך, אבל רואים אותה בקטן ואני מעוניין שיראו אותה בגדול. באתר האיכסון רואים את התמונה בגדול. איך אני עושה את הדברים האלו? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הכותרת דיי מסבירה הכל, מחפש דרך לעשות גרפיקה פשוטה (קווים, עיגולים, דברים כאלה) בConsole App של C#. אני דיי בטוח שזה אפשרי, השאלה היא איך. (כי אם זה לא אפשרי, אני אאלץ ללמוד את הwin app, ואין לי כוח לזה). תודה, גיא. עריכה: מיותר לציין שגוגל לא נותן תשובה, וגם לא MSDN
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי, אני עובד בעבודה על VS6 ב-MFC, עד לא מזמן השתמשתי ב-BOUNDSCHECKER המעולה, אבל הוא מסרב לעבוד עם כמה מהקבצים שלי ופשוט נתקע ( יאי ). בקיצור, מישהו מכיר תוכנה חמודה ( חינמית או לא ) למציאת LEAKS? אני אשמח אם זה יהיה גם ל-GDI וכו'. תודה
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום קיבלנו עבודה ב c++ ואני לא מצליח לפענח איך לפתור אותה יש לנו שני מערכים ממוינים, המערך השלישי צריך להכיל את כל המספרים שבשני המערכים האלה ממויינים בסדר עולה. כל הרעיון הוא למזג את את שני המערכים הללו אבל הקאצ' הוא שאסור שימוש בלולאות for או while. משמע רק ברקורסיה. תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחי ביקש ממני לפרסם שאלה על קומפיילר טוב ללימודי תואר ראשון במדמ"ח (אונ' ת"א אם זה מעניין) הבנתי שעד היום הוא עבד עם dev-cpp והוא רוצה לעבוד למשהו נוח יותר השאלה אם יש משהו עדיף או טוב יותר? יש לנו אופציה לקבל בחינם MS visual studio 2008 pro או MS visual studio .NET האם הם עדיפים? מה ההבדלים שיש ביניהם?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כתבתי תוכנית ב-C והעברתי אותה ל-knoppix לתוך ספריה. אני יודע שה- Makefile אמור להיות קובץ ללא סיומת שמאפשר הפעלת התוכנית. אני יודע איך להכין אותו, שזה סה"כ יצירת קובץ נניח בכתבן של knoppix ללא סיומת ובתוכו לרשום כמה שורות טכניות, אין לי מושג מה אני אמור אבל לרשום שם... ובנוגע לקבצי הרצה (o. וכו') אין לי מושג במה מדובר, וישנה עוד דרישה, לקבצי קלט וקבצי פלט וגם אותם אין לי מושג איך להכין.. אני יודע שאת העבודה הקשה של לכתוב את התוכנית עשיתי, אבל אין לי מושג איך לעשות את הדבר הטכני והמעצבן הזה שגוזל לי כרגע הכי הרבה זמן... :'( אשמח לעזרה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 17.6k צפיות
-
-
שלום. ניסיתי הרבה זמן להוריד מאתר מסוים קובץ SWF אך ללא הצלחה. לאתרים רגילים אני יודע איך להוריד. פשוט לחפש בקוד את נתיב ה SWF אך באתר הזה המצב קצת שונה. בהצלחה: http://ofek.cet.ac.il/OfekComics.aspx
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זו בעיה דיי ידוע ואני מחפש אליה את הפתרון הפשוט ביותר והטוב ביותר. תיאור הבעיה: נתונה מחלקה BasePacket שממשת את האינטרפייס Serializable. למחלקה יש בנים כגון: LoginPacket, LoginFailPacket, PingPacket, PongPacket וכדומה (רמת ההורשה היא 1, כלומר ל BasePacket אין נכדים רק בנים). נתונים שתי לקוחות A ו B שיש ביניהם סוקט פתוח והם מדברים בפרוטוקול מסויים ששולח את אחת ממחלקות הבנים של BasePacket (היא עצמה אבסטרקטית ולכן לא ניתן לשלוח אותה). תהליך שליחת חבילה LoginPacket מ A ל B נראה ככה: LoginPacket login = new LoginPacket(.., .., ..); X x = Serialize(login); Send(x); בואו נצא מהחנה ש Serialize עושה סריאליזציה ומחזיר אובייקט מסוג מסויים אשר ניתן לשליחה בסוקט, ו Send שולח את הב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, שאלה לגבי אתר שפותח ב- ASP.NET אחרי שסיימתי עם האתר מה אני עושה איתו? ז"א אני לא רוצה להשתמש ב- IIS אלא בשירות אחר אבל כאשר אני מגדיר את התיקיה אין לי שמה את הקובץ index.html כניראה שבASP.NET זה עובד אחרת או אני לא יודע מה... עשיתי לפרוייקט "הפצה" וקיבלתי בתיקיה כל מיני קבצים של ASP אבל מה אני יכול לעשות עכשיו ע"מ להגדיר את זה בשירות... באיזה שהיא צורה אני צריך ליצור את קובץ האינדקס הזה.... למישהו יצא להתנסות בדברים האלה??? מקווה שהצלחתי להבהיר את הבעיה שלי.... תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
2 שאלות 1) יש לי data-view (הסרבר) שאני מציג אותה למשתמש (לתוך data-grid, בקליינט). העמודה הימנית של הטבלה(=dada-view) היא מסוג checkbox. אם המשתמש עושה וי בכמה checkboxes כאלה, והוא מדפדף בתוצאות וחוזר נגיד לדף הקודם, אז הסשן לא שומר לי את הסטאטוס של הסימונים של היוזר (שומר רק את התוצאות הקודמות). כיצד שומרים בכל זאת בסשן את הסטאטוס של הבחירות של המשתמש ב- checkboxes? 2) אני רוצה לעשות אופציה ל-"בחר הכל" ואז כל ה checkboxes של דף התוצאות הנוכחי בלבד יסומנו בוי. כיצד?
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי את הקוד הנל <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> <script language="javascript" src="jscript.js"></script> <title></title> </head> <body> <?php include 'sqlfunc.php'; include 'UserClass.php'; $platform=get_platform(); session_start(); $user=$_SESSION['user']; $test="dfgfdg"; $last_bug=get_last_bug_number(); ?> </body> <div id=newbug><table border=0 cellspacing=20 valign=center> <caption align=center> New Bug Form</caption> <form action=welcome.php…
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
איך לעזאזל אני אמור לממש מבנה נתונים מאונדקס כלומר שאני אוכל לגשת לאיבר בו על ידי stack_type[some_index] בסיפיפי כלומר איזה פונקציה אני אמור לכתוב, איזה כלי עומד לרשותי
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-