עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by creative,

אני מנסה להריץ תוכנית שכתבתי בטורבו פסקל שמשתמשת ב USES WINCRT וזה כותב לי שגיאה NOT FOUND WINCRT.TPU ולא מקמפל ולא מריץ כל עזרה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  2. tcity.FindFirst "city=" & Str(cb_city) ERROR type mismatch מה צריך לעשות? tcity זה הטבלה city זה מפתח ראשי מסוג טקסט זה חלק מקוד של הצגת ערכים של טבלה עם עמודה אחת בשם city מסוג טקסט, פשוט טבלת מאגר ערים שמיוצגת בVB על ידי קומבו בוקס. הוא נותן לי את טעות 13 שכביכול אין תאימות בנתונים. מה לעשות?

3. Started by orninyo,

שלום לפי מה שהבנתי הקונטרולר מקבל בקשה ולפיה בוחר VIEW מפה האינטרקציה היא בין הVIEW לMODEL (עד פה נכון?) שאלתי היא איך הMODEL מעביר את המשתנים לVIEW (באיזה פורמט) ? תודה

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by hippy,

שלום לכולם, איך משלבים עברית ב-PHP וב-MYSQL בצורה כזו שגם אוכל לראות את העברית באתר, וגם אוכל לראות הכל בעברית כשאני מסתכל ב-PHPMYADMIN? בנתיים מה שבניתי מציג את העברית באתר אבל ג'יבריש במסד הנתונים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by benor,

בתיכון למדתי פסקל ומאוד שנאתי את זה ולא הסתדרתי עם זה כך שבסופו של דבר עזבתי את זה. אני רוצה לתת צ'אנס נוסף לעולם התכנות ולבדוק האם זה יכול להתאים לי. כרגע, אני מעדיף לנסות ללמוד לבד מאשר לקחת קורס. מבחינה מתמטית - למדתי 3 יח' בביה"ס והתפיסה המתמטית שלי אף פעם לא הייתה מי יודע מה. מאיזו שפה כדאי לי להתחיל? יש ספרים או חומר מומלץ בעברית? יש לציין שעשיתי חיפוש בפורום ולא הצלחתי להגיע למסקנה חד-משמעית.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by cateye,

היי חברים, חיפשתי איזה מדור הכי מתאים לשאלה ואני חושב ש"תוכנה" הכי קרובה סורי אם זה לא המקום. אני מגיע מבדיקות תוכנה (וטיפה חומרה) ידניות ואני מחפש עבודה חדשה ואני רואה שכולם רוצים ניסיון בWEB או מובייל. מה השוני בין בדיקות תוכנה לWEB? ברור לי שפה מדובר על דף שיושב על שרת שמשתמש בצורת תקשורת אחרת מאשר תוכנה אבל מה השוני בחלק המעשי? יכול להיות שבגלל שאני מגיע מבדיקות תוכנה אני מתאים גם לבדיקות WEB? או שזה משהו אחר ואני צריך כלים אחרים? במובייל גם צריך משהו אחר לגמרי או שזה דיי דומה? תודה מראש!

7. אני רוצה לתת ליוזר את האפשרות להכניס תאריך בפורמטים הבאים: dd/mm/yyyy d/mm/yyyy dd/m/yyyy d/m/yyyy dd/mm/yy dd.mm.yyyy dd-mm-yyyy וכדומה כיצד אוכל לעשות המרה ממחרוזת לתאריך מבלי לדעת מראש את הפורמט שהיוזר ישתמש בו?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  8. האלגוריתם מקבל מערך דו ממדי בגודל 6 על 6 ובודק אם יש בו רביעייה k (זו רביעיה של מספרים שצמודים במערך בצורה של ריבוע לדוגמה יש מערך בגודל 6 על 6 אז האלגוריתם מחפש אם בתוך המערך יש תת מערך בגודל 2 על 2 שבו כל באיברים שווים). הנה האלגוריתם: #include<stdio.h> #include<conio.h> #include<stdlib.h> typedef int arr[6][6]; int chack(arr a) { int i,z,num; for(i = 0; i < 6; i++) { for(z = 0; z < 6; z++) { if((a[z] == a[z+1])&&(a[z+1] == a[i+1][z])&&(a[i+1][z] == a[i+1][z+1])) { num = 1; } else { num = 0; } } } return num; } void main() { clrscr(); int i,z,numb; arr mar; printf("enter 36 numbers\n"); for(i = 0; i < 6; …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום חברים יש לי פרויקט לימודי לעשות ואני פשוט משתגע אני רוצה לעשות משחק רשת קטנטן בסביבת תכנות של C# הרעיון הוא שתהיה טבלת נתונים מרוחקת (שרת\SQLSERVER וכו) שממנה תוכל התוכנה שאכתוב לבצע זיהוי משתמשים (שם משתמש\סיסמא) וברגע שנכנסים כל משתמש יוכל לשחק והנתונים שלו יהיו בטבלאות - כל עמדה כזאת תתחבר למסד המרוחק ותשלוף נתונים כלפי אותו שחקן ניסיתי לברר על כל דרך אפשרית תנו לי כיוון או משהו שאוכל להשתמש בו .. ממש זקוק לעזרה של החברה כאן. בברכה ויום טוב fatalica

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם אני מתכנת בתחילת דרכי, ונתקלתי בארבעת המושגים שלמעלה הרבה מאוד. לא כל כך הבנתי מה הם אומרים ומה כל אחד עושה...האם מישהו יכול להסביר לי ? ניסיתי באתר של oracle ובעוד מקומות אבל זה באנגלית וההגדרה לא הייתה לי כל כך ברורה .. אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי קבוצה של jlable שנקראים לדוגמה jlable1,jlable2 ,jlable3....וכו אני רוצה להגיע לליבלים האלה באמצעות משתנה כלומר לבצע משהו כזה : for(i=0;i<100;i++) jlable+i.setlable("bla") יש למישהו מושג איך עושים את זה ?? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by AdiR^SiNaI,

אני לומד פסקל עברתי יחידה אחת בציון 91 השנה אני עושה עוד 2 סכה' 3 יח' בפסקל מה יעזור לי פסקל בעתיד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by MOOMOY,

אני לומד תכנות במסגרת לימודי הנדסה שנה א', זה חובה. אני לומד בשפת C , תכנות כנראה זה לא הצד החזק שלי או שאני לא מבין את מי שמלמד (לא למדתי תכנות בבית הספר וכו') יש לי 2 בקשות ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי 1- אני אשמח אם תפנו אותי לאתר טוב (בעברית ) ואם אין אתר כזה אז ספר שמלמד טוב שפת C , אני אמור ללמוד תכנות בסיסי ולא להכנס כנראה לעומק של השפה, אבל מספיק טוב כדי לדעת להשתמש בה. 2- יש לי עבודה שאני חייב להגיש אחרת הציון לא יחשב לי, אני יושב כבר שעות ולא מבין מה בדיוק אני אמור לעשות, לכם כנראה זה יהיה בסיסי מאוד, אני כבר שובר על זה את הראש כמה שעות. כיוון שאני צריך להגיש את זה, וחשבתי שאני אצליח לבד, אני אשמח אם תעזרו לי ותכוונו אותי. אלו רק 2 שאלות. השאלות הם: א--- בתרגיל …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום! אני כותב עכשיו אפליקציה מאוד פשוטה (מתוך ספר לימוד לאנדרואיד) ונתקלתי בבעיה: בקובץ ה-xml של ה-layout יש לי TextView שאמור להציג למשתמש שאלה. בקובץ ה-xml של המחרוזות יש לי מחרוזת בשם question_text_view שמכילה את השאלה. היא מוגדרת כך: <string name="question_text_view">The Pacific Ocean is larger than the Atlantic Ocean.</string> בקובץ ה-layout שהוזכר, ה-TextView מוגדר כך: <TextView android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:padding="24dp" android:text="@string/question_text_view" /> בהתחלה הייתה טעות בהגדרה ובשורה הלפני אחרונה היה רשום: android:text="@string/question_text" כלומר, question…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by TaZeR,

לאחרונה נודע לי כי נידבו אותי לבנות אתר לכיתה (אני אפילו לא יודע למה...) ושרוצים שהוא יהיה מוכן כמה שיותר מהר. החלטתי לבנות את האתר על בסיס המערכת PHPNUKE - אך כיוון שבזמן הבניה של האתר נוצרו המון בעיות החלטתי לנסות לחפש מערכת שונה, עם פחות בעיות. אתם מכירים מערכת חינמית לבניית אתרים, שמבוססת על שפת PHP? ד"א, ניסיתי גם את ג'ומלה (Joomla) - אבל בגלל שהשרת עובד ב-SAFE MODE אי-אפשר להתקין אותה ו/או להוסיף מודולים. יש אפשרות לכבות את מצב ה-SAFE MODE? בן.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  16. שלום. אני השגתעי כבר עם JAVA, סך הכל מנסה לכתוב לקבוץ, חוץ מזה שיש איזה 20 מחלקות שונות לזה אז גם אי אפשר לכתוב להתחלה של קובץ בלי לאבד מידע. אז איך ניתן להוסיץ מידע לקובץ קיים בתחילת הקובץ בלי שהמידע שהקודם לא ילך לאיבוד? ועוד שאלה שארצה לשאול: באיזה מחלקות כדי להתשמש בשביל: 1. רק קריאה מקובץ, 2: רק כתיבה לקובץ. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dragonXxX,

אני משתגע, איך אני עושה את כל הכפתורים והטבלאות וכל השטויות ב JAVA בעיצובים שונים ממה שנוצר בכתיבת אתר, לדוגמא, איך עושים כפתורים כמו אלה שלמעלה? : עמוד ראשי, עזרה, חיפוש.. כל אלה.. תעזרו לי אני מיואש מלחפש איך זה יכול להיות שזה תמונות? אם זה תמונות אז איך עשו את הטבלאה שלמעלה של ה "ראשי" "מדורים" ביקורת" וכו', ככה מחוברים? זה buttos בתוך form , לרשום קישורים של 30 תמונות, זה נשמע לי קצת טיפשי, חשבתי יותר בכיוון שאולי מתקינים חבילה של כפתורים או משהו.. ולשני שהגיב, מה רשמת שם? זה לא אומר לי כלום ולא מובן מה לעשות את השורת קוד הזו

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by forMR,

שלום. לא מזמן התחלתי ללמוד PHP ויש לי שאלה קטנה: אני רוצה לשלוף מבסיס נתונים טקסט צבעוני עם שבירות שורה וכיו"ב... אבל אין לי מושג איך עושים זאת. כלומר, טקסט שמגיע לבסיס נתונים נשמר ללא פקודות HTML ולאחר שהוא נשלף מבסיס הנתונים, הוא מוצג בתור טקסט רציף, ללא כל עיצוב. מקווה שהסברתי את עצמי באופן מובן ותוכלו לעזור לי עם השאלה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by MrAlex,

יש לי בעיה בהבנת header guards והספריייה של : "stdfax.h" לא הבנתי מתי ואיפה אני צריך להכניס אותה,ולא הבנתי את הרעיון הכללי של header guards,למה אני צריך להתשמש בזה.האם השימוש בה הוא נחוץ בתהליך הלמידה? תודה לעוזרים (אשמח להפניייה למקור מידע במידת הצורך)

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. א. ממשו מעגל מחבר מלא בעזרת מפענח 3 ל-8 ושני שערי OR ב. כתבו תוכנית vhdl למימוש הנ"ל ג. ממשומקודד זוגיות ל 8 ביט. המערכת מקבלת בכניסה בית ברוחב 8 ביט, ומוציאה 9 ביט במוצאה, כאשר הביט הנוסף מצביע על זוגיות. ד. כתבו תוכנית vhdl למימוש הנ"ל

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. Started by shoshana,

האם משהוא יודע כיצד ניתן להפוך מחרוזת בC# לUpperCase ולהיפך, וכן איך ניתן לבדוק על מחרוזת אם היא בפורמט UpperCase או להיפך די דחוף!! תודה מראש ??? ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. 1. כמה עלים מינימום ומקסימום יש לעץ 2-3 בגובה 5? 2. כמה צמתים פנימיים מינימום ומקסימום יש לעץ 2-3 בגובה 5? 3. האם ניתן לממש מחסנית בעזרת ערימה ? אם כן, איך? אם לא, למה? 4. האם ניתן לממש תור קדימויות בעזרת עץ חיפוש בינארי? אם כן, איך? אם לא, למה? 5. באיזה רמות יהיה האיבר השלישי בגודלו בערימת מקסימום? 6. באיזה רמות יהיה האיבר הרביעי בגודלו בערימת מקסימום? <מקווה שזה המקום המתאים לשאול> תודה .

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם אני מוסיף תמונת רקע בדף של האינטרנט אבל התמונה מכפילה את עצמה מספר פעמים או שחורגת מהגודל שלה ורואים את התממונה שוב כחצי או כפול איך אני מגדיר שהיא תהיה בגודל של הדף? גם בגודל של 800x600 1024x768 תודה

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by Vissor,

אהלן. מחפש המלצה לאתרים או ספרים אונליין ללימוד סביבת .NET תודה מראש.

25. כאשר אני מנסה לעשות גרשיים(") בתוך טקסט שבקוד HTML אז הכיתוב משתבש כאשר הגרשיים הם ב-description או ב-keywords. איך ניתן בכל זאת לעשות גרשיים? תודה,

• 4 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.