עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by eli33,

נוצרת בעיה כשאר אני עובר ממחשב למחשב. במחשב אחד התאריך מוגדר ב DB כ dd/mm/yyyy ובמחשב שני הוא מוגדר ב DB כ- mm/dd/yyyy . ושאני מנסה לשלוף נתונים מה DB הוא נותן שגיאה שאני מנסה לעשות DateTime.Parse(mtxbDate.Text); או שאני מנסה להכניס נתונים לDB הוא נותן שגיאה ואומר שהתאריך לא תקף. עכשיו פתרתי את הבעיה במחשב אחד ע"י זה שהעברתי את כל התאריכים למצב של mm/dd/yyyy אבל במחשב השני זה עושה בעיות. איך פותרים את הבעיה לשני המחשבים שיפעל בכל מצב? תודה! עריכה קטנה: מדובר באותו הDB פשוט שאני מעתיק אותו ממחשב למחשב הוא משנה את הformat שמירה של ה datetime . מדובר על sql server 2005 .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by iliagildin,

קיבלתי משימה לעשות תוכנית REAL TIME כאשר יש לי נקודה שזזה לפי פונקציה מסויימת ואני אמור לעקוב אחריה עם העכר ואז להציג את הגרף של הנקודה יחד עם הגרף של תנועות העכבר שעשיתי את הפונקציה של תנועות העכבר המרצה נתן לנו והיא:function mouseMove (object, eventdata) xyPosition = get (gca, 'CurrentPoint'); xyPosition = round ( 100 * xyPosition ) / 100 ; title(gca, ['(X,Y) = (', num2str(xyPosition(1,1)), ', ',num2str(xyPosition(1,2)), ')'], ... 'fontSize' ,20 ); התוכנית שמזיזה את הנקודה עשיתי כך: y=0.5; x=1:0.01:100; x2=sin(x); delay=0.0005; for i=2:numel(x); pause(delay); hold on plot(x2(i),y,'ob'); plot(x2(i-1),y,'ow') end עכשיו כאשר אני קורא לפונקציה של העכבר בלולאה ע"י הפקודה ה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by gevAA,

שלום לכולם, יש לי טבלה שבה אני מציג נתונים מה Mysql הבעיה שיש הרבה טקסט כלומר בסביבות 500 תווים והטבלה נמתחת אל מחוץ לגבולות הדפדפן ולא נשארת ברוחב המקורי שלה כפי שהגדרתי לה width=80% איך ניתן להשאיר אותה ברוחבה מבלי שכמות הטקסט תשפיע עליה אלא פשוט תוריד את הטקסט ברגע שתגיע לסוף כל שורה ? http://img228.imageshack.us/img228/3876/12344s.jpg

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by xcd67,

הייתי מעוניין לבנות מערכת משתמשים לאתר שלי - עד דגש על הרשאות מתקדמות למשתמשים (ניהול/צפיה) חיפשתי קצת בנושא אבל לא מצאתי.. אם מישהו מכיר קצת אתרים בנושא אשמח לקישורים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. המטרה של הקוד היא לצייר בעקרון "עץ" עם התפצלויות רנדומליות יש נקודה התחלתית שגדלה כל פעם וכל פעם שהיא גדלה היא מקבל +1 אנרגיה כל פעם התוכנית בודקת אם יש יותר מ10 אנרגיה אם כן אז יש סיכוי של 10% שהצמח יתפצל ברגע שהצמח מתפצל נוצרים 2 חדשים שהולכים ל2 צדדים ולכל אחד מהם יש 0 אנרגיה הבעיה- אני מריץ את הקוד עם הגבלה של 200 עדכונים אם אני שם עצירה בנקודה מסויימת (למשל זו שאחראית על הפיצול) אז בסוף אני נשאר עם משהו כמו 120 פיצולים שזה הגיוני אבל אם אני מריץ את זה רגיל לפעמים אני מגיע למצבים של 10K+ פיצולים זה העדכון if (Numberofupdates < 200) { // TODO: Add your update logic here for (int i = SplitsList.Count-1; i >=0; i--) { …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by SaharBi,

שלום. אני בונה אתר שבו יש סוג של טופס שאני רוצה שהנתונים שיקלטו יועברו ישירות למייל. כרגע בניתי טופס ב HTML, ושלחתי אותו לקובץ בשם mail.php. הנה הקוד של הקובץ PHP: <?php foreach ($_POST as $key => $val) { $text.=$key.":".$val."\n"; } $headers .= "From: $mail\r\n"; $headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n"; $headers .= "Content-type: text/html; charset=utf-8\r\n"; $headers .= "Content-Transfer-Encoding: quoted-printable\r\n"; mail("saharbi@walla.com","טופס",$text, $headers); ?> הבעיה היא שכשהמייל מגיע, הנתונים שנשלחים למייל נכתבים ללא שורות רווח, כלומר שאם המייל אמור להראות כך: המייל נראה כך: תודה רבה למי שיוכל לעזור. שבת שלום.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני למדתי בבית ספר C# שאמר לי המורה שזה הבסיס של השפות . ואחרי זה זה יהיה יותר קל אם תלמד עוד שפות . היה לנו שתי בחירות PASCAL או C# אני לקחתי C# בגלל שאממרו שזה הבסיס לתיכנות . ולאחר זה למדתי בבית הספר גם Visual Basic . והאם ה Cֳ# הוא הבסיס לתיכנות ? עכשיו אני גם למדתי בבית HTML ותקנו אותי אם אני טועה . ה HTML הוא הבסיס לבניית אתרים .?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shynet,

שלום לכולם, אני משתמש במחלקה שבכול פעם שהעכבר זז ממקומו היא "מקפיצה" אירוע עם הפרמטר שמכיל את מיקום העכבר, בעיקרון כאשר אני משתמש במחלקה באותו הליך של ה-UI הכול עובד כמו שצריך ואכן כול פעם שהעכבר זז "מוקפץ" האירוע, הינה דוגמא של הקוד (הקוד לא נכון וכתבתי רק בשביל ההדגמה): Dim WithEvents MHook as MouseHook Private Sub Form_Load(Byval Sender as Object, SomeArgs) Handles Me.Load MHook = New MouseHook() End Sub Private Sub Mouse_Moved(byval ptLocat as POINT) Handles MHook.MouseMoved Debug.Writeline("Mouse Moved") End Sub ברגע שאני מכריז על המשתנה כ-New המחלקה אוטומטית מתחילה לעלות אירועים כשהעכבר זז, ביינתים הכול עובד נפלא, ברגע שאני מריץ את התוכנה מופיע לי בשורת ה-Debug…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום כולם. נעים מאוד. שמי רועי אושרוב. מתכנת כשני עשורים (עוד מויזואל בייסיק ועד היום בכל מני שפות). רציתי להזמין את כולם למיטאפ הקרוב של קבוצה חדשה שהקמתי שנקראת CD/XP Israel. https://www.meetup.com/cdisrael/events/268070890/ הקבוצה מיועדת למי שמתעניין בכתיבת קוד בצורה יותר טובה, בשחרור מהיר של תוכנה ובתהליכים אגיליים שתומכים בכך. אשמח שתצטרפו אלינו ואולי גם תרצו שם! מצרף את תיאור הקבוצה: No marketing BS. Just engineering practices, eXtreme Programming, Continuous Delivery & DevOps. • Continuous delivery (CD for short) & Continuous Integration • Branching Models & Feature Toggles • eXtre…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by chibbi,

שלום לכולם אני רק התחלתי לא מזמן ללמוד גאווה סקריפט עכשיו ביקשו ממני לעשות סליידר תמונות פשוט בעזרת גוגל בעיקר וכמה שינויים קטנים קתבתי את הקוד הבא אבל אני לא מצליח להוסיף לו פרמטרים לקבוע אורך ורוחב תמונה אתם יכולים בבקשה לעזור לי? [tt] <script type='text/javascript' src='http://jqueryjs.googlecode.com/files/jquery-1.3.2.min.js'> </script> <script type="text/javascript"> var imgs = [ 'http://www.h-woods.co.il/admin/wp-content/uploads/2012/10/vsop-03.jpg', 'http://www.h-woods.co.il/admin/wp-content/uploads/2012/10/vsop-02.jpg', 'http://www.h-woods.co.il/admin/wp-content/uploads/2012/10/vsop-01.jpg']; var cnt = imgs.length; $(function() { setInterval…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by aviaderi,

שלום לכולם, מתוקף תפקידי בעבודה כ-DBA, אני אחראי בין היתר על כל נושא הגיבויים והשחזורים. עד לאחרונה כל הגיבויים על השרתים תוזמנו ע"י קבצי BAT שונים ומשונים. לאחרונה התחלתי לכתוב מחדש את הסקריפטים השונים ב-PowerShell אשר נותן יותר יכולות, גמיש יותר ובעיקר (כנראה) העתיד שאליו מיקרוסופט מכוונת. הורדתי המון דוגמאות קוד שונות והתקדמתי לא רע, אבל אני עדיין מרגיש שחסר לי קצת רקע בסיסי בPS. למשל: השימוש ב-|(pipe) שגיליתי במקרה וכו'. אשמח אם תוכלו לכוון אותי למקור מידע אשר "מלמד מאפס" את הדברים הבסיסיים ב-PS. אני אשמח גם לקבל הכוונה לכל מה שקשור לשילוב של PS עם אובייקטים של SMO ובכלל עבודה מול SQL Server. כמו כן, האם יש אפשרות לפתח סקריפטים של PS בסביבת VS2008? לא מצאתי אפשרות לפ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by pergola,

בזמן האחרון התחלתי לעסוק בבניית אתרים.. השתמשתי במדריך Total.Training.For.Website.Design.Extreme.Website מדריך מעולה.. הבנתי משם מלא.. עכשיו ברצוני ללמוד גם לבנות פורום.. משהו ברמה של האתר הזה (HWZONE) יש לtotal training גם מדריכים לבניית פורום..? כיוון שהמדריכים שלהם מאוד מדוייקים ומסברירים פרט פרט בוידיאו.. לכן אני מעדיף אותם.. אז יש להם תוכנה כזאת שמלמדת גם את זה..? אם יש מדריכים אחרים גם אשמח.. אבל רצוי שיהיו בוידיאו..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by bg1987,

אני מחפש כבר הרבה זמן סקריפט בPOWERSHELL שיריץ שאילתת SQL על שרת MSSQL2005 וישמור את התוצאות לקובץ EXCEL, מצאתי מדריכים לעשות ההפך, ומצאתי מדרכים להריץ שאילת ולקבל תוצאות, אבל לא הסבר איך להוציא לאקסל. אם משהו מכיר אתר עם מדריך, או שיש לו במקרה סקריפט מוכן, אני ממש אודה לו. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי מחלקה שכתבתי שבעיקרון יכולה לעבוד בעצמה (לא תלויה במחלקות אחרות) אני רוצה שתהפוך לקובץ שאפשר להפעיל ב- Windows. איך אני עושה את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by xyo,

העלתי לשרת אכסון template בשם php melody 1.6.5 http://i20.fastpic.ru/big/2011/0424/45/0e10fc1c1f16740775024cf2b8d90a45.jpg http://i20.fastpic.ru/big/2011/0424/d1/e6bf0271bfdc85902bd4b6a0e109aad1.jpg יש הסקיפרט שאני רוצה שיפעל במידת הצורך https://gist.github.com/436663#file_megavideo_get.sh embed <script src="[url]https://gist.github.com/436663.js?file=megavideo_get.sh"></script>[/url] איך מוסיפים אותו בכל האתר ? ובאופן כללי ניתן להוסיף plug in כמו זה? http://activeden.net/item/book-v2/70980 איך אפשר ליצור תוכן חדש שיטען ויוצג בעזרת ה plug in הקבצים בשרת אבל אין אפשרות חדשה ב Admin Area

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by darkman,

מישהו יודע איך עושים את זה? ניסיתי לשחק עם "GO TO" אבל ללא הצלחה. מישהו יודע תפקודה המדויקת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by nahoom,

בבקשה תנו לי עצות למהדרים שכוללים מין הסתם ;D COMPILER LINKER... אם אפש תביאו לי קישור אליו (אימיול, HTTP הכול) עם אפשר בתוספת מדריך אליו דברים בסיסים (אני מתחיל להיתחשב בעובדה)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by assaf990,

מאיזו נקודה ועד איזו נקודה מוגדר הזמן של רינדור הדף?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. בוקר טוב ברצוני לדעת עם איזה משתנה להגדיר את המטריצה הנל : האם מסוג INT או FLOAT והאם צריך להכניס את הנתונים בטבלה אחד אחד ?או יש דרך אחרת? אשמח לדעת איך עליי להתחיל לכתוב את הקוד תודה רבה ושבת שלום [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Aviv C,

בניתי שני מבנים כאלה: typedef struct { Node *first; } List; typedef struct { List words; } Dictionary; (Node זה עוד איזשהו מבנה שבניתי). אבל כשאני שולח אותם לפונקציה פשוטה כמו זו: void PrintDic(Dictionary *dic) { printf("%p\n", dic->words.first); } זה מדפיס לי כתובת שונה מהכתובת האמיתית של first (שהגדרתי אותה קודם לכן), כלומר ב- main רשום כתובת שונה ובפונקציה כתובת שונה. בגלל זה אני לא יכול לגשת לתוכן של first. אני לא מבין מה אני עושה לא נכון. מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Ghosthunter,

רציתי לדעת האם ניתן להזיז את העכבר על המסך ב- CPP. אני משתמש בVC++ 6. הכוונה שלי היא לא לקלוט את המיקום שלו אלא לשנות את המיקום שלו איך שאני(המתכנת) רוצה, ולא המשתמש. כל הדוגמאות שמצאתי רק קולטות ולא משנות. תודה. חחח טוב ראיתי כל הזמן GET ועכשיו חשבתי לשים שם SET, אז שמתי שם והצלחתי. תראו מה עשיתי: #pragma once #define WIN32_LEAN_AND_MEAN // Exclude rarely-used stuff from Windows headers #define _WIN32_WINNT 0x0500 // so the code would compile #include <iostream.h> #include <windows.h> class CMouse { private: POINT pos_m; POINT add_m; public: CMouse(int add_x, int add_y) { GetCursorPos(&pos_m); add_m.x=add_x; add_m.y=add_y; } void move_mous…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by RonCohen,

עריכה: קיצר אפשר מדריך איך להשתמש בפרפורמנס קאונטר Performance Counter על מנת להציג גרם של שימוש במעבד ורם כמו בטסק מנג'ר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי מחר מבחן על זה , ולא שאני לא מבין או משהו , שפוט רוצה הסבר נוסף , אז אם מישהו יוכל להביא פה כמה אתרים טובים בנוגע לפונקציית המספרים האקראיים RANDOM , שיביא. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by yarin153,

אני בשלבי לימוד של PHP HTML וכדומה אבל עלתה בדחיפות דרישה לסיסמא לאתר שבניתי משהו ממש בסיסי שלא נורא אם כל מי שיודע קצת האקינג ידע לפתור מישהו יכול לעזור לי לבנות את זה ?? עדיף שיהיה בHTML כי אני עדיין לא יודע PHP בכלל סתם משהו שהתנאי שלו אם הוכנס קלט ככה שייפנה לככה ואם לא אז ייפנה לדף אחר של יש טעות בסיסמא שלך תודה מראש לעוזרים ושבת שבת :-)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by icebreak,

למביני עניין, הנה חידה חביבה: כתבו פקודה שמחזירה האם מספר הקלט (INTEGER) הוא חזקה של 2 (יש פתרון לוגוריטמי שהוא פחות יפה, ופתרון הרבה יותר פשוט ויפה במשחקים בינארים).

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.