עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. התחלתי ללמוד C עם הספר, הבעיה היא שאין לי את הפתרונות של התרגילים שמופיעים בספר, צריך עזרה במציאת הפתרונות של כל התרגילים בכל הפרקים!!! תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. מועתק ממשהו שחבר שלי פירסם בפייסבוק. זה פשוט אדיר. שפות תכנות Unix ! כן…זה כל מה שצריך בשביל לירות לעצמך ברגל. C אתה פשוט יורה לעצמך ברגל. ++ C זה אמנם קשה יותר לירות לעצמך ברגל. אבל אם אתה מצליח…אז אתה מפרק לה את האמ'אמא! NET אתה מוצא אקדח, אבל הוא מתפרק לך בידיים. אתה מחבר אותו בחזרה, והוא שוב מתפרק. אתה מנסה להשתמש ברכיב .GUN של מיקרוסופט אבל גם הוא מתפרק. מתוסכל, אתה דוקר את עצמך ברגל. Assembler אתה מתכונן לירות לעצמך ברגל, ואז מגלה שאתה קודם צריך להמציא את האקדח, את הקליע, את ההדק וכן, גם את הרגל. PHP אתה יורה לעצמך ברגל באמצעות אקדח שהורכב מ-300 אקדחים אחרים. ASP מיקרוסופט יורה לך ברגל. Perl אתה יורה לעצמך ברגל, אבל אף אחד לא מצליח להבין איך עשית את זה. שישה חודשים …

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by ktbnus,

עקב מספר עולה של שאלות מהסוג: איפה אני מוריד קומפילר? איפה אני מוצא מדריך? וחוסר שימוש טוטלי ב גוגל החלטתי להוסיף רשימה של שפות תיכנות האתרים: הרשימה לקוחה מפורום JINX ובאנגלית ( מגיע להם כבוד על המאמץ): http://www.jinx.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31285 http://www.jinx.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3417 אתר נוסף אם מדריכים טובים בעיקר לעיצוב אתרים ואינטרנט http://www.alpha-sector21.net/news.php וכמובן www.google.com www.google.co.lil

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by bdoron,

אני קורא על sessions בasp.net ורושמים פה שיש כמה מצבים של סשנים, הדיפולטי הוא inproc שהוא בעצם מאחסן את כל הסשנים בworkerprocess , קראתי על יתרונות וחסרונות ורשמו שאחד החסרונות זה : scalability can be an issue, מה זה אומר בעצם? מה הכוונה סקלביליטי? תרגמתי את זה בגוגל טרנסלייט ואל תצחקו אליי חחחח וזה מדרגתיות או הרחבה אין לי שמץ של מושג למה הם מתכוונים אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  5. Started by bdoron,

התחלתי ליצור משחק ואני עובד עם הספר learn xna 4.0 ושם הוסבר לי איך ליצור sprites, איך להזיז אותם .. ועכשיו למדתי שם ליצור מחלקת אב שהיא מייצגת sprite וממנה אני מוריש ל2 מחלקות נוספות, מחלקה אחת תייצר לי אובייקט שהמשתמש יוכל להזיז על ידי מקשים ומחלקה נוספת לצורך שהמחשב ישלוט בה עכשיו לאחר מכן נאמר לי שיש לי מחלקה בשם gamecomponent שהמטרה שלה זה להיות משולבת בgameloop אני יודע מה זה הgameloop אבל אני לא מבין למה אני צריך את הgamecomponent למה אני לא יכול ליצור את כל האובייקטים שלי כבר בgameloop במחלקה game1 למה אני צריך להשתמש בgamecomponent?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by kisin,

בניתי אתר קטן ואני צריך שרת לאכסן אותו. יש לכם המלצות לחברת אכסון טובה בשביל אתר קטן שבנוי בPHP? תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by xjj,

הבנתי פחות או יותר ש-foreach נועד לשלוף אלמנטים מסוימים מתוך אוביקטים, למשל ב-array. אפשר לקבל פירוט קצת יותר רחב מזה ובעברית? תודה

• 36 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. מה המטרה של זה? לימדו אותי לכתוב בהתחלה define __NAME_H__ מה זה עושה? P:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by rosesr,

מישהו יכול להסביר לי מה ירד בנושא זה כי יש לי מורה מפגרת שלא יודעת כלום מהחיים שלה תודה לכל העונים ;D

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by erone,

C++ Object Oriented programming concepts במרכז הארץ הנושא אומר הכל תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by rotman,

שלום לכולם , אני צריך המלצה להוסט בשביל אתר אינטרנט , האתר יהיה מבוסס wordpress או joomla . תעבורה מאד קטנה (לא יותר מ 2 ג'יגה בחודש) ונפח אחסון גם קטן (1 ג'יגה גג) , כמו כן אני צריך באיזור ה 5 כתובות mail forwarding . עדיפות להוסט ישראלי אבל אשמח לקבל המלצות גם על הוסטים ממדינות אחרות. תודה רבה.

12. שלום. אני בוגר תואר ראשון, אבל הוא לא שווה הרבה. אני מעוניין לבנות את עצמי מחדש בתחום המחשבים (מילה גדולה, אני יודע). השאלה - איפה בכלל מתחילים? יש המון שפות, המון אמצעים. איזה שאלות בכלל יש לשאול לפני כן? צריך לבחור תת תחום? והיכן לומדים? מאוד כללי, אבל אשמח לכל עצה. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום חברים. אני הולך להעלות אתר בחודש הקרוב ומחפש חברה טובה עדיף שיהיו לה שרתים באירופה. כמובן שתיהיה אמינה ותומכת .NET 4.5 ו SQL SERVER 2012 ד\אשמח לשמוע על המלצות.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  14. שלום חברים מבקש המלצה לאחסון אתר וורדפרס המיועד ל- media downloads, חנות וירטואלית של קבצים בגדלים משתנים החל מ- 300 מגה ועד ל-2 ג'יגה. (הגולש צריך לשלם עבור כל קובץ שהוא רוצה להוריד מהאתר) האתר מיועד לגולשים מכל העולם עם דגש על ארה"ב ואירופה אשמח לדעת גם איזו חבילה עליי לקנות SHARED/reseller/vps... והאם כדאי להתחייב מראש לתקופת זמן או שקודם כדאי לבדוק את התפקוד של האתר? המון תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by adirze,

סיימנו לא מזמן בביה"ס ללמוד את שפת C ורציתי המלצה לשפה תכנות שאני אוכל ללמוד בהמשך . תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by MasterDK,

היי, אני כותב מערכת MVC ודיי תקוע עם מימוש ה view. אני עובד עם xsl בתור template engine ופרט ל xhtml אני מעוניין גם לפלוט את התוכן כ json וכ xml. אם חושבים על זה בצורה ישירה, אין לי בעיה ליצור מחלקה של view וממנה להוריש את שלושת המחלקות הנ"ל כאשר כל אחת תביא פונקציונליות שתלויה ב content type שלי. אבל! וזה אבל גדול, נחשוב רגע על שרת REST. אין לי רצון לשכתב את הקוד (כי הוא כבר כתוב ועושה את העבודה) אבל שרת REST יכול לספק את המידע בכל מיני אופנים בניגוד לאפליקצית web שמספקת נניח רק xhtml ו json בקריאות ajax, אפליקצת ה REST תחזיר את התוכן לפי מה שמבקשים ממנה, כלומר: http://api.example.com/users/13.json מחזיר את המידע כ json, ולעומתו http://api.example.com/users/13.xml מח…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by 8us.co.il,

שלום רב .. אני רוצה לפתוח חנות וירטואלית עם מערכת ניהול תוכן (מדריכים ,מאמרים).. כמובן שאני יזמין עיצוב יחודי . איזה מערכת הכי טובה לי בקוד הפתוח? virtuemart ,prestashop,maento וכו??? משהו יכול ליעץ מנסיון

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  18. Started by Rami0786,

ההעדפה זה פלאגאין ל-VS (אם יש כזה כי לא הצלחתי למצוא)

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by MaXiK,

אני מחפש ספר ASP.NET לאנשים שיודעים לתכנת בC#( שמעתי שאפשר לתכנת שם בC# ובVB). תודה מראש

20. Started by MoAv,

מחפש המלצה לספר רציני, עדיפות לאנגלית, לא באינטרנט, שכולל את השפה C# .NET וגם את סביבת פיתוח Visual Studio 2005 תודה !

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  21. ^^windows desktop אין לי ניסיון בתכנות. חשוב ספר שיסביר את העקרונות בצורה ברורה עם דוגמאות. הספר יכול להיות באנגלית. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Lotar_88,

אני צריך המלצה לספר לימוד תכנות של שפת C או לשפה שכדאי להתחיל ממנה אני צריך ספר בעברית תודה !

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  23. Started by kentaro,

אני מעוניין לקנות לחבר ספר לימוד שפת C,רציתי לדעת אם יש לכם המלצות לספר טוב למתחילים וגם ולמתקדמים. תודה.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  24. מחפש המלצה לספרים בעברית ללימוד שפות התיכנות הנ"ל אני בא מרקע תיכנותי עם שפות אסמבלר C++ וויזואל בייסיק ואת כל זה למדתי בעזרת ספרים ואינטרנט הייתי שמח אם למשהוא יש המלצה לספרים טובים ובעברית ללמידו השפות תיכנות הנ"ל רק שאלה של מתחילים בשפות תיכנות הנ"ל אפשר לבנות ישומים שלא קשורים לאינטרנט כמו תוכנה שבונים בויזואל בייסיק??? תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by noodle,

שלום לכם, חבר ביקש ממני המלצה לעורך ASP, מאחר ואני בכלל לא מתמצא בנושא בניית אתרים החלטתי לשאול אתכם. החבר מתחזק אתר כבר מספר שנים ב-ASP ומעוניין בעורך טוב ש"עושה את העבודה בשבילך" כמה שיותר. אם יש אפשרות לממשק ויזואלי עוד יותר טוב. מקווה שהייתי ברור. תודה חברה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים