עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לכולם אני רוצה להפיץ פרסום לקבוצה של מתעניינים, משיטוט באינטרנט ובפורומים השונים הבנתי ששימוש בפוטושופ הכי מתאים לחיתוך התמונה הכללית לתמונות קטנות ויצירת קובץ HTML לכדי תמונה שלמה והפצה של הקובץ הגעתי למצב שיש לי קובץ מוכן ב HTML ואם אני מפיץ אותו בתוך הארגון הוא נראה תקין הבעיה מתחילה בהפצה לשרותי דואר חיצוניים כגון - גוגל/יאהו/הוטמייל/וואלה/נענע/ועוד. בהפצה לאותם שרותי דואר יש תופעה (כפי הנראה מוכרת באינטרנט) שגוגל/יאהו/הוטמייל/וכד' יוצרים רווחים בין התמונות תמונה לדוגמה - כאן זה הקוד שאני ייצרתי ולמרות כל מה שאני מנסה עדיין מוצג עם רווחים <!DOCTYPE HTML PUBLIC “-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN” “http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd”> <html> &l…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by orlupo,

למדתי בעבר C עד לרמה של מבנים וגרפיקה. לאחר מכן למדתי ב++C רק בסיס, מחלקות ורשימה מקושרת.(לא הבנתי בדיוק מזה רשימה מקושרת הודה למישו אם יסביר לי) עכשיו ההתלבטות שלי אם להמשיך ללמוד C או ++C. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by omershelef,

מדריך HTML - פרק 1 הבסיס - WebGuide

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. אני בונה כרגע את הפרוייקט שלי במסגרת יחידה במדעי המחשב ( כיתה י"א). יש לי טופס הרשמה שעובר בדיקה בJAVASCRIPT, ומגיע לדף ASPX.CS שמכניס את הנתונים לתוך טבלה שפתחתי ב ACCESS. עכשיו הבעייה שלי היא כזו - לקחתי רק חמש משתנים מהטופס (הכוונה לשם, שם משפחה וכו'), הכנסתי אותם לטבלה והם פועלים. עכשיו שיפצתי את זה כדי שכל נתוני הטופס יכנו לטבלה, וזה פשוט מתעלם ממני! לא מביא לי שום הודעת שגיאה , פשוט כאשר אני נרשם זה מוסיף לטבלה רק את ה5 נתונים הראשונים, ומשאיר את העמודות החדשות ריקות. הנה הקטע קוד הרולוונטי - string uname = Request.Form["uname"]; if (Request.Form["submit"] != null) { string i = Request.Form["firstii"]; string f = Request.Form["lastii"]; …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by kutomer,

ערב טוב, לאחרונה אני בונה תוכנה ב.net אשר עוסקת סביב אובייקט עץ שאני יצרתי, כרגע במהלך הפיתוח האובייקט סה"כ שוקל מספר kb בודדים אך בתיאוריה הוא עלול להתנפח מאוד ולהגיע לגדלים של מאות מגה ואולי אפילו גיגות. מה שמן הסתם מיד מקפיץ את הפחד מ"Out.Of.Memory" באופן עקרוני אני אמור לכתוב לאובייקט באופן קבוע ובמקביל גם לקרוא ממנו. לכן במקום להשתמש בbinary serialize הפשוט שאני משתמש בו כרגע חשבתי על לממש כמו xmlReader\Writer בעצמי לעץ שלי (בעיקר כי מבחינה לוגית זה נשמע מתאים, מעץ בניגוד להרבה אובייקט אחרים אפשר להפיק נתונים ולהשתמש בו מבלי לקרוא את כולו). רק שאין לי שמץ איך עושים את זה. אשמח לעזרתכם בנושא, תודה מראש תומר

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by rscha,

בוקר טוב. אשמח לקבלת משוב והערות על האתר שבניתי http://chavruta.byethost33.com

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Shbd,

למשל יצרתי דף members.asp השאלה שלי איך מקובל לגשת למידע אחר באותו דף על ידי QSTR למשל אם אני נותן לו members.asp?me=profile לכתוב בדף של ה- members לאותו QSTR את המידע אותו אני ירצה לרשום או להכניס לו inner file בשביל לא להכביד על הדף או שזה לא משנה. דוגמה לקוד: <% if QStrme = "me" then accPage=1 %> <!-- #INCLUDE FILE="qstrme.asp" --> <%elseif QStrme = "editme" then accPage=1 %> <!-- #INCLUDE FILE="qstreditME.asp" --> <%end if%> האם גם ככה צריך להשתמש באתר תקני? סליחה אם אני שואל שאלות טיפשיות פשוט אני די חדש בזה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני זקוק לטמפלט קוד פתוח לצרכים שבכותרת. יש לציין שלא מדובר במערכת פורומים, אלא במערכת ממשית לבניית אתר. עדיפות לאפשרות מכירה-קנייה(או משהו בסגנון). איני מכיר את הנושא, ואשמח אם אלו שכן יתנו הצעות.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי חברים תודה מראש למי שעוזר לא מצליח לפתור את השאלה אחד מהאלגוריתמים הפשוטים ביותר למיון נקרא מיון הכנסה.(Insert Sort) הרעיון האלגוריתמי: - בצידו הימני של המערך, יהיה לנו תת-מערך לא ממוין, שבכל איטרציה יקטן באיבר אחד. - בתחילת האלגוריתם, תת- המערך הלא ממוין הוא המערך כולו. - בצידו השמאלי של המערך, יהיה לנו תת-מערך ממוין, שבכל איטרציה יגדל באיבר אחד. - בתחילת האלגוריתם, תת- המערך הממוין הוא ריק. - בכל איטרציה נעיין באיבר השייך לתת- מערך הלא ממוין, ונכניס אותו למקום המתאים בתת- מערך הממוין. - ההשלכות הן שהאזור הממוין גדל באחד,והאזור הלא - ממוין קטן באחד. - כאשר לא ישארו איברים בתת- המערך הלא - ממוין, האלגוריתם יסתיים. ממש אלגוריתם זה -…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Ghosthunter,

איך אני מדבג עם TELNET כשאני משתמש בWIN והצד השני בלינוקס?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by aldema,

מישהו יכול לעזור לי??? אין לי מושג... אני לא מצליח כלום.. המבחן יהיה על פונקציות(לא קשות..) עם כל הטרנק,רנדומייז.. שאלה לדוגמא: כתוב תוכנית הקולטת3 ציונים של 5 ילדים,מחשבת את הממוצע של כל ילד,מדפיסה אותו,כותבת את הכי גבוה,וכותבת כמה ילדים עברו וכמה לא.. בעיקר שאלות בסגנון הזה אני לא מבין.. את כל הTRUNC והשטויות האלה..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by שריה 24,

שלום! ב URL מופיע בסוף, למשל: id=8 ואני רוצה להסתיר את זה, כדי שהמשתמש לא יוכל לשנות ID, מהי הדרך הפשוטה ביותר להסתיר את זה? ונראה לי, שאני לא יכול להשתמש ב POST.... תודה! שריה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני בתהליך בניה של אתר לעסק, ונתקלתי בבעיה בזמן ניסיון התמנה של API מבוסס JAVA באתר שבנוי על מערכת WP. אם יש פה סטודנט לתוכנה או כל אדם אחר מבין עניין שמוכן לעזור, כמובן תמורת תשלום סמלי, שבבקשה יצור אתי קשר. מייל: anton954@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יצרתי אפליקציה חדשה בסביבת android studio ב-Java המשמרות שלי אשמח לקבל ביקורות על האפליקציה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ofirzak,

שלום, אני אדריכל במקצועי והייתי מעוניין ללמוד לתכנת ע"מ למקסם את הכלים שעומדים לרשותי, לקצר תהליכים וליצור גיאומטריות שאין באפשרותי לעבד בקלות באמצעות התוכנות המוכרות לי. חיפשתי בפורום ולא מצאתי התייחסויות לנושא ולכן אנסה לפרט מהם השיקולים שלי ומה ההתלבטויות: 1. אני כמעט ולא מכיר את עולם התכנות (למדתי קצת בתיכון, אך עברו בערך 15 שנה מאז שכתבתי משהו) 2. אני עובד בדרך כלל עם התוכנות: AutoCad, Revit, Sketchup, Rhino3D. 3. אני מכיר קצת את התוסף Grasshopper ל- Rhino3D, שמאפשר תכנות גרפי. 4. הצרכים שלי הם בתחומים הבאים: א) כלים קטנים לייעול העבודה בתוכנות הקיימות אצלי (דרך ממשק API) ב) כלים לניתוח והצגת מידע בדרך גרפית (למשל מידע GIS) ג) עבודה עם ממשק פיזי - כדוגמת ARDUINO שיא…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by lordgod,

איך מפעילים קבצים בC , קבצי EXE או טקסט בעזרת איזשהי פונקציה או משהו . תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Galos,

שלום לכולם, בדומה למה שנפתח בדיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465804.0 רק שכאן הבעיה מעט שונה. כתבתי אלגוריתם בC++ בעבר הרחוק, כעת שיש לי את הידע והכלים בפיתוח WPF אני מעונין לבנות GUI. השאלה היא איך אני יכול להשתמש בC++ בתוך C# , אני מודע לכך שלא בכל הפונקציות אני אוכל להשתמש וחלקם אני אצטרך קצת לשנות, אבל את הליבה אני מעונין לשמר, האם זה אפשרי? או שמא עלי "להמיר" לC#? באותה נשימה אשמח לדעת איך בונים קבצי DLL (אני מתכוון לעטיפה), ואיך לעבוד איתם בצורה נכונה? תודה מראש, גל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by gil ortz,

הי לכולם ברצוני לדעת איך להגן על מייל לדוגמא שמשתמש אהיה חייב לעשות @ ו3 תווים לפני @ ו 4-3 תווים אחרי ו .com תודה מראש לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by borg,

מה ההבדל בין Delphi 2005 Architect ל-Delphi 2005 Enterprise? מה הגודל של כל גירסה ב-MB? איזו גירסה עדיפה, במידה ואתה מעוניין בכמה שיותר אפשרויות, אבל רוצה להימנע מהסתבכויות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by RainbowInBlack,

1. אני לומד להשתמש ב ASP.NET , ויש לי DataTable ב C# ואני רוצה ליצור ממנו טבלה של HTML מחלק מהנתונים שיש לי ב DataTable את זה הייתי עושה פשוט באמצעות Loop של for שירוץ לאחר פתיחת ה table בHTML לפי מספר השורות בטבלה של הנתונים וישתול <tr>ים ו <td>ים עם הנתונים של אותה שורת הנתונים ב DataTable (ככה לפחות השתמשתי בטבלאות נתונים בPHP) עכשיו הקטע המוזר הוא - שזה לא נותן לי לכניס קוד של C# לתוך ה table ב HTML , בכל שאר המקומות בקוד HTML ה VS נותן לי לשים שורות של קוד באמצעות <% %> אבל ברגע שאני מכניס את זה לתוך אחרי פתיחה של <table> ולפני הסגירה של ה</table> הוא לא נותן לי לשים קוד של C# אם לא עושים את זה ככה - אז איך עושים את זה שאלה שניה - אני וח…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by DarkShnizel,

בעיקרון מדובר בטבלה שה- css שלה הוא: .items{ width:680px; border:1px solid #989899; border-spacing:0px; vertical-align:top; border-collapse: collapse; position:relative; } אני אקשר לאתר אם זה לא ייפתר כי בעיקרון אני מעדיף שלא מטעמי אבטחה. כמו שאפשר לראות באקספלורר 8 ומטה בלבד (לא בפיירפוקס או כרום או אקספלורר חדש) כשמשנים את גודל הדפדפן, הגבול השמאלי מופיע לגדלים מסויימים ונעלם למסויימים. הבאג גם קורה לדיווים ולא רק לטבלאות בכל האתר. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני עומדת להעלות אתר חדש שבעמוד הראשון שלו יש איפריים אחד, וכל יתר הדפים (עשרות דפים) מוצגים בתוכו. כשמנוע חיפוש מאתר דף באתר כמו זה דרך מילות המפתח שלו, הוא נותן קישור שמעלה את הדף לחוד ולא בתוך האיפריים. יש כאן בעיה, ואני מחפשת דרך לפתור אותה. איך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת, ושהאתר יוצג כפי שאני מעונינת? (בתוך הפריים, ולא מחוצה לו).

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by goldamit,

שלום, התחלתי להבנות אתר בוויקס, אבל עדיין לא מצאתי פיתרון לעיוות בכתיבה בעברית (סימני פיסוק בהתחלת משפט, משפטים מתבלגנים וכו'). האם יש פיתרון נורמלי או שחייבים לכתוב מראש בצורה מעוותת? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by [ViT],

משהו יכול בבקשה להסביר מה אומר b\ ב- regular expressions של פייתון (ובטח גם ברוב השפות האחרות)? אפשר דוגמה לשימוש של זה אולי? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by spinchicken,

מישהו יודע איך להעביר buffer להשמעה בכרטיס קול ברמה כמה שיותר קרובה לחומרה עצמה, ואיך אני מפקח על מה שיוצא?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים