עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היי, יש לי משימה לכתוב חתיכת קוד פשוטה יחסית. התוכנית מקבלת מספר מהממשתמש ועושה אחת מהפעולות הבאות 1) בודקת האם המספר ראשוני או לא 2) ופה הבעיה. היא משתמשת במספר שנקלט למשחק 7 בום. הוא מדפיסה את כל המספרים שמתחלקים ב 7 ללא שארית ו את כל המספרים שמופיעה בהם הספרה 7. ומדפיסה אותם בסדר מהקטן לגדול. הכל טוב ויפה עד לחלק האחרון. יש לי קוד לא מושלם הבעיה שלי היא איך לסמן את כל המספרים שמופיעה בהם הספרה 7. חשבתי על משהו כמו לחלק ת המספר ב 10 כל פעם אבל נגיד שיש לי 127675 איך אי יכול לסמן את כל ספרות ה 7 ? הנה הקוד

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by omershelef,

מדריך HTML - פרק 1 הבסיס - WebGuide

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Second Edition,

שלום לכולם , התחלתי ללמוד עצמאית גאווה ואני נעזר במספר מדריכים , שלהלן : אחד מהם והשני אחד מהם ממליץ על eclipse כסביבת פיתוח , אבל שנכנסתי לאתר ההורדות שלהם ראיתי שיש כמה גרסאות .. מהי המומלצת מבניהם למתחילים ? (classic או IDE for java ) המלצות נוספות יתקבלו בברכה ,

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by rscha,

בוקר טוב. אשמח לקבלת משוב והערות על האתר שבניתי http://chavruta.byethost33.com

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by flesh2,

רק היום התחלתי ללמוד קצת ג'אווה סקריפט, ואני לא יודע די הרבה דברים, אז דבר ראשון- איך אני משנה צבע טקסט בלי עזרת תגיות HTML בג'אווה סקריפט? הגדרתי נעלמים שיהיו צבעים ואני רוצה להשתמש בזה לשינוי צבע הטקסטים. דבר שני, איך עושים לינק ואיך שמים מוזיקה ברקע? תודה רבה מראה!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by NiTRo37,

יש לי בעיה קטנה....נו טוב , גדולה , במדעי המחשב - לולאות. זה גרם לי להכשל במבחן הקודם , בגלל שבכלל לא הבנתי את הנושא , או שהמורה שלי לא מלמדת טוב. קיצר , רציתי לדעת אם מישהו יוכל להסביר לי את העניין בקצרה , או אפילו להביא מדריכים והסברים. תודה רבה , ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by שריה 24,

שלום! ב URL מופיע בסוף, למשל: id=8 ואני רוצה להסתיר את זה, כדי שהמשתמש לא יוכל לשנות ID, מהי הדרך הפשוטה ביותר להסתיר את זה? ונראה לי, שאני לא יכול להשתמש ב POST.... תודה! שריה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by orlupo,

למדתי בעבר C עד לרמה של מבנים וגרפיקה. לאחר מכן למדתי ב++C רק בסיס, מחלקות ורשימה מקושרת.(לא הבנתי בדיוק מזה רשימה מקושרת הודה למישו אם יסביר לי) עכשיו ההתלבטות שלי אם להמשיך ללמוד C או ++C. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, אני בתהליך בניה של אתר לעסק, ונתקלתי בבעיה בזמן ניסיון התמנה של API מבוסס JAVA באתר שבנוי על מערכת WP. אם יש פה סטודנט לתוכנה או כל אדם אחר מבין עניין שמוכן לעזור, כמובן תמורת תשלום סמלי, שבבקשה יצור אתי קשר. מייל: anton954@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני בונה כרגע את הפרוייקט שלי במסגרת יחידה במדעי המחשב ( כיתה י"א). יש לי טופס הרשמה שעובר בדיקה בJAVASCRIPT, ומגיע לדף ASPX.CS שמכניס את הנתונים לתוך טבלה שפתחתי ב ACCESS. עכשיו הבעייה שלי היא כזו - לקחתי רק חמש משתנים מהטופס (הכוונה לשם, שם משפחה וכו'), הכנסתי אותם לטבלה והם פועלים. עכשיו שיפצתי את זה כדי שכל נתוני הטופס יכנו לטבלה, וזה פשוט מתעלם ממני! לא מביא לי שום הודעת שגיאה , פשוט כאשר אני נרשם זה מוסיף לטבלה רק את ה5 נתונים הראשונים, ומשאיר את העמודות החדשות ריקות. הנה הקטע קוד הרולוונטי - string uname = Request.Form["uname"]; if (Request.Form["submit"] != null) { string i = Request.Form["firstii"]; string f = Request.Form["lastii"]; …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by borg,

מה ההבדל בין Delphi 2005 Architect ל-Delphi 2005 Enterprise? מה הגודל של כל גירסה ב-MB? איזו גירסה עדיפה, במידה ואתה מעוניין בכמה שיותר אפשרויות, אבל רוצה להימנע מהסתבכויות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, לפני שבוע לערך בניתי משחק סנייק מאוד בסיסי ב-C++. זה המשחק הראשון שאני בונה ב-C++ שמצריך תזוזה כלשהי. כדי לעשות את ההצגה של המשחק עשיתי לולאה ראשית שכל עוד השחקן לא נפסל, הנחש מוחק את עצמו, זז לפי הצעד הבא ואז מצייר את עצמו בחזרה למסך. הבעיה עם זה היא שאני רואה את הנחש מהבהב ואני בטוח שאפשר לסדר את זה איכשהו אבל אני לא יודע איך. איך אני יכול לעשות שהוא לא יהבהב? עריכה: 1. הנה המשחק אם זה יעזור לכם: http://www.fileflyer.com/view/I8VLoAa (מקשים: WASD). .2 במחשב שלי זה עובד בסדר אבל במחשבים של בית ספר זה עבד על הפנים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by spinchicken,

מישהו יודע איך להעביר buffer להשמעה בכרטיס קול ברמה כמה שיותר קרובה לחומרה עצמה, ואיך אני מפקח על מה שיוצא?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Galos,

שלום לכולם, בדומה למה שנפתח בדיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465804.0 רק שכאן הבעיה מעט שונה. כתבתי אלגוריתם בC++ בעבר הרחוק, כעת שיש לי את הידע והכלים בפיתוח WPF אני מעונין לבנות GUI. השאלה היא איך אני יכול להשתמש בC++ בתוך C# , אני מודע לכך שלא בכל הפונקציות אני אוכל להשתמש וחלקם אני אצטרך קצת לשנות, אבל את הליבה אני מעונין לשמר, האם זה אפשרי? או שמא עלי "להמיר" לC#? באותה נשימה אשמח לדעת איך בונים קבצי DLL (אני מתכוון לעטיפה), ואיך לעבוד איתם בצורה נכונה? תודה מראש, גל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. אני יודע שכאשר הנכד יורש משני בנים שיורשים וירטואלית מסבא כלשהו - אז ברשימת אתחול של הקונסטרקטור של הנכד צריכה להיות הפעה של הקונסטרקטור של הסבא. מספיק רק של הסבא או שגם לקרוא לקונסטרקטורים של שני הבנים (האבות של הנכד) ? אם זה רק של הסבא , אז מה ההגיון שעומד מאחורי זה ? תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by nitzo,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שתי מכללות ללימוד php האחת גדולה, יקרה ובעלת מוניטין - עלות 15,000 שח עשרה חודשים לימודי ערב - סכום מאד קשה לעיכול השנייה מכללה עלומת-שם פה בעפולה זולה יותר ונותנת רושם לא כ'כ טוב אני יכול להעביר לפה סילבוסים של הקורס אם יש צורך השאיפה שלנו היא כמובן לקבל את הכלים הטובים ביותר במחיר הטוב ביותר על מנת להשתלב בעבודה בסיום הלימודים. מה המחיר ההגיוני שצריך להסכים לשלם עבור קורס מקיף?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by DarkShnizel,

בעיקרון מדובר בטבלה שה- css שלה הוא: .items{ width:680px; border:1px solid #989899; border-spacing:0px; vertical-align:top; border-collapse: collapse; position:relative; } אני אקשר לאתר אם זה לא ייפתר כי בעיקרון אני מעדיף שלא מטעמי אבטחה. כמו שאפשר לראות באקספלורר 8 ומטה בלבד (לא בפיירפוקס או כרום או אקספלורר חדש) כשמשנים את גודל הדפדפן, הגבול השמאלי מופיע לגדלים מסויימים ונעלם למסויימים. הבאג גם קורה לדיווים ולא רק לטבלאות בכל האתר. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by topiy,

אז ככה, אני מחפש חברה שיודעים לעבוד עם שרתים ו sql מצד אחד,ובנוסף לבנות אתר מאפס (HTML,CSS/DHTML,JavaScript) תחום ההתעסקות מעבר לאתר הוא מדפסות תלת מימד (הכנת ה"מתכונים" להדפסה). אם הצלחתי אפילו טיפה לסקרן אתכם ואתם באמת בעניין של לעשות משהו רציני עם הידע שלכם צרו איתי קשר דרך הפייסבוק :https://www.facebook.com/tomer.polani לפרטים מלאים .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by skywalker13,

שלום. איך אני מוריד את הקו התחתון מהקישור ב-сss? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי 2 מקטעים, כל מקטע מורכב מ-2 נק' (אחת שמאלית ואחת ימנית) ולכל נק' יש כמובן קורדינטת X וקורדינטת Y, שניים מהמתודות שעלי לכתוב הם: boolean isAbove (Segment1 other) 1 - שיטה שמקבלת מקטע כפרמטר ומחזירה האם המקטע שעליו הופעלה השיטה נמצא מעל למקטע שהתקבל כפרמטר. boolean isUnder (Segment1 other) 2 - שיטה שמקבלת מקטע כפרמטר ומחזירה האם המקטע שעליו הופעלה השיטה נמצא מתחת למקטע שהתקבל כפרמטר. השיטה הזו משתמשת אך ורק בשיטה isAbove שהוגדרה לעיל. ה-Class שלי מורכב מ: public class Segment1 { private Point _poLeft; private Point _poRight; } לפני זה הייתי אמור לכתוב Class Point שגם שם הייתי צריך לממש מתודת isAbove ומתודת isUnder (המתודות האלו מקבלות נק' כפרמטר) וזה מה שכתבתי: …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום כולם. נעים מאוד. שמי רועי אושרוב. מתכנת כשני עשורים (עוד מויזואל בייסיק ועד היום בכל מני שפות). רציתי להזמין את כולם למיטאפ הקרוב של קבוצה חדשה שהקמתי שנקראת CD/XP Israel. https://www.meetup.com/cdisrael/events/268070890/ הקבוצה מיועדת למי שמתעניין בכתיבת קוד בצורה יותר טובה, בשחרור מהיר של תוכנה ובתהליכים אגיליים שתומכים בכך. אשמח שתצטרפו אלינו ואולי גם תרצו שם! מצרף את תיאור הקבוצה: No marketing BS. Just engineering practices, eXtreme Programming, Continuous Delivery & DevOps. • Continuous delivery (CD for short) & Continuous Integration • Branching Models & Feature Toggles • eXtre…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by doker,

יש לי Y נתון שהוא מספר גדול אני צריך למצוא את הX ש X^X יהיה כמה שיותר קרוב למספר Y ואם יש X אחר ש(X^(X+1 או ש (X^(X-1 שיציג אותו יש למישהו רעיון? דרך אגב Y יכול ליהיות גם גדול מ20 ספרות תודה

23. אני צריך כמה שיותר שאלות ותשובות מבגרויות משנים קודמות. השאלות שאני צריך זה רק מחלק ג של הבגרות(אני צריך רק שאלות על מערכים חד מימדים ועל לולאות..) חיפשתי כבר אבל אני מוצא רק את הטפסים של הבגרות ולא את התשובות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני עומדת להעלות אתר חדש שבעמוד הראשון שלו יש איפריים אחד, וכל יתר הדפים (עשרות דפים) מוצגים בתוכו. כשמנוע חיפוש מאתר דף באתר כמו זה דרך מילות המפתח שלו, הוא נותן קישור שמעלה את הדף לחוד ולא בתוך האיפריים. יש כאן בעיה, ואני מחפשת דרך לפתור אותה. איך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת, ושהאתר יוצג כפי שאני מעונינת? (בתוך הפריים, ולא מחוצה לו).

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ftom2,

הי, אני מבצע קריאות AJAX עם JQUERY כאשר משתמש לוחץ על כפתור מסויים. הכל עובד טוב רוב הזמן אבל מידי פעם לחיצה על הכפתור גורמת ל - 2 קריאות AJAX במקום אחת. ניסיתי לגרום לכפתור להפוך ל DISABLED מיד אחרי הלחיצה ולפני ביצוע הקריאה ל -AJAX כדי למנוע מצב של לחיצה פעמיים אבל זה לא עזר. אשמח לעזרה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים