עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by m1ke,

יש למישהו מושג אם קיים דיבאגר קצת יותר נוח מה Turbo-Debugger של Borland? משום מה אצלי הוא מסרב להפתח על כל המסך

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. הנה הפרויקט הסופי שלי שאני יגיש עוד שבוע-שבועיים.. http://www30.websamba.com/safetypro/ תנו חוות דעת בונות והצעות לשיפור

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Lethal_Acid,

שלום, נתקלתי בבעיה עם שינוי רקע לאתר. הרעיון הוא לשנות את הרקע של האתר כאשר המרכז - תוכן האתר יהייה לבן, בדיוק כמו שיש פה ב- hwzone (התוכן על רקע לבן כל השאר אפור). ניסיתי להוסיף בCSS תחת BODY את השורה הבאה: background-color:#CCC !important; הבעיה שהוא משנה לי גם את הרקע של המרכז. איך מסדרים את זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by R.E.A,

אילו תוכנות טובות אתם מקירים ליצירת משחקים? התוכנות שניסיתי עד עכשיו הן DIV(שלדעתי די גרוע) ו game maker.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי בעיה. היה לי את הקוד אבל הוא נאבד לי איך אני גורם לכך שכאשר אני לוחץ על RADIO BUTTERN מסויים תופים לי תמונה אחרת מזאת שהייתה במקור במקום אחר. אני זוכר שזה סקריפט + HTML רגיל עם כמה טריגרים אבל אני לא זוכר איך כותבים בבקשה לעזור

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Ghosthunter,

איך אני מדבג עם TELNET כשאני משתמש בWIN והצד השני בלינוקס?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לחברי הפורום, אני צריך לצורך פרויקט תכנות, לדחוס נפח גדול כדי להעביר להעלות אותו ל-colab ולפתוח אותו שם. אני חייב לשמור על הקבצים ללא איבוד בכלל, פקטור הדחיסה לא חשוב לי, מיצידי שאני שנפח הקבצים ישאר זהה לנפחם כאשר הם לא דוסים, רק שיהיו מאוגדים בפורמט zip או RAR. אני משתמש בתוכנת winrar לדחיסה, אבל אני יכול להשתמש גם בכל תוכנה אחרת מתאימה שאתם מכירים או בקוד python. אני מצרף את התמונה מהתוכנה של winrar אם מישהו יכול לעזור לי לבחור את הפרמטרים הנכונים לדחיסה ללא איבוד מידע בכלל.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Godmoney,

אני עובד עם C# אבל גם אם יש למישהו פתרון ב VB.NET זו לא בעיה לתרגם. יש לי קובץ XML שנראה נגיד ככה: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <Referrals> <ref url="google.com"> <visits>15</visits> </ref> <ref url="yahoo.com"> <visits>12</visits> </ref> </Referrals> אני צריך שהדף יציג משהו כזה: google.com: 15 yahoo.com: 12 מבינים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by cold fire,

יש לי שני כפתורים מסוג SUBMIT כאשר שניהם יושבים באותו הטופס(form) עכשיו בסקריפט שאני כותב אני רוצה להתייחס לכפתור ספיציפי(לכל כפתור יש תפקיד משלו) הבעיה היא לא חשוב איזה בדיקה אני עשיתי אם isset או בדיקה אם הערך עצמו של הכפתור זה פשוט לא עובד, אני יודע שאם כשאני שולח טופס אז הסקריפט מקבל את כל הדברים שהגדרתי בתוך הטופס האם יש לזה פתרון? תודה ושבת שלום

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני בן 20 התחלתי ללמוד תכנות בכיתה י ובחודשים האחרונים חזרתי ללמוד תכנות לבד יש לי ידע בc# וכבר עשיתי כמה תוכניות בconsole application בחודשיים האחרונים התחלתי להשתמש בforms אבל עכשיו יש לי כמה בעיות הראשונה היא איך עושים שיהיה אפשר ללחוץ על אותו כפתור כמה פעמים ברצף וזאת הבעיה השנייה: int incom=5; int lose=10; int startmoney = 20; int totalmoney ; int newtotalmoney; שאני לוחץ buy פעם ראשונה זה מוריד 10 מסכום: totalmoney = startmoney - lose; lbl_total_money.Text = totalmoney + "$"; ואם אחריו אני לוחץ sell הסכום שלאחר הקנייה עולה ב5: …

11. Started by lesForce,

הי המורה נתן לנו עבודה בC # , ויש אתה השאלה הזאת : עכשיו השאלה היא האם הדרך הזאת נכונה : using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int num; Console.Write("Enter number : "); num = int.Parse(Console.ReadLine()); if ((num <= 100) && (num == 7) || (num == 14) || (num == 21) || (num == 28) || (num == 35) || (num == 42) || (num == 49) || (num == 56) || (num == 63) || (num == 70)…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני עומדת להעלות אתר חדש שבעמוד הראשון שלו יש איפריים אחד, וכל יתר הדפים (עשרות דפים) מוצגים בתוכו. כשמנוע חיפוש מאתר דף באתר כמו זה דרך מילות המפתח שלו, הוא נותן קישור שמעלה את הדף לחוד ולא בתוך האיפריים. יש כאן בעיה, ואני מחפשת דרך לפתור אותה. איך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת, ושהאתר יוצג כפי שאני מעונינת? (בתוך הפריים, ולא מחוצה לו).

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by zahiz007,

שלום, אני מכניס נתונים לתוך TEXTBOX ממסד נתונים כלשהוא. אבל כאשר אני מאפשר למשתמש לעדכן אותם אני ממשיך לקבל את הערכים הישנים מתוך הTEXTBOX. רעיונות למישהו?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Aviv C,

אני כותב תוכנית ב- Java שמטרתה לבדוק את השימוש ב- Session עם Servlets. יש לי שני Servlets: זה הראשון שמנותב לנתיב first/ : public class FirstServlet extends HttpServlet { private static final long serialVersionUID = 1L; @Override protected void doGet(HttpServletRequest request, HttpServletResponse response) throws ServletException, IOException { HttpSession session = request.getSession(); session.setAttribute("user", "aviv"); response.getWriter().println("Done"); } } כל מה שאני עושה פה הוא לכתוב ל- Session משתנה של String. זה השני שמנותב לנתיב second/ : public class SecondServlet extends HttpServlet { private static final long s…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מעונין לבנות דף שבעזרו אני אוכל לשלוט על המחשב. אני רוצה שהוא ישלוט על תוכנה מסוימת, רוב הסיכויים שהיא תהיה קוד סגור, לכן חשבתי שהדף יגרום לתוכנת מאקרו לעשות את הפעולות שאני רוצה לעשות. את תוכנת המאקרו יהיה ניתן להפעיל לדוגמא באמצעות קומבינציה של כמה אותיות במקלדת, השאלה אם ניתן לגרום שדף אינטרנט יוכל לגרום לכפתורים האלו להלחץ. זה אפשרי? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by tdknight,

אני משתמש בפונקציה SETTIMER באופן הבא: TimerId=SetTimer((UINT)23,(UINT)MySurface->GetTimeUnit(),NextTimeUnit); כאשר הפונקציה NextTimeUnit מוצהרת כך: void CALLBACK NextTimeUnit(HWND hwnd,UINT uMsg,UINT_PTR idEvent,DWORD dwTime); ע"פ כל מקור אינטרנטי שראיתי על הפונקציה, זה אמור לעבוד. אבל המהדר מוציא לי שגיאה כזאת: 'SetTimer' : cannot convert parameter 3 from 'void (struct HWND__ *,unsigned int,unsigned long,unsigned long)' to 'void (__stdcall *)(struct HWND__ *,unsigned int,unsigned int,unsigned long)' (מציג את הפקודה הראשונה שהבאתי) מה הבעיה, איך פותרים אותה? נ.ב. אני משתמש בVisual C++ 6

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by AdamWE,

שלום, אני עושה עבודה של מחשבון בפסקל, ואני רוצה שיהיה סינון קלט שלא תצא התוכנה כל פעם שלא נקלט מספר, במילים אחרות שהתוכנה תקלוט רק מספרים... אין לי מושג איך לעשות את זה... *דחוף דחוף דחוף!!! *** עדיף באי סי קיו 91827226 תודה אדם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. בבקשה אני מחפש אתר טוב וחינמי שאליו אני יוכל להעלות את האתר שלי, אתר שבנוי ב ASP.NET ו C# ז"א שאני אצטרך להעלות קבצי ASPX וכמובן גם קבצי DATABASE.. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. [TABLE=width: 968] [TR] [TD=class: gutter] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 [/TD] [TD=class: code]<?php session_start(); require_once 'function.php'; $users = get_all_users(); ?> <html> <head> <title>login</title> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css"> </head> <body> <?php $errors = array(); if (isset($_SESSION['login'])) { header('Location: index.php'); break; } el…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by elik56,

אהלן. לאחר כמה שורות קוד והרצה של התוכנה, לפתע פשוט לא ניתן להריץ יותר והחץ הירוק חסום. אשמח לעזרה, תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by no_way,

שלום, אני מעוניין לדעת האם יש חבילת שפת עברית למערכת הפורומים Vbulletin? כל גרסא תתאים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by bagtoshop,

צירפתי בקובץ 2 מחלקות שאני אמור לבנות של date וbook התכניות לא מתקמפלות. מישהו יכול לעזור ? java.rar

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ilia990,

או מה זה אמור לעשות כשזה בא ככה 0x1 & ???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by averaraz,

שלום אני כל הזמן מקבל את הארור הזה Too many ('s. בtcsh הפעולה המבוצעת אשר גורמת לארור נמצאת בתוך סקריפט והשורה הבעייתית היא: if($a == "Closed") then a מוגדר ושווה open האם מישהו יודע מה הארור הנ"ל אומר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Ghosthunter,

1) אובייקטים מסוג INLINE לא מציגים את הרוחב שנקבע להם בCSS. מה לעשות? עריכה: לא משנה, הסתדרתי. החזרתי להם את המאפיין BLOCK, והשתמשתי ב- FLOAT, כמו כאן: http://www.rikkertkoppes.com/thoughts/2004/11/14/ 2) איך אני משנה את הvalign של טקסט בתוך DIV? ניסיתי להשתמש במאפיין vertical-align אך ללא הצלחה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.