תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני צריך קוד בשביל קישור שכשילחצו עליו הוא יפתח חלון הורדה לקובץ מסוים שאני אבחר. ניסיתי סתם לקשר לקובץ אבל בIE הוא פותח אותו ( לדוגמא אם קישרתי לקובץ של סרט אז IE יפתח אותו בWINDOWS MEDIA PLAYER) מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
התוכנת FTP אומרת שהעליתי בהצלחה אבל אני לא רואה אתררררררר אוקיי באילו מהתיקיות הבאות יישבו כל דפי הHTML??? anon_ftp cgi-bin error_docs httpdocs httpsdocs private statistics subdomains vault_scripts web_users ניסיתי להעלות את כל הדפים לתיקיית httpdocs כי לפי השם זה היה נראה לי הכי הגיוני חחחחח ואני מנסה להעלות את האתר רגיל בדפדפן והוא מביא לי את האתר של חברת האכסון מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בונה אתרים ולא רוצה להגיע למצב שיאשימו אותי בגניבת תמונות מהו האתר הכי גדול בתשלום להורדת תמונות? לא משנה המחיר רק שיהיה מגוון ענק תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש טבלה DG, יש לה EditCommandColumn אני רוצה שכאשר היוזר לוחץ על "עדכן" אז קודם תרוץ פונקציה בקליינט מה ניסיתי? EditCommandColumn.Attribute.Attribute.add("onclick", "return temp();") אבל זה עושה שגיאה מה ניתן לעשות? vb.net 2.0 without Ajax
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
צריך עזרה להתקין Microsoft Visual Studio 2010 . יש לי שם איזה קוד רישיון שאני לא יודע אותו...
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי קצת רגע בג'אווה ואני יודע פה ושם לעשות איתה דברים. יש לי עכשיו חודשיים שלוש בקיץ של זמן פנוי שאני רוצה להשקיע ולדעת את השפה הזאת בצורה הכי טובה שיכולה להיות מבחינת תכנות מונחה עצמים וכל מבני הנתונים שקיימים ( רשימות ,מכסניות וכו').. איך הייתם ממליצים לי ללמוד? אתרים מומלצים ? ספרים שכדאי לקנות.? כל טיפ יעזור. תודה.
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום רב! יצרתי מערך דינאמי של מצביעים בכדי לקלוט לכל תא בו מחרוזת ולמיין אותן char**temp; temp=(char**)malloc(sizeovstring*sizeof(char*)); אז אם אני עושה כך: temp[0]="xyz"; temp[1]="assssssssssbc"; temp[2]="aqq"; temp[3]="aaa"; temp[4]="phg"; ואז ממין אז אין שום בעיה, אך אני לא רוצה להגדיר לכל תא מחרוזת, אלא לקבל מהמשתמש אך כאשר אני עושה cin.getline(temp[i],sizeof(char*)); התוכנית קורסת לי. אשמח להסבר מדוע זה קורה וכיצד לפתור זאת תודה רבה!
-
- 21 תגובות
- 10k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע לכוון אותי למאגר של אלגוריתמים למיון (למשל של מערכים) בשפת סי? למשל Bubble sort ושות'..
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי את סטרינג דינאמי כזה: dataGrid__ctl4_lnkbDel מה שקבוע זה __ctl4_ חוץ מהסיפרה. איך אני מחלץ את המספר שיבוא אחרי __ctl ולפני _?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שבת שלום חברים יש לי טופס הרשמה שאני רוצה שלא יתן ללקוח להמשיך עד שימלא את כל הטופס איך עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום הנה קוד לתפריט ניווט לרוחב הדף ol { text-align:center; display:block; list-style-type:none; padding:0; margin:0 auto; } li { background-color:Silver; width:100px; border:solid 2px purple; display:inline; padding:2px 5px; } li:hover{background-color:Transparent;} איך אני עושה תפריט ניווט דומה בעיצוב רק לאורך הדף?כל נושא יהיה מתחת לנושא תודה לעוזרים כי זה דחוףףףףף
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הוספתי שורה חדשה לטבלה (dataGrid) בדף האינטרנט שאלות: איך אני מוסיף אותה ראש הטבלת ה- DG אך משאיר את שאר הטבלה ממוינת בסדר האחרון? (ניח היוזר בחר למיין את הטבלה לפי שם מוצר ואז בחר להוסיף מוצר חדש) איך אני דואג שהפוקוס יהיה על ה textBox של השורה החדשה. (אין לו ID, כי בטבלת DG הוא למעשה label ואז בעריכה הוא הוך אוטומטית ל txtBox)? תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד את השפה, ואני מנסה לבנות דף של משחק מלחמה (שני משתמשים - מי שיש לו את המספר הגבוה מנצח). זה הקוד שכתבתי. הבעיה היא שלא משנה באיזה כפתור אני בוחרת (המשך במשחק / יציאה), הוא מבצע את הIF הראשון (להתחיל משחק חדש): <?php session_start(); ?> <html dir = "rtl"> <?php if((!isset($_POST["submit"]))||((isset($_POST["select"]))&&($_POST["opt"]=="n"))||(isset($_POST["new"]))) { ?> <body> <form action ="game.php" method ="post"> <font size ="4" color ="blue">שלום וברוכים הבאים למשחק מלחמה</font><br> <font size ="3" color ="black">הכניסו את שמות השחקנים</font><br> שחקן 1: <input …
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש טבלת מוצר ומחיר עם אפשרות למחוק שורה ( יש כפתור מחיקה ליד כל שורה). אם לוחצים על כפתור המחיקה, אז יש אטריביוט לכל כפתור כזה שאומר לו ללכת לפונקציה בצד לקוח שהיא מוציאה ליוזר הודעת אזהרה "האם אתה מעוניין למחוק?" ורק אם הוא מאשר יש פניה לצד שרת והמחיקה מתבצעת בבסיס הנתונים. השאלה: איך אני יכול להוסיף בהודעת האזהרה את תוכן השורה אותה היוזר עומד למחוק. למשל, אם היוזר בחר למחוק את הבמבה: "האם אתה מעוניין למחוק במבה?" עוד פרטים: שרת: vb.net לקוח: js asp 2.0, no ajax
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לבנות פונק' רקורסיבית. המקבלת את המחרוזת הראשית, ושתי מחרוזות נוספות "ריקות", ומפרידה את האותיות והספרות לשתי מחרוזות, האחת של אותיות והשנייה של ספרות. הנה מה שכתבתי אך זה לא עובד בכלל ואני לא מוצא את הבעייה.. תודה לעוזרים. #include<stdio.h> #include<conio.h> #include<string.h> void F_String(char *st,char *st1,char *st2) { if(*st=='\0') { *st1='\0'; *st2='\0'; return; } else if(*st>='A'&&*st<='Z'||*st>='a'&&*st<='z') { *st1=*st; st++; } else { *st2=*st; st2++; } F_String(st,st1,st2); } int main() { char st[101]={0},st1[101]={0},st2[101]={0}; printf("Enter string: "); gets(st); F_String(st,st1,st2)…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנתונים שמורים בקובץ TXT כגון 46 2.320 37.600 24.080 23 12 07:05:44 15:27:37 07:00-19:00 1
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור מערכת שכאשר רוצים להוריד ממנה קובץ מסוים המשתמש מקבל קישור חד פעמי בסגנון rapidshare. לא הצלחתי למצוא איך לקשר את הקובץ לקישור. דוגמא: כאשר המשתמש רוצה להוריד את הקובץ X הוא מקבל קישור מיוחד בסגנון get.php?id=3423423 ומוריד את הקובץ, הקישור לא חושף את הלינק המקורי (לא היפר קישור) ולאחר ההורדה הלינק הופך ללא שמיש אבל הקובץ נשאר באתר. אשמח לקבל רעיונות איך לבצע זאת ???
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. לאחר קורס קל ושטחי על עולם המחשב, ארצה לדעת יותר על נושא המתג החשמלי שבמעבד (ועקרון ה On, Off החשמלי). מה בדיוק קורה שם, ואיך? אשמח לקבל לינק, או הפנייה לספר, לסרט, או כל דבר אחר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
אני בונה פרוייקט בשביל ההנדסאי.. בעיקרון הפרוייקט הוא בתחום האלקטרוניקה אבל מן הסתם יש גם הרבה תוכנה.. מה שאני רוצה לעשות זה לבחור צבע מסויים ומצלמת האינטרנט אמורה למצוא את אותו צבע (יש מנועי צעד והמצלמה מסתובבת) אופן הפעולה הוא שהמצלמה מצלמת תמונה מנתחת חלק מסויים ממנה נגיד מלבן באמצע התמונה, ואם הצבע מתאים לבחירה ישלח תו אסקי כלשהו למיקרו בקר האם אפשרי לבצע את זה?? תודה רבה לכל העוזרים ושיהיה לכם שבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות שהדף שהקוד הזה נמצא בו ירענן את עצמו כל פרק זמן אקראי. זה מה שיצא לי משילוב של כל מיני קודים שמצאתי דרך גוגל אבל זה לא עובד לי ואני לא מבין בזה מי יודע מה... הקוד הזה נמצא בתגית ה-head <script type="javascript"> function get_random() { var ranNum= Math.floor(Math.random()*6)+7; document.write('<META HTTP-EQUIV="REFRESH" CONTENT='+'"'+ranNum+'">'); } get_random(); </script> בקיצור מה כאן אני עושה לא בסדר?
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ליצור תוכנה אשר רצה ברקע ובמידה והיא מזהה שכרום פתוח באתר מסויים היא עושה משהו. הצלחתי לגרום לתוכנה לזהות שהכרום פתוח, אבל איך ניתן לה להבחין בין כרום פתוח בכל אתר לבין רק באתר מסויים? C# בבקשה, אפשר גם JS... תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול האם ניתן למצוא כאן מורה פרטי לג'אווה שמלמד באיזור חיפה? אשמח מאד לעונים...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקבל שני משתנים מסוג כלשהו להשוות מי גדול ממי ולהחזיר 1/0/-1 בהתאם זאת תת משימה של השאלה הגדולה, אבל הבעיה הגדולה שלי זה ההבנה של הנושא הזה אני מאוד אשמח אם מישהו יבהיר לי טיפה את הרעיון הכללי פוינטרים לפונקציות כיצד מטפלים ב *void (זה יותר חשוב לי מהפתרון של המשימה כרגע) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך לכתוב תכנית שעושה את הדבר הבא: כתבו פונקציה המקבלת מחרוזת שמייצגת מספר שלם אי-שלילי ומספר נוסף location המייצג מיקום במספר (ניתן להניח שהקלט תקין). הפונקציה תחזיר את ערך הסיפרה במיקום המבוקש. כלומר, עבור location==0 תוחזר סיפרת האחדות, עבור location==1 תוחזר סיפרת העשרות, וכן הלאה. לדוגמא, קריאה לפונקציה עם המחרוזת "123" והמיקום 0 תחזיר את הערך 3. זאת התכנית שכתבתי: #include <stdio.h> #include <string.h> int numloc(char *s, int location) { return *(s+strlen(s)-location-1)-'0'; } int main() { int num; char s[4]="123"; printf("Please enter a location\n"); scanf("%d",&num); printf (findDigit(&s,num)); return 0; } הבעיה הי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-