תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אתמול בניתי משחק סנייק קטן ב-C++ ומשום מה המשחק שוקל 2 מגה ומשחקי סנייק אחרים שראיתי שוקלים הרבה פחות (כמה קילובייטים..). ואז התחלתי להתלבט אם המבנה של המשחק שבניתי נכון או שאולי סתם סיבכתי אותו יותר מדי. למי שמעוניין להוריד את המשחק: http://www.fileflyer.com/view/GCI3nB7 (המקשים הם W-למעלה, A-שמאלה, S-למטה, D-ימינה) המבנה הוא ככה: בעיקרון יש Segment שזה בעצם תו כלשהו Snake שזה כל הנחש עצמו שהמשתנה העיקרי שלו הוא מערך של Segment Board לוח המשחק Game המחלקה הראשית שמריצה את לולאת המשחק ומודיעה על סוף המשחק. האם המבנה הזה נכון או שסתם עשיתי יותר מדי מחלקות? זה המבנה היותר מפורט: Segment class Segment { private: int x; int y; char sign; public: Se…
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
למישהו יש רעיון מה אני צריך לעשות בלולאה? (בכדי לצייר את הקווים מקודקודי המשושה שמצוייר מראש לפני הלולאה עד נקודת הגובה) מצורפת השאלה. function peramida(n ,h) hold on; n=8; h=3; l=linspace(0,2*pi,n); x=cos(l); y=sin(l); plot3(x,y,l); for i=1 : n end [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע כתובת בסגנון הזה: http://www.mywebsite/something.php?a=123 אני רוצה שיהיה אפשר לגשת אל הדף הזה מהכתובת הבאה: http://www.mywebsite/something/123 אני יודע בערך מה אני אמור לכתוב ב RewriteRule כדי שזה יעבוד, אבל פשוט לא עובד לי... מה שיש לי כרגע זה דבר כזה: Options +FollowSymLinks RewriteEngine on RewriteRule ^something/([^/]+) /something.php?a=$1 [NC] ממה שקראתי זה אמור לעבוד, אבל נראה שממש אין לי מושג מה אני עושה : זה מעביר אותי לדף something.php, אבל הוא פשוט לא מעביר את הפרמטר. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי את הספר. המדריך לשפת c של פיטר אייטקן. ורשום שם כדי להשתמש בספר צריך להיות מצוייד במחשב אישי תואם יבמ כונן 3.5 אינץ ומערכת הפעלה dos ואת הדיסקט . zortech. כל זה אין לי.מה זאת אומרת מחשב תואם יבמ?. ואיך אני יכול להשיג את כל זה?. תודה.
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש אתר שעשיתי שמשתמש בjson ולכן שאני מתקין אותו אצל הלקוח אני צריך שבמחשב הלקוח יהיה newtonsoft.json ב framework , איך אני מוסיף ללקוח תוספים ?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך עזרה במשהו. הורדתי את הקובץ של 3.7glut כדי שתהיה לי ספרייה glut.h בשפת C. אני לא מבין איך אני יוצר ספרייה כזאת. כשאני מנסה להכניס את הספרייה הוא מראה לי שיש טעות ושאין ספרייה glut. אני עובד ב-microsoft visual studio 6.0. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש אפשרות להכניס את לוח השנה של גוגל לתוך אתר אינטרנט? גם כן, שאנשים יוכלו להוסיף אירועים אבל רק באישור שלי הם יופיעו. ^ אם אין יש מערכת דומה שיוכלה לעשות זאת?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני כותב עכשיו תוכנה, ונתקלתי בבעיה: בהודעות שגיאה, יצרתי כפתור שסוגר את ההודעה. כשלוחצים עליו, ה-Frame נתקע
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אשמח לקצת עזרה בשאלה הבאה: צריך ליצור מחלקה של "רכב". לכל אובייקט רכב רוצים לשמור את מספר רכב, מהירות נוכחית, מהירות מקסימלית, הרכב צריך לדעת להאיץ להאט לעצור ולהציג את מצבו (מספר,מהירות נוכחית). ביצירה הרכב צריך להיות מאותחל ל-0. הרכב מאיץ ב- X קמ"ש (פרמטר) האטה = להפך. מהירות מקסימלית = 100 וזה מה שעשיתי בנתיים.. (יודע שהרבה פה לא תקין) public class Cars { private int kmh; private int number; public void stop(){ kmh=0; } public void decrease() { if (kmh>0) kmh=kmh-1; } public void increase() { if (kmh>=0) kmh=kmh+1; if (kmh>=100) kmh=0; } public Cars (int speed){ kmh=speed; } public void setnumber (int car1,int c…
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
צירפתי את השאלה בתור תמונה אני כבר תקוע עליה כמה שעות, הבנתי שהרעיון הוא למיין את מערך הכתובות לפי הערכים שהן מצביעות עליו במערך המקורי. נסיתי בכל מיני קומבינציות, הכוכביות האלה פשוט משגעות אותי. אני מצרף את הנסיון האחרון שלי, במקום לכתוב עד הסוף ואז להתבאס, כתבתי את ההתחלה, אשמח אם תגידו לי אם אני בכיוון הנכון, במיוחד בפרוטורייפ, נראה לי ששם הבעיה. תודה עריכה: הפונקציה למעלה זה הפונקציה שביקשו לכתוב בשאלה, בינתיים יצרתי מערך כתובות והעברתי את הכתובות של המערך המקורי(הפונקציה לא גמורה כמובן) הפונקציה התחתונה זה המרג'-סורט, רציתי לדעת אם זה בסדר או שהסתבכתי עם כל ענייני הכוכביות והפרמטרים שם לפני שאני ממשיך הלאה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מחפש ספרים טובים ב asp.net 2.0 (או בפרט - professional asp.net 2.0 ) ואני לא מוצא בקלות חנויות ספרים/מחשבים שמוכרות מגוון ספרים. אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין. אני מאזור ראשון לציון - תל אביב. חיפוש בדפי זהב העלה כמה וכמה חנויות שלא מפורט בהן האם הן מחזיקות ספרים והרעיון להתקשר לכמה עשרות חנויות או בתי עסק עושה לי בחילה. אשמח לעזרה ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא בשאלה שמונה, לצערי אני לא ממש מצליח לחשוב על איזה אלגרויתם נורמלי שיפתור את זה בזמן הריצה הנדרש... אם מישהו יכול להסתכל ולעזור זה יהיה נחמד... http://www.cs.bgu.ac.il/~dsis062/uploads/2762Ass2.doc הפתרון אמור כמובן להיות בפסאודו קוד, אז תתפרעו... מותר להשתמש בכל מבנה נתונים שבא לכם לפתרון הבעיה, זמן הריצה הוא המגבלה היחידה. עריכה: הבעיה נפתרה, למי שמעוניין לבדוק את הקוד שלי (פסאודו): הפונקציה שכתבתי כאן אמורה לפעול אחרי פונקציה שמעתיקה את השלד של העץ בלי ערכים. t1 זה העץ המקורי t2 זה העץ החדש inordersum (t1,t2,sum) return int if t1.left!=null new=sum+inordersum(t1.left,t2.left,sum) newsum=sum+t1.data t2.data=newsum if (t1.right!=null) return inordersum(t1.righ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדשה כאן, נעים להכיר :-) לומדת בניית אתרים בשפת ה - Html5 ו-Css. לא מבינה כ"כ גדולה בטכנולוגיה ורוצה להתייעץ בעניין כתיבת הפקודות של Css ב Dreamweaver. אני כותבת את הפקודות, ומשום מה זה לא "עובד" בצד התוכן. כלומר יש לי 2 צדדים של המסך. האחד של כתיבת הקוד והשני שבו רואים את התוכן. בכל אופן, הפקודות של ה-Css, חלקן עובדות וחלקן לא. מה פירוש ? לדוגמא אני רושמת שכותרת h1 תהיה במרכז וכיוון הכתיבה יהיה מימין לשמאל. h1 {text-align:center; direction:rtl;{ בחלק מהדפים הפעולה מתבצעת ובחלק לא. למה זה קורה ? מה עלי לעשות ? בנוסף, איך רושמים בדף Html קוד לזכוי…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי את הקוד הבא <div style="width:420px; margin-bottom:30px;"> <div><strong>{title}</strong></div> <div style="text-align:justify; Arial:3px; margin-top:3px; margin-bottom:5px; border-top:1px solid #D3D3D3;">{short-story}</div> <div style="float: right;">[full-link]קרא עוד [/full-link] [com-link]{comments-num} Comments[/com-link]</div> <div><em>Posted on {date} by {author}</em></div> [[/code עכשיו איך אני אומר לזה לכתוב בעיברית כי את החדשות שאני כותב הוא מראה בג'יבריש תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב תוכנית שתדע להחליף שמות של קצבי MP3 לפי הID3 TAG שלהם: נגיד לקובץ קוראים 09_nelly_grillz_www.xyz.com.mp3 והפרטים שלו ב ID3 TAG הם Nelly - Grillz אז השם החדש יהיה: Nelly - Grillz.mp3 זה יעשה הרבה סדר להרבה אנשים. כמובן שהתוכנה תעשה את זה לתיקיה שלמה ולא קובץ קובץ.
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מישהו מכיר מדריך בעברית לתקן החדש? כי אני מכיר את הפרסום עצמו באנגלית, אבל אין לי כח לשבור על זה את השיניים. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ ב windows form עם מערך כלשהו אבל כשאני יכניס נתונים אני רוצה לבצע שמירה וכשבפעם הבאה מישהו יעלה את הקובץ הנתונים שנשמרו לפני כן - יעלו איך עושים זאת ? ואם אפשר דוגמא. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני בונה לפרוייקט גמר לבית הספר סנייק, וכמובן צריך להשתמש בחצי המקלדת, מצאתי את הקוד האסקי שלהם, ועשיתי תו שקולט קלט מהמקלדת ע"י getchar. הקודים משום מה אינם עובדים לי, עשיתי switch למשתנה ששומר בתוכו את קלט המקלדת, כשאר אני עושה לו 8,6,4,2 שאלו החצים בצד, הנחש עובד ואני מצליח לזוז, כאשר אני שם לו את הקוד האסקי של החצים הרגילים, זה לא עובד, מישהו יכול להגיד לי מדוע? מה אפשר לעשות? מה הקודים ,אולי מה שיש לי הם לא נכונים. תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע האם יש אפשרות לעשות שהרזולוציה של האתר תשתנה בהתאם לגודל המסך דוג': אני משתמש בטבלה שעובדת לפי אחוזים האם אפשר שהטבלה תישאר באותם פרופורציות בכל גודל מסך? תודה רבה וערב טוב.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום. ברשותי WINDOWS 7 BETA עם IIS7 מותקן. כאשר אני נכנס לאתר מסויים, הוא נותן שגיאה. הקבצים נמצאים במקום הנכון. תמונה: http://img7.imageshack.us/my.php?image=23223084.png תודה, גל.
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מקבל מערך תוים בעזרת getchar שבסופו שורה חדשה n\ אני מעוניין לבדוק שכל התוים הם מספרים ושהתו הראשון הוא לא n\ for (i=0;i<numsize;i++) { if ((arr[i]<'0')||(arr[i]>'9')||(arr[0]=='\n')) return -1; לגבי הבדיקה של האם הקלט הוא מספר זה בסדר ומודפסת לי הודעה שגיאה במקרה הצורך, אך אם התו הראשון הוא n\ אז כלום לא קורה. בעיה נוספת: אני קולט 2 מערכים ולא הצלחתי להגדיר חסם לכך שהמשתמש מקליד יותר מהקלט שאני מבקש. מה שניסיתי זה ליצור מונה שסופר את הקלט, ואז בפונקציה שבודקת את תקינות הקלט לוודא שהתו אחרי הספרה האחרונה הוא n\ אך זה לא עבד ואני מקבל את הודעה השגיאה בכל מקרה, למרות שגודלו של המערך מוגדר אם אני מקליד את הספרות ברצף וחורג מגודל המערך הראשו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לכתוב פונקציה ב C# אשר מקבלת מערך ומחזירה פרמוטציה רנדומלית של הערכים בו כך שההסתברות תהיה אחד חלקי אן עצרת. צירפתי את הפונקציה ורציתי לדעת האם היא נכונה לדעתכם. האם יש עוד מקרים שלא לקחתי בחשבון? תודה רבה לעוזרים, להלן הקוד: public static void RandomPermuteOfArray(int[] arr, int n) { Random rand = new Random(); int i; int currentIndex = 0; for (i = n - 1; i >= 1; i--) { currentIndex = rand.Next(0, i + 1); swap(ref arr[i], ref arr[currentIndex]); } }
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יוצר איזשהו דף HTML באמצעות JS. הבעייה היא ש-JS לא מוכן לקבל ירידת שורה בתוך המחרוזת. התוצאה היא שיוצא לי דף HTML שלם בשורה אחת וזה בלתי קריא בעליל וממש לא נוח לעבוד ככה יש למשהו פתרון לבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-