תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לבקש את עזרתכם באובייקט מסויים שאני מנסה להכניס לאתר שלי - מצגת תמונות ראנדומאלית. למה אני מתכוון? באלבומי התמונות של PicasaWeb יש אפשרות לקחת אלבומים ולהדביק אותם כSlideShow לתוך דף אינטרנט באמצאות קוד Embed. מה שאני מבקש לעשות זה לקחת נגיד 10 קודים כאלה, שנראים כך כל אחד: <embed type="application/x-shockwave-flash" src="[url]http://picasaweb.google.com/s/c/bin/slideshow.swf"[/url] width="288" height="192" flashvars="host=picasaweb.google.com&hl=en_US&feat=flashalbum&RGB=0x000000&feed=http%3A%2F%2Fpicasaweb.google.com%2Fdata%2Ffeed%2Fapi%2Fuser%2FHagai303%2Falbumid%2F5493911120540241905%3Falt%3Drss%26kind%3Dphoto%26h…
-
- 10 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שאלה למי שמכיר כמובן, איך אפשר (בעזרת רקורסיה) להגיע לכל הקומבינציות במערך? הנה שאלה לדוגמה שהייתה לי: בהנתן מערך, כתוב שיטה שמקבלת מערך, ומחזירה אמת אם כפל של קבוצה כלשהי במערך תוכל להיות שווה לקבוצה הנגדית במערך (לא בטוח בניסוח, אבל יש דוגמה) או שקר אם לא. נניח המערך הוא 3,4,6,8 6 * 4 = 3 * 8 ולכן אמת. ואילו הכנסת המערך 1,2,3,4 לשיטה יוציא שקר. כיוון שאין קומבינציה כזו. האלגוריתם שחשבתי עליו: 1. מעבר על המערך והכפלת כל הערכים ומציאת הסכום. 2. הכפלת כל מני קומבינציות בצורה רקורסיבית וכל פעם העלאה שלהם בריבוע והשוואה לערך שיצרנו ב-1. 3. אם נמצאה קבוצה כלשהי ששווה לערך של 1, מוציאים אמת, שקר אם לא נמצאה... הייתי רוצה לקבל עזרה, איך להגיע לכל הקומבינציות של הערכים בצורה רק…
-
- 29 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים התחלתי ללמוד לבד PYTHON השפה הזו לא עובדת עם קומפיילר אלא עם מתרגם אינטראקטיבי השאלה שלי היא למה משמשות שפות מסוג זה? והאם אפשר ליצור איתה קובץ תוכנה כמו בשפה אחרת (JAVA וכדו)? כי כרגע כל פקודה שאני נותן היא מבצעת מייד כך שאני מרגיש שאני גם המתכנת וגם מי שמשתמש בתוכנה במקביל. אודה לתשובתיכם
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן סקריפט בPOWERSHELL שיריץ שאילתת SQL על שרת MSSQL2005 וישמור את התוצאות לקובץ EXCEL, מצאתי מדריכים לעשות ההפך, ומצאתי מדרכים להריץ שאילת ולקבל תוצאות, אבל לא הסבר איך להוציא לאקסל. אם משהו מכיר אתר עם מדריך, או שיש לו במקרה סקריפט מוכן, אני ממש אודה לו. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, הרבה זמן לא ביקרתי כאן.. מקווה להתחיל לחזור לבקר הרבה שאלה.. אני מריץ eclipse על win xp וכשאני כותב קוד שלא כולל input (מהמקלדת. טרם ניסיתי מקובץ) ובכלל, התוצאות מצויינות, הבעיה מתחילה כאשר אני מתחיל לכתוב קוד עם דרישה לקלט מהמשתמש אז ב- console אני פשוט לא רואה כלום לדוגמא: int main(void) { float x1,x2,x3; printf("Please enter 3 numbers: "); scanf("%f%f%f",&x1,&x2,&x3); return 0; //dummy } וה-console ריק, כלומר הוא נניח ייתן לי להכניס מספרים, אבל אחרי האנטר יזרוק לי דברים שקשורים בכלל לשורות שכתבתי בקוד אבל מחקתי אותם לפני נניח שעה (printf-ים למיניהם)... מישהו נתקל בזה ויכול ללמד מהנסיון ? ??? תודה !!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יצא לי לכתוב כבר קודים בג'אווה ועכשיו שאני מסתכל על כמה דוגמאות קוד מספר אני רואה שיש לי בתחילת כל תוכנית את השורת קוד הבאה : static Scanner reader=new Scanner(System.in); אני לא כולכך מבין למה צריך את השורה הזאת למה היא בדיוק עוזרת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
C++ Object Oriented programming concepts במרכז הארץ הנושא אומר הכל תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, באתר שאני בונה יש גלריה שבתוכה קוד JS לא מסובך מדי, שנעזר בJQUERY. הקוד משנה את הסידור של התמונות ע"י משחק עם CSS, ובנוסף מכיל colorbox לתמונות (http://colorpowered.com/colorbox/) משום מה הדף הספציפי הזה רץ ממש גרוע* באקספלורר 8, בינוני למדי בפיירפוקס החדש, וללא רבב על CHROME. למישהו יש רעיון ממה יכול לנבוע דבר כזה? * הכוונה שאנימציות הJS איטיות בהרבה משהן אמורות להיות. תודה מראש לעוזרים, יונתן
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות אתר אישי דרך הספר: "אמא, אבא, בניתי אתר באינטרנט" של הוצאת הוד-עמי. העניין הוא שעשיתי הכל לפי ההוראות שכתובות בספר והסתבכתי בנושא התפריט של האתר. צילמתי 2 תמנוות שיסבירו לכם את הבעיה שלי, אני ממש לא יודע איך לפתור את זה כי אני חדש בתחום. כשאני לוחץ על הקישור "דף הבית" הכל בסדר גמור, אבל כשאני לוחץ על שאר הקישורים זה עושה לי ריבוע כזה סביב הקישורים. איך אני מסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי VISUAL STUDIO 2010 ןאני כותב בVB מישהו יודע איפה אני בוחר פרוייקט חדש כקובץ EXE? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.... אני עושה פרויקט שנשלט דרך יציאת הLPT במחשב.. עכשיו אני כותב את התכנית בC אבל דרך הturbo c++ ולמי שיודע יש בעיה עם יציאת הLPT בXP השאלה שלי היא כזאת: יש דרך כלשהי לשחרר את הפורט עם קובץ כלשהו ואם כן מהו הקובץץ? אני ממש לא רוצה לעבור קומפיילר כי אין לי זמן לזה... תודה מראש לכל העוזרים ואם אפשר אני חייב תשובה עד יום שלישי.....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בלימודים באוניברסיטה ואני מעוניין להתחיל ללמוד בניית אתרים. עברתי קורס ב-JAVA ואני יודע HTML בסיסי והייתי רוצה לעבור לשלב מקצועי יותר. מה אתם מציעים ? מה הדרך הכי טובה ? מורה פרטי? קורס ? קריאה באינטרנט? וכלל, מה השפה שכדאי ללמוד אותה היום כדי לעוף בנושא ? בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז לאחרונה הייתי עסוק בהמון המון פרוייקטים החלטתי לנצל את החופש האחרון שלי (גיוס בקרוב) בשביל לסיים כמה מהם. קודם אתחיל עם הפרוייקט הראשון שסיימתי והוא שליטה עם החיישן תנועה על ה-N95 על רובוט. בעזרת ה-N95 הצלחתי לשלוט על מנועי DC, סרבו ולייזר. הרובוט נבנה כחלק מפרוייקט גמר של בית הספר שנועד לעשות דבר אחר לגמרי (שאפרט עליו מעט אחר כך) אך החלטתי לקחת את הרעיון כפרוייקט משלי לצד. הסרטון מתחיל בשלבים של הראשוניים של הרצת הרובוט ובהמשך ניתן לראות את השליטה מרחוק. הינה התוצאה: התוכנה שרצה בפלאפון נכתבה ב-Python והתוכנה שרצה על המחשב הנייד נכתבה בשילוב של VB .net עם C#. פרוייקט הגמר במקור הוא קרב בין שני רובוטים (באמצעות לייזר) הפגיעה מזוהה על ידי חיישן אור והמשחק …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למרות שאני הצלחתי להבין קלט פלט אבל מתייאש ממינה מהר כאילו אני לא מבין מה עומד מאחורי כל פקודה ואני מיואש מיזה מישו יכול לתת עצות כייצד אני יוכלל להתמקד יותר וללימוד את השפה הזאת?...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע JAVA ברמה בינונית והולך להשקיע את החודש הקרוב בחיזוק השפה הזאת. כמו כן יש לי שליטה סבירה-בסיסית בויזואל ביסיק וHTML. לאיזה כיוון ללכת עכשיו, מה כדי ללמוד? כמובן גם איך :-)?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני די מתקשה באופן כללי עם חישוב הסיבוכיות זמן ריצה (מדעי מחשב שנה א' אפשר להגיד ) נניח יש לי אלגוריתם חיפוש כלשהו שעושה פעולה הבאה: לולאה ראשית: התחל מכתובת 0 ותסיים ב-n. לולאה מקוננת: אם אתה מוצא תו X, תתחיל לספור ממנו את כל תווי ה-X עד סוף המערך/רשימה מקושרת (עד n). המשך ל-X הבא עד לסיום הלולאה. לכאורה זה נראה כאילו n^2. אך מה קורה אם אני מכניס ללולאה המקוננת פקודה שתשמור את כתובת ה-X הראשון שהיא מוצאת ואחרי שהיא סיימה לספור, תוסיף אותו לאינדקס של לולאה הראשית? (כלומר שאני לא אעבור שוב על מספרים שאני יודע שאין בהם X, אלה ישר אקפוץ ל-X הבא בתור). זה אמור לשפר את היעילות החיפוש, אך השאלה אם זה משפיע על סיבוכיות זמן ריצה? תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 19.3k צפיות
-
-
שלום, אפשר בבקשה חוות דעת על האתר סדרות הבא: http://booknick.info/shira/other/index.php תנו ביקורת בונה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
האם התוכנה של c# תעלה על פנטיום 2?(לא איכפת לי עם התוכנה תזחול..)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צרפתי קובץ עם 2 שאלות ,אשמח לבדיקה אם זה תקין . מחר יש לי מבחן בבוקר ועזרתכם תועיל לי הרבה. מודה מראש http://www.f2h.co.il/8792780130170
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בדומה למה שנפתח בדיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465804.0 רק שכאן הבעיה מעט שונה. כתבתי אלגוריתם בC++ בעבר הרחוק, כעת שיש לי את הידע והכלים בפיתוח WPF אני מעונין לבנות GUI. השאלה היא איך אני יכול להשתמש בC++ בתוך C# , אני מודע לכך שלא בכל הפונקציות אני אוכל להשתמש וחלקם אני אצטרך קצת לשנות, אבל את הליבה אני מעונין לשמר, האם זה אפשרי? או שמא עלי "להמיר" לC#? באותה נשימה אשמח לדעת איך בונים קבצי DLL (אני מתכוון לעטיפה), ואיך לעבוד איתם בצורה נכונה? תודה מראש, גל
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני חדש פה בפורום יש לי כמה שאלות שאשמח אם מישהו יוכל לענות לאחרונה נכנסתי חזק לרעיון של לעשות כסף מהאינטרנט איכשהו הבנתי שיש צורך בדרך כלל באתר שדרכו אפרסם מוצר או שאחרים יפרסמו בו פרסומות בכל אופן הבנתי שאצטרך אתר. אין לי שום רקע בבניית אתרים ורוב המידע הוא חדש עבורי השאלה שלי היא מה בעצם ההבדל בין אתר שאני בונה בחינם באמצעות תוכנות כמו דרים וויבר או ג"ומלה לבין אתר שאשלם עליו כסף איך זה מתבטא במה שאוכל לעשות עם כל אחד מהאתרים? השאלה השנייה היא האם יש הבדל על איזה שרת אשים את האתר? כי אני רואה שהמון חברות מציעות את עצמן שישימו בהם את האתר שלהם ללא תשלום וישנן כאלה שמציעות בתשלום של דולרים מעטים בערך 20 דולר.. מה ההבדל ודבר אחרון מהי עלות הקמה בערך של אתר בסדר גודל "…
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לבנות אתר למכירה של תוספי מזון באנגלית. האתר יכיל כ 40 מוצרים מאד דומים. רציתי לדעת מה מומלץ למערכת ניהול wordpress או joomla/ מה היתרונות או החסרונות ? האם יש המלצה לחברת איחסון שהדפים מהירים ? תודה מראש ושבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ידע סביר בעבודה ב-C# , אך מה שלמדתי עד היום התעסק רק באלגורתמים שפותחו כ-Console App. עכשיו אם למשל אני רוצה לבנות תוכנה קטנה , שתוצג בצורה גראפית וכאשר אני לוחץ על לחצן מסוים בה היא תפעיל אלגוריתם שבניתי בConsole App , כיצד ניתן לעשות זאת? אני מתכוון תוכנה ממש בסיסית שתשלב בין תצוגה גראפית ידידותית עם לחצנים לבין אלגורתמים שנכתבו כ-Console App. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בספר לימוד של #C נתקלתי בשורה הבאה: אשמח לקבל הסבר מהם ה"ערימה" וה"מחסנית" שעליהן מדובר כאן. תודה. ארז.
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מנשמע אנשים. יש לי רעיון לתוכנת ציור בפורמט שאני מאוד מאמין בו. מה שיגרום לתוכנה לבלוט בניגוד לשאר התוכנות זה לא כלי הציור שבה, שמן הסתם לא יוכלו להתחרות בתוכנות כמו PAINTER או PHOTOSHOP בגרסא שאנחנו ניצור, אלא דווקא הממשק. יותר מזה אני לא אגיד כאן. אם מישהו חושב שהוא מסוגל לעמוד באתגר הזה, ליצור תוכנת ציור שתעבוד כמו שצריך (אני לא חושב שחסרים רפרנסים לדברים דומים שאפשר לעבוד מהם), והוא יכול ליצור ממשק דמוי PICASA VIEWER, אשמח לחבור איתו ולהרים את הפרוייקט. אני אחראי לרעיון ולצד הגראפי. אני רק צריך מישהו שיוכל לבנות את המנוע של הכל. hakushinkan(a)gmail . com
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-