תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מישהו שיודע EXCEL ברמה טובה שיעזור לי לבנות "נוסחה"\קוד לחישוב שעות עבודה. אני צריך שזה יהיה מותאם לפי כמה דברים, א. שיהיה מסודר לפי חודשים-שבועות-תאריכים. לדוגמה, חודש יולי, 04/07/2010 - 10/07/2010 ראשון | שני | שלישי | רביעי | חמישי | שישי | שבת ב. שיהיה מסודר לפי אחוזים לדומגה מ שעת 0 - 8 שעות = 100% מ 8 - 10 שעות = 125% = 26.25 ש"ח לשעה מ 10 - 16 שעות = 150% = 31.50 ש"ח לשעה * ולהוסיף שבשישי מ18:30 עד שבת 18:30 = 150% = 31.50 ש"ח לשעה * ואחרי 6 שעות להוריד חצי שעה. לדוגמה אם עכשיו עבדתי 8 שעות אז שיעשה הורדה אוטומטית של חצי שעה. = 7 וחצי שעות. * ולחשב גם כל דקה = 0.35 ש"ח. אם מישהו יכול באמת לעזור זה יחסוך לי המון זמן אני ממש אודה לו. אם צריך עוד אינפור…
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחלקה בשם board. אני רוצה להפעיל בה את פונקצית addCar שנמצאת במחלקת car והיא תוסיף מכונית ל - board. הפונקציה addCar צריכה להשתמש בנתונים של ה - board כולל עדכון נתונים ב- board. איך אני מבצע את ההצבעה הזו "אחורנית" מ- car ל - board? תודה
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שאלה כביכול מתחילנית, אבל האמת אף פעם לא נגעתי בעניין... יצא לי להיתקל בכמה תוכניות עם הביטוי נניח: if (a) { . . . } הכוונה שזה שקול ל- if(a!=0) { . . . } ?? רק רציתי לוודא.... תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה היא כך: נתונות n נקודות (x,y). צריך למצוא תת קבצוה מקסימלאית של נקודות שהמרחק בין הנקודות הוא לכל היותר d בשרשרת. הכוונה בשרשרת: שהמרחק בין x1 ל x2 הוא לכל היותר d. המרחק בין x2 ל x3 הוא לכל היותר d המרחק בין x3 ל x4 הוא לכל היותר d. וכולה. אך לא חייב שהמרחק בין כל שתי נקודות הוא לכל היותר d. יכול להיות שבמקרה הנ"ל המרחק בין x1 ל x3 הוא יותר מ d. דבר נוסף הסימון x1,x2 וכולה, יכול להיות על כל נקודה. זה לא אומר ש x1 הוגדר מראש להיות x1. סימנתי זאת רק לגבי הנוחות. ואין חשיבות לסדר של x1,x2 וכולה. אני צריך אלגוריתם כמה שיותר יעיל מבחינת זמן ריצה וזיכרון. אך אם יש פיתרון שיעיל יותר מבחינת זמן ריצה ולוקח יותר זיכרון זה גם בסדר העיקר שיהיה יעיל משמ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקראת מבחן במטלב אני מחפש מילון/ריכוז של פקודות/פונק' (עדיף בפורמט נוח להדפסה) אם מישהו מכיר משהו ברשת או יכול לשלוח לי במייל אני אשמח... תודה
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם לא יודע מה קרה עם הfiezilla אני עושה אפלואד לכל הקבצים של הwordpress לתוך תיקיית httpdocs במקום לקבל את הממשק של wordpress שאני רגיל אליו אני מקבל שגיאה בדפדפן Forbidden You do not have permission to access this document. מה זה יכול להיות?כי זה עבד טוב לפני תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברים שלום, החלטתי לנסות ולגלות מה אפשר לעשות עם excel בכל אופן, כתבתי את הקוד הבא: Sub cookie() sorting("team", Range("h2")) = 1 End Sub Sub sorting(soog As String, startcell As Range) Dim length_of_list As inetger Dim j As Intege Dim temp As Integer Dim distance_of_list As Integer j = length_of_list = distance_of_list = 0 Do length_of_list = length_of_list + 1 Loop Until Range("A1").Offset(length_of_list, 0).Value <> "soog" Do distance_of_list = distance_of_list + 1 Loop Until Range("startcell").Offset(0, -1 * distance_of_list).Value = "soog" Do If startcell.Value < startcell.Offset(j, 0).Value The…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם למדתי את HTML, אני רוצה ללמוד עוד שפה שתוכל לעזור לי לשפר את הדף שאני בונה, בין אם זה עיצוב או כל דבר שיכול להיות יעיל לדף אינטרנט. אשמח לעצות שבת שלום!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח אתר לקרוב משפחה שלי אבל רק התחלתי להתעניין אני רוצה אתר מאוד פשוט רק מידע שיהיה בו. השאלה שלי זה לגבי איכסון ולינקים. נגיד אני מתקשר לחברת איכסון, איך עובד האיכסון עצמו? אני מגיע אליהם או שולח להם את הקובץ HTML והם מעלים את זה לשרתים שלהם? ואם כן אז איך אני אמור לעשות לינקים? כי את הלינקים אני פותח לפי המיקום על המחשב שלי אבל אצלם זה יהיה שונה אז ככה שאין לי מושג איך לעבוד עם קישורים (זה קישורים פנימיים לפי מה שהבנתי?)
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזו מערכת יותר מתמחה או dedicated לבניית אתרים ולא לבלוגים לא אתרי תדמית, יותר חנות מקוונת joomla או wordpress??????
-
- 26 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אם מישהו יכול להמליץ לי על כאלו אני אשמח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לאחר שהורדתי את הORACLE XE, פתחתי משתמש חדש (עם כל ההרשאות) תחת המשתמש יצרתי טבלה חדשה עכשיו כל שאילתה שאני מנסה לעשות על הטבלה הזאת אני מקבל את השגיאה שבכותרת הטבלה אכן קיימת והיא תקינה ולמשתמש יש את כל ההרשאות לבצע בה גוגל לא עזר... מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום מחפש מדריך להקמת אתר עם wordpress למתחילים שאין להם מושג
-
שלום ראיתי שיש הצעות עבודה בכתיבתhtml ואני רוצה להתחיל לעבוד בזה התחלתי ללמוד html סיימתי את המדריך באתר וובמסטאר (http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=411) האם אני ברמה כזו שאוכל להתקבל לעבודה?ועם לא אז לאיזה רמה צריך להגיע ?ואיך להגיע לרמה הזו? תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות overload לפונק' ב-C ? נניח יש לי פונק' הכי פשוטה שיש אפילו ברמת סכימה של מספרים, ואני רוצה שכל פעם היא תסכום סכום אחר של מספרים, אז נכון שאני יכול לקלוט מערך או להשתמש בממשק של EOF פנימי או משהו כזה, אבל אני מדבר ברמה של ממש: sum(2,3,4) מול נניח: sum(2,3,4,5,6) הצעות ? אשמח להצעות אחרות אם אי אפשר, שיוכלו לתת פתרון הולם אחר תודה !! ;D
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
for (int i=0;i<arr.length-i;i++){ if (arr[i]<arr[i+1]) { ans=true; נגיד שהמערך הוא 1,2,4,3 למה זה לא עובד לי כמו שצריך?
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני בצד שרת vb.net ואני רוצה לקרוא לפונקציה שכתבתי בצד לקוח js. כיצד? ללא ajax
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני זקוק לתרגול פקודות SQL (כגון Select Join וכדומה) למטרות התרעננות לאחר שלא יצא לי להתעסק עם בדיקות SQL Server זמן מה. אני מתכוון לתרגל על הגרסה החופשית של Microsoft® SQL Server® 2008 Express. אשמח לקבל קישור לאתרים או קבצי תרגול לצורך תרגולת אחזור מידע בטבלות שונות. תודה מראש למסייעים...
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לכאורה נשמע שזאת שאלה פשוטה, אך נתקלתי בבעיה הבאה: יש לי פונקציה שמקבלת מערך (מסוג int) כלשהו ,נצא מנקודת הנחה שאיני יודע את גודל המערך שמועבר, איך ניתן לדעת בעזרת פונקצית עזר את גודל המערך? חשבתי על משהו בסגנון הזה: (אך זה לא עבד) int findLength(int arr[]) { int size; size = sizeof(arr)/sizeof(int); return size; } תודה מראש, גל נ.ב. אני מדגיש שמדובר על מערך מסוג int, כמו כן איני יכול לערוך את המערך (למשל להגדיר שהאיבר הראשון הוא גודל המערך) אלא רק לקבלו as is.
-
- 23 תגובות
- 16.5k צפיות
-
-
ערב טוב יש לי קומבובוקס המכיל אובייקטים מסוג צבע. כל רכיב מופיע כקוד הצבע שלו. לדוגמה לבן מופיע כ java.awt.Color[r=255,g=255,b=255] יש דרך לשנות את הטקסט שמופיע כך שבמקום הקוד יופיע פשוט white ? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עשיתי את כל מה שצריך (אחרי קריאה של המון מדריכים): איפשרתי את php_oci8.dll בphp.ini אפילו כיוונתי את ה TNS_ADMIN לתקיה של הinstant client ועדיין כאשר אני מנסה להשתמש ב oci_connect אני מקבל Call to undefined function oci_connect() מישהו יכול להסביר לי איך מצליחים לעשות את זה? (אני על חלונות7 , אורקל 10g, PHP5+) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, cout<<"enter the length of "<<i+1<<" member"<<endl; cin>>membersize; stringg=new char[membersize+1]; cout<<"enter the string: "<<endl; cin>>stringg; arr[i]=new Groups(stringg,membersize זו בקשת השאלה: אני מבקש מהמשתמש להכניס גודל של איבר ואז יוצר מערך בגודל זה ומקבל מהמשתמש את המחרוזת ואז יוצר מערך של אובייקטים. אני צריך לשלוח למחלקה את המחרוזת וגדולה. הבעיה שלי היא להעביר את כל האיברים האלו שמהווים קבוצה אחת (קבוצה שיש בה כמה מילים) למחרוזת המוגדרת כפרטית במחלה גרופ. אין לי בעיה עבור כל איבר arr לשלוח למחלקה את המחרוזת שלו, אך בהמשך המשיחה עלי ליצור פונקציה ב-ת-ו-ך המחלקה ובעזרתה להשוות בין איבר מסו…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בכמה "בעיות" שאני מחפש להם פתרון הולם יותר מאשר העתקת קוד. שאלה 1 כאשר יש לי מספר רב של כפתורים שמבצעים את אותו הדבר רק שכל אחד עושה את הדבר עבור עצמו. למשל כפתור שמשנה את הטקסט של עצמו ברגע שהוא נלחץ. איך אני יכול להשתמש בפונקציה אחת שאני קורה לה עם פרמטרים כלשהם והם ישנו ספציפית את הכפתור. אגדיר את הבעיה כך button1.Content = "text"; כאשר אני קורא לפונקציה חיצונית אין ביכלתי לדעת שbutton1 הוא זה שרוצה לשנות, אם אני משתמש בthis מן הסתם הוא חושב שזה widows ולא הכפתור עצמו, איך אני יכול לעשות שהוא ידע איזה כפתור דורש את השינוי. שאלה 2 נניח שוב שאני משתמש בכפתורים (זה יכול להיות כל דבר אחר לצורך העניין) איך אני עובר על מספר ספציפי מתוכם ומשנה הגדרה מסויי…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה בשפת C: בניתי את הקוד הבא: \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ [left]printf("Please enter an Unsigned Number: "); scanf("%u",&a); flushall(); while(a!=0) { c=a;//temp for remembering a's value b=a%10;// 12345--->5 while(b!=count)//until b=count count++;//0--->1--->2... (until it gets the right figure) while(b==count) { count2++;//1--->2--->3... (until it gets the number of shows) if(a==0) break; a/=10;…
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש כפתור "שלח" בדף האינטרנט ואני בסרבר רוצה שהוא יפנה לפונקציה F בקליינט, ואם היא תחזיר אמת אז שיפנה גם לפונקציה G בקליינט איך אני מוסיף לו באטריביוט 2 פונקציות בצורה הנ"ל? משפט זה לא עבד לי: linkbutton.Attributes.Add ("onClick", "MyFunction1(); MyFunction2();")
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-