עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. מה המטרה של זה? לימדו אותי לכתוב בהתחלה define __NAME_H__ מה זה עושה? P:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by FireStar,

שלום לכולם ושוב במסגרת שיעור תכנות, התחלנו ללמוד רקורסיה. כדי לפשט את הנושא, המרצה הראה לנו תכניות בגרפיקת הצב (דומה מאוד לשפת לוגו) ואמר לנו לתכנת כמה תוכניות בבית בשביל לתרגל את הרעיון. אני כמובן העתקתי בדיסקט את הספריה המתאימה עם הקובץ (turtle משהו), אך כשהגעתי הביתה לדיסקט כנראה היה רצון משלו...בקיצור לא עובד. אני די צריך את הקובץ הזה כדי לשבת על זה קצת בסופ"ש, אז מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד אותו? בנוסף לזה, האם מישהו מכיר אתרים שנותנים קודים ודוגמאות לכך?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  3. שלום אני מנסה לכתוב קוד לאתר שלי שיימלא בו טופס וישלח אותו אבל הפקודת שליחה לא מצליחה . התגובה שלה היא העמוד של הטופס במקום שגיאה \ הצלחה . void upload_to_internet (list_class^ abcdef ) { WebClient^ wc = gcnew WebClient ; String^ html ; //Byte^ bt ; System::Collections::Specialized::NameValueCollection^ fields = gcnew System::Collections::Specialized::NameValueCollection ; fields->Add("name","Myname"); fields->Add("email","Mymail") ; fields->Add("pics" , "10" ); array<Byte>^ bt ; bt = wc->UploadValues("site address ... " , fields) ; html = System::Text::Encoding::ASCII->GetString(bt) ; Console::WriteLine(html) ; } מה שאני מקבל בפ…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by Zeev86,

היי. יש לי מחשב אחד שצריך להעביר מספר קבצים למחשב שני. כל המחשבים מחוברים לדומיין אחד. הייתי יכול לעשות את זה בפקודת copy פשוטה, אבל הבעיה שלפעמים אי אפשר לגשת ישירות דרך \\name ולתיקיה הרצויה. איזה דרכים נוספות יש לי כדי להעביר קבצים מHOST למספר CLIENTS? חשבתי על winsock, אבל אם יש דרך יותר פשוטה, שלא דורשת התערבות בהרשאות תיקיות, אשמח לשמוע עצות.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Psycho17,

מחפש שרת חינמי ותומך ASP כדי להעלות אתר לרשת... תודה מראש אלדד כהן.

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  6. התכנות יהיה בפייתון אם זה משנה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by orninyo,

שלום לפי מה שהבנתי הקונטרולר מקבל בקשה ולפיה בוחר VIEW מפה האינטרקציה היא בין הVIEW לMODEL (עד פה נכון?) שאלתי היא איך הMODEL מעביר את המשתנים לVIEW (באיזה פורמט) ? תודה

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  8. אהלן, פיתחתי לא מעט בשפות עילית (בעיקר ג'אווה) והתחלתי לאחרונה להתעניין בפיתוח ב-WEB. אני מנסה לבנות צ'ט פשוט מבוסס WEB ומרוב מושגים ואופציות נראה לי שיש לי בלגאן בראש ולא ברור לי איך אני צריך לממש את העניין. מה שיש לי כרגע: - HTML עם קצת JSP של מסך הכניסה הראשוני (המשתמש מקליד שם משתמש ומנווט הלאה לחלון הבא). - HTML עם קצת JSP של חלון הצ'ט הבסיסי הראשוני (שורת כתיבה וחלון שיחה המתעד את התכתובת בין המשתמשים). יש לי כמה שאלות לגבי ה-JSP: איפה אני ממש את ה-doPost ו-doGet? אני צריך לבנות סרבלטים נפרדים בשביל זה או שאפשר לממש אותם בגוף ה-JSP כקוד ג'אווה? אני צריך לממש איכשהו server push, כלומר שבכל פעם שאחד הקליינטים שולח הודעה זה מתעדכן אצל כל האחרים (בלי שהם יזמו כלום). לפי…

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  9. Started by c5123,

אני צריך ספריה בשפת C שתאפשר לי להתחבר ל FTP + שליחה של קבצים? או כל המלצה על אך לעשות את זה תודה .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. איך יודעים איך אתר בנוי? אני מנסה לברר לגבי האתר הזה: http://www.prageruniversity.com/ האם זהו אתר שבנוי ב PHP? או ב HTML? או אולי בכלל ב WordPress? כל תשובה תעזור. המון תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by dagasex,

אני לא כל כך מבין מה זה הפקד הזה? למה צריכים את פקד REPEATER? למה הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. Started by bd,

http://www.k-otik.com/exploits/09232004.ms04-28-admin.sh.php סיומת SH אם אני לא טועה..רציתי לדעת איך מקמפלים קובץ כזה ואיזה תוכנה תודה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  13. Started by gshhary,

בלוח דו-ממדי בגודל m * n, אשר כל אחת ממשבצותיו יכולה להיות ריקה או מלאה, נקרא כתם לרצף משבצות מלאות בעלות צלע משותפת או קדקוד משותף. גודל הכתם הוא מספר המשבצות המרכיבות את הכתם. ייתכנו מספר כתמים בלוח. דוגמה: נסמן משבצת מלאה באמצעות התו  ומשבצת ריקה באמצעות תו רווח. הלוח צורף בקובץ למטה מכיל 3 כתמים: כתם המורכב ממשבצות (1, 0), (0, 1) וגודלו 2. כתם המורכב ממשבצות (3, 2), (2, 2), (4, 1), (3, 1), (4, 0) וגודלו 5. כתם המורכב ממשבצות (2, 4), (1, 4), (0, 4), (0, 3) וגודלו 4. כתבו שיטה רקורסיבית המקבלת כפרמטר מערך דו-ממדי המייצג לוח כמתואר לעיל, וזוג מספרים שלמים המייצגים תא במערך. השיטה תחזיר את גודל הכתם המכיל תא זה. אם התא אינו חלק מכתם, יוחזר אפס. חתימת השיטה תהיה: public …

• 18 תגובות
    • 6.7k צפיות
  14. Started by digixd,

היי אני מעוניין ללמודת שפת תכנות אין לי ידע בנושא (אבל אחד המטרות שלי זה פיתוח משחקים לפלאפון) לא יודע באיזה שפה כידי או ממולץ להתחיל קודם עם תוכלו לעזור לי להגיד לי באיזה שפה כידי ולמה ?? תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by PhoenixBoy,

שלום, ניסיתי לבנות תוכנית בסיסית עם GUI של Hello World ב-CPP על בסיסי המאמר הנ"ל: http://www.cprogramming.com/tutorial/opengl_first_windows_app.html אני משתמש ב-Dev-C++ וכשאני מנסה להדר הוא אומר שהוא לא מוצא את הקובץ stdafx.h. הבנתי שהקובץ הזה שייך ל-Visual Studio, האם יש דרך להשתמש בקובץ אחר במקום זה עם אותו קוד או שאני צריך לכתוב קוד שונה? ואם אפשר אז אני אשמח גם לקבל לינקים ללמידת GUI ב-CPP ללא VS. תודה מראש! נ.ב. הקוד בדיוק כמו בלינק אבל אם למישהו אין כוח להכנס אז הנה הקוד: /* Trim fat from windows*/ #define WIN32_LEAN_AND_MEAN #pragma comment(linker, "/subsystem:windows") /* Pre-Processor directives*/ #include "stdafx.h" #include <windows.h> /* Windows Proced…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by שריה 24,

כתבתי את הקוד הזה בc#. ולידציה המגבילה טווח 0 עד 6: RangeValidator rev = new RangeValidator(); rev.ControlToValidate = t.ID; rev.ErrorMessage = "מספר לא חוקי!"; rev.ForeColor = System.Drawing.Color.Red; rev.MinimumValue = "0"; rev.MaximumValue = "6"; Panel1.Controls.Add(rev); אז אם אני מכניס 7 או 8 הולידציה עובדת, אבל כשאני מכניס 10 ,11 ועוד מספרים אחרים מעל 6, הולידציה לא עובדת (כלומר, הוא מאפשר את הקלט). למה?? תודה מראש שריה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by binyamin1001,

היה לנו שיעור מעניין עם הסביבה של Raphsody, ובאחד מהתרגילים גילינו לחרדתנו (טוב נו, לחרדתי) שגם אם לא הגדרנו מופע של מחלקה, אלא רק מצביע למופע, ניתן יהיה לקרוא לפונקציות שלא משתמשות בשדות המחלקה. אני פטרתי את זה ב"נו, הסביבה של Raphsody היא לא לפי התקן", ושכחתי מזה. אחד מהחבר'ה בקורס, העלה את השאלה הזאת לרשימת התפוצה, ותוך כדי שיחה המליץ לי לראות שזה עובד גם בסביבה רגילה (VisualStudio, למשל). הרצתי, והזדעזעתי. יש למישהו הסבר? #include<iostream> using namespace std; class A { int a; public: void print(); }; void A::print() { cout<<"Testing, for Science"<<endl; } int main() { A* p; p->print(); system("pause"); }

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by raiman1,

לא כ"כ הבנתי מה זה סוג ערך ומה זה סוג ייחוס... אני אודה לכם אם תסבירו לי מה זה ומה ההבדל ביניהם.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Sikamikanico,

יש לי דף ASP ובו קישור. אני רוצה שכשהקישור ילחץ אז יתבצע סקריפט ASP מסוים. זה מה שניסיתי: <a href="http://212.179.172.152/store/buy1.asp" title="סל הקניות" onclick=" '<% 'Session("added")="no" '%> "> סל הקניות </a> וזה לא עובד. מישהו יודע איך אפשר לעשות שזה יפעל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי אני מחפש כבר תקופה איך לעשות רשימה מתעדכנת של קבצים שיש לי בתיקיות - במקום השיטה המסורתית והמפרכת של "העתק-הדבק" לשמות הקבצים. אז ככה הגעתי לקוד מהאתר הזה - http://www.vbaexpress.com/kb/getarticle.php?kb_id=1042 שבדיוק קולע למטרה בצורה טובה, אפילו הגעתי לאתר הזה שמביא יותר מידע, שלא ממש נחוץ לי, אבל נחמד שיש - http://www.extendoffice.com/documents/excel/627-excel-list-files.html אבל.. בשני האתרים אין קוד שמאפשר בעצם אפשרות לרענון של הרשימה, כמו מה שניתן לעשות דרך - לשונית Data, מאחד הנתונים של "From Access" / "From Web וכו, שם יש את אפשרות הרענון של "Refresh All" שבדיוק עושה את מה שאני מחפש. השאלה שלי - יש אפשרות לעשות אפשרות רענון דומה שתעדכן את רשימת הקבצים…

• 9 תגובות
    • 5k צפיות
  21. Started by johnynardi,

אהלן שוב האם יש למישהוא מושג איך אני עושה רקורסיה שרצה על כל איברים במערך דו מימדי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by HELPMAN,

שלום אני מבקש מדריך מסויים שמפורט מאוד, כי אני מאוד מתקשה להתקין מודים לפורום ש לי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by noam25,

שלום לכולם, יש לי פונקציה שמבצעת מעבר רקוקסיבי על כל מערכת הקבצים במערכת . הפונקציה נקראת כתרד נפרד וכרגע מדפיסה פרטי קבצים לקונסול . אני מעוניין ליצור את התרד הזה בלחיצה על כפתור בטופס, ובמקום ההדפסה לקונסול אני רוצה הדפסה ללייבל שממוקם על הטופס . השגיאה שאני מקבל מדברת על זה שהלייבל נוצר כתרד אחר ואני מבקש לשנות אותו מהתרד שיצרתי CROSS THREAD OPERATION . אני כותב בסי # אשמח להסבר קצר איך אני מתגבר על זה. תודה חברים .

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום אני מעוניין לקלוט מקשים מהמשתמש גם כאשר התוכנה פתוחה ולא בפוקוס בvb או ב C# (כדי להריץ קבצים שונים בעת פתיחת קיצורים עם הWinkey) כמו כן, איך אני מריץ קובץ ולא פותח אותו לקריאה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.